Nja, wel lekker hoor, maar ik zou dit met kalfsschenkel maken. RUnder... het kan, maar reken dan wel op lang stoven, misschien wel 4 uur+.quote:Op zondag 24 september 2017 00:47 schreef Nighthawk88 het volgende:
Ik denk dan aan zoiets:https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R961538/risotto-uit-milaan
Overigens ontzettend lekker. Simpele groentensoep van maken bijbouwen. Wat prei, wortel, bleekselderij, knolselderij, bloemkool, peterselie, selderijblad of wat je ervan hebt.quote:Op zondag 1 oktober 2017 09:30 schreef Pietverdriet het volgende:
Yep, gewoon heel lang laten trekken voor een krachtige runderbouillon en daarvan genieten.
Dan krijg ik ruzie met de hond.quote:Op zondag 1 oktober 2017 09:51 schreef Spanky78 het volgende:
Het bot kun je na het trekken nog even in de oven doen op 230 graden en dan nog een uurtje terugdoen. ook weer wat extra smaak.
is het niet zo dat schenkel brozer wordt als je het lang kookt en het dan gemakkelijk kan versplinteren? (dacht ik)quote:Op zondag 1 oktober 2017 09:59 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Dan krijg ik ruzie met de hond.
Nee.quote:Op zondag 1 oktober 2017 10:01 schreef CarltonBanks het volgende:
[..]
is het niet zo dat schenkel brozer wordt als je het lang kookt en het dan gemakkelijk kan versplinteren?
ik vind het zo'n zonde om die groente dan weg te gooienquote:Op zondag 1 oktober 2017 09:51 schreef Spanky78 het volgende:
Ik zou zelf de bouillon trouwens trekken van: de schenkel, een gehalveerde prei, wat wortel, bouquet Garni, bleekselderij. Verder kan er in principe alles in wat je hebt aan aromatische smaken, maar ik houd van de simpele runderbouillon. Ik doe er dus geen tomaat in ofzo, sommige mensen vinden dat juist lekker.
De groenten gooi je na gebruik weg. En je neemt nieuwe groenten voor de soep. Dubbel de smaak.
Het bot kun je na het trekken nog even in de oven doen op 230 graden en dan nog een uurtje terugdoen. ook weer wat extra smaak.
Groente die een paar uur in de bouillion heeft liggen trekken, daar zit kraak noch smaak aan.quote:Op zondag 1 oktober 2017 13:54 schreef Riann het volgende:
[..]
ik vind het zo'n zonde om die groente dan weg te gooien
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |