http://www.heelhollandbakt.nl/home/quote:De Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit ‘The Great British Bake Off’ is vanaf 3 september 2017 weer te zien bij MAX.
In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?
Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.
Terugkijkenquote:Zondag 3 september 2017
21.00 uur, NPO 1
Vanaf 10 september 2017
Elke zondag, 20.25 uur, NPO 1
(8 afleveringen)
De deelnemers van 2017quote:Je kunt alle uitzending tot 30 dagen na de betreffende uitzending online terugkijken. Daarna kun je alleen nog fragmenten bekijken. Dit heeft te maken met de uitzendrechten die rusten op het beeldmateriaal.
Ik ben er ook mee opgegroeid (Achterhoek)quote:
Van ervaren bakkers had ik meer verwacht.quote:
Ik vind het niet lekker maar heb het wel vaak genoeg gegeten. #perksofanoorderlingquote:
Ik dacht dat je in zn algemeenheid bedoeldequote:Op zondag 1 oktober 2017 20:48 schreef monkyyy het volgende:
[..]
Van ervaren bakkers had ik meer verwacht.
Nee inderdaad. Dat waren meer tompoucenquote:Op zondag 1 oktober 2017 20:48 schreef SonicVolcano het volgende:
Die exemplaren van Robert lijken totaal niet op hoe ik ze ken en hoe je ze bij de bakker krijgt.
André stookt het vuurtje ook wel lekker opquote:Op zondag 1 oktober 2017 20:48 schreef Goitske het volgende:
Is wel strak in de tijd inderdaad want moet nog glazuur op en slagroom
OMG ze twijfelen over de kleur
tja ik vind het niet raar vaak alleen de noordelijke provincies die het kennen.quote:
Die Ken ik ook niet. Ik ken alleen Limburgse vlaai.quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:50 schreef Goitske het volgende:
[..]
tja ik vind het niet raar vaak alleen de noordelijke provincies die het kennen.
Ik heb deze week Limburgse knapkoeken gemaakt kende ik ook niet. Brabantse vriendin had zoiets van hallooo ken je die niet? Nou nee
ik heb het hhb recept ook niet gebruikt. Vertrouwde het recept niet en heb een ander recept gevonden.ze gebruiken glazuurfondant en ik heb gewoon poedersuiker met bessensap gebruikt en dat klopt ook qua smaakquote:Op zondag 1 oktober 2017 20:49 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Nee inderdaad. Dat waren meer tompoucen
Same snijden en in de koelkast. Dan pas glazuren. Het koelt dan een stuk sneller af.quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:51 schreef amaranta het volgende:
Ik heb totaal geen verstand maar ik zou de koek eerst snijden en dan pas glazuren.
Ik ook ja!quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:54 schreef Pisces29 het volgende:
Ik blijf gefascineerd kijken als ze die hapjes nemen. En dan echt puur om te zien hoe ze het snijden, pakken of kauwen
pics?quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:59 schreef xzaz het volgende:
Mooi rood is niet lelijk.. Wat een ontzettend lekker wijf
Zit jij wel naar hetzelfde programma te kijken?quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:59 schreef xzaz het volgende:
Mooi rood is niet lelijk.. Wat een ontzettend lekker wijf
Oh die uit de OP, je bent aan het trollen dus.quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:59 schreef xzaz het volgende:
Mooi rood is niet lelijk.. Wat een ontzettend lekker wijf
Zou haar heel graag volklotsen met room (in haar vagine), maar ze Is wel een irritante perfectionist met faalangst.quote:
Los daarvan bakt ze gewoon goed. Daar gaat het om juistquote:Op zondag 1 oktober 2017 21:02 schreef Zith het volgende:
[..]
Zou haar heel graag volklotsen met room (in haar vagine), maar ze Is wel een irritante perfectionist met faalangst.
Gatver.quote:Op zondag 1 oktober 2017 21:02 schreef Zith het volgende:
[..]
Zou haar heel graag volklotsen met room (in haar vagine), maar ze Is wel een irritante perfectionist met faalangst.
Op de basisschool is dit rijmpje denk ik niet voorbij gekomenquote:
Janny had liever een glas in haar taartquote:Op zondag 1 oktober 2017 21:10 schreef Joosie200 het volgende:
Beetje jammer dat Rik geen vers fruit heeft gebruikt.
Ja precies?quote:Op zondag 1 oktober 2017 21:12 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Vlees is toch mals als in mals biefstukje?
Na glas een stuk blik van het conserven in de cakequote:Op zondag 1 oktober 2017 21:12 schreef SonicVolcano het volgende:
[..]
Janny had liever een glas in haar taart
Volgende week een gloeilampquote:Op zondag 1 oktober 2017 21:13 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Na glas een stuk blik van het conserven in de cake
Vergeet het karton nietquote:Op zondag 1 oktober 2017 21:13 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Na glas een stuk blik van het conserven in de cake
quote:Op zondag 1 oktober 2017 21:12 schreef SonicVolcano het volgende:
[..]
Janny had liever een glas in haar taart
Nico is toch wel heel veel beter dan Ine...quote:Op zondag 1 oktober 2017 21:15 schreef Joosie200 het volgende:
Hans terecht wel meesterbakker van de week. Volgende week Ine of Nico eruit
quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:51 schreef amaranta het volgende:
[..]
Die Ken ik ook niet. Ik ken alleen Limburgse vlaai.
Nee, dat doet Jannie al langer.quote:
Touché moest lachenquote:
cake?quote:Op zondag 1 oktober 2017 22:39 schreef Razztwizzle het volgende:
Nouja. Het was een ontdekking dus, die koek. Taart. Koek.
Vorig jaar trouwde een (Frieze) vriendin van mij met haar (Frieze) vriend. Als bruidstaart hadden ze uiteraard oranjekoek. Over alles met betrekking tot de bruiloft konden ze overeenstemming bereiken, behalve over de topping van de oranjekoek. Slagroom of crème Blijkbaar is dat echt een principieel punt...quote:
Blijkbaar weet je het wel, maar begrijp je het nietquote:Op zondag 1 oktober 2017 22:39 schreef Razztwizzle het volgende:
Ja maar echt, Oranjekoek, wat moet je daar ook mee . Het is dat ik Friese schoonfamilie heb, en nu dus weet wat voor status het heeft.
dat zegt meer over jou schoonmoeder geloof ikquote:Op zondag 1 oktober 2017 22:39 schreef Razztwizzle het volgende:
Ja maar echt, Oranjekoek, wat moet je daar ook mee . Het is dat ik Friese schoonfamilie heb, en nu dus weet wat voor status het heeft. Het moest en zou zelfs op onze bruiloft geserveerd worden, naast de kunstige en lekkere en overigens echt TAARTIGE bruidstaart.
Want oranjekoek is geen taart, en ook geen koek, het is niet oranje, en het is raar. Het lijkt wel koek, maar dan zit er slagroom op? En geconfijte vieze dingetjes? Dus is het toch taart . En net als je denkt, "Nee, wacht, het is toch koek, want het heet tenslotte koek, en ergens onder die glazuurlaag zit volgens mij wel koek, dus ik ga dit eens lekker afhappen, want dat doe je met koek " staat je Friese schoonmoeder met een dreigende blik een gebaksvorkje (met - not kidding - de Friese vlag erop) voor je neus te zwaaien. En oh wee als je dan na een half stuk koek denkt 'Dit is best machtig, ik krijg geloof ik nooit zo'n enorm stuk op', want dan beledig je de Friese identiteit cultuur geschiedenis en alles wat ze lief is .
Nouja. Het was een ontdekking dus, die koek. Taart. Koek.
doe maar slagroom, die crème is moahquote:Op zondag 1 oktober 2017 23:28 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Vorig jaar trouwde een (Frieze) vriendin van mij met haar (Frieze) vriend. Als bruidstaart hadden ze uiteraard oranjekoek. Over alles met betrekking tot de bruiloft konden ze overeenstemming bereiken, behalve over de topping van de oranjekoek. Slagroom of crème Blijkbaar is dat echt een principieel punt...
maar is het dan de streek waar je nu woont of je afkomstquote:Op maandag 2 oktober 2017 06:54 schreef amaranta het volgende:
Ik zeg hhb meet waarbij iedereen iets typisch meeneemt van zijn/haar streek.
Haha, jij bent thuis niet de baas.quote:Op zondag 1 oktober 2017 22:39 schreef Razztwizzle het volgende:
Ja maar echt, Oranjekoek, wat moet je daar ook mee . Het is dat ik Friese schoonfamilie heb, en nu dus weet wat voor status het heeft. Het moest en zou zelfs op onze bruiloft geserveerd worden, naast de kunstige en lekkere en overigens echt TAARTIGE bruidstaart.
Want oranjekoek is geen taart, en ook geen koek, het is niet oranje, en het is raar. Het lijkt wel koek, maar dan zit er slagroom op? En geconfijte vieze dingetjes? Dus is het toch taart . En net als je denkt, "Nee, wacht, het is toch koek, want het heet tenslotte koek, en ergens onder die glazuurlaag zit volgens mij wel koek, dus ik ga dit eens lekker afhappen, want dat doe je met koek " staat je Friese schoonmoeder met een dreigende blik een gebaksvorkje (met - not kidding - de Friese vlag erop) voor je neus te zwaaien. En oh wee als je dan na een half stuk koek denkt 'Dit is best machtig, ik krijg geloof ik nooit zo'n enorm stuk op', want dan beledig je de Friese identiteit cultuur geschiedenis en alles wat ze lief is .
Nouja. Het was een ontdekking dus, die koek. Taart. Koek.
quote:Op zondag 1 oktober 2017 22:39 schreef Razztwizzle het volgende:
Ja maar echt, Oranjekoek, wat moet je daar ook mee . Het is dat ik Friese schoonfamilie heb, en nu dus weet wat voor status het heeft. Het moest en zou zelfs op onze bruiloft geserveerd worden, naast de kunstige en lekkere en overigens echt TAARTIGE bruidstaart.
Want oranjekoek is geen taart, en ook geen koek, het is niet oranje, en het is raar. Het lijkt wel koek, maar dan zit er slagroom op? En geconfijte vieze dingetjes? Dus is het toch taart . En net als je denkt, "Nee, wacht, het is toch koek, want het heet tenslotte koek, en ergens onder die glazuurlaag zit volgens mij wel koek, dus ik ga dit eens lekker afhappen, want dat doe je met koek " staat je Friese schoonmoeder met een dreigende blik een gebaksvorkje (met - not kidding - de Friese vlag erop) voor je neus te zwaaien. En oh wee als je dan na een half stuk koek denkt 'Dit is best machtig, ik krijg geloof ik nooit zo'n enorm stuk op', want dan beledig je de Friese identiteit cultuur geschiedenis en alles wat ze lief is .
Nouja. Het was een ontdekking dus, die koek. Taart. Koek.
Had verwacht dat hij meesterbakker zou worden eerlijk gezegd.quote:Op maandag 2 oktober 2017 08:05 schreef Haaibaaike het volgende:
[..]
Ja Nico had ook de beste koeken gemaakt.
krentewegge of hashcakequote:Op maandag 2 oktober 2017 07:01 schreef Goitske het volgende:
[..]
maar is het dan de streek waar je nu woont of je afkomst
quote:Op zondag 1 oktober 2017 22:39 schreef Razztwizzle het volgende:
Ja maar echt, Oranjekoek, wat moet je daar ook mee . Het is dat ik Friese schoonfamilie heb, en nu dus weet wat voor status het heeft. Het moest en zou zelfs op onze bruiloft geserveerd worden, naast de kunstige en lekkere en overigens echt TAARTIGE bruidstaart.
Want oranjekoek is geen taart, en ook geen koek, het is niet oranje, en het is raar. Het lijkt wel koek, maar dan zit er slagroom op? En geconfijte vieze dingetjes? Dus is het toch taart . En net als je denkt, "Nee, wacht, het is toch koek, want het heet tenslotte koek, en ergens onder die glazuurlaag zit volgens mij wel koek, dus ik ga dit eens lekker afhappen, want dat doe je met koek " staat je Friese schoonmoeder met een dreigende blik een gebaksvorkje (met - not kidding - de Friese vlag erop) voor je neus te zwaaien. En oh wee als je dan na een half stuk koek denkt 'Dit is best machtig, ik krijg geloof ik nooit zo'n enorm stuk op', want dan beledig je de Friese identiteit cultuur geschiedenis en alles wat ze lief is .
Nouja. Het was een ontdekking dus, die koek. Taart. Koek.
Goed verhaalquote:Op zondag 1 oktober 2017 22:39 schreef Razztwizzle het volgende:
Ja maar echt, Oranjekoek, wat moet je daar ook mee . Het is dat ik Friese schoonfamilie heb, en nu dus weet wat voor status het heeft. Het moest en zou zelfs op onze bruiloft geserveerd worden, naast de kunstige en lekkere en overigens echt TAARTIGE bruidstaart.
Want oranjekoek is geen taart, en ook geen koek, het is niet oranje, en het is raar. Het lijkt wel koek, maar dan zit er slagroom op? En geconfijte vieze dingetjes? Dus is het toch taart . En net als je denkt, "Nee, wacht, het is toch koek, want het heet tenslotte koek, en ergens onder die glazuurlaag zit volgens mij wel koek, dus ik ga dit eens lekker afhappen, want dat doe je met koek " staat je Friese schoonmoeder met een dreigende blik een gebaksvorkje (met - not kidding - de Friese vlag erop) voor je neus te zwaaien. En oh wee als je dan na een half stuk koek denkt 'Dit is best machtig, ik krijg geloof ik nooit zo'n enorm stuk op', want dan beledig je de Friese identiteit cultuur geschiedenis en alles wat ze lief is .
Nouja. Het was een ontdekking dus, die koek. Taart. Koek.
quote:Op maandag 2 oktober 2017 10:48 schreef Goitske het volgende:
De mijne is goed gekeurd op het werk. Is al heel veel op
Dat had Nico best mogen worden de meesterbakker . Waarom Hans meesterbakker is geworden snap ik niet helemaal.quote:Op maandag 2 oktober 2017 08:12 schreef ChrisCarter het volgende:
Had verwacht dat hij meesterbakker zou worden eerlijk gezegd.
Veel drama volgende week in de preview
omdat Nico's derde taart maar saaie smaken had.quote:Op maandag 2 oktober 2017 15:49 schreef Haaibaaike het volgende:
[..]
Dat had Nico best mogen worden de meesterbakker . Waarom Hans meesterbakker is geworden snap ik niet helemaal.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |