quote:
Nee gek ! Dat krijg je echt niet weg in je eentje...had visite dus vanmiddag al salades en toast en worst etc op.quote:
Had gekund toch? Beetje dooretenquote:Op maandag 2 oktober 2017 22:39 schreef Geerd het volgende:
[..]
Nee gek ! Dat krijg je echt niet weg in je eentje...had visite dus vanmiddag al salades en toast en worst etc op.
Toen die aangesneden
Nog groter !quote:Op maandag 2 oktober 2017 22:41 schreef Molo het volgende:
[..]
Had gekund toch? Beetje dooreten
Maar gezellig! Je wordt nog eens een grote vent jij, lekker burgerlijk met je toastjes en rollade
Bij een beetje goeie slager wel ja, lekker!quote:Op maandag 2 oktober 2017 22:46 schreef Geerd het volgende:
[..]
Nog groter !
Ja zou kunnen idd, savonds wat bij de borrel wat en avondsnackie de rest.. maar toch zit best kun je wel merken verschil tussen supermarkt en slager
Ja, runderen uit de ijsselvallei, biologisch dit dat...quote:Op maandag 2 oktober 2017 22:48 schreef Molo het volgende:
[..]
Bij een beetje goeie slager wel ja, lekker!
quote:Op dinsdag 3 oktober 2017 17:30 schreef golfer het volgende:
Straks: varkenshaasje gegaard in de sousvide en daarna even op hoog vuur gebraden.
Daarbij een venkel-sinaasappelsalade.
Oehh hoe is die? Die staat op m'n denkbeeldige nog-te-maken-lijstjequote:Op dinsdag 3 oktober 2017 17:18 schreef minilot het volgende:
Ontbijt/lunch: restje Ottolenghi's pompoen-kaasfondue met desembrood.
Vanavond spinaziestamppot met gorgonzola. Kiwi's toe.
Goedemorgen, waarom ook nietquote:Op woensdag 4 oktober 2017 09:19 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
Tis woensdagmorgen dus prima dag om rustig de dag in te komen voor de lunch
met een klein champie & sigaartje.
Red Hot Pants?quote:Op woensdag 4 oktober 2017 17:30 schreef hofferin het volgende:
Gepaneerde kip in Franks's original redhots
Wat is dat voor broodje?quote:Op woensdag 4 oktober 2017 15:11 schreef realAIVD het volgende:
Zojuist wederom een vegetarisch satébroodje van AH
en vanavond wordt het een "bietenwrap" gevuld met roomkaas, gerookte zalm, rucolaslamelange, wat overgebleven slierten pompoen en wat lente-ui
ben ik ook benieuwd naar! Ik ken wel hun vegetarische saucijzenbroodjes (van de Vegetarische Slager), die zijn lekker (hoewel niet zo lekker als seitanbroodjes van Ekoplaza....)quote:
Oh, ik heb er even de verpakking bij gepakt...ik heb het gekocht bij AH, maar het blijkt van de vegetarische slager te zijn.quote:
Die zijn met vlees al niet te nassenquote:Op woensdag 4 oktober 2017 19:07 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Oh, ik heb er even de verpakking bij gepakt...ik heb het gekocht bij AH, maar het blijkt van de vegetarische slager te zijn.
Het ligt op de broodafdeling, maar dan bij het deel waar je hartige en zoetige snacks in een zakje kunt stoppen. Deze zitten al in een zakje, behalve satebroodje ook een soort sausijzenbroodje.
plaatje:
https://gewoonvegan.nl/vegan-satebroodjes/
Ik ben niet vegetarisch of zo, maar de afmeting van het broodje is prettig (niet al te groot), het smaakt helemaal goed (dit was de tweede keer) en ik vind het bij zo'n soort broodje eigenlijk wel een fijn idee dat er geen vlees in zit.
Thanks. Ik ga ze eens proberen.quote:Op woensdag 4 oktober 2017 19:07 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Oh, ik heb er even de verpakking bij gepakt...ik heb het gekocht bij AH, maar het blijkt van de vegetarische slager te zijn.
Het ligt op de broodafdeling, maar dan bij het deel waar je hartige en zoetige snacks in een zakje kunt stoppen. Deze zitten al in een zakje, behalve satebroodje ook een soort sausijzenbroodje.
plaatje:
https://gewoonvegan.nl/vegan-satebroodjes/
Ik ben niet vegetarisch of zo, maar de afmeting van het broodje is prettig (niet al te groot), het smaakt helemaal goed (dit was de tweede keer) en ik vind het bij zo'n soort broodje eigenlijk wel een fijn idee dat er geen vlees in zit.
Héél lekker, dikke aanrader!quote:Op dinsdag 3 oktober 2017 19:24 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Oehh hoe is die? Die staat op m'n denkbeeldige nog-te-maken-lijstje
geen saus???????quote:Op woensdag 4 oktober 2017 21:09 schreef Geerd het volgende:
Lekker simpel hamburgers en uien op een broodje klaar...
Nee....ben niet zo van de saus. Gewoon beetje zout en peper op de burger.quote:
Hey Geile Geerdquote:Op woensdag 4 oktober 2017 21:45 schreef Geerd het volgende:
[..]
Nee....ben niet zo van de saus. Gewoon beetje zout en peper op de burger.
4.5 week.. morgen weer beginnenquote:Op woensdag 4 oktober 2017 21:52 schreef MCH het volgende:
[..]
Je hebt wel kneiterlang vakantie of niet?
Heb ik al zo lang niet meer in mijn fobo gekekenquote:Op woensdag 4 oktober 2017 21:48 schreef MCH het volgende:
[..]
Hey in je fobo staat dat je 37 bent maar iemand uit 69 is al 48 toch?
Die zijn pittig. Lekker!quote:Op donderdag 5 oktober 2017 09:21 schreef Karzai het volgende:
ik heb een piegato met paprika en salami gehaald 10 minuutjes in de oven
Piegato?quote:Op donderdag 5 oktober 2017 09:21 schreef Karzai het volgende:
ik heb een piegato met paprika en salami gehaald 10 minuutjes in de oven
Wat voor op elkaar gegooide troep is dat?quote:Op donderdag 5 oktober 2017 12:13 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Maar weer eens deze Turkse middag hap van weleer i.c.m. een salade en een frisje. Heerlijk!
Aansluitend
[ afbeelding ]
Sigaartje,Martel Xp cognacje en een bakkie 'pleur' zoals we in Rotterdam zeggen.Tis tenslotte donderdagmiddag.
Wel je bord leegeten vriend.quote:Op donderdag 5 oktober 2017 12:13 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Maar weer eens deze Turkse middag hap van weleer i.c.m. een salade en een frisje. Heerlijk!
Aansluitend
[ afbeelding ]
Sigaartje,Martel Xp cognacje en een bakkie 'pleur' zoals we in Rotterdam zeggen.Tis tenslotte donderdagmiddag.
* Ole ziet MCH kwijlend voor zijn beeldschermmquote:
Goed lezen is zeker niet aan jou besteedt. Goed kijken en dan zie je het zo als je de Turkse keuken een beetje kent. Tis gewoon alles in 1 bij elkaar gezet op een groot bord i.p.v. in aparte schalen.(Çig Köfte en een salade ineen)quote:Op donderdag 5 oktober 2017 13:35 schreef Jiang153 het volgende:
Wat voor op elkaar gegooide troep is dat?
Wat is het precies?quote:Op donderdag 5 oktober 2017 21:23 schreef Iwanius het volgende:
Heerlijk om weer op de Sichuan keuken toer te gaan. Heerlijk!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |