abonnement Unibet Coolblue
pi_173777362
Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geīntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
https://bitonic.nl/
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Sites;
CryptoCurrency Market Capitalizations
https://cointelegraph.com/
Bitcoin Block Explorer - Blockchain
https://blockexplorer.com/

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen.


Luister naar Crypto Fever - Faberyayo & Abel
pi_173777397
Nieuwe subforum BTC is geopend, met een post in MED, maar

quote:
Voor dit forum is privetoegang vereist. Meen je dat je die moet hebben, mail dan naar forum@fok.nl.
;(
pi_173777407
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:13 schreef iteejer het volgende:
Vanavond openen we een nieuw forum:BTC!

De succesvolle reeks Cryptocurrencies in GC krijgt een eigen forum.

Mods Zith en Typisch gaan dit modden.

Bedoeling is dat dit een forum wordt dat voor iedereen iets te bieden heeft. Zowel de geīnteresseerde noob als de ervaren trader. En alles er tussenin!

Zith en Typisch, veel plezier en succes :)
pi_173777442
quote:
2s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:28 schreef no1uknow het volgende:
Nieuwe subforum BTC is geopend, met een post in MED, maar

[..]

;(
Ik heb uit zeer betrouwbare bronnen vernomen dat het niet meer zo lang duurt voordat het echt open gaat.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 14-09-2017 19:30:38 ]
pi_173777453
Ja ja is onderweg :P
'vanavond openen we' staat er he, :P
pi_173777479
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:31 schreef iteejer het volgende:
Ja ja is onderweg :P
'vanavond openen we' staat er he, :P
the anticipation :'(
  donderdag 14 september 2017 @ 19:32:12 #7
104871 remlof
Europees federalist
pi_173777483
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:31 schreef iteejer het volgende:
Ja ja is onderweg :P
'vanavond openen we' staat er he, :P
Er staan nu ook twee meds met ongeveer dezelfde inhoud :P
pi_173777492
[DOGE] TO THE MOOOOOOON

wordt m'n eerste topic
pi_173777519
[Waves] the ultimate bagholder's guide to the galaxy
pi_173777530
Ja eh ik snap er even geen arie van wat nu de bedoeling is van nieuwe topic en/of forum. Deze cryptocurrencie reeks blijft gewoon? En op fok komt er een nieuw topic 'BTC'? Waar gaat die voor dienen? Of komt er een heel nieuw forum a la Reddit stijl?

En oh ja, open het komende weekend NIET je Blockfolio. Lijkt toch echt wel te zijn dat China busted is qua exchanges. BTCC gaat eind van deze maand sluiten en Huobi en OKCoin gaan met de overheid praten.

Godver!
  donderdag 14 september 2017 @ 19:34:32 #11
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173777534
Misschien ben ik dom maar waarom heet de subforum btc. En niet iets algemener :?
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_173777556
6
pi_173777570
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:34 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Ja eh ik snap er even geen arie van wat nu de bedoeling is van nieuwe topic en/of forum. Deze cryptocurrencie reeks blijft gewoon? En op fok komt er een nieuw topic 'BTC'? Waar gaat die voor dienen? Of komt er een heel nieuw forum a la Reddit stijl?

En oh ja, open het komende weekend NIET je Blockfolio. Lijkt toch echt wel te zijn dat China busted is qua exchanges. BTCC gaat eind van deze maand sluiten en Huobi en OKCoin gaan met de overheid praten.

Godver!
Nieuw forumdeel, net als General Chat. En dat is wel nodig ook, het hoeven natuurlijk geen 100'en posts per dag te zijn in zo'n deel, maar een beetje scheiding qua topics is wel fijn. En ik neem aan dat deze SC ook gewoon blijft bestaan voor waar het bedoelt is; SC.

Maar een eigen Waves topic bijvoorbeeld is al fijn. Dan kan er ook eens wat dieper op in gegaan worden, kan het een eigen OP krijgen, etc.
pi_173777593
quote:
1s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:34 schreef _--_ het volgende:
Misschien ben ik dom maar waarom heet de subforum btc. En niet iets algemener :?
Blockchain Technology & Cryptocurrencies
  donderdag 14 september 2017 @ 19:37:58 #15
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173777610
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:37 schreef iteejer het volgende:

[..]

Blockchain Technology & Cryptocurrencies
Owhh
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_173777613
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:37 schreef iteejer het volgende:

[..]

Blockchain Technology & Cryptocurrencies
I see what you did there :D
Lambo of Rekt
  donderdag 14 september 2017 @ 19:38:55 #17
131603 Afwazig
Serious business
pi_173777639
Mailen voor toegang. Waarom?

Exit; oh het is een standaard melding.
pi_173777653
[Sia] zelfmoord is ook een optie

[DGB] valse hoop is nog nooit zo vals geweest

[SHITCOIN] P&D rally's!
  donderdag 14 september 2017 @ 19:39:38 #19
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173777654
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:37 schreef iteejer het volgende:

[..]

Blockchain Technology & Cryptocurrencies
Wordt het tijdelijk of direct in de sectie "techniek en computer".
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 14 september 2017 @ 19:39:45 #20
862 Arcee
Look closer
pi_173777656
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:38 schreef Afwazig het volgende:
Mailen voor toegang. Waarom?
Oh, da's gewoon een standaard melding tot het forum voor iedereen opengaat. :Y)
pi_173777707
quote:
1s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:39 schreef _--_ het volgende:

[..]

Wordt het tijdelijk of direct in de sectie "techniek en computer".
Nee, niet tijdelijk :)
pi_173777718
Kan er een topic komen voor whales?
pi_173777809
Cool. Krijgen we een topic per coin zoals op bitcointalk ? 8-)
pi_173777899
quote:
2s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:39 schreef no1uknow het volgende:
[Sia] zelfmoord is ook een optie

[DGB] valse hoop is nog nooit zo vals geweest

[SHITCOIN] P&D rally's!
Sia gaat echt heel hard door de shitter. Maanden geleden nog eens bijgekocht op 1,9 usdcents omdat ik dacht dat het niet kapot kon. Jeeezzzz...
pi_173777921
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:45 schreef patrick_1980 het volgende:
Cool. Krijgen we een topic per coin zoals op bitcointalk ? 8-)
Dat is zomaar een mogelijkheid, haha.
De populairste komen dan vanzelf bovendrijven ;)

Ik hoop dat ook Google veel nieuwe gebruikers gaat brengen naarmate het subforum groeit. Ik kom best vaak in FOK! topics terecht als ik over een willekeurig onderwerp informatie zoek, soms zelfs topics waar ik zelf gepost heb :')

Ik vind Tweakers nogal een onplezierige plaats voor dit soort onderwerpen, moderatie grijpt snel in, niet geschikt voor slowchat. FOK! is wat dat betreft nog echt een gezellige community, afgezien van wat zure gasten :P
pi_173777957
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:50 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat is zomaar een mogelijkheid, haha.
De populairste komen dan vanzelf bovendrijven ;)

Ik hoop dat ook Google veel nieuwe gebruikers gaat brengen.

Ik vind Tweakers nogal een onplezierige plaats voor dit soort onderwerpen, moderatie grijpt snel in, niet geschikt voor slowchat.
Ik hoop wel dat alles een beetje bij te houden blijft. Nu is alleen dit topic blijven volgen al een dagtaak ;) Benieuwd hoe dat straks gaat zijn.
pi_173777976
Ik meld me aan als mod
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173777986
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:51 schreef Zocalo het volgende:

[..]

Ik hoop wel dat alles een beetje bij te houden blijft. Nu is alleen dit topic blijven volgen al een dagtaak ;) Benieuwd hoe dat straks gaat zijn.
Went vanzelf, op Bitcointalk volg ik er een stuk of 50 :')
pi_173777994
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:52 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Went vanzelf, op Bitcointalk volg ik er een stuk of 50 :')
Last van FOMO? :')
  donderdag 14 september 2017 @ 19:53:06 #30
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173777998
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:52 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Ik meld me aan als mod
Er zijn al 2 mods :)
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_173778018
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:52 schreef Zocalo het volgende:

[..]

Last van FOMO? :')
Magnet en fomo, tuurlijk :+
Lambo of Rekt
pi_173778045
quote:
10s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:53 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Magnet en fomo, tuurlijk :+
Het is eerder andersom.
pi_173778057
Eigen BIT forum? Niiiiice
[P]otverdorie
pi_173778060
quote:
6s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:54 schreef Typisch het volgende:

[..]

Het is eerder andersom.
:D
Lambo of Rekt
pi_173778066
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:52 schreef Zocalo het volgende:

[..]

Last van FOMO? :')
In het verleden wel, durf wel te zeggen dat ik daar wat overheen gegroeid ben.
Ben sinds MGO niet meer in nieuwe coins gestapt, hooguit wat gespreid.
  donderdag 14 september 2017 @ 19:56:16 #36
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173778083
quote:
6s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:54 schreef Typisch het volgende:

[..]

Het is eerder andersom.
quote:
17s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:36 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ja! Niet posten, boodschappen doen!
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_173778089
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:55 schreef NatteBever het volgende:
Eigen BIT forum? Niiiiice
Waar dan? Ik zie t forum nog niet ;(
Lambo of Rekt
pi_173778096
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:56 schreef _--_ het volgende:

[..]

[..]

Ik ben alweer thuis.
  donderdag 14 september 2017 @ 19:57:13 #39
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173778114
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:56 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Waar dan? Ik zie t forum nog niet ;(
Komt bijna.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_173778129
Ah gelukkig, we gaan nog wat verder omlaag :(
Forcefield City Bewoner
pi_173778150
Alles verdampt weer lekker :X
  donderdag 14 september 2017 @ 20:00:25 #42
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173778196
BTC / [BTC Feedback]
jaaaaaaaaaaaaaaaa
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_173778212
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:41 schreef iteejer het volgende:

[..]

Nee, niet tijdelijk :)
Tijdelijk wel tijdelijk btw. Tijdelijk :)
Nu open!
  donderdag 14 september 2017 @ 20:01:28 #44
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173778231
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:00 schreef iteejer het volgende:

[..]

Tijdelijk wel tijdelijk btw. Tijdelijk :)
Nu open!
jammer
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_173778234
20 stuks Zcoin uurtje geleden iets te vroeg gekocht.. al 24 euro verdampt :')
pi_173778248
Verplaatst.
pi_173778262
Ik denk aan SPARC's. Is dat wat?
Op 1 oktober
pi_173778342
Toen BTC op $400 stond waren walls van 1000btc niks. Nu we een factor 10 hoger staan... nog steeds niet.
Forcefield City Bewoner
  donderdag 14 september 2017 @ 20:06:49 #49
85998 Mattt
No Americans in Bagdad !
pi_173778403
Is het einde van dit bloedbad al in zicht? Tering hey.
And there are still no americans in Bagdad !!
pi_173778440
De crypto's koersen nu aardig af op de laatste dip van 16 juli.. Scheelt niet heel veel meer
pi_173778516
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:08 schreef patrick_1980 het volgende:
De crypto's koersen nu aardig af op de laatste dip van 16 juli.. Scheelt niet heel veel meer
1800 toen, 3300 nu. Niet veel meer zegtie :P
Forcefield City Bewoner
pi_173778552
Dun orderboekje, dikke bounce incoming?
Om kacheldik te zijn, heb je geen kachel nodig.
pi_173778652
Ben ik de enige die bij nader inzien denkt dat dit subforum binnen een maand weer weg is en we weer lekker in dit topic gaan kletsen? :D
[P]otverdorie
pi_173778707
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:10 schreef roislecxe het volgende:

[..]

1800 toen, 3300 nu. Niet veel meer zegtie :P
Ja de meeste altcoins he niet de bitcoin.. Kijk maar naar Stratis, Waves, etc.. op 60-70 cent na bijna allemaal dezelfde prijs als toen.
  donderdag 14 september 2017 @ 20:22:48 #55
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_173778820
Het is wel echt ellende overal. Ik had echt 3 maanden geleden uit moeten stappen. Fuck.

Goed moment om een btc subforum te opened btw. :P
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
pi_173778887
Hey Bittrex heeft die bevestiging per mail uitgezet?
pi_173778933
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:25 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Hey Bittrex heeft die bevestiging per mail uitgezet?
Is optioneel volgens mij, gewoon even bij settings kijken.
Om kacheldik te zijn, heb je geen kachel nodig.
pi_173778944
Wat heeft deze dip doen beginnen eigenlijk ?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173778964
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:27 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Wat heeft deze dip doen beginnen eigenlijk ?
Huh jij leest dit topic toch gewoon mee? Troll? :D
pi_173778968
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:27 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Wat heeft deze dip doen beginnen eigenlijk ?
China's gezeik over de BTC exchanges
Lambo of Rekt
pi_173779006
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:27 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Wat heeft deze dip doen beginnen eigenlijk ?
BTCC die aan heeft gegeven per 1 oktober de hele exchange te zullen stilleggen.
pi_173779049
pi_173779054
De eerste uitgebreidere OP is gemaakt.
BTC / [Waves] Het ultieme crypto-token blockchain platform!

Magneetgod.
pi_173779078
Ben wel benieuwd of morgen nog een lijk uit de kast wordt gehaald. Tot dusver hebben de twee grootste exchanges in china niets te horen gekregen over sluiting.
SatoshiLite twitterde op donderdag 14-09-2017 om 19:03:41 OKCoin and Huobi are meeting with regulators tomorrow. They might soon change their tune. 😞 https://t.co/sS05td86X4 reageer retweet
Om kacheldik te zijn, heb je geen kachel nodig.
pi_173779390
Ik kan me gewoon niet voorstellen dat een land waar men misschien wel meer met IT doet dan in heel Europa cryptocurrencies wil gaan verbieden. Wel goed voor nu, alles wat niet mag willen mensen toch dus ze komen er toch wel weer aan. Ik kan me voorstellen dat als je coins op een Chinese exchange hebt staan dat ze wil verkopen om ergens anders op een buitenlandse exchange weer nieuw spul te kopen? Als het risico bestaat dat een exchange sluit dan snap ik dat je zsm alles wil verkopen en je geld wil veilig stellen?

[ Bericht 0% gewijzigd door metallicelmo op 14-09-2017 20:50:14 ]
  Moderator / Redactie Sport donderdag 14 september 2017 @ 20:45:17 #66
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_173779397
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:04 schreef roislecxe het volgende:
Toen BTC op $400 stond waren walls van 1000btc niks. Nu we een factor 10 hoger staan... nog steeds niet.
Bij zulke ellende bedenk ik me maar dat ik ooit op 400$ gekocht heb :')

De helft van m'n Bitcoins is verdampt, maar dan nog is 800$ ver ver weg.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_173779575
Ik open Blockfolio wel weer als ik her en der groene kaarsen de lucht in hoor schieten in dit topic ;)
[P]otverdorie
  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 14 september 2017 @ 21:10:50 #68
862 Arcee
Look closer
pi_173780056
quote:
1s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:45 schreef Nattekat het volgende:
Bij zulke ellende bedenk ik me maar dat ik ooit op 400$ gekocht heb :')
En ik bedenk me dan dat ik op $15 niet heb gekocht. :{
pi_173780234
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:25 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Hey Bittrex heeft die bevestiging per mail uitgezet?
Ik krijg die irritante IP-verificatie-onzin anders nog steeds elke keer dat ik wil inloggen. Dat nutteloze gedoe mogen ze ook wel optioneel maken, gaat het meteen uit bij mij -O-.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_173780450
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 21:10 schreef Arcee het volgende:

[..]

En ik bedenk me dan dat ik op $15 niet heb gekocht. :{
En ik bedenk me dan dat ik in 2010 ~400 Bitcoin had, en in begin 2011 mijn harde schijf heb geformatteerd. Rip wallet files, rip 400 btc.
pi_173780619
quote:
1s.gif Op donderdag 14 september 2017 21:24 schreef xTraFresh het volgende:

[..]

En ik bedenk me dan dat ik in 2010 ~400 Bitcoin had, en in begin 2011 mijn harde schijf heb geformatteerd. Rip wallet files, rip 400 btc.
Damn
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_173780644
GAS wordt even dik gepumpt zeg, eerste pump waar ik coins in heb :D (wel dik verlies want had ze iets van maand geleden gekocht :')) Zie nu dat het komt omdat GAS op Poloniex is toegevoegd. :)

[ Bericht 6% gewijzigd door -jos- op 14-09-2017 21:37:32 ]
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 14 september 2017 @ 21:31:45 #73
862 Arcee
Look closer
pi_173780686
quote:
1s.gif Op donderdag 14 september 2017 21:24 schreef xTraFresh het volgende:

[..]

En ik bedenk me dan dat ik in 2010 ~400 Bitcoin had, en in begin 2011 mijn harde schijf heb geformatteerd. Rip wallet files, rip 400 btc.
Fuuuck :o
  donderdag 14 september 2017 @ 21:37:59 #74
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173780874
Enorm veel vraag naar bitcoin nu.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_173780909
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 21:37 schreef _--_ het volgende:
Enorm veel vraag naar bitcoin nu.
Dumpen die rommel dus
pi_173780961
nu kopen of nog even wachten?
  donderdag 14 september 2017 @ 21:41:31 #77
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173781016
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 21:39 schreef Robert727272 het volgende:
nu kopen of nog even wachten?

had je een uur geleden moeten doen.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_173781106
Wachten op het nieuws van OKcoin en Huobi morgen. Als die ook exchanges gaan sluiten gaat het nog veel verder naar beneden.
pi_173781141
ok dankjewel, enig idee hoelaat dat ongeveer is?
pi_173781192
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 21:44 schreef Robert727272 het volgende:
ok dankjewel, enig idee hoelaat dat ongeveer is?
Volgens mij onbekend.
pi_173781419
Gaat lekker zeg.. Maar he, XRP heeft nog toekomst.. Gewoon BTC verbannen en uiteindelijk zullen de banken de macht terug pakken.
XRP - To tha moon motherf#cker!
pi_173781552
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:45 schreef metallicelmo het volgende:
Ik kan me gewoon niet voorstellen dat een land waar men misschien wel meer met IT doet dan in heel Europa cryptocurrencies wil gaan verbieden. Wel goed voor nu, alles wat niet mag willen mensen toch dus ze komen er toch wel weer aan. Ik kan me voorstellen dat als je coins op een Chinese exchange hebt staan dat ze wil verkopen om ergens anders op een buitenlandse exchange weer nieuw spul te kopen? Als het risico bestaat dat een exchange sluit dan snap ik dat je zsm alles wil verkopen en je geld wil veilig stellen?

Niet heel vreemd, de Yuan > USD is fixed op een ongunstig niveau voor Chinese burgers en China doet er alles aan om kapitaalvlucht naar buitenland tegen te gaan.

Ze proberen zolang mogelijk de Yuan koers laag te houden, prima in één lijn dus.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173781572
Vandaag een jaarsalaris in de min in euro :'(
In Bitcoin valt het nog mee. Ik zet wel vast wat eurootjes klaar om bij te kopen. Mijn targets: Stratis en Lisk.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_173781771
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 21:57 schreef recursief het volgende:
Vandaag een jaarsalaris in de min in euro :'(
In Bitcoin valt het nog mee. Ik zet wel vast wat eurootjes klaar om bij te kopen. Mijn targets: Stratis en Lisk.
  † In Memoriam † donderdag 14 september 2017 @ 22:10:50 #85
230491 Zith
pls tip
pi_173782022
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 21:57 schreef recursief het volgende:
Vandaag een jaarsalaris in de min in euro :'(
In Bitcoin valt het nog mee. Ik zet wel vast wat eurootjes klaar om bij te kopen. Mijn targets: Stratis en Lisk.
Wilde het net aangeven zo:

Ik sta dit huis in de min vergeleken met 2 weken geleden :P
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_173782309
haHAA leuk allemaal lachen hoeveel we in de min staan! Gaan we ook nog een wedstrijdje micropenis-lengte houden?
  † In Memoriam † donderdag 14 september 2017 @ 22:23:46 #87
230491 Zith
pls tip
pi_173782368
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 22:21 schreef r3gi3boy het volgende:
haHAA leuk allemaal lachen hoeveel we in de min staan! Gaan we ook nog een wedstrijdje micropenis-lengte houden?
Als jij begint
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_173782472
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 22:23 schreef Zith het volgende:

[..]

Als jij begint
Het lijkt erop dat jij al het voortouw genomen had, maar ik sta een paar van deze machines in de min!
  † In Memoriam † donderdag 14 september 2017 @ 22:27:45 #89
230491 Zith
pls tip
pi_173782489
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 22:27 schreef r3gi3boy het volgende:

[..]

Het lijkt erop dat jij al het voortouw genomen had, maar ik sta een paar van deze machines in de min!
Damn
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_173782534
Ik sta maar iets van 2 tot 3 Euro in de min.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_173782553
quote:
1s.gif Op donderdag 14 september 2017 22:28 schreef MaGNeT het volgende:
Ik sta maar iets van 2 tot 3 Euro in de min.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb een paar teslas moeten cancellen.
pi_173782639
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 22:10 schreef Zith het volgende:

[..]

Wilde het net aangeven zo:

Ik sta dit huis in de min vergeleken met 2 weken geleden :P
Oeh leuk huis en een mooi deel van Zweden. Even bookmarken.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  donderdag 14 september 2017 @ 23:05:38 #93
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_173783317
Ik heb de afgelopen dagen een nieuwe golf verloren. Valt mee dus :P

En wel toepasselijk, gezien dat vnl komt door waves te holden
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_173783330
quote:
1s.gif Op donderdag 14 september 2017 21:24 schreef xTraFresh het volgende:

[..]

En ik bedenk me dan dat ik in 2010 ~400 Bitcoin had, en in begin 2011 mijn harde schijf heb geformatteerd. Rip wallet files, rip 400 btc.
He maat! jij hier?

Dit wist ik eigenlijk niet. Tering man, wat een geld... had je me in 2010 op school niet kunnen inlichten over bitcoin? :D
pi_173783347
Ik sta een driewieler in de min nu
pi_173783355
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 23:06 schreef Toto69 het volgende:

[..]

He maat! jij hier?

Dit wist ik eigenlijk niet. Tering man, wat een geld... had je me in 2010 op school niet kunnen inlichten over bitcoin? :D
Hoe groot acht je dat je dan tot 2017 gehold had.
pi_173783603
Sodeknetters, uitverkoop. :Y)
You could take anything! ...a benign object of any sort ...you could take a cheeseburger and deconstruct it to it's source!
  donderdag 14 september 2017 @ 23:33:50 #98
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_173783788
quote:
8s.gif Op donderdag 14 september 2017 22:29 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Ik heb een paar teslas moeten cancellen.
Dan valt mijn paar maandsalarissen nog mee :')
pi_173784299
quote:
9s.gif Op donderdag 14 september 2017 23:08 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Hoe groot acht je dat je dan tot 2017 gehold had.
0.
maar 5 euro > 400 was ook al lekker geweest
pi_173784417
China :'(

Gelukkig ARK in mijn Portfolio, wat ooit 5% van mijn Portfolio was en nu 33% :P

Maargoed, ik geloof dat we ook deze klap wel weer te boven komen. China = Hamers en Sikkels = Alles reguleren. Precies wat BTC niet is. Dit kun je in beschaafde, westerse landen natuurlijk niet zomaar flikken.

Tot die tijd dit nummertje
GGGG
pi_173784501
Lager dan 0 kan gelukkig niet.
pi_173784510



Iemand is wat geld verloren geloof ik. _O-

Dat account is van 2013, volgens mij heeft die persoon twee keer 'de top' gekocht.

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 15-09-2017 00:46:28 ]
pi_173784634
Wakker worden en dit zien :')
Gelukkig is de waarde in btc nog hetzelfde
Lekker voor die chinezen die nu wakker worden ik gun het ze :')
pi_173784682
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:15 schreef NatteBever het volgende:
Ben ik de enige die bij nader inzien denkt dat dit subforum binnen een maand weer weg is en we weer lekker in dit topic gaan kletsen? :D
Nee :)
pi_173784701
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 00:28 schreef einszweiachtung het volgende:
China :'(

Gelukkig ARK in mijn Portfolio, wat ooit 5% van mijn Portfolio was en nu 33% :P

Maargoed, ik geloof dat we ook deze klap wel weer te boven komen. China = Hamers en Sikkels = Alles reguleren. Precies wat BTC niet is. Dit kun je in beschaafde, westerse landen natuurlijk niet zomaar flikken.

Tot die tijd dit nummertje
"Beschaafde, westerse landen" vs. het gele gevaar (de hamer en sikkel). :') Verder alles goed met je, groeten van Mao uit 1960!


pssst.. Amerika (de SEC) is ook al een tijdje met regulatie bezig.
pi_173784703
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:15 schreef NatteBever het volgende:
Ben ik de enige die bij nader inzien denkt dat dit subforum binnen een maand weer weg is en we weer lekker in dit topic gaan kletsen? :D
Het heeft nu al 2% van het totaal aan posts behaald dat 'The China Shop' in zijn hele geschiedenis heeft geaccumuleerd.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_173784706
Overigens best grappig dat ik weiger 1000+ euro voor de nieuwste iPhone neer te leggen en dan maar voor een paar jaar oudere versie ga, maar alleen van mijn verlies vandaag al zo'n ding had kunnen kopen :')
Maargoed dat valt nog mee in vergelijking met dat huis enzo op de vorige pagina :D
pi_173784731
OceanLabs rustig 25% in de plus :)
Walton stoomt ook rustig verder en is verassend stabiel :D
pi_173785057
Die fullscreen KickICO spambanner op mobiel :')
pi_173785244
Ik vind het nu al niks. Zit ik de hele tijd dit topic te refreshen, blijkt iedereen in het Bitcoin topic te posten ;(
pi_173785257
Welke is dat dan? Of is dat de uitnodiging versie?
Sowieso een hekel aan aangezien dit topic gewoon goed gaat. Lekker veel lees plezier ipv 3 aparte topics
pi_173785258
Chinese Bitcoin Exchanges Will Likely Not Be Banned After All

Mooi stukje tekst ook: While some analysts speculate that the baseless criticism from JPMorgan CEO Jamie

http://bittox.com/2017/09(...)l-likely-not-banned/
pi_173785483
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 06:08 schreef supermercado het volgende:
Chinese Bitcoin Exchanges Will Likely Not Be Banned After All

Mooi stukje tekst ook: While some analysts speculate that the baseless criticism from JPMorgan CEO Jamie

http://bittox.com/2017/09(...)l-likely-not-banned/
BTCChina heeft zelf gezegd dat ze er mee stoppen.
pi_173785503
Haha ik zou mijn Blockfolio gesloten houden tot maandag. Maar kon het niet laten vanmorgen. :'(
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 15 september 2017 @ 07:27:45 #115
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_173785650
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 00:55 schreef chantalxx het volgende:
Wakker worden en dit zien :')
Gelukkig is de waarde in btc nog hetzelfde
Lekker voor die chinezen die nu wakker worden ik gun het ze :')
Ja de waarde in BTC is blijkbaar het belangrijkste. Dat probeerde iemand hier mij laatst ook al wijs te maken. Ik zie het écht niet.
pi_173785657
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 07:27 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ja de waarde in BTC is blijkbaar het belangrijkste. Dat probeerde iemand hier mij laatst ook al wijs te maken. Ik zie het écht niet.
Zo moeilijk is dat toch niet? Als je vertrouwen hebt in BTC en dat die waarde blijft stijgen is je waarde in BTC het belangrijkste. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_173785658
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 07:27 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ja de waarde in BTC is blijkbaar het belangrijkste. Dat probeerde iemand hier mij laatst ook al wijs te maken. Ik zie het écht niet.
Omdat alles meestijgt zodra btc stijgt, dus als je portfolio "slechts 0,1 BTC" is terwijl er een paar duizend euro in zit, dan zegt dat best veel.
Lambo of Rekt
pi_173785711
Oh vandaag is er een meeting tussen een aantal Chinese exchanges
En de regulators
Ik weet niet of hij later vandaag nog verder zal dalen, de meeste mensen hadden het al wel begrepen denk ik dat de andere exchanges ook geband gaan worden.
pi_173785741
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 07:02 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

BTCChina heeft zelf gezegd dat ze er mee stoppen.
Dat ze stoppen of datze moeten stoppen? :P
pi_173785767
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 07:42 schreef chantalxx het volgende:
Oh vandaag is er een meeting tussen een aantal Chinese exchanges
En de regulators
Ik weet niet of hij later vandaag nog verder zal dalen, de meeste mensen hadden het al wel begrepen denk ik dat de andere exchanges ook geband gaan worden.
Als ze na het spreken er net zo over denken als BTCChina dan gaan we meer rode kaarsen zien ja. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_173785810
Oops

[ Bericht 100% gewijzigd door chantalxx op 15-09-2017 08:04:04 ]
  vrijdag 15 september 2017 @ 07:55:38 #122
131603 Afwazig
Serious business
pi_173785828
Op termijn is dit alleen maar goed voor de markt. Het is natuurlijk ook wel bizar dat elke pipo zomaar een exchange kan beginnen waar miljoenen doorheen gepompt worden zonder enige vorm van regulatie.
  vrijdag 15 september 2017 @ 08:12:00 #123
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_173785978
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 07:30 schreef dimmak het volgende:

[..]

Zo moeilijk is dat toch niet? Als je vertrouwen hebt in BTC en dat die waarde blijft stijgen is je waarde in BTC het belangrijkste. :)
Dan moet je toch gewoon BTC kopen als je daar zo veel (ik neem aan het meeste) vertrouwen in hebt?

Je koopt toch ook geen Indonesische roepies omdat je verwacht dat die meer waard gaat worden t.o.v. de dollar?

Aangezien je hier amper met dollars kunt betalen zul je er toch echt euro's van moeten maken.
De roepie/euro koerst is dan dus relevant :)
pi_173785990
Lekker laten zakken! En dan weer bijkopen! 🙌 Wat een verslavend iets is crypto! 😀
pi_173785992
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 08:12 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dan moet je toch gewoon BTC kopen?

Je koopt toch ook geen Indonesische roepies omdat je verwacht dat die meer waard gaat worden t.o.v. de dollar?

Aangezien je hier amper met dollars kunt betalen zul je er toch echt euro's van moeten maken.

de roepie/euro koerst is dan dus relevant :)
Niet als je denkt over lange termijn immers.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 15 september 2017 @ 08:25:44 #126
192229 XDo
Orgasm beat it!
pi_173786109
Kopen kopen kopen 👍🏼
It's nothing, returned Mrs Chick. It's merely change of weather. We must expect change.
pi_173786163
https://twitter.com/cnLedger/status/908577960663199744

Zet je schrap. Alles gaat sub $3000 vandaag.

Die exchanges sluiten niet zonder reden. Ik acht de kans heel groot dat Huobi en OKcoin met een soortgelijk nieuws komen vandaag nog.
pi_173786192
:') :') fkin shrekt

quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 08:25 schreef XDo het volgende:
Kopen kopen kopen 👍🏼
Falling knives galore, no thx. HODL evenmin.

Ik denk dat de bodem nog zo'n 500 USD verderop ligt. Voorlopig.
pi_173786278
Jihan Wu provides some insight into what is going in China with the exchanges (at his Twitter account):

https://twitter.com/Jihan(...)serp%7Ctwgr%5Eauthor

What Jihan Wu basically states is that various exchanges operated without a valid license and thus close down temporarily, but that they will be back when they do manage to acquire such a license. Jihan Wu makes it clear that Bitcoin (and thereby other cryptos) are not banned in China. There would be no point in Jihan Wu stating that without reason as the individual behind Bitmain. Equally important, Jihan Wu is connected to the Fosun Group and the Fosun Group invested in OnChain which is the private side of NEO. The Bitcoin Seoul Youtuber also stated that the Fosun Group is backing NEO itself as the vehicle of choice to take on Ethereum.
pi_173786295
PANIC sell PANIC sell PANIC sell
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173786327
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 07:55 schreef Afwazig het volgende:
Op termijn is dit alleen maar goed voor de markt. Het is natuurlijk ook wel bizar dat elke pipo zomaar een exchange kan beginnen waar miljoenen doorheen gepompt worden zonder enige vorm van regulatie.
Oldskool denken _O_
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173786333
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 08:41 schreef supermercado het volgende:
Jihan Wu provides some insight into what is going in China with the exchanges (at his Twitter account):

https://twitter.com/Jihan(...)serp%7Ctwgr%5Eauthor

What Jihan Wu basically states is that various exchanges operated without a valid license and thus close down temporarily, but that they will be back when they do manage to acquire such a license. Jihan Wu makes it clear that Bitcoin (and thereby other cryptos) are not banned in China. There would be no point in Jihan Wu stating that without reason as the individual behind Bitmain. Equally important, Jihan Wu is connected to the Fosun Group and the Fosun Group invested in OnChain which is the private side of NEO. The Bitcoin Seoul Youtuber also stated that the Fosun Group is backing NEO itself as the vehicle of choice to take on Ethereum.
Zou mooi zijn.
pi_173786627
Naja, het dumpen houdt vanzelf een keer op. China is (of was) ongeveer 23% van de BTC markt, niet 100% ;)

[ Bericht 2% gewijzigd door TheFreshPrince op 15-09-2017 09:14:59 ]
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 09:12:28 #134
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173786674
The Big Correction _O_

Komt ie dan eindelijk :D
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173786697
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:12 schreef onlogisch het volgende:
The Big Correction _O_

Komt ie dan eindelijk :D
Klinkt beter dan The Big Depression!
pi_173786745
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 08:41 schreef supermercado het volgende:
Jihan Wu provides some insight into what is going in China with the exchanges (at his Twitter account):

https://twitter.com/Jihan(...)serp%7Ctwgr%5Eauthor

What Jihan Wu basically states is that various exchanges operated without a valid license and thus close down temporarily, but that they will be back when they do manage to acquire such a license. Jihan Wu makes it clear that Bitcoin (and thereby other cryptos) are not banned in China. There would be no point in Jihan Wu stating that without reason as the individual behind Bitmain. Equally important, Jihan Wu is connected to the Fosun Group and the Fosun Group invested in OnChain which is the private side of NEO. The Bitcoin Seoul Youtuber also stated that the Fosun Group is backing NEO itself as the vehicle of choice to take on Ethereum.
Meestal lult hij geen complete onzin, dus zou mooi zijn als het waar is.

Het zou wel vervelend zijn als er iets soortgelijks ook in de VS gaat gebeuren, maar voor zover ik weet voldoen exchanges zoals Bittrex wel aan de amerikaanse regels.
٩๏̯͡๏)۶
pi_173786752
tis wel heel erg he
Lambo of Rekt
pi_173786759
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 08:41 schreef supermercado het volgende:
Jihan Wu provides some insight into what is going in China with the exchanges (at his Twitter account):

https://twitter.com/Jihan(...)serp%7Ctwgr%5Eauthor

What Jihan Wu basically states is that various exchanges operated without a valid license and thus close down temporarily, but that they will be back when they do manage to acquire such a license. Jihan Wu makes it clear that Bitcoin (and thereby other cryptos) are not banned in China. There would be no point in Jihan Wu stating that without reason as the individual behind Bitmain. Equally important, Jihan Wu is connected to the Fosun Group and the Fosun Group invested in OnChain which is the private side of NEO. The Bitcoin Seoul Youtuber also stated that the Fosun Group is backing NEO itself as the vehicle of choice to take on Ethereum.
Als dit geen rumor is, dan is dat wel echt goud. Chinees grootkapitaal dat achter neo gaat staan. Banden met overheid alles. Eigenlijk alles waar ik op hoopte toen ik in ant stapte met een paar 100 euro op 5$
  vrijdag 15 september 2017 @ 09:18:51 #139
131603 Afwazig
Serious business
pi_173786778
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 08:44 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Oldskool denken _O_
Realistisch denken.
pi_173786795
Twitter komt characters tekort voor alle denial die nu heerst onder het shitcorn shilling volk.
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 09:20:44 #141
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173786799
Heerlijk man. Hopelijk zet dit door en sterven alle shitcoins.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173786807
zal die blijven dalen tot 2500??
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 09:21:43 #143
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173786818
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 09:22:24 #144
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173786825
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:21 schreef Robert727272 het volgende:
zal die blijven dalen tot 2500??
Ik denk niet dat 2500 het eindstation is :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173786840
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:20 schreef onlogisch het volgende:
Heerlijk man. Hopelijk zet dit door en sterven alle shitcoins.
Dan sterft waves dus ook ;(
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 september 2017 @ 09:26:06 #146
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_173786876
Wtf _O-

Hier ga ik een sllatje uit slaan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 09:27:00 #147
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173786887
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:26 schreef Nattekat het volgende:
Wtf _O-

Hier ga ik een sllatje uit slaan.
sllatje
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173786894
uurtje verder en 12 lisk winst
Niet veel maar toch leuk meegenomen .
  vrijdag 15 september 2017 @ 09:27:29 #149
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173786897
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:26 schreef Nattekat het volgende:
Wtf _O-

Hier ga ik een sllatje uit slaan.
Jongens, Nattekat gaat short, tijd om in te kopen! :D
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173786907
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:27 schreef chantalxx het volgende:
uurtje verder en 12 lisk winst
Niet veel maar toch leuk meegenomen .
Waarmee, traden?
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 september 2017 @ 09:28:34 #151
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_173786918
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:27 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Jongens, Nattekat gaat short, tijd om in te kopen! :D
Nee joh. Ik ga kopen :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_173786920
hoe doen jullie dit op dit moment? ik heb het een paar dagen geleden btc in tether verwisseld houden jullie je btc gewoon staan nu het zo hard daalt?
pi_173786924
AAAAAAAAAAND ITS GONE
pi_173786930
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:28 schreef Robert727272 het volgende:
hoe doen jullie dit op dit moment? ik heb het een paar dagen geleden btc in tether verwisseld houden jullie je btc gewoon staan nu het zo hard daalt?
Dus je hebt een panicsell gedaan? 8-)
Lambo of Rekt
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 09:29:27 #155
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173786932
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:28 schreef Robert727272 het volgende:
hoe doen jullie dit op dit moment? ik heb het een paar dagen geleden btc in tether verwisseld houden jullie je btc gewoon staan nu het zo hard daalt?
Panic sellen is het domste wat je kan doen.

Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173786936
"Absolute bodemprijs voor <XYZ>! Heb je <andere shitcoin> gemist? Koop dan nu <XYZ>!!111. Hier, wat random krabbels op een grafiek. Koop nu, next target moon!!11"

DON'T PANIC NOW.

JUST HODL.

Godverdomme wat een shitshow zeg. _O-
pi_173786940
Met een flinke disclaimer denk ik dat MobileGo nog wel eens de parel van oktober/november kan worden.

De prijs staat nu ergens op ¤ 0,35 maar het project heeft de potentie om minimaal op ¤2 te staan (heeft hoger gestaan).

Het vacuum waarin het nu zit (nog steeds geen grote exchange en geen werkend product, alhoewel wel al beta screenshots) liet veel mensen in paniek hun coins verkopen maar feitelijk lijkt er niets mis met het project.

Het team heeft nog steeds zo'n ¤100 miljoen te besteden om een succes van het project te maken.

Lees je eerst in (MobileGo, Desports, etc) en vel je eigen oordeel.

* disclaimer: mijn resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst, bla bla bla
pi_173786954
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:28 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Waarmee, traden?
Ja ik had een keer geluk dat ik het nieuws volgde :')
pi_173786956
in principe koop ik straks meer bitcoins ervoor terug als die nog iets lager zakt..?
pi_173786962
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:30 schreef chantalxx het volgende:

[..]

Ja ik had een keer geluk dat ik het nieuws volgde :')
Welk nieuws, lisk nieuws? :o
Lambo of Rekt
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 09:31:30 #161
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173786969
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:29 schreef MaGNeT het volgende:


* disclaimer: mijn resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst, bla bla bla
DAT HEBBEN WE ALLEMAAL GEZIEN MET WAVES JA :(

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173786970
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:29 schreef MaGNeT het volgende:
Met een flinke disclaimer denk ik dat MobileGo nog wel eens de parel van oktober/november kan worden.

De prijs staat nu ergens op ¤ 0,35 maar het project heeft de potentie om minimaal op ¤2 te staan (heeft hoger gestaan).

Het vacuum waarin het nu zit (nog steeds geen grote exchange en geen werkend product, alhoewel wel al beta screenshots) liet veel mensen in paniek hun coins verkopen maar feitelijk lijkt er niets mis met het project.

Het team heeft nog steeds zo'n ¤100 miljoen te besteden om een succes van het project te maken.

Lees je eerst in (MobileGo, Desports, etc) en vel je eigen oordeel.

* disclaimer: mijn resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst, bla bla bla
Vol ingegaan op MGO nav je post, extra hypotheek genomen en studiepot van de kids aangebroken! To the MOON!
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173786972
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:28 schreef Robert727272 het volgende:
hoe doen jullie dit op dit moment? ik heb het een paar dagen geleden btc in tether verwisseld houden jullie je btc gewoon staan nu het zo hard daalt?
Gewoon op je handen gaan zitten, doe ik al sinds april dit jaar en toch nog steeds x10.
pi_173786981
quote:
9s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:31 schreef onlogisch het volgende:

[..]

DAT HEBBEN WE ALLEMAAL GEZIEN MET WAVES JA :(

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Waves ging inderdaad van ~¤0,20 naar ~¤6,00 in 6 maand.
Tegenvaller :P
pi_173786990
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:29 schreef Panzermaus het volgende:
"Absolute bodemprijs voor <XYZ>! Heb je <andere shitcoin> gemist? Koop dan nu <XYZ>!!111. Hier, wat random krabbels op een grafiek. Koop nu, next target moon!!11"

DON'T PANIC NOW.

JUST HODL.

Godverdomme wat een shitshow zeg. _O-
Je klinkt mad.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173786992
ik neem de gok dat die nog verder zakt, en dan wat extra waves erbij koop :-)
  vrijdag 15 september 2017 @ 09:33:00 #167
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_173786993
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:28 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nee joh. Ik ga kopen :P
SELL SELL SELL
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_173786994
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:31 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Gewoon op je handen gaan zitten, doe ik al sinds april dit jaar en toch nog steeds x10.
Dat sowieso.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173787000
quote:
11s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Welk nieuws, lisk nieuws? :o
Chinees nieuws met de verhalen uit een vaag verleden over hoe alles instort zodra chinchan met nieuws naar buiten komt :')
pi_173787006
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:32 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Je klinkt mad.
10.gif
Lambo of Rekt
pi_173787035
ja leg me dat eens even uit :)
pi_173787057
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:32 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Je klinkt mad.
Een week terug al een gecalculeerde panic sell, alles naar USDT en EUR. Straks 30% gratis erbij. Maar nee, HODL-cult had liever blijvers gezien. Met die mensen valt niet te redeneren. Zijn geen traders.
  vrijdag 15 september 2017 @ 09:40:02 #173
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173787107
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:37 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Een week terug al een gecalculeerde panic sell, alles naar USDT en EUR. Straks 30% gratis erbij. Maar nee, HODL-cult had liever blijvers gezien. Met die mensen valt niet te redeneren. Zijn geen traders.
Een HODL'er is inderdaad geen trader. :P
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173787110
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:37 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Een week terug al een gecalculeerde panic sell, alles naar USDT en EUR. Straks 30% gratis erbij. Maar nee, HODL-cult had liever blijvers gezien. Met die mensen valt niet te redeneren. Zijn geen traders.
HODL mensen zeggen ook niet dat ze traders zijn :+
Lambo of Rekt
  vrijdag 15 september 2017 @ 09:42:11 #175
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173787145
En we zitten weer onder de $3100
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  vrijdag 15 september 2017 @ 09:44:10 #176
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_173787179
Na Juli en Augustus is September echt een heerlijke maand gebleken voor Waves. Niks doen terwijl de prijs al maanden loopt weg te kwijnen. 60% eraf door zijn goede business plan.

Top bezig hoor Sasha!
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
  vrijdag 15 september 2017 @ 09:44:38 #177
131603 Afwazig
Serious business
pi_173787200
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:40 schreef EggsTC het volgende:

[..]

HODL mensen zeggen ook niet dat ze traders zijn :+
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:40 schreef EggsTC het volgende:

[..]

HODL mensen zeggen ook niet dat ze traders zijn :+
True, maar ondertussen willen ze allemaal short term geld verdienen. Beetje verkeerde strategie.

Te vaak zijn het gewoon kids in een 'get rich quick' cult van een Twitter goeroe naar keuze. Dat gaat mis.
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 09:46:13 #179
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173787203
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:44 schreef VeX- het volgende:
Na Juli en Augustus is September echt een heerlijke maand gebleken voor Waves. Niks doen terwijl de prijs al maanden loopt weg te kwijnen. 60% eraf door zijn goede business plan.

Top bezig hoor Sasha!
SEPTEMBER IS DE WAVES MAAND!1!!!
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 09:46:29 #180
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173787210
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:45 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

[..]

True, maar ondertussen willen ze allemaal short term geld verdienen. Beetje verkeerde strategie.

Te vaak zijn het gewoon kids in een 'get rich quick' cult van een Twitter goeroe naar keuze. Dat gaat mis.
Fijn dat je 'm dubbelquote. Dat zet je post echt kracht bij :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173787214
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:45 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

[..]

True, maar ondertussen willen ze allemaal short term geld verdienen. Beetje verkeerde strategie.

Te vaak zijn het gewoon kids in een 'get rich quick' cult van een Twitter goeroe naar keuze. Dat gaat mis.
Ah, we hebben een pro hoor ik hier, wat zijn jouw nieuwsbronnen?
Lambo of Rekt
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 09:46:58 #182
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173787220
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:46 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ah, we hebben een pro hoor ik hier, wat zijn jouw nieuwsbronnen?
Dit is de mijne :

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173787226
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:46 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dit is de mijne :

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Die hoef ik niet eens open te klikken :')
Lambo of Rekt
pi_173787243
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:46 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Fijn dat je 'm dubbelquote. Dat zet je post echt kracht bij :)
Internet in Bali valt soms tegen. Dat dan weer wel.

quote:
14s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:46 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ah, we hebben een pro hoor ik hier, wat zijn jouw nieuwsbronnen?
Ik heb een bot in elkaar gedraaid en daytrade alleen nog maar, op basis van marktactiviteit. Veelal automatisch, trailing stop/profit lock-in. Dit zijn geen solide markten om te investeren atm.
  vrijdag 15 september 2017 @ 09:48:38 #185
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173787258
Iedereen loopt hier op elkaar te haten terwijl we zo onder de $3000 gaan :o
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173787260
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:45 schreef Panzermaus het volgende:

[..]


[..]

True, maar ondertussen willen ze allemaal short term geld verdienen. Beetje verkeerde strategie.

Te vaak zijn het gewoon kids in een 'get rich quick' cult van een Twitter goeroe naar keuze. Dat gaat mis.
Volgens mij is er geen holder die snel geld wilt verdienen maar ik vind je heel cool met je trading skills
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173787263
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:48 schreef TimKuik het volgende:
Iedereen loopt hier op elkaar te haten terwijl we zo onder de $3000 gaan :o
:o
Lambo of Rekt
  vrijdag 15 september 2017 @ 09:51:42 #188
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_173787310
Maar wat lisk en stratis in gaan slaan straks. de tering
pi_173787330
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:51 schreef SugeLucky het volgende:
Maar wat lisk en stratis in gaan slaan straks. de tering
Stratis idd.
Lambo of Rekt
pi_173787349
Waarom heeft iedereen het steeds over inslaan in deze bearmarket? Wacht nou eens rustig af tot de koers even stabiliseert.
pi_173787361
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:53 schreef daankes het volgende:
Waarom heeft iedereen het steeds over inslaan in deze bearmarket? Wacht nou eens rustig af tot de koers even stabiliseert.
Lijkt mij idd ook wel een beetje vroeg. Zondag nog ingekocht toen ik dacht dat het alleen maar beter zou worden en zie nu. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_173787363
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:53 schreef daankes het volgende:
Waarom heeft iedereen het steeds over inslaan in deze bearmarket? Wacht nou eens rustig af tot de koers even stabiliseert.
de bodem is bijna bereikt.
Lambo of Rekt
pi_173787383
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:53 schreef EggsTC het volgende:

[..]

de bodem is bijna bereikt.
Dat hoor ik al dagen. Feit blijft dat de kans groot is dat Huobi en OKcoin moeten gaan sluiten en dan is alles behalve de bodem bijna bereikt. Het is gewoon veel te vroeg om te zeggen of de bodem is bereikt of niet. Maargoed, dat is mijn bescheiden mening natuurlijk.
  vrijdag 15 september 2017 @ 09:55:22 #194
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_173787393
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:53 schreef daankes het volgende:
Waarom heeft iedereen het steeds over inslaan in deze bearmarket? Wacht nou eens rustig af tot de koers even stabiliseert.
In deze markt is stabilisatie regelmatig heel kort. Dan kan je wachten tot je een ons weegt.
pi_173787407
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:55 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

In deze markt is stabilisatie regelmatig heel kort. Dan kan je wachten tot je een ons weegt.
"Don't catch a falling knife"
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 09:56:42 #196
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173787417
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:53 schreef EggsTC het volgende:

[..]

de bodem is bijna bereikt.
Bron?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 15 september 2017 @ 09:56:48 #197
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173787419
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:54 schreef daankes het volgende:

[..]

Dat hoor ik al dagen. Feit blijft dat de kans groot is dat Huobi en OKcoin moeten gaan sluiten en dan is alles behalve de bodem bijna bereikt. Het is gewoon veel te vroeg om te zeggen of de bodem is bereikt of niet. Maargoed, dat is mijn bescheiden mening natuurlijk.
Dit. Mijn short staat nog open ^O^
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173787486
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:54 schreef daankes het volgende:

[..]

Dat hoor ik al dagen. Feit blijft dat de kans groot is dat Huobi en OKcoin moeten gaan sluiten en dan is alles behalve de bodem bijna bereikt. Het is gewoon veel te vroeg om te zeggen of de bodem is bereikt of niet. Maargoed, dat is mijn bescheiden mening natuurlijk.
https://blog.okex.com/201(...)ex-constituents/amp/
pi_173787490
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:56 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Bron?
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:46 schreef onlogisch het volgende:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Can't miss.
Lambo of Rekt
pi_173787514
Wel een top moment om een subforum te openen trouwens. _O-
Uitvinder van de biersmiley.
pi_173787542
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:02 schreef dimmak het volgende:
Wel een top moment om een subforum te openen trouwens. _O-
Ze hebben er maar 6 weken over gedaan :')
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173787557
Van 176 mld naar 100mld in 14 dagen, maand van de waves en lisk rebrand :+ De markt lijkt het weer wel.
Lambo of Rekt
pi_173787606
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:03 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ze hebben er maar 6 weken over gedaan :')
Ja want we gingen zo lekker op de hype inspringen enzo _O- :D
pi_173787687
quote:
2s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:06 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Ja want we gingen zo lekker op de hype inspringen enzo _O- :D
Was maar 1 iemand die een subforum kon aanmaken en die was op vakantie.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173787697
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:48 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Volgens mij is er geen holder die snel geld wilt verdienen maar ik vind je heel cool met je trading skills
Mwah, eerder gezond verstand dan trading skills. Alts = vehicle voor meer BTC. De coin of het project maakt het me voorlopig niet meer uit, dat leidt vaak meer tot emotie dan tot solide FA.

Mijn bot pakt ze op en verkoopt ze bij volume drops en <indicator xyz> crossover (of koerswijziging), en dan wachten op de volgende. Doorgaans 10+% per coin, best lekker op een paar BTC per order. Soms springt hij weer in bij dezelfde coin, klaar voor de volgende spike. Auto-stop loss, dynamische budgets op basis van 'signal strength'. Tegen deze profits kun je niet HODL-en of Cryptopia-scouten, wat een mierenwerk was dat. En je slaapt een stuk geruster. Ook wat waard. :)

Whitepapers lees ik niet meer, te veel gedaan. Veel mooie projecten, maar imo te vroeg voor long term investeren. "Perfect entry here, x4 this year", en dan zie ik een GitHub om te janken, een onrealistische roadmap en vijf projecten die hetzelfde proberen te doen. Hoe kunnen mensen elkaar in godsnaam toch zo voor de gek houden? Ik was er op een gegeven moment gewoon flauw van.

Deze mindset had ik eerst niet (integendeel), maar je brandt je vaak genoeg aan de naīviteit en de volatiliteit voordat je beseft hoe veel geld (en tijd) je daadwerkelijk kunt verdienen als je de emotie erbuiten kun laten met behulp van automatisering - en dan heb ik het niet over een afgewaterde Haasbot of leonArdo die een beetje eenzaam 2% loopt te scalpen op een random coin. Kijk eens naar de enorme spikes en drops die bepaalde coins maken in crypto. 30-40-50%, dáár zit het geld. En de meeste van die pumps passen allemaal in hetzelfde patroon. Zelfs als je er ééntje per dag pakt is het al mooi. Leverage doet veel.

Uiteindelijk wil ik gewoon meer geld hebben en vrij zijn van stress, waar doe je het anders voor? Dan heb ik geen tijd voor dit hold/panic/buy/herevaluatie-circus elke keer. En als jij morgen een mooie token launched en die uiteindelijk tractie krijgt, dan pakt mijn bot hem op een gegeven moment ook wel, vlak voordat hij in de versnelling gaat. Gaat jouw prijs ook omhoog. :D
pi_173787710
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:12 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Mwah, eerder gezond verstand dan trading skills. Alts = vehicle voor meer BTC. De coin of het project maakt het me voorlopig niet meer uit, dat leidt vaak meer tot emotie dan tot solide FA.

Mijn bot pakt ze op en verkoopt ze bij volume drops en <indicator xyz> crossover (of koerswijziging), en dan wachten op de volgende. Doorgaans 10+% per coin, best lekker op een paar BTC per order. Soms springt hij weer in bij dezelfde coin, klaar voor de volgende spike. Auto-stop loss, dynamische budgets op basis van 'signal strength'. Tegen deze profits kun je niet HODL-en of Cryptopia-scouten, wat een mierenwerk was dat. En je slaapt een stuk geruster. Ook wat waard. :)

Whitepapers lees ik niet meer, te veel gedaan. Veel mooie projecten, maar imo te vroeg voor long term investeren. "Perfect entry here, x4 this year", en dan zie ik een GitHub om te janken, een onrealistische roadmap en vijf projecten die hetzelfde proberen te doen. Hoe kunnen mensen elkaar in godsnaam toch zo voor de gek houden? Ik was er op een gegeven moment gewoon flauw van.

Deze mindset had ik eerst niet (integendeel), maar je brandt je vaak genoeg aan de naīviteit en de volatiliteit voordat je beseft hoe veel geld (en tijd) je daadwerkelijk kunt verdienen als je de emotie erbuiten kun laten met behulp van automatisering - en dan heb ik het niet over een afgewaterde Haasbot of leonArdo die een beetje eenzaam 2% loopt te scalpen op een random coin. Kijk eens naar de enorme spikes en drops die bepaalde coins maken in crypto. 30-40-50%, dáár zit het geld. En de meeste van die pumps passen allemaal in hetzelfde patroon. Zelfs als je er ééntje per dag pakt is het al mooi. Leverage doet veel.

Uiteindelijk wil ik gewoon meer geld hebben en vrij zijn van stress, waar doe je het anders voor? Dan heb ik geen tijd voor dit hold/panic/buy/herevaluatie-circus elke keer. En als jij morgen een mooie token launched en die uiteindelijk tractie krijgt, dan pakt mijn bot hem op een gegeven moment ook wel, vlak voordat hij in de versnelling gaat. Gaat jouw prijs ook omhoog. :D
Welke bot gebruik je?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_173787762
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:13 schreef dimmak het volgende:

[..]

Welke bot gebruik je?
De vraag is eerder; welke API gebruik je?
Lambo of Rekt
pi_173787807
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:02 schreef dimmak het volgende:
Wel een top moment om een subforum te openen trouwens. _O-
Dat gebeurde de vorige keer ook, dikke crash en daarna kwam er bijna niemand meer. Daarna werd het cryptoforum weer gesloten.
pi_173787813
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:19 schreef Vesz het volgende:

[..]

Dat gebeurde de vorige keer ook, dikke crash en daarna kwam er bijna niemand meer. Daarna werd het cryptoforum weer gesloten.
Daarom haalde ik het ook aan. _O-
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 15 september 2017 @ 10:22:10 #210
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173787849
OKCoin onder de 17.000CNY gekomen :o

First stop: Sub $3000 :o
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173787874
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:13 schreef dimmak het volgende:

[..]

Welke bot gebruik je?
Zelfs iets gefabriceerd met Scala/Akka/Redis en vervolgens op Heroku geparkeerd. Ik kwam op een gegeven moment tot de conclusie dat verreweg de meeste (for sale) bots eerder 'controlled opposition' zijn: net profitabel genoeg om 'geloofwaardig te zijn' (en je af te leiden van zelf een bot maken), maar 'rijk' zul je er nooit mee worden... al helemaal niet versus buy&hold van Cryptopia spul.

Met andere woorden: de echt profitabele bots worden niet (zomaar) verkocht. Zelfbouw blijft dan over.

quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:16 schreef EggsTC het volgende:

[..]

De vraag is eerder; welke API gebruik je?
Nah. Cryptotrader.org is een leuk platform, maar uiteindelijk wil je niet beperkt worden door wat dan ook. En mijn API keys houd ik ook liever zelf.

quote:
7s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:22 schreef TimKuik het volgende:
OKCoin onder de 17.000CNY gekomen :o

First stop: Sub $3000 :o
Het zijn berige tijden. :o
pi_173788043
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:02 schreef dimmak het volgende:
Wel een top moment om een subforum te openen trouwens. _O-
'
:7

Wat een teringzooi zeg tijd dat China gewoon lekker oprot :W
pi_173788074
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:23 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Zelfs iets gefabriceerd met Scala/Akka/Redis en vervolgens op Heroku geparkeerd. Ik kwam op een gegeven moment tot de conclusie dat verreweg de meeste (for sale) bots eerder 'controlled opposition' zijn: net profitabel genoeg om 'geloofwaardig te zijn' (en je af te leiden van zelf een bot maken), maar 'rijk' zul je er nooit mee worden... al helemaal niet versus buy&hold van Cryptopia spul.

Met andere woorden: de echt profitabele bots worden niet (zomaar) verkocht. Zelfbouw blijft dan over.
Duidelijk. Ik heb ook al zitten kloten met bots maar ook niet het gewenste resultaat. Zelfbouw heb ik helaas de kennis niet voor.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 september 2017 @ 10:34:25 #214
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_173788078
quote:
2s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:06 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Ja want we gingen zo lekker op de hype inspringen enzo _O- :D
Als het aan mij lag, was ie in augustus al open :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_173788088
Aldus insiders gaan de Chinese exchanges gewoon weer open als ze een nieuwe licentie aangevraagd hebben en uiteraard ook goedgekeurd worden.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 september 2017 @ 10:35:04 #216
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_173788090
Vanmiddag maar mijn verliezen weer aanvullen :P
Ik kom hier rijker uit.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 15 september 2017 @ 10:35:57 #217
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173788106
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173788111
Nieuwe hypotheek afgesloten en alles in crypto gestopt.
pi_173788133
quote:
TradingWhaIe twitterde op vrijdag 15-09-2017 om 10:26:32 Spoken to someone @ Yobtc. No licenses were needed before 9/4. It's likely that exchanges reopen once they get new licenses.$btc #bitcoin reageer retweet
Uitvinder van de biersmiley.
pi_173788152
quote:
Maar ja wat stelt zo'n exchange nou eigenlijk voor? Het lijkt niet meer dan dit? https://coinmarketcap.com/exchanges/yobtc/
٩๏̯͡๏)۶
  vrijdag 15 september 2017 @ 10:57:28 #221
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173788427
https://www.reddit.com/r/(...)e_btc_forum_beijing/

Ik hoop niet dat dit waar is... Anders gaan we een mooie weekend-dip tegemoet.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173788466
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:57 schreef TimKuik het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)e_btc_forum_beijing/

Ik hoop niet dat dit waar is... Anders gaan we een mooie weekend-dip tegemoet.
Ik zie alleen wat chinese tekens en 15-9-2017, wat staat er precies?
٩๏̯͡๏)۶
pi_173788531
Ik geloof dat we de 2000 dollar nog wel gaan bereiken. Alle exchanges voor China gaan sluiten.
pi_173788538
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:57 schreef TimKuik het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)e_btc_forum_beijing/

Ik hoop niet dat dit waar is... Anders gaan we een mooie weekend-dip tegemoet.
Ik probeer de comments te begrijpen via Google translate.

pi_173788553
Zelf zit ik te wachten op het juiste moment voor de komende tijd om extra btc en neo in te kopen.
  vrijdag 15 september 2017 @ 11:07:39 #226
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_173788576
Oma heeft de hond meegenomen in de file terwijl ze fluisterend fantaseert over het veranderen van een rood hoofdstuk.


I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  vrijdag 15 september 2017 @ 11:13:06 #227
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173788648
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 11:07 schreef Sosa het volgende:
Oma heeft de hond meegenomen in de file terwijl ze fluisterend fantaseert over het veranderen van een rood hoofdstuk.


[ afbeelding ]
_O-
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173788663
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 11:06 schreef Deckard het volgende:
Zelf zit ik te wachten op het juiste moment voor de komende tijd om extra btc en neo in te kopen.
NEO moet je pas over een weekje kopen denk ik zo. BTC kan je vanaf maandag inkopen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 15 september 2017 @ 11:16:06 #229
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173788713
De trade engine van Huobi is zojuist vastgelopen en OKCoin gaat weer naar beneden :o
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173788716
Dat de hond kwijt is dat zou kunnen, gaat wel meer in de frituur daaro. Gewoon even afwachten vandaag, ben er wel bang voor dat okcoin en huobi ook met een bericht komen dat er wat gaat veranderen.
Alle lijken moeten gewoon even uit de kast, en dan kunnen we weer verder kijken.
Om kacheldik te zijn, heb je geen kachel nodig.
pi_173788732
pi_173788753
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 11:13 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

NEO moet je pas over een weekje kopen denk ik zo. BTC kan je vanaf maandag inkopen.
Neo zit nu bijna weer op de prijs toen ik het ooit heb ik gekocht , lange termijn coin voor mij. Maar idd misschien nog even wat langer wachten.
  vrijdag 15 september 2017 @ 11:18:44 #233
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_173788762
Dit wordt nog erger dan Juli. :')
pi_173788785
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 11:18 schreef Repeating het volgende:
Dit wordt nog erger dan Juli. :')
Imagine the bounce :9~
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 15 september 2017 @ 11:21:46 #235
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_173788810
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 11:20 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Imagine the bounce :9~
Hoogstens een dead cat bounce indien China buitenspel wordt gezet.
pi_173788917
Weet niet of het waar is, maar gaat rond op twitter.
LunaLinCN twitterde op vrijdag 15-09-2017 om 11:21:07 Beijing market regulator requires all virtual currency exchanges (ie. OKcoin and Huobi) to stop trading by end of today. reageer retweet
LunaLinCN twitterde op vrijdag 15-09-2017 om 11:29:20 Correction: not stop trading by end of today but decide by the end of today when they would stop trading. reageer retweet
ETCChina twitterde op vrijdag 15-09-2017 om 11:27:55 It claimed that all of the Chinese crypto exchanges will be shut down at the end of this month according to one jus... https://t.co/ZSV3G4CfMM reageer retweet


[ Bericht 21% gewijzigd door smiths op 15-09-2017 11:37:13 ]
Om kacheldik te zijn, heb je geen kachel nodig.
pi_173788953
Dit zagen we toch wel aankomen? Vanaf eind mei is de prijs non stop geklommen en geklommen op een dip na in juli. Moest een keer gaan gebeuren. Ik hoop wel dat deze keer de crypto's er sterker ooit uit zullen komen en eind december dan weer op ATH staan :P
pi_173789066
Ik verwacht dat vandaag bekend wordt dat alle Chinese exchanges moeten sluiten en dat dit zal leiden tot een verdere daling.

Dit gaat allemaal weer goedkomen na het Chinese congres in oktober.
pi_173789070
Alsof chinezen niet weten hoe vpn werkt.
pi_173789075
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 11:38 schreef Deckard het volgende:
Alsof chinezen niet weten hoe vpn werkt.
Alsof VPN niet illegaal kan zijn in China.

https://www.bloomberg.com(...)eignty-quicktake-q-a

Daarnaast, wat heb je aan VPN als je yuan in btc wil omzetten en er zijn geen Chinese beurzen meer open?
pi_173789120
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 11:38 schreef thenxero het volgende:

[..]

Alsof VPN niet illegaal kan zijn in China.

https://www.bloomberg.com(...)eignty-quicktake-q-a

Daarnaast, wat heb je aan VPN als je yuan in btc wil omzetten en er zijn geen Chinese beurzen meer open?
Je kan wel wisselen naar dollars toch?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 september 2017 @ 11:41:09 #242
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_173789130
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 11:18 schreef Repeating het volgende:
Dit wordt nog erger dan Juli. :')
Juli? :')

November 2014 taferelen :7
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_173789174
De exchanges gaan gewoon weer open als ze een licentie hebben..
Uitvinder van de biersmiley.
pi_173789270
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 11:40 schreef Deckard het volgende:

[..]

Je kan wel wisselen naar dollars toch?
Wellicht, maar het wordt hoe dan ook een stuk ingewikkelder en dat zal een hoop mensen afschrikken.
pi_173789314
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 11:49 schreef thenxero het volgende:

[..]

Wellicht, maar het wordt hoe dan ook een stuk ingewikkelder en dat zal een hoop mensen afschrikken.
Klopt, maar dan heb je in ieder geval de mensen die er serieus mee handelen. Dit is nu eenmaal het risico van de afgelopen maanden dat het een beetje te bekend werd met het publiek. Iedereen fikt zijn vingers er aan en over een tijdje komt het weer terug en is het vertrouwen ook groter bij een volgende dip voor diezelfde mensen.
pi_173789316
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:46 schreef onlogisch het volgende:

[..]

SEPTEMBER IS DE WAVES MAAND!1!!!
pi_173789335
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:46 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ah, we hebben een pro hoor ik hier, wat zijn jouw nieuwsbronnen?
Begin je weer? Ik dacht dat we afgesproken hadden om normaal tegen elkaar te doen.
pi_173789441
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 11:00 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Ik zie alleen wat chinese tekens en 15-9-2017, wat staat er precies?
quote:
Fall into this grandma-like, whispering meaningful? The dog was gone.
The dog was gone jongens! Opdoeken die handel!
  vrijdag 15 september 2017 @ 12:02:12 #249
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173789528
"They can't keep dumping if they can't trade!"

_O-
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173789575
Op naar de ¤2000, en hopelijk ¤1500.
pi_173789582
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 10:34 schreef dimmak het volgende:

[..]

Duidelijk. Ik heb ook al zitten kloten met bots maar ook niet het gewenste resultaat. Zelfbouw heb ik helaas de kennis niet voor.
Ik ga er eens naar kijken, kijken hoe ver ik kom met die bittrex api.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 september 2017 @ 12:05:27 #252
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_173789583
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:02 schreef TimKuik het volgende:
"They can't keep dumping if they can't trade!"

_O-
Scherp :7
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_173789591
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 11:51 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Begin je weer? Ik dacht dat we afgesproken hadden om normaal tegen elkaar te doen.
Ik was serieus?
Lambo of Rekt
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 12:08:22 #254
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173789644
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:04 schreef thenxero het volgende:
Op naar de ¤2000, en hopelijk ¤1500.
1500? Ik hoop 100 :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173789663
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:08 schreef onlogisch het volgende:

[..]

1500? Ik hoop 100 :)
t zou wat zijn :P
Lambo of Rekt
  vrijdag 15 september 2017 @ 12:11:38 #256
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173789716
redtheminer twitterde op vrijdag 15-09-2017 om 11:35:52 Beijing authority asked #bitcoin exchanges to shut down trading by 30 Sep and close new user registration immediate… https://t.co/TXq7RgLZ4w reageer retweet
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  vrijdag 15 september 2017 @ 12:12:22 #257
364924 CommissarisMissionaris
Keizerlijk uitzonderlijk.
pi_173789737
Is er een wallet of exchange die PayPal accepteert? Ben nieuw en het duurt lang voordat ik geverifieërd ben :{.

Edit: iDeal is ook goed.

[ Bericht 8% gewijzigd door CommissarisMissionaris op 15-09-2017 12:32:55 ]
  vrijdag 15 september 2017 @ 12:13:40 #258
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173789761
cnLedger twitterde op vrijdag 15-09-2017 om 12:09:43 Yunbi will close trading services on Sept 20thhttps://t.co/seir5XVI8d reageer retweet
Nu nog een aankondiging van OKCoin of Huobi en we knallen naar beneden..
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173789766
quote:
2s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:12 schreef CommissarisMissionaris het volgende:
Is er een wallet of exchange die PayPal accepteert? Ben nieuw en het duurt lang voordat ik geverifieërd ben :{.
Nee. Zie je het voor je, ga je met Paypal een bitxoin kopen, transfer naar een wallet, dien je een claim in bij de handelaar die kan fluiten naar zijn geld.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173789774
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:13 schreef TimKuik het volgende:
cnLedger twitterde op vrijdag 15-09-2017 om 12:09:43 Yunbi will close trading services on Sept 20thhttps://t.co/seir5XVI8d reageer retweet
Nu nog een aankondiging van OKCoin of Huobi en we knallen naar beneden..
Inkoopmoment over twee dagen :9~
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 15 september 2017 @ 12:17:36 #261
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_173789836
Onder de duizend wel :D
  vrijdag 15 september 2017 @ 12:20:19 #262
364924 CommissarisMissionaris
Keizerlijk uitzonderlijk.
pi_173789888
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:13 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Nee. Zie je het voor je, ga je met Paypal een bitxoin kopen, transfer naar een wallet, dien je een claim in bij de handelaar die kan fluiten naar zijn geld.
Een exchange of wallet met iDeal dan?
pi_173789925
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:04 schreef thenxero het volgende:
Op naar de ¤2000, en hopelijk ¤1500.
Liever niet, dan duurt het zo lang weer. Ik wil er met het nieuwe jaar wel een beetje op vooruit ;p
pi_173790119
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:22 schreef Deckard het volgende:

[..]

Liever niet, dan duurt het zo lang weer. Ik wil er met het nieuwe jaar wel een beetje op vooruit ;p
Je wil hodlen of niet
pi_173790171
quote:
2s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:20 schreef CommissarisMissionaris het volgende:

[..]

Een exchange of wallet met iDeal dan?
Bitonic
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 15 september 2017 @ 12:38:02 #266
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173790196
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:36 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Bitonic
En BL3P is de exchange van Bitonic, daar is het meestal goedkoper dan op Bitonic zelf.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173790224
Ik ben weer ingestapt, denk niet dat het nog veel verder gaat dalen.
pi_173790233
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:39 schreef Vesz het volgende:
Ik ben weer ingestapt, denk niet dat het nog veel verder gaat dalen.
Wacht maar tot Huobi en OKcoin met een officieel bericht komen.
  vrijdag 15 september 2017 @ 12:41:18 #269
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173790247
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:40 schreef thenxero het volgende:

[..]

Wacht maar tot Huobi en OKcoin met een officieel bericht komen.
Dit.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173790253
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:40 schreef thenxero het volgende:

[..]

Wacht maar tot Huobi en OKcoin met een officieel bericht komen.
Dan nog, kan me niet voorstellen dat btc naar $2k gaat. En nog een paar honderd dollar naar beneden kan ik me wel veroorloven :P
pi_173790272
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:41 schreef Vesz het volgende:

[..]

Dan nog, kan me niet voorstellen dat btc naar $2k gaat. En nog een paar honderd dollar naar beneden kan ik me wel veroorloven :P
2300$ zie ik wel gebeuren
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 15 september 2017 @ 12:47:58 #272
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173790312
Hier komt de $3000 :o
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173790383
Wel een spectaculaire dag meteen om dit subforum te openen. Nu kunnen we de hele dag gaan aftellen naar xxxxx
  vrijdag 15 september 2017 @ 13:01:15 #274
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_173790520
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:39 schreef Vesz het volgende:
Ik ben weer ingestapt, denk niet dat het nog veel verder gaat dalen.
Same.
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  vrijdag 15 september 2017 @ 13:01:44 #275
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_173790527
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:40 schreef thenxero het volgende:

[..]

Wacht maar tot Huobi en OKcoin met een officieel bericht komen.
Dat zal vast geen goed nieuws zijn. Maar hoe ver denken jullie naar aanleiding van dergelijk slecht nieuws dat de koers nog kan dalen? Echt een dikke bodem wordt dat of?
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_173790571
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:41 schreef Vesz het volgende:

[..]

Dan nog, kan me niet voorstellen dat btc naar $2k gaat. En nog een paar honderd dollar naar beneden kan ik me wel veroorloven :P
Dat kan echt met gemak, ook wel eens van rond de 2100 naar 900 zien gaan.

Maar goed, ik denk zelf dat het aandeel van China minder groter is dan de paniek nu doet vermoeden.
٩๏̯͡๏)۶
pi_173790627
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 13:05 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Dat kan echt met gemak, ook wel eens van rond de 2100 naar 900 zien gaan.

Maar goed, ik denk zelf dat het aandeel van China minder groter is dan de paniek nu doet vermoeden.
Uiteraard is het mogelijk, maar ik zie alleen niet gebeuren. OKCoin en Huobi zitten nu op 2650, denk dat de meesten die er uit willen er nu zo langzamerhand wel uit zijn.
pi_173790628
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 13:01 schreef richolio het volgende:

[..]

Dat zal vast geen goed nieuws zijn. Maar hoe ver denken jullie naar aanleiding van dergelijk slecht nieuws dat de koers nog kan dalen? Echt een dikke bodem wordt dat of?
Ik verwacht nog wel een paar honderd dollar. Daarna is al het nieuws uit China wel even voorbij en zal het wel even stabiliseren voorlopig.
  vrijdag 15 september 2017 @ 13:15:41 #279
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173790726
17.000 CNY is zojuist doorbroken op de Chinese exchanges.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  vrijdag 15 september 2017 @ 13:20:41 #280
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_173790790
Marketcap onder de 100 miljard gedoken.
  vrijdag 15 september 2017 @ 13:22:53 #281
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173790826
Freefall vanaf $3000,-

This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173790856
  vrijdag 15 september 2017 @ 13:26:13 #283
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173790887
Bitstamp door de $3000 :o
Bitfinex muur zijn ze aan het doorknagen :o

Edit: Weg, in 30 seconden 2000 BTC weg _O-
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_173790982
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 september 2017 13:26 schreef TimKuik het volgende:
Bitstamp door de $3000 :o
Bitfinex muur zijn ze aan het doorknagen :o

Edit: Weg, in 30 seconden 2000 BTC weg _O-
Wall reset, die staat nu op 2975
Lambo of Rekt
  vrijdag 15 september 2017 @ 13:31:40 #285
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_173791003
Prijs op OKCoin: 1 666 6.66 })
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  vrijdag 15 september 2017 @ 13:41:15 #286
364924 CommissarisMissionaris
Keizerlijk uitzonderlijk.
pi_173791181
Newbie vraagje: Uit welke subreddit halen jullie jullie info vandaan? :P
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 13:53:07 #287
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173791469
quote:
11s.gif Op vrijdag 15 september 2017 13:20 schreef Repeating het volgende:
Marketcap onder de 100 miljard gedoken.
Op naar de 50 miljard :7

Dood aan alle shitcoins _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173791536
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 12:06 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik was serieus?
Ja, maar wel met een toon. Naja, zal wel aan mij liggen.
  vrijdag 15 september 2017 @ 13:57:23 #289
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_173791555
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 13:53 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Op naar de 50 miljard :7

Dood aan alle shitcoins _O_
Daarvoor heb ik te weinig buffer :'(
pi_173791644
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 13:57 schreef Repeating het volgende:

[..]

Daarvoor heb ik te weinig buffer :'(
verkoop dan
al dat hodl hier is toch een wat bijzondere strategie
“It's gonna be legend-... wait for it... and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is DAIRY!”
pi_173791663
Maar het zou mijn inziens niet verbazendwekkend zijn als we een correctie krijgen terug naar Mei van dit jaar, dat is maar 4,5 maand geleden, en dan gaan we richting de ¤ 1300,-, iedereen zet zn buy orders iets hoger, dus ¤ 1500 ofzo, en dan krijg je over 2 mnd weer een correctie omdat iedereen zn inleg er weer uithaalt en sellt, en dan krijg je dat wat we de afgelopen 2 mnd hebben gezien
“It's gonna be legend-... wait for it... and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is DAIRY!”
pi_173791674
quote:
2s.gif Op vrijdag 15 september 2017 14:03 schreef RanTheMan het volgende:
Maar het zou mijn inziens niet verbazendwekkend zijn als we een correctie krijgen terug naar Mei van dit jaar, dat is maar 4,5 maand geleden, en dan gaan we richting de ¤ 1300,-
Dan moet die buy*wall op 2975 gebroken gaan worden, dat wil ik zien :7
Lambo of Rekt
pi_173791684
Nog wat okcoin en ark gekocht :P
pi_173791700
Ben uit mijn short gestapt maar wel historisch momentje hoor :)
pi_173791706
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 september 2017 14:04 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dan moet die buy*wall op 2975 gebroken gaan worden, dat wil ik zien :7
Het is nog 2 weken tot 30 september
“It's gonna be legend-... wait for it... and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is DAIRY!”
pi_173791710
quote:
2s.gif Op vrijdag 15 september 2017 14:06 schreef RanTheMan het volgende:

[..]

Het is nog 2 weken tot 30 september
Wat is er die dag?
pi_173791732
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 14:07 schreef Typisch het volgende:

[..]

Wat is er die dag?
Dat is de laatste dag voor 1 oktober... en de dag waarop de meeste chinese exchanges niet meer mogen handelen... En als je dan net zoiets krijgt als bij de 1 augustus mark, dan ligt het buy moment een weekje eerder, dus volgend weekend
“It's gonna be legend-... wait for it... and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is DAIRY!”
pi_173791746
Is er al wat meer bekend over de lisk rebrand dat iemand weet? weinig info te vinden so far, allemaal heeft men het over september..
Lambo of Rekt
pi_173791763
quote:
2s.gif Op vrijdag 15 september 2017 14:08 schreef RanTheMan het volgende:

[..]

Dat is de laatste dag voor 1 oktober...
Bijdevoets. :')
pi_173791765
en
pi_173791770
dicht!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')