Klopt, heb het dan ook niet over de echt allergische mensen.quote:Op donderdag 14 december 2017 10:37 schreef kwakz0r het volgende:
Voor de mensen met coeliakie is dat dus wel een probleem. Je zou t dan eigenlijk niet eens glutenvrij moeten noemen...
Ja, alles is daar nu wel over gezegd.quote:Op donderdag 14 december 2017 10:57 schreef essnhills het volgende:
Misschien kan de allergiediscussie ergens anders?
Zoals je ziet had na die opmerking ook niemand er meer iets over gezegdquote:Op vrijdag 15 december 2017 13:31 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja, alles is daar nu wel over gezegd.
Weet iemand een goed recept voor pommes duchesse? Ik voel me ineens nostalgisch.
Zie nu pas dat die post alweer 24 uur oud isquote:Op vrijdag 15 december 2017 13:40 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Zoals je ziet had na die opmerking ook niemand er meer iets over gezegd
Proberen te negeren hoe ongezond het is en heel veel boter en eidooiers natuurlijk😂quote:Op vrijdag 15 december 2017 13:31 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja, alles is daar nu wel over gezegd.
Weet iemand een goed recept voor pommes duchesse? Ik voel me ineens nostalgisch.
Iets met wat bite, zou ik doen. Een knapperig wafeltje of zo?quote:Op vrijdag 15 december 2017 19:43 schreef Broodjekipkorn het volgende:
Ik gooi het toch over een andere boeg. Vorige keer vroeg ik voor ideeën met karamel voor het nagerecht. Heb besloten dat ik dat geen vereiste vind.
Ik zag nu een mooi recept voor witte chocoladetruffels, dat ziet er ook wel leuk uit op een bordje (3 van die kleine balletjes). Dan wil ik er graag nog een leuk glaasje met een mousse bij serveren (denk ik), jullie echte aanraders? En dan tot slot eigenlijk nog een derde dingetje op het bord, maar daarvan heb ik nog helemaal geen idee wat. Tips?
Thanks! Daar ga ik eens op verder borduren.quote:Op vrijdag 15 december 2017 20:14 schreef Bleie het volgende:
[..]
Iets met wat bite, zou ik doen. Een knapperig wafeltje of zo?
Aparte combi, smaakt dat een beetje? Lijkt me dat het zo zout wordt met parmaham én balsamico..quote:
Waarom zou het door balsamico zout worden? Ik heb een oudere, lekker stroperige. Past er perfect bij vanwege het zoetje.quote:Op maandag 18 december 2017 16:27 schreef Vocatala het volgende:
[..]
Aparte combi, smaakt dat een beetje? Lijkt me dat het zo zout wordt met parmaham én balsamico..
Niet perse zout, meer te overheersend. Maar heb het nog nooit geprobeerd dus was gewoon benieuwd.quote:Op maandag 18 december 2017 16:33 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Waarom zou het door balsamico zout worden? Ik heb een oudere, lekker stroperige. Past er perfect bij vanwege het zoetje.
Ik doe er ook niet teveel bij, denk dat een aantal stippen genoeg gaat zijn. Heb het al een keer eerder gemaakt en is wat mij betreft zeker een aanrader, maar dan wel met goede, dikke balsamico en niet die van de AH.quote:Op maandag 18 december 2017 16:34 schreef Vocatala het volgende:
[..]
Niet perse zout, meer te overheersend. Maar heb het nog nooit geprobeerd dus was gewoon benieuwd.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |