Geen idee, ik krijg het wel eens (platteland, dan heb je dat).quote:
Thanksquote:Op maandag 25 september 2017 22:24 schreef Waterdrinker het volgende:
[..]
Geen idee, ik krijg het wel eens (platteland, dan heb je dat).
Mocht je het willen dan zou ik eens bij wat boeren langsgaan. Misschien heeft iemand toevallig net wat staan of bellen ze je wanneer ze wat hebben.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Somebody that I used to know
quote:Op maandag 25 september 2017 22:25 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
ThanksStel je er niet teveel van voor hoor, ik vind het vies. Met beschuit en suiker gaat het nog wel, maar echt lekker is het imho niet.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oja, en vergeet het niet te wellen (Google maar).
Zij is mijn bff .quote:Op maandag 25 september 2017 22:22 schreef richolio het volgende:
Mijn moeder vriest bijna alles in. Groente, (pasta)saus, soep, fruit, vlees, brood. Kan prima overigens
Dat was ik... stroopwafels invriezen dus.. en ook oliebollen, zeker!quote:Op maandag 25 september 2017 22:06 schreef Lucky_Strike het volgende:
Pas las ik dat iemand stroopwafels invriest. Mijn ouders vriezen oliebollen in. Ik heb wel eens wijn geprobeerd maar dat mislukte.
Wat vriezen jullie voor niet-alledaagse dingen in?
Da's zuinig Ik gebruik altijd puree in tubes dus heb nooit iets over.quote:
Leuk experiment. Ik heb wel eens een koelkast gehad die alles bevroor. Dat ging best goed qua kaas, eieren, melk en yoghurt.quote:Op maandag 25 september 2017 22:25 schreef Burdie het volgende:
Eiwit kan je invriezen!
Verder heb ik laatst een keer ivm vakantie ongeveer alles wat er nog in de koelkast stond in de vriezer gedaan, als experiment.
Zo weet ik nu dat je kwark best kunt invriezen, maar allioli niet; dat gaat bij ontdooien schiften .
Kaas kan prima ingevroren worden, maar ik vind daarna de smaak toch anders. Kun je denk ik beter eerst raspen en daarna voor over de pasta gebruiken, niet meer voor op brood.
Gekookt ei kan je ook niet invriezen, dat wordt na ontdooien echt heel vies.
Wijn kan je overigens wel invriezen als je het daarna gebruikt om mee te koken.
Gom te weten.quote:
Hoe zuinigquote:Op dinsdag 26 september 2017 16:29 schreef Lonaa het volgende:
Ik rasp sinds kort de laatste stukjes van mijn kaas. Zeg maar als het niet meer fatsoenlijk te kaasschaven is. En die rasp gaat in een zakkie in de vriezer. Altijd geraspte kaas in vriezer
ik doe ook tube.quote:Op dinsdag 26 september 2017 17:33 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Da's zuinig Ik gebruik altijd puree in tubes dus heb nooit iets over.
[..]
Hoe zuinig
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |