Next level fusion.quote:Op woensdag 20 september 2017 18:28 schreef WammesWaggel het volgende:
Boerenkool met.... spaghetti
Eens proberen of dat smikkelen is
Bijzondere combinatie wel.quote:Op woensdag 20 september 2017 18:28 schreef WammesWaggel het volgende:
Boerenkool met.... spaghetti
Eens proberen of dat smikkelen is
Stond gisteren op het menu bij ons in de kantine.quote:Op woensdag 20 september 2017 18:28 schreef WammesWaggel het volgende:
Boerenkool met.... spaghetti
Eens proberen of dat smikkelen is
Werk jij bij zo'n groot bedrijf?quote:Op woensdag 20 september 2017 18:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Stond gisteren op het menu bij ons in de kantine.
Ja, best wel groot ja.quote:
Ja als variant van spaghetti met spinazie dit ook eens een kans gegeven en het was wel smakelijk met Italiaanse kruiden, prei en tomaten.quote:
Ik walg nooit in de kantine, maar warme maaltijden neem ik niet. Ik hou niet van warm eten tussen de middag.quote:Op woensdag 20 september 2017 20:34 schreef MCH het volgende:
[..]
Ben benieuwd of je vaak met walgen in de kantine staat of hebben ze wel eens lekkere dingen?
Helemaal hip man. Paar jaar geleden in San Francisco hadden ze 8 soorten boerenkool in de supermarkt. Een dus ook overal 'kale' op allerlei manieren in eettentjes.quote:
Ach bordje stamppot boerenkool gaat er wel in.quote:Op woensdag 20 september 2017 20:52 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Helemaal hip man. Paar jaar geleden in San Francisco hadden ze 8 soorten boerenkool in de supermarkt. Een dus ook overal 'kale' op allerlei manieren in eettentjes.
Die had ik ook op paar weekjes terug , dacht hetzelfde aan jou een pruim/ vaginequote:Op woensdag 20 september 2017 23:00 schreef MCH het volgende:
Dikke vagina op het etiket, goddelijk bier.
[ afbeelding ]
Is ook lekker met spekjes en een pepertje erin.quote:Op woensdag 20 september 2017 20:35 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Ja als variant van spaghetti met spinazie dit ook eens een kans gegeven en het was wel smakelijk met Italiaanse kruiden, prei en tomaten.
Ga ik nog een keertje maken.
Explain de gerookte paprikadip 😀quote:Op woensdag 20 september 2017 22:29 schreef FutureFairytale het volgende:
Bami met kroepoek.
Toe koeienvla.
Nu wat chips met gerookte paprikadip.
uit de hapjesafdeling van de AH. Is zure room met gerookte paprikapoeder en nog meer. Smaakt best lekker bij chips (of stokbrood)quote:Op donderdag 21 september 2017 16:52 schreef ChilllayD het volgende:
[..]
Explain de gerookte paprikadip 😀
Ziet er goed uitquote:Op woensdag 20 september 2017 23:00 schreef MCH het volgende:
Dikke vagina op het etiket, goddelijk bier.
[ afbeelding ]
Ontbijt of tijdsverschil?quote:Op vrijdag 22 september 2017 08:05 schreef Argo het volgende:
Diepvrieshamburger met zachte broodjes, kaas en bbq saus.
Ontbijt jaquote:Op vrijdag 22 september 2017 10:52 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ontbijt of tijdsverschil?
OMG... nóg meer trek nu.quote:Op donderdag 21 september 2017 23:48 schreef FutureFairytale het volgende:
Alleen maar trek gehad deze avond.
Kaasblokjes, bugles met danish chef, roggebrood met smeerkaas..
Klinkt lekker! Maar is dat niet een beeeeetje téveel ricola?quote:Op vrijdag 22 september 2017 12:48 schreef Atak het volgende:
Italiaanse omelet (met groene en rode pepers, tomaat, rundergehakt, ui, ei en rucola) als smaakmaker een beetje olijfolie en limoen erover heen gedruppeld.
[ afbeelding ]
Ik vind dat zo lekker, en het is zo gezond want ik eet al niet veel groente.quote:Op vrijdag 22 september 2017 13:02 schreef Hexx. het volgende:
[..]
Klinkt lekker! Maar is dat niet een beeeeetje téveel ricola?
Dat ziet er lekker uit! Dat ga ik ook eens maken. Alles wat er in zit staat hier?quote:Op vrijdag 22 september 2017 12:48 schreef Atak het volgende:
Italiaanse omelet (met groene en rode pepers, tomaat, rundergehakt, ui, ei en rucola) als smaakmaker een beetje olijfolie en limoen erover heen gedruppeld.
[ afbeelding ]
Dit is niet het origineel Italiaans recept. Turken maken dit ook. Ik heb de recepten gecombineerd.quote:Op vrijdag 22 september 2017 15:25 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Dat ziet er lekker uit! Dat ga ik ook eens maken. Alles wat er in zit staat hier?
Dank je! Ik ga kijken of ik de kunst kan gaan beheersen.quote:Op vrijdag 22 september 2017 15:51 schreef Atak het volgende:
[..]
Dit is niet het origineel Italiaans recept. Turken maken dit ook. Ik heb de recepten gecombineerd.
Hoe je het doet is belangrijk want dat kan een groot verschil uitmaken.
1. Eerst de pepers (naar keuze) en ui licht aanbakken in olijfolie
2. Dan kan je er vlees bij doen, hoef niet. Ik gebruik meestal Turkse worst of gedroogd vlees. Maar een beetje gehakt kan ook. Ongeveer 70% garen.
3. Dan kan je er dun gesneden tomaten bij doen. Roeren totdat het tomaat zacht en smeuïg is. Tomatensaus of pastasaus bij doen (dat moet je niet laten borrelen). Eventueel ook een beetje roomboter.
4. Als laatst kan eieren er in doen. Dat je de proporties goed heb is belangrijk, want te veel ei of te veel van dat ander kan de balans verpesten.
5. Rucola erop doen. Olijfolie en limoen overheen druppelen
Het zal je niet in een keer lukken. Het is best wel een kunst om dit te maken maar als weet hoe je het moet maken dan zul je echt een orgasme in je mond hebben. Tenminste de beste smaken die ik geproefd heb.
Ja,smaakte wel. Drank gelag was leuker.quote:Op vrijdag 22 september 2017 14:59 schreef Lilith_Immaculate het volgende:
Zozo Iwa die lunch van jou lust ik ook wel
Ze hebben altijd een afwijking, geen probleem tenzij je echt heel exact wilt werken. Dit soort thermometers zijn zelden echt goed exact en meestal matig geijkt.quote:Op vrijdag 22 september 2017 20:29 schreef RobinOok het volgende:
Mijn lief had zeeduivel met chorizo en tomaat enzo gemaakt, in de oven.
Kon mooi mijn nieuwe thermometer uitproberen. Bleek inderdaad 31 graden, dus nog wat verder gegaard.
Ding zegt dat ikzelf 38,4 warm ben. Straks even met mensenthermometer nameten.
Wat heb ik liever, dat dat ding een afwijking heeft of ik koorts?
Zullen we wedden?quote:Op vrijdag 22 september 2017 20:51 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Ze hebben altijd een afwijking, geen probleem tenzij je echt heel exact wilt werken. Dit soort thermometers zijn zelden echt goed exact en meestal matig geijkt.
Wedden om wat?quote:
Deze is nieuw. Kostte 90 euro.quote:Op vrijdag 22 september 2017 21:01 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Wedden om wat?
Heb jij een heel bijzondere thermometer dan? De paar keukenthermometer s die ik had weken flink af.
Tapas Pinchos, wat is het nou?quote:Op vrijdag 22 september 2017 14:26 schreef Iwanius het volgende:
Middag:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Gin tonic i.c.m.wat Tapas Pinchos, gewoon om alvast wat te knabbelen.
opvolgend
[ afbeelding ]
Hoppa, volle tafels. Gelijk 2 plateaus aan hapjes laten aanrukken i.c.m.limochello's
want tis vrijdag, dus vroege borreltijd en dus genieten met champie, shotjes
en pafferts voor iedereen.
Ik schrok, mensenthermometer gaf 1,5 graad lager aan. Maar toen realiseerde ik me dat ik aspirientje had geslikt.quote:Op vrijdag 22 september 2017 21:01 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Wedden om wat?
Heb jij een heel bijzondere thermometer dan? De paar keukenthermometer s die ik had weken flink af.
90! Dan kan hij maar beter heel goed zijn.quote:Op vrijdag 22 september 2017 21:49 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Deze is nieuw. Kostte 90 euro.
En ik ben zwaar verkouden.
quote:Op zondag 24 september 2017 11:20 schreef Iwanius het volgende:
(vroege)Lunch
[ afbeelding ]
Lekker zelf bereide home meal: o.a.Kip,varken,groente,witte rijst.
Nice. Dat boek heb ik ook. Is het lekker?quote:Op zondag 24 september 2017 17:36 schreef hofferin het volgende:
[ afbeelding ]
Ziti Al Forno. Recept uit het Sopranos kookboek.
Het is best lekker ja, Volgende keer zou ik het gehakt er wel los indoen in plaats van in balletjes en iets minder knoflook. Maar het is wel een aanrader.quote:Op zondag 24 september 2017 18:08 schreef Tem het volgende:
[..]
Nice. Dat boek heb ik ook. Is het lekker?
Dat ziet er lekker en simpel uit ! Recept ?quote:Op zondag 24 september 2017 17:36 schreef hofferin het volgende:
[ afbeelding ]
Ziti Al Forno. Recept uit het Sopranos kookboek.
https://www.puureten.net/(...)lletjes-uit-de-oven/quote:Op zondag 24 september 2017 18:34 schreef Geerd het volgende:
[..]
Dat ziet er lekker en simpel uit ! Recept ?
Dat is de moeilijke versie !! Maar dat kan ook anders natuurlijk bedankt sla hem op !!quote:Op zondag 24 september 2017 18:40 schreef hofferin het volgende:
[..]
https://www.puureten.net/(...)lletjes-uit-de-oven/
Ziet eruit als heerlijk eten maar zou het wel op prijs stellen als je je lul eens goed wast voor je hem op de foto zetquote:Op zondag 24 september 2017 19:34 schreef Iwanius het volgende:
Eerder op de dag Rotterdam Proeft! bezocht.
Daarna gezien het fraaie weer:
[ afbeelding ]
Maar even deze top Vodka soldaat gemaakt i.c.m.een sigaartje.
Avondeten (Thais)
[ afbeelding ]
jeu..mini-loempiaatjes & sate.
[ afbeelding ]
Garnalen salade.
[ afbeelding ]
Groene curry met kipfilet.
[ afbeelding ]
Het gevulde bord.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Acclimatiseren met weer zo een 'mocro' meeuw die loert.
Lekker allemaal zeg! Noodles zien er goed uit.quote:Op maandag 25 september 2017 10:44 schreef minilot het volgende:
Ontbijt: paddestoelenragout met marsala + stokbroodje. Tevens reine claude-pruim en koffie.
Vanavond dit:
http://thewoksoflife.com/2016/04/15-minute-lazy-noodles/
..gemaakt met varkensworstvlees.
Ga je wel eens bij O'Pazzo eten?quote:Op maandag 25 september 2017 15:08 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
Simpel,doch lekker: pizza met extra tomatensaus & spinazie.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Op de EUR even een rustmomentje ingelast.
Iwanius bij O'Pazzo in 2015.quote:Op maandag 25 september 2017 16:38 schreef Duveldrinker het volgende:
Ga je wel eens bij O'Pazzo eten?
Yo Iwanius, vanaf nu knikker ik foto's die alleen om sigaren draaien en niet om eten of drinken eruit, ja? Of je moet in het vervolg je sigaren daadwerkelijk gaan verorberen in plaats van oproken, maar daar willen we ter bewijs dan wél een filmpje van!quote:
Ik denk dat dit verzoek veel indruk heeft gemaakt.quote:Op zondag 24 september 2017 21:23 schreef Molo het volgende:
[..]
Ziet eruit als heerlijk eten maar zou het wel op prijs stellen als je je lul eens goed wast voor je hem op de foto zet
Thanks
..wat het verorberen versus oproken nog wat interessanter maakt.quote:Op dinsdag 26 september 2017 08:01 schreef MCH het volgende:
[..]
Ik denk dat dit verzoek veel indruk heeft gemaakt.
haj vakantiequote:Op dinsdag 26 september 2017 13:28 schreef Geerd het volgende:
Broodjegezond bij bakker bart vanaaf karbonades met ui paprika en wat krieltjes !! Nu zo droge wos en bier
lekker hoe maak jij de satesaus?quote:Op dinsdag 26 september 2017 16:09 schreef uniekhoorn het volgende:
Nu een gekookt eitje met rookvlees.
Vanavond: spruitjes, kalfslever, rijst met zelfgemaakte satesaus
De simpele versie die altijd wat veranderd maar standaard: Flinke eetlepel pindakaas, melk, ketjap, sojasaus, basterdsuiker, 2 eetlepeltjes tomatenpuree, eetlepel sambal en dan laos, gemberpoeder, snufje vetsin, koriander, beetje komijn en serehpoeder... zoietsquote:
Eventueel kun je de basterdsuiker en vetsin weglaten. Ketjap is van zichzelf al zoet (tenzij je de zoute hebt) en zonder vetsin is het vaak ook heerlijk.quote:Op dinsdag 26 september 2017 16:16 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
De simpele versie die altijd wat veranderd maar standaard: Flinke eetlepel pindakaas, melk, ketjap, sojasaus, basterdsuiker, 2 eetlepeltjes tomatenpuree, eetlepel sambal en dan laos, gemberpoeder, snufje vetsin, koriander, beetje komijn en serehpoeder... zoiets
Maar niet erg authentiek.quote:Op dinsdag 26 september 2017 16:23 schreef Waterdrinker het volgende:
[..]
zonder vetsin is het vaak ook heerlijk.
Dat kan zijn ja, blijft een persoonlijke voorkeur natuurlijk.quote:Op dinsdag 26 september 2017 17:05 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Maar niet erg authentiek.
#teamvetsin
Cool, nog nooit gegeten.quote:Op dinsdag 26 september 2017 20:12 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Ja.
http://www.ecoville.nl/ui(...)roene-bloemkool.html
Heb het zelf op de markt gehaald.quote:
Zelfgemaakte wrap? Of heb je die ergens vandaan?quote:Op woensdag 27 september 2017 12:38 schreef Helsinki het volgende:
Vanavond groentesoep en een koolhydraatarme wrap.
Ik bestel ze bij de Body & Fit shop en heb deze keer die van CarbZone. Vind ze minder dan de vorige die ik had (mama lupe's) maar niet vies hoor!quote:Op woensdag 27 september 2017 14:54 schreef ChrisCarter het volgende:
[..]
Zelfgemaakte wrap? Of heb je die ergens vandaan?
Vanavond sperziebonen met hamlap. Vanmiddag spinazie met tonijnstukjes op
Voor je het weet heb je het kuipje (hollandse dip) leeggegetenquote:Op woensdag 27 september 2017 16:19 schreef Karzai het volgende:
vanavond uiensoep en afbak broodjes met smeersels, chavroux geitenkaas en hollandse dip nooit gehad die dip maar eens proberen
erbij 2 schouderkarbonaadjes in stukjes gesneden en gebakken met een uitje knoflook sambal badjak en zoete ketjap
Dure kip manquote:Op woensdag 27 september 2017 11:46 schreef Iwanius het volgende:
Middag
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wat gehaald bij o.a.dit adresje waar je de eerste foto van ziet. Ook een favoriete plek van Robin.
Crunchwrap gegoogled, nu wil ik het.quote:Op woensdag 27 september 2017 17:22 schreef realAIVD het volgende:
Nu kiwibessen (best lekker)
en straks een vegetarische "crunchwrap",
dwz, een wrap met kaas, zwarte bonen, chilipoeder, dan een tostada (zeg maar een platte tacoschelp) met zure room, daarop sla, tomaat en salsa verde, even vouwen a la de "crunchwrap supreme van taco bell" (met dank aan het internet), beide zijden bakken, en klaar....
best wel zin in.
Heerlijk...de laatste keer dat ik behoorlijk Indisch at is TE lang geleden, daar moet ik weer eens een goed adresje voor zoeken.quote:Op woensdag 27 september 2017 17:59 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Crunchwrap gegoogled, nu wil ik het.
Maar er wordt Indisch voor me gehaald, ook lekker. Een halve bak nasi met 3 soorten rundvlees, 2 soorten groente en een ei. Ook een portie gado gado en bamisoep. Soep en kliekjes voor de lunch van morgen.
Sojakip die zo lekker is dat je het niet eens proeft. En duur is die zaak helemaal niet i.v.g.met andere soortgelijke zaken.quote:
Ziet er goed uit.quote:Op woensdag 27 september 2017 20:35 schreef emmyemmy2 het volgende:
Zelf roti gemaakt, rotiplaat van de toko. En ja ik weet dat roti het brood is.
[ afbeelding ]
Meestal koop ik er geroosterd buikspek of cha sieuw. Bami heb ik er nooit gehad, maar nasi kun je beter zelf maken.quote:Op woensdag 27 september 2017 11:46 schreef Iwanius het volgende:
Middag
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wat gehaald bij o.a.dit adresje waar je de eerste foto van ziet. Ook een favoriete plek van Robin.
Wasda?quote:Op woensdag 27 september 2017 21:39 schreef FutureFairytale het volgende:
Popeye spaghetti en toe dubbelvla.
je moet nodig in therapiequote:Op woensdag 27 september 2017 22:19 schreef MCH het volgende:
Een herfstbok, ik lijk wel een ouwe lul van 50 die eindelijk weer eens een ander biertje drinkt.
En een paar kapjes met honing.
Het is toch een vrij bizar exclusief Hollands fenomeen, die bokbieren. Zelfs La Chouffe zet er 1 op de markt voor.quote:
wat heeft bier met seizoenen te maken?quote:Op woensdag 27 september 2017 22:34 schreef MCH het volgende:
[..]
Het is toch een vrij bizar exclusief Hollands fenomeen, die bokbieren. Zelfs La Chouffe zet er 1 op de markt voor.
Denk dat veel mensen een witbiertje met de zomer associëren en een stout meer voor de winter/herfstquote:Op woensdag 27 september 2017 22:36 schreef aloa het volgende:
[..]
wat heeft bier met seizoenen te maken?
NIet gewoon elke dag schultenbrau drinken in witte tuinstoel en in de winter je huisvuil verbranden in de vuurkorfquote:Op woensdag 27 september 2017 22:38 schreef MCH het volgende:
[..]
Denk dat veel mensen een witbiertje met de zomer associëren en een stout meer voor de winter/herfst
Niet voor tien uur je eerste Kanon open trekkenquote:Op woensdag 27 september 2017 22:39 schreef Geerd het volgende:
[..]
NIet gewoon elke dag schultenbrau drinken in witte tuinstoel en in de winter je huisvuil verbranden in de vuurkorf
witbiertje kan ook in de zomer? Herfst, lentebok...allemaal hetzelfdequote:Op woensdag 27 september 2017 22:38 schreef MCH het volgende:
[..]
Denk dat veel mensen een witbiertje met de zomer associëren en een stout meer voor de winter/herfst
Behalve dan dat ze herfstbok alleen in deze periode verkopen, witbier hele jaar doorquote:Op woensdag 27 september 2017 22:40 schreef aloa het volgende:
[..]
witbiertje kan ook in de zomer? Herfst, lentebok...allemaal hetzelfde
Vielen alle restauranten tegen op Malta, heb geen enkel verslag gezien?quote:Op vrijdag 29 september 2017 14:28 schreef golfer het volgende:
Tosti ham-kaas met een coca cola bij Luden op het Plein in Den Haag.
Wat is mettbroodje?quote:Op vrijdag 29 september 2017 18:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Tomatensoep gemaakt, daarna Mettbroodjes
mijn google geeft het recept van Piet zelf:quote:
OMG, was je bij Luden en dan niet eens de lekkerste nachos gegeten daarquote:Op vrijdag 29 september 2017 14:28 schreef golfer het volgende:
Tosti ham-kaas met een coca cola bij Luden op het Plein in Den Haag.
Dat is een lullige vrijdagsnackquote:Op vrijdag 29 september 2017 15:48 schreef Karzai het volgende:
Sinds vandaag een airfryer in de kantine elke vrijdag snacks voor lunch, ik had een bitterbal
vanavond homemade broodjes hamburger
We waren op Gozo. En alle recensies daarvan staan op onze site.quote:Op vrijdag 29 september 2017 14:31 schreef MCH het volgende:
Vielen alle restauranten tegen op Malta, heb geen enkel verslag gezien?
Mett is als tartaar, maar dan van mager varkensvlees met wat peper en zout, vers gedraaid eet je dat rauw op een broodje. Erg lekker. Je kan Mett, gemalen en gekruid mager en rauw varkensvlees ook in een darm doen en dan drogen, dan krijg je een mettworst.quote:
quote:Op vrijdag 29 september 2017 19:27 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
mijn google geeft het recept van Piet zelf:
Heel duitse hapjes:
Mettbroodjes, neem mager varkensvlees en maak daar tartaar van, gekruid met wat zout, peper en een beetje nootmuskaat, serveren op harde witte broodjes en rauw gehakt uitje.
rauw varkens vlees? nog nooit gehad ..lijkt me wel lekkerquote:Op vrijdag 29 september 2017 22:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mett is als tartaar, maar dan van mager varkensvlees met wat peper en zout, vers gedraaid eet je dat rauw op een broodje. Erg lekker. Je kan Mett, gemalen en gekruid mager en rauw varkensvlees ook in een darm doen en dan drogen, dan krijg je een mettworst.
Wat is je website, ik woon op Gozo.quote:Op vrijdag 29 september 2017 21:04 schreef golfer het volgende:
[..]
We waren op Gozo. En alle recensies daarvan staan op onze site.
Fucking hell.....quote:Op vrijdag 29 september 2017 22:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Serveer ideeen
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
DMquote:Op vrijdag 29 september 2017 22:14 schreef ElJardinero9 het volgende:
Wat is je website, ik woon op Gozo.
Die 2e is jouw favoriet?quote:Op vrijdag 29 september 2017 22:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Serveer ideeen
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik zal nu wel te laat zijn, maar voor de volgende keer: dat 'water' kun je gewoon als bouillon gebruiken. Dus als basis voor soep of een ouderwetse pastasaus (voordat columbus de nachtschades naar Europa bracht hadden de italianen nog geen tomaten).quote:Op donderdag 28 september 2017 23:49 schreef Geerd het volgende:
Paar potten kant en klare runderboeljon, paprika zooi uien ierserunderlappen, ketjap en een of ander hete saus!!
Heerlijk...
Alleen nu nog 2 liter "water" in de pan...met een zooi kruiden uien en parika etc over.
Wat zou je daarmee kunnen doen ?
ik was te laat en had brood bij mequote:Op vrijdag 29 september 2017 20:52 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dat is een lullige vrijdagsnack
Was jij gisteren toevallig ook in Den Haag?quote:
Zo klopt iequote:Op zaterdag 30 september 2017 14:52 schreef golfer het volgende:
Portie kibbeling van pollak of koolvis van mijn vismannetje.
Nee. Hij snijdt ter plekke altijd voor mijn neus een stuk kabeljauwhaas in stukjes voor mij en doet die door het beslag voordat ie het frituurt.quote:
Dure kibbeling.quote:Op zaterdag 30 september 2017 15:57 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee. Hij snijdt ter plekke altijd voor mijn neus een stuk kabeljauwhaas in stukjes voor mij en doet die door het beslag voordat ie het frituurt.
Klopt. Maar de moeite waard.quote:
Betwijfel of je het verschil proeft met pollak of heekquote:
Dat mag jij betwijfelen. Ik weet wel beter.quote:Op zaterdag 30 september 2017 16:16 schreef Pietverdriet het volgende:
Betwijfel of je het verschil proeft met pollak of heek
Den Haag en Rijswijk even. Want?quote:Op zaterdag 30 september 2017 12:05 schreef golfer het volgende:
Was jij gisteren toevallig ook in Den Haag?
Dan vermoed ik dat ik je heb gespot op het Plein.quote:
leuk! Erg geschrokken van het aangezicht?quote:Op zaterdag 30 september 2017 20:18 schreef golfer het volgende:
[..]
Dan vermoed ik dat ik je heb gespot op het Plein.
Bleek een misvatting omdat ik geen terras heb gepakt in Den Haag of Rijswijk.quote:Op zaterdag 30 september 2017 20:39 schreef Duveldrinker het volgende:
leuk! Erg geschrokken van het aangezicht?
zag ze liggen bij de dirk ronde gepaneerde schijfjes ter grote van een hamburger, 10 minuutjes bakken en klaar, kabeljauwburgersquote:
Ah, echt nog nooit van gehoordquote:Op maandag 2 oktober 2017 17:14 schreef Karzai het volgende:
[..]
zag ze liggen bij de dirk ronde gepaneerde schijfjes ter grote van een hamburger, 10 minuutjes bakken en klaar, kabeljauwburgers
[ afbeelding ]
Best goed te doen eigenlijkquote:
Ja maar vissticks!!!quote:Op maandag 2 oktober 2017 17:22 schreef Muck het volgende:
[..]
Best goed te doen eigenlijk
Op een broodje met chilisaus en wat sla bijvoorbeeld of bij de spinazie en gebakken aardappels
Vissticksquote:
Precies!quote:
Voor herhaling vatbaar. Gotta luv Ainsley 😍😍quote:Op maandag 2 oktober 2017 15:29 schreef mascara-klodder het volgende:
Vanavond stoofschotel met kipdij, chorizo, tomaat en kikkererwten van Ainsley
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |