Dat jij gelijk hebt.quote:Op vrijdag 29 september 2017 16:00 schreef _--_ het volgende:
Tony Choconely karamel & zeezout
Wat vinden jullie?
Die is erg smakelijk, zonder meer.quote:Op vrijdag 29 september 2017 16:00 schreef _--_ het volgende:
Tony Choconely karamel & zeezout
Wat vinden jullie?
Ik zie die iedere keer staan, maar het klinkt zo raar.quote:Op vrijdag 29 september 2017 19:43 schreef minilot het volgende:
Ben er ook niet echt een snob in - ik waardeer hele goeie single origin chocolade ontzettend, maar kan net zo goed in mijn nopjes zijn met, zeg, de loeigoedkope romige melkchocolade met drop van de Lidl.
[ afbeelding ]
Voor die één euro vijftig kun je je geen buil vallen - gewoon eens proberen!quote:Op vrijdag 29 september 2017 19:44 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Ik durf het eigenlijk gewoon niet te kopen.
Dat is ook wel weer waar, natuurlijk.quote:Op vrijdag 29 september 2017 19:45 schreef minilot het volgende:
[..]
Voor die één euro vijftig kun je je geen buil vallen - gewoon eens proberen!
Was waarschijnlijk couverture chocolade van cote d'orquote:Op vrijdag 29 september 2017 20:23 schreef xaban06 het volgende:
Bij mijn vorige werkgever met sinterklaas een letter gekregen, kwam bij een (banket)bakker vandaan. Was kei en keihard, moest met een mes erop slaan om stukjes los te krijgen maar o zo lekker.
Waar vind ik zulke lekkere chocola?
Ikea verkoopt ze nogquote:Op vrijdag 29 september 2017 20:03 schreef 8777 het volgende:
[ afbeelding ]
Deze, ik kan ze nergens meer vinden helaas.
HEMAquote:Op zaterdag 30 september 2017 15:26 schreef junkiesietze het volgende:
Had eerst witte chocolade met speculoosspul erop. dat was baas, kan het nu nergens meer vinden
Dat is geen chocoladequote:
Chcolade en macadamia is idd een goddelijke combi. Bij de Aldi hier hebben ze soms blikjes met in pure chocolade gedrageerde macadamia's. Als ik die koop eet ik zo een blik leeg.quote:Op zondag 1 oktober 2017 12:41 schreef Hamzoef het volgende:
Toen ik in Duitsland woonde ging ik wel eens naar de markt. Daar verkocht een vrouw zelfgemaakte chocolade repen (of eigenlijk meer brokken). Deze waren 70% puur en en er zaten macadamia noten in.
Dat is de lekkerste chocolade die ik op heb.
Guilty pleasures. Op zich is het trouwens niet eens zo extreem slecht. Ja. er zitten wel bijzonder veel calorieën in, maar indien je pure chocolade neemt en macadamia, krijg je naast veel calorieën ook wel veel goede stoffen binnen.quote:Op zondag 1 oktober 2017 13:02 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Chcolade en macadamia is idd een goddelijke combi. Bij de Aldi hier hebben ze soms blikjes met in pure chocolade gedrageerde macadamia's. Als ik die koop eet ik zo een blik leeg.
Klopt! Ik had die van Verkade geprobeerd ... Niet doen.quote:Op vrijdag 29 september 2017 16:00 schreef _--_ het volgende:
Tony Choconely karamel & zeezout
Wat vinden jullie?
Hetzelfde. Combi is erg lekker maar het smaakt nog wel naar chocolade en niet naar melk en vulling zoals je bijvoorbeeld bij Milka al snel hebt.quote:Op vrijdag 29 september 2017 16:00 schreef _--_ het volgende:
Tony Choconely karamel & zeezout
Wat vinden jullie?
Die ken ik heel niet. Zal eens opletten.quote:Op zondag 15 oktober 2017 09:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
Tony toffee pretzel is inderdaad fantastisch
Volgens mij gaat het topic over chocola, daar vallen deze allemaal niet echt onderquote:Op zondag 15 oktober 2017 01:12 schreef fukforce het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wat zijn dit dan volgens jou?quote:Op zondag 15 oktober 2017 12:38 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Volgens mij gaat het topic over chocola, daar vallen deze allemaal niet echt onder
Dit is duidelijk chips ja.quote:Op zondag 15 oktober 2017 12:38 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Volgens mij gaat het topic over chocola, daar vallen deze allemaal niet echt onder
Wel...quote:Op vrijdag 29 september 2017 20:23 schreef xaban06 het volgende:
met sinterklaas een letter gekregen, kwam bij een (banket)bakker vandaan. Was kei en keihard, moest met een mes erop slaan om stukjes los te krijgen maar o zo lekker.
Waar vind ik zulke lekkere chocola?
quote:Op vrijdag 29 september 2017 20:23 schreef xaban06 het volgende:
kwam bij een (banket)bakker vandaan.
Lindt is niet Duits.quote:Op zondag 15 oktober 2017 19:21 schreef Lunatiek het volgende:
Lastig kiezen omdat "chocola" in vele tonen komt. Ik bedoel zoet of juist bitter. Als er dan een smaakje bij zit, dan kan dat contrasterend zijn, zoals zoet met zeezout of bitter met sinasappel, of hetzelfde (zoet met zoet, bitter met hartig als noten).
Momenteel vind ik L'Atelier van Nestlé erg lekker. Maar dat is meer omdat de lekkerste Duitse (diverse smaken van Ritter Sport en Lindt) en Belgische (Jacques) choco hier niet te koop is.
Nieuw?quote:
Dan ga ik 'em eens proberen.quote:
kan ik jou daarmee versieren?quote:
zelfde jaar zelfde topicquote:
hoorde ik vandaag over en ook idd dat ie heel lekker is. Maar niet in gewone supermarkten verkrijgbaarquote:Op woensdag 15 november 2017 19:06 schreef JuliaMm het volgende:
Tony's nieuwe donkere melk en rogge zeezout, heerlijk!
[ afbeelding ]
Hoe moet ik dat lezen? 42% chocolade? 42% rogge? Rogge? Of rogge-zeezout? (wat het dan ook maar mag zijn).quote:Op woensdag 15 november 2017 19:06 schreef JuliaMm het volgende:
Tony's nieuwe donkere melk en rogge zeezout, heerlijk!
[ afbeelding ]
melkchocolade met 42% cacao. Met stukjes rogge en zeezout.quote:Op woensdag 15 november 2017 22:29 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Hoe moet ik dat lezen? 42% chocolade? 42% rogge? Rogge? Of rogge-zeezout? (wat het dan ook maar mag zijn).
Kortom, wat een bijzondere naam...
Oke Ik vind roggebrood met chocoladehagelslag ook erg lekker, maar dacht dat ik daar een uitzondering in was. Blijkbaar zijn er meer liefhebbers, aangezien ze het nu in de markt zetten.quote:Op woensdag 15 november 2017 22:50 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
melkchocolade met 42% cacao. Met stukjes rogge en zeezout.
Gewone supermarkt hebben alleen de standaard smaken. Goede snoepwinkels hebben hem zeker:)quote:Op woensdag 15 november 2017 20:01 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
hoorde ik vandaag over en ook idd dat ie heel lekker is. Maar niet in gewone supermarkten verkrijgbaar
Ik heb deze repen ooit eens geprobeerd te smelten. Het werd helemaal wit en zag er meer uit als plastic dan als chocola. Sindsdien nooit meer gegeten.quote:
Het is dan ook de goedkoopste ‘chocolade’ wat je kan kopen. Echte kwaliteits chocolade laat zich goed smelten, door het hoge cacao boter gehalte.quote:Op vrijdag 17 november 2017 20:24 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[..]
Ik heb deze repen ooit eens geprobeerd te smelten. Het werd helemaal wit en zag er meer uit als plastic dan als chocola. Sindsdien nooit meer gegeten.
Inderdaad. Maar dit mag niet eens chocola genoemd worden.quote:Op vrijdag 17 november 2017 20:32 schreef Phone8 het volgende:
[..]
Het is dan ook de goedkoopste ‘chocolade’ wat je kan kopen. Echte kwaliteits chocolade laat zich goed smelten, door het hoge cacao boter gehalte.
Helemaal mee eensquote:Op vrijdag 17 november 2017 21:15 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[..]
Inderdaad. Maar dit mag niet eens chocola genoemd worden.
quote:Op vrijdag 17 november 2017 20:24 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[..]
Ik heb deze repen ooit eens geprobeerd te smelten. Het werd helemaal wit en zag er meer uit als plastic dan als chocola. Sindsdien nooit meer gegeten.
Marqt heeft ook een groot assortimentquote:Op donderdag 16 november 2017 22:42 schreef Phone8 het volgende:
[..]
Gewone supermarkt hebben alleen de standaard smaken. Goede snoepwinkels hebben hem zeker:)
Chocolade smelten heeft weinig te maken met de chocolade, meer met de manier waarop. Meest voorkomende probleem is dat men te veel te snel wil smelten. Zo'n AH basic reepje lukt ook wel.quote:Op vrijdag 17 november 2017 20:32 schreef Phone8 het volgende:
[..]
Het is dan ook de goedkoopste ‘chocolade’ wat je kan kopen. Echte kwaliteits chocolade laat zich goed smelten, door het hoge cacao boter gehalte.
Er zit wel degelijk verschil in chocolade.quote:Op dinsdag 21 november 2017 09:39 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Chocolade smelten heeft weinig te maken met de chocolade, meer met de manier waarop. Meest voorkomende probleem is dat men te veel te snel wil smelten. Zo'n AH basic reepje lukt ook wel.
Maar normaal gesproken is het wel beter als je minimaal 50% cacao hebt.
Ik zeg ook nergens dat dat niet zo is maar alle chocolade is te smelten mits op de juiste manier gedaan.quote:Op dinsdag 21 november 2017 10:54 schreef Phone8 het volgende:
[..]
Er zit wel degelijk verschil in chocolade.
hier maak je saus van lul, dit ga je toch niet rauw eten?quote:Op donderdag 25 januari 2018 17:24 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[ afbeelding ]
En in de trend van de OP noem ik Daim, Lion en Raider.
quote:
Als je later groot bent kun je bitter wellicht wat beter waarderen.quote:Op donderdag 25 januari 2018 17:31 schreef Onnoman het volgende:
[..]
hier maak je saus van lul, dit ga je toch niet rauw eten?
Ook wel lekker, net als marsen of milky way repen.quote:
Mars en Milky Way blief ik dan weer nietquote:Op donderdag 25 januari 2018 19:04 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Ook wel lekker, net als marsen of milky way repen.
Truffels zijn ook verrukkelijk en dan die met een cacaolaagje, geen hagelslag.
Ik ben gek op de crème brûlée van Lindt.quote:Op donderdag 25 januari 2018 17:24 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[ afbeelding ]
En in de trend van de OP noem ik Daim, Lion en Raider.
quote:Op donderdag 25 januari 2018 19:08 schreef Poes. het volgende:
[..]
Mars en Milky Way blief ik dan weer niet
Snickers, Lion, Twix
En alles met karamelzeezout vind ik momenteel helemaal geweldig.
Dat is de enige variant die ik nog niet geprobeerd heb, want; te duurquote:Op donderdag 25 januari 2018 19:14 schreef magikmichael het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Dan gaat deze je zeker bevallen!
Gewoon op een aanbieding wachten van de Albert Heijn.quote:Op donderdag 25 januari 2018 19:16 schreef Poes. het volgende:
[..]
Dat is de enige variant die ik nog niet geprobeerd heb, want; te duur
Je bedoelt te zeggen wanneer je smaakpapillen zijn uitgestorvenquote:Op donderdag 25 januari 2018 19:02 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Als je later groot bent kun je bitter wellicht wat beter waarderen.
Ik heb het topic van vandaag laten samenvoegen met dat van septemberquote:Op donderdag 25 januari 2018 17:32 schreef Onnoman het volgende:
is trouwens al een topic van
CUL / Lekkerste chocoladereep
slotje
planeetquote:
Die cornflakes ritter sport heb je nog wel in Duitsland. Zal een doos voor je meenemen.quote:Op zondag 28 januari 2018 22:47 schreef kwakz0r het volgende:
Niet meer te krijgen:
De oude lila pause van Milka, met hazelnootpraline erin.
Ritter sport melk en cornflakes
Nieuwe favorieten:
AH melk zoete popcorn, karamel en mais
Tony donkere melk pretzel karamel
Lindor melk ballen of pure ballen
Die lila pause die hij noemt hebben ze daar ook. Wil je voor mij daarvan een doos meenemen?quote:Op maandag 29 januari 2018 07:37 schreef MCH het volgende:
[..]
Die cornflakes ritter sport heb je nog wel in Duitsland. Zal een doos voor je meenemen.
Bestel gewoon een pallet. .quote:Op maandag 29 januari 2018 09:55 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Die lila pause die hij noemt hebben ze daar ook. Wil je voor mij daarvan een doos meenemen?
Maar ik ken jou niet en ik weet niet wat je te bieden hebt itt Kwakz0rquote:Op maandag 29 januari 2018 09:55 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Die lila pause die hij noemt hebben ze daar ook. Wil je voor mij daarvan een doos meenemen?
Skatje, ik mag momenteel helemaal geen chocola... dikke reet regime.quote:Op maandag 29 januari 2018 19:18 schreef MCH het volgende:
[..]
Maar ik ken jou niet en ik weet niet wat je te bieden hebt itt Kwakz0r
Lila pause aardbeiquote:Op maandag 29 januari 2018 09:55 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Die lila pause die hij noemt hebben ze daar ook. Wil je voor mij daarvan een doos meenemen?
Die is weird.quote:Op zaterdag 3 februari 2018 00:51 schreef Sadcopter het volgende:
Zelf ben ik niet zo spannend met chocola. Met nootjes is voor mij lekker genoeg. Maar had laatst deze bij een kiosk gegapt
[ afbeelding ]
Ja vond je de smaak weird?quote:
Ui, knoflook, kerrie, op het laatst kokos, nog ergens chocolaquote:Op zaterdag 3 februari 2018 00:54 schreef Sadcopter het volgende:
[..]
Ja vond je de smaak weird?
Wat altijd miste tussen de kokos en de kerrie, was gewoon chocola!
Zat er knoflook in, hm nu je het zegt.quote:Op zaterdag 3 februari 2018 00:56 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Ui, knoflook, kerrie, op het laatst kokos, nog ergens chocola
Niet onsmakelijk, het paste goed bij de rijke smaak van de chocola, maar ik vond het wel apart.
In mijn beleving hoorquote:Op zaterdag 3 februari 2018 01:07 schreef Sadcopter het volgende:
[..]
Zat er knoflook in, hm nu je het zegt.
Die is heel lekker (en ik vind hem lekkerder dan Tony...). Maar ik koop deze al minstens een jaar bij de Jan Linders dus zo nieuw is deze in Nederland niet.quote:Op maandag 5 februari 2018 14:04 schreef Lunatiek het volgende:
Ik vond laatst de Honing Zout Amandel van RitterSport
Dat is volgens mij een nieuwe smaak in Nederland. Als ik op de websitw kijk, moet ik nodig eens naar de Flagship Store
Voor mij ook! Die en de rogge zeezoutquote:Op zondag 4 februari 2018 23:31 schreef Cosmogony het volgende:
Mijn favoriet is de Melk chocolade met stoofpeer van Tony Chocolonely
Is lang geleden dat ik die nog eens heb gehad, ze zijn wel .quote:Op donderdag 8 februari 2018 14:41 schreef Sadcopter het volgende:
Wat vinden jullie van de pindarotsjes.
Waar..?quote:Op donderdag 8 februari 2018 14:41 schreef Sadcopter het volgende:
Wat vinden jullie van de pindarotsjes. Je hebt nu ook de 'appeltaartvariant'. Ook de witte chocoladeballen met gevriesdroogde aardbeien erin vind ik lekker.
99% toe maar... Bij 85 a max 90 houdt het voor mij wel op.quote:Op donderdag 25 januari 2018 17:24 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[ afbeelding ]
En in de trend van de OP noem ik Daim, Lion en Raider.
Jamin amsterdam/kalverstraat verkoopt ze allemaal. Appeltaart-rotsjes ook per bakje te koop bij de Deen en Albert-Heijn. En die aardbei-chocoladekogels ook bij de Jumbo in een klein wit doosje.quote:
quote:
Vraag me af of die gevulde repen niet zijn ontstaan omdat de vulling goedkoper is dan chocoladequote:Op zondag 11 februari 2018 20:43 schreef FlipjeHolland het volgende:
Kun je geen chocola noemen dit. Kokosvulling met een dun laagje. Net zoals je Mars, Snickers, Nuts, Lion, Twix en Kit Kat ook geen chocoreep kunt noemen.
Doe mij maar gewoon de Lindt en/of Milka melkchocoladereep.
Het is ook lekker om pure chocolade te smelten, daar cornflakes in te gooien en kleine rotsjes van te maken. Vind ik persoonlijk lekkerder dan pindarotsjesquote:Op zondag 11 februari 2018 10:27 schreef kipje1234 het volgende:
appeltaart rotsjes lijken me vies
pindarotsjes vind ik wel lekker, maar dan vooral die met pure chocola van de notenkraam op de markt
het liefst heb ik toch gewoon een blokje van een 71 procent puur reep...
Ik bijt eerst dat chocoladelaagje weg en ga dan vor die lekkere kokosvulling.quote:Op zondag 11 februari 2018 20:49 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vraag me af of die gevulde repen niet zijn ontstaan omdat de vulling goedkoper is dan chocolade
Nee, volgens mij is het tekstueel vergelijkbaar met Franse kaas. Het is room uit de Alpen, niet room gemaakt van Alpen.quote:
Het is alpenmelkchocolade met room.quote:Op dinsdag 13 februari 2018 01:13 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Nee, volgens mij is het tekstueel vergelijkbaar met Franse kaas. Het is room uit de Alpen, niet room gemaakt van Alpen.
Zo inspiratieloos dit......quote:Op vrijdag 29 september 2017 16:00 schreef _--_ het volgende:
Tony Choconely karamel & zeezout
Wat vinden jullie?
Sowieso niet twee hoofdletters neequote:
Milka daim, is dat origineel?quote:Op dinsdag 13 februari 2018 10:50 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Zo inspiratieloos dit......
Die Tony Choconely hype types
Zeker nog nooit echt fatsoenlijke chocolade geproefd, pauper.
Zure chocolade niets voor je?quote:Op dinsdag 13 februari 2018 10:50 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Zo inspiratieloos dit......
Die Tony Choconely hype types
Zeker nog nooit echt fatsoenlijke chocolade geproefd, pauper.
De karamel en zeezout van Tony Chocolonely is goddelijk, dus je moet gewoon je mond houden met je koetjesrepen.quote:Op dinsdag 13 februari 2018 10:50 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Zo inspiratieloos dit......
Die Tony Choconely hype types
Zeker nog nooit echt fatsoenlijke chocolade geproefd, pauper.
Goddelijk .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Echt waar, dit soort hipster mainboys, bah.quote:Op dinsdag 13 februari 2018 12:15 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
De karamel en zeezout van Tony Chocolonely is goddelijk, dus je moet gewoon je mond houden met je koetjesrepen.
Vertel de goegemeente dan maar wat jouw lekkerste chocoladereep is.quote:Op dinsdag 13 februari 2018 12:25 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Goddelijk .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Echt waar, dit soort hipster mainboys, bah.
Verkoop ze een ingevroren drol met daarin wat zeezout en karamel en ze vreten het als een paard suikerklontjes.
Ik heb eens chocolaadjes gehad van Delafee (of zoiets) in Zwitserland. Voor de paupers een soort Ferrero Rocher zeg maar.quote:Op dinsdag 13 februari 2018 12:34 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Vertel de goegemeente dan maar wat jouw lekkerste chocoladereep is.
quote:
Zou ik ook hebben gezegd als ik het niet kon betalenquote:Op dinsdag 13 februari 2018 12:39 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Verkoop ze een ingevroren drol met een paar cent bladgoud eromheen en ze vreten het als een paard suikerklontjes.
Dus, maar even serieus, want we weten allemaal dat jij een sloeber bent die net "most expensive chocolate" gegoogled heeft... Wat voor chocola eet je daadwerkelijk?quote:Op dinsdag 13 februari 2018 12:41 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Zou ik ook hebben gezegd als ik het niet kon betalen
Is je goed recht
Geloof jij maar wat je zelf wil, Tony Chocolonyquote:Op dinsdag 13 februari 2018 12:41 schreef Jordy-B het volgende:
Dus, maar even serieus, want we weten allemaal dat jij een sloeber bent die net "most expensive chocolate" gegoogled heeft... Wat voor chocola eet je daadwerkelijk?
Je wordt niet viesdik van zulke chocolaatjes, patser.quote:Op dinsdag 13 februari 2018 12:53 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Geloof jij maar wat je zelf wil, Tony Chocolony
quote:Op dinsdag 13 februari 2018 12:39 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Verkoop ze een ingevroren drol met een paar cent bladgoud eromheen en ze vreten het als een paard suikerklontjes.
Godiva is werkelijk goddelijkquote:Op dinsdag 13 februari 2018 12:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Godiva is het allerbeste. Cote d'Or voor als je een wat lager budget hebt.
Dat is geen chocola, dat is kunstquote:Op donderdag 15 februari 2018 00:56 schreef Sadcopter het volgende:
35 euro voor wat bonbons. Chocola hoeft toch niet zo duur te zijn?
Kunst om te proeven.quote:Op donderdag 15 februari 2018 01:11 schreef Sadcopter het volgende:
Wat is hier bijzondere kunst aan
"Godiva gold collection 34pcs. ¤54.50"
[ afbeelding ]
Echt zo goed? Is het zoals liefde versus verliefd zijn zo goed?quote:
Ziet er gewoon uit als in een fabriek gemaakt.quote:Op donderdag 15 februari 2018 01:11 schreef Sadcopter het volgende:
Wat is hier bijzondere kunst aan
"Godiva gold collection 34pcs. ¤54.50"
[ afbeelding ]
Is godiva ook, fabrieksbonbons verkocht als chiquequote:Op donderdag 15 februari 2018 19:46 schreef TargaFlorio het volgende:
[..]
Ziet er gewoon uit als in een fabriek gemaakt.
Ook geen chocola?quote:Op vrijdag 16 februari 2018 22:09 schreef Kreator het volgende:
Verder niks gekocht wat ik wilde kopen.
ikeaquote:Op vrijdag 29 september 2017 20:03 schreef 8777 het volgende:
[ afbeelding ]
Deze, ik kan ze nergens meer vinden helaas.
Godiva repen en bonbons zijn net als Australian, marketing, marketing en marketing.quote:Op dinsdag 6 maart 2018 20:45 schreef FlipjeHolland het volgende:
Had een Godiva reep gekocht bij de Appie maar geen idee wat er zo bijzonder aan is. Doe mij maar Milka of Lindt dan.
Ik heb ook wel eens betere fabriekschocolade geproefd. Verkade bv. Als ik een lijst zou moeten maken zou Godiva ergens onderin eindigen.quote:Op woensdag 7 maart 2018 18:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Godiva repen en bonbons zijn net als Australian, marketing, marketing en marketing.
Prima fabriekschocolade, prima fabrieksbonbons, maar dat. Een industrieproduct, verder niets mis mee, maar zeker niets bijzonders. Niet te vergelijken met de producten van een ambachtsman die met verse ingrediënten werkt
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |