Chateaubriand met bearnaisesaus.quote:Op zondag 17 september 2017 14:37 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Ik koop mijn vlees altijd bij siem van der gragt, budget is er niet, daarom dacht ik aan ossenhaas.
Ik weet niet wat je denkt te proeven, maar ook Ierse koeien overleven de winter niet op gras.quote:Op zaterdag 23 september 2017 20:57 schreef Igen het volgende:
[..]
Ik koop altijd Ierse rib-eye. Het verschil met een gewone proef je echt wel.
Waarschijnlijk is het sowieso beter dan uit de supermarkt.quote:Op zaterdag 23 september 2017 19:02 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Er zit een groot verschil tussen een duur stuk vlees waarbij je zeker weet dat het beest buiten heeft gelopen en een stuk vlees van de turkse slager die god weet waar vandaan komt.
Jawel, in Nederland heb je "pure graze".quote:Op zaterdag 23 september 2017 20:27 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Alleen niet haalbaar in Nederland. Zuid Amerika wel!
steppegras lijkt op een zak opgewarmde chipsquote:Op zaterdag 16 september 2017 21:36 schreef Rorsach het volgende:
Een lekker stuk paardekogelbief, bedolven onder een berg steppegras.
Lekker op z'n Belgisch.
Iers rundvlees (en Ierse boter) staan volgens mij toch wel bekend vanwege de hoge kwaliteit, o.a. omdat ze vnl. gras en in de winter hooi eten.quote:Op zaterdag 23 september 2017 21:25 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik weet niet wat je denkt te proeven, maar ook Ierse koeien overleven de winter niet op gras.
Gemodificeerd testosteron. 1 van de 5 meest voorkomende vormen van groeihormonen voor koeien.quote:
Oh, Zé?! Lang geleden, die mopperkont.quote:Op zaterdag 23 september 2017 21:30 schreef sigme het volgende:
[..]
Jawel, in Nederland heb je "pure graze".
Die grazen puur hooi. Is 't niet mooi?
Jij kent Zé ook .
Streng verbodenquote:Op zaterdag 23 september 2017 22:12 schreef Buitendam het volgende:
[..]
Gemodificeerd testosteron. 1 van de 5 meest voorkomende vormen van groeihormonen voor koeien.
Goh, nee echt?quote:
Nee, dat blijft waar.quote:Op zaterdag 23 september 2017 22:14 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, Zé?! Lang geleden, die mopperkont.
Maar juist van hem heb ik geleerd dat grassfed geen optie is in NL.
Maar dat is nu achterhaald?
Dus je geeft toe dat het verboden is, en dat de opsporing functioneert.quote:Op zaterdag 23 september 2017 23:16 schreef Buitendam het volgende:
[..]
Goh, nee echt?
En nog lopen er ieder jaar nog bedrijven tegen de lamp. En dan laat ik importvlees nog buiten beschouwing. De belangen zijn te groot en troep in voer komt nog steeds voor.
Je eerdere reactie op die andere user sloeg nergens op.
Waar heb ik überhaupt het woord Turks gebruikt? Wat een rare opmerking.quote:Op zondag 24 september 2017 10:45 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dus je geeft toe dat het verboden is, en dat de opsporing functioneert.
Jouw posts en die van groeivoer slaan nergens op, zijn verdachtmakingen richting turkse slagers.
Ik ken de ze niet, maar ik heb het lekkerste rund ooit gegeten in een restaurant in Chili. Of het grassfeer was of niet weet ik niet.quote:Op zondag 24 september 2017 09:28 schreef sigme het volgende:
[..]
Nee, dat blijft waar.
Maar het lukt de marketingjongens heel aardig om "hooi" als "gras" te verkopen.
Dan krijg je dus "grasgevoerd" rund dat op stal hooi stond te vreten.
Heb jij wel eens vlees bij Zé gekocht of ergens gegeten? Ik niet, staat op de lijst goede voornemens.
JUmmiequote:Op vrijdag 29 september 2017 12:56 schreef TjjWester het volgende:
Ik heb zojuist 1500 gram paardenbiefstuk gehaald.
Samen met Rood Vonkquote:Op vrijdag 29 september 2017 15:53 schreef Igen het volgende:
Dat onderzoek over de psychologie van vleesetende mensen was toch uitgerekend één van die verzonnen onderzoeken van Diederik Stapel?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |