abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 15 september 2017 @ 13:15:28 #1
178214 Zipportal
Marcel van RoosmalenGod
pi_173790721
registreer om deze reclame te verbergen
1489747347515.JPG

north-korea-is-best-korea.jpg

Het nieuws tot zover

quote:
Noord-Koreaanse leider roept op tot meer raketlanceringen

Kim Jong-un dreigt met meer lanceringen boven zee zodat Noord-Korea op termijn het Amerikaanse eiland Guam in de Stille Oceaan kan bereiken. Dat hebben Noord-Koreaanse staatsmedia gemeld in de nacht van dinsdag op woensdag. De waarschuwing komt een dag nadat het land voor het eerst een raket over Japan schoot. De Verenigde Naties (VN) veroordeelden de raketlancering.

Noord-Korea laat weten dat Kim Jong-un aanwezig was bij het afschieten van de raket. Volgens staatsmedia was de lancering een reactie op gezamenlijke oefeningen van het Amerikaanse en Zuid-Koreaanse leger. De raket van dinsdag was pas een eerste stap van de militaire operatie om Guam te bereiken, aldus Kim Jong-un. Het projectiel vloog over het noorden van Japan en landde in zee.

Noord-Korea dreigde eerder al het eiland Guam aan te vallen, nadat de Amerikaanse president Donald Trump waarschuwde de Verenigde Staten niet te bedreigen. De Veiligheidsraad van de VN schrijft in een reactie op de lancering van dinsdag dat het belangrijk is dat Noord-Korea onmiddellijk concrete stappen neemt om de spanning in de regio te verminderen. De VN reppen niet over nieuwe sancties. Dat zouden Rusland en China niet willen.

https://www.ad.nl/buitenl(...)nceringen~a131edc8a/
Tijdlijn rakettesten
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hwasong-12
Hwasong-12a.jpg

Hwasong-14
Hwasong-14-b.png?resize=768%2C567&ssl=1

Taepodong-2
GettyImages-159954615-web-e1470694496585.jpeg
pi_173793121
Misschien eens goed om de gebeurtenissen op het Koreaanse schiereiland van niet-Westerse standpunt te bekijken. Een forum als Quora leent zich daarvoor. Het geeft een andere inzicht. De MSM is natuurlijk een ding om jezelf te informeren maar die berichten 99% vooral de Amerikaanse kijk op zaken.

https://www.quora.com/Why(...)mmon-borders-with-it

quote:
Ten aanzien van de sancties tegen Noord-Korea...

Ik denk niet dat dat verschil maakt, omdat de sancties niet zullen werken tegen Noord-Korea. Het land heeft over de jaren heen een levensstijl ontwikkeld en strategische wapens ontwikkeld, wetende dat het in een permanente staat van belegering zal verkeren. Dus ik zie de sancties niet werken.

Noord-Korea zal steun blijven krijgen uit China, alleen China zal dat nu op een andere manier doen. In plaats van zaken te doen met de Noord-Koreanen zal men zakendoen met Chinese zakenmensen in Noord-Korea. Zoals met alle sancties zijn er manieren om ze te omzeilen. De sancties zijn irrelevant in dit verhaal. Wat we nodig hebben is een vredesverdrag tussen de VS, Noord-Korea en de regering van Zuid-Korea. Noord-Korea heeft inderdaad een onvoorspelbaar regime, maar er is absoluut geen enkele twijfel over dat mocht Noord-Korea geen nucleaire wapens hebben, dat ze dan aangevallen zouden worden of dat er iets vergelijkbaars zou zijn gebeurd als met Libi, Irak en Syri. De enige reden dat Bashar Al-Assad niet uitgeleverd is aan de wolven is door Russische steun. Als goodwill voor alle hulp krijgt Rusland voor 50 jaar een militaire en marinebasis te huur in Syri, waardoor ze toegang hebben tot de Middellandse Zee. Je ziet dat de Russen en Chinezen de almacht die de VS in de jaren 90 en 00 genoot in de kiem aan het smoren zijn en daar houden ze niet van in Washington D.C.


[ Bericht 31% gewijzigd door Annihilan op 15-09-2017 17:56:14 ]
pi_173793472
Russia and China reject ‘shirking’ US calls to help rein in North Korea. The powerful pair hit out at America after Kim Jong-un fired another missile over Japan in the wake of new UN sanctions. Russia and China today united to reject US calls for them to rein in North Korea telling outspoken President Trump "you started this, you end it".

The US said the burden for tackling Kim Jong-un should fall on its main ally China and Russia - which also has strong ties to the rogue state. But China suggested the US was just passing the buck while Russia condemned "aggressive" US rhetoric for stirring up trouble on the Korean Peninsula in the first place. Russia condemned the latest missile test over mainland Japan, but also criticised Donald Trump's administration for its "aggressive" role in the crisis.

Vladimir Putin's foreign ministry condemned North Korea's test as "illegal" but quickly added: "Regrettably, aggressive rhetoric is the only thing coming from Washington." Kremlin spokesman Dmitry Peskov made the comments after Pyongyang fired a missile that flew over Japan's northern Hokkaido and into the Pacific Ocean. "In Russia we are deeply concerned about these provocative launches which are further stoking tensions. Clearly demonstrating that our position is that such launches are unacceptable is the most tangible thing we can do right now," said Peskov.

"Judging by the United Nations' Security Council, that is a unanimous point of view which unites Security Council members." China also condemned the test but was also didn't hold back at pointing the finger of blame at Washington. It accused the US of being "irresponsible" by blaming Beijing for not doing enough to combat Kim's escalating missile programme.

After the North's latest test, US Secretary of State Rex Tillerson called on China to use the oil it supplies to North Korea as leverage to pressure Kim into reconsidering his nuclear programme. But Chinese foreign ministry spokeswoman Hua Chunying said Beijing had already made "enormous sacrifices at a great price".

"The core lies in a conflict between the DPRK and the US. The focal point of the contradiction is not China," said Hua. "China is not the driver behind the escalation of the tensions. China also does not hold the key to the Korean peninsula issue. The initiators of a trouble should end it. "It's irresponsible and unhelpful for the settlement of the issue to unjustly blame others and shirk responsibilities in any form." "China supplies North Korea with most of its oil. Russia is the largest employer of North Korean forced labour," Tillerson said.
pi_173793538
registreer om deze reclame te verbergen
Interessant.
pi_173794446
Men kan niet eeuwig van beide walletjes blijven eten.

De tijd van definitieve keuzes en dito stellingen zijn nu aangebroken.
pi_173795588
Ik denk dat Noord Korea goed weet welke grenzen er zijn, welke ze wil mijden en welke ze bewust overtreden zal.

Het nucleaire programma van NK zal zich blijven ontwikkelen tot het moment daar komt dat NK zal onderhandelen niet over het wel of niet hebben van, maar juist zal onderhandelen over het aantal kernkoppen.

NK zal blijven testen, de provocaties en het spierballen gerol ook, daar moeten we maar aan gaan wennen als we dat al niet zijn.

Sancties lijken zo ondertussen ook geen directe zichtbare indruk achter te laten, Kim gaat gewoon door.

Maar toch liet de test van vannacht mij wel schrikken.

Wat een wereld :)
pi_173796862
registreer om deze reclame te verbergen
Haley (VN-ambassadeur van de VS): "Diplomatiek zijn er weinig opties meer, maar ik heb er geen probleem mee om deze discussie door te trappen naar generaal Mattis, die heeft genoeg opties." ~O>
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  vrijdag 15 september 2017 @ 20:05:53 #8
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173797388
Nee dat heeft die niet, warmongering idiot
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173801051
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 september 2017 19:34 schreef heywoodu het volgende:
Haley (VN-ambassadeur van de VS): "Diplomatiek zijn er weinig opties meer, maar ik heb er geen probleem mee om deze discussie door te trappen naar generaal Mattis, die heeft genoeg opties." ~O>
"Mad Dog" Mattis :7

Als hij Noord Korea uitschakeld is hij in een klap onsterfelijk. :7

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
pi_173802524
quote:
Noord-Korea wil 'militaire balans' met VS bereiken

Het doel van de Noord-Koreaanse kernwapen- en raketprogramma's is om "een balans" van militaire macht te bereiken met de Verenigde Staten. Dat heeft het Noord-Koreaanse staatspersbureau KCNA zaterdag (lokale tijd) verklaard.

De verklaring volgt op de test van een middellang- tot langeafstandsraket op vrijdag. Het was de tweede raket binnen een maand tijd die over Japans grondgebied vloog.

"Ons einddoel is om een balans van echte macht te vestigen met de Verenigde Staten, zodat de leiders van de VS niet langer over een militaire optie tegen Noord-Korea durven te praten", zei de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un tegen KCNA.

Naar aanleiding van de test op vrijdag lieten de Verenigde Staten weten militaire mogelijkheden te hebben om met Noord-Korea om te gaan, waarmee Washington leek aan te geven dat het geduld om diplomatie te bedrijven aan het opraken is.

https://www.nu.nl/algemee(...)met-vs-bereiken.html
  zaterdag 16 september 2017 @ 00:35:01 #11
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_173802726
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 september 2017 00:24 schreef Infection het volgende:

[..]

Dus het zijn losse flodders?
pi_173802783
- verkeerde topic
pi_173802942
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 22:49 schreef Nintex het volgende:

[..]

"Mad Dog" Mattis :7

Als hij Noord Korea uitschakeld is hij in een klap onsterfelijk. :7
Vooral bij Nederlandse bezitters van een Hyundai die nog beroep op garantie hadden willen doen.
  zaterdag 16 september 2017 @ 00:57:43 #14
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_173802951
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 september 2017 00:56 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Vooral bij Nederlandse bezitters van een Hyundai die nog beroep op garantie hadden willen doen.
Behoeven die auto s dan garantie?

Sparen die ook op productie kosten.
pi_173802955
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 22:49 schreef Nintex het volgende:
"Mad Dog" Mattis :7

Als hij Noord Korea uitschakeld is hij in een klap onsterfelijk. :7
Er was nog zo'n Amerikaanse generaal die dacht dat hij onsterfelijk kon worden in Noord-Korea. Douglas MacArthur was zijn naam.
pi_173803048
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 september 2017 00:58 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Er was nog zo'n Amerikaanse generaal die dacht dat hij onsterfelijk kon worden in Noord-Korea. Douglas MacArthur was zijn naam.
Had de politiek hem niet teruggefloten dan hadden we nu een stuk minder last gehad van de communisten.

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
  zaterdag 16 september 2017 @ 01:07:54 #17
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_173803061
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 september 2017 00:58 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Er was nog zo'n Amerikaanse generaal die dacht dat hij onsterfelijk kon worden in Noord-Korea. Douglas MacArthur was zijn naam.
JAA, MacArthur ging Korea wel ffkes regelen.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  zaterdag 16 september 2017 @ 01:09:14 #18
345369 ZetaOS
You mad.. brah?
pi_173803072
Ik snap wel dat NK boos is op Japan, begin vorige eeuw verhoerde Japan alle Noord-Koreaanse vrouwen als "troostmeisjes" :(
You mad.. brah?
pi_173803098
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 september 2017 00:57 schreef john2406 het volgende:

[..]

Behoeven die auto s dan garantie?

Sparen die ook op productie kosten.
Veelal op een gegeven moment wel, verder wel redelijk wagens tegenwoordig schijnt het.
pi_173803205
1311246801_cute_baby_sloth_yawns.gif
  Moderator zaterdag 16 september 2017 @ 01:47:57 #21
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_173803286
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 september 2017 01:07 schreef Bugno het volgende:

[..]

JAA, MacArthur ging Korea wel ffkes regelen.
MacArthur is de reden dat er uberhaupt nog een Zuid Korea is
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_173803405
China en Rusland zijn pro NK/anti VS, topic kan dicht.
The Ultimate Predictor November 2017!
pi_173805191
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 september 2017 02:11 schreef Nober het volgende:
China en Rusland zijn pro NK/anti VS, topic kan dicht.
Ze spelen een gevaarlijke dubbelrol. Met name China profiteert economisch van goedkope Noord-Koreaanse arbeidskrachten. Veel producten die 'made in China' dragen zijn juist vervaardigd in Noord-Korea.

Dus er wordt hier een soort van schijnpolitiek gespeeld. Schoorvoetend instemmen met VN-sancties en veroordelingen, maar tegelijkertijd van beide walletjes blijven eten.

Openstaande vraag blijft natuurlijk of de VS afwacht totdat NK een volwaardige kernmacht wordt die de wereld naar believen kan blijven afpersen. Daarmee is deze topic nog lang niet gesloten.
  Moderator zaterdag 16 september 2017 @ 09:50:53 #25
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_173805332
NK is al een volwaardige kernmacht
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_173806563
DJ00Zs9XcAAhAfC.jpg:large

McMaster: "We've been kicking the can down the road, and we've ran out of road"

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
pi_173807207
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 september 2017 01:47 schreef sp3c het volgende:

[..]

MacArthur is de reden dat er uberhaupt nog een Zuid Korea is
Ja, het was kantje boord in het begin van de Koreaanse oorlog.
pi_173807647
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 september 2017 11:56 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Ja, het was kantje boord in het begin van de Koreaanse oorlog.
Het moment dat de gealieerden stopte om oorlog te voeren om te winnen en de lessen van '39/40 vergeten waren...

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
  Moderator zaterdag 16 september 2017 @ 14:30:50 #29
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_173809453
das ook wel een beetje een bijzondere uitleg _O-
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_173810533
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 september 2017 11:16 schreef Nintex het volgende:
[ afbeelding ]

McMaster: "We've been kicking the can down the road, and we've ran out of road"
Wat een foto ook :').
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_173811162
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 september 2017 09:50 schreef sp3c het volgende:
NK is al een volwaardige kernmacht
Noem jij een paar pas geleden gemaakte waterstof bommetjes vergelijkbaar met de kern macht Rusland? 😂
pi_173811184
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 september 2017 02:11 schreef Nober het volgende:
China en Rusland zijn pro NK/anti VS, topic kan dicht.
Wel super kort door de bocht... Dit ligt heel anders dan jij doet voorstellen.

Ik denk dat China uiteindelijk gaat zeggen: ga jullie gang USA.
pi_173811992
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 september 2017 16:08 schreef supermercado het volgende:

[..]

Noem jij een paar pas geleden gemaakte waterstof bommetjes vergelijkbaar met de kern macht Rusland? 😂
Of ze nou 1 bom hebben of 100, ze zijn een kernmacht
  Moderator zaterdag 16 september 2017 @ 17:24:14 #34
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_173812106
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 september 2017 16:08 schreef supermercado het volgende:

[..]

Noem jij een paar pas geleden gemaakte waterstof bommetjes vergelijkbaar met de kern macht Rusland? 😂
staat dat er?
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_173820814
In mijn belevenis is een volwaardige kernmacht een land dat dusdanig veel kernwapens heeft dat het daarmee zou kunnen strijden tegen landen als China,Amerika en Rusland.
Dus ja jij vergelijkt naar mijn idee nk met Rusland China en usa
pi_173820875
Ahum... mijn 2de posting op dit forum...

Wat ik er persoonlijk van denk ?

Erg om te zeggen, maar eigenlijk heeft Kim heel de wereld schaak-mat gezet.
Economische sancties, daar lachen ze ginder mee. Kim zit goed, en wat zijn bevolking betreft, daar veegt hij blijkbaar zijn voeten aan.
Zelfs zijn leger mag gaan 'plunderen' om aan voedsel te geraken.

Wat kan de VS doen ? (en de anderen) op militair vlak ?
Een grondoorlog, daar willen ze niet aan beginnen. Op dat vlak staat NK vrij sterk, en dat weten ze ook uit het verleden.

Bombarderen ?
Wat gaan ze bombarderen ? Alles zit daar mooi verborgen in de bergen.
De burgers, die zeker niet.

Stel zelfs dat Kim een bommeke laat vallen op een Amerikaans doelwit.
Gelijk wat de VS doet als tegenreaktie zal veel verontwaardiging uitlokken.

Kim militair uitschakelen, dat mag hij vergeten.
Een A-bom op Noord Korea ?
Daar gaan Zuid Korea, China en de Russen niet mee lachen denk ik.
Een deel van de vuiligheid die vrijkomt bij zo'n bom zal ook in hun land terecht komen.
En dat de kans groot is dat Zuid-Korea er ook eentje terug krijgt van Noord-Korea, want daar zitten ook Amerikanen.

En dan nog de bevolking van NK dat massaal op de vlucht zal slaan.
Die zullen de Chinezen en de Russen zeker met open armen ontvangen...
  Moderator zondag 17 september 2017 @ 01:32:49 #37
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_173821216
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 00:44 schreef supermercado het volgende:
In mijn belevenis is een volwaardige kernmacht een land dat dusdanig veel kernwapens heeft dat het daarmee zou kunnen strijden tegen landen als China,Amerika en Rusland.
Dus ja jij vergelijkt naar mijn idee nk met Rusland China en usa
dus India en Pakistan zijn geen volwaardige kernmachten?

NK heeft naar schatting 10 tot 50 kernwapens en dus nu vermoedelijk een waterstofbom

dan ben je een volwaardige kernmacht, dat de Russen er meer hebben heeft nergens wat mee te maken

en nee die vergelijking maakte ik nergens want hij slaat ook nergens op NK is nu eenmaal geen groot land, 10 of 10000 kernwapens in 1 loods maakt geen verschil
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_173822475
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 00:44 schreef supermercado het volgende:
In mijn belevenis is een volwaardige kernmacht een land dat dusdanig veel kernwapens heeft dat het daarmee zou kunnen strijden tegen landen als China,Amerika en Rusland.
Dus ja jij vergelijkt naar mijn idee nk met Rusland China en usa
De VS en Rusland hebben er ieder een stuk of 5000.
China slechts 400; China zou dus volgens jouw definitie ook geen volwaardige kernachtig zijn...
Frankrijk, Engeland, India en Pakistan hebben er nog veel minder...

Elk land dat inzetbare kernwapens heeft is een kernmacht;of ze er nu 10 hebben of 5000.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
-----
Now only embers remain...
pi_173822875
https://www.ad.nl/buitenl(...)oord-korea~a3daaa52/

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ng sterkere sancties tegen Noord Korea _O_
Dit heb ik de afgelopen jaren al zo vaak gehoord. Je vraagt je toch af hoeveel zwaarder ze nog kunnen :') Wat een aanfluiting.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_173823098
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 01:32 schreef sp3c het volgende:

[..]

dus India en Pakistan zijn geen volwaardige kernmachten?

NK heeft naar schatting 10 tot 50 kernwapens en dus nu vermoedelijk een waterstofbom

dan ben je een volwaardige kernmacht, dat de Russen er meer hebben heeft nergens wat mee te maken

en nee die vergelijking maakte ik nergens want hij slaat ook nergens op NK is nu eenmaal geen groot land, 10 of 10000 kernwapens in 1 loods maakt geen verschil
Als ze allemaal in n loods liggen dan maakt dat in de uitvoering wel degelijk een verschil. :)
  Moderator zondag 17 september 2017 @ 10:27:02 #42
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_173823962
het zal noet letterlijk in 1 loods liggen
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_173824429
als je er vanuit gaat dat nk meer dan 50 kernwapens heeft liggen ja, dan kan je ze als volwaardig schatten.
Maar ik denk dat ze er net 1 hebben (anders hadden ze de rest van de bommen ook wel laten zien). En daarom nog steeds geen volwaardig kern macht.
Dat is ook de reden om juist nu in te vallen met fire and fury.
  Moderator zondag 17 september 2017 @ 11:21:33 #44
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_173824961
ze zijn niet met waterstofbommen begonnen he

dat speelt al 20 jaar ofzo
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_173825348
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 september 2017 11:16 schreef Nintex het volgende:
[ afbeelding ]

McMaster: "We've been kicking the can down the road, and we've ran out of road"
Waarom dat lampje? :')
pi_173827806
quote:
10s.gif Op zondag 17 september 2017 09:10 schreef onlogisch het volgende:
https://www.ad.nl/buitenl(...)oord-korea~a3daaa52/

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ng sterkere sancties tegen Noord Korea _O_
Dit heb ik de afgelopen jaren al zo vaak gehoord. Je vraagt je toch af hoeveel zwaarder ze nog kunnen :') Wat een aanfluiting.
Ik verwacht nu weer een raketje over Japan.
pi_173828044
quote:
10s.gif Op zondag 17 september 2017 09:10 schreef onlogisch het volgende:
https://www.ad.nl/buitenl(...)oord-korea~a3daaa52/

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ng sterkere sancties tegen Noord Korea _O_
Dit heb ik de afgelopen jaren al zo vaak gehoord. Je vraagt je toch af hoeveel zwaarder ze nog kunnen :') Wat een aanfluiting.
Tot het moment dat een oorlog meer geld oplevert dan het kost :).
pi_173828205
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 september 2017 01:06 schreef Nintex het volgende:
Had de politiek hem niet teruggefloten dan hadden we nu een stuk minder last gehad van de communisten.
De politiek floot MacArthur niet terug. Dat is klinkklare nonsense. Men gaf hem juist alle ruimte, en dat werd destijds, maar ook nu, als een catastrofale fout gezien.
pi_173829287
realDonaldTrump twitterde op zondag 17-09-2017 om 13:53:35 I spoke with President Moon of South Korea last night. Asked him how Rocket Man is doing. Long gas lines forming in North Korea. Too bad! reageer retweet
:7 8-)

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
pi_173829453
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 14:17 schreef Nintex het volgende:
realDonaldTrump twitterde op zondag 17-09-2017 om 13:53:35 I spoke with President Moon of South Korea last night. Asked him how Rocket Man is doing. Long gas lines forming in North Korea. Too bad! reageer retweet
:7 8-)
O M G _O- !!
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')