abonnement Unibet Coolblue
pi_173996654
Pas las ik dat iemand stroopwafels invriest. Mijn ouders vriezen oliebollen in. Ik heb wel eens wijn geprobeerd maar dat mislukte.

Wat vriezen jullie voor niet-alledaagse dingen in?
Spoilers!
  maandag 25 september 2017 @ 22:10:53 #2
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_173996771
Tomatenpuree.
pi_173996840
Wijn invriezen werkt idd niet. Wordt er in ieder geval niet lekkerder op.
Waarom vriest iemand dan stroopwafels in?

Ik hou het bij invriezen op vlees en pastasaus e.d.
pi_173996931
zo min mogelijk
pi_173997076
Biest.
pi_173997086
Mijn moeder vriest bijna alles in. Groente, (pasta)saus, soep, fruit, vlees, brood. Kan prima overigens
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_173997103
quote:
10s.gif Op maandag 25 september 2017 22:22 schreef Waterdrinker het volgende:
Biest.
Waar koop je dat? :o
Somebody that I used to know
pi_173997132
quote:
2s.gif Op maandag 25 september 2017 22:22 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Waar koop je dat? :o
Geen idee, ik krijg het wel eens (platteland, dan heb je dat).
Mocht je het willen dan zou ik eens bij wat boeren langsgaan. Misschien heeft iemand toevallig net wat staan of bellen ze je wanneer ze wat hebben.
pi_173997184
quote:
7s.gif Op maandag 25 september 2017 22:24 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Geen idee, ik krijg het wel eens (platteland, dan heb je dat).
Mocht je het willen dan zou ik eens bij wat boeren langsgaan. Misschien heeft iemand toevallig net wat staan of bellen ze je wanneer ze wat hebben.
Thanks :)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Somebody that I used to know
  maandag 25 september 2017 @ 22:25:32 #10
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_173997185
Eiwit kan je invriezen!

Verder heb ik laatst een keer ivm vakantie ongeveer alles wat er nog in de koelkast stond in de vriezer gedaan, als experiment.
Zo weet ik nu dat je kwark best kunt invriezen, maar allioli niet; dat gaat bij ontdooien schiften :?.
Kaas kan prima ingevroren worden, maar ik vind daarna de smaak toch anders. Kun je denk ik beter eerst raspen en daarna voor over de pasta gebruiken, niet meer voor op brood.
Gekookt ei kan je ook niet invriezen, dat wordt na ontdooien echt heel vies.

Wijn kan je overigens wel invriezen als je het daarna gebruikt om mee te koken.
KuikenGuppy
pi_173997248
quote:
2s.gif Op maandag 25 september 2017 22:25 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Thanks :)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Stel je er niet teveel van voor hoor, ik vind het vies. :D Met beschuit en suiker gaat het nog wel, maar echt lekker is het imho niet.

Oja, en vergeet het niet te wellen (Google maar).
  maandag 25 september 2017 @ 22:27:34 #12
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_173997249
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 22:22 schreef richolio het volgende:
Mijn moeder vriest bijna alles in. Groente, (pasta)saus, soep, fruit, vlees, brood. Kan prima overigens
Zij is mijn bff O+ :Y.
KuikenGuppy
pi_173997821
Ik heb een vrieskist vol met blikken en potten voedsel. Extra lang houdbaar en op die manier beter beschermd tegen straling na een nucleaire explosie.
pi_173997846
Mijn ouders
pindazakje
pi_173997914
Kopje koffie
Kauwgom
Gebakken eitje
Zout
Margarine
Ketchup
pi_173998232
(gepelde) knoflook
Eerst denken, dan typen
pi_174009562
Zo min mogelijk. Ijsjes en alles wat de frituur in kan.
De rest koop ik wel 'vers' in de supermarkt.
pi_174009616
Ik rasp sinds kort de laatste stukjes van mijn kaas. Zeg maar als het niet meer fatsoenlijk te kaasschaven is. En die rasp gaat in een zakkie in de vriezer. Altijd geraspte kaas in vriezer *O*
Sterkheidsbaas van alles.
  dinsdag 26 september 2017 @ 16:29:45 #19
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_174009621
Onbewerkt gehakt vries ik nooit in. Voor de rest vrijwel alles.
And so is the past
  dinsdag 26 september 2017 @ 16:33:47 #20
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_174009684
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 22:06 schreef Lucky_Strike het volgende:
Pas las ik dat iemand stroopwafels invriest. Mijn ouders vriezen oliebollen in. Ik heb wel eens wijn geprobeerd maar dat mislukte.

Wat vriezen jullie voor niet-alledaagse dingen in?
Dat was ik... stroopwafels invriezen dus.. en ook oliebollen, zeker!

Ik maak soms een grote charge jus en doe ik daarna in een ijsblokjesbak in de vriezer.

Ook stoofperen, zelfgemaakte appelmoes, pastasauzen.

Nu net verse basilicum en maggiplant in de vriezer gegooid in een plastic zakje, zodat, als het bevroren is deze kan fijndrukken en als vers kunt gebruiken.

Natuurlijk ook hachee of ander sudderspul
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  dinsdag 26 september 2017 @ 16:35:10 #21
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_174009704
Ow en boter, prima in te vriezen... boter is best wel duur, dus als het in de aanbieding is dan vries ik de rest gewoon in, kan prima
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_174010858
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 22:10 schreef RobinOok het volgende:
Tomatenpuree.
Da's zuinig :o Ik gebruik altijd puree in tubes dus heb nooit iets over.
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 22:25 schreef Burdie het volgende:
Eiwit kan je invriezen!

Verder heb ik laatst een keer ivm vakantie ongeveer alles wat er nog in de koelkast stond in de vriezer gedaan, als experiment.
Zo weet ik nu dat je kwark best kunt invriezen, maar allioli niet; dat gaat bij ontdooien schiften :?.
Kaas kan prima ingevroren worden, maar ik vind daarna de smaak toch anders. Kun je denk ik beter eerst raspen en daarna voor over de pasta gebruiken, niet meer voor op brood.
Gekookt ei kan je ook niet invriezen, dat wordt na ontdooien echt heel vies.

Wijn kan je overigens wel invriezen als je het daarna gebruikt om mee te koken.
Leuk experiment. Ik heb wel eens een koelkast gehad die alles bevroor. Dat ging best goed qua kaas, eieren, melk en yoghurt.
quote:
7s.gif Op maandag 25 september 2017 23:07 schreef Piger het volgende:
(gepelde) knoflook
Gom te weten.
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 september 2017 16:29 schreef Lonaa het volgende:
Ik rasp sinds kort de laatste stukjes van mijn kaas. Zeg maar als het niet meer fatsoenlijk te kaasschaven is. En die rasp gaat in een zakkie in de vriezer. Altijd geraspte kaas in vriezer *O*
Hoe zuinig O+
Spoilers!
pi_174010917
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 17:33 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Da's zuinig :o Ik gebruik altijd puree in tubes dus heb nooit iets over.

[..]

Hoe zuinig O+
ik doe ook tube.

En ja, wel zuinig, maar ik koop altijd kaas van de kaasboer (en dat is best duur) en anders flikker je het toch weg. En omdat ik eigenlijk nooit 2x achter elkaar dezelfde kaas heb, heb ik meestal een kaasmelange in de vriezer nu _O_
Sterkheidsbaas van alles.
pi_174013741
citroensap in ijsblokjesvorm
eiwit
zelfgebakken bananenbrood in plakken

verder vooral standaard dingen zoals brood, soep, chili, pastasaus of curries
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')