Plofkip 60 gram per dag, langzaam groeiend 45 gram per dag, meen ik mij te herinneren.quote:Op vrijdag 29 september 2017 07:45 schreef HansvanOchten het volgende:
Ik was eigenlijk wel nieuwsgierig hoeveel normaal gesproken "aankomt" per dag.
Ja zoiets staat me bij, maar wat is dat voor een kip zoals bij die boer. Worden ze nu nog specifiek vetgemest?quote:Op vrijdag 29 september 2017 11:37 schreef golfer het volgende:
[..]
Plofkip 60 gram per dag, langzaam groeiend 45 gram per dag, meen ik mij te herinneren.
Hoe jonger je bent, hoe zwaarder een hele dag telt.quote:Op donderdag 28 september 2017 21:38 schreef golfer het volgende: Wat een belazerij weer. Zo'n kuiken die 4 dagen langer leven mag.
Strooisel wordt tussentijds niet vervangen.quote:Op donderdag 28 september 2017 23:10 schreef svann het volgende:
Als één of twee weken langer leven écht een gezondere kip geeft, dan gaat dat toch voor?
Maar lopen ze dan ook gewoon iets langer door hun eigen mest of ruimt men dat dan tussentijds?
Dus kwakkelende plofjekippen op je bord?quote:Op zaterdag 30 september 2017 09:05 schreef derLudolf het volgende: [..]
Strooisel wordt tussentijds niet vervangen.
Niets mis mee, is het meest milieuvriendelijk geproduceerde vleesquote:Op zaterdag 30 september 2017 23:14 schreef Teslynd het volgende:
[..]
Dus kwakkelende plofjekippen op je bord?
Even ter verdediging, de meeste kinderen vinden het leuk om hazelnoten te rapen en ze dan te kraken.quote:Op maandag 2 oktober 2017 12:59 schreef golfer het volgende:
a.s. donderdag:
Hazelnootpasta
In deze uitzending van Keuringsdienst van Waarde een kijkersvraag: Er zijn verschillende potjes fairtrade hazelnootpasta, maar de hazelnoten in de pasta zijn niet fairtrade. Hoe zit dat?
Sofie bezoekt de kijker met bovenstaande vraag. Het is haar opgevallen dat er geen fairtrade hazelnootpasta bestaat waarvan de hazelnoten ook fairtrade zijn. Toch is dat gek omdat ze wel eens heeft gehoord dat in Turkije, waar bijna 80% van de hazelnoten vandaan komen, er kinderarbeid tijdens de oogst plaats vindt.
Inderdaad, leuker dan schoolquote:Op donderdag 5 oktober 2017 20:35 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Even ter verdediging, de meeste kinderen vinden het leuk om hazelnoten te rapen en ze dan te kraken.
En ze doen dat allemaal natuurlijk vrijwillig, die kinderarbeid.quote:Op donderdag 5 oktober 2017 20:35 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Even ter verdediging, de meeste kinderen vinden het leuk om hazelnoten te rapen en ze dan te kraken.
Ik had het idee dat Irsin daadwerkelijk geschokt was :| .quote:Op donderdag 5 oktober 2017 21:05 schreef golfer het volgende:
[..]
En ze doen dat allemaal natuurlijk vrijwillig, die kinderarbeid.
Niet elke dag, de hele dag en hun leven lang hoor.quote:Op donderdag 5 oktober 2017 20:35 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Even ter verdediging, de meeste kinderen vinden het leuk om hazelnoten te rapen en ze dan te kraken.
moet je E621 ff droppenquote:Op donderdag 12 oktober 2017 20:39 schreef Pietverdriet het volgende:
Ha, kaaskristallen, moet je mensen met een glutenfobie en enummerangst eens vertellen dat die kristallen glutamaten zijn.
Ik kan me de hype nog herinneren dat E330 kankerverwekkend werd genoemd omdat het een belangrijke rol speelt in de Krebscyclus, en Krebs is Duits voor kanker.quote:
Hahahha ze zei slikken nuquote:Op donderdag 12 oktober 2017 20:48 schreef Sapstengel het volgende:
"Zou je eens met een echte oude kaas moeten proberen, dan word het nog zwaarder"
Net een robot, met haar ingestudeerde zinnetjes.quote:Op donderdag 12 oktober 2017 21:20 schreef golfer het volgende:
Wat een eng mens daar bij Old Amsterdam.
Journalisten willen dingen tot een schandaal maken, sensatie, vette koppen.quote:Op donderdag 12 oktober 2017 23:04 schreef racerdkb het volgende:
luldebehanger ook die Teun van de Keuken.
Altijd tegen een dichte deur aanlopen bij het benaderen van fabrikanten; geeft zo'n Old Amsterdamfabriek je de volledige vrijheid om de fabriek van binnen te filmen en eerlijk te antwoorden op zijn vragen, kan ie het alsnog niet laten om lullige opmerkingen te maken en zijn grapjes te maken met die zelfvoldane blik op z'n porem.
Verder zie ik het probleem van snelrijpende kaas niet echt in. Old Amsterdam vinden veel mensen lekker, en als je twee jaar rijping terug kan brengen naar acht maanden dan is dat toch geweldig.
Uit commercieel oogpunt, uit milieuoogpunt et cetera. Net als met die snelgroeiende kip, wij consumenten willen zo graag goedkoop een bepaald product: dan moet je trucjes uithalen.
Tja, niet iedereen heeft mediatraining gehad.quote:Op vrijdag 13 oktober 2017 00:40 schreef monkyyy het volgende:
[..]
Net een robot, met haar ingestudeerde zinnetjes.
Echt storend iddquote:Op donderdag 12 oktober 2017 23:04 schreef racerdkb het volgende:
luldebehanger ook die Teun van de Keuken.
Wat?quote:Op vrijdag 13 oktober 2017 01:06 schreef Karig_Hutje het volgende:
Nog slechter voor het milieu ook net zoal het slechter is dan voor het milieu om af en toe een stukje vlees te eten in plaats van alleen maar groente. Gekkies.
Het ging me meer om jouw zinsbouwquote:Op vrijdag 13 oktober 2017 10:48 schreef Karig_Hutje het volgende:
[..]
http://www.independent.co(...)-bacon-a6773671.html
quote:Op vrijdag 13 oktober 2017 10:56 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
Het ging me meer om jouw zinsbouw
Maar echt een achterlijk artikel trouwens. Je vergelijkt vet (bacon is super vet) met water en gaat vervolgens per calorie vergelijken. Bekend is dat vet een hoogcalorische waarde heeft en water juist 0.quote:
Ik heb de aflevering niet gezien maar ik wist al wel dat Old Amsterdam nep was. Die versnelde rijping is op zich wel een mooie uitvinding in de zin dat de oude smaak goed in je tosti of over je hamburger smelt. Maar Old ipv Oud gebruiken omdat dat niet mag, reclames met vol met valse nottalgie, het pretendeert iets te zijn wat het niet is en daar mag je best kritiek op hebben.quote:Op donderdag 12 oktober 2017 23:04 schreef racerdkb het volgende:
luldebehanger ook die Teun van de Keuken.
Altijd tegen een dichte deur aanlopen bij het benaderen van fabrikanten; geeft zo'n Old Amsterdamfabriek je de volledige vrijheid om de fabriek van binnen te filmen en eerlijk te antwoorden op zijn vragen, kan ie het alsnog niet laten om lullige opmerkingen te maken en zijn grapjes te maken met die zelfvoldane blik op z'n porem.
Verder zie ik het probleem van snelrijpende kaas niet echt in. Old Amsterdam vinden veel mensen lekker, en als je twee jaar rijping terug kan brengen naar acht maanden dan is dat toch geweldig.
1. Hij mocht niet in de fabriek filmen, hij mocht alleen in het rijpingspakhuis filmen.quote:Op donderdag 12 oktober 2017 23:04 schreef racerdkb het volgende:
luldebehanger ook die Teun van de Keuken.
Altijd tegen een dichte deur aanlopen bij het benaderen van fabrikanten; geeft zo'n Old Amsterdamfabriek je de volledige vrijheid om de fabriek van binnen te filmen en eerlijk te antwoorden op zijn vragen, kan ie het alsnog niet laten om lullige opmerkingen te maken en zijn grapjes te maken met die zelfvoldane blik op z'n porem.
4. Old Amsterdam is een mooi voorbeeld van hoe goed marketing werkt en hoe je met het Amsterdam brand mensen kan lokken.quote:Op vrijdag 13 oktober 2017 12:06 schreef golfer het volgende:
[..]
1. Hij mocht niet in de fabriek filmen, hij mocht alleen in het rijpingspakhuis filmen.
2. Old Amsterdam is niet oud, maar "smaakt naar oude kaas"
3. Old Amsterdam komt niet uit Amsterdam.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |