http://www.heelhollandbakt.nl/home/quote:De Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit ‘The Great British Bake Off’ is vanaf 3 september 2017 weer te zien bij MAX.
In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?
Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.
Terugkijkenquote:Zondag 3 september 2017
21.00 uur, NPO 1
Vanaf 10 september 2017
Elke zondag, 20.25 uur, NPO 1
(8 afleveringen)
De deelnemers van 2017quote:Je kunt alle uitzending tot 30 dagen na de betreffende uitzending online terugkijken. Daarna kun je alleen nog fragmenten bekijken. Dit heeft te maken met de uitzendrechten die rusten op het beeldmateriaal.
Ik ben er ook mee opgegroeid (Achterhoek)quote:
Van ervaren bakkers had ik meer verwacht.quote:
Ik vind het niet lekker maar heb het wel vaak genoeg gegeten. #perksofanoorderlingquote:
Ik dacht dat je in zn algemeenheid bedoeldequote:Op zondag 1 oktober 2017 20:48 schreef monkyyy het volgende:
[..]
Van ervaren bakkers had ik meer verwacht.
Nee inderdaad. Dat waren meer tompoucenquote:Op zondag 1 oktober 2017 20:48 schreef SonicVolcano het volgende:
Die exemplaren van Robert lijken totaal niet op hoe ik ze ken en hoe je ze bij de bakker krijgt.
André stookt het vuurtje ook wel lekker opquote:Op zondag 1 oktober 2017 20:48 schreef Goitske het volgende:
Is wel strak in de tijd inderdaad want moet nog glazuur op en slagroom
OMG ze twijfelen over de kleur
tja ik vind het niet raar vaak alleen de noordelijke provincies die het kennen.quote:
Die Ken ik ook niet. Ik ken alleen Limburgse vlaai.quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:50 schreef Goitske het volgende:
[..]
tja ik vind het niet raar vaak alleen de noordelijke provincies die het kennen.
Ik heb deze week Limburgse knapkoeken gemaakt kende ik ook niet. Brabantse vriendin had zoiets van hallooo ken je die niet? Nou nee
ik heb het hhb recept ook niet gebruikt. Vertrouwde het recept niet en heb een ander recept gevonden.ze gebruiken glazuurfondant en ik heb gewoon poedersuiker met bessensap gebruikt en dat klopt ook qua smaakquote:Op zondag 1 oktober 2017 20:49 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Nee inderdaad. Dat waren meer tompoucen
Same snijden en in de koelkast. Dan pas glazuren. Het koelt dan een stuk sneller af.quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:51 schreef amaranta het volgende:
Ik heb totaal geen verstand maar ik zou de koek eerst snijden en dan pas glazuren.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |