Geen idee, ik krijg het wel eens (platteland, dan heb je dat).quote:
Thanksquote:Op maandag 25 september 2017 22:24 schreef Waterdrinker het volgende:
[..]
Geen idee, ik krijg het wel eens (platteland, dan heb je dat).
Mocht je het willen dan zou ik eens bij wat boeren langsgaan. Misschien heeft iemand toevallig net wat staan of bellen ze je wanneer ze wat hebben.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Somebody that I used to know
quote:Op maandag 25 september 2017 22:25 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
ThanksStel je er niet teveel van voor hoor, ik vind het vies. Met beschuit en suiker gaat het nog wel, maar echt lekker is het imho niet.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oja, en vergeet het niet te wellen (Google maar).
Zij is mijn bff .quote:Op maandag 25 september 2017 22:22 schreef richolio het volgende:
Mijn moeder vriest bijna alles in. Groente, (pasta)saus, soep, fruit, vlees, brood. Kan prima overigens
Dat was ik... stroopwafels invriezen dus.. en ook oliebollen, zeker!quote:Op maandag 25 september 2017 22:06 schreef Lucky_Strike het volgende:
Pas las ik dat iemand stroopwafels invriest. Mijn ouders vriezen oliebollen in. Ik heb wel eens wijn geprobeerd maar dat mislukte.
Wat vriezen jullie voor niet-alledaagse dingen in?
Da's zuinig Ik gebruik altijd puree in tubes dus heb nooit iets over.quote:
Leuk experiment. Ik heb wel eens een koelkast gehad die alles bevroor. Dat ging best goed qua kaas, eieren, melk en yoghurt.quote:Op maandag 25 september 2017 22:25 schreef Burdie het volgende:
Eiwit kan je invriezen!
Verder heb ik laatst een keer ivm vakantie ongeveer alles wat er nog in de koelkast stond in de vriezer gedaan, als experiment.
Zo weet ik nu dat je kwark best kunt invriezen, maar allioli niet; dat gaat bij ontdooien schiften .
Kaas kan prima ingevroren worden, maar ik vind daarna de smaak toch anders. Kun je denk ik beter eerst raspen en daarna voor over de pasta gebruiken, niet meer voor op brood.
Gekookt ei kan je ook niet invriezen, dat wordt na ontdooien echt heel vies.
Wijn kan je overigens wel invriezen als je het daarna gebruikt om mee te koken.
Gom te weten.quote:
Hoe zuinigquote:Op dinsdag 26 september 2017 16:29 schreef Lonaa het volgende:
Ik rasp sinds kort de laatste stukjes van mijn kaas. Zeg maar als het niet meer fatsoenlijk te kaasschaven is. En die rasp gaat in een zakkie in de vriezer. Altijd geraspte kaas in vriezer
ik doe ook tube.quote:Op dinsdag 26 september 2017 17:33 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Da's zuinig Ik gebruik altijd puree in tubes dus heb nooit iets over.
[..]
Hoe zuinig
waarom ben jij altijd zo zuur?quote:Op dinsdag 26 september 2017 19:52 schreef RobinOok het volgende:
Wat vriezen jullie voor niet-alledaagse dingen in, is de vraag.
Niet, wat vriezen jullie allemaal in.
Men vriest dingen in, omdat ze niet alledaags zijn.quote:Op dinsdag 26 september 2017 19:52 schreef RobinOok het volgende:
Wat vriezen jullie voor niet-alledaagse dingen in, is de vraag.
Niet, wat vriezen jullie allemaal in.
Omdat ik geen behoefte voel bevallig te zijn.quote:
Grappige is dat je dat de laatste tijd wel bentquote:Op dinsdag 26 september 2017 20:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Omdat ik geen behoefte voel bevallig te zijn.
Flikker op, gek.quote:Op dinsdag 26 september 2017 20:58 schreef MCH het volgende:
[..]
Grappige is dat je dat de laatste tijd wel bent
Citroensap heb ik ook wel eens gelezen. Bij mij komen citroenenen limoenen altijd wel op. Restjes gaan in de spa rood.quote:Op dinsdag 26 september 2017 19:43 schreef kipje1234 het volgende:
citroensap in ijsblokjesvorm
eiwit
zelfgebakken bananenbrood in plakken
verder vooral standaard dingen zoals brood, soep, chili, pastasaus of curries
Sterke drank uit de vriezer, glijdt het beter naar binnenquote:Op dinsdag 26 september 2017 21:26 schreef Super_Fucker_II het volgende:
Alles behalve sterke drank. De vraag alleen is of het nog smaakt.
Bij veel producten gaat de structuur kapot en is het alleen voedsel om te voeden.
Ingevroren sauzen, soepen, fruit (om ijsjes te maken), verse groente, vlees en vis zijn vaak acceptabel voor de gemiddelde eter.
Het enige wat je volgens mij in kan vriezen zonder verlies van kwaliteit is ijs. Alleen is dat eigenlijk niet invriezen, maar creėren.
Gadver.quote:Op dinsdag 26 september 2017 22:05 schreef Karina het volgende:
Broodjes om mee te nemen naar mijn werk, met beleg en al. Heb ik elke dag een pakje brood
Hoezo Ik koop vers brood en vers beleg en thuis maak ik het meteen. 's Morgens haal ik het uit de vriezer en tegen de tijd dat ik ga lunchen is het ontdooid en smaakt het nog prima hoor.quote:
quote:Op dinsdag 26 september 2017 22:16 schreef Karina het volgende:
[..]
Hoezo Ik koop vers brood en vers beleg en thuis maak ik het meteen. 's Morgens haal ik het uit de vriezer en tegen de tijd dat ik ga lunchen is het ontdooid en smaakt het nog prima hoor.
Ik kan 's morgens niet even naar de bakker/slager etc. om wat te halen.
Jullie moeten iemand zoeken die het voor je smeert, superhandig.quote:Op dinsdag 26 september 2017 22:18 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Eens met Robin, brood heb ik ook in de vriezer maar niet het beleg
quote:Op maandag 25 september 2017 22:25 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
ThanksLokale boer even flink lief aankijken als er een kalfje geboren is.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mocht je het hebben gekregen: Maak pannekoeken.
Echt.Op zondag 7 oktober 2018 02:15 schreef MTheBassman het volgende:[/b]
Jij hebt wat rare shit in je lijst staan Knokkels :P
Toen ik dat nog deed vond ik het nog lekkerder ook. Lijkt veel verser.quote:Op dinsdag 26 september 2017 22:16 schreef Karina het volgende:
[..]
Hoezo Ik koop vers brood en vers beleg en thuis maak ik het meteen. 's Morgens haal ik het uit de vriezer en tegen de tijd dat ik ga lunchen is het ontdooid en smaakt het nog prima hoor.
Ik kan 's morgens niet even naar de bakker/slager etc. om wat te halen.
Dat doe ik ook. 6 sneden brood met plakken beleg, en een krentenbol. 1x in de 2 weken 10 pakjes invriezen, en geen beleg wat open in de koelkast ligt (alleen de margarine). Het is alleen maar voer om te voorkomen dat ik verhonger, meer niet.quote:Op dinsdag 26 september 2017 22:05 schreef Karina het volgende:
Broodjes om mee te nemen naar mijn werk, met beleg en al. Heb ik elke dag een pakje brood
Raspen? Waar gooi je dan geraspt citroengras in??quote:Op woensdag 27 september 2017 15:40 schreef Helsinki het volgende:
Deed laatst citroengras in de vriezer en dat beviel eigenlijk wel.
Makkelijker raspen (net als met gember)
Ik heb het in ijsblokzakjes gedaan en toen het na 5 dagen nog niet bevroren was heb ik het opgegeven.quote:Op donderdag 28 september 2017 10:48 schreef Pietverdriet het volgende:
Waarom zou je wijn niet in kunnen vriezen?
Als wijn niet bevriest staat je vriezer naar mijn smaak op een veel te hoge temperatuur. Wodka flikt het hier soms zelfs om te bevriezen.quote:Op donderdag 28 september 2017 11:34 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb het in ijsblokzakjes gedaan en toen het na 5 dagen nog niet bevroren was heb ik het opgegeven.
Alles is altijd prima en snel diep bevroren. Behalve die wijn.quote:Op donderdag 28 september 2017 11:44 schreef Steenkool het volgende:
[..]
Als wijn niet bevriest staat je vriezer naar mijn smaak op een veel te hoge temperatuur. Wodka flikt het hier soms zelfs om te bevriezen.
Was het heel goedkope wijn, die aangelengd was met anti-vries?quote:Op donderdag 28 september 2017 11:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Alles is altijd prima en snel diep bevroren. Behalve die wijn.
Ga het misschien nog eens proberen, de laatste poging is alweer jaren geleden.
Misschien was het toch wel zo dan. Dan kan ik het nog een keer proberen.quote:Op donderdag 28 september 2017 13:39 schreef Pietverdriet het volgende:
Lijkt mij ook dat als wijn niet bevriest je vriezer niet koud genoeg wordt
[ afbeelding ]
ja de kenner weet wel dat met invriezen van groente de bite er een beetje afgaat, het word slapjes, maaaaaaaar iets is beter dan niets,...quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:15 schreef Lucky_Strike het volgende:
Pepers en gember heb ik ook vaak in de vriezer.
wlkom terug!!!!!!!quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 06:53 schreef possetje het volgende:
[..]
ja de kenner weet wel dat met invriezen van groente de bite er een beetje afgaat, het word slapjes, maaaaaaaar iets is beter dan niets,...
Ligt eraan welke groentequote:Op zaterdag 14 oktober 2017 06:53 schreef possetje het volgende:
[..]
ja de kenner weet wel dat met invriezen van groente de bite er een beetje afgaat, het word slapjes, maaaaaaaar iets is beter dan niets,...
Hoezo?quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 10:59 schreef RobinOok het volgende:
Brrrrrr, wat zou ik daar ongelukkig van worden.
Je hebt waarschijnlijk een moeder/vrouw die voor je kookt?quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 10:59 schreef RobinOok het volgende:
Brrrrrr, wat zou ik daar ongelukkig van worden.
Wat een onzin. Ik heb nu een vriendin maar kook altijd voor ons beiden, naast mijn werk en school. Hetzelfde toen ik vrijgezel was. Als je een man en vrijgezel bent wil echt niet zeggen dat de enige optie is: niet koken of een vetklep worden😂quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 11:13 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Je hebt waarschijnlijk een moeder/vrouw die voor je kookt?
Ik niet, dan zal je toch iets moeten verzinnen en moeten voorkomen dat je geen vetklep wordt
Maar kennelijk kun je wel koken. Dan kun je toch ook dagelijks vers eten? Kwestie van slim boodschappen doen en gerechten kiezen die snel klaar zijn.quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 11:41 schreef Sigaartje het volgende:
Je moet niet vergeten dat ik vrijgezel ben he?
Ik kan wel elke dag een blik knakworsten opeten of een burger kingetje maar ik ben bang dat ze me dan al vroeg weg kunnen dragen het graf in....
Gewoon een hele courgette zo in de vriezer?quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 10:47 schreef Oceanonix het volgende:
Courgette, ik gebruik die vervolgens als saus of soep. Ik denk dat dat de raarste is.
Hij kookt toch? Alleen maar een of twee keer in de week. Lijkt me niets mis mee.quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 12:14 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Wat een onzin. Ik heb nu een vriendin maar kook altijd voor ons beiden, naast mijn werk en school. Hetzelfde toen ik vrijgezel was. Als je een man en vrijgezel bent wil echt niet zeggen dat de enige optie is: niet koken of een vetklep worden😂
Was het maar waar.quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 11:13 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Je hebt waarschijnlijk een moeder/vrouw die voor je kookt?
Nee in plakjes of gepureerd. Net waar ik zin in heb.quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 14:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Gewoon een hele courgette zo in de vriezer?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |