Super_Fucker_II | zaterdag 30 september 2017 @ 00:32 |
Waarom stopt men gif in vleeswaren en kaas? | |
bijdehand | zaterdag 30 september 2017 @ 00:42 |
Teveel mensen | |
#ANONIEM | zaterdag 30 september 2017 @ 00:42 |
Gewoon. Omdat het kan. | |
defokkingfoker | zaterdag 30 september 2017 @ 00:51 |
We willen je dood hebben | |
Super_Fucker_II | zaterdag 30 september 2017 @ 01:03 |
Check de wikipedia over het conserveermiddel. Toxisch, oxiderend en milieugevaarlijk. Ik sprak ooit een Amerikaan die met dat spul werkt. Hij waarschuwde mij om bepaalde producten nooit te eten. Dat nam ik toen niet zo serieus, maar sinds de berichten over het zelfmoordpoeder ben ik mij gaan verdiepen in dat middel en begrijp ik niet waarom de autoriteiten dit toestaan. Kan iemand met wetenschappelijke kennis uitleggen waarom dit middel niet gevaarlijk is voor de volksgezondheid? | |
Sjemmert | zaterdag 30 september 2017 @ 01:16 |
Zelfmoord poeder is okay maar coke is beter. | |
#ANONIEM | zaterdag 30 september 2017 @ 01:32 |
Als je nou zo je OP begon had het topic misschien nog enige potentie. Maar dat conserveringsmiddel krijg je in zo'n kleine mate binnen dat het niet schadelijk voor je is. (als het goed is) Dat zelfmoordpoeder neem je dan ineens 10.000x dezelfde portie. | |
Super_Fucker_II | zaterdag 30 september 2017 @ 01:38 |
"Als het goed" impliceert dat je ook twijfelt. Water is ook dodelijk bij bepaalde hoeveelheid, maar is geen gif. Er is zoveel nog niet bekend over het menselijk lichaam, waarom nemen de autoriteiten risico met dat beetje gif? | |
goed_volk | zaterdag 30 september 2017 @ 07:45 |
Dit lijkt me meer een topic voor BNW... | |
ikbennieuwopfok | zaterdag 30 september 2017 @ 08:13 |
En hoeveel mensen zijn hier al aan overleden? | |
Tomatenboer | zaterdag 30 september 2017 @ 08:27 |
Om welk conserveringsmiddel gaat het dan? Want op deze manier kan ik er geen oordeel over vellen. Ik weet niet hoe gebruikelijk dit conserveringsmiddel is en in welke hoeveelheden het wordt gebruikt etc. Waarschijnlijk is het middel ook alleen dodelijk als je het in pure vorm inneemt in een grotere hoeveelheid. Aan de andere kant zijn er meer stoffen toegestaan met bedenkelijke gezondheidseffecten. Stoffen als aspartaam bijvoorbeeld of glyfosaat. | |
#ANONIEM | zaterdag 30 september 2017 @ 08:33 |
Hét conserveermiddel. Staat er toch duidelijk. | |
ToT | zaterdag 30 september 2017 @ 08:39 |
Het menselijk lichaam kan veel schade weer herstellen als je niet continu aan dezelfde gifstoffen blootstaat. Gewoon goed gevarieerd eten dus, dan zal het verder relatief vrij weinig kwaad kunnen. | |
Resistor | zaterdag 30 september 2017 @ 08:40 |
Amerikanen gooien veel meer rotzooi door het eten dan Europeanen. Wat is de naam van dat middel? | |
#ANONIEM | zaterdag 30 september 2017 @ 09:02 |
Definieer 'gif' eens, als je wil ? | |
crystal_meth | zaterdag 30 september 2017 @ 14:16 |
"zelfmoordpoeder" levert me oa: natriumazide (explosieve stof gebruikt in oudere airbags), pentobarbital (een barbituraat dat niet vrij verkocht wordt). Als het een conserveermiddel betreft dan lijkt natriumnitriet (E250) een goede gok, gebruikt voor de bewaring van vlees, vis en kaas. Dodelijke dosis: minstens 71 mg/kg(lichaamsgewicht). | |
Beathoven | zaterdag 30 september 2017 @ 14:38 |
Er zijn zoveel chemische stoffen die toegestaan zijn. Bepaalde chemische stoffen vind je ook in natuurlijke producten. Het is alleen bij cola zo dat je iets van 30 flessen per dag zou moeten drinken wil je een gevaarlijke dosis aspartaam binnenkrijgen. En daar zit je dan met je glaasje te klagen. Dieeten worden vaak ook gespiegeld aan de meest extreme uitwassen in de VS. Dus geen wonder dat men panisch gaat lopen doen. Energiedrink is bv niet goed want iemand is overleden na 10 blikjes op een dag.. zoiets. Daarom is het wel niet goed maar niet iedereen slaat er van achterover. | |
Crack_ | zaterdag 30 september 2017 @ 14:40 |
waardoor je eerder een watervergiftiging krijgt maar boeiend, blijven janken om aspartaam | |
PestPiloot | zaterdag 30 september 2017 @ 14:49 |
Net zoals water, weet je hoeveel mensen daar aan dood gaan elk jaar weer ? En zuurstof, ook zo'n shitproduct, en nog vrij verkrijgbaar ook ( voor de meesten dan, die onder water zitten, hebben daar iets minder van ) | |
ToT | zaterdag 30 september 2017 @ 14:50 |
Nederland staat zelfs bovenaan de wereldlijst van betrouwbaar eten. | |
PestPiloot | zaterdag 30 september 2017 @ 14:52 |
Dat is stiekem ook wel omdat we (te) veel regeltjes hebben daarin. Niet erg, dat terzijde, maar soms kunnen we daar best in doorslaan. Moet je maar eens een topic over houdbaarheid/verkoopdatums doornemen. Hoeveel mensen panisch zijn om een slok melk uit een pak 'dag over de datum' melk te drinken. | |
Super_Fucker_II | zaterdag 30 september 2017 @ 15:07 |
| |
ToT | zaterdag 30 september 2017 @ 15:12 |
En niet te vergeten: (emo.gif) en:
| |
Super_Fucker_II | zaterdag 30 september 2017 @ 15:14 |
Ga aub naar ONZ | |
Resistor | zaterdag 30 september 2017 @ 15:17 |
Laten we lekker natuurlijke dingen eten... ^ (ik kan alleen niet de andere delen vinden hier van) ^ | |
summer2bird | zaterdag 30 september 2017 @ 15:17 |
Over welk conserveermiddel heb je het precies? | |
Super_Fucker_II | zaterdag 30 september 2017 @ 15:18 |
En? Arsenicum is ook natuurlijk. Zie je toxicologische verslagen over eieren, aardbeien enz.? Staan er gif symbolen op de wikipediapagina's? | |
crystal_meth | zaterdag 30 september 2017 @ 15:20 |
Ik gok op E250 (natriumnitriet). https://nl.wikipedia.org/wiki/Natriumnitriet | |
Reya | zaterdag 30 september 2017 @ 17:45 |
Geen materiaal voor serieuze discussie. |