abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_175842167
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 december 2017 13:04 schreef Bosbeetle het volgende:
Howard the duck

[ afbeelding ]

Tja howard the duck, meer 80s kun je het niet krijgen, en alles is gewoon niet goed, heb hem eerder gezien en toen vond ik het hilarisch omdat het slecht was, maar inmiddels vind ik het weer gewoon slecht. Het heeft toch wel zijn charme om af en toe een slechte film te kijken.

The handmaiden

[ afbeelding ]

Intrigerende koreaanse film, het wordt getypeerd als een erotische thriller. Nou thriller is het niet erotisch wel. Maar ook zeer intrigerend, een meisje (dat opgeleid is als tasjesdief en één van de beste daarin is) gaat samen met bedrieger proberen een rijk nichtje van een boekenliefhebber te verleiden. Vooral om aanspraak te maken op haar geld. Hij gebruikt hiervoor een "handmaiden" het meisje dus als een soort van mol die toegang heeft tot het rijke nichtje. Vanuit dit gegeven ontvouwt zich een best wel absurd verhaal, wat doet het nichtje bijvoorbeeld voor haar oom, blijkbaar boeken voorlezen voor een gezelschap van mannen. En hoe verleid de bedrieger de nicht en lukt dat nou wel of niet, en vooral wat zijn de taken van een handmaiden en wat als een handmaiden iets voelt voor haar meesteres.

Erg goed gefilmd verhaal die blijft boeien. Ook het erotische stuk is behoorlijk uitgewerkt dus het is zeker nsfw... Al met al een bijzondere film.
haha, nostalgie ^O^
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
pi_175842211
First Kill (2017)



Verenigde Staten
Actie / Thriller
97 minuten

geregisseerd door Steven C. Miller
met Bruce Willis, Hayden Christensen en Gethin Anthony

Een vader (Hayden Christensen) en zoon zijn getuige van een schietpartij tussen een bankovervaller en een misdadiger terwijl ze op een jachtuitje zijn. De bankovervaller neemt de jonge jongen in gijzeling om het geld van de overval terug te vorderen. De woedende vader en een politiechef (Bruce Willis) moeten vervolgens hun krachten bundelen om de kidnapping te beëindigen.

Gewoon de standaard actiefilm. Op zich niks mis mee, actie genoeg, ok (maar weinig origineel) verhaal, niks specatculairs. Willis had wel een iets grotere rol mogen hebben. Leuk voor een avondje...

IMDb 4.9/10
Ik 6/10
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
pi_175858578
The Man with the Iron Heart (2017)
HHhH , HhhH - The Man with the Iron Heart



Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / België
Thriller / Oorlog
120 minuten

geregisseerd door Cédric Jimenez
met Jason Clarke, Rosamund Pike en Mia Wasikowska

1942, het Derde Rijk is op zijn hoogtepunt. De Tsjechische verzetsgroep in Londen beraamt een plan om de meest ambitieuze operatie van de Tweede Wereldoorlog te bewerkstelligen: Anthropoid. Twee jonge soldaten, Jozef Gabcik en Jan Kubis, worden naar Praag gestuurd om een gedurfde opdracht uit te voeren. Ze moeten namelijk de meedogenloze nazileider Reinhard Heydrich vermoorden.

Goede film. Vorig jaar nog de film Anthropoid gezien. Dus ik ga ze ook een beetje vergelijken.
Als film op zichzelf is het een prima film. De sfeer van de tijd wordt goed weergegeven. De uniformen, de gebruiken, de muziek, enz...Hier en daar kunstzinnige camerashots. Een aantal heftige scènes...
In de film 'Anthropoid' zien we het vrnlk vanuit de ogen van het verzet. In HHHH zien we het vanuit beide kanten. Waar 'Anthropoid' bestaat uit een redelijk saai eerste gedeelte en een zeer episch tweede gedeelte, is de film HHHH doorheen de film overall wel goed. Maar zoals gezegd was het einde van Anthropoid veel epischer. Ook is de film Anthropoid iets uitgebreider ivm het opzetten van de aanslag. In HHHH wordt het leven van Hydrich zelf wat meer uitgediept


IMDB 6.4/10
Ik 7+/10.
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
pi_175887180
Elser (2015)

Alternatieve titel: 13 Minutes



Duitsland
Oorlog / Biografie
114 minuten

geregisseerd door Oliver Hirschbiegel
met Christian Friedel, Katharina Schüttler en Burghart Klaußner

Georg Elser was een man die de wereldgeschiedenis had kunnen veranderen en miljoenen levens had kunnen redden. Als hij 13 minuten meer had gehad. Met 13 minuten meer zou de bom, die hij persoonlijk in elkaar had gezet, Adolf Hitler en zijn handlangers uit elkaar hebben gerukt. Het mocht echter niet zo zijn, en op 8 november 1939 verliet Hitler het toneel van de moordaanslag eerder dan verwacht waardoor het plan van Elser catastrofaal mislukte. Wie was deze man die het gevaar dat uitging van Hitler eerder dan vele anderen zag, die actie ondernam toen iedereen, met inbegrip van de Duitse generaals, gedwee orders volgde of zweeg?

Goede film. Wederom is de sfeer uitstekend weergegeven. De kleding, huizen, voertuigen, muziek, etc... Ook als zijnde een biografie is het een uitstekende film. Goed uitgewerkt.
De film begint eigenlijk al met de mislukte aanslag waarna het 'verhoor' komt. De methoden van de gestapo zijn redelijk in detail weergegeven. Vanuit het verhoor komen doorheen de film afwisselend flash-backs naar het leven van Elser voor de aanslag, hoe hij tot het idee is gekomen en hoe hij de uitvoering heeft gedaan


IMDB 7/10
Ik 7/10.
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
pi_175996542
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:29 schreef Deckard het volgende:

Nee de bios was zeer ok. Geen debiel publiek. Niemand die mee zat te smakken of zat te juichen.

Als het bijna 3 uur is moet het wel episch zijn. Dat is een Lord of the Rings, maar zoiets als deze film niet. Daar had wel meer in gesneden mogen worden.
Het blijft een Star Wars film dus hoger dan een 8 zal die dan ook nooit halen bij mij, want dan moet het wel zo baanbrekend zijn voor de filmindustrie. Van verhaal of cinematographie hoef je niet veel te verwachten. Het blijft een leuke popcornfilm.

Nou, klinkt bijna zoals ik verwachtte, want ik vond de vorige delen ook nou niet je-van-het.
Kortom ik wacht wel tot hij voor download in HD beschikbaar komt (denk zo in januari tegen SAG/Globes tijd)

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-12-2017 18:18:17 ]
pi_175996622
Sterrenoorlog: de laatste jedi

Kontfilm. Slap verhaaltje, domme scenes, slapstick, treurige dialogen, plotholes en slechte acteurprestaties.

5/5 uit een 10
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_176028941

Ik had er meer van verwacht eigenlijk. In de basis was Batman vd Superman: Dawn Of Justice dan veel spannender/interessanter dan deze heroes combo. Ik vond de verhaallijn wel oke, maar qua actie/sensatie e.d. vond ik het maar matig. Eigenlijk was "flash" degene die met zijn ad-rem opmerkingen tussendoor nog wat leven in de brouwerij bracht als het de humor betrof. De enige scene die wel wat had was die wanneer superman door alle vier? overige super helden wordt aangevallen/ geprobeerd wordt tegen te houden. Ik vond de film ook een beetje als een nachtkaars uitgaan.


7
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-12-2017 02:17:03 ]
pi_176030997
quote:
15s.gif Op maandag 25 december 2017 18:17 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Nou, klinkt bijna zoals ik verwachtte, want ik vond de vorige delen ook nou niet je-van-het.
Kortom ik wacht wel tot hij voor download in HD beschikbaar komt (denk zo in januari tegen SAG/Globes tijd)
Ik heb hem in de bios gezien, want veel beter geluid dan ik thuis ooit ga krijgen. Maar vanwege de film had het niet gehoeven, echt een matige film. Zo chaotisch en on-star wars. Echt jammer. >:)
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
pi_176037043
Star Wars 8: binnenkort kijk ik 'm ook in 3D. Krijgt van mij nu al een 9.
1 + 1 = blauw
  Overall beste user 2022 woensdag 27 december 2017 @ 15:17:55 #260
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176041506
The Last Jedi.

Tegenvaller. Niet slecht of zo, Maar het was het gewoon steeds nèt niet. Er klopte gewoon teveel niet vergeleken met TFA. Allemaal verhaallijnen die daar werden gestart en die in TLJ vergeten werden. Snoke? Knights of Ren?
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  donderdag 28 december 2017 @ 02:26:47 #261
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_176063223
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 december 2017 10:36 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]

Manhunt: Unabomber (TV Series 2017– ) - IMDb

Manhunt: Unabomber is wederom een serie over moord, doodslag en de FBI. In acht afleveringen wordt geschetst hoe de Unabomber tussen 1978 en 1995 door heel Amerika bompakketten verstuurde, herhaaldelijk de media opzocht om zijn ideologie over de keerzijde van industrialisatie en socialisatie te propaganderen en uiteindelijk opgespoord, aangehouden en veroordeeld werd aan de hand van zijn taalgebruik en zogenaamd linguïstisch forensisch bewijs.

De tweestrijd waarin de hoofdrolspeler uiteindelijk verkeerd, zijn afschuw voor de unabomber's daden maar ook bewondering voor zijn taalgebruik, ideologie en empathie voor zijn verleden, is perfect uitgewerkt. Erg tof is ook dat er redelijk wat aandacht is voor de meer maatschappelijke context waarin de Unabomber tot zijn daden kwam, hierdoor blijft de america-fbi-fuck-yeahhh vibe uit en blijft de serie boeien.

8,5/10
Ohhh zien O+ dank voor de tip!
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  donderdag 28 december 2017 @ 11:55:38 #262
27648 Weakling
available in strong mint
pi_176068113
Star Wars: The Last Jedi

Vond het geen geweldige film. Niet heel slecht, maar verre van goed. Er had minstens drie kwartier uit geknipt kunnen worden aan langdradige scenes zonder het verhaal onrecht aan te doen. Veel grappen werkten niet. Teveel onlogische dingen binnen het eigen universum. Een paar totaal weggegooide en daardoor haast nutteloze karakters. Veel herhaling van wat we al in andere films gezien hebben in slechts een visueel iets ander jasje. Voorspelbaar verhaal.

5/10
There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
  donderdag 28 december 2017 @ 12:07:04 #263
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_176068346
De discrepantie tussen de critici en het publiek is bij The Last Jedi toch wel opmerkelijk.
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
  Moderator donderdag 28 december 2017 @ 12:28:41 #264
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_176068885
Escape from tomorrow



Wazige surrealistische film over een gezin dat een dagje disneyworld bezoekt. Eenmaal in disneyworld gaan de dingen niet helemaal zoals je verwacht. Zo worden leden van het gezin onpasselijk bij de meest lievige atracties. En wie zijn toch die twee franse meisjes die zo aantrekkelijk zijn, en waarom zijn ze zo aantrekkelijk? Erg intrigerende film.

The last jedi



Star wars valt verder niet zo veel over te zeggen, behalve dat dit voor mij zowaar voor de eerste keer was dat echt bij een star wars film in de film werd gezogen. Dat wil zeggen ik was niet meer bezig met hoe het in het grote geheel paste, en hoe en waarom mensen deden wat ze deden. Maar ik volgde gewoon het verhaal. Dat was wel een pretiige ervaring. Kortom gewoon degelijk vermaak. Ohja en ik kon wel lachen om het strijkijzer.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator donderdag 28 december 2017 @ 16:21:44 #265
9859 crew  Karina
Woman
pi_176076841
The Great Wall (2016) - IMDb

Best leuk, veel aktie met goede gevechten. Verhaaltje beetje dun, maar verder prima, zag er ook goed uit.

Met o.a. Pedro Pascal die we kennen uit Narcos.

Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  donderdag 28 december 2017 @ 17:16:47 #266
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_176078668
quote:
0s.gif Op donderdag 28 december 2017 12:07 schreef EP3 het volgende:
De discrepantie tussen de critici en het publiek is bij The Last Jedi toch wel opmerkelijk.
Is meer de discrepantie tussen de critici en de FOK!'ers.
Ja inderdaad, V. ja.
pi_176079270
quote:
2s.gif Op donderdag 28 december 2017 12:28 schreef Bosbeetle het volgende:
Escape from tomorrow

[ afbeelding ]

Wazige surrealistische film over een gezin dat een dagje disneyworld bezoekt.
Compleet stiekem opgenomen in Disneyland zonder vergunning ook :D
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  donderdag 28 december 2017 @ 18:48:20 #268
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_176081186
quote:
0s.gif Op donderdag 28 december 2017 17:16 schreef V. het volgende:

[..]

Is meer de discrepantie tussen de critici en de FOK!'ers.
Ik doelde eigenlijk op het grote verschil tussen de beide cijfers op Metacritic.
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
  Overall beste user 2022 donderdag 28 december 2017 @ 19:02:52 #269
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176081652
Ik lees ook net dat Tom Hardy's cameo als stormtrooper kwam te vervallen. Dat zal het probleem zijn.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_176085146
Gisterenavond de nieuwe Star Wars gezien. Mooie beelden, en een flink spektakel. Maar verder erg voorspelbaar, matig verhaal (met allerlei plotholes) en irritante (Disney?) humor. En de scenes die onvoorspelbaar waren, tilden mijn inziens het verhaal niet naar hoger niveau, maar zaten er puur in om iets onvoorstelbaars te creëren op het moment waar dat hoort in de film..

Op zich heb ik me gedurende film prima vermaakt hoor. Net als dat ik me ook prima vermaak met de eerste de beste andere actie/spektakel film, maar ik begrijp echt niet waarom zoveel mensen nou juist zo idolaat van deze serie zijn. :?
nee, jij dan!
  donderdag 28 december 2017 @ 22:01:33 #271
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_176089095
quote:
0s.gif Op donderdag 28 december 2017 20:38 schreef Gehenna het volgende:

Op zich heb ik me gedurende film prima vermaakt hoor. Net als dat ik me ook prima vermaak met de eerste de beste andere actie/spektakel film, maar ik begrijp echt niet waarom zoveel mensen nou juist zo idolaat van deze serie zijn. :?
Heb er persoonlijk niks mee, maar de eerste delen ( - die van vroeger, dus - ) zijn wel verreweg het beste, en die waren destijds op technisch vlak ook nog wel interessant. Maar alles wat daarna komt is gewoon inspelen op die vergane glorie en uiteraard héél véél marketing.
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
pi_176104114
Bright, jezus wat een kutfilm Asylum schrijft nog betere plots. Geen idee wat Netflix denkt te bereiken met dit soort pulp. Het leukste was hem kijken met nasynchronisatie in Turks of Duits. Cijfer 1
pi_176104836
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 11:36 schreef Lord-Ronddraai het volgende:
Bright, jezus wat een kutfilm Asylum schrijft nog betere plots. Geen idee wat Netflix denkt te bereiken met dit soort pulp. Het leukste was hem kijken met nasynchronisatie in Turks of Duits. Cijfer 1
Welke film bedoel je?
Mon 'en!
pi_176104895
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 december 2017 11:59 schreef bloempjuh het volgende:

[..]

Welke film bedoel je?


Letterlijk het eerste woord van mijn post?
pi_176105603
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 12:01 schreef Lord-Ronddraai het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Letterlijk het eerste woord van mijn post?
Ik las met mijn neus. Sorry! ;)
Mon 'en!
pi_176118699
Blade Runner 2049 (2017)



Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Canada
Sciencefiction / Thriller
163 minuten

geregisseerd door Denis Villeneuve
met Ryan Gosling, Ana de Armas en Harrison Ford

Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD agent K (Ryan Gosling) een verborgen geheim dat wat nog overblijft van de huidige maatschappij mogelijk in chaos kan doen verzinken. De ontdekking van K leidt tot een zoektocht naar Rick Deckard (Harrison Ford), een voormalige Blade Runner die nu reeds dertig jaar vermist is.

Tegenvaller. Het is een flinke lange zit, 2 uur en 40 min maar liefst. En voor zo'n lange film zit er veeeeeel te weinig actie in waardoor het ook nog eens een langdradige film is. Het heeft ook nog eens een vrij traag tempo waardoor je na uur al een beetje moe begint te worden. Uitgerekte scènes enzo... Wat wel erg interessant was, was de futuristische technologie en de sfeer die ze in de film creeëren. Ford mochten ze wel wat meer screentime geven.

IMDB 8.4/10
Ik 6.5/10
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
  Moderator vrijdag 29 december 2017 @ 18:48:02 #277
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_176119945
quote:
1s.gif Op donderdag 28 december 2017 17:32 schreef Tim86 het volgende:

[..]

Compleet stiekem opgenomen in Disneyland zonder vergunning ook :D
:Y
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  vrijdag 29 december 2017 @ 20:07:37 #278
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_176122796
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 18:05 schreef ExperimentalFrentalMental het volgende:
Blade Runner 2049 (2017)

[ afbeelding ]

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Canada
Sciencefiction / Thriller
163 minuten

geregisseerd door Denis Villeneuve
met Ryan Gosling, Ana de Armas en Harrison Ford

Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD agent K (Ryan Gosling) een verborgen geheim dat wat nog overblijft van de huidige maatschappij mogelijk in chaos kan doen verzinken. De ontdekking van K leidt tot een zoektocht naar Rick Deckard (Harrison Ford), een voormalige Blade Runner die nu reeds dertig jaar vermist is.

Tegenvaller. Het is een flinke lange zit, 2 uur en 40 min maar liefst. En voor zo'n lange film zit er veeeeeel te weinig actie in waardoor het ook nog eens een langdradige film is. Het heeft ook nog eens een vrij traag tempo waardoor je na uur al een beetje moe begint te worden. Uitgerekte scènes enzo... Wat wel erg interessant was, was de futuristische technologie en de sfeer die ze in de film creeëren. Ford mochten ze wel wat meer screentime geven.

IMDB 8.4/10
Ik 6.5/10
Eerste deel ook gekeken?
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_176135764
quote:
10s.gif Op vrijdag 29 december 2017 20:07 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Eerste deel ook gekeken?
Toen ik 10 was ofzo :)
maar kan me er zo goed als niks meer van herinneren, en ook niet de moeite genomen om m hiervoor te kijken. Ik probeer de film als een film op zichzelf te beoordelen.
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
  zaterdag 30 december 2017 @ 01:32:15 #280
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_176136303
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 00:58 schreef ExperimentalFrentalMental het volgende:

[..]

Toen ik 10 was ofzo :)
maar kan me er zo goed als niks meer van herinneren, en ook niet de moeite genomen om m hiervoor te kijken. Ik probeer de film als een film op zichzelf te beoordelen.
Te weinig actie, ja, dan zet je jezelf aardig buiten spel.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  zaterdag 30 december 2017 @ 01:44:28 #281
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_176136482
Geen actie? Ik heb me anders non-stop afgetrokken op het beeldmateriaal.
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
  zaterdag 30 december 2017 @ 01:48:41 #282
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_176136552
quote:
11s.gif Op zaterdag 30 december 2017 01:44 schreef EP3 het volgende:
Geen actie? Ik heb me anders non-stop afgetrokken op het beeldmateriaal.
Genoeg actie. Grootste verschil is dat dit deel iéts minder in het midden liet en minder noir was. Maar oh mijn god wat heb ik genoten van A-Z.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
pi_176139093
quote:
11s.gif Op zaterdag 30 december 2017 01:44 schreef EP3 het volgende:
Geen actie? Ik heb me anders non-stop afgetrokken op het beeldmateriaal.
visueel was het allemaal dik in orde, maar voor zo'n lange film mag een blade runner wel wat meer kunsjes vertonen ;)
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
pi_176215584
Valerian and the City of a Thousand Planets

Wat een wazige film, en wat een enorm slechte keuze kun je maken voor acteurs. De hoofdrolspeler moet een soort van badass zijn maar is gewoon een snotneus wat bijna meer meisje is dan jongetje.
Als zelfs Cara het beter lijkt te doen dan weet je dat de keuze heel erg slecht was.
Het is zeker een mooie film, de effecten zijn bijzonder goed, maar dat kan het slechte acteerwerk niet echt redden. En wie vond het een goed idee om rihanna een acteerrol te geven, zelfs als ze alleen moet inspreken is het echt verschrikkelijk slecht.
  dinsdag 2 januari 2018 @ 07:26:57 #285
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_176230678
London has fallen

Vermakelijke actiefilm, waarbij je zeker niet te lang over de plot moet nadenken. Want die is behoorlijk ongeloofwaardig en cliché.
pi_176230746
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 15:16 schreef aspi het volgende:
Valerian and the City of a Thousand Planets

Wat een wazige film, en wat een enorm slechte keuze kun je maken voor acteurs. De hoofdrolspeler moet een soort van badass zijn maar is gewoon een snotneus wat bijna meer meisje is dan jongetje.
Als zelfs Cara het beter lijkt te doen dan weet je dat de keuze heel erg slecht was.
Het is zeker een mooie film, de effecten zijn bijzonder goed, maar dat kan het slechte acteerwerk niet echt redden. En wie vond het een goed idee om rihanna een acteerrol te geven, zelfs als ze alleen moet inspreken is het echt verschrikkelijk slecht.
In het vliegtuig gezien. Slechts matig vermakelijk. Alhoewel dat meisje in de wel woest aantrekkelijk is.

Natuurlijk is het scherm in een vliegtuig kut. Dus of het mooi gefilmd is weet ik niet echt.
Whatever...
pi_176231517
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 15:16 schreef aspi het volgende:
Valerian and the City of a Thousand Planets

Wat een wazige film, en wat een enorm slechte keuze kun je maken voor acteurs. De hoofdrolspeler moet een soort van badass zijn maar is gewoon een snotneus wat bijna meer meisje is dan jongetje.
Als zelfs Cara het beter lijkt te doen dan weet je dat de keuze heel erg slecht was.
Het is zeker een mooie film, de effecten zijn bijzonder goed, maar dat kan het slechte acteerwerk niet echt redden. En wie vond het een goed idee om rihanna een acteerrol te geven, zelfs als ze alleen moet inspreken is het echt verschrikkelijk slecht.
Dat Cara Delevigne überhaupt gecast wordt voor films vind ik ook een groot raadsel.
pi_176242805
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 09:42 schreef Craptacular het volgende:

[..]

Dat Cara Delevigne überhaupt gecast wordt voor films vind ik ook een groot raadsel.
Ik kan er niets aan doen maar ik vind het toch een enorm lekker wijf :P In dat geval vind ik het niet zo erg.
pi_176250450
Justice League (2017)



Verenigde Staten
Actie / Avontuur
121 minuten

geregisseerd door Zack Snyder
met Ben Affleck, Henry Cavill en Gal Gadot

Geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door de onzelfzuchtige Superman, werft Bruce Wayne (Batman) zijn nieuwe kompaan Diana Prince (Wonder Woman) om een nog grotere vijand onder ogen te komen. Batman en Wonder Woman werken snel samen om meer rekruten te krijgen voor deze strijd. Maar ondanks deze helden - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash- is het misschien al te laat om de aarde te redden van een grootse aanval.

Supervette film.
Bijna non stop spectaculaire actie. Tof verhaal, mss iets te snel afgeraffeld, maar de film heeft veder een fijn tempo... hier en daar korte grappige momenten. Het verveelt geen moment.
Het ziet er fantastisch uit, net zoals Gal Gadot ;)... oogverblindende cgi/special effects.
Ik heb me erg vermaakt


IMDB 7/10
Ik 8.5/10

[ Bericht 1% gewijzigd door ExperimentalFrentalMental op 03-01-2018 00:38:47 ]
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
  woensdag 3 januari 2018 @ 23:13:27 #290
100191 PirE
Geaux Tigers
pi_176271462
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 18:05 schreef ExperimentalFrentalMental het volgende:
Blade Runner 2049 (2017)

[ afbeelding ]

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Canada
Sciencefiction / Thriller
163 minuten

geregisseerd door Denis Villeneuve
met Ryan Gosling, Ana de Armas en Harrison Ford

Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD agent K (Ryan Gosling) een verborgen geheim dat wat nog overblijft van de huidige maatschappij mogelijk in chaos kan doen verzinken. De ontdekking van K leidt tot een zoektocht naar Rick Deckard (Harrison Ford), een voormalige Blade Runner die nu reeds dertig jaar vermist is.

Tegenvaller. Het is een flinke lange zit, 2 uur en 40 min maar liefst. En voor zo'n lange film zit er veeeeeel te weinig actie in waardoor het ook nog eens een langdradige film is. Het heeft ook nog eens een vrij traag tempo waardoor je na uur al een beetje moe begint te worden. Uitgerekte scènes enzo... Wat wel erg interessant was, was de futuristische technologie en de sfeer die ze in de film creeëren. Ford mochten ze wel wat meer screentime geven.

IMDB 8.4/10
Ik 6.5/10
Ik kon er ook niet inkomen, na 1.5-2 uur uitgezet omdat ik er klaar mee was.
“Never assume you will win, never feel safe, never feel confident, never send a "We got this!" text, never take anything for granted, never pose for a picture late in the game, always expect the worst while rooting for the best.”
  woensdag 3 januari 2018 @ 23:15:21 #291
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_176271491
quote:
1s.gif Op woensdag 3 januari 2018 23:13 schreef PirE het volgende:

[..]

Ik kon er ook niet inkomen, na 1.5-2 uur uitgezet omdat ik er klaar mee was.
Ik na een 45 minuten al.
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
pi_176273213
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)

Een moeder van een verkrachte en vermoorde dochter schudt de lokale politie uit zijn slaap door het plaatsen van drie billboards die hen beschuldigen van het ondernemen van te weinig actie om de misdaad op te lossen. Ze lokt daarmee een strijd uit tussen haar en haar tegenstanders die steeds verdere gevolgen krijgt, maar ze volhardt in haar missie.

Een film met een Coen Brothers-achtige feel, wellicht ook door het meespelen van Frances MacDormand, die ook al schitterde in de Coen-film Fargo. Woody Harrelson overtuigt als de grofgebekte politiecommissaris evenals zijn bloedhond Sam Rockwell. Hoewel ik me vaak stoor aan Engelse acteurs die in Amerikaanse films zich een accent aanmeten (Daniel Craig in Logan Lucky, Tom Felton in Megan Leavy) was Peter Dinklage een verademing om naar te luisteren. Het verhaal is geen abc-tje met de voorspelbare elementen maar ontwikkelt zich subtiel verschillende kanten op. De onnodige macho bullshit daargelaten word een goed verhaal gepresenteerd.

Ik geef de film een 8/10.(IMDB: 8,4/10)

  Moderator donderdag 4 januari 2018 @ 07:44:43 #293
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_176274101
Eens. Heb Three Billboards gisteren gezien. Fantastisch acteerwerk.

9/10 wat mij betreft.

[ Bericht 4% gewijzigd door UIO_AMS op 06-01-2018 19:04:31 ]
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  donderdag 4 januari 2018 @ 07:50:23 #294
163488 RubenSosa
Sierd de Vos = BAAS (KOEKOEK!)
pi_176274124
quote:
1s.gif Op woensdag 3 januari 2018 23:13 schreef PirE het volgende:

[..]

Ik kon er ook niet inkomen, na 1.5-2 uur uitgezet omdat ik er klaar mee was.
:')
Monza 2021: RIC #1 - and for anyone who thought i left, i never left. i just moved aside for a bit.
pi_176274268
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 23:57 schreef ExperimentalFrentalMental het volgende:
Justice League (2017)

[ afbeelding ]

Verenigde Staten
Actie / Avontuur
121 minuten

geregisseerd door Zack Snyder
met Ben Affleck, Henry Cavill en Gal Gadot

Geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door de onzelfzuchtige Superman, werft Bruce Wayne (Batman) zijn nieuwe kompaan Diana Prince (Wonder Woman) om een nog grotere vijand onder ogen te komen. Batman en Wonder Woman werken snel samen om meer rekruten te krijgen voor deze strijd. Maar ondanks deze helden - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash- is het misschien al te laat om de aarde te redden van een grootse aanval.

Supervette film.
Bijna non stop spectaculaire actie. Tof verhaal, mss iets te snel afgeraffeld, maar de film heeft veder een fijn tempo... hier en daar korte grappige momenten. Het verveelt geen moment.
Het ziet er fantastisch uit, net zoals Gal Gadot ;)... oogverblindende cgi/special effects.
Ik heb me erg vermaakt


IMDB 7/10
Ik 8.5/10
Ik vond de film beter dan verwacht, al was de vijand deze keer echt een nobody. En idd Gal Gadot, wat een vrouw is dat zeg O+
Al ben ik het niet zo met je eens over de oogverblindende special effects. Ik vond superman echt soms zoo slecht, z'n mond leek wel een wassen beeld af en toe door die slechte effects. Ook cyborg was erg slecht gedaan. De scene effecten waren daarentegen wel weer erg mooi.
  donderdag 4 januari 2018 @ 08:22:36 #296
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_176274274
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 23:57 schreef ExperimentalFrentalMental het volgende:
Justice League (2017)

[ afbeelding ]

Verenigde Staten
Actie / Avontuur
121 minuten

geregisseerd door Zack Snyder
met Ben Affleck, Henry Cavill en Gal Gadot

Geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door de onzelfzuchtige Superman, werft Bruce Wayne (Batman) zijn nieuwe kompaan Diana Prince (Wonder Woman) om een nog grotere vijand onder ogen te komen. Batman en Wonder Woman werken snel samen om meer rekruten te krijgen voor deze strijd. Maar ondanks deze helden - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash- is het misschien al te laat om de aarde te redden van een grootse aanval.

Supervette film.
Bijna non stop spectaculaire actie. Tof verhaal, mss iets te snel afgeraffeld, maar de film heeft veder een fijn tempo... hier en daar korte grappige momenten. Het verveelt geen moment.
Het ziet er fantastisch uit, net zoals Gal Gadot ;)... oogverblindende cgi/special effects.
Ik heb me erg vermaakt


IMDB 7/10
Ik 8.5/10
Schril contrast met Blade Runner, en dat allemaal door relatief slechte actie. :')

Ik heb de DCEU redelijk hoog zitten maar JL kwam niet verder dan een 6.5/7 op 10 bij mij en dat vooral omdat het rommelig in elkaar zat en je gewoon kon zien welke regisseur wat gedaan had. Tel daarbij op dat de film bijna nergens echt gewicht had. Whedon moest het werk oppakken en doet een nat doorslagje van Avengers helaas. Eigen smoel is er hardhandig uit geslagen. Ik heb me genoeg vermaakt om hem twee keer te kijken en de tweede keer vond ik hem beter te verteren, maar de eerste keer liep ik ontgoocheld naar buiten.

(Disclaimer: ik vond BvS Dawn of Justice een goede film)
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 08:22 schreef aspi het volgende:

[..]

Ik vond de film beter dan verwacht, al was de vijand deze keer echt een nobody. En idd Gal Gadot, wat een vrouw is dat zeg O+
Al ben ik het niet zo met je eens over de oogverblindende special effects. Ik vond superman echt soms zoo slecht, z'n mond leek wel een wassen beeld af en toe door die slechte effects. Ook cyborg was erg slecht gedaan. De scene effecten waren daarentegen wel weer erg mooi.
Superman's smoelwerk bij de reshoot elementen was idd crap, maar ook de geforceerde humor en rare overgangen van scenes. De inmiddels beter acterende Gal Gadot, de moderne Frankenstein tussen Cyborg en zijn vader, dat waren wel de betere elementen van de film.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
  donderdag 4 januari 2018 @ 08:34:04 #297
27648 Weakling
available in strong mint
pi_176274336
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 01:28 schreef Gowzah het volgende:
... Hoewel ik me vaak stoor aan Engelse acteurs die in Amerikaanse films zich een accent aanmeten was Peter Dinklage een verademing om naar te luisteren ...
Dinklage is een Amerikaan die zich voor Game of Thrones een Brits accent heeft aangemeten.
There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_176274358
quote:
10s.gif Op donderdag 4 januari 2018 08:22 schreef Skull-splitter het volgende:

[..]

Schril contrast met Blade Runner, en dat allemaal door relatief slechte actie. :')

Ik heb de DCEU redelijk hoog zitten maar JL kwam niet verder dan een 6.5/7 op 10 bij mij en dat vooral omdat het rommelig in elkaar zat en je gewoon kon zien welke regisseur wat gedaan had. Tel daarbij op dat de film bijna nergens echt gewicht had. Whedon moest het werk oppakken en doet een nat doorslagje van Avengers helaas. Eigen smoel is er hardhandig uit geslagen. Ik heb me genoeg vermaakt om hem twee keer te kijken en de tweede keer vond ik hem beter te verteren, maar de eerste keer liep ik ontgoocheld naar buiten.

(Disclaimer: ik vond BvS Dawn of Justice een goede film)

[..]

Superman's smoelwerk bij de reshoot elementen was idd crap, maar ook de geforceerde humor en rare overgangen van scenes. De inmiddels beter acterende Gal Gadot, de moderne Frankenstein tussen Cyborg en zijn vader, dat waren wel de betere elementen van de film.
BvS vond ik een stuk minder. Justice League voldeed gewoon aan al mn verwachtingen en heb me erg geamuseerd :)
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
pi_176274385
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)
Alternatieve titels: Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge, Pirates of the Caribbean 5



Verenigde Staten
Actie / Avontuur
129 minuten

geregisseerd door Joachim Rønning en Espen Sandberg
met Johnny Depp, Javier Bardem en Brenton Thwaites

De ongelukkige Jack Sparrow ziet het somber in, wanneer de geestpiraten onder leiding van zijn oude aartsvijand, de angstaanjagende kapitein Salazar, ontsnappen aan de Devil's Triangle. Salazar en zijn crew zijn vastbesloten om elke piraat op zee, met inbegrip van Jack, te doden. Jack zijn enige hoop op overleving ligt in het zoeken naar de legendarische Trident of Poseidon, een krachtig artefact dat zijn bezitter de totale controle over de zee geeft.

Goede film. De zoveelste in de reeks en toch blijven ze het voor elkaar te krijgen. Leuk verhaal dat redelijk goed is uitgewerkt. Van begin tot einde actie, avontuur;.. aan een hoog tempo met een aardige dosis humor die we gewend zijn van deze films. Het ziet er allemaal fantastisch uit. 2 uur aan een stuk vermaakt.

IMDB 6.7/10
Ik 8/10
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
  donderdag 4 januari 2018 @ 09:04:30 #300
12888 Skull-splitter
your selection of the finest
pi_176274527
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 08:37 schreef ExperimentalFrentalMental het volgende:

[..]

BvS vond ik een stuk minder. Justice League voldeed gewoon aan al mn verwachtingen en heb me erg geamuseerd :)
Bij BVS had ik nul verwachtingen, ging naar buiten en vond het een prachtig vervolg op MoS en een goede voortzetting van het overkoepelend verhaal. JL is een net te brave film geworden waar met een beetje moeite meer in zat maar waar studiobazen voor een bonus de ziel uit geknipt hebben.

Ik denk ook dat je gewoon anders naar films kijkt en actie ook zonder context of gewicht prefereert boven filmtechniek en verhaal.
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')