FOK!forum / Relaties & Psychologie / De kunst van het loslaten van je ex #242 Rust im kopf bitte :(
buckets_of_lubevrijdag 22 september 2017 @ 16:49
Het overkomt iedereen wel eens: liefdesverdriet. En of je nu gedumpt bent, gedumpt hebt of vriendschappelijk uit elkaar gegaan bent, of je nu een maand, een jaar of 10 jaar samen was, de gevoelens die je hebt zijn meestal hetzelfde: verdriet, woede, eenzaamheid, schuld.

Dit topic is bedoeld om je verhaal te kunnen delen met mensen die hetzelfde doorstaan en advies te krijgen over wat je kunt doen. In deze OP staan al aardig wat dingen die je kan doen en lezen, maar iedere situatie is natuurlijk anders. Als je vragen hebt, stel ze vooral, er is altijd wel iemand die je wil helpen.

Dus wat kan ik doen?

Aan welke kant van de breuk je ook staat (dumper of gedumpte), het eerste wat je moet doen is contact verbreken. Dat wil zeggen, blokkeren op sociale media, telefoonnummer weggooien uit je mobiel, bij vrienden aangeven dat je niets van hem/haar wil weten.

Dit is waarschijnlijk ook de moeilijkste stap, zeker als je gedumpt bent. Je ex heeft een belangrijk deel van je leven uitgemaakt, dat 'weggooien' voelt heel tegennatuurlijk. Maar je zal jezelf achteraf heel dankbaar zijn dat je het gedaan hebt. Elke keer als je met je ex spreekt, iets van hem of haar leest, een foto tegenkomt, zal het je herinneren aan het feit dat je niet meer samen bent. En dat doet pijn.

Er zijn maar heel weinig uitzonderingen op deze regel. De voornaamste is als je kinderen hebt. Als dit het geval is, probeer gesprekken met je ex dan kort en zakelijk te houden, en heb het alleen maar over de kinderen. Een andere reden is als er nog zaken geregeld moeten worden, zoals schulden, spullen die nog opgehaald moeten worden, nieuwe woning als je samengewoond hebt. Ook dan moet je proberen het zo kort en to-the-point mogelijk te houden.

Het is heel makkelijk om nu te denken dat je het contact wel aankan, vaak omdat je hoopt dat je hem/haar zo terug kan krijgen of omdat je bang bent om los te laten. Het is heel normaal je zo te voelen, maar het is toch echt het beste voor je om dit te doen. Pas als je het gedaan hebt en het langzaam begint weg te zakken, zul je merken dat het beter is zo.

Contact is weg, en nu?
SPOILER
Nu is het belangrijk om jezelf weer de goede kant op te sturen. Houd goed in je achterhoofd dat dit geen puur stijgende lijn is. Je zal af en toe een dipje hebben, een terugval. Dat kan, laat het dan ook gebeuren.

Het helpt heel veel als je met andere mensen praat. Je ouders, je beste vriend of vriendin, een broer of zus zijn vaak je beste opties. Het is heel belangrijk dat je je gevoelens uit. Als je dingen gaat opkroppen, gaat het mis. Het wil op gegeven moment toch naar buiten, en als je teveel opkropt, kan dat op een verkeerde manier gaan. Je kan jezelf (of anderen) pijn doen, bijvoorbeeld door agressiviteit, zelfkastijding (snijden, te veel of te weinig gaan eten, etc.) of zelfs zelfmoordpogingen.

Verder moet je weer zin het leven krijgen, zien dat het leven zonder je partner net zo fijn (of zelfs fijner) kan zijn dan met hem of haar. Het zal zeker voorkomen dat je voelt dat dit gewoon niet kan: hoe kun je ooit weer blij zijn zonder je liefde? En dan klinkt het heel cliché, maar het is gewoon echt zo: je komt er echt weer bovenop. Ga de dingen doen die jij leuk vindt, dingen die je misschien verwaarloosd hebt tijdens je relatie. Hobbys, contact met vrienden, sporten. Pak ook een nieuwe hobby op, neem eens contact op met een oude vriend, ga bij een vereniging.
En daten dan?
SPOILER
Daten is een lastig punt. Als we het echt over daten hebben met als doel een nieuwe relatie vinden, moet je je één ding afvragen: kun je weer alles geven? Een relatie kost tijd en energie, en daar wil je je op kunnen focussen. Als je nog bezig bent in je hoofd met je ex, kan dat natuurlijk niet.

Ga ook niet heel wanhopig op zoek naar iets nieuws. Je voelt je opeens heel alleen, dat is normaal, en je hoopt dat, door maar te gaan daten en stappen, je dat kan wegkrijgen. Maar zo werkt het niet. En op deze manier kun je jezelf (en de ander) best een hoop pijn bezorgen. Een afwijzing, bijvoorbeeld, kan je zelfvertrouwen (dat toch al aardig wat ingedeukt kan zijn door de breuk) nog eens een klap geven.
Kan ik hem/haar terugkrijgen?

SPOILER
Zeker als gedumpte zal deze vraag vaak door je hoofd gaan. Het korte antwoord is ja. Het lange antwoord is iets genuanceerder. Het komt inderdaad voor dat exen weer (succesvol) bij elkaar komen, maar dat gebeurd eigenlijk alleen maar onder twee voorwaarden.

Ten eerste moet er genoeg tijd verstreken zijn dat de emoties (aan beide kanten) ver genoeg weggezakt zijn. Je kan niet verwachten een leuke relatie te hebben als je nog verdrietig of boos bent over wat er gebeurd is. Hoe lang dit is, is uiteraard niet te voorspellen, maar kan wel jaren duren. En misschien realiseer je je tegen die tijd wel dat het eigenlijk beter is zo.

Ten tweede moeten de problemen opgelost zijn. Je vorige relatie liep stuk om een bepaalde reden. Als die reden er nog steeds is, is het alleen maar een kwestie van tijd voor het weer een probleem wordt, en dan begint alles opnieuw. Sommige problemen zijn niet op te lossen, bijvoorbeeld omdat je dan teveel zou moeten veranderen of teveel compromissen moet sluiten.

Iets waar je heel erg voor moet uitkijken zijn websites en boeken die beweren dat ze weten hoe je je ex moet terugkrijgen. Vaak moet je hiervoor betalen, en het advies is meestal hetzelfde (en overigens niks waard). Ze maken misbruik van mensen die, door het verdriet om hun ex, dit soort dingen willen kopen.
Wat kan ik leren?

SPOILER
Niet alleen is het belangrijk er weer bovenop te komen, het is ook goed om hiervan te leren. Er is geen garantie dat het dan de volgende keer goed gaat, maar het zal zeker helpen.

Probeer te kijken naar wat je zelf verkeerd gedaan hebt. Ook al was het niet de reden voor de breuk, zijn er vast dingen die je de volgende keer beter kan doen. Dat wil niet zeggen dat je jezelf moet veranderen. Jij bent wie je bent, en je partner moet van die persoon houden.

Ook kun je kijken naar wat je wel en niet aantrekkelijk vond in je partner. Dit kan je helpen er de volgende keer op te letten in een mogelijk nieuwe relatie.
Gevoelens

SPOILER
Je zal heel veel verschillende dingen voelen tijdens deze periode. Een paar zullen hier uitgelicht worden. Nogmaals is het erg belangrijk dat je je gevoelens uit. Dit helpt je met de verwerking van dit alles.

Verdriet is er eigenlijk altijd. En eigenlijk ook gewoon logisch. De persoon van wie je heel veel hield is er niet meer. En of dat nou is omdat hij of zij jou gedumpt heeft, of omdat je dat zelf gedaan hebt om welke reden dan ook, verdriet zal er altijd zijn. Je hebt heel veel leuke dingen gedaan samen, je had plezier met elkaar. En die dingen zul je nu moeten missen.

Ook andere dingen zullen verdwijnen. Bijvoorbeeld schoonouders waar je goed mee kon opschieten, bepaalde vrienden soms ook. Het hoort er helaas gewoon bij.

Woede komt ook bijna altijd voor. Het kan verschillende vormen aannemen. Woede dat je partner het heeft uitgemaakt bijvoorbeeld. Of je bent boos omdat je ex vreemdgegaan is. Of misschien ben je kwaad omdat je bepaalde kansen niet kreeg, bijvoorbeeld om aan dingen te werken.

Woede kan al snel leiden tot agressiviteit, en het is belangrijk dat je hier goed mee omgaat. Je mag best boos zijn, dat is heel normaal. Probeer die woede ergens kwijt te raken, bijvoorbeeld door een stuk te gaan rennen. Probeer niet dingen te gaan doen die kunnen mislukken, daardoor wordt je alleen maar kwader.

Schuld kan wel eens voorkomen. Misschien voel je je schuldig over wat je gedaan hebt in je relatie, of omdat je het hebt uitgemaakt. Wat betreft het eerste is het belangrijk dat je goed onderscheid maakt tussen dingen waar je echt spijt van kan hebben en dingen die niet aan jou lagen.

Het is heel makkelijk om jezelf van dingen de schuld te geven waar je niets aan kon doen, die je deed omdat je zo bent. Of dat je jezelf de schuld aanpraat van dingen die je ex gedaan heeft, dat je zijn gedrag probeert goed te praten omdat het jouw schuld zou zijn.

Als je je schuldig voelt over het uitmaken, omdat je je nu ex-partner heel veel pijn hebt gedaan, dan is dat ook heel normaal. Hoewel je misschien niet meer van die persoon houdt op een romantische manier, is je ex nog steeds heel belangrijk voor je. En zo iemand pijn doen, daar kun je je heel schuldig over voelen. Maar probeer weer na te gaan waarom het uitging, waarom jij vond dat het niet werkte. Soms moet je iets doen wat anderen pijn doet, anders zou het later alleen maar meer pijn doen (iets uit zijn lijden verlossen zeg maar).
Dingen om te lezen

SPOILER
Hier zullen wat boeken en websites staan die je kan lezen om meer te leren over je gevoelens en hoe je daar mee om kan gaan.

Leven in je leven - J.E. Young & J. Klosko
Liefdesbang - H. Cuppen
Breakup Recovery Guide - een (gratis) website met heel veel info over breakups en wat je kan doen om jezelf te helpen
Ik heb er echt heel veel moeite mee, wat kan ik verder doen?
SPOILER
Als je echt heel veel moeite hebt met het loslaten, zijn er een paar dingen die je kan overwegen. Ten eerste, hoe lang is het geleden? Hoewel er geen vaste regels zijn over hoe lang het verdriet duurt, kan er makkelijk een half jaar of langer overheen gaan. Het is echt niet erg als je na een paar maanden nog steeds verdrietig bent, dat kan gewoon. Het is voor iedereen anders. Geef het de tijd die het nodig heeft, probeer niet te snel te gaan.

Als je bang bent dat het echt te lang duurt (meer dan een jaar), of dat je teveel in de knoop komt met je gevoelens, ga dan eens praten met je huisarts of met een psycholoog. Hier moet je je echt niet voor schamen. Een relatiebreuk wordt vaak vergeleken met afkicken van een verslaving, en terecht, want veel van dezelfde gevoelens en lichamelijke reacties komen overeen. Deze mensen zijn opgeleid om je hiermee te helpen, dat is hun baan, maak er dan ook gebruik van.
Meetverslag 20/21 september

SPOILER
Aanwezigen: Mevrouw_voor_jou, Gray, Brannagh, bondage, Aisomont en Inaithnir
Datum: 20/21 september
Locatie: Eindhoven de gekste

Raar hoe dingen soms lopen. Je zakt keihard voor dat proefwerk waar je zo hard voor geleerd had. Je dacht dat je je werk belabberd gedaan had en toch geeft je baas je een compliment. Je loopt de supermarkt in met het idee pasta te koken, blijken de schnitzels afgeprijsd. En net zo, op het moment dat je je alleen op de wereld waant, in de steek gelaten door diegene die je zo liefhad, kom je de tofste mensen tegen.

Zaterdagmiddag, rond de klok van 1 uur 's middags. Een bus parkeert voor station Eindhoven Centraal. Stampvol, want er waren werkzaamheden. Uit die bus stapt een vijftal dat bij elkaar gezet lijkt door de producer van een slechte tv-serie: de hippie, de zakenman, de headbanger, de fietser en de scholier.

Al snel voegt de madame zich bij hen (na een kleine zoektocht, omdat iemand dacht dat we naar de andere kant van het station moesten). Tezamen begeven zij zich richting het centrum, op zoek naar een geschikte locatie voor wat te lunchen. O'Sheas, een kroeg gerund door een niet-Ierse Brit, lijkt de perfecte plek. En dan komt natuurlijk de belangrijkste vraag: waarom komen toch die rare, grappige, soms onuitspreekbare FOK!-usernames toch vandaan? En na het gebruikelijke rondje gedaan te hebben (en nadat Mevrouw_voor_jou ook eindelijk alle namen wist), ging het al snel over op de meest random onderwerpen. Zoals het FOK!kers betaamt.

En na de uitbater weer een dagje van z'n failliesement afgehouden te hebben, gingen we op weg naar de Bunker, het studentencentrum van Eindhoven waar veel studentenverenigingen gevestigd zijn. Want, heel handig, is Mevrouw_voor_jou daar heel actief en kon voor ons de bar opengooien. Onder het genot van een drankje, hier en daar een sigaret en het infameuze Cards against Humanity kwam iedereen lekker los.

Want ja, het is duidelijk dat het antwoord op alles niet 42 is, maar children with ass cancer. En het beste wat je kan doen voor de kinderen in Afghanistan is ze bombarderen met hongerige raptors. En dat Inaithnir's geheime superkracht het verbergen van z'n erectie is. En dat, in deze tijd, nog steeds niet iedereen weet dat YOU MUST CONSTRUCT ADDITIONAL PYLONS. Logisch.

Met deze wijsheid in pacht, een hongerig gevoel in de maag, en verdergebouwd te hebben aan een grap voor een gemeenschappelijke vriend, was het toch tijd om iets te verzinnen voor het avondeten. Helaas moest hier Gray afhaken. Kort maar krachtig, zullen we maar zeggen! Maar goed, dat avondeten. Wat doe je nou daarmee, iedereen vind wat anders lekker. Gelukkig hadden we Aisomont bij ons, Meester Pannenkoekenbakker!

Bepakt met eieren, boter, meel, melk en allerlei lekkers vervolgden we onze rondgang door Eindhoven richting het huis van Mevrouw_voor_jou. Al snel vulden de geuren van gebakken spek, gesmolten kaas en versgemaakte pannenkoeken het huis. Niet lang daarna waren alle pannenkoeken weg, en alle buikjes rond. De geur van pannenkoeken werd al snel vervangen met het geluid van gesprek. Serieus, minder serieus, en alles ertussenin.

Tegen het eind van de avond moest ook Aisomont er weer vandoor. De rest (Inaithnir, Brannagh, bondage en uiteraard Mevrouw_voor_jou zelf) bleef overnachten vanwege de lange reizen. Met de film 28 Days op de achtergrond keerde het gesprek zich toch tot de oorsprong van de groep: exen en relaties.

Want één ding was duidelijk voor deze groep. Hoewel we elkaar nog geen 24 uur kenden (in het echt dan), had iedereen wel het gevoel al jarenlang goede vrienden te zijn. Want iedereen heeft al kunnen kijken in de diepste emoties van de anderen: liefde, verdriet, woede en eenzaamheid. Iedereen durfde open te zijn, en was dat ook. En ja, dat leidt soms tot tranen. Maar waar zijn vrienden voor, als niet om elkaar te steunen? Met z'n vieren probeerden we elkaar te helpen, te zoeken naar antwoorden op soms moeilijke vragen. En soms was er alleen een knuffel. Want soms zijn er voor dingen ook gewoon geen woorden.

Maar het uur was laat, en wat slaap zou toch fijn zijn, vooral voor diegene die toch al vroeg op moesten die dag. En slechts lastiggevallen door het geluid van voortplantende buren vond iedereen in meer of mindere mate wat slaap.

De volgende dag, na genoten te hebben van een goed ontbijt (geheim recept van de vrouw des huizes) en een bak koffie of thee gingen we op zoek naar de Feelgood Market, een markt met veel 70s-geïnspireerde spulletjes (hippy, niet hipster). Met Brannagh voorzien van een mooie tattoo, Inaithnir voorzien van eco-appelsap en genietend van een leuk duo die covers speelden, werd er langzaam toch een eind gebreid aan de meet. Want sommigen stond nog een lange reis terug te wachten, en zoveel slaap hadden we al niet gehad.

Dus, ongeveer 30 uur na de aankomst van de bus in Eindhoven plofte uw verslaggever zich weer neer op zijn bureaustoel, veilig terug op zijn zolderkamer. Want ja, de echte zolderkamerautist houdt helemaal niet van sociale interactie. Maar nee, dan schaar ik mij niet onder de autisten. Want hoe verschillend we alle zes soms waren, we voelden ons die dag echt als één hechte groep. Een vriendengroep.

Hoe raar de dingen soms ook lopen, de uitkomst kan soms nog beter zijn dan degene die je voorspeld had.

Bedankt Gray, Brannagh, Aisomont, bondage en Mevrouw_voor_jou voor een ontzettend tof weekend!
buckets_of_lubevrijdag 22 september 2017 @ 16:59
quote:
9s.gif Op vrijdag 22 september 2017 03:39 schreef buckets_of_lube het volgende:
6 weken geleden had mijn verloofde het uitgemaakt. We waren in totaal meer dan 5 jaar samen, maar de laatste twee jaren stonden in het teken van haar carriere in het buitenland en allerlei bullshit wat daaruit voorts kwam. Lang verhaal kort: zij wil liever in dat land blijven dan een toekomst met mij hebben.

Vier weken terug vond ik op Quora per ongeluk een post van haar waar ze praatte over hoe het verliep toen ze het met mij uitmaakte, en vervolgens advies gaf aan andere mensen met dezelfde Myers-Briggs persoonlijkheid hoe je er over heen komt. In dat artikel stond dus ook dat ze er zelf al overheen was. Kan natuurlijk een leugen zijn, maar alsnog...

Het helpt dat ik haar makkelijk kan vermijden omdat ze op een ander continent zit, maar alles voelt nog steeds hartstikke kut. Ik wil haar zo snel mogelijk vergeven en accepteren dat het voorbij is zodat ik verder kan met mijn leven, maar tegelijkertijd is er die kleine hoop dat we ooit weer bij elkaar zouden kunnen komen als ze daadwerkelijk dezelfde levensstijl wil als ik.

Kut kut kut
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 13:09 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Was het geen optie om mee te verhuizen? Of waren er meer problemen?
Had ik ook gedaan! Oorsponkelijk zou ze voor 14 maanden in Azie zijn voor een researchprogramma, en we raakten officieel verloofd de avond voordat ze vertrok. Lange afstand was moeilijk maar het ging best okee, we zochten elkaar ook op om de vier maanden. Na bijna een jaar zegt ze opeens dat ze langer wilt blijven omdat het goed is voor haar carrierepad (kunstwereld...) en vroeg ze of ik daar wou wonen. Ik had eerst nul komma nul enthousiasme, maar alsnog begon ik er later meer voor te voelen, en ben uiteindelijk toch gegaan met het idee dat het tijdelijk zou zijn (anderhalf jaar) zodat zij de benodigde netwerkervaring en connecties kon oplopen voor een leven in het Westen.

Na een paar maanden in dat land had ik het er wel echter gezien - de taal en cultuur vond ik helemaal niks, en legaal werk vinden in mijn branche met alleen maar Engels bleek moeilijker dan verwacht. Ging dus na vier maanden alweer terug, met het idee dat we weer lange afstand konden doen met bezoekjes voor de rest van de periode. Maar ze begon toen weer te zeuren, van dat ze geen einddatum kan geven omdat ze dat betreffende land zo cool vindt en daar langer wilt blijven... dus ze zat alweer de "goalposts" te veranderen.

Uiteraard waren er problemen hier omheen, en al dat opgekropte lange afstand gedoe + cultuurshock van het nieuwe land bracht het slechtste in mij naar boven. Maar uiteindelijk heb ik veel opgeofferd in de afgelopen twee jaar om het te laten lukken, en niet de wederzijdheid gekregen waar ik op zat te rekenen qua verloving en een leven opbouwen in het Westen. Dus nu dat het uit is probeer ik mijzelf te vertellen dat ze hartstikke egoistisch bezig is geweest en dat ze mij niet meer verdient.

quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 14:09 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Beide uitspraken kan je ook omdraaien, als het werken in het buitenland het enige probleem was in de relatie. Daarom vraag ik of er meerdere redenen waren. Gezien hoe snel ze over hem heen was gok ik van wel. Kutsituatie in ieder geval.
Volgens haar waren de redenen dat we andere gedachtes hebben over de toekomst, de manier waarop we de wereld zien, en hoe we over geld denken. Dat laatste was een probleem in de zin dat ik op een gegeven moment vroeg of zij meer steun van haar familie zou vragen, terwijl zij dacht dat het mijn taak als verloofde was om zoveel mogelijk te helpen met haar buitenland shit. Tja... op een punt kreeg ik er genoeg van, zeker nadat ik al veel voor haar had gedaan, en zij was degene die in het buitenland wou zijn in een vakgebied waar al bar weinig geld en mogelijkheden in te vinden zijn.

Ik probeer haar perspectief te begrijpen vanuit het opzicht dat ze haar droom wilt waarmaken, maar tegelijkertijd leeft ze in een fucking waanwereld.
buckets_of_lubevrijdag 22 september 2017 @ 17:05
Het ging dus uit via facetime, en we hebben in de tien dagen daarna een paar berichtjes gestuurd maar geen mondeling contact of verder ook iets. Mijn plan voor "no contact" zal zeker zo lang mogelijk doorgaan, en zolang ze in dat land is zal ik absoluut niet met haar facetimen. Als ze mij wil spreken of zien voor wat voor reden dan ook, zal dat face-to-face moeten gebeuren in dit land.

Wel een vraag aan jullie: ons seksleven was 11/10, en nu heb ik moeite met de verwerking omdat ik steeds aan onze avontuurtjes moet denken elke keer dat ik wil rukken. Enig idee hoe ik dit in mijn hoofd kan omzetten?

Ik ben ook bang voor de toekomst vanwege het idee dat ik op seksueel gebied het nooit meer zo goed zal hebben...
Hyaenidaevrijdag 22 september 2017 @ 18:52
De meeste fokkers kunnen niet eens een vriendin krijgen, laat staan een ex.
Souryvrijdag 22 september 2017 @ 19:07
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 september 2017 18:52 schreef Hyaenidae het volgende:
De meeste fokkers kunnen niet eens een vriendin krijgen, laat staan een ex.
Dat jij dat niet hebt is niet een rede om hier te klieren
BredeBroederzaterdag 23 september 2017 @ 02:49
Ex gespot

Lachen :P
Morendozaterdag 23 september 2017 @ 03:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 17:05 schreef buckets_of_lube het volgende:
Het ging dus uit via facetime, en we hebben in de tien dagen daarna een paar berichtjes gestuurd maar geen mondeling contact of verder ook iets. Mijn plan voor "no contact" zal zeker zo lang mogelijk doorgaan, en zolang ze in dat land is zal ik absoluut niet met haar facetimen. Als ze mij wil spreken of zien voor wat voor reden dan ook, zal dat face-to-face moeten gebeuren in dit land.

Wel een vraag aan jullie: ons seksleven was 11/10, en nu heb ik moeite met de verwerking omdat ik steeds aan onze avontuurtjes moet denken elke keer dat ik wil rukken. Enig idee hoe ik dit in mijn hoofd kan omzetten?

Ik ben ook bang voor de toekomst vanwege het idee dat ik op seksueel gebied het nooit meer zo goed zal hebben...
Verklaar je nader, vriend. Wat deed zij, dat andere meisjes niet doen?
BredeBroederzaterdag 23 september 2017 @ 09:42
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 september 2017 03:29 schreef Morendo het volgende:

[..]

Verklaar je nader, vriend. Wat deed zij, dat andere meisjes niet doen?
wss reed ze hem tot ie van de wereld was
M1stralzaterdag 23 september 2017 @ 09:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 17:05 schreef buckets_of_lube het volgende:
Ik ben ook bang voor de toekomst vanwege het idee dat ik op seksueel gebied het nooit meer zo goed zal hebben...
Dit is ergens best herkenbaar, maar niet onoverkomelijk. Genoeg vrouwen die je gewoon aan je trekken laten komen (pun intended).

Je moet er alleen voor waken dat je niet alles met je ex gaat vergelijken en er gewoon eerlijk over zijn/mee kappen als het niet is wat je zoekt.

Zo'n connectie heb je toch niet met iedereen.
TheInnocentzaterdag 23 september 2017 @ 09:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 september 2017 02:49 schreef BredeBroeder het volgende:
Ex gespot

Lachen :P
ja, schiet je in de lach wanneer je haar ziet? :p
BredeBroederzaterdag 23 september 2017 @ 10:06
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 september 2017 09:54 schreef TheInnocent het volgende:

[..]

ja, schiet je in de lach wanneer je haar ziet? :p
Moest wel beetje lachen ja, lol. Is echt al paar jaar geleden, ondertussen een soort "wist je nog die tijd" herinnering is geworden :P

Vind 't grappig dat als ik d'r dan weer zie dat ik toch even zo sta te kijken van, ben jij dat echt?
Dacht maak nog een praatje als ik d'r tegenkom, was een feestje, maar dat leek me niet verstandig in een zwaar aangeschoten staat. Je weet nooit of je iets verkeerds zegt ;)
TheInnocentzaterdag 23 september 2017 @ 10:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 10:06 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Moest wel beetje lachen ja, lol. Is echt al paar jaar geleden, ondertussen een soort "wist je nog die tijd" herinnering is geworden :P

Vind 't grappig dat als ik d'r dan weer zie dat ik toch even zo sta te kijken van, ben jij dat echt?
Dacht maak nog een praatje als ik d'r tegenkom, was een feestje, maar dat leek me niet verstandig in een zwaar aangeschoten staat. Je weet nooit of je iets verkeerds zegt ;)
Ah je voelt nog het een en ander voor haar, dat lachen is dan toch emotie of je weet niet wat je met je emotie moet op dat moment dat het grappig is.
BredeBroederzaterdag 23 september 2017 @ 10:15
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 september 2017 10:09 schreef TheInnocent het volgende:

[..]

Ah je voelt nog het een en ander voor haar, dat lachen is dan toch emotie of je weet niet wat je met je emotie moet op dat moment dat het grappig is.
Lachen is zeker emotie ja, sinds wij een contactbreuk hadden heb ik haar volgensmij 1x gezien in anderhalf jaar tijd. Dus vandaar dat ik even zo sta te kijken van wow lol.

Geen gevoelens meer voor haar gelukkig, gewoon terugblik op die tijd. Was m'n eerste liefde joh :P
buckets_of_lubezaterdag 23 september 2017 @ 16:08
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 september 2017 03:29 schreef Morendo het volgende:

[..]

Verklaar je nader, vriend. Wat deed zij, dat andere meisjes niet doen?
Laat ik het houden op alsmaar-populairder-wordende-pornofilm-handelingen waar de meeste meisjes van zouden walgen.

quote:
1s.gif Op zaterdag 23 september 2017 09:51 schreef M1stral het volgende:

[..]

Dit is ergens best herkenbaar, maar niet onoverkomelijk. Genoeg vrouwen die je gewoon aan je trekken laten komen (pun intended).

Je moet er alleen voor waken dat je niet alles met je ex gaat vergelijken en er gewoon eerlijk over zijn/mee kappen als het niet is wat je zoekt.

Zo'n connectie heb je toch niet met iedereen.
Ja daar heb je allemaal gelijk in. Het voelt echter alsof mijn hersenen gebroken zijn, mede omdat ze zo fucking lekker was, en ook omdat we een aantal keren een top 10 lijst maakten en hebben geupdate van onze favoriete neukmomenten. Die we dan uitgebreid in detail opgeschreven, waardoor alles op mijn netvlies is gebrand en ik van die "spookgevoelens" op mijn lul krijg omdat ik flashbacks krijg naar die geweldige momenten.

Echt, de hersenen zijn het grootste seksuele orgaan dat we hebben.
buckets_of_lubezaterdag 23 september 2017 @ 16:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 10:15 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Lachen is zeker emotie ja, sinds wij een contactbreuk hadden heb ik haar volgensmij 1x gezien in anderhalf jaar tijd. Dus vandaar dat ik even zo sta te kijken van wow lol.

Geen gevoelens meer voor haar gelukkig, gewoon terugblik op die tijd. Was m'n eerste liefde joh :P
Mooi dat je er zo over kan denken!
Samzzzondag 24 september 2017 @ 17:45
Doe maar even normaal met z'n allen. Posts verwijderd.
buckets_of_lubemaandag 25 september 2017 @ 21:53
Gisteravond foto's gezien op FB van de bruiloft van iemand uit mijn studententijd. Al de vijfde persoon ofzo van rond mijn leeftijd (of jonger) uit mijn timeline die dit jaar trouwde.

Ik raakte er zwaar getrekkerd door, aangezien ik twee jaar terug verwachtte dat mijn ex en ik dit jaar in het huwelijksbootje zouden stappen. Het was alles waar ik op hoopte tijdens onze eerste lange afstands periode, en dat ging dus niet door. Godverdomme.
Themeparktommyvrijdag 29 september 2017 @ 00:01
Ik weet hoe je je voelt man... Ik had een ring gekocht vlak voor ze het uitmaakte... En elke keer als ik inderdaad zoiets zie op Facebook word ik gewoon strontjaloers... Zelfs bij films, als de jongen het meisje krijgt kijk ik al weg... wordt vervelend nu...
yatszaterdag 30 september 2017 @ 14:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 00:01 schreef Themeparktommy het volgende:
Ik weet hoe je je voelt man... Ik had een ring gekocht vlak voor ze het uitmaakte... En elke keer als ik inderdaad zoiets zie op Facebook word ik gewoon strontjaloers... Zelfs bij films, als de jongen het meisje krijgt kijk ik al weg... wordt vervelend nu...
Geloof me, dat gaat voorbij. Ik heb ooit mijn huwelijk kort voor de daadwerkelijke datum afgeblazen na bepaalde dingen over mijn ex ontdekt te hebben en hoewel het eerste jaar echt klote was, ben ik daarna verder gegaan. En nu is het zelfs zo ver dat mijn huidige vriendin en ik samenwonen en over wel of niet trouwen denken.
BredeBroederdonderdag 30 november 2017 @ 19:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 00:01 schreef Themeparktommy het volgende:
Ik weet hoe je je voelt man... Ik had een ring gekocht vlak voor ze het uitmaakte... En elke keer als ik inderdaad zoiets zie op Facebook word ik gewoon strontjaloers... Zelfs bij films, als de jongen het meisje krijgt kijk ik al weg... wordt vervelend nu...
Dat had ik ook, lesje geleerd wel. Nooit dure cadeaus kopen als het al redelijk lang kut gaat :') Tenzij je er natuurlijk plotseling achterkomt maarja, alsnog kut natuurlijk.

Dacht ik kick 't topic ff aangezien ik een vage droom had over m'n ex nadat ik d'r tegenkwam op een foto. Behoorlijk veranderd wel zij, 15 en 19 jaar :P Blijf toch elke keer weer die schrikreactie hebben als ik d'r overwacht zie :')

Wellicht een vorm van een trauma? :')
Hi_flyervrijdag 1 december 2017 @ 14:01
Morgen verhuizen mijn ex-vrouw en onze drie kinderen naar een eigen woning. Enerzijds heel opgelucht, anderzijds voel ik me ook down. Vooral omdat ik straks weinig invloed heb op de opvoeding van mn kinderen en ik mijn ex simpelweg niet in staat zie dat op een goede manier te doen.
handikwoensdag 6 december 2017 @ 10:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 december 2017 14:01 schreef Hi_flyer het volgende:
Morgen verhuizen mijn ex-vrouw en onze drie kinderen naar een eigen woning. Enerzijds heel opgelucht, anderzijds voel ik me ook down. Vooral omdat ik straks weinig invloed heb op de opvoeding van mn kinderen en ik mijn ex simpelweg niet in staat zie dat op een goede manier te doen.
klote en erg lastig!
kop op en misschien vast houden aan het idee dat dit beter is voor jou en de kinderen!
FlipjeHollanddonderdag 14 december 2017 @ 02:30
Mijn borderline ex wil na 7 jaar stilte kennelijk weer contact met me. Het begon met een pm op een site waar ik ook vaak zit, daarna een appje (dat ze uberhaupt mijn nummer nog heeft?) en als laatste een (vrij lange) mail. Totaal geen behoefte om ooit nog contact met dat rare wijf te hebben dus jammer de bammer voor haar. Telefoonnummer en e-mailadres meteen geblokkeerd. *) Ze heeft ondertussen ook een kind dus of de vader is ervandoor, of... nee, eigenlijk alleen dat denk ik.
duracellkonijntjemaandag 18 december 2017 @ 22:13
Vorige week heb ik na 2 jaar weer wat gedronken met mijn ex vriendin. De ex vriendin waarvan ik al 2 jaar probeer haar te vergeten, alleen dit momenteel niet zo makkelijk lukt. Het was heel gezellig, we hebben 3 uur gezeten en naar aanleiding daarvan zondag samen bij mij gegeten.

Dom, dom, dom. Ik raad zulke dingen altijd af, helemaal als er nog gevoelens spelen, alleen emoties, ze kunnen soms overweldigend zijn. Het was heel gezellig, hebben ook goed gepraat, alleen toen ze wegging probeerde ik haar te kussen en daar sloeg ze het af. De juiste keuze van haar kant, waarschijnlijk wel. Het deed pijn, helemaal omdat ik ineens vol hoop was (na een paar drankjes, man man) alleen werd ik gewoon even compleet gegijzeld door emoties.

Anyway, ik schaam me best wel even. Voel me nu zo voor lul staan. Probeerde op Whatsapp ook nog een gesprek aan te knopen, wat niet echt lukt. Heb haar denk ik gewoon weggejaagd met mijn actie.

Maargoed, ik denk dat dit misschien de koude douche is die ik nodig heb. Ik wil haar toch nog zo graag, maar haar studie is hier straks klaar en dan is ze weer weg. Het leven maakt het gewoon te moeilijk. Wat een situatie dit. Maarja, van leren denk ik dan maar, hoe pijnlijk het ook weer is.
FlipjeHollanddinsdag 19 december 2017 @ 21:29
Nou, zij weet nu ook hoe de stand van zaken is.

Twee jaar. Dude, ga verder met je leven. Zoveel leuke meiden op de wereld.
jigggyzaterdag 10 februari 2018 @ 13:30
2 weken uit want ze had n ander,ben er zelf nog kapot van , belt ze me net huilend op dat ze het moeilijk vind hoe het is gelopen en mij niet kwijt wilt, maar die andere jongen is ook nog in de picture

Wtf vrouwen :(
AlwaysHappyzaterdag 10 februari 2018 @ 13:41
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:30 schreef jigggy het volgende:
2 weken uit want ze had n ander,ben er zelf nog kapot van , belt ze me net huilend op dat ze het moeilijk vind hoe het is gelopen en mij niet kwijt wilt, maar die andere jongen is ook nog in de picture

Wtf vrouwen :(
Laat haar gaan man. Werk aan jezelf en zo. Er zo intensief mee bezig zijn (inclusief je eigen reeks hier op FOK en nu ook hier) werkt alleen maar averechts. Laat d'r lekker, zoveel beters te vinden.
Trashcanmanmaandag 12 februari 2018 @ 10:20
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 februari 2018 13:30 schreef jigggy het volgende:
2 weken uit want ze had n ander,ben er zelf nog kapot van , belt ze me net huilend op dat ze het moeilijk vind hoe het is gelopen en mij niet kwijt wilt, maar die andere jongen is ook nog in de picture

Wtf vrouwen :(
Blokkeren en nummer wissen.
Godshandmaandag 12 februari 2018 @ 12:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 16:08 schreef buckets_of_lube het volgende:

[..]

Laat ik het houden op alsmaar-populairder-wordende-pornofilm-handelingen waar de meeste meisjes van zouden walgen.

[..]

Ja daar heb je allemaal gelijk in. Het voelt echter alsof mijn hersenen gebroken zijn, mede omdat ze zo fucking lekker was, en ook omdat we een aantal keren een top 10 lijst maakten en hebben geupdate van onze favoriete neukmomenten. Die we dan uitgebreid in detail opgeschreven, waardoor alles op mijn netvlies is gebrand en ik van die "spookgevoelens" op mijn lul krijg omdat ik flashbacks krijg naar die geweldige momenten.

Echt, de hersenen zijn het grootste seksuele orgaan dat we hebben.
We hebben de nieuwe Jan Wolkers in huis _O- . Moest lachen.

Maar lullig man, je komt er wel over heen.

Ik moet zeggen dat ik als single juist vaak nog aan exen of scharrels denk tijdens het rukken. Maar zonder dat ik echt verlangen heb naar de relatie zelf, het is dan meer een pornografisch iets.

Als een relatie net pril is, dan denk ik aan mijn nieuwe partner bij het rukken.
jigggydinsdag 13 februari 2018 @ 13:28
Denk dat ik nog nooit zo diep in de put gezeten heb als sinds Mn meisje bij me weg is voor een ander,vandaar dat ik het hier maar even van me afschrijf

Ik werk ,sport en slaap, daar blijft het ook wel bij.
Het voelt alsof alles nu op de automatische piloot gaat en ik zelf niet meer bepaal wat ik aan t doen ben ,en alsof ik puur en alleen bezig ben met me kut voelen. Ik hoop en bid dat het snel beter gaat ,kut gevoel

Mocht het nog langer zo voelen denk ik dat een afspraak bij een psycholoog maak want dit valt me zwaarder als wat ik voor de rest in 20 jaar heb meegemaakt

[ Bericht 13% gewijzigd door jigggy op 13-02-2018 13:54:23 ]
C.L.Wernerdinsdag 13 februari 2018 @ 14:44
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 september 2017 18:52 schreef Hyaenidae het volgende:
De meeste fokkers kunnen niet eens een vriendin krijgen, laat staan een ex.
:')
C.L.Wernerdinsdag 13 februari 2018 @ 14:45
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 13:28 schreef jigggy het volgende:
Denk dat ik nog nooit zo diep in de put gezeten heb als sinds Mn meisje bij me weg is voor een ander,vandaar dat ik het hier maar even van me afschrijf

Ik werk ,sport en slaap, daar blijft het ook wel bij.
Het voelt alsof alles nu op de automatische piloot gaat en ik zelf niet meer bepaal wat ik aan t doen ben ,en alsof ik puur en alleen bezig ben met me kut voelen. Ik hoop en bid dat het snel beter gaat ,kut gevoel

Mocht het nog langer zo voelen denk ik dat een afspraak bij een psycholoog maak want dit valt me zwaarder als wat ik voor de rest in 20 jaar heb meegemaakt
Harder bidden vriend, harder bidden.
C.L.Wernerdinsdag 13 februari 2018 @ 14:49
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 14:24 schreef yats het volgende:

[..]

Geloof me, dat gaat voorbij. Ik heb ooit mijn huwelijk kort voor de daadwerkelijke datum afgeblazen na bepaalde dingen over mijn ex ontdekt te hebben en hoewel het eerste jaar echt klote was, ben ik daarna verder gegaan. En nu is het zelfs zo ver dat mijn huidige vriendin en ik samenwonen en over wel of niet trouwen denken.
Pluis je huidige vriendin dan ook maar even goed uit; het zou balen zijn als het een tweede keer gebeurt!
jigggywoensdag 14 februari 2018 @ 11:15
Sterkte vandaag iedereen :*
BredeBroederwoensdag 14 februari 2018 @ 11:21
Dacht ik trek ff een trui aan die al een paar jaar aan een hanger hing. Overwelmt door de geur van m'n ex. Al haar kleding rook zo, mijn trui dus ook omdat die daar lang heeft gelegen. Toch apart dat je dan weer een lading herinneringen door je hoofd krijgt
mitchelll0181woensdag 14 februari 2018 @ 11:49
quote:
10s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:21 schreef BredeBroeder het volgende:
Dacht ik trek ff een trui aan die al een paar jaar aan een hanger hing. Overwelmt door de geur van m'n ex. Al haar kleding rook zo, mijn trui dus ook omdat die daar lang heeft gelegen. Toch apart dat je dan weer een lading herinneringen door je hoofd krijgt
Geur is de sterkste herinnering ophaler heb ik ook gemerkt ja hahaha

Bijzonder.
C.L.Wernerwoensdag 14 februari 2018 @ 12:24
quote:
10s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:21 schreef BredeBroeder het volgende:
Dacht ik trek ff een trui aan die al een paar jaar aan een hanger hing. Overwelmt door de geur van m'n ex. Al haar kleding rook zo, mijn trui dus ook omdat die daar lang heeft gelegen. Toch apart dat je dan weer een lading herinneringen door je hoofd krijgt
Zeg maar, onder het mom van 'vintage' kleding?
BredeBroederwoensdag 14 februari 2018 @ 12:25
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 12:24 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Zeg maar, onder het mom van 'vintage' kleding?
Onder het mom dat het ijskoud is in m'n kamer en deze trui toereikend was.
C.L.Wernerwoensdag 14 februari 2018 @ 13:02
quote:
10s.gif Op woensdag 14 februari 2018 12:25 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Onder het mom dat het ijskoud is in m'n kamer en deze trui toereikend was.
En dit is voor het eerst sinds een paar jaar dat het ijskoud is in je kamer?
BredeBroederwoensdag 14 februari 2018 @ 13:55
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:02 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

En dit is voor het eerst sinds een paar jaar dat het ijskoud is in je kamer?
Ja, onder deze omstandigheden wel ja
C.L.Wernerwoensdag 14 februari 2018 @ 15:16
quote:
10s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:55 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Ja, onder deze omstandigheden wel ja
Welke omstandigheden?
MissButterflyywoensdag 14 februari 2018 @ 15:18
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 15:16 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Welke omstandigheden?
Lekker boeiend. Moet hij jou nu exclusief een verklaring geven?
C.L.Wernerwoensdag 14 februari 2018 @ 15:42
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 15:18 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]

Lekker boeiend. Moet hij jou nu exclusief een verklaring geven?
Nee hoor; maar wie had jou wat gevraagd? Vanwaar deze vijandigheid?
jigggyvrijdag 16 februari 2018 @ 14:56
Seks met ex gehad, kut
:')
MissButterflyyvrijdag 16 februari 2018 @ 15:27
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 14:56 schreef jigggy het volgende:
Seks met ex gehad, kut
:')
Dat is niet slim nee.
Nu ga je haar nog meer missen.
Zo is het wel erg lastig haar los te laten
jigggyvrijdag 16 februari 2018 @ 16:29
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 15:27 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]

Dat is niet slim nee.
Nu ga je haar nog meer missen.
Zo is het wel erg lastig haar los te laten
ik weet het ,het voelde zo goed maar is zo fout
:')
lemmethinkaboutitvrijdag 16 februari 2018 @ 16:31
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 14:56 schreef jigggy het volgende:
Seks met ex gehad, kut
:')
Dus ze heeft haar nieuwe vent ook al bedrogen? :D
jigggyvrijdag 16 februari 2018 @ 16:33
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 16:31 schreef lemmethinkaboutit het volgende:

[..]

Dus ze heeft haar nieuwe vent ook al bedrogen? :D
was blijkbaar toch niks denk ik :D
En als het nog wel bezig is vind ik het misschien nog wel een stukje leuker
lemmethinkaboutitvrijdag 16 februari 2018 @ 16:35
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 16:33 schreef jigggy het volgende:

[..]

was blijkbaar toch niks denk ik :D
En als het nog wel bezig is vind ik het misschien nog wel een stukje leuker
_O-
buckets_of_lubezaterdag 17 februari 2018 @ 03:44
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 12:29 schreef Godshand het volgende:

[..]

We hebben de nieuwe Jan Wolkers in huis _O- . Moest lachen.

Maar lullig man, je komt er wel over heen.

Ik moet zeggen dat ik als single juist vaak nog aan exen of scharrels denk tijdens het rukken. Maar zonder dat ik echt verlangen heb naar de relatie zelf, het is dan meer een pornografisch iets.

Als een relatie net pril is, dan denk ik aan mijn nieuwe partner bij het rukken.
Bedankt voor je woorden, en ik ben blij dat ik je heb kunnen laten lachen.
buckets_of_lubezaterdag 17 februari 2018 @ 03:56
Update:

Sinds ik laatst in dit topic heb gepost, ben ik naar een ander kantoor (en stad) verplaatst voor mijn baan, en heb een duur sportschool abonnement genomen (inclusief vette groepsfitness klassen) om mezelf bezig te houden. Dat laatste heeft me erg geholpen qua lekkerder in je vel voelen, en om stress af te blazen. Ook veel gereisd voor werk, en wat leuke concerten meegemaakt (mijn favoriete hobby).

Maar belangrijker: eind Oktober ontmoette ik een nieuwe chick, die uit hetzelfde Aziatische land komt waar mijn ex alles om liet draaien. Dus we klikte op onze eerste ontmoeting over dit land en bijbehorende cultuur, en daarna zijn we dus gaan daten. Na een paar maanden om de twee weken afspreken zijn we seksueel dingen gaan doen, en sindsdien zien we elkaar elke week.

Het voelt half als een rebound, maar ook half als iets "gezonds", aangezien zij het soort meisje is waar ik normaal gesproken ook voor zou gaan. Al denk ik wel dat zij het veeeeeel serieuzer ziet dan mijzelf, gedeeltelijk ook vanwege haar culturele achtergrond en de bijbehorende drang/druk om een man te regelen. En ze heeft al een paar random opmerkingen gemaakt over dat ik haar taal zou kunnen leren, alsof ze denkt dat ik bereid ben om terug te gaan naar dat land (fuck nee zeg).

In bed is het leuk en ik overtuig haar steeds meer met kinks/fetishen die ik geil vind (zoals anaal), maar ze doet wel moeilijk over pijpen wat hopelijk bijtrekt. Als ik mijn pik ga trekken denk ik nog steeds aan mijn ex. Ik hoop dat dit binnenkort veranderd zodat ik kan lopen rukken op het meisje bij wie ik mijn zaad nu loos.

Er is dus veel vooruitgang, maar tegelijkertijd voel ik mij nog lang niet over de ex... we zijn immiddels meer dan zes maanden uit elkaar, en op de meest willekeurige momenten krijg ik flashbacks of voel ik dat ik in huilen ga uitbarsten over onze mislukte verloving. En soms als ik bij het nieuwe meisje ben, moet ik ook denken aan de ex en vind ik het moeilijk om 100% in het moment te leven. Ik doe mijn uiterste best om haar niet te vergelijken met de ex, maar qua liefdesontwenningsverschijnselen heb ik nog een heeeeel eind te gaan.

Ik heb geen enkel idee waar mijn toekomst heen gaat leiden, en ik ga absoluut niks doen voor dit nieuwe meisje wat met de liefde van mijn leven een dealbreaker was. Een vriend van mij kwam met een goeie vergelijking over het loslaten: kennen jullie de serie Westworld met dat doolhof? Het doel is dus om door dat doolhof heen te gaan en uiteindelijk is dat mogelijk, maar vaak genoeg raak je vast en moet je helemaal overnieuw beginnen. Ik ben er nog lang niet uit, maar ik hoop wel degelijk dat iedereen die door iets vergelijkbaars meegaat hier iets aan heeft.
Godshandzaterdag 17 februari 2018 @ 08:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 03:56 schreef buckets_of_lube het volgende:
Update:

Sinds ik laatst in dit topic heb gepost, ben ik naar een ander kantoor (en stad) verplaatst voor mijn baan, en heb een duur sportschool abonnement genomen (inclusief vette groepsfitness klassen) om mezelf bezig te houden. Dat laatste heeft me erg geholpen qua lekkerder in je vel voelen, en om stress af te blazen. Ook veel gereisd voor werk, en wat leuke concerten meegemaakt (mijn favoriete hobby).

Maar belangrijker: eind Oktober ontmoette ik een nieuwe chick, die uit hetzelfde Aziatische land komt waar mijn ex alles om liet draaien. Dus we klikte op onze eerste ontmoeting over dit land en bijbehorende cultuur, en daarna zijn we dus gaan daten. Na een paar maanden om de twee weken afspreken zijn we seksueel dingen gaan doen, en sindsdien zien we elkaar elke week.

Het voelt half als een rebound, maar ook half als iets "gezonds", aangezien zij het soort meisje is waar ik normaal gesproken ook voor zou gaan. Al denk ik wel dat zij het veeeeeel serieuzer ziet dan mijzelf, gedeeltelijk ook vanwege haar culturele achtergrond en de bijbehorende drang/druk om een man te regelen. En ze heeft al een paar random opmerkingen gemaakt over dat ik haar taal zou kunnen leren, alsof ze denkt dat ik bereid ben om terug te gaan naar dat land (fuck nee zeg).

In bed is het leuk en ik overtuig haar steeds meer met kinks/fetishen die ik geil vind (zoals anaal), maar ze doet wel moeilijk over pijpen wat hopelijk bijtrekt. Als ik mijn pik ga trekken denk ik nog steeds aan mijn ex. Ik hoop dat dit binnenkort veranderd zodat ik kan lopen rukken op het meisje bij wie ik mijn zaad nu loos.

Er is dus veel vooruitgang, maar tegelijkertijd voel ik mij nog lang niet over de ex... we zijn immiddels meer dan zes maanden uit elkaar, en op de meest willekeurige momenten krijg ik flashbacks of voel ik dat ik in huilen ga uitbarsten over onze mislukte verloving. En soms als ik bij het nieuwe meisje ben, moet ik ook denken aan de ex en vind ik het moeilijk om 100% in het moment te leven. Ik doe mijn uiterste best om haar niet te vergelijken met de ex, maar qua liefdesontwenningsverschijnselen heb ik nog een heeeeel eind te gaan.

Ik heb geen enkel idee waar mijn toekomst heen gaat leiden, en ik ga absoluut niks doen voor dit nieuwe meisje wat met de liefde van mijn leven een dealbreaker was. Een vriend van mij kwam met een goeie vergelijking over het loslaten: kennen jullie de serie Westworld met dat doolhof? Het doel is dus om door dat doolhof heen te gaan en uiteindelijk is dat mogelijk, maar vaak genoeg raak je vast en moet je helemaal overnieuw beginnen. Ik ben er nog lang niet uit, maar ik hoop wel degelijk dat iedereen die door iets vergelijkbaars meegaat hier iets aan heeft.
Ken je dat verhaal van die ezel en die steen?
yatszaterdag 17 februari 2018 @ 08:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 14:49 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Pluis je huidige vriendin dan ook maar even goed uit; het zou balen zijn als het een tweede keer gebeurt!
Totaal geen reden toe. Ik vertrouw haar volledig.
Annelooszaterdag 17 februari 2018 @ 11:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 03:56 schreef buckets_of_lube het volgende:
Update:

Sinds ik laatst in dit topic heb gepost, ben ik naar een ander kantoor (en stad) verplaatst voor mijn baan, en heb een duur sportschool abonnement genomen (inclusief vette groepsfitness klassen) om mezelf bezig te houden. Dat laatste heeft me erg geholpen qua lekkerder in je vel voelen, en om stress af te blazen. Ook veel gereisd voor werk, en wat leuke concerten meegemaakt (mijn favoriete hobby).

Maar belangrijker: eind Oktober ontmoette ik een nieuwe chick, die uit hetzelfde Aziatische land komt waar mijn ex alles om liet draaien. Dus we klikte op onze eerste ontmoeting over dit land en bijbehorende cultuur, en daarna zijn we dus gaan daten. Na een paar maanden om de twee weken afspreken zijn we seksueel dingen gaan doen, en sindsdien zien we elkaar elke week.

Het voelt half als een rebound, maar ook half als iets "gezonds", aangezien zij het soort meisje is waar ik normaal gesproken ook voor zou gaan. Al denk ik wel dat zij het veeeeeel serieuzer ziet dan mijzelf, gedeeltelijk ook vanwege haar culturele achtergrond en de bijbehorende drang/druk om een man te regelen. En ze heeft al een paar random opmerkingen gemaakt over dat ik haar taal zou kunnen leren, alsof ze denkt dat ik bereid ben om terug te gaan naar dat land (fuck nee zeg).

In bed is het leuk en ik overtuig haar steeds meer met kinks/fetishen die ik geil vind (zoals anaal), maar ze doet wel moeilijk over pijpen wat hopelijk bijtrekt. Als ik mijn pik ga trekken denk ik nog steeds aan mijn ex. Ik hoop dat dit binnenkort veranderd zodat ik kan lopen rukken op het meisje bij wie ik mijn zaad nu loos.

Er is dus veel vooruitgang, maar tegelijkertijd voel ik mij nog lang niet over de ex... we zijn immiddels meer dan zes maanden uit elkaar, en op de meest willekeurige momenten krijg ik flashbacks of voel ik dat ik in huilen ga uitbarsten over onze mislukte verloving. En soms als ik bij het nieuwe meisje ben, moet ik ook denken aan de ex en vind ik het moeilijk om 100% in het moment te leven. Ik doe mijn uiterste best om haar niet te vergelijken met de ex, maar qua liefdesontwenningsverschijnselen heb ik nog een heeeeel eind te gaan.

Ik heb geen enkel idee waar mijn toekomst heen gaat leiden, en ik ga absoluut niks doen voor dit nieuwe meisje wat met de liefde van mijn leven een dealbreaker was. Een vriend van mij kwam met een goeie vergelijking over het loslaten: kennen jullie de serie Westworld met dat doolhof? Het doel is dus om door dat doolhof heen te gaan en uiteindelijk is dat mogelijk, maar vaak genoeg raak je vast en moet je helemaal overnieuw beginnen. Ik ben er nog lang niet uit, maar ik hoop wel degelijk dat iedereen die door iets vergelijkbaars meegaat hier iets aan heeft.
Hoe is dit gezond? Ik zou die meid maar duidelijk maken dat dit niet serieus is en niet gaat worden.. al helemaal niet als jij nog steeds fantaseert over jouw ex |:(
lemmethinkaboutitzaterdag 17 februari 2018 @ 11:30
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 11:29 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Hoe is dit gezond? Ik zou die meid maar duidelijk maken dat dit niet serieus is en niet gaat worden.. al helemaal niet als jij nog steeds fantaseert over jouw ex |:(
Dit ja, wat een kutstreek. Helemaal omdat hij duidelijk ziet dat zij wel serieus is.
Annelooszaterdag 17 februari 2018 @ 11:33
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 11:30 schreef lemmethinkaboutit het volgende:

[..]

Dit ja, wat een kutstreek. Helemaal omdat hij duidelijk ziet dat zij wel serieus is.
:N :N
buckets_of_lubezaterdag 17 februari 2018 @ 13:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 11:29 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Hoe is dit gezond? Ik zou die meid maar duidelijk maken dat dit niet serieus is en niet gaat worden.. al helemaal niet als jij nog steeds fantaseert over jouw ex |:(
Als mijn ex morgen op de stoep zou staan en mij terug zou willen, zou ik nee zeggen. Ik ben verdrietig over het einde van onze relatie en dat zij niet meer de persoon is waar ik vroeger van hield, in dezelfde manier dat je over het overlijden van een familielid moet komen.

Betreft het nieuwe meisje: wat mij betreft wordt het juist wel serieus. We hebben alleen nog geen gesprek gehad over mijn dealbreakers. Ze heeft een goeie baan hier met allerlei certificaten die volgens mij niet verplaatsbaar en geldig zouden zijn in haar land van herkomst, dus ik weet niet hoe zeer ze terug zou willen gaan op den duur. 1 ding tegelijk.
Godshandzaterdag 17 februari 2018 @ 14:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 13:40 schreef buckets_of_lube het volgende:

[..]

Als mijn ex morgen op de stoep zou staan en mij terug zou willen, zou ik nee zeggen. Ik ben verdrietig over het einde van onze relatie en dat zij niet meer de persoon is waar ik vroeger van hield, in dezelfde manier dat je over het overlijden van een familielid moet komen.

Betreft het nieuwe meisje: wat mij betreft wordt het juist wel serieus. We hebben alleen nog geen gesprek gehad over mijn dealbreakers. Ze heeft een goeie baan hier met allerlei certificaten die volgens mij niet verplaatsbaar en geldig zouden zijn in haar land van herkomst, dus ik weet niet hoe zeer ze terug zou willen gaan op den duur. 1 ding tegelijk.
Waarom ga je niet voor een Aziatische die hier met haar ouders woont? Een dochter van een Chinese restauranthouder of een klein (klein)dochter van gevluchte Nederlands-Indiërs.

Heb je minder last van dat opportunisme mbt haar familie elders. En je kan gewoon Nederlands met ze spreken. Win-win. Als het uitgaat is het enige minpunt dat je bij die Chinese nooit meer kan afhalen in het restaurant van haar vader :P
Annelooszaterdag 17 februari 2018 @ 15:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 13:40 schreef buckets_of_lube het volgende:

[..]

Als mijn ex morgen op de stoep zou staan en mij terug zou willen, zou ik nee zeggen. Ik ben verdrietig over het einde van onze relatie en dat zij niet meer de persoon is waar ik vroeger van hield, in dezelfde manier dat je over het overlijden van een familielid moet komen.

Betreft het nieuwe meisje: wat mij betreft wordt het juist wel serieus. We hebben alleen nog geen gesprek gehad over mijn dealbreakers. Ze heeft een goeie baan hier met allerlei certificaten die volgens mij niet verplaatsbaar en geldig zouden zijn in haar land van herkomst, dus ik weet niet hoe zeer ze terug zou willen gaan op den duur. 1 ding tegelijk.
Oke, maar ben jij er wel klaar voor? Dat dit serieus aan het worden is? Je fantaseert nog over jouw ex?

En ja daarnaast het verhuizen naar haar thuisland.. is misschien ook wel een puntje!
buckets_of_lubezondag 18 februari 2018 @ 04:01
quote:
5s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 14:04 schreef Godshand het volgende:

[..]

Waarom ga je niet voor een Aziatische die hier met haar ouders woont? Een dochter van een Chinese restauranthouder of een klein (klein)dochter van gevluchte Nederlands-Indiërs.

Heb je minder last van dat opportunisme mbt haar familie elders. En je kan gewoon Nederlands met ze spreken. Win-win. Als het uitgaat is het enige minpunt dat je bij die Chinese nooit meer kan afhalen in het restaurant van haar vader :P
Hahaha ik hou van de manier waarop jij denkt. Maar wat als we nou kinderen zouden hebben, en de verwachting ontstaat dat de kinderen in het restaurant van hun grootouders moeten werken?
buckets_of_lubezondag 18 februari 2018 @ 04:07
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 15:41 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Oke, maar ben jij er wel klaar voor? Dat dit serieus aan het worden is? Je fantaseert nog over jouw ex?

En ja daarnaast het verhuizen naar haar thuisland.. is misschien ook wel een puntje!
Het is niet fantaseren over de ex, maar terugdenken aan al die mooie geile momenten die we samen hadden beleefd.

Qua klaar zijn voor iets serieus weet ik het niet 100%. Maar tja, wanneer weten mensen wel of ze klaar voor iets nieuws zijn? Daarom dat ik het rustig aan wil doen met het nieuwe meisje.
Godshandzondag 18 februari 2018 @ 04:12
quote:
0s.gif Op zondag 18 februari 2018 04:01 schreef buckets_of_lube het volgende:

[..]

Hahaha ik hou van de manier waarop jij denkt. Maar wat als we nou kinderen zouden hebben, en de verwachting ontstaat dat de kinderen in het restaurant van hun grootouders moeten werken?
Dan denk je wel erg ver vooruit. Dat is meer >5 jr ofzo. Als peuter kunnen ze dat echt nog nie
bamibijzondag 18 februari 2018 @ 10:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 14:24 schreef yats het volgende:

[..]

Geloof me, dat gaat voorbij. Ik heb ooit mijn huwelijk kort voor de daadwerkelijke datum afgeblazen na bepaalde dingen over mijn ex ontdekt te hebben en hoewel het eerste jaar echt klote was, ben ik daarna verder gegaan. En nu is het zelfs zo ver dat mijn huidige vriendin en ik samenwonen en over wel of niet trouwen denken.
Huh, wat voor dingen dan? Kan me er niet echt iets bij voorstellen
Annelooszondag 18 februari 2018 @ 10:27
quote:
0s.gif Op zondag 18 februari 2018 04:07 schreef buckets_of_lube het volgende:

[..]

Het is niet fantaseren over de ex, maar terugdenken aan al die mooie geile momenten die we samen hadden beleefd.

Qua klaar zijn voor iets serieus weet ik het niet 100%. Maar tja, wanneer weten mensen wel of ze klaar voor iets nieuws zijn? Daarom dat ik het rustig aan wil doen met het nieuwe meisje.
Oke oke.. maar ook dat moet je een beetje los gaan laten! Denk aan de geile dingen die jij met je nieuwe vriendin kan doen!

En je weet het echt wel als je iets serieus wilt.. dan begin jij haar overal voor te stellen aan friends/familie dan stel jij haar voor in jouw toekomst.. je wilt niet meer zonder haar!
En ja als jij het nog niet zeker weet, doe het dan rustig aan! O+
buckets_of_lubemaandag 19 februari 2018 @ 04:15
quote:
1s.gif Op zondag 18 februari 2018 10:27 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Oke oke.. maar ook dat moet je een beetje los gaan laten! Denk aan de geile dingen die jij met je nieuwe vriendin kan doen!

En je weet het echt wel als je iets serieus wilt.. dan begin jij haar overal voor te stellen aan friends/familie dan stel jij haar voor in jouw toekomst.. je wilt niet meer zonder haar!
En ja als jij het nog niet zeker weet, doe het dan rustig aan! O+
Bedankt voor je advies.

Eerlijk gezegd is dit voor mij nu allemaal nieuw terrein. Vlak nadat het officieel werdt met mijn ex, kwam ze in hetzelfde studentenhuis terecht als ik (en nog een hoop anderen). Wat voor sommigen heel verstikkend kan zijn, maar voor ons was het perfect en we werden meteen onafscheidelijk. Wat heel ongebruikelijk is qua relaties.

Dus met het huidige meisje is het allemaal leuk, maar tegelijkertijd wil ik ook nog mijn eigen leven kunnen leiden. Mijn broer met wie ik nu samenwoon gaf mij het advies om zoveel mogelijk rond te neuken en te daten, als een manier op meer over jezelf te ontdekken. Ondanks dat zoiets niet echt in mijn aard ligt... maar daarentegen wil ik ook niet het gevoel hebben dat ik meteen voor het eerste volgende meisje ben gegaan wie mij positieve aandacht gaf.

We zien wel.
yatsdinsdag 20 februari 2018 @ 14:59
quote:
1s.gif Op zondag 18 februari 2018 10:13 schreef bamibij het volgende:

[..]

Huh, wat voor dingen dan? Kan me er niet echt iets bij voorstellen
Zonder concreet op mijn ex in te gaan zijn er genoeg dingen te bedenken lijkt me waarom je een huwelijk afblaast?
Dirkos1987zaterdag 3 maart 2018 @ 17:45
Na wat flinke botsingen en ruzies wil mijn ex toch nog keer een gesprek aan gaan, ze geeft me een laatste kans dit te doen. Zoals ik al verwacht stelt ze voor om dit te doen morgen op de dag dat ze weet dat ik ook wedstrijd heb. Ene kant ben ik nog kei gek op haar denk er echt de hele dag aan, maar als ze dan met dit soort spelletjes komt denk ik echt is het het nog allemaal wel waard?

Mis haar echt ontzettend alleen weet ze ook gewoon dat ik wedstrijd heb en dit nog nooit heb afgezegd voor wat voor reden dan ook. Beetje trieste aktie. Mijn hoofd slaat op hol. PFFF
buckets_of_lubemaandag 5 maart 2018 @ 02:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 maart 2018 17:45 schreef Dirkos1987 het volgende:
Na wat flinke botsingen en ruzies wil mijn ex toch nog keer een gesprek aan gaan, ze geeft me een laatste kans dit te doen. Zoals ik al verwacht stelt ze voor om dit te doen morgen op de dag dat ze weet dat ik ook wedstrijd heb. Ene kant ben ik nog kei gek op haar denk er echt de hele dag aan, maar als ze dan met dit soort spelletjes komt denk ik echt is het het nog allemaal wel waard?

Mis haar echt ontzettend alleen weet ze ook gewoon dat ik wedstrijd heb en dit nog nooit heb afgezegd voor wat voor reden dan ook. Beetje trieste aktie. Mijn hoofd slaat op hol. PFFF
Jongen, denk aan jezelf boven alles. Waarom zou zij de dynamiek moeten bepalen?
AlwaysHappymaandag 5 maart 2018 @ 07:44
Vriendelijk van d'r dat ze rekening met je houdt. Dat zou al genoeg moeten zeggen.
Dirkos1987maandag 5 maart 2018 @ 17:51
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 07:44 schreef AlwaysHappy het volgende:
Vriendelijk van d'r dat ze rekening met je houdt. Dat zou al genoeg moeten zeggen.
Klopt, maar er zijn ook wel wat dingen gebeurd waar ik zelf schuldige in ben. Heb het niet over vreemdgaan oid.
Dus snap ook wel dat zei boos is en nu even zo doet. Ik ben uiteraard gewoon naar mijn wedstrijd gegaan en heb haar nauwelijks gesproken, ook nauwelijks reactie meer op berichtjes dus laat het maar even rusten.
Hopelijk komt er nog een gesprek en zo niet zullen we verder moeten :)
AlwaysHappymaandag 5 maart 2018 @ 17:58
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 17:51 schreef Dirkos1987 het volgende:

[..]

Klopt, maar er zijn ook wel wat dingen gebeurd waar ik zelf schuldige in ben. Heb het niet over vreemdgaan oid.
Dus snap ook wel dat zei boos is en nu even zo doet. Ik ben uiteraard gewoon naar mijn wedstrijd gegaan en heb haar nauwelijks gesproken, ook nauwelijks reactie meer op berichtjes dus laat het maar even rusten.
Hopelijk komt er nog een gesprek en zo niet zullen we verder moeten :)
Hopelijk staat ze dan later, als de emoties wat gezakt zijn, alsnog open voor een gesprek. Goed van je dat je niet bent gegaan en je niet laat sturen door haar. Sterkte!
larry_flyntdonderdag 8 maart 2018 @ 15:34
....

[ Bericht 99% gewijzigd door larry_flynt op 09-03-2018 01:13:33 ]
Angel-Joywoensdag 28 maart 2018 @ 09:40
Dus.. ik heb afgelopen zondag mijn relatie verbroken. Het was al meerdere keren eerder uitgegaan(door hem).
Ik hou heel veel van hem, gevalletje heb nog nooit zo gevoeld over iemand.
Heb echt moeite met loslaten ondanks dat ik zelf heb uitgemaakt. Hij kwam 2 maanden geleden zelf terug, huilend en smekend voor nog een kans. Beloofde me allemaal dingen en zei dat hij in zag dat hij me had verwaarloost.
Ik gaf hem uiteindelijk weer een kans ondanks dat we toen al 3 maanden uit elkaar waren, dus ik was al bijna over hem heen.

Eenmaal bij elkaar doet hij weer geen moeite na 1 maand. Letterlijk geen een belofte nagekomen. Daarom zag ik in dat het niks wordt en ben ik soort van gedwongen om een einde aan te maken. Doet me echt heel veel, want ik had zo gehoopt dat dit keer inderdaad anders zou lopen.. snap ook niet waarom hij terug kwam als het toch weer zo ging.
Sorry voor warrig verhaal
jigggywoensdag 28 maart 2018 @ 09:50
quote:
9s.gif Op woensdag 28 maart 2018 09:40 schreef Angel-Joy het volgende:
Dus.. ik heb afgelopen zondag mijn relatie verbroken. Het was al meerdere keren eerder uitgegaan(door hem).
Ik hou heel veel van hem, gevalletje heb nog nooit zo gevoeld over iemand.
Heb echt moeite met loslaten ondanks dat ik zelf heb uitgemaakt. Hij kwam 2 maanden geleden zelf terug, huilend en smekend voor nog een kans. Beloofde me allemaal dingen en zei dat hij in zag dat hij me had verwaarloost.
Ik gaf hem uiteindelijk weer een kans ondanks dat we toen al 3 maanden uit elkaar waren, dus ik was al bijna over hem heen.

Eenmaal bij elkaar doet hij weer geen moeite na 1 maand. Letterlijk geen een belofte nagekomen. Daarom zag ik in dat het niks wordt en ben ik soort van gedwongen om een einde aan te maken. Doet me echt heel veel, want ik had zo gehoopt dat dit keer inderdaad anders zou lopen.. snap ook niet waarom hij terug kwam als het toch weer zo ging.
Sorry voor warrig verhaal
heel veel sterkte de komende tijd en ik vind dat je een heel dapper besluit hebt genomen!
mocht het ooit even niet gaan mag je me altijd dmmen
buckets_of_lubemaandag 30 april 2018 @ 03:39
Update 2:

Ik ben nog steeds bezig met de nieuwe chick, en zij ziet mij als haar vriend. Probleem is dat zij mogelijk over twee maanden terug moet naar haar geboorteland, of noodgedwongen naar een stad vier uur hier vandaan moet verhuizen. Dus die onzekerheid zorgt bij mij voor een terughoudendheid om momenteel serieus over haar na te denken. Ondanks dat ik haar graag zie en ik haar al op diverse manieren in mijn leven heb verwikkeld (bijvoorbeeld, voorstellen aan vrienden e.d.).

Al die aandacht aan haar is dus goed voor afleiding zodat ik niet aan mijn ex denk, maar ik ben er nog niet overheen. Ik heb voor mijn gevoel geaccepteerd dat het 100% over is en dat we nooit meer samen zullen komen, maar ik voel een verlies aan momentum in andere delen van mijn leven, waardoor het lastig blijft om niet meer kwaad te zijn op haar. En dan merk ik hoe haar ouders (met wie ik nog bevriend ben op FB) al mijn social media posts liken, en dan denk ik hoe fijn het zou zijn geweest als zij niet in haar bullshit waanwereld leefde waardoor onze prachtige relatie helemaal werdt verneukt.

Toestand.
C.L.Wernermaandag 30 april 2018 @ 08:28
quote:
9s.gif Op woensdag 28 maart 2018 09:40 schreef Angel-Joy het volgende:
Dus.. ik heb afgelopen zondag mijn relatie verbroken. Het was al meerdere keren eerder uitgegaan(door hem).
Ik hou heel veel van hem, gevalletje heb nog nooit zo gevoeld over iemand.
Heb echt moeite met loslaten ondanks dat ik zelf heb uitgemaakt. Hij kwam 2 maanden geleden zelf terug, huilend en smekend voor nog een kans. Beloofde me allemaal dingen en zei dat hij in zag dat hij me had verwaarloost.
Ik gaf hem uiteindelijk weer een kans ondanks dat we toen al 3 maanden uit elkaar waren, dus ik was al bijna over hem heen.

Eenmaal bij elkaar doet hij weer geen moeite na 1 maand. Letterlijk geen een belofte nagekomen. Daarom zag ik in dat het niks wordt en ben ik soort van gedwongen om een einde aan te maken. Doet me echt heel veel, want ik had zo gehoopt dat dit keer inderdaad anders zou lopen.. snap ook niet waarom hij terug kwam als het toch weer zo ging.
Sorry voor warrig verhaal
Niet warrig, zo heb ik ook eens een relatie gehad. Steeds aan / uit, beloftes maken en na een paar weken verval je toch weer in oude gewoontes.

Je hebt een goede keuze gemaakt. Hoe is het nu, een maand later, met je Angel Joy? Alles op z'n plek gevallen?

Als je een keer een date nodig hebt om je hart te luchten, schroom niet om contact op te nemen.
Angel-Joymaandag 30 april 2018 @ 09:09
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 08:28 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Niet warrig, zo heb ik ook eens een relatie gehad. Steeds aan / uit, beloftes maken en na een paar weken verval je toch weer in oude gewoontes.

Je hebt een goede keuze gemaakt. Hoe is het nu, een maand later, met je Angel Joy? Alles op z'n plek gevallen?

Als je een keer een date nodig hebt om je hart te luchten, schroom niet om contact op te nemen.
Ik denk dat iedereen wel eens een knipper relatie heeft gehad. Heb al meer dan 1 week helemaal geen contact meer met hem. Ik mis hem, maar probeer zoveel mogelijk afleiding te zoeken. Verder dwing ik mezelf om met andere mannen contact te hebben. (Online dan)
Gaat wel goed I guess, thanks for asking.
Emisysmaandag 30 april 2018 @ 09:16
quote:
7s.gif Op maandag 30 april 2018 09:09 schreef Angel-Joy het volgende:

[..]

Ik denk dat iedereen wel eens een knipper relatie heeft gehad.
Nee, juist niet. Ken vrijwel niemand die dat heeft gehad.
Divjemaandag 30 april 2018 @ 09:37
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 02:30 schreef FlipjeHolland het volgende:
Mijn borderline ex wil na 7 jaar stilte kennelijk weer contact met me. Het begon met een pm op een site waar ik ook vaak zit, daarna een appje (dat ze uberhaupt mijn nummer nog heeft?) en als laatste een (vrij lange) mail. Totaal geen behoefte om ooit nog contact met dat rare wijf te hebben dus jammer de bammer voor haar. Telefoonnummer en e-mailadres meteen geblokkeerd. *) Ze heeft ondertussen ook een kind dus of de vader is ervandoor, of... nee, eigenlijk alleen dat denk ik.
:D

Fuck, herkenbaar. Rond dezelfde tijd ook _O-
ManageTheAngermaandag 30 april 2018 @ 12:07
quote:
7s.gif Op maandag 30 april 2018 09:09 schreef Angel-Joy het volgende:

[..]

Verder dwing ik mezelf om met andere mannen contact te hebben. (Online dan)
Gaat wel goed I guess, thanks for asking.
Dit is echt het domste wat je kan doen. De nieuwe kerel wordt een substituut voor je ex. Eerst leren om alleen te zijn (en alles alleen te doen). Daarna kan je pas bepalen wat je wel en niet wil (wat je aanvult ipv opvult)
MissButterflyymaandag 30 april 2018 @ 12:16
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 12:07 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Dit is echt het domste wat je kan doen. De nieuwe kerel wordt een substituut voor je ex. Eerst leren om alleen te zijn (en alles alleen te doen). Daarna kan je pas bepalen wat je wel en niet wil (wat je aanvult ipv opvult)
Wat is er mis mee om wat te appen ter afleiding.
Angel-Joymaandag 30 april 2018 @ 12:32
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 12:07 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Dit is echt het domste wat je kan doen. De nieuwe kerel wordt een substituut voor je ex. Eerst leren om alleen te zijn (en alles alleen te doen). Daarna kan je pas bepalen wat je wel en niet wil (wat je aanvult ipv opvult)
Misschien moet je beter lezen, ik heb alleen online contact met wat mannen als afleiding. Ik heb nergens gezegd dat ik aan het daten ben of een rebound gozer heb.
Angel-Joymaandag 30 april 2018 @ 12:33
Altijd de mensen die zeiken: je moet leren om alleen te zijn :') Pas dan kan je dit dat.
Ga toch weg, kan prima alleen zijn, maar betekent niet dat ik me moet afsluiten voor alle contacten met mannen
Mojo.jojomaandag 30 april 2018 @ 13:01
quote:
7s.gif Op maandag 30 april 2018 09:09 schreef Angel-Joy het volgende:

[..]

Ik denk dat iedereen wel eens een knipper relatie heeft gehad. Heb al meer dan 1 week helemaal geen contact meer met hem. Ik mis hem, maar probeer zoveel mogelijk afleiding te zoeken. Verder dwing ik mezelf om met andere mannen contact te hebben. (Online dan)
Gaat wel goed I guess, thanks for asking.
Jezelf dwingen klinkt niet erg gezond imho. Is het de eerste keer dat je hier mee te maken hebt?

Denk wel dat je goed bezig bent als het alternatief was door gaan met iets waar voor je gevoel toch geen toekomst in zat. Zoveel mensen die voor de 'gemakkelijke' weg kiezen en daarmee niet eerlijk zijn tegen zichzelf en de ander.

Deze ervaring helpt je straks alleen maar een betere keuze te maken in toekomstige relatie(s) waar je wel/meer gelukkig van wordt ^O^
Faazzdinsdag 1 mei 2018 @ 21:12
Na dat zij het heeft uitgrmaakt ben ik ook veel gaan afspreken met andere dames. Niet om intimiteit, maar vooral om mijn ex niet op een voetstuk te zetten. Veel praten en afleiding was het motto en dat heb ik ook op voorhand aangegeven.

Het werkt tot op zekere hoogte...

Wat hebben jullie gedaan na het laatste gesprek?

Ik heb heel mijn planning omgegooid, heb motorrijlessen genomen, veel autorijden en lezen, met mensen / familie afspreken, administratie op orde brengen, dit dat.

Zo veel om mezelf bezig te houden.

Breaks zijn kut maar het levert tegelijkertijd zoveel energie, die kan je het beste maar meteen benutten met je eigen creativiteit.
C.L.Wernerwoensdag 2 mei 2018 @ 09:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 21:12 schreef Faazz het volgende:
Na dat zij het heeft uitgrmaakt ben ik ook veel gaan afspreken met andere dames. Niet om intimiteit, maar vooral om mijn ex niet op een voetstuk te zetten. Veel praten en afleiding was het motto en dat heb ik ook op voorhand aangegeven.

Het werkt tot op zekere hoogte...

Wat hebben jullie gedaan na het laatste gesprek?

Ik heb heel mijn planning omgegooid, heb motorrijlessen genomen, veel autorijden en lezen, met mensen / familie afspreken, administratie op orde brengen, dit dat.

Zo veel om mezelf bezig te houden.

Breaks zijn kut maar het levert tegelijkertijd zoveel energie, die kan je het beste maar meteen benutten met je eigen creativiteit.
Ik heb pornhub aangezet en 48 uur later weer uitgezet. Blaren op den pener en op de handen, maar ik voelde me helemaal leeg. Dat werkte therapeutisch, omdat ik zogezegd zo leeg was, dat ik met een verse lei kon beginnen.

Daarna ontzettend veel gedronken, drugs genomen, alles wat god verboden heeft gedaan. Ook met shemales zoals rapper sjors.

Daarna wat rustiger geworden.
C.L.Wernerwoensdag 2 mei 2018 @ 09:34
quote:
10s.gif Op maandag 30 april 2018 12:33 schreef Angel-Joy het volgende:
Altijd de mensen die zeiken: je moet leren om alleen te zijn :') Pas dan kan je dit dat.
Ga toch weg, kan prima alleen zijn, maar betekent niet dat ik me moet afsluiten voor alle contacten met mannen
Kan je dan wel ECHT alleen zijn? Of zoek je toch altijd een man om je issues mee te delen? Dat wordt er bedoeld met echt alleen te zijn.
ManageTheAngerwoensdag 2 mei 2018 @ 23:35
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:34 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Kan je dan wel ECHT alleen zijn? Of zoek je toch altijd een man om je issues mee te delen? Dat wordt er bedoeld met echt alleen te zijn.
Gelukkig nog iemand die het snapt hier.
Angel-Joywoensdag 2 mei 2018 @ 23:48
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:34 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Kan je dan wel ECHT alleen zijn? Of zoek je toch altijd een man om je issues mee te delen? Dat wordt er bedoeld met echt alleen te zijn.
Ik zoek geen man, dus geen idee waar je het over hebt. Ik deel al helemaal geen issues met mannen, want trust issues
C.L.Wernerdonderdag 3 mei 2018 @ 07:11
quote:
10s.gif Op woensdag 2 mei 2018 23:48 schreef Angel-Joy het volgende:

[..]

Ik zoek geen man, dus geen idee waar je het over hebt. Ik deel al helemaal geen issues met mannen, want trust issues
Je zegt dat je absoluut alleen kan zijn maar ook contact met mannen prettig vindt. Leer eerst alleen (gelukkig) te zijn, daarna kan je aan een nieuwe relatie beginnen.
Angel-Joydonderdag 3 mei 2018 @ 08:57
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 07:11 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Je zegt dat je absoluut alleen kan zijn maar ook contact met mannen prettig vindt. Leer eerst alleen (gelukkig) te zijn, daarna kan je aan een nieuwe relatie beginnen.
Zeg ik ergens dat ik contact heb om als doel aan een nieuwe relatie te beginnen of dat ik aan het daten ben? Ik heb wat los contact via social media voor af en toe een leuke gesprek, zodat ik me niet helemaal afsluit voor andere geslacht. Dat is niet meer dan normaal. Misschien moet je beter lezen/begrijpen voordat je cliché dingen zegt leer eerst gelukkig te zijn in je eentje
C.L.Wernerdonderdag 3 mei 2018 @ 09:20
quote:
7s.gif Op donderdag 3 mei 2018 08:57 schreef Angel-Joy het volgende:

[..]

Zeg ik ergens dat ik contact heb om als doel aan een nieuwe relatie te beginnen of dat ik aan het daten ben? Ik heb wat los contact via social media voor af en toe een leuke gesprek, zodat ik me niet helemaal afsluit voor andere geslacht. Dat is niet meer dan normaal. Misschien moet je beter lezen/begrijpen voordat je cliché dingen zegt leer eerst gelukkig te zijn in je eentje
Wat een frustratie zeg :D
Angel-Joydonderdag 3 mei 2018 @ 09:32
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 09:20 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Wat een frustratie zeg :D
Eerder hypocriet van jouw kant om mij eerst te vragen als je ooit een date nodig hebt om erover te praten dit dat, en vervolgens wanneer ik je negeer, tegen me te zeggen je moet alleen zijn ipv met guys afspreken.

Dan ga ik in op je onzin omdat het het nergens opslaat wat je nu zegt tegen me, ben ik gefrustreerd. Sureeee
C.L.Wernerdonderdag 3 mei 2018 @ 09:35
quote:
10s.gif Op donderdag 3 mei 2018 09:32 schreef Angel-Joy het volgende:

[..]

Eerder hypocriet van jouw kant om mij eerst te vragen als je ooit een date nodig hebt om erover te praten dit dat, en vervolgens wanneer ik je negeer, tegen me te zeggen je moet alleen zijn ipv met guys afspreken.

Dan ga ik in op je onzin omdat het het nergens opslaat wat je nu zegt tegen me, ben ik gefrustreerd. Sureeee
Jouw opmerking 'Verder dwing ik mezelf om met andere mannen contact te hebben. (Online dan) ' geeft aan dat je niet alleen kan zijn.

Maar prima, verder reageer ik niet eens meer op :D succes met het alleen zijn of losse contacten onderhouden of whatever :D
Angel-Joydonderdag 3 mei 2018 @ 09:37
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 09:35 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Hier reageer ik niet eens meer op :D succes met het alleen zijn of losse contacten onderhouden of whatever :D
Door :D :D :D te gebruiken kom je hier idd wel onderuit. Joee.
AlwaysHappydonderdag 3 mei 2018 @ 12:16
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 09:20 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Wat een frustratie zeg :D
Dit vind ik altijd zulke trieste reacties. En dat zeg ik als user. Jij leest dingen die je wil lezen; zij probeert het nogmaals uit te leggen en dan reageer je op zo'n manier. Doe eens normaal joh. Dan doe je al gek genoeg. :D
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 09:35 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Jouw opmerking 'Verder dwing ik mezelf om met andere mannen contact te hebben. (Online dan) ' geeft aan dat je niet alleen kan zijn.

Nee, dat geeft aan dat ze zich niet wil afsluiten van andere mensen (en daarbij het andere geslacht) en liever niet de hele tijd met d'r break up bezig is. Als ze niet alleen kon zijn dan was ze na één dag al gaan daten met andere mensen.

Leren lezen en zo.
buckets_of_lubevrijdag 4 mei 2018 @ 19:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 21:12 schreef Faazz het volgende:
Na dat zij het heeft uitgrmaakt ben ik ook veel gaan afspreken met andere dames. Niet om intimiteit, maar vooral om mijn ex niet op een voetstuk te zetten. Veel praten en afleiding was het motto en dat heb ik ook op voorhand aangegeven.

Het werkt tot op zekere hoogte...

Wat hebben jullie gedaan na het laatste gesprek?

Ik heb heel mijn planning omgegooid, heb motorrijlessen genomen, veel autorijden en lezen, met mensen / familie afspreken, administratie op orde brengen, dit dat.

Zo veel om mezelf bezig te houden.

Breaks zijn kut maar het levert tegelijkertijd zoveel energie, die kan je het beste maar meteen benutten met je eigen creativiteit.
Yup, druk bezig zijn met werk en (nieuwe) hobby's.

Sindsdien scheer ik ook mijn hoofd als nieuw kapsel. Gedeeltelijk omdat ik toch al last heb van haaruitval en het er nu veel beter uit ziet, maar tegelijkertijd fungeert het als een overgangsfase. Zeg maar versie 2.0/3.0/4.0 van jezelf.
MissButterflyyvrijdag 4 mei 2018 @ 19:29
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 09:20 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Wat een frustratie zeg :D
Ehm nee, dat zie ik totaal niet.
Emisyszaterdag 5 mei 2018 @ 10:19
Het is nu meer dan een maand uit. (hele verhaal hier: R&P / Relatie over, weet het niet meer. )
Heb nog contact met hem, veel met hem gepraat. Zit aan de antidepri en heb nog geen 2 weken na de breuk een kassabaantje voor de deur weten te krijgen.
Aan de ene kant gaat het oke, aan de andere kant weet ik het echt niet en voelt het alsof ik zwem in onzekerheid.
Waarom kan niet wat makkelijker zijn...
Angel-Joyzaterdag 5 mei 2018 @ 10:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 mei 2018 10:19 schreef Emisys het volgende:
Het is nu meer dan een maand uit. (hele verhaal hier: R&P / Relatie over, weet het niet meer. )
Heb nog contact met hem, veel met hem gepraat. Zit aan de antidepri en heb nog geen 2 weken na de breuk een kassabaantje voor de deur weten te krijgen.
Aan de ene kant gaat het oke, aan de andere kant weet ik het echt niet en voelt het alsof ik zwem in onzekerheid.
Waarom kan niet wat makkelijker zijn...
Waarom heb je nog contact met hem?

En bedankt voor de mensen die het wel begrijpen van wat ik zei >:O
Emisyszaterdag 5 mei 2018 @ 10:27
quote:
7s.gif Op zaterdag 5 mei 2018 10:20 schreef Angel-Joy het volgende:

[..]

Waarom heb je nog contact met hem?

En bedankt voor de mensen die het wel begrijpen van wat ik zei >:O
We woonde samen in Tsjechie, hij heeft nog een aantal spullen van mij.
Afgezien van dat; ik ben degene die het heeft uitgemaakt en wilde weten hoe het met hem ging, ik heb eerdere relaties gehad waar ik werd gedumpt en nieteens een reden kreeg of kon vragen hoe/wat, ik was zijn eerste alles, en ik wilde hem antwoorden geven, mede omdat hij ook dingen in moest zien. Eerst kon ik niets tegen hem zeggen wat mij dwars zat dat we samen waren, maar nu wel, en nu kan hij dat allemaal inzien.
Daarbij; ik heb geen hekel aan hem, ik ben niet meer verliefd op hem, maar hou wel van hem. We hebben veel gesprekken gehad waarmee hij echt aan kon geven hoe erg hij het in ziet wat hij gedaan heeft, en dat was iets wat ik ook echt moest horen. Dat het niet alleen maar iets was wat IK zag.
Dat ik hem tijdens de relatie dingen aankaarte was het "komt wel" of "is niet zo". Nu drong het tot hem door dat dat "komt wel" dus een limiet had, en het "is niet zo" zeker wel zo was.
Ik praat vrijwel met niemand anders over het internet, ook niet zozeer in het echt omdat ik geen vrienden heb. Heb wel wat contact gelegd maar degene die ook echt wat wil afspreken had vakantie en die gunde ik haar, dus vanaf volgende week wil ik dat zeker gaan oppakken.
Angel-Joyzaterdag 5 mei 2018 @ 10:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 mei 2018 10:27 schreef Emisys het volgende:

[..]

We woonde samen in Tsjechie, hij heeft nog een aantal spullen van mij.
Afgezien van dat; ik ben degene die het heeft uitgemaakt en wilde weten hoe het met hem ging, ik heb eerdere relaties gehad waar ik werd gedumpt en nieteens een reden kreeg of kon vragen hoe/wat, ik was zijn eerste alles, en ik wilde hem antwoorden geven, mede omdat hij ook dingen in moest zien. Eerst kon ik niets tegen hem zeggen wat mij dwars zat dat we samen waren, maar nu wel, en nu kan hij dat allemaal inzien.
Daarbij; ik heb geen hekel aan hem, ik ben niet meer verliefd op hem, maar hou wel van hem. We hebben veel gesprekken gehad waarmee hij echt aan kon geven hoe erg hij het in ziet wat hij gedaan heeft, en dat was iets wat ik ook echt moest horen. Dat het niet alleen maar iets was wat IK zag.
Dat ik hem tijdens de relatie dingen aankaarte was het "komt wel" of "is niet zo". Nu drong het tot hem door dat dat "komt wel" dus een limiet had, en het "is niet zo" zeker wel zo was.
Ik praat vrijwel met niemand anders over het internet, ook niet zozeer in het echt omdat ik geen vrienden heb. Heb wel wat contact gelegd maar degene die ook echt wat wil afspreken had vakantie en die gunde ik haar, dus vanaf volgende week wil ik dat zeker gaan oppakken.
Jouw topic heb ik gelezen hoor.
Tuurlijk willen jullie beide nog antwoorden, maar op een gegeven moment lijkt me toch alles al gezegd? Contact echt minderen, want dit is voor jullie beide niet goed.
En natuurlijk snapt hij het allemaal nu, spijt komt altijd later, maar betekent niet dat hij echt gaat veranderen.
Ik weet niet waar je woont, ik woon in omgeving Amsterdam, als je een luisterend oor wilt of vriendin om leuke dingen te gaan doen, stuur me gerust een Dm.
Mojo.jojozaterdag 5 mei 2018 @ 11:15
Kom op dames. Vandaag vrijheidsdag. Ervaar de bevrijding van jullie keuzes. *O*

Morgen weer denken aan dingen die je wellicht mist of wel fijn vond. :7

w/
Emisyszaterdag 5 mei 2018 @ 11:20
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 mei 2018 10:31 schreef Angel-Joy het volgende:

[..]

Jouw topic heb ik gelezen hoor.
Tuurlijk willen jullie beide nog antwoorden, maar op een gegeven moment lijkt me toch alles al gezegd? Contact echt minderen, want dit is voor jullie beide niet goed.
En natuurlijk snapt hij het allemaal nu, spijt komt altijd later, maar betekent niet dat hij echt gaat veranderen.
Ik weet niet waar je woont, ik woon in omgeving Amsterdam, als je een luisterend oor wilt of vriendin om leuke dingen te gaan doen, stuur me gerust een Dm.
Woon zelf dichtbij Haarlem.

Ik vind het deels ontzettend fijn om met hem deze gesprekken te hebben, emoties komen los die anders niet loskomen als ik er met anderen over praat. Hetgeen wat mij het meest van alles pijn doet; ik mis mijn kitten, dat was mijn baby en zij mist mij ook. Ik weet dat ze daar een prachtig leven heeft en ze mij met de tijd zal vergeten, maarja. Ze was een prachtig beestje en echt perfect karakter.

Ik mis hem alleen op het punt van; ik mis een vriend waarmee ik dingen samen deed. Hem zelf, niet zo erg. Hij heeft de hele maand alles volgehouden om te veranderen, of dat zo zal zijn wanneer hij ook gaat werken (heeft nu universiteitexamens) zal de vraag zijn.

Hetgeen waar ik echt mee zit; een baan vinden. Ik heb nu een kassabaan en vind dat wel erg leuk en fijn, maar uiteindelijk zou ik een fulltime baan moeten zoeken. Maar ik wil wel op mijzelf kunnen gaan wonen en dan moet ik wel een oke inkomen hebben. Moet ik nog een opleiding doen, kan ik iets vinden waarmee ik een oke leven kan krijgen zonder op iedere cent te moeten letten etc.

Aan daten enzo ben ik zeker nog niet toe, ik moet mijzelf eerst op de rails krijgen. Moment dat ik mijn antidepressiva niet inneem merk ik (neem em sochtends in) later op de dag dat ik echt hele vlagen krijg (logisch, moet het gewoon dagelijks innemen), maar een jaar geleden als ik het perongeluk vergat was dat er niet, dus weet wel dat ik ver weg ben van waar ik wil zijn.
Mijn contract bij de kassa loopt tot eind juni, en dan is de vraag of het kan en of ik het wil verlengen. Misschien moet ik alsnog door naar een psycholoog (zit nu bij een dokterspsycholoog, die zit een stap voor echte verlening ofzo), ik heb zoveel drang en vraag naar extra hulp om dingen in te zien, maar daarvoor moet ik eerst nog even rustig aan doen, al spoken al deze dingen dagelijks door mijn hoofd.

Aan de ene kant wil ik contact leggen met mensen, aan de andere kant totaal niet. Heb een oude vriend die dagelijks men aandacht probeert te krijgen over whatsapp en ik word er gek van.
larry_flyntzondag 6 mei 2018 @ 12:01
Pff eind januari heeft mijn vriendin het zeer plots uit gemaakt. Was met haar familie op vakantie en zou zaterdag avond terug komen. Wonen samen en lag dus heel de nacht te wachten. Op zondag ochtend stond ze opeens naast het bed: "ik maak het uit". Voor mij uit het niets. Is daarna ook meteen weg gegaan en heeft haar spullen gepakt.
Daarna alleen nog zakelijk gesproken en ze wil niets meer met mij te maken hebben. Heeft me op Whatsapp en Facebook geblokkeerd. Heb dus nooit antwoord gekregen op de vragen die ik heb, zoals waarom ze het heeft uitgemaakt. Een ander is er niet heeft ze gezegd.
Hoe laten jullie in zo geval je ex los? We zijn nu dik drie maanden verder en ik denk er nog elke dag aan. Super kut...
Emisyszondag 6 mei 2018 @ 13:07
quote:
0s.gif Op zondag 6 mei 2018 12:01 schreef larry_flynt het volgende:
Pff eind januari heeft mijn vriendin het zeer plots uit gemaakt. Was met haar familie op vakantie en zou zaterdag avond terug komen. Wonen samen en lag dus heel de nacht te wachten. Op zondag ochtend stond ze opeens naast het bed: "ik maak het uit". Voor mij uit het niets. Is daarna ook meteen weg gegaan en heeft haar spullen gepakt.
Daarna alleen nog zakelijk gesproken en ze wil niets meer met mij te maken hebben. Heeft me op Whatsapp en Facebook geblokkeerd. Heb dus nooit antwoord gekregen op de vragen die ik heb, zoals waarom ze het heeft uitgemaakt. Een ander is er niet heeft ze gezegd.
Hoe laten jullie in zo geval je ex los? We zijn nu dik drie maanden verder en ik denk er nog elke dag aan. Super kut...
Jeetje, dit is iets wat ik dus niet zou kunnen, vooral omdat je samenwoonde enzo, lijkt het me zo raar ineens doei te zeggen en je niet meer te laten horen. Snap zeker dat dit je nog dwars zit, weet niet hoe je hiermee om moet gaan, maar zeker erg kut. Sterkte.
ManageTheAngerzondag 6 mei 2018 @ 13:57
quote:
0s.gif Op zondag 6 mei 2018 12:01 schreef larry_flynt het volgende:
Pff eind januari heeft mijn vriendin het zeer plots uit gemaakt. Was met haar familie op vakantie en zou zaterdag avond terug komen. Wonen samen en lag dus heel de nacht te wachten. Op zondag ochtend stond ze opeens naast het bed: "ik maak het uit". Voor mij uit het niets. Is daarna ook meteen weg gegaan en heeft haar spullen gepakt.
Daarna alleen nog zakelijk gesproken en ze wil niets meer met mij te maken hebben. Heeft me op Whatsapp en Facebook geblokkeerd. Heb dus nooit antwoord gekregen op de vragen die ik heb, zoals waarom ze het heeft uitgemaakt. Een ander is er niet heeft ze gezegd.
Hoe laten jullie in zo geval je ex los? We zijn nu dik drie maanden verder en ik denk er nog elke dag aan. Super kut...
Die heeft een ander ontmoet, of zit bij een sekte man. Ongeacht wat ze je wijs maakt.

Gewoon niet meer naar omkijken, je verdient iemand die honderd procent voor jou gaat en niet iemand die zoiets kan uithalen.

Elke keer als je aan haar begint te denken zeg je tegen jezelf: "maar ik wil haar niet, want zij heeft mij in de steek gelaten". Dat moet je eerst 200x per dag doen, dan 100x, dan 50x en steeds minder. Gelijk doen zodra er iets in je opkomt wat met haar te maken heeft
Dodelijk vermoeiend maar het gaat makkelijker worden. Trust me.

Voordat die boom begint uit te takken (gedachtes) die je zelf verzint (wat als, dit of dat zal wel zus of zo zijn) moet je hem gelijk omver zagen.
larry_flyntzondag 6 mei 2018 @ 15:15
quote:
1s.gif Op zondag 6 mei 2018 13:57 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Die heeft een ander ontmoet, of zit bij een sekte man. Ongeacht wat ze je wijs maakt.

Gewoon niet meer naar omkijken, je verdient iemand die honderd procent voor jou gaat en niet iemand die zoiets kan uithalen.

Elke keer als je aan haar begint te denken zeg je tegen jezelf: "maar ik wil haar niet, want zij heeft mij in de steek gelaten". Dat moet je eerst 200x per dag doen, dan 100x, dan 50x en steeds minder. Gelijk doen zodra er iets in je opkomt wat met haar te maken heeft
Dodelijk vermoeiend maar het gaat makkelijker worden. Trust me.

Voordat die boom begint uit te takken (gedachtes) die je zelf verzint (wat als, dit of dat zal wel zus of zo zijn) moet je hem gelijk omver zagen.
Geen ander. Heb nog vriendinnen van haar op Facebook en zie dus soms berichten voorbij komen. Daaruit blijkt dat ze geen ander heeft. Ze woont nu samen met een goede vriendin. Snap ook echt niet wat ik fout heb gedaan en waarom ze na 4,5 jaar alle banden door heeft gesneden.
Heb er ontzettend veel moeite mee en elke nacht heb ik ook dromen waar ze in voor komt. Super kut. Zit alleen maar te denken wat ik anders had moeten doen. Volgens haar sloot ik mij te veel af als ik bij haar familie was. Kan zo zijn maar dan praat je er toch over?
AlwaysHappyzondag 6 mei 2018 @ 15:22
quote:
1s.gif Op zondag 6 mei 2018 15:15 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Geen ander. Heb nog vriendinnen van haar op Facebook en zie dus soms berichten voorbij komen. Daaruit blijkt dat ze geen ander heeft. Ze woont nu samen met een goede vriendin. Snap ook echt niet wat ik fout heb gedaan en waarom ze na 4,5 jaar alle banden door heeft gesneden.
Heb er ontzettend veel moeite mee en elke nacht heb ik ook dromen waar ze in voor komt. Super kut. Zit alleen maar te denken wat ik anders had moeten doen. Volgens haar sloot ik mij te veel af als ik bij haar familie was. Kan zo zijn maar dan praat je er toch over?
Niet vervelend bedoeld, maar dat wil niks zeggen. Ze gaat dat soort dingen echt niet op FB zetten; helemaal als ze weet dat jij het indirect kan lezen. Zoiets zal gewoon stiekem gaat, of gewoon offline.

Uiteindelijk maakt het echter niets uit. Het is nou eenmaal uit. Wat een kutte manier ook. Mensen die het zomaar uitmaken zonder verdere uitleg...
Als je ergens mee zit hoor je erover te praten IN de relatie. Meerdere malen desnoods. Als het dan nog niet beter gaat kan je altijd uit elkaar gaan, maar je moet de ander wel de tijd geven om er iets aan te doen/evt iets te veranderen..
larry_flyntzondag 6 mei 2018 @ 15:33
quote:
0s.gif Op zondag 6 mei 2018 15:22 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Niet vervelend bedoeld, maar dat wil niks zeggen. Ze gaat dat soort dingen echt niet op FB zetten; helemaal als ze weet dat jij het indirect kan lezen. Zoiets zal gewoon stiekem gaat, of gewoon offline.

Uiteindelijk maakt het echter niets uit. Het is nou eenmaal uit. Wat een kutte manier ook. Mensen die het zomaar uitmaken zonder verdere uitleg...
Als je ergens mee zit hoor je erover te praten IN de relatie. Meerdere malen desnoods. Als het dan nog niet beter gaat kan je altijd uit elkaar gaan, maar je moet de ander wel de tijd geven om er iets aan te doen/evt iets te veranderen..
Ja misschien was het zelfs makkelijker als ze een ander had.
Doet erg veel pijn dat ze mij niet de kans heeft gegeven er aan te werken. Toen ik haar voor het laatst zag heb ik nog gevraagd of ze het nou kon uitleggen. Niet op dat moment zei ze maar ze zou nog uitleg geven.
Heb haar begin maart een mail gestuurd, maar nooit reactie meer opgekregen.
Was helemaal dol op die meid.
AlwaysHappyzondag 6 mei 2018 @ 15:36
quote:
1s.gif Op zondag 6 mei 2018 15:33 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Ja misschien was het zelfs makkelijker als ze een ander had.
Doet erg veel pijn dat ze mij niet de kans heeft gegeven er aan te werken. Toen ik haar voor het laatst zag heb ik nog gevraagd of ze het nou kon uitleggen. Niet op dat moment zei ze maar ze zou nog uitleg geven.
Heb haar begin maart een mail gestuurd, maar nooit reactie meer opgekregen.
Was helemaal dol op die meid.
Wees blij dat je er dan vanaf bent. Zo'n figuur wil je niet als partner hebben. Makkelijk gezegd natuurlijk, maar probeer dat naar voren te halen als je haar weer eens mist/aan haar denkt. Sterkte!
larry_flyntzondag 6 mei 2018 @ 15:58
quote:
0s.gif Op zondag 6 mei 2018 15:36 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Wees blij dat je er dan vanaf bent. Zo'n figuur wil je niet als partner hebben. Makkelijk gezegd natuurlijk, maar probeer dat naar voren te halen als je haar weer eens mist/aan haar denkt. Sterkte!
Dankjewel!
C.L.Wernermaandag 7 mei 2018 @ 07:15
quote:
7s.gif Op zaterdag 5 mei 2018 10:20 schreef Angel-Joy het volgende:

[..]

Waarom heb je nog contact met hem?

En bedankt voor de mensen die het wel begrijpen van wat ik zei >:O
Geen dank.

#Fok #Klacht #KLB #CLWernerGod #dikkepiemel #30cmschoonaandehaak #struggles #technojunk #jigggy #iwaniusgod #nomakeup

[ Bericht 9% gewijzigd door C.L.Werner op 07-05-2018 09:05:14 ]
STINGmaandag 7 mei 2018 @ 22:30
Topic opgeschoond.
Faazzwoensdag 9 mei 2018 @ 16:26
Even wat van me afschrijven.

Twee maanden uit.

Ik begin nu toch wel te merken dat de initiele effecten van de break uit beginnen te werken. Ik voel me weer meer normaal maar het betekent ook dat de gevoelens die ik voor haar had tijdens die periode die we leefde bijna niet meer oproepbaar zijn.

Ze begint een schim te worden en nieuwe ervaringen komen tot uiting. De ware aard van mijzelf komt weer naar boven. En omdat ik kennelijk niet meer verliefd (op haar) ben, hebben de invloeden die zij op mij heeft gehad en de motivatie waar ik mee rond liep tijdens ons daten, mijn keuzes niet meer beinvloeden.

Dat zou iets goeds betekenen, in de zin dat ik nu weer voor mezelf kan kiezen. Ware het niet dat wat ik heb meegemaakt zo indrukwekkend super vet was, dat ik nu met een motivatieloze, lege holle, betekenisloze reden mijn eigen leven weer langzaam aan het op pikken ben.

Het is zomer. Ik mis haar. Met haar was het veel beter. Ik moet mijn eigen leven leiden. De tijd gaat alleen maar verder. Buh.
buckets_of_lubevrijdag 11 mei 2018 @ 04:19
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2018 16:26 schreef Faazz het volgende:
Ware het niet dat wat ik heb meegemaakt zo indrukwekkend super vet was, dat ik nu met een motivatieloze, lege holle, betekenisloze reden mijn eigen leven weer langzaam aan het op pikken ben.

Het is zomer. Ik mis haar. Met haar was het veel beter. Ik moet mijn eigen leven leiden. De tijd gaat alleen maar verder. Buh.
Bekend gevoel.

Ik had laatst een vergelijkbaar sentiment aan iemand ge-uit, en die persoon vertelde mij dat ik dankbaar moest zijn dat ik zoiets heb kunnen meemaken (hij zelf had nog nooit een relatie zo intens beleefd als ik het had).

Dat gesprek heeft mij wel dankbaarder gemaakt, maar dat gevoel van een gemis is er nog steeds.

Ik zag trouwens gisteravond de film Annihilation (met Natalie Portman) en zonder teveel te spoilen ging de film over persoonlijke transformaties, en waren de verhaalthema's erg toepasbaar op dit topic. Mocht je iets willen zien om de tijd door te brengen...

Sterkte verder.
ManageTheAngervrijdag 11 mei 2018 @ 07:49
quote:
1s.gif Op zondag 6 mei 2018 15:33 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Ja misschien was het zelfs makkelijker als ze een ander had.
Doet erg veel pijn dat ze mij niet de kans heeft gegeven er aan te werken. Toen ik haar voor het laatst zag heb ik nog gevraagd of ze het nou kon uitleggen. Niet op dat moment zei ze maar ze zou nog uitleg geven.
Heb haar begin maart een mail gestuurd, maar nooit reactie meer opgekregen.
Was helemaal dol op die meid.
Uiteraard hoor je erover te praten als iets je niet aanstaat, maar misschien heeft zij dat al lang proberen te doen en heb jij er niets mee gedaan. Either way, je moet door en kan het meenemen in volgende relaties.

Dat ze nog uitleg zou geven, dat heeft ze waarschijnlijk gezegd omdat ze je ergens wellicht niet wil kwetsen en de intensiteit er iets af heeft willen halen. Daar zou ik geen waarde aan hechten en ik zal je uitleggen waarom:

In een relatiebreuk speelt er 1 factor iemand de meeste parten. Dat is het opzoek zijn naar antwoorden voor de eigen gemoedstoestand. Het probleem is alleen dat je nooit tevreden gaat zijn met een antwoord. Let me explain:

"heb je al een ander?"
*nee ik heb geen ander, doe niet zo raar*

Een normaal iemand zou denken: "OK". (los van het feit, dat zoeits je normaal niet interesseert).

Na een relatiebreuk heb je echter een hele boel emoties en ben je instabiel. Het antwoord: "nee ik heb geen ander, doe niet zo raar* leidt dan naar een vervolgvraag zoals bijv:" maar waarom nam je dan niet op" of "waarom kunnen wij dan niet meer samen zijn" etc.

Welk antwoord je ook krijgt, ongeacht de vraag... gaat een nieuwe vervolgvraag opleveren. Als jij je dat realiseert, dan kan je het loslaten en kiezen om die vragen achterwege te laten. Op dat moment begint de verwerking pas echt..
Angel-Joyvrijdag 11 mei 2018 @ 09:03
Wanneer het goed/beter met me gaat en me ex weer is keertje appt na zo lang dat hij me mist, mij maar niet kan vergeten en terug wil. :')
Ben bang dat hij straks weer random voor me deur staat en ik dan weer zwak momentje krijg
larry_flyntvrijdag 11 mei 2018 @ 10:00
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 07:49 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Uiteraard hoor je erover te praten als iets je niet aanstaat, maar misschien heeft zij dat al lang proberen te doen en heb jij er niets mee gedaan. Either way, je moet door en kan het meenemen in volgende relaties.

Dat ze nog uitleg zou geven, dat heeft ze waarschijnlijk gezegd omdat ze je ergens wellicht niet wil kwetsen en de intensiteit er iets af heeft willen halen. Daar zou ik geen waarde aan hechten en ik zal je uitleggen waarom:

In een relatiebreuk speelt er 1 factor iemand de meeste parten. Dat is het opzoek zijn naar antwoorden voor de eigen gemoedstoestand. Het probleem is alleen dat je nooit tevreden gaat zijn met een antwoord. Let me explain:

"heb je al een ander?"
*nee ik heb geen ander, doe niet zo raar*

Een normaal iemand zou denken: "OK". (los van het feit, dat zoeits je normaal niet interesseert).

Na een relatiebreuk heb je echter een hele boel emoties en ben je instabiel. Het antwoord: "nee ik heb geen ander, doe niet zo raar* leidt dan naar een vervolgvraag zoals bijv:" maar waarom nam je dan niet op" of "waarom kunnen wij dan niet meer samen zijn" etc.

Welk antwoord je ook krijgt, ongeacht de vraag... gaat een nieuwe vervolgvraag opleveren. Als jij je dat realiseert, dan kan je het loslaten en kiezen om die vragen achterwege te laten. Op dat moment begint de verwerking pas echt..
Dankjewel! Begin te merken dat het langzaam aan beter gaat en ik het kan loslaten. Ook mijn wens voor uitleg neemt steeds meer af.
ManageTheAngervrijdag 11 mei 2018 @ 11:17
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 10:00 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Dankjewel! Begin te merken dat het langzaam aan beter gaat en ik het kan loslaten. Ook mijn wens voor uitleg neemt steeds meer af.
Laat je niet voor de gek houden door je eigen gedachtes. Die kickback komt er nog aan. Bewaar dit advies voor dat moment ;)
Allons.yvrijdag 11 mei 2018 @ 17:27
Urgh, de afgelopen dagen weer contact met m’n ex gehad. Hij mist mij( maar heeft zelf een nieuwe vriendin sinds een aantal maanden).
Gisteren soort van bom gebarsten en ben er wel klaar mee. Ik heb sinds afgelopen week ook een vriend en ik heb geen zin om weer teruggetrokken te worden naar de puinhoop van anderhalf jaar geleden. Ex is geblokkeerd, maar ik zag hem wel weer vandaag 🙄. Hopelijk kan ie me loslaten.
jigggyvrijdag 11 mei 2018 @ 17:39
quote:
0s.gif Op maandag 7 mei 2018 07:15 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Geen dank.

#Fok #Klacht #KLB #CLWernerGod #dikkepiemel #30cmschoonaandehaak #struggles #technojunk #jigggy #iwaniusgod #nomakeup
daar issie weer hoor _O_
AlwaysHappyvrijdag 11 mei 2018 @ 18:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:27 schreef Allons.y het volgende:
Urgh, de afgelopen dagen weer contact met m’n ex gehad. Hij mist mij( maar heeft zelf een nieuwe vriendin sinds een aantal maanden).
Gisteren soort van bom gebarsten en ben er wel klaar mee. Ik heb sinds afgelopen week ook een vriend en ik heb geen zin om weer teruggetrokken te worden naar de puinhoop van anderhalf jaar geleden. Ex is geblokkeerd, maar ik zag hem wel weer vandaag 🙄. Hopelijk kan ie me loslaten.
Lekkere ex dat hij maanden in een relatie nog zn ex mist. Is die nieuwe partner mooi klaar mee.

Maakt voor jou niet uit of hij je loslaat of niet. Uiteindelijk gaat het erom dat je hem los laat. Anders krijgt jouw nieuwe partner hetzelfde probleem als de partner van je ex.

Sterkte!
Faazzzaterdag 12 mei 2018 @ 02:54
Mijn vorige vriendin heeft naar mijn gevoel continue haar relatie met haar ex op mij geprojecteerd en dat was, achteraf gezien, goed te merken door bepaalde uitspraken. Zij was nog niet klaar met hem, ondanks dat ik haar haar gang liet gaan heeft het wel zijn weerslag gelegd. Ik was mega turbo super verliefd, maar ik kon haar niet geven naar wat zij verlangde of miste. Ik was derhalve geen relatiemateriaal...

Achteraf gezien voelt het als of ik in haar leven was om de periode te overbruggen terwijl zij haar ex aan het loslaten was. Eenmaal verhuisd, gevestigd en in een nieuwe flow heeft ze mij gedumpt. Typische rebound.

Ik neem het haar niet perse kwalijk, zij heeft mij ook een goede tijd bezorgd, maar goed voelt het niet.
ManageTheAngerzaterdag 12 mei 2018 @ 20:26
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 02:54 schreef Faazz het volgende:
Mijn vorige vriendin heeft naar mijn gevoel continue haar relatie met haar ex op mij geprojecteerd en dat was, achteraf gezien, goed te merken door bepaalde uitspraken. Zij was nog niet klaar met hem, ondanks dat ik haar haar gang liet gaan heeft het wel zijn weerslag gelegd. Ik was mega turbo super verliefd, maar ik kon haar niet geven naar wat zij verlangde of miste. Ik was derhalve geen relatiemateriaal...

Achteraf gezien voelt het als of ik in haar leven was om de periode te overbruggen terwijl zij haar ex aan het loslaten was. Eenmaal verhuisd, gevestigd en in een nieuwe flow heeft ze mij gedumpt. Typische borderliner .

Ik neem het haar niet perse kwalijk, zij heeft mij ook een goede tijd bezorgd, maar goed voelt het niet.
Fixed man, maak je niet druk. We komen of zijn allemaal een keer zo'n griet tegengekomen. You'll live (y)
ChildoftheStarszaterdag 12 mei 2018 @ 22:31
Misschien een domme vraag, maar hoelang "moet" je liefdesverdriet hebben? Ik heb een relatie van tweeënhalf jaar gehad en ik ben gedumpt op goede vrijdag. Eigenlijk voel ik me de laatste tijd weer goed, maar ik voel me er schuldig over dat ik me zo snel weer goed voel
BredeBroederzondag 13 mei 2018 @ 00:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 22:31 schreef ChildoftheStars het volgende:
Misschien een domme vraag, maar hoelang "moet" je liefdesverdriet hebben? Ik heb een relatie van tweeënhalf jaar gehad en ik ben gedumpt op goede vrijdag. Eigenlijk voel ik me de laatste tijd weer goed, maar ik voel me er schuldig over dat ik me zo snel weer goed voel
verschilt pp

Ik voelde me ook een maand goed. Nu gaat t weer een maand bergaf
Faazzzondag 13 mei 2018 @ 17:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 22:31 schreef ChildoftheStars het volgende:
Misschien een domme vraag, maar hoelang "moet" je liefdesverdriet hebben? Ik heb een relatie van tweeënhalf jaar gehad en ik ben gedumpt op goede vrijdag. Eigenlijk voel ik me de laatste tijd weer goed, maar ik voel me er schuldig over dat ik me zo snel weer goed voel
Sommige mensen halen hun schouders op, andere gaan er aan onderdoor. De gedumpte houdt vaak langer klachten, de dumper krijgt soms later spijt. Je hebt er niks aan om er langer dan nodig in te blijven hangen.

Hoe minder het boeit, des te beter, zou ik zeggen. Alle emoties de je ervaart, zitten in jezelf. Al zou jij je ex tot op het bot haten, daar zou je alleen jezelf mee hebben. Complete onverschilligheid is wat je wilt bereiken.

Dus wees blij dat je je goed voelt, het wordt zomer, lekker er op uit gaan! :)
ChildoftheStarszondag 13 mei 2018 @ 17:51
Tja... ik geniet er gewoon van dat ik me goed voel en vrijgezel zijn bevalt me wel enorm. Dus ik laat het maar. Alleen ik heb wel eens veel langer met een gebroken hart gezeten. Misschien zijn het de omstandigheden waardoor het komt oid. Geen flauw idee.
Faazzzondag 13 mei 2018 @ 18:17
Welke omstandigheden zijn nu anders volgens jou?
MissButterflyyzondag 13 mei 2018 @ 18:28
Misschien was je ook wel klaar met de relatie.
RubenSosazondag 13 mei 2018 @ 18:37
quote:
1s.gif Op zondag 13 mei 2018 18:28 schreef MissButterflyy het volgende:
Misschien was je ook wel klaar met de relatie.
ja precies.. ook door:

quote:
0s.gif Op zondag 13 mei 2018 17:51 schreef ChildoftheStars het volgende:
en vrijgezel zijn bevalt me wel enorm
ChildoftheStarszondag 13 mei 2018 @ 18:41
quote:
0s.gif Op zondag 13 mei 2018 18:17 schreef Faazz het volgende:
Welke omstandigheden zijn nu anders volgens jou?
Uhm, mijn ex is erg introvert en ik ben extrovert. Ik onderneem graag dingen, ben onder de mensen en hij zit het liefst thuis te gamen. Gamen en series kijken waren, naast zijn studie, zijn enige bezigheden en hij heeft letterlijk geen vrienden. Dat begon enorm te wringen. Zeker omdat ik tientallen hobby;s heb en veel vrienden. Ik mis hem enorm, maar ik voelde me ook geremd in de relatie, ook al hield hij me niet tegen om dingen te doen. Toen moest ik alles alleen doen, alleen wist dat er een partner was die niet mee wilde doen. Ik miste hem enorm in de relatie zelf. Nu doe ik alles alleen, omdat ik alleen ben. Dat is een ander gevoel.

quote:
1s.gif Op zondag 13 mei 2018 18:28 schreef MissButterflyy het volgende:
Misschien was je ook wel klaar met de relatie.
Misschien wel. Alleen ik wilde er nog aan werken, voor vechten, terwijl hij (zei hij ook) geen relatie wilde als hij niet automatisch goed zat.
ChildoftheStarszondag 13 mei 2018 @ 18:41
quote:
0s.gif Op zondag 13 mei 2018 18:37 schreef RubenSosa het volgende:

[..]

ja precies.. ook door:

[..]

:@
RubenSosazondag 13 mei 2018 @ 20:26
quote:
0s.gif Op zondag 13 mei 2018 18:41 schreef ChildoftheStars het volgende:

[..]

Uhm, mijn ex is erg introvert en ik ben extrovert. Ik onderneem graag dingen, ben onder de mensen en hij zit het liefst thuis te gamen. Gamen en series kijken waren, naast zijn studie, zijn enige bezigheden en hij heeft letterlijk geen vrienden. Dat begon enorm te wringen. Zeker omdat ik tientallen hobby;s heb en veel vrienden. Ik mis hem enorm, maar ik voelde me ook geremd in de relatie, ook al hield hij me niet tegen om dingen te doen. Toen moest ik alles alleen doen, alleen wist dat er een partner was die niet mee wilde doen. Ik miste hem enorm in de relatie zelf. Nu doe ik alles alleen, omdat ik alleen ben. Dat is een ander gevoel.

[..]

Misschien wel. Alleen ik wilde er nog aan werken, voor vechten, terwijl hij (zei hij ook) geen relatie wilde als hij niet automatisch goed zat.
Daarom zit je nu misschien wat minder met een gebroken hart, omdat je weer een beetje jezelf kan zijn...

Wellicht kom je wel iemand tegen die gamen en series ook leuk vind, maar wel tijd vrij maakt voor zijn vriendin, en niet dat hij daar aan "moet werken", maar dat het vanzelf gaat.
RubenSosazondag 13 mei 2018 @ 20:27
quote:
0s.gif Op zondag 13 mei 2018 18:41 schreef ChildoftheStars het volgende:

[..]

:@
;)
ChildoftheStarszondag 13 mei 2018 @ 20:38
quote:
0s.gif Op zondag 13 mei 2018 20:26 schreef RubenSosa het volgende:

[..]

Daarom zit je nu misschien wat minder met een gebroken hart, omdat je weer een beetje jezelf kan zijn...

Wellicht kom je wel iemand tegen die gamen en series ook leuk vind, maar wel tijd vrij maakt voor zijn vriendin, en niet dat hij daar aan "moet werken", maar dat het vanzelf gaat.
Ja, misschien. Voorlopig wil ik vrijgezel blijven denk ik. Ik val voor mensen die enorm afhankelijk van me zijn. Dat patroon wil ik eerst doorbroken hebben voordat ik weer een relatie met iemand aanga. Áls ik een relatie aanga wil ik dat diegene een eigen sociaal leven heeft en hobby's naast gamen en series kijken. Interesses en dat soort dingen (en ja, gamen en series zijn ook interesses, maar meer dan die twee). Ik wil genoeg gevoel van eigenwaarde hebben om iemand te vinden die bij me past en niet de eerste-beste die interesse in me toont. Liever alleen dan
RubenSosazondag 13 mei 2018 @ 21:50
quote:
0s.gif Op zondag 13 mei 2018 20:38 schreef ChildoftheStars het volgende:

[..]

Ja, misschien. Voorlopig wil ik vrijgezel blijven denk ik. Ik val voor mensen die enorm afhankelijk van me zijn. Dat patroon wil ik eerst doorbroken hebben voordat ik weer een relatie met iemand aanga. Áls ik een relatie aanga wil ik dat diegene een eigen sociaal leven heeft en hobby's naast gamen en series kijken. Interesses en dat soort dingen (en ja, gamen en series zijn ook interesses, maar meer dan die twee). Ik wil genoeg gevoel van eigenwaarde hebben om iemand te vinden die bij me past en niet de eerste-beste die interesse in me toont. Liever alleen dan
Goede instelling. ^O^
C.L.Wernermaandag 14 mei 2018 @ 07:30
quote:
0s.gif Op zondag 13 mei 2018 20:38 schreef ChildoftheStars het volgende:
ik dat diegene een eigen sociaal leven heeft en hobby's naast gamen en series kijken. Interesses en dat soort dingen (en ja, gamen en series zijn ook interesses, maar meer dan die twee). Ik wil genoeg gevoel van eigenwaarde hebben om iemand te vinden die bij me past en niet de eerste-beste die interesse in me toont. Liever alleen dan
Leer eerst echt alleen zijn. Dan ben je pas toe aan een serieuze relatie.

[ Bericht 7% gewijzigd door Samzz op 14-05-2018 08:04:41 ]
ChildoftheStarsmaandag 14 mei 2018 @ 13:40
Ja... vannacht lag ik toevallig, na mijn stoere praat, wakker van de liefdesverdriet :')
jigggymaandag 14 mei 2018 @ 14:04
quote:
0s.gif Op maandag 14 mei 2018 13:40 schreef ChildoftheStars het volgende:
Ja... vannacht lag ik toevallig, na mijn stoere praat, wakker van de liefdesverdriet :')
idem dito ;(
ChildoftheStarsmaandag 14 mei 2018 @ 14:06
quote:
1s.gif Op maandag 14 mei 2018 14:04 schreef jigggy het volgende:

[..]

idem dito ;(
*dikke knuffel*

Ik miste het zo om tegen iemand aan te kruipen. Gezellig tegenaan te kletsen en dat soort dingen... Hij die een serie kijkt terwijl ik inslaap val
jigggymaandag 14 mei 2018 @ 14:08
quote:
0s.gif Op maandag 14 mei 2018 14:06 schreef ChildoftheStars het volgende:

[..]

*dikke knuffel*

Ik miste het zo om tegen iemand aan te kruipen. Gezellig tegenaan te kletsen en dat soort dingen... Hij die een serie kijkt terwijl ik inslaap val
ik weet het, het voelt alsof je naast je geliefde ook gewoon je beste maatje kwijt bent ;(

Maar we komen hier sterker uit!
ChildoftheStarsmaandag 14 mei 2018 @ 14:25
quote:
1s.gif Op maandag 14 mei 2018 14:08 schreef jigggy het volgende:

[..]

ik weet het, het voelt alsof je naast je geliefde ook gewoon je beste maatje kwijt bent ;(

Maar we komen hier sterker uit!
Dat inderdaad!
En jep, we kunnen zonder onze exen
Allons.ydinsdag 15 mei 2018 @ 08:57
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 18:54 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Lekkere ex dat hij maanden in een relatie nog zn ex mist. Is die nieuwe partner mooi klaar mee.

Maakt voor jou niet uit of hij je loslaat of niet. Uiteindelijk gaat het erom dat je hem los laat. Anders krijgt jouw nieuwe partner hetzelfde probleem als de partner van je ex.

Sterkte!
Ja, ik snap zelf ook niet zo goed waarom je een relatie hebt met iemand die zijn ex nog mist. Voor mijzelf maakt het niet veel uit. Ik heb een leuke vriend nu en die maakt me gelukkig :)

Ex had afgelopen week ook nog gekeken op de LinkedIn pagina van mijn vriend. Vind dat dus niet echt tof.
Faazzdonderdag 17 mei 2018 @ 18:47
Ze nodigt me uit voor haar verjaardag :{
ChildoftheStarsdonderdag 17 mei 2018 @ 18:56
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 18:47 schreef Faazz het volgende:
Ze nodigt me uit voor haar verjaardag :{
Lekker is dat... gewoon nee zeggen en je hart sparen
Faazzdonderdag 17 mei 2018 @ 18:57
Hoe kom je er op zoiets te sturen :')
ChildoftheStarszaterdag 19 mei 2018 @ 01:46
Ik mis mijn ex
Morendozaterdag 19 mei 2018 @ 01:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 01:46 schreef ChildoftheStars het volgende:
Ik mis mijn ex
I feel your pain.
ChildoftheStarszaterdag 19 mei 2018 @ 01:51
quote:
15s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 01:50 schreef Morendo het volgende:

[..]

I feel your pain.
Het gaat dan tijden goed en ineens wil je weer in de relatie zitten... Ik blijf nog even op omdat ik geen zin in leeg bed heb
Morendozaterdag 19 mei 2018 @ 01:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 01:51 schreef ChildoftheStars het volgende:

[..]

Het gaat dan tijden goed en ineens wil je weer in de relatie zitten... Ik blijf nog even op omdat ik geen zin in leeg bed heb
Dat is moeilijk ja. Je hele 'zijn' wordt opgeschud. Soms gaat het daarmee omgaan slechter dan anders.
ChildoftheStarszaterdag 19 mei 2018 @ 02:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 01:59 schreef Morendo het volgende:

[..]

Dat is moeilijk ja. Je hele 'zijn' wordt opgeschud. Soms gaat het daarmee omgaan slechter dan anders.
Klopt. En we hadden het in het begin heel erg fijn en het was altijd zo lekker, dan lag hij series te kijken en ik viel dan in zijn armen in slaap
Morendozaterdag 19 mei 2018 @ 02:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 02:00 schreef ChildoftheStars het volgende:

[..]

Klopt. En we hadden het in het begin heel erg fijn en het was altijd zo lekker, dan lag hij series te kijken en ik viel dan in zijn armen in slaap
Dat klinkt als een kalmerend ritueel. Maar wat vergaan is, kan weer terugkomen. Mogelijk in een andere vorm.
ChildoftheStarszaterdag 19 mei 2018 @ 02:06
quote:
2s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 02:04 schreef Morendo het volgende:

[..]

Dat klinkt als een kalmerend ritueel. Maar wat vergaan is, kan weer terugkomen. Mogelijk in een andere vorm.
Het was echt heerlijk. Nu heb ik de televisie aan en een grote knuffel om het gevoel na t e bootsen. We komen nooit meer in een relatie, maar sommige aspecten mis ik
Morendozaterdag 19 mei 2018 @ 02:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 02:06 schreef ChildoftheStars het volgende:

[..]

Het was echt heerlijk. Nu heb ik de televisie aan en een grote knuffel om het gevoel na t e bootsen. We komen nooit meer in een relatie, maar sommige aspecten mis ik
Dat begrijp ik. Maar er lopen nog genoeg potentiële knuffelberen rond in NL.

Met een hartslag....
ChildoftheStarszaterdag 19 mei 2018 @ 02:10
quote:
12s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 02:09 schreef Morendo het volgende:

[..]

Dat begrijp ik. Maar er lopen nog genoeg potentiële knuffelberen rond in NL.

Met een hartslag....
Hahahahaha, inderdaad. Maar eerst even genieten van het relatieloos zijn. Ik ben aseksueel, dus even geen gefrut aan mijn lijf vind ik heerlijk, om even mijn zegeningen te tellen. Ik mis het knuffelen, maar ik omarm de vrijheid
Morendozaterdag 19 mei 2018 @ 02:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 02:10 schreef ChildoftheStars het volgende:

[..]

Hahahahaha, inderdaad. Maar eerst even genieten van het relatieloos zijn. Ik ben aseksueel, dus even geen gefrut aan mijn lijf vind ik heerlijk, om even mijn zegeningen te tellen. Ik mis het knuffelen, maar ik omarm de vrijheid
Mooie laatste zin.

Heb je dan als aseksuele persoon ook andere manieren/wegen van relaties vinden?

Tinder zou me geen succes lijken....
ChildoftheStarszaterdag 19 mei 2018 @ 02:21
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 02:19 schreef Morendo het volgende:

[..]

Mooie laatste zin.

Heb je dan als aseksuele persoon ook andere manieren/wegen van relaties vinden?

Tinder zou me geen succes lijken....
Tot nu toe heb ik seks tegen mijn zin in gedaan. Dat doe ik niet weer. Ik heb geen flauw idee waar ik een mede-aseksueel moet vinden...

Het is echt heerlijk om met niemand rekening te hoeven houden *O* (Dit is wel heel gemeen van me om te erkennen
Morendozaterdag 19 mei 2018 @ 02:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 02:21 schreef ChildoftheStars het volgende:

[..]

Tot nu toe heb ik seks tegen mijn zin in gedaan. Dat doe ik niet weer. Ik heb geen flauw idee waar ik een mede-aseksueel moet vinden...

Het is echt heerlijk om met niemand rekening te hoeven houden *O* (Dit is wel heel gemeen van me om te erkennen
Naast de meeste basisscholen:

http://du.asexuality.org/index.php
ChildoftheStarszaterdag 19 mei 2018 @ 02:31
quote:
2s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 02:30 schreef Morendo het volgende:

[..]

Naast de meeste basisscholen:

http://du.asexuality.org/index.php
Dank je wel! Die tip vind ik heel erg waardevol
Morriganzaterdag 19 mei 2018 @ 03:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 02:21 schreef ChildoftheStars het volgende:

[..]

Het is echt heerlijk om met niemand rekening te hoeven houden *O* (Dit is wel heel gemeen van me om te erkennen
Hier kan ik me heel erg in vinden.
ondeugendzaterdag 19 mei 2018 @ 03:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 02:21 schreef ChildoftheStars het volgende:

[..]
.

Het is echt heerlijk om met niemand rekening te hoeven houden *O* (Dit is wel heel gemeen van me om te erkennen
Nee hoor, het is 100% voor jezelf kiezen en dat mag
ChildoftheStarszaterdag 19 mei 2018 @ 03:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 03:19 schreef Morrigan het volgende:

[..]

Hier kan ik me heel erg in vinden.
Gelukkig :*

quote:
14s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 03:23 schreef ondeugend het volgende:

[..]

Nee hoor, het is 100% voor jezelf kiezen en dat mag
Relaties maken me uiteindelijk ongelukkig... Ondanks dat ik zielsveel van mijn ex houd
Mojo.jojozaterdag 19 mei 2018 @ 06:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 02:21 schreef ChildoftheStars het volgende:

[..]

Tot nu toe heb ik seks tegen mijn zin in gedaan. Dat doe ik niet weer. Ik heb geen flauw idee waar ik een mede-aseksueel moet vinden...

Het is echt heerlijk om met niemand rekening te hoeven houden *O* (Dit is wel heel gemeen van me om te erkennen
Waarom zou dit gemeen zijn? Lijkt me eerder een teken dat je meer van jezelf gegeven hebt (in je vorige relatie) dan gezond voor je was.

Dat je er nu zo mee om gaat geeft alleen maar aan dat je van jezelf houdt en voor jezelf zorgt. Dat is de basis om later ook voor een ander te kunnen zorgen en van iemand te houden.

Als je dat namelijk niet zelf eerst doet, is een relatie geen aanvulling meer maar een invulling (waardoor je afhankelijk wordt - en meestal zijn afhankelijke mensen geen plezierige partners imo).
Trashcanmanzaterdag 19 mei 2018 @ 08:35
Ik kom me ook maar melden.


Ik hoop dat ik snel vrede met het beëindigen van de relatie heb zodat ik iig echt kan terugkijken op een fijne tijd.
BredeBroederzaterdag 19 mei 2018 @ 08:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 08:35 schreef Trashcanman het volgende:
Ik kom me ook maar melden.


Ik hoop dat ik snel vrede met het beëindigen van de relatie heb zodat ik iig echt kan terugkijken op een fijne tijd.
Was toch al een hele tijd terug?
Trashcanmanzaterdag 19 mei 2018 @ 08:39
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 08:36 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Was toch al een hele tijd terug?
Ik had al een tijdje een nieuwe (nu ex-)vriendin.
ChildoftheStarszaterdag 19 mei 2018 @ 12:06
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 06:58 schreef Mojo.jojo het volgende:

[..]

Waarom zou dit gemeen zijn? Lijkt me eerder een teken dat je meer van jezelf gegeven hebt (in je vorige relatie) dan gezond voor je was.

Dat je er nu zo mee om gaat geeft alleen maar aan dat je van jezelf houdt en voor jezelf zorgt. Dat is de basis om later ook voor een ander te kunnen zorgen en van iemand te houden.

Als je dat namelijk niet zelf eerst doet, is een relatie geen aanvulling meer maar een invulling (waardoor je afhankelijk wordt - en meestal zijn afhankelijke mensen geen plezierige partners imo).
Je hebt gelijk...De vorige relatie had een verstoord evenwicht waarin we beiden te afhankelijk van de ander waren en waardoor we beiden geen goede partners waren.
Eerst aan mezelf werken en dan zie ik wel weer verder
ChildoftheStarszaterdag 19 mei 2018 @ 12:07
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 08:39 schreef Trashcanman het volgende:

[..]

Ik had al een tijdje een nieuwe (nu ex-)vriendin.
Wat naar :{ *dikke knuffel*
Trashcanmanzaterdag 19 mei 2018 @ 14:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:07 schreef ChildoftheStars het volgende:

[..]

Wat naar :{ *dikke knuffel*
Dank je :)
Faazzvrijdag 25 mei 2018 @ 20:03
Gister mijn motorrijbewijs gehaald. Van de week ook zo'n beetje alle vaccins gehad tegen tropische ziektes. Malariapillen in bezig. Nu met visa e.d. bezig. Huur opgezegd. Schulden afgelost. Motor gekocht. Het is dertig graden buiten. Verdomme :(

Straks feestje. :P
ChildoftheStarsvrijdag 25 mei 2018 @ 20:06
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 14:53 schreef Trashcanman het volgende:

[..]

Dank je :)
Hoe gaat het nu met jou?
ChildoftheStarsvrijdag 25 mei 2018 @ 20:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 20:03 schreef Faazz het volgende:
Gister mijn motorrijbewijs gehaald. Van de week ook zo'n beetje alle vaccins gehad tegen tropische ziektes. Malariapillen in bezig. Nu met visa e.d. bezig. Huur opgezegd. Schulden afgelost. Motor gekocht. Het is dertig graden buiten. Verdomme :(

Straks feestje. :P
Behalve de verdomme klinkt het heel erg goed...
larry_flyntvrijdag 25 mei 2018 @ 23:44
Pff met m'n ex op Tinder tegen gekomen. Deed.me meer dan ik had verwacht. Zag dat er ook een foto van ons samen erbij staat...
Faazzzaterdag 26 mei 2018 @ 01:37
Heb je naar rechts geswiped..? :*
jigggyzaterdag 26 mei 2018 @ 01:42
Slapenloze nachten
ondeugendzaterdag 26 mei 2018 @ 01:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 23:44 schreef larry_flynt het volgende:
Pff met m'n ex op Tinder tegen gekomen. Deed.me meer dan ik had verwacht. Zag dat er ook een foto van ons samen erbij staat...
Bizar dat je ex met haar ex pimpt op tinder
ChildoftheStarszaterdag 26 mei 2018 @ 01:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 23:44 schreef larry_flynt het volgende:
Pff met m'n ex op Tinder tegen gekomen. Deed.me meer dan ik had verwacht. Zag dat er ook een foto van ons samen erbij staat...
Klote streek :*

quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 01:42 schreef jigggy het volgende:
Slapenloze nachten
Meld!
larry_flyntzaterdag 26 mei 2018 @ 08:38
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 01:37 schreef Faazz het volgende:
Heb je naar rechts geswiped..? :*
Superlike gestuurd... Vond ik grappig en wilde dat ze wist dat ik het gezien had, weet niet waarom.
FlipjeHollandzondag 27 mei 2018 @ 04:27
Omdat je stiekem contact wil met haar en dat op deze manier probeert te krijgen.

En nu maar elke 5 minuten je Tinder checken of je al een berichtje hebt van dr.
Faazzzondag 27 mei 2018 @ 04:37
Daarom check ik ook elke dag mn telefoon met de hoop op een berichtje van haar. Gaat toch niet gebeuren, en als het al wel zo was, dan is het toch niet wat ik wil. Maar ja. Beetje plagen zou geen kwaad kunnen.

Ik anticipeer een afspraak met haar. Binnenkort wilde zij wel wat gaan doen (?) omdat ik niet op haar uitnodiging van haar verjaardag ben ingegaan.

Waarschijnlijk wordt dat een ritje met de motor en verder weinig woorden. Ik denk dat ik vooral benieuwd ben wat ik ga zien en waar ik werkelijk een keer verliefd op ben geworden.
Mojo.jojodinsdag 29 mei 2018 @ 21:43
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 04:37 schreef Faazz het volgende:
Daarom check ik ook elke dag mn telefoon met de hoop op een berichtje van haar. Gaat toch niet gebeuren, en als het al wel zo was, dan is het toch niet wat ik wil. Maar ja. Beetje plagen zou geen kwaad kunnen.

Ik anticipeer een afspraak met haar. Binnenkort wilde zij wel wat gaan doen (?) omdat ik niet op haar uitnodiging van haar verjaardag ben ingegaan.

Waarschijnlijk wordt dat een ritje met de motor en verder weinig woorden. Ik denk dat ik vooral benieuwd ben wat ik ga zien en waar ik werkelijk een keer verliefd op ben geworden.
"Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs"
Faazzdinsdag 29 mei 2018 @ 22:59
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 21:43 schreef Mojo.jojo het volgende:

[..]

"Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs"
Que?
Trashcanmanwoensdag 30 mei 2018 @ 00:37
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 04:37 schreef Faazz het volgende:
Daarom check ik ook elke dag mn telefoon met de hoop op een berichtje van haar. Gaat toch niet gebeuren, en als het al wel zo was, dan is het toch niet wat ik wil. Maar ja. Beetje plagen zou geen kwaad kunnen.

Ik anticipeer een afspraak met haar. Binnenkort wilde zij wel wat gaan doen (?) omdat ik niet op haar uitnodiging van haar verjaardag ben ingegaan.

Waarschijnlijk wordt dat een ritje met de motor en verder weinig woorden. Ik denk dat ik vooral benieuwd ben wat ik ga zien en waar ik werkelijk een keer verliefd op ben geworden.
Jullie zijn definitief uit elkaar? Dan is het niet heel raar dat je niet naar haar verjaardag gaat.

Waarom gaan jullie alsnog iets doen?
Faazzwoensdag 30 mei 2018 @ 16:31
Dat weet ik niet. Ik kan er nog veel mee zitten soms, dat heeft zij niet. Dat het steekt en alles. Maar ik heb meer bergen verzet in de afgelopen twee maanden dan in de afgelopen twee jaar. Woensdag mag ik mijn motor ophalen van de garage en wil dan zo snel mogelijk het land uit en mijn schepen verbranden. Dan is een keer afspreken misschien voor mij nog als reden om het voorgoed af te sluiten?

Aan de andere kant. Wat zou het toevoegen. Nooit meer wat van je laten horen is ook niet alles. We zitten half in dezelfde vriendengroep. We gaan elkaar nog wel vaker treffen.
Mojo.jojowoensdag 30 mei 2018 @ 17:28
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 22:59 schreef Faazz het volgende:

[..]

Que?
Wat begrijp je niet? Ga met je eigen 'dromen' aan de slag ipv bij gebrek aan beter eindigen met een klein rolletje in haar 'droom'.
Trashcanmanwoensdag 30 mei 2018 @ 18:55
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 16:31 schreef Faazz het volgende:
Dat weet ik niet. Ik kan er nog veel mee zitten soms, dat heeft zij niet. Dat het steekt en alles. Maar ik heb meer bergen verzet in de afgelopen twee maanden dan in de afgelopen twee jaar. Woensdag mag ik mijn motor ophalen van de garage en wil dan zo snel mogelijk het land uit en mijn schepen verbranden. Dan is een keer afspreken misschien voor mij nog als reden om het voorgoed af te sluiten?

Aan de andere kant. Wat zou het toevoegen. Nooit meer wat van je laten horen is ook niet alles. We zitten half in dezelfde vriendengroep. We gaan elkaar nog wel vaker treffen.
Dan is omgaan wel een goede keus, pas op dat je niet te lang in je liefdesverdriet blijft hangen.
larry_flyntwoensdag 30 mei 2018 @ 19:00
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 16:31 schreef Faazz het volgende:
Dat weet ik niet. Ik kan er nog veel mee zitten soms, dat heeft zij niet. Dat het steekt en alles. Maar ik heb meer bergen verzet in de afgelopen twee maanden dan in de afgelopen twee jaar. Woensdag mag ik mijn motor ophalen van de garage en wil dan zo snel mogelijk het land uit en mijn schepen verbranden. Dan is een keer afspreken misschien voor mij nog als reden om het voorgoed af te sluiten?

Aan de andere kant. Wat zou het toevoegen. Nooit meer wat van je laten horen is ook niet alles. We zitten half in dezelfde vriendengroep. We gaan elkaar nog wel vaker treffen.
Dat steekt mij na 4 maanden nog steeds dat het voor haar zo makkelijk is geweest. Hoorde laatst dat ze aan het daten is maar niet voor iets vast... Dus aan het rond scharrelen.
Dat deed me echt veel merkte ik...
Trashcanmanwoensdag 30 mei 2018 @ 20:08
Zojuist voor de laatste keer gepraat, de sleutels uitgewisseld en afscheid genomen ;(

Ik had de afgelopen dagen toch wat hoop gekregen dat we toch bij elkaar zouden komen, maar dat leek haar geen goed idee: de kans dat we door conflicterende karaktertrekken toch snel weer moeilijkheden zouden krijgen wou ze absoluut niet.

Dus nu maar veel afleiding zoeken voor de komende tijd en hopen dat het verdriet snel slijt en ik terugkijk op een fijne tijd met haar.
Faazzdonderdag 31 mei 2018 @ 02:02
Op een bepaald punt kom je ook tot de ontdekking dat je niet verliefd meer bent op de persoon, maar op de herinneringen die jullie samen hebben gedeeld. En dat het dus niet aan die persoon ligt maar aan je eigen gemoedstoestand, destijds en nu.. Het kan zo weer gebeuren als je jezelf weer goed voelt, maar daar moet dus een periode overheen.

Het eindeloos gemijmer is dan ook echt alleen maar zelfmedelijden en het uitdragen van je onvrede over de situatie, heb ik althans gemerkt. Het zou dan ook niets toevoegen om in dialoog te gaan of om uberhaupt te bedenken wat hij/zij nu aan het doen is.

Er teveel mee bezig blijven houden of stalken, etc, maakt schizofreen en is absoluut ongezond.
jigggydonderdag 31 mei 2018 @ 12:14
Nieuw meisje ontmoet, paar dates gehad, vanavond blijft ze voor het eerst slapen en ik ben hartstikke verliefd, zo zie je maar ,aan het einde van de tunnel is altijd licht

Bedankt allemaal voor jullie steun en een dikke knuffel voor iedereen die zich nu rot voelt
Emisysvrijdag 1 juni 2018 @ 09:04
Enn contact verbroken. Hij heeft ervoor gekozen, ik kon de stap nog niet maken, maar ik voel me er wel lichter mee. Ik ga hier verder en stappen naar of met hem kon ik gewoon mentaal niet maken. Ik kan dat gewoon niet aan momenteel. Ik had hem al gezegd dat hij door moest gaan met zijn leven, omdat ik niet wil dat hij wacht op mij. Dat doet hij nu.
S95Sedanvrijdag 1 juni 2018 @ 11:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 09:04 schreef Emisys het volgende:
Enn contact verbroken. Hij heeft ervoor gekozen, ik kon de stap nog niet maken, maar ik voel me er wel lichter mee. Ik ga hier verder en stappen naar of met hem kon ik gewoon mentaal niet maken. Ik kan dat gewoon niet aan momenteel. Ik had hem al gezegd dat hij door moest gaan met zijn leven, omdat ik niet wil dat hij wacht op mij. Dat doet hij nu.
Wellicht was er nog teveel gevoel bij hem. Zou het wel begrijpen, meer dan aangeven dat je er voor diegene bent als hij/zij dat wil kan je niet doen denk ik.
Emisysvrijdag 1 juni 2018 @ 11:10
quote:
6s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 11:05 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Wellicht was er nog teveel gevoel bij hem. Zou het wel begrijpen, meer dan aangeven dat je er voor diegene bent als hij/zij dat wil kan je niet doen denk ik.
Klopt, ik had het uitgemaakt en hij hoopte dat ik het anders zou zien. Misschien als er geen verschil in land was, maar zo kan ik het niet. Hij had zich wel veranderd en hield dat goed vol en blijft hij ook doen.
S95Sedanvrijdag 1 juni 2018 @ 15:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 11:10 schreef Emisys het volgende:

[..]

Klopt, ik had het uitgemaakt en hij hoopte dat ik het anders zou zien. Misschien als er geen verschil in land was, maar zo kan ik het niet. Hij had zich wel veranderd en hield dat goed vol en blijft hij ook doen.
Ik ken je verhaal verder niet maar dat maakt het sowieso al lastiger als je in een compleet ander land bent waarbij je beide familie ergens anders hebt. De band moet dan ook hechter zijn lijkt mij.
Blabaravrijdag 1 juni 2018 @ 19:15
Meld. Een maand geleden van de één op andere dag verlaten door mijn ex waarmee ik 2 jaar samenwoonde. Nooit iets van twijfels gemerkt en hij heeft het niet willen melden omdat ie het zelf wilde oplossen. En nu is het te laat want nu houdt hij niet meer van mij. Ik ben ergens boos (dat is al een hele vooruitgang denk ik), maar vooral erg ongelukkig. Vraag me af hoe lang ik nog mijn best moet doen om te lachen, en wanneer mijn eerste Echte lach weer verschijnd. Bluh :(
Godshandvrijdag 1 juni 2018 @ 19:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 19:15 schreef Blabara het volgende:
Meld. Een maand geleden van de één op andere dag verlaten door mijn ex waarmee ik 2 jaar samenwoonde. Nooit iets van twijfels gemerkt en hij heeft het niet willen melden omdat ie het zelf wilde oplossen. En nu is het te laat want nu houdt hij niet meer van mij. Ik ben ergens boos (dat is al een hele vooruitgang denk ik), maar vooral erg ongelukkig. Vraag me af hoe lang ik nog mijn best moet doen om te lachen, en wanneer mijn eerste Echte lach weer verschijnd. Bluh :(
Wat wilde hij zelf oplossen? Twijfels? Of iets anders?
AlwaysHappyvrijdag 1 juni 2018 @ 19:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 19:15 schreef Blabara het volgende:
Meld. Een maand geleden van de één op andere dag verlaten door mijn ex waarmee ik 2 jaar samenwoonde. Nooit iets van twijfels gemerkt en hij heeft het niet willen melden omdat ie het zelf wilde oplossen. En nu is het te laat want nu houdt hij niet meer van mij. Ik ben ergens boos (dat is al een hele vooruitgang denk ik), maar vooral erg ongelukkig. Vraag me af hoe lang ik nog mijn best moet doen om te lachen, en wanneer mijn eerste Echte lach weer verschijnd. Bluh :(
Wat kut voor je! Ik snap dat nooit; waarom mensen niet meteen aankloppen bij hun partner op het moment dat ze hun eerste twijfels ervaren. Communicatie is toch niet zo moeilijk? Maakt het niet minder vervelend voor jou alleen!
Blabaravrijdag 1 juni 2018 @ 19:27
quote:
5s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 19:17 schreef Godshand het volgende:

[..]

Wat wilde hij zelf oplossen? Twijfels? Of iets anders?
Jep, zijn twijfels. Hij heeft mij er niet mee willen lastigvallen en wilde het zelf oplossen. Hij hoopte dat ik er niks van zou merken. En nu is het te laat.
Blabaravrijdag 1 juni 2018 @ 19:28
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 19:20 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Wat kut voor je! Ik snap dat nooit; waarom mensen niet meteen aankloppen bij hun partner op het moment dat ze hun eerste twijfels ervaren. Communicatie is toch niet zo moeilijk? Maakt het niet minder vervelend voor jou alleen!
Ja, erg zuur. Je verwacht na een relatie van 4 jaar niet dat het zo eindigt. Het voelt nu zo 'niet af' voor mij.. Het is hoe dan ook altijd kut, maar zo plots maakt het voor mijn gevoel toch nog even iets lastiger
S95Sedanvrijdag 1 juni 2018 @ 19:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 19:15 schreef Blabara het volgende:
Meld. Een maand geleden van de één op andere dag verlaten door mijn ex waarmee ik 2 jaar samenwoonde. Nooit iets van twijfels gemerkt en hij heeft het niet willen melden omdat ie het zelf wilde oplossen. En nu is het te laat want nu houdt hij niet meer van mij. Ik ben ergens boos (dat is al een hele vooruitgang denk ik), maar vooral erg ongelukkig. Vraag me af hoe lang ik nog mijn best moet doen om te lachen, en wanneer mijn eerste Echte lach weer verschijnd. Bluh :(
Sterkte, probeer veel op te trekken met vrienden/vriendinnen om gedachten te verzetten of andere dingen te doen zodat je niet teveel eraan hoeft te denken. Hier jaren geleden hetzelfde meegemaakt en zulk soort dingen zijn nooit fijn, vooral veel vragen blijven er altijd open.

quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 19:20 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Wat kut voor je! Ik snap dat nooit; waarom mensen niet meteen aankloppen bij hun partner op het moment dat ze hun eerste twijfels ervaren. Communicatie is toch niet zo moeilijk? Maakt het niet minder vervelend voor jou alleen!
Blijkbaar werkt het niet voor iedereen zo, hier heb ik mij 5 jaar aan iemand gegeven (met tussenpozen van aan/uit) om vervolgens achteraf weer te horen te krijgen dat er vanalles mis is. Waar ik zelf ook aandeel aan heb natuurlijk, alleen als iemand niks zegt en daarin niet duidelijk is...
(vandaar ook dat ik weer een beetje meelees)
AlwaysHappyvrijdag 1 juni 2018 @ 19:47
quote:
6s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 19:29 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Sterkte, probeer veel op te trekken met vrienden/vriendinnen om gedachten te verzetten of andere dingen te doen zodat je niet teveel eraan hoeft te denken. Hier jaren geleden hetzelfde meegemaakt en zulk soort dingen zijn nooit fijn, vooral veel vragen blijven er altijd open.

[..]

Blijkbaar werkt het niet voor iedereen zo, hier heb ik mij 5 jaar aan iemand gegeven (met tussenpozen van aan/uit) om vervolgens achteraf weer te horen te krijgen dat er vanalles mis is. Waar ik zelf ook aandeel aan heb natuurlijk, alleen als iemand niks zegt en daarin niet duidelijk is...
(vandaar ook dat ik weer een beetje meelees)
Je zou inderdaad denken dat iemand die in zo'n lange relatie de relatie genoeg waard vind om eerlijk te zijn naar de partner. Snap dat dat niet altijd makkelijk is over moeilijke onderwerpen, maar juist dan merk je of de relatie echt goed is of niet. Als je ook over de moeilijke onderwerpen kan communiceren zonder heisa, of whatever. Altijd vervelend als een partij dat wel doet, maar de ander spontaan uit het niets de uit knop indrukt.
Blabaravrijdag 1 juni 2018 @ 19:48
quote:
6s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 19:29 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Sterkte, probeer veel op te trekken met vrienden/vriendinnen om gedachten te verzetten of andere dingen te doen zodat je niet teveel eraan hoeft te denken. Hier jaren geleden hetzelfde meegemaakt en zulk soort dingen zijn nooit fijn, vooral veel vragen blijven er altijd open.

[..]

Blijkbaar werkt het niet voor iedereen zo, hier heb ik mij 5 jaar aan iemand gegeven (met tussenpozen van aan/uit) om vervolgens achteraf weer te horen te krijgen dat er vanalles mis is. Waar ik zelf ook aandeel aan heb natuurlijk, alleen als iemand niks zegt en daarin niet duidelijk is...
(vandaar ook dat ik weer een beetje meelees)
Dankjewel :). Heb jij uiteindelijk (redelijk) goed kunnen afsluiten en verwerken?

De eerste 2 weken weinig gedaan, daarna besloten mezelf te verplichten weer dingen te gaan ondernemen. Het is in ieder geval heel goed voor mijn conditie, nog nooit zoveel hardgelopen! Maar het gevoel van ongeloof krijg ik maar niet weg, en ik heb het idee dat dat voor mij de acceptatie ook in de weg staat. Accepteren lukt me in ieder geval nog niet erg...

Er zijn altijd twee kanten aan het verbaal, dat besef ik me goed. En misschien was ik blind, maar hij heeft wel echt zijn best gedaan zijn twijfels bij mij weg te houden en maakte zelfs toekomstplannen met me :(
S95Sedanvrijdag 1 juni 2018 @ 20:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 19:47 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Je zou inderdaad denken dat iemand die in zo'n lange relatie de relatie genoeg waard vind om eerlijk te zijn naar de partner. Snap dat dat niet altijd makkelijk is over moeilijke onderwerpen, maar juist dan merk je of de relatie echt goed is of niet. Als je ook over de moeilijke onderwerpen kan communiceren zonder heisa, of whatever. Altijd vervelend als een partij dat wel doet, maar de ander spontaan uit het niets de uit knop indrukt.
Ik denk dat het niet eens niet eerlijk zijn is maar gewoon het feit dat er in de communicatie iets mis gaat en waarop dan een verkeerde beslissing wordt genomen (Om dingen niet te bespreken of voor hem/haar zelf te houden) en uiteindelijk klapt de boel dan en is het niet meer te herstellen of te redden.

quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 19:48 schreef Blabara het volgende:

[..]

Dankjewel :). Heb jij uiteindelijk (redelijk) goed kunnen afsluiten en verwerken?

De eerste 2 weken weinig gedaan, daarna besloten mezelf te verplichten weer dingen te gaan ondernemen. Het is in ieder geval heel goed voor mijn conditie, nog nooit zoveel hardgelopen! Maar het gevoel van ongeloof krijg ik maar niet weg, en ik heb het idee dat dat voor mij de acceptatie ook in de weg staat. Accepteren lukt me in ieder geval nog niet erg...

Er zijn altijd twee kanten aan het verbaal, dat besef ik me goed. En misschien was ik blind, maar hij heeft wel echt zijn best gedaan zijn twijfels bij mij weg te houden en maakte zelfs toekomstplannen met me :(
Het is nog maar kort geleden, hoewel niet de eerste keer dus de gedachte dat het weer zo zou lopen als een van de voorgaande keren heeft mij wel behoedt voor erger denk ik. Hoewel 3 weken eerder alles betekenen voor iemand en later niks wel veel vragen oproept. Alleen antwoorden daarop krijg ik waarschijnlijk toch niet.

Bezig zijn met jezelf en een schop onder je kont geven op zulke momenten herken ik wel ja. Maar knap dat je die discipline hebt om dat evengoed te doen ondanks wat er allemaal gebeurd is. :)

Maakt dat het ook wel erger, omdat iemand zich anders voordoet en jou buiten de beslissingen houdt die impact op jullie samen hebben. Dat gevoel zal met tijd moeten slijten helaas.
Blabaravrijdag 1 juni 2018 @ 21:01
Begrijp ik goed dat dezelfde persoon jou meerdere malen zo plots heeft verlaten? Dat moet helemaal heftig zijn, en een excuus als 'ik wilde jou er niet mee belasten' lijkt me dan niet op de plaats? Zakt de frustratie bij jou al wat, hoewel het nog kort geleden is?

Ik denk dat mijn vertrouwen wel een knauw op heeft gelopen ja. In anderen, maar ook in mezelf, want ik had tenslotte niets door. En ik vetrouwde hem volledig. Die discipline is wel met de tijd gekomen hoor. In het begin heb ik hem uiteraard geprobeerd van gedachten te doen veranderen. En meerdere gesprekken gehad, want ik probeerde het te snappen. Maarja, op een gegeven moment had ik door dat ik de antwoorden niet zou krijgen, en dat het me alleen maar meer ging frustreren dat ik voor mijn gevoel niet door hem door kon dringen. Daarnaast werd hij zelf alleen maar emotioneel, omdat hij mij geen pijn wilde doen (ja, daar had je eerder aan moeten denken..) En het 'ik wilde jou er niet mee belasten' voelde voor mij ook nog eens of hij mij indirect de schuld gaf (want blijkbaar was ik daar te zwak voor?).

Fijn trouwens dat ik het hier nog even van me af kan schrijven. Mijn omgeving heeft het zwaar met me de laatste weken, denk ik :)

[ Bericht 1% gewijzigd door Blabara op 01-06-2018 21:09:07 ]
larry_flyntvrijdag 1 juni 2018 @ 21:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 19:15 schreef Blabara het volgende:
Meld. Een maand geleden van de één op andere dag verlaten door mijn ex waarmee ik 2 jaar samenwoonde. Nooit iets van twijfels gemerkt en hij heeft het niet willen melden omdat ie het zelf wilde oplossen. En nu is het te laat want nu houdt hij niet meer van mij. Ik ben ergens boos (dat is al een hele vooruitgang denk ik), maar vooral erg ongelukkig. Vraag me af hoe lang ik nog mijn best moet doen om te lachen, en wanneer mijn eerste Echte lach weer verschijnd. Bluh :(
Ik heb precies hetzelfde gehad. Woonde ook twee jaar samen (totaal 4,5 jaar samen) ontzettend kut. Het wordt beter kan ik je zeggen maar het duurt lang. Ben nu vier maanden verder en denk er nog elke dag aan.
Veel er over praten en met vrienden afspreken helpt!
AlwaysHappyvrijdag 1 juni 2018 @ 21:14
quote:
6s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 20:38 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Ik denk dat het niet eens niet eerlijk zijn is maar gewoon het feit dat er in de communicatie iets mis gaat en waarop dan een verkeerde beslissing wordt genomen (Om dingen niet te bespreken of voor hem/haar zelf te houden) en uiteindelijk klapt de boel dan en is het niet meer te herstellen of te redden.

[..]

Het is nog maar kort geleden, hoewel niet de eerste keer dus de gedachte dat het weer zo zou lopen als een van de voorgaande keren heeft mij wel behoedt voor erger denk ik. Hoewel 3 weken eerder alles betekenen voor iemand en later niks wel veel vragen oproept. Alleen antwoorden daarop krijg ik waarschijnlijk toch niet.

Bezig zijn met jezelf en een schop onder je kont geven op zulke momenten herken ik wel ja. Maar knap dat je die discipline hebt om dat evengoed te doen ondanks wat er allemaal gebeurd is. :)

Maakt dat het ook wel erger, omdat iemand zich anders voordoet en jou buiten de beslissingen houdt die impact op jullie samen hebben. Dat gevoel zal met tijd moeten slijten helaas.
Ja, maar informatie voor je houden en niet eerlijk zijn komt in dit geval vrijwel op hetzelfde neer ;) je krijgt de kans niet eens om er iets aan te veranderen. Als het imo echt goed zit in een relatie...dan voelen beide partijen zich comfortabel genoeg om ook moeilijke onderwerpen op tafel te gooien.

Erg kut voor jullie allebei iig. Hoop dat het snel slijt :) Sterkte nog!
Blabaravrijdag 1 juni 2018 @ 21:26
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 21:12 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Ik heb precies hetzelfde gehad. Woonde ook twee jaar samen (totaal 4,5 jaar samen) ontzettend kut. Het wordt beter kan ik je zeggen maar het duurt lang. Ben nu vier maanden verder en denk er nog elke dag aan.
Veel er over praten en met vrienden afspreken helpt!
Nog een lotgenoot ;). Dit lijkt dan toch vaker voor te komen dan ik dacht... Heb jij ooit de antwoorden gevonden waar je naar zoekt? En heb jij nog lang hoop gehad, dat het goedkwam? Rationeel weet ik dat ik geen hoop mag hebben, maar ik merk dat het er toch nog zit.

Dank AlwaysHappy :)
larry_flyntvrijdag 1 juni 2018 @ 21:36
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 21:26 schreef Blabara het volgende:

[..]

Nog een lotgenoot ;). Dit lijkt dan toch vaker voor te komen dan ik dacht... Heb jij ooit de antwoorden gevonden waar je naar zoekt? En heb jij nog lang hoop gehad, dat het goedkwam? Rationeel weet ik dat ik geen hoop mag hebben, maar ik merk dat het er toch nog zit.

Dank AlwaysHappy :)
Ik hoop stiekem elke dag dat het nog goed komt ook al weet ik rationeel gezien dat ik zelf ook geen relatie meer met haar zou willen.
Heb nooit echte antwoorden gehad en ze heeft alle contact verbroken en mij overal geblokkeerd. Erg lastig vind ik het...
Weet dat ze zelf weer aan het daten is, dus het is voor haar veel makkelijker geweest.
Als je een keer wil praten dm me maar. Hebben we een praatgroepje ;)
S95Sedanvrijdag 1 juni 2018 @ 21:51
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 21:01 schreef Blabara het volgende:
Begrijp ik goed dat dezelfde persoon jou meerdere malen zo plots heeft verlaten? Dat moet helemaal heftig zijn, en een excuus als 'ik wilde jou er niet mee belasten' lijkt me dan niet op de plaats? Zakt de frustratie bij jou al wat, hoewel het nog kort geleden is?

Ik denk dat mijn vertrouwen wel een knauw op heeft gelopen ja. In anderen, maar ook in mezelf, want ik had tenslotte niets door. En ik vetrouwde hem volledig. Die discipline is wel met de tijd gekomen hoor. In het begin heb ik hem uiteraard geprobeerd van gedachten te doen veranderen. En meerdere gesprekken gehad, want ik probeerde het te snappen. Maarja, op een gegeven moment had ik door dat ik de antwoorden niet zou krijgen, en dat het me alleen maar meer ging frustreren dat ik voor mijn gevoel niet door hem door kon dringen. Daarnaast werd hij zelf alleen maar emotioneel, omdat hij mij geen pijn wilde doen (ja, daar had je eerder aan moeten denken..) En het 'ik wilde jou er niet mee belasten' voelde voor mij ook nog eens of hij mij indirect de schuld gaf (want blijkbaar was ik daar te zwak voor?).

Fijn trouwens dat ik het hier nog even van me af kan schrijven. Mijn omgeving heeft het zwaar met me de laatste weken, denk ik :)
Daar komt het kort gezegd wel op neer ja. In het begin heb ik ook wel degelijk fouten gemaakt en ben ik verkeerd omgegaan met verwachtingen die zij misschien had. Alleen als je dan actief aan jezelf gaat werken en het gebeurd nog steeds dan kan ik daar gewoon niet echt bij. Vandaar wellicht dat het ook makkelijker is.

Het is lastig uit te leggen, frustratie is het niet eens, vooral teleurstelling omdat ik wel degelijk vertrouwen had in haar. Maar andersom dus blijkbaar niet of iets dergelijks.

Ik denk niet dat je jezelf dat te zwaar moet aanrekenen of proberen te willen te snappen, uiteindelijk blijf je dan focussen op hoe het was. Je kan niet veranderen hoe hij is en welke rol hij daarin heeft gehad. Hoewel de gevolgen helaas wel voor jullie beide zijn.

quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 21:14 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Ja, maar informatie voor je houden en niet eerlijk zijn komt in dit geval vrijwel op hetzelfde neer ;) je krijgt de kans niet eens om er iets aan te veranderen. Als het imo echt goed zit in een relatie...dan voelen beide partijen zich comfortabel genoeg om ook moeilijke onderwerpen op tafel te gooien.

Erg kut voor jullie allebei iig. Hoop dat het snel slijt :) Sterkte nog!
Dat is zeker waar, helemaal bij zulke cruciale dingen.

Dankje. Dat komt wel goed :s)

quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 21:36 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Ik hoop stiekem elke dag dat het nog goed komt ook al weet ik rationeel gezien dat ik zelf ook geen relatie meer met haar zou willen.
Heb nooit echte antwoorden gehad en ze heeft alle contact verbroken en mij overal geblokkeerd. Erg lastig vind ik het...
Weet dat ze zelf weer aan het daten is, dus het is voor haar veel makkelijker geweest.
Als je een keer wil praten dm me maar. Hebben we een praatgroepje ;)
Denk dat iedereen dat wel heeft, ook iemand die het uitmaakt of aan de andere kant staat. Je hebt toch dingen gedeeld samen en herinneringen aan elkaar, dat is voor beide niet iets wat zomaar weg is. Maar lastig is het zeker helemaal zo abrupt.
Blabaravrijdag 1 juni 2018 @ 22:00
Rationeel gezien weet ik het inderdaad ook, vertrouwen kun je elkaar niet meer. Maar ja, ik zag ons samen oud worden en het feit dat ik geen enkele kans heb gehad om zijn twijfels weg te nemen, maakt dat ik het zo moeilijk kan afsluiten. En dan wil hij ook nog eens vrienden blijven. Zachte heelmeesters....

Ik heb nu jouw verhaal gelezen, larry_flint. Ik wilde je dm'en :) maar dat gaat helaas niet, kan nog geen berichten sturen.. In jouw geval helemaal bizar dat ze ook erna niet meer met jou wilde communiceren. Mijn ex wil zo vaak met me praten als ik wil, waarschijnlijk uit schuldgevoel.

Hoe hebben jullie het opgelost met jullie huis, ben jij gebleven? Ik zit nu momenteel ergens anders, twijfel erg of ik er wil gaan wonen, het was tenslotte ONS huis. En alle herinneringen lijken nu een zwart randje te hebben.
S95Sedanvrijdag 1 juni 2018 @ 22:27
Vrienden blijven is altijd een lastige, heb ook wel eens aan de andere kant gestaan dat ik het zelf uitgemaakt had. (Wel op een normale manier) En toen ook aangegeven, voor vragen en om er toch te zijn omdat het al lastig genoeg is zo'n breuk.

Maar dat verschilt per persoon of je zoiets wil en wat je verwachtingen daarin zijn en hoe het gevoel is.
larry_flyntvrijdag 1 juni 2018 @ 22:29
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 22:00 schreef Blabara het volgende:
Rationeel gezien weet ik het inderdaad ook, vertrouwen kun je elkaar niet meer. Maar ja, ik zag ons samen oud worden en het feit dat ik geen enkele kans heb gehad om zijn twijfels weg te nemen, maakt dat ik het zo moeilijk kan afsluiten. En dan wil hij ook nog eens vrienden blijven. Zachte heelmeesters....

Ik heb nu jouw verhaal gelezen, larry_flint. Ik wilde je dm'en :) maar dat gaat helaas niet, kan nog geen berichten sturen.. In jouw geval helemaal bizar dat ze ook erna niet meer met jou wilde communiceren. Mijn ex wil zo vaak met me praten als ik wil, waarschijnlijk uit schuldgevoel.

Hoe hebben jullie het opgelost met jullie huis, ben jij gebleven? Ik zit nu momenteel ergens anders, twijfel erg of ik er wil gaan wonen, het was tenslotte ONS huis. En alle herinneringen lijken nu een zwart randje te hebben.
Ik had het geluk dat het een huur appartement is en ik er eerder woonde. Alle meubels heb ik ook zelf gekocht dus dat was makkelijk. Zij heeft echt alleen haar eigen spullen meegenomen.
Heb zelf ook veel herinneringen in het huis maar vind het zo fijn wonen dat ik er toch wel blijven. Heb wel wat verandert en maak er langzaam iets van wat helemaal van mij is.
Hadden ook samen een kat en die is gelukkig ook gebleven.
Kan zeggen wat ik wil over mij ex maar over spullen heeft ze totaal niet moeilijk gedaan. Misschien ook uit een schuld gevoel.
Laatste keer dat ik haar zag kwam ze haar laatste spullen ophalen met haar zusje. Toen kon ze mij nog niet eens aankijken. Dat was zo raar...
Blabaravrijdag 1 juni 2018 @ 22:40
quote:
6s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 22:27 schreef S95Sedan het volgende:
Vrienden blijven is altijd een lastige, heb ook wel eens aan de andere kant gestaan dat ik het zelf uitgemaakt had. (Wel op een normale manier) En toen ook aangegeven, voor vragen en om er toch te zijn omdat het al lastig genoeg is zo'n breuk.

Maar dat verschilt per persoon of je zoiets wil en wat je verwachtingen daarin zijn en hoe het gevoel is.
Ik weet hierin echt nog niet wat ik wil. Enerzijds wil ik hem niet uit mijn leven, hij is de persoon die mij het beste kent en alles van me weet. Anderzijds is het nu ook de persoon die me voor mijn gevoel maanden in de waan heeft gelaten en dat neem ik hem ontzettend kwalijk. Bovendien wil ik niet dat hij dit uit medelijden of schuldgevoel doet. En dan hebben we het inderdaad nog niet gehad over hoop of verwachtingen.. Maar misschien is dit ook nog veel te vroeg om over na te denken :)
Blabaravrijdag 1 juni 2018 @ 22:43
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 22:29 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Ik had het geluk dat het een huur appartement is en ik er eerder woonde. Alle meubels heb ik ook zelf gekocht dus dat was makkelijk. Zij heeft echt alleen haar eigen spullen meegenomen.
Heb zelf ook veel herinneringen in het huis maar vind het zo fijn wonen dat ik er toch wel blijven. Heb wel wat verandert en maak er langzaam iets van wat helemaal van mij is.
Hadden ook samen een kat en die is gelukkig ook gebleven.
Kan zeggen wat ik wil over mij ex maar over spullen heeft ze totaal niet moeilijk gedaan. Misschien ook uit een schuld gevoel.
Laatste keer dat ik haar zag kwam ze haar laatste spullen ophalen met haar zusje. Toen kon ze mij nog niet eens aankijken. Dat was zo raar...
Fijn dat je hier zo goed mee om kan gaan. En de kat geeft vast ook troost :) Wij zijn samen in dit huis getrokken, alle spullen samen gekocht en het samen ingericht. Maar het is een erg fijn appartement, en eigenlijk wil ik naast mijn vriend ook niet nog eens mijn huis kwijt zijn.
S95Sedanvrijdag 1 juni 2018 @ 23:54
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 22:40 schreef Blabara het volgende:

[..]

Ik weet hierin echt nog niet wat ik wil. Enerzijds wil ik hem niet uit mijn leven, hij is de persoon die mij het beste kent en alles van me weet. Anderzijds is het nu ook de persoon die me voor mijn gevoel maanden in de waan heeft gelaten en dat neem ik hem ontzettend kwalijk. Bovendien wil ik niet dat hij dit uit medelijden of schuldgevoel doet. En dan hebben we het inderdaad nog niet gehad over hoop of verwachtingen.. Maar misschien is dit ook nog veel te vroeg om over na te denken :)
Zou kunnen dat het te vers is, hoewel als je ook nog een huis samen hebt enzo, wellicht wordt het dan wel erg veel en blijf je in dat gevoel hangen? Dat zou ik hebben dan in iedergeval.
Blabarazaterdag 2 juni 2018 @ 17:47
quote:
6s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 23:54 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Zou kunnen dat het te vers is, hoewel als je ook nog een huis samen hebt enzo, wellicht wordt het dan wel erg veel en blijf je in dat gevoel hangen? Dat zou ik hebben dan in iedergeval.
Ik ben vooral bang dat ik hoop blijf houden dat het goedkomt. Niet nu, maar wanneer we allebei genoeg rust en ruimte hebben gehad..
Mojo.jojozaterdag 2 juni 2018 @ 18:12
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 17:47 schreef Blabara het volgende:

[..]

Ik ben vooral bang dat ik hoop blijf houden dat het goedkomt. Niet nu, maar wanneer we allebei genoeg rust en ruimte hebben gehad..
https://www.datingsitekiezen.nl/artikelen/valse-hoop

Sterkte
S95Sedanzaterdag 2 juni 2018 @ 20:25
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 17:47 schreef Blabara het volgende:

[..]

Ik ben vooral bang dat ik hoop blijf houden dat het goedkomt. Niet nu, maar wanneer we allebei genoeg rust en ruimte hebben gehad..
Ik denk dat iedereen dat wel heeft. Uiteindelijk kan niemand dat zeggen.
roosszzzaterdag 2 juni 2018 @ 20:44
Ja hoi meld!

Sinds 2 maanden weer vrijgezel na een relatie van 2 jaar.
Was bezig om daar werk te zoeken en daar te gaan samenwonen.. (is ruim een uur met de auto)

Nadat ik in feb. Te horen heb gekregen dat ik ms heb heeft hij het opeens uitgemaakt eind april.
Hij twijfelde al zo lang(weinig van gemerkt) en had het nooit bespreekbaar gemaakt. Want meneer kwam er na 2 jaar achter dat ik niet zijn type ben.
En ja het laatste zetje kwam van de diagnose.

Maar tering wat is het moeilijk allemaal..
Blabarazaterdag 2 juni 2018 @ 21:42
Dankjewel Mojo.Jojo :). Goed artikel. Ik weet ook echt wel dat er een grote kans is dat het valse hoop is, maar van concrete toekomstplannen maken (ook door hem) naar einde relatie gaat voor mijn hersenen gewoon te snel.. Daarnaast gaat het om (in mijn ogen natuurlijk) dingen die we hadden op kunnen lossen wanneer er op tijd alarm was geslagen. Ik merk daarom dat ik het wel fijn vind om vast te houden aan het idee dat we de komende maanden beiden de ruimte nemen om met onszelf aan de slag te gaan en dan te kijken wat er nog over is (en wie weet wil ik dan inderdaad zélf wel helemaal niet meer). Maar wellicht een beetje kop in het zand steken en heel gevaarlijk.

@Roosszz, Pff jij ook al?! Wat is dat toch met die mannen? Enorm kut, zeker wanneer je ook nog met een ziekte te maken hebt. Ikzelf zit nog middenin het verdriet, dus kan je weinig advies geven behalve: jank, praat erover, slaap goed (heel lastig, ik weet het) en probeer enigszins afleiding te zoeken (ook erg lastig), anders blijf je echt de hele dag erin hangen en maak je jezelf helemaal gek. Sterkte!
roosszzzaterdag 2 juni 2018 @ 21:51
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 21:42 schreef Blabara het volgende:


@Roosszz, Pff jij ook al?! Wat is dat toch met die mannen? Enorm kut, zeker wanneer je ook nog met een ziekte te maken hebt. Ikzelf zit nog middenin het verdriet, dus kan je weinig advies geven behalve: jank, praat erover, slaap goed (heel lastig, ik weet het) en probeer enigszins afleiding te zoeken (ook erg lastig), anders blijf je echt de hele dag erin hangen en maak je jezelf helemaal gek. Sterkte!
Ja echt hoor.. en zo makkelijk doorgaan met zijn leven. Maar ondertussen wel contact zoeken..
Ik weet dat het beter voor mij is dat het uit is , maar toch ook daar een leven opgebouwd en dat valt ook aardig weg..
Gelukkig wel lieve vrienden, maar ik ben dan weer zijn al 2 maanden verder, hup doorgaan..
S95Sedanzaterdag 2 juni 2018 @ 22:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 20:44 schreef roosszz het volgende:
Ja hoi meld!

Sinds 2 maanden weer vrijgezel na een relatie van 2 jaar.
Was bezig om daar werk te zoeken en daar te gaan samenwonen.. (is ruim een uur met de auto)

Nadat ik in feb. Te horen heb gekregen dat ik ms heb heeft hij het opeens uitgemaakt eind april.
Hij twijfelde al zo lang(weinig van gemerkt) en had het nooit bespreekbaar gemaakt. Want meneer kwam er na 2 jaar achter dat ik niet zijn type ben.
En ja het laatste zetje kwam van de diagnose.

Maar tering wat is het moeilijk allemaal..
Klote, vervelend ook dat je ziekte uiteindelijk het beslissende ding was.

Niet iemand zijn/haar type, wat een flauwekul is dat. :') Dan is iemand dus gewoon niet eerlijk.
roosszzzaterdag 2 juni 2018 @ 22:18
quote:
6s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 22:03 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Klote, vervelend ook dat je ziekte uiteindelijk het beslissende ding was.

Niet iemand zijn/haar type, wat een flauwekul is dat. :') Dan is iemand dus gewoon niet eerlijk.
Ja indd. Ben ook niet gek weet heel goed waarom het er toen uit kwam.
Maar meneer wil het niet toegeven ;x
Maakt het accepteren van alles een stuk moeilijker!

Hij zag gewoon zijn toekomst in duigen vallen,bang dat ik zijn huis niet meer kan schoonmaken, het eten optijd op tafel zetten enz.
S95Sedanzondag 3 juni 2018 @ 13:28
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 22:18 schreef roosszz het volgende:

[..]

Ja indd. Ben ook niet gek weet heel goed waarom het er toen uit kwam.
Maar meneer wil het niet toegeven ;x
Maakt het accepteren van alles een stuk moeilijker!

Hij zag gewoon zijn toekomst in duigen vallen,bang dat ik zijn huis niet meer kan schoonmaken, het eten optijd op tafel zetten enz.
Begrijpelijk, hopelijk wordt dat gevoel snel minder.
Opperprutserdinsdag 5 juni 2018 @ 02:05
Helaas meld ik me ook. Na meer dan 14 jaar nu weer vrijgezel. Relatie sinds mijn 17de. Het is nu een maandje uit, maar ons huis (nieuwbouw, sinds twee jaar), moet nog de verkoop in. Ik ken nauwelijks mensen goed hier, dus logeren of via via een ander adres regelen is lastig. Ik voel me echt heel erg eenzaam.

We zijn mettertijd uit elkaar gegroeid, zij heeft de moedige stap genomen de knoop door te hakken. Ik weet echt wel dat we elkaar nu niet meer gelukkig maakten, maar ik heb dat kutgevoel dat ik er niet alles aan heb kunnen doen.

Zo snel mogelijk de boel regelen en het huis verkopen, en dan een tijd radiostilte, hoe moeilijk dat ook wordt..

Maar de tering, wat mis ik haar..;(
Monopolydinsdag 5 juni 2018 @ 02:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 02:05 schreef Opperprutser het volgende:
Helaas meld ik me ook. Na meer dan 14 jaar nu weer vrijgezel. Relatie sinds mijn 17de. Het is nu een maandje uit, maar ons huis (nieuwbouw, sinds twee jaar), moet nog de verkoop in. Ik ken nauwelijks mensen goed hier, dus logeren of via via een ander adres regelen is lastig. Ik voel me echt heel erg eenzaam.

We zijn mettertijd uit elkaar gegroeid, zij heeft de moedige stap genomen de knoop door te hakken. Ik weet echt wel dat we elkaar nu niet meer gelukkig maakten, maar ik heb dat kutgevoel dat ik er niet alles aan heb kunnen doen.

Zo snel mogelijk de boel regelen en het huis verkopen, en dan een tijd radiostilte, hoe moeilijk dat ook wordt..

Maar de tering, wat mis ik haar..;(
Kut is dat. Probeer op de kutmomenten een (oude) hobby op te pakken.
larry_flyntdinsdag 5 juni 2018 @ 13:00
Van het weekend appje gekregen van de vriend van de zus van mijn ex waar ik goed mee kon vinden en mijn ex schoonvader of ik zin had om met hun biertje te gaan drinken :')
S95Sedandinsdag 5 juni 2018 @ 13:06
quote:
11s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 13:00 schreef larry_flynt het volgende:
Van het weekend appje gekregen van de vriend van de zus van mijn ex waar ik goed mee kon vinden en mijn ex schoonvader of ik zin had om met hun biertje te gaan drinken :')
Nouja wel tof toch dat ze dat vragen, als het contact met hun goed is verder.

Hoewel het wel gewoon kut kan zijn omdat je haar misschien blijft zien/tegen komt?
larry_flyntdinsdag 5 juni 2018 @ 13:07
quote:
6s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 13:06 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Nouja wel tof toch dat ze dat vragen, als het contact met hun goed is verder.

Hoewel het wel gewoon kut kan zijn omdat je haar misschien blijft zien/tegen komt?
ZOu willen dat ik haar weer een keer tegenkwam om wat dingen uit te praten... Maar denk niet dat zij erbij is...
viceversadinsdag 5 juni 2018 @ 13:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 02:05 schreef Opperprutser het volgende:
Helaas meld ik me ook. Na meer dan 14 jaar nu weer vrijgezel. Relatie sinds mijn 17de. Het is nu een maandje uit, maar ons huis (nieuwbouw, sinds twee jaar), moet nog de verkoop in. Ik ken nauwelijks mensen goed hier, dus logeren of via via een ander adres regelen is lastig. Ik voel me echt heel erg eenzaam.

We zijn mettertijd uit elkaar gegroeid, zij heeft de moedige stap genomen de knoop door te hakken. Ik weet echt wel dat we elkaar nu niet meer gelukkig maakten, maar ik heb dat kutgevoel dat ik er niet alles aan heb kunnen doen.

Zo snel mogelijk de boel regelen en het huis verkopen, en dan een tijd radiostilte, hoe moeilijk dat ook wordt..

Maar de tering, wat mis ik haar..;(
Sterkte. Het gaat moeilijk worden, je moet jezelf hervinden. Wie je bent zonder haar. Geef het tijd. Het klinkt alsof jullie beiden wel inzien dat het beter is om uit elkaar te gaan. Voor jou komt ook weer geluk.
S95Sedandinsdag 5 juni 2018 @ 14:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 13:07 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

ZOu willen dat ik haar weer een keer tegenkwam om wat dingen uit te praten... Maar denk niet dat zij erbij is...
Zou het het niet lastiger maken, helemaal omdat zij zo weggegaan is en als ze zou willen praten ze dat wel gedaan had neem ik aan?
Blabaradinsdag 5 juni 2018 @ 23:12
Sterkte Opperprutser!

Hier gaat het..mwah. Ben de situatie toch nog veel aan het analyseren, en daar komen wel een paar punten voor mij uit waar ik de komende tijd aan wil werken. Tegelijkertijd raak ik steeds meer teleurgesteld over het feit dat hij zo direct de stekker eruit heeft getrokken (zonder kans voor mij eventueel het eea te veranderen) en mij de laatste weken voor het einde bewust heeft doen geloven dat alles goed was. Ik vertrouwde hem volledig! Maar ook weer tegelijkertijd mis ik hem ontzettend en zou ik nog steeds het liefste hebben dat het goedkomt... Vermoeiend dus :(
Opperprutserwoensdag 6 juni 2018 @ 20:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 13:33 schreef viceversa het volgende:

[..]

Sterkte. Het gaat moeilijk worden, je moet jezelf hervinden. Wie je bent zonder haar. Geef het tijd. Het klinkt alsof jullie beiden wel inzien dat het beter is om uit elkaar te gaan. Voor jou komt ook weer geluk.
Merci :) tijd heelt alle wonden en blablabla maar ik kan me er nu nog even weinig bij voorstellen om een andere relatie te hebben. Terwijl ik wel van mezelf weet dat ik moeilijk alleen kan zijn. Heb de hele tijd de neiging haar te vragen hoe t gaat, maar doe t bewust niet. Alleen de praktische dingen nu.

Voor de 'lol' Tinder geïnstalleerd, maar dat trek ik nog niet.Vergelijk iedereen met haar.
gewoonmezelf87donderdag 7 juni 2018 @ 07:59
:W Ik lees hier een hoop herkenbare dingen, Sinds Januari officieel gescheiden na een jaar met veel gedoe en getwijfel (en vreemdgaan van zijn kant)en al die tijd heb ik gedaan alsof het met mij eigenlijk gewoon goed ging, ik stopte het weg en ging gewoon door, (De situatie is dubbel lastig omdat ex nog in mijn huis woont tot hij een eigen huis heeft)
Afgelopen weekend vertelde ex mij dat hij iemand online heeft ontmoet met wie hij veel appt en met wie hij komende week gaat afspreken, en vanaf dat moment komt alles met sneltreinvaart naar buiten, 3 dagen gejankt en het doet echt pijn!! het idee dat een ander hem aanraakt maakt me kotsmisselijk, en ik heb blijkbaar aldoor gehoopt dat het nog goed zou komen :X Ondanks dat ik zoveel beter verdien (verstand) heb ik toch nog gehoopt dat het goed zou komen.

De reden dat wij dus nog contact hebben is A- omdat hij in huis woont en B- omdat we samen 2 kinderen hebben.
Vind het allemaal maar lastig.
C.L.Wernerdonderdag 7 juni 2018 @ 08:41
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 22:29 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Hadden ook samen een kat en die is gelukkig ook gebleven.
Ik ben blij dat de kat je niet heeft verlaten :')
C.L.Wernerdonderdag 7 juni 2018 @ 08:43
quote:
1s.gif Op donderdag 7 juni 2018 07:59 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
:W Ik lees hier een hoop herkenbare dingen, Sinds Januari officieel gescheiden na een jaar met veel gedoe en getwijfel (en vreemdgaan van zijn kant)en al die tijd heb ik gedaan alsof het met mij eigenlijk gewoon goed ging, ik stopte het weg en ging gewoon door, (De situatie is dubbel lastig omdat ex nog in mijn huis woont tot hij een eigen huis heeft)
Afgelopen weekend vertelde ex mij dat hij iemand online heeft ontmoet met wie hij veel appt en met wie hij komende week gaat afspreken, en vanaf dat moment komt alles met sneltreinvaart naar buiten, 3 dagen gejankt en het doet echt pijn!! het idee dat een ander hem aanraakt maakt me kotsmisselijk, en ik heb blijkbaar aldoor gehoopt dat het nog goed zou komen :X Ondanks dat ik zoveel beter verdien (verstand) heb ik toch nog gehoopt dat het goed zou komen.

De reden dat wij dus nog contact hebben is A- omdat hij in huis woont en B- omdat we samen 2 kinderen hebben.
Vind het allemaal maar lastig.
Ho ho, wat laat jij over je heen lopen zeg. Accepteer dit niet. Vertel hem dat zolang hij nog in jou / jullie huis woont, dat er niet gedate gaat worden. Schop hem er desnoods uit. Kan hij niet bij vrienden / ouders gaan wonen? Weg met die beunhaas, vreemdgaan en dan nu daten, maar wel nog bij z'n ex wonen. Dat zal z'n date ook leuk vinden.

Jammer dat er kinderen in het spel zijn, maar schop hem alsjeblieft zo snel mogelijk het huis uit. Dat is misschien even moeilijk, maar op termijn is het ZOVEEL beter.
gewoonmezelf87donderdag 7 juni 2018 @ 09:26
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 08:43 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Ho ho, wat laat jij over je heen lopen zeg. Accepteer dit niet. Vertel hem dat zolang hij nog in jou / jullie huis woont, dat er niet gedate gaat worden. Schop hem er desnoods uit. Kan hij niet bij vrienden / ouders gaan wonen? Weg met die beunhaas, vreemdgaan en dan nu daten, maar wel nog bij z'n ex wonen. Dat zal z'n date ook leuk vinden.

Jammer dat er kinderen in het spel zijn, maar schop hem alsjeblieft zo snel mogelijk het huis uit. Dat is misschien even moeilijk, maar op termijn is het ZOVEEL beter.
Je hebt echt helemaal gelijk maar er is momenteel geen andere optie, ik zit er bovenop dat reageert op woningen, vrienden en familie is geen optie.. En ik kan de vader van mn kinderen niet op straat zetten. Maar de situatie is kut, ik ben ook gewoon veel weg uit mn eigen huis om rust te hebben.
C.L.Wernerdonderdag 7 juni 2018 @ 09:33
quote:
1s.gif Op donderdag 7 juni 2018 09:26 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Je hebt echt helemaal gelijk maar er is momenteel geen andere optie, ik zit er bovenop dat reageert op woningen, vrienden en familie is geen optie.. En ik kan de vader van mn kinderen niet op straat zetten. Maar de situatie is kut, ik ben ook gewoon veel weg uit mn eigen huis om rust te hebben.
Zijn er geen alternatieven? Waarom is familie en vrienden geen optie? Uiteindelijk is het niet jouw probleem waar hij eindigt. Dat het niet zo makkelijk is begrijp ik ook. Geef hem anders een deadline? BV voor eind juli eruit? Anders blijf je maar aanmodderen.
gewoonmezelf87donderdag 7 juni 2018 @ 09:40
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 09:33 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Zijn er geen alternatieven? Waarom is familie en vrienden geen optie? Uiteindelijk is het niet jouw probleem waar hij eindigt. Dat het niet zo makkelijk is begrijp ik ook. Geef hem anders een deadline? BV voor eind juli eruit? Anders blijf je maar aanmodderen.
veel vrienden heeft ie door depressieve episodes niet meer over, zijn moeder heeft ie al jaren amper contact mee. Die deadline is wel een goed idee. Dank je
C.L.Wernerdonderdag 7 juni 2018 @ 09:46
quote:
1s.gif Op donderdag 7 juni 2018 09:40 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

veel vrienden heeft ie door depressieve episodes niet meer over, zijn moeder heeft ie al jaren amper contact mee. Die deadline is wel een goed idee. Dank je
Geen probleem, succes in deze moeilijke situatie! Het is altijd makkelijker om advies te geven dan dat je werkelijk in zo een situatie zit. :*
larry_flyntdonderdag 7 juni 2018 @ 09:47
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 08:41 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Ik ben blij dat de kat je niet heeft verlaten :')
Jonge.... Ik bedoel dat zij de kat niet heeft meegenomen.
C.L.Wernerdonderdag 7 juni 2018 @ 10:07
quote:
16s.gif Op donderdag 7 juni 2018 09:47 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Jonge.... Ik bedoel dat zij de kat niet heeft meegenomen.
I know!
gewoonmezelf87donderdag 7 juni 2018 @ 10:35
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 09:46 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Geen probleem, succes in deze moeilijke situatie! Het is altijd makkelijker om advies te geven dan dat je werkelijk in zo een situatie zit. :*
absoluut waar. Maar dat geeft soms wel goede inzichten die je zelf niet bedenkt,juist omdat je er midden in zit.
Godshandvrijdag 8 juni 2018 @ 16:09
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 19:27 schreef Blabara het volgende:

[..]

Jep, zijn twijfels. Hij heeft mij er niet mee willen lastigvallen en wilde het zelf oplossen. Hij hoopte dat ik er niks van zou merken. En nu is het te laat.
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 19:27 schreef Blabara het volgende:

[..]

Jep, zijn twijfels. Hij heeft mij er niet mee willen lastigvallen en wilde het zelf oplossen. Hij hoopte dat ik er niks van zou merken. En nu is het te laat.
Hmm, ja kut. Maar toch zou ik het zelf misschien ook doen. Als je twijfels op tafel legt, verandert dat de relatie ook weer, terwijl er misschien niets aan de hand is. Dan gaat de ander ook twijfelen of juist bang worden en weer teveel aan je hangen wat je misschien juist niet wil hebben. Etc.
Danianevrijdag 8 juni 2018 @ 23:20
quote:
0s.gif Op donderdag 31 mei 2018 02:02 schreef Faazz het volgende:
Op een bepaald punt kom je ook tot de ontdekking dat je niet verliefd meer bent op de persoon, maar op de herinneringen die jullie samen hebben gedeeld. En dat het dus niet aan die persoon ligt maar aan je eigen gemoedstoestand, destijds en nu.. Het kan zo weer gebeuren als je jezelf weer goed voelt, maar daar moet dus een periode overheen.
Goede uitspraak en herkenbaar.

Afgelopen week na ruim een jaar mijn relatie verbroken. Wij voelden al een tijdje beide meer vriendschap dan liefde. En we bevonden ons in een andere levensfase (hij net weer een studie gestart, bijbaan, thuiswonend, lang leve de lol en veel activiteiten. Ik afgestudeerd, fulltime (psychisch zware) baan, woon op mezelf, rustiger geworden qua stappen etc.). Al enkele keren geprobeerd dingen te veranderen, maar dat werkt natuurlijk niet ;). Dat gaat een maand goed en vervolgens gebeurt weer hetzelfde.
Ik vond de breuk in eerste instantie moeilijker dan ik had verwacht, ondanks dat ik er op een manier al wel naar toe had geleefd. Nu gaat het goed, ik voel me lichter. O+ Ik heb het veel te lang laten sudderen, het gaf me zoveel stress.
De omgang tussen ons gaat prima gelukkig. We praten nog steeds elke dag via social media. *O*

Sterkte iedereen O+.
Blabarazaterdag 9 juni 2018 @ 22:51
quote:
15s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 16:09 schreef Godshand het volgende:

[..]


[..]

Hmm, ja kut. Maar toch zou ik het zelf misschien ook doen. Als je twijfels op tafel legt, verandert dat de relatie ook weer, terwijl er misschien niets aan de hand is. Dan gaat de ander ook twijfelen of juist bang worden en weer teveel aan je hangen wat je misschien juist niet wil hebben. Etc.
Snap ik, maar zoals ik nu begrijp werden zijn twijfels wel veroorzaakt door iets specifieks. Waar ik me dus helemaal niet van bewust was. Dus had hij het op een bepaald moment gedeeld met mij, dan had ik er wat aan kunnen doen (of niet, maar dan weet je dat je niet bij elkaar past). Juist doordat ik het niet wist, komt het voor mij zo onverwacht.. ik vertrouwde hem 100% na 4 jaar! En ik ga twijfelen aan alles van de afgelopen maanden, want wat was wel oprecht en wat niet?
gewoonmezelf87zondag 10 juni 2018 @ 12:21
Dat hele loslaten is wel een misselijke achtbaan zeg.. Ene moment gaat het heel goed en denk ik "ga jij maar lekker verder met daten en laat haar dan nu maar dealen met je gezeik, En het volgende moment wil ik helemaal niet loslaten, Denk ik nog steeds dat we er wel uitkomen en haat ik zijn date gewoon omdat ze bestaat... :') Bijna 31 maar voel met net zo'n puber af en toe.
Blabarazondag 10 juni 2018 @ 20:41
Denken jullie dat als iemand zijn twijfels voor zich houdt onder het mom van 'ik wil jou er niet mee belasten' en vervolgens breekt en geen enkele kans meer geeft er iets aan te doen, gewoon simpelweg minder van de ander heeft gehouden?
S95Sedanzondag 10 juni 2018 @ 22:05
quote:
1s.gif Op zondag 10 juni 2018 12:21 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Dat hele loslaten is wel een misselijke achtbaan zeg.. Ene moment gaat het heel goed en denk ik "ga jij maar lekker verder met daten en laat haar dan nu maar dealen met je gezeik, En het volgende moment wil ik helemaal niet loslaten, Denk ik nog steeds dat we er wel uitkomen en haat ik zijn date gewoon omdat ze bestaat... :') Bijna 31 maar voel met net zo'n puber af en toe.
Maar wat voegt die haat toe? Uiteindelijk zorgt zoiets alleen maar ervoor dat je zelf vast blijft zitten in een positie waar je niet gelukkig wordt. Verder is het toch ook niet dat jullie niet van elkaar gehouden hebben?

quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 20:41 schreef Blabara het volgende:
Denken jullie dat als iemand zijn twijfels voor zich houdt onder het mom van 'ik wil jou er niet mee belasten' en vervolgens breekt en geen enkele kans meer geeft er iets aan te doen, gewoon simpelweg minder van de ander heeft gehouden?
Uiteindelijk kan zoiets heel veel redenen hebben, hoeft niet perse minder houden van te zijn lijkt mij, maar zou je ook kunnen vragen?
gewoonmezelf87zondag 10 juni 2018 @ 22:23
quote:
6s.gif Op zondag 10 juni 2018 22:05 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Maar wat voegt die haat toe? Uiteindelijk zorgt zoiets alleen maar ervoor dat je zelf vast blijft zitten in een positie waar je niet gelukkig wordt. Verder is het toch ook niet dat jullie niet van elkaar gehouden hebben?

[..]

Uiteindelijk kan zoiets heel veel redenen hebben, hoeft niet perse minder houden van te zijn lijkt mij, maar zou je ook kunnen vragen?
voegt echt helemaap niets toe, en dat weet ik ook... Maar gevoel is iets anders.
Mathijzzondag 10 juni 2018 @ 22:33
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 20:41 schreef Blabara het volgende:
Denken jullie dat als iemand zijn twijfels voor zich houdt onder het mom van 'ik wil jou er niet mee belasten' en vervolgens breekt en geen enkele kans meer geeft er iets aan te doen, gewoon simpelweg minder van de ander heeft gehouden?
Die heeft het waarschijnlijk al afgesloten waardoor er geen kans meer is. Hoe het begin was ten opzichte van het eind valt weinig aan te concluderen of diegene meer of minder van de ander heeft gehouden.
S95Sedanzondag 10 juni 2018 @ 22:59
quote:
1s.gif Op zondag 10 juni 2018 22:23 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

voegt echt helemaap niets toe, en dat weet ik ook... Maar gevoel is iets anders.
Dat is zeker zo, en dat maakt het ook zo verdomd lastig.
Blabaramaandag 11 juni 2018 @ 09:53
quote:
1s.gif Op zondag 10 juni 2018 22:33 schreef Mathijz het volgende:

[..]

Die heeft het waarschijnlijk al afgesloten waardoor er geen kans meer is. Hoe het begin was ten opzichte van het eind valt weinig aan te concluderen of diegene meer of minder van de ander heeft gehouden.
Ja, dat is precies wat hij zegt, hij was al verder in het proces. Maar eerder in dat proces wéét je toch wel dat als je het niet deelt je recht op het einde af gaat? En dat wil je dan toch koste wat het kost vermijden? Dat maakt het voor mij lastig te begrijpen.
Blabaramaandag 11 juni 2018 @ 10:02
quote:
6s.gif Op zondag 10 juni 2018 22:05 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Maar wat voegt die haat toe? Uiteindelijk zorgt zoiets alleen maar ervoor dat je zelf vast blijft zitten in een positie waar je niet gelukkig wordt. Verder is het toch ook niet dat jullie niet van elkaar gehouden hebben?

[..]

Uiteindelijk kan zoiets heel veel redenen hebben, hoeft niet perse minder houden van te zijn lijkt mij, maar zou je ook kunnen vragen?
Ik heb m heel veel vragen gesteld, maar er komt weinig uit. Hij weet het ook allemaal niet, maar gelooft er niet meer in.
S95Sedanmaandag 11 juni 2018 @ 15:17
quote:
1s.gif Op maandag 11 juni 2018 10:02 schreef Blabara het volgende:

[..]

Ik heb m heel veel vragen gesteld, maar er komt weinig uit. Hij weet het ook allemaal niet, maar gelooft er niet meer in.
Al geprobeerd om al je vragen op papier/mail ofzo te zetten zodat er meer tijd is om overna te denken voor hem? Zoiets heeft hier meestal wel goed gewerkt.
gewoonmezelf87maandag 11 juni 2018 @ 17:20
Wat ik mij trouwens wel afvroeg... wanneer wisten jullie dat je klaar was om verder te gaan?
Faazzmaandag 11 juni 2018 @ 21:08
Dat komt vanzelf op je pad, misschien heeft het triggers nodig. Bijv. het gegeveb dat je ex al met een andere aan het daten is, of als je niet meer elke dag wakker wordt, waarbij de eerste gedachte je ex is. Wat houdt "doorgaan" precies in? Je gaat altijd door met je leven, je hoeft niet persé met een ander in bed te duiken. Ik wil heel graag op wereldreis, bijv.

Onlangs ben ik met een dame in aanraking gekomen, en hoewel het contact erg leuk was, liep ik niet met het gevoel dat ik er al aan toe was.

Gister ook een tijd staan zoenen met een meid, maar ik ben nog steeds veel met ex bezig. Doorgaan doe je altijd. Opnieuw authentiek verliefd worden, dat is een ander verhaal.
larry_flyntmaandag 11 juni 2018 @ 23:09
Pff mis me ex nog elke dag. Ben er gewoon depri van. Hoorde dat zij weer aan het daten is. Super kut.
C.L.Wernerdinsdag 12 juni 2018 @ 09:34
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 23:09 schreef larry_flynt het volgende:
Pff mis me ex nog elke dag. Ben er gewoon depri van. Hoorde dat zij weer aan het daten is. Super kut.
Laat je leven niet zo beheersen door je ex. Als je er zo mee zit, dan moet je juist doorgaan. Het besef dat je ex nog steeds indirect copntroleert hoe jij je voelt, zou reden genoeg moeten zijn om juist door te gaan. Ga juist die dingen doen die je nooit mocht, die je nooit kon doen. Ga helemaal los, verlies je in dingen (liefst niet in drank of drugs).
larry_flyntdinsdag 12 juni 2018 @ 10:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 09:34 schreef C.L.Werner het volgende:

[..]

Laat je leven niet zo beheersen door je ex. Als je er zo mee zit, dan moet je juist doorgaan. Het besef dat je ex nog steeds indirect copntroleert hoe jij je voelt, zou reden genoeg moeten zijn om juist door te gaan. Ga juist die dingen doen die je nooit mocht, die je nooit kon doen. Ga helemaal los, verlies je in dingen (liefst niet in drank of drugs).
Moet eerlijk bekennen dat ik een terug val heb in het gemis van mijn ex de laatste weken. Dat gaat gepaard met het veel te veel nuttige van foute dingen. Besef nu zelf ook dat dit moet stoppen. Vooral die depri klachten ben ik helemaal klaar mee.
C.L.Wernerdinsdag 12 juni 2018 @ 10:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 10:19 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Moet eerlijk bekennen dat ik een terug val heb in het gemis van mijn ex de laatste weken. Dat gaat gepaard met het veel te veel nuttige van foute dingen. Besef nu zelf ook dat dit moet stoppen. Vooral die depri klachten ben ik helemaal klaar mee.
En door die foute dingen consumeren voel je je zelf ook niet beter. Ga gewoon meer sporten, intensief en excessief. Stop al je energie in het verbeteren van je lichaam, waardoor geest en zelfvertrouwen volgt.

En gun je ex niet het genot dat jij er zo mee zit. Soms is het moeilijk, maar laat haar juist zien dat je doorgaat met je leven. Probeer daar kracht uit te putten.
Blabaradinsdag 12 juni 2018 @ 20:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 10:19 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Moet eerlijk bekennen dat ik een terug val heb in het gemis van mijn ex de laatste weken. Dat gaat gepaard met het veel te veel nuttige van foute dingen. Besef nu zelf ook dat dit moet stoppen. Vooral die depri klachten ben ik helemaal klaar mee.
Sterkte. Ik moet het ook steeds tegen mijzelf zeggen, maar: focus niet op haar! Probeer info over haar te vermijden, het brengt je niets anders dan verdriet. En door het nuttigen van slechte dingen ga je je ook slecht voelen.

Ik merk dat het bij mij in het begin ook beter ging dan nu. Worstel met de hoop waar ik toch maar niet vanaf kom, hoezeer ik mijzelf ook vertel dat het nergens op slaat en er echt vanaf moet!
Blabaradinsdag 12 juni 2018 @ 20:52
quote:
6s.gif Op maandag 11 juni 2018 15:17 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Al geprobeerd om al je vragen op papier/mail ofzo te zetten zodat er meer tijd is om overna te denken voor hem? Zoiets heeft hier meestal wel goed gewerkt.
Ja, maar ik ben bang dat ik dat eerder had moeten doen. Toen wel gesprekken met hem gehad, maar ik was zo verward door wat er gebeurde dat ik misschien niet het meest constructieve gesprek heb gevoerd. Achteraf stom, had het beter moeten voorbereiden natuurlijk. Maar ik wil nu eigenlijk vermijden dat hij weet dat ik er nog mee worstel, en als ik nu weer vragen ga stellen...
Faazzdinsdag 12 juni 2018 @ 21:02
Ik heb net mijn motor opgehaald. Over een week wil ik weg naar Italie en verder, voor een maand, of zo. Ik zit met de twijfel om met haar af te spreken om samen een ritje te maken. Aan de ene kant vind ik dat ik dat het gezever omtrent "loslaten" wel lang genoeg geduurd heeft. Aan de andere kant denk ik dat ik nog vast klamp aan valse hoop. :{
Mojo.jojodinsdag 12 juni 2018 @ 21:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 10:19 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Moet eerlijk bekennen dat ik een terug val heb in het gemis van mijn ex de laatste weken. Dat gaat gepaard met het veel te veel nuttige van foute dingen. Besef nu zelf ook dat dit moet stoppen. Vooral die depri klachten ben ik helemaal klaar mee.
Alles wat je aandacht geeft groeit. Van sommige dingen wil je niet dat het groeit dus moet je het ook geen aandacht geven.

Ik weet makkelijker gezegd dan gedaan. Het is soms een rouw verwerking van 5 fases waar je doorheen moet.

Maar dat aandacht geven aan goede dingen kan wel een goede trap onder je hol zijn om aan de volgende fase van verwerking te beginnen.

Naar verloop van tijd zou het aandacht geven aan goede dingen zo frequent moeten zijn dat het kutgevoel vanzelf afsterft vanwege het gebrek aan aandacht. Bevrijdt jezelf.
Mojo.jojodinsdag 12 juni 2018 @ 21:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 21:02 schreef Faazz het volgende:
Ik heb net mijn motor opgehaald. Over een week wil ik weg naar Italie en verder, voor een maand, of zo. Ik zit met de twijfel om met haar af te spreken om samen een ritje te maken. Aan de ene kant vind ik dat ik dat het gezever omtrent "loslaten" wel lang genoeg geduurd heeft. Aan de andere kant denk ik dat ik nog vast klamp aan valse hoop. :{
Valse hoop is enorm klote. Je verspilt je leven. Ik kon er lang geleden niet mee omgaan en heb op niet zo fraaie wijze toen m'n eigen valse hoop de nek om gedraaid. Was wel een keerpunt in m'n leven doordat ik vanaf toen weer positieve dingen uit m'n leven ging halen.
Faazzdinsdag 12 juni 2018 @ 21:11
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 21:09 schreef Mojo.jojo het volgende:

[..]

op niet zo fraaie wijze toen m'n eigen valse hoop de nek om gedraaid.
Hoe dan?
Mojo.jojodinsdag 12 juni 2018 @ 21:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 21:11 schreef Faazz het volgende:

[..]

Hoe dan?
Zo'n ruzie gemaakt dat ik daarna zeker wist dat ze geen contact meer wilde.
gewoonmezelf87dinsdag 12 juni 2018 @ 21:21
quote:
9s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 21:14 schreef Mojo.jojo het volgende:

[..]

Zo'n ruzie gemaakt dat ik daarna zeker wist dat ze geen contact meer wilde.
Werkt dat? misschien dat ik dan toch mn telefoon voor zn kop had moeten smijten...

Meneer is eroverheen, Is op date geweest, was een succes en loopt nu met zo'n gelukkige glimlach op zn kop... Bah! En ik heb al een hele lijst met punten waarom ik zoveel beter af ben zonder hem maar dat hart he... }:|
S95Sedandinsdag 12 juni 2018 @ 21:31
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 20:52 schreef Blabara het volgende:

[..]

Ja, maar ik ben bang dat ik dat eerder had moeten doen. Toen wel gesprekken met hem gehad, maar ik was zo verward door wat er gebeurde dat ik misschien niet het meest constructieve gesprek heb gevoerd. Achteraf stom, had het beter moeten voorbereiden natuurlijk. Maar ik wil nu eigenlijk vermijden dat hij weet dat ik er nog mee worstel, en als ik nu weer vragen ga stellen...
Waarom zou dat erg zijn dan, als het jouw gevoel beter helpt verwerken waarom niet? Je doet het toch voor jezelf en niet om wat hij er eventueel van gaat vinden.
Faazzdinsdag 12 juni 2018 @ 21:43
Ik had ook graag uit mijn vel willen springen destijds. Met dat gevoel loop ik nog steeds rond. Je bereikt er niks mee, behalve dat je jezelf goed voor lul zet misschien. Het is bij mij nu tien weken uitgesproken, of zo. Ik zou niet weten wat voor nut het nog heeft om te onderhandelen over wat we ooit hadden.

Ik denk dat het weerzien van haar, voor mij een schop onder mijn hol zou betekenen om nu dan een keer echt verder te gaan met leven.
Faazzdinsdag 12 juni 2018 @ 21:44
Als ik het in een ander perspectief plaats, zie ik dat vrienden om mij heen ook wel mensen gedumpt hebben. Die zijn er een tijdje sip over maar doorgaans sneller op nieuw aan het daten en hebben het er ook niet meer over.

Zo herken ik het ook in mijzelf. Ik heb ooit een meid leren kennen die ik een tijdje leuk vond, maar al vrij snel met het gevoel zat dat ze niet goed voor me was. Uitgemaakt en verder niet mee gezeten. Dat was bij haar weer anders.
Mojo.jojodinsdag 12 juni 2018 @ 21:45
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 21:21 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Werkt dat? misschien dat ik dan toch mn telefoon voor zn kop had moeten smijten...

Meneer is eroverheen, Is op date geweest, was een succes en loopt nu met zo'n gelukkige glimlach op zn kop... Bah! En ik heb al een hele lijst met punten waarom ik zoveel beter af ben zonder hem maar dat hart he... }:|
Soms moet je een schip achter je verbranden, zodat je niet meer in de verleiding komt terug te zwemmen naar een wrak maar gewoon volle kracht vooruit kunt gaan?

Ik was ondertussen 6 maanden proberen het los te laten maar valse hoop hè, dus dat ging niet zo goed. Op een dag had ik zo iets van, ik kan hier alleen maar overheen komen als ik m'n eigen glazen ingooi.

Op dat moment ervaarde ik dat ze al langer bezig was het uit te maken maar niet de verantwoordelijkheid daarvoor wilde nemen. Ik voelde me gebruikt op een bepaalde manier.

Nu jaren later zie ik het anders, en kan ik haar positie van toen eigenlijk heel goed begrijpen. Ik zie nu wel in dat ze op dat moment dan ook wel een stuk voor lag qua "persoonlijke ontwikkeling" :')

Hoe dan ook; dat groeiproces had er niet geweest. Ik had denk ik dan op haar blijven leunen emotioneel gezien. Soms zie ik een ex-collega. Zit vreselijk onder de duim bij zijn vrouw. Echt niet gezond gewoon. En dan moet ik wel weer even aan vroeger denken, dat ik ook zomaar zo had kunnen worden. -O-
Mojo.jojodinsdag 12 juni 2018 @ 21:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 21:43 schreef Faazz het volgende:
Ik had ook graag uit mijn vel willen springen destijds. Met dat gevoel loop ik nog steeds rond. Je bereikt er niks mee, behalve dat je jezelf goed voor lul zet misschien. Het is bij mij nu tien weken uitgesproken, of zo. Ik zou niet weten wat voor nut het nog heeft om te onderhandelen over wat we ooit hadden.

Ik denk dat het weerzien van haar, voor mij een schop onder mijn hol zou betekenen om nu dan een keer echt verder te gaan met leven.
Ik hoop het voor je. Weer meer van jezelf houden dan hoe je van je ex hebt gehouden. ^O^
gewoonmezelf87dinsdag 12 juni 2018 @ 22:08
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 21:45 schreef Mojo.jojo het volgende:

[..]

Soms moet je een schip achter je verbranden, zodat je niet meer in de verleiding komt terug te zwemmen naar een wrak maar gewoon volle kracht vooruit kunt gaan?

Ik was ondertussen 6 maanden proberen het los te laten maar valse hoop hè, dus dat ging niet zo goed. Op een dag had ik zo iets van, ik kan hier alleen maar overheen komen als ik m'n eigen glazen ingooi.

Op dat moment ervaarde ik dat ze al langer bezig was het uit te maken maar niet de verantwoordelijkheid daarvoor wilde nemen. Ik voelde me gebruikt op een bepaalde manier.

Nu jaren later zie ik het anders, en kan ik haar positie van toen eigenlijk heel goed begrijpen. Ik zie nu wel in dat ze op dat moment dan ook wel een stuk voor lag qua "persoonlijke ontwikkeling" :')

Hoe dan ook; dat groeiproces had er niet geweest. Ik had denk ik dan op haar blijven leunen emotioneel gezien. Soms zie ik een ex-collega. Zit vreselijk onder de duim bij zijn vrouw. Echt niet gezond gewoon. En dan moet ik wel weer even aan vroeger denken, dat ik ook zomaar zo had kunnen worden. -O-
Ik ben gewoon een debiel... iemand zei t vd week al, hij loopt over me heen, em dat is ook zo, maar IK laat dat gebeuren....Dat heb ik veel te lang gedaan en daar wil ik wel eens vanaf.
Blabaradinsdag 12 juni 2018 @ 22:19
quote:
6s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 21:31 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Waarom zou dat erg zijn dan, als het jouw gevoel beter helpt verwerken waarom niet? Je doet het toch voor jezelf en niet om wat hij er eventueel van gaat vinden.
Dat is ook zo. Maar als ik het vraag, wil ik dat hij eerlijk is, en helpt het me als hij dan eerlijk antwoordt dat hij ons inderdaad nooit samen oud heeft zien worden, terwijl ik geen moment aan de relatie twijfelde?

En daarnaast zou het me inderdaad niet moeten interesseren wat hij vindt, maar dat interesseert me eigenlijk wel. Ik voel me echt ontzettend door hem in de steek gelaten, voor mijn gevoel heeft hij me als een baksteen laten vallen. Hij heeft het compleet onverwachts uitgemaakt, met geen enkel goed gesprek vooraf, en zonder de deur op een kiertje te hebben daarbij. Hij heeft me echt diep gekwetst. Nadat hij het had uitgemaakt heb ik gesmeekt (stom, ik weet het) en gezegd dat ik alles wilde doen voor ons 2en. Maar nu probeer ik te voorkomen om hem ook nog het 'genot' te geven van het gevoel dat ik aan hem hang. Is dat raar?

Dankjewel trouwens, dat je steeds de tijd neemt om te reageren :)
larry_flyntdinsdag 12 juni 2018 @ 22:27
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 22:19 schreef Blabara het volgende:

[..]

Dat is ook zo. Maar als ik het vraag, wil ik dat hij eerlijk is, en helpt het me als hij dan eerlijk antwoordt dat hij ons inderdaad nooit samen oud heeft zien worden, terwijl ik geen moment aan de relatie twijfelde?

En daarnaast zou het me inderdaad niet moeten interesseren wat hij vindt, maar dat interesseert me eigenlijk wel. Ik voel me echt ontzettend door hem in de steek gelaten, voor mijn gevoel heeft hij me als een baksteen laten vallen. Hij heeft het compleet onverwachts uitgemaakt, met geen enkel goed gesprek vooraf, en zonder de deur op een kiertje te hebben daarbij. Hij heeft me echt diep gekwetst. Nadat hij het had uitgemaakt heb ik gesmeekt (stom, ik weet het) en gezegd dat ik alles wilde doen voor ons 2en. Maar nu probeer ik te voorkomen om hem ook nog het 'genot' te geven van het gevoel dat ik aan hem hang. Is dat raar?

Dankjewel trouwens, dat je steeds de tijd neemt om te reageren :)
Net alsof ik naar mezelf zit te kijken. Heel veel sterkte en laat je niet klein krijgen!
Blabaradinsdag 12 juni 2018 @ 22:28
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 21:45 schreef Mojo.jojo het volgende:

[..]

Soms moet je een schip achter je verbranden, zodat je niet meer in de verleiding komt terug te zwemmen naar een wrak maar gewoon volle kracht vooruit kunt gaan?

Ik was ondertussen 6 maanden proberen het los te laten maar valse hoop hè, dus dat ging niet zo goed. Op een dag had ik zo iets van, ik kan hier alleen maar overheen komen als ik m'n eigen glazen ingooi.

Op dat moment ervaarde ik dat ze al langer bezig was het uit te maken maar niet de verantwoordelijkheid daarvoor wilde nemen. Ik voelde me gebruikt op een bepaalde manier.

Nu jaren later zie ik het anders, en kan ik haar positie van toen eigenlijk heel goed begrijpen. Ik zie nu wel in dat ze op dat moment dan ook wel een stuk voor lag qua "persoonlijke ontwikkeling" :')

Hoe dan ook; dat groeiproces had er niet geweest. Ik had denk ik dan op haar blijven leunen emotioneel gezien. Soms zie ik een ex-collega. Zit vreselijk onder de duim bij zijn vrouw. Echt niet gezond gewoon. En dan moet ik wel weer even aan vroeger denken, dat ik ook zomaar zo had kunnen worden. -O-
Grappig, hier had ik het gisteren over. Ik heb hem moeten zien om te praten over ons huis, en hij deed gewoon ontzettend aardig, net alsof er niets aan de hand was. Ik begreep dat even niet. Ik zei tegen een vriendin dat het zoveel makkelijker zou zijn als hij ontzettend lullig tegen me deed. Of als ik ervoor zou zorgen dat hij me zou haten.
Blabaradinsdag 12 juni 2018 @ 22:35
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 22:27 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Net alsof ik naar mezelf zit te kijken. Heel veel sterkte en laat je niet klein krijgen!
Dankjewel :) Jij ook natuurlijk! We komen er wel weer bovenop, over een paar maanden. Misschien krijgen zij er dan nog last van?

[ Bericht 10% gewijzigd door Blabara op 14-06-2018 22:35:31 ]
Mojo.jojodinsdag 12 juni 2018 @ 22:41
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 22:08 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Ik ben gewoon een debiel... iemand zei t vd week al, hij loopt over me heen, em dat is ook zo, maar IK laat dat gebeuren....Dat heb ik veel te lang gedaan en daar wil ik wel eens vanaf.
Euhm, feitelijk zijn jullie (naast ouders voor jullie kinderen) huisgenoten?

Ik ben helaas maar al te bekend met een situatie waarbij je 100% ouder en 0% echtgenoot bent.

Het is in mijn ogen, als je eenmaal besloten hebt uit elkaar te gaan, de kunst om de ander niet in de weg te staan (zie even het verschil tussen niet in de weg staan en over je heen laten lopen!) gelukkig te worden. Dat noem ik (op basis van ervaring van de vechtscheiding van mijn ouders) verstandig. Heel verstandig!

Ik snap dat het voelt als een waardeloze houding van hem uit naar jou toe. Maar hopelijk versnelt het voor jou ook de verwerking van alles zodat je weer gelukkig kunt worden. En voor hem; iets nieuws beginnen terwijl je nog 'strings attached' hebt, daar weet karma wel raad mee. Vaar je eigen koers. Daar kom je het verst mee. Wees trots op jezelf. Daar heb je alle reden toe.


^O^

[ Bericht 0% gewijzigd door Mojo.jojo op 12-06-2018 22:49:31 ]
gewoonmezelf87dinsdag 12 juni 2018 @ 23:28
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 22:41 schreef Mojo.jojo het volgende:

[..]

Euhm, feitelijk zijn jullie (naast ouders voor jullie kinderen) huisgenoten?

Ik ben helaas maar al te bekend met een situatie waarbij je 100% ouder en 0% echtgenoot bent.

Het is in mijn ogen, als je eenmaal besloten hebt uit elkaar te gaan, de kunst om de ander niet in de weg te staan (zie even het verschil tussen niet in de weg staan en over je heen laten lopen!) gelukkig te worden. Dat noem ik (op basis van ervaring van de vechtscheiding van mijn ouders) verstandig. Heel verstandig!

Ik snap dat het voelt als een waardeloze houding van hem uit naar jou toe. Maar hopelijk versnelt het voor jou ook de verwerking van alles zodat je weer gelukkig kunt worden. En voor hem; iets nieuws beginnen terwijl je nog 'strings attached' hebt, daar weet karma wel raad mee. Vaar je eigen koers. Daar kom je het verst mee. Wees trots op jezelf. Daar heb je alle reden toe.


^O^
Dank je wel :*
Faazzdinsdag 12 juni 2018 @ 23:54
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 21:45 schreef Mojo.jojo het volgende:

[..]

Op dat moment ervaarde ik dat ze al langer bezig was het uit te maken maar niet de verantwoordelijkheid daarvoor wilde nemen. Ik voelde me gebruikt op een bepaalde manier.

Nu jaren later zie ik het anders, en kan ik haar positie van toen eigenlijk heel goed begrijpen. Ik zie nu wel in dat ze op dat moment dan ook wel een stuk voor lag qua "persoonlijke ontwikkeling" :')

Ik vat dit stuk niet zo. Geen oude schoenen weggooien voor je nieuwe hebt? Jezelf niet verliezen in een relatie? Alle opties open houden, elke dag?
MarkyMarkyeahwoensdag 13 juni 2018 @ 17:46
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 21:05 schreef Mojo.jojo het volgende:

[..]

Alles wat je aandacht geeft groeit. Van sommige dingen wil je niet dat het groeit dus moet je het ook geen aandacht geven.

Ik weet makkelijker gezegd dan gedaan. Het is soms een rouw verwerking van 5 fases waar je doorheen moet.

Naar verloop van tijd zou het aandacht geven aan goede dingen zo frequent moeten zijn dat het kutgevoel vanzelf afsterft vanwege het gebrek aan aandacht. Bevrijdt jezelf.
[/quote]
Dit! je slaat de spijker op zijn kop.
Ik heb dit ook te lang door laten gaan mijn relatie duurde 2 jaar en 9 maanden! Eerst waren we collega,s daarna vrienden en toen na een paar maanden echt vriend en vriendin.
Helaas heeft mijn ex een aaardige grote rugzak met een heftig verleden.met veel foute vriendjes.
Hierdoor was ze een kei in manipuleren als ze haar zin niet kreeg.Heb genoeg shit met haar meegemaakt plus kansen gegeven.
Faazzwoensdag 13 juni 2018 @ 23:52
Ik had haar net aan de telefoon. Het was een klein beetje ongemakkelijk maar vooral goed gestemd. Ik voel me niet echt raar nu of zo. We gaan zaterdag een stukje motor rijden en we zien wel.
C.L.Wernerdonderdag 14 juni 2018 @ 07:12
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 23:52 schreef Faazz het volgende:
Ik had haar net aan de telefoon. Het was een klein beetje ongemakkelijk maar vooral goed gestemd. Ik voel me niet echt raar nu of zo. We gaan zaterdag een stukje motor rijden en we zien wel.
Waarom zou je hier behoefte aan hebben? Wat 'zie je wel' zaterdag? Hoe het gaat, of er nog een kans in zit?

Persoonlijk vind ik dit wel een beetje vreemd.
gewoonmezelf87donderdag 14 juni 2018 @ 10:02
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 23:52 schreef Faazz het volgende:
Ik had haar net aan de telefoon. Het was een klein beetje ongemakkelijk maar vooral goed gestemd. Ik voel me niet echt raar nu of zo. We gaan zaterdag een stukje motor rijden en we zien wel.
Maak je het jezelf nu niet alleen maar ontzettend moeilijk?
Wat hoop je te bereiken met deze actie?
Blabaradonderdag 14 juni 2018 @ 12:27
Bluh, het gaat niet goed hier. Zo enorm teleurgesteld in hem en dat heb ik hem op de verkeerde manier laten weten. En ik wilde me niet laten kennen.. :(
Mojo.jojodonderdag 14 juni 2018 @ 12:41
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 12:27 schreef Blabara het volgende:
Bluh, het gaat niet goed hier. Zo enorm teleurgesteld in hem en dat heb ik hem op de verkeerde manier laten weten. En ik wilde me niet laten kennen.. :(
Dat is onderdeel van het loslaten. Na 'het gevecht' komt nog een fase van machteloosheid, en daarna de aanvaarding.

Daarom on a positive note. Hulde. Je bent goed op weg met de verwerking. ^O^
Mojo.jojodonderdag 14 juni 2018 @ 12:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 23:54 schreef Faazz het volgende:

[..]

Ik vat dit stuk niet zo. Geen oude schoenen weggooien voor je nieuwe hebt? Jezelf niet verliezen in een relatie? Alle opties open houden, elke dag?
Dat zijn vragen waaruit een bepaalde onzekerheid blijkt en er zekerheden worden ingebouwd. Helaas was ik toen zo naïef om er vol in te gaan, en heb ik veel te veel struisvogelgedrag vertoont door dat soort signalen te negeren. En dan loop je wat harder tegen 'de muur' aan. :')
gewoonmezelf87donderdag 14 juni 2018 @ 13:06
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 12:27 schreef Blabara het volgende:
Bluh, het gaat niet goed hier. Zo enorm teleurgesteld in hem en dat heb ik hem op de verkeerde manier laten weten. En ik wilde me niet laten kennen.. :(
wat heb je gedaan? Ik heb me de laatste 2 dagen ook niet van mn beste kant laten zien... :@
Blabaradonderdag 14 juni 2018 @ 13:20
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 13:06 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

wat heb je gedaan? Ik heb me de laatste 2 dagen ook niet van mn beste kant laten zien... :@
Bellen. En toen hij niet opnam boos appen, en uiteraard was hij aan het werk waardoor hij niet wilde bellen en raakte hij geïrriteerd, waardoor ik nog bozer werd. Voel me zo kinderachtig en wanhopig.

Wat is er bij jou gebeurd?
Blabaradonderdag 14 juni 2018 @ 13:22
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 12:41 schreef Mojo.jojo het volgende:

[..]

Dat is onderdeel van het loslaten. Na 'het gevecht' komt nog een fase van machteloosheid, en daarna de aanvaarding.

Daarom on a positive note. Hulde. Je bent goed op weg met de verwerking. ^O^
Aanvaarding is volgens mij nog ver weg, maar bedankt voor de oppepper :). Misschien is dit inderdaad een nieuwe fase. Alleen maak ik met mijn gedrag nu alleen nog maar meer stuk. Maar die teleurstelling doet zeer!
gewoonmezelf87donderdag 14 juni 2018 @ 14:16
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 13:20 schreef Blabara het volgende:

[..]

Bellen. En toen hij niet opnam boos appen, en uiteraard was hij aan het werk waardoor hij niet wilde bellen en raakte hij geïrriteerd, waardoor ik nog bozer werd. Voel me zo kinderachtig en wanhopig.

Wat is er bij jou gebeurd?
Ex is aan t daten en dat trek ik niet zo heel goed... Maar ipv dat ik dat normaal bepreek ga ik alleen maar kutopmerkingen maken... Nu doet hij ook niet echt zn best om mij te ontzien want hij heeft t telkens over haar en wat ze.voor plannen maken :')
maar t zal er wel bijhoren...

Waarin had ex je teleurgesteld.
Blabaradonderdag 14 juni 2018 @ 14:23
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 14:16 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Ex is aan t daten en dat trek ik niet zo heel goed... Maar ipv dat ik dat normaal bepreek ga ik alleen maar kutopmerkingen maken... Nu doet hij ook niet echt zn best om mij te ontzien want hij heeft t telkens over haar en wat ze.voor plannen maken :')
maar t zal er wel bijhoren...

Waarin had ex je teleurgesteld.
Ja, jij wordt natuurlijk nog de hele tijd geconfronteerd met je ex.. Is er al een uitzicht op een betere situatie?

Mijn ex heeft van de één op andere dag de stekker uit de relatie getrokken omdat hij al een tijdje twijfelde, nooit iets kenbaar heeft gemaakt en nadat hij zijn twijfels uitte ook geen zin had in een gesprek over hoe we de 'problemen' konden oplossen. Van tijd tot tijd voel ik me dus best wel voorgelogen en in de steek gelaten.
gewoonmezelf87donderdag 14 juni 2018 @ 21:54
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 14:23 schreef Blabara het volgende:

[..]

Ja, jij wordt natuurlijk nog de hele tijd geconfronteerd met je ex.. Is er al een uitzicht op een betere situatie?

Mijn ex heeft van de één op andere dag de stekker uit de relatie getrokken omdat hij al een tijdje twijfelde, nooit iets kenbaar heeft gemaakt en nadat hij zijn twijfels uitte ook geen zin had in een gesprek over hoe we de 'problemen' konden oplossen. Van tijd tot tijd voel ik me dus best wel voorgelogen en in de steek gelaten.
Hij reageert op elke passende woning... hoop dat het snel rond is.

Als het zo onverwacht komt is loslaten lastig... Je moet verder maar kan mij voorstellen dat je veel vragen hebt.
Blabaravrijdag 15 juni 2018 @ 13:42
We hebben het één en ander geregeld voor ons huis. Hij was behoorlijk emotioneel toen het nog even over ons ging. Maakt het er toch ook niet gemakkelijker op :(
gewoonmezelf87vrijdag 15 juni 2018 @ 13:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 13:42 schreef Blabara het volgende:
We hebben het één en ander geregeld voor ons huis. Hij was behoorlijk emotioneel toen het nog even over ons ging. Maakt het er toch ook niet gemakkelijker op :(
Hij moet t ws ook gewoon nog verwerken... verandert niets verder.

Ex zit vorige week te janken dat ie alles verkloot heeft en nooit meer iemand als mij gaat vinden en blablabla jankjank en afgelopen week is hij op date... hij was er blijkbaar snel overheen :')
Blabaravrijdag 15 juni 2018 @ 13:59
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 13:49 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Hij moet t ws ook gewoon nog verwerken... verandert niets verder.

Ex zit vorige week te janken dat ie alles verkloot heeft en nooit meer iemand als mij gaat vinden en blablabla jankjank en afgelopen week is hij op date... hij was er blijkbaar snel overheen :')
Dat hou ik mijzelf ook voor, en hij was ook duidelijk. Hij gelooft niet dat er iets zou veranderen. Maar ik had wel verwacht dat bij iemand die al een tijd twijfelde ook een last van de schouders zou vallen.

Die date is ook gewoon een vlucht, neem ik aan.
C.L.Wernervrijdag 15 juni 2018 @ 14:16
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 13:49 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Hij moet t ws ook gewoon nog verwerken... verandert niets verder.

Ex zit vorige week te janken dat ie alles verkloot heeft en nooit meer iemand als mij gaat vinden en blablabla jankjank en afgelopen week is hij op date... hij was er blijkbaar snel overheen :')
Tsja, zo gaan die dingen. Lekker laten lullen, ga zelf ook lekker op date.