abonnement Unibet Coolblue
pi_173767257
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul


Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173767264
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 09:41 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Kom op, niet zo naef. Uitspraken worden constant uit hun verband getrokken. Daarnaast heeft het Syrische regime sowieso een PR probleem dus wat zouden ze nog moeten redden?
ik ga uit van de vertaling en van zijn hele houding tijdens dat interview eindigend met zijn demonische lach om zijn waarschuwing te benadrukken. "zo heb ik het niet bedoeld" is een dooddoener en weinig geloofwaardig,

zijn woorden waren dus

"To those who fled Syria to another country, I beg you don’t ever return, because even if the government forgives you, we will never forgive or forget," he said.

"If you know what is good for you, none of you return."

hij wil mij doen geloven dat hij het hier had over "isis lui" zoals hij zelf aangeeft, "I was addressing Daesh (IS) people who had done these things"

muv mensen zoals jij die sympathiek staan tegenover hem denk ik niet dat hij veel mensen overtuigt.

het regime is goed bezig PR wise sinds ze isis gebied in zijn getrokken, hell ik zag ook posts langskomen hier van mensen die aangaven dat ze het lastig vinden nu om niet te rooten voor het regime.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173767362
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 09:44 schreef JubaUrbicus het volgende:

Ik heb het interview in het Arabisch geluisterd en er is niks uit zijn context en verband gerukt.
thanks voor de aanvulling!

als je een taal niet machtig bent is het soms best moeilijk om precies te begrijpen wat er exact wordt bedoeld.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 14 september 2017 @ 10:13:51 #4
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173767649
quote:
10s.gif Op donderdag 14 september 2017 09:54 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik ga uit van de vertaling en van zijn hele houding tijdens dat interview eindigend met zijn demonische lach om zijn waarschuwing te benadrukken. "zo heb ik het niet bedoeld" is een dooddoener en weinig geloofwaardig,

zijn woorden waren dus

"To those who fled Syria to another country, I beg you don’t ever return, because even if the government forgives you, we will never forgive or forget," he said.

"If you know what is good for you, none of you return."

hij wil mij doen geloven dat hij het hier had over "isis lui" zoals hij zelf aangeeft, "I was addressing Daesh (IS) people who had done these things"

muv mensen zoals jij die sympathiek staan tegenover hem denk ik niet dat hij veel mensen overtuigt.

het regime is goed bezig PR wise sinds ze isis gebied in zijn getrokken, hell ik zag ook posts langskomen hier van mensen die aangaven dat ze het lastig vinden nu om niet te rooten voor het regime.
Ik sta niet per se sympathiek tegenover hem, ik weet eigenlijk niet eens bijzonder veel over hem en of hij nou wel of geen vieze rol heeft, ik hou er alleen rekening mee dat uitspraken geregeld uit zijn verband worden getrokken. Bekijk maar eens uitspraken van Putin in zijn volledige context en dan wat onze media ervan maken door selectief te knippen. Jij zal een soortgelijke ervaring met Erdogan hebben.
  donderdag 14 september 2017 @ 10:14:40 #5
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173767670
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 09:44 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ik heb het interview in het Arabisch geluisterd en er is niks uit zijn context en verband gerukt, we moeten niet doen alsof Issam een fijne peer is ofzo die gast is een crimineel en heeft ook oorlog misdaden begaan waar gehele rapporteren over bestaan.
Ok duidelijk. Wat voor oorlogsmisdaden heeft Issam trouwens begaan? Heeft hij altijd in Deir-Ezzor gevochten of ook in andere delen van het land?
pi_173768067
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 10:13 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik sta niet per se sympathiek tegenover hem, ik weet eigenlijk niet eens bijzonder veel over hem en of hij nou wel of geen vieze rol heeft, ik hou er alleen rekening mee dat uitspraken geregeld uit zijn verband worden getrokken. Bekijk maar eens uitspraken van Putin in zijn volledige context en dan wat onze media ervan maken door selectief te knippen. Jij zal een soortgelijke ervaring met Erdogan hebben.
ik zie geen reden in deze om aan te nemen dat er ook maar iets uit context is gehaald. hij was vrij duidelijk in zijn boodschap.
dat hij zelf nu er een context bij verzint (ik had het over isis lui), achteraf nadat hij er kritiek over heeft gekregen gaat er bij mij niet in en veranderd helemaal niks aan zijn originele statement aan "de mensen die het land hebben ontvlucht" vluchtelingen dus, niks isis lui.
misschien is er nog een politieke toekomst voor hem weggelegd, daar moet je nu eenmaal een draaikont zijn om je functie uit te kunnen voeren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 14 september 2017 @ 10:37:32 #7
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173768100
quote:
10s.gif Op donderdag 14 september 2017 10:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik zie geen reden in deze om aan te nemen dat er ook maar iets uit context is gehaald. hij was vrij duidelijk in zijn boodschap.
dat hij zelf nu er een context bij verzint (ik had het over isis lui), achteraf nadat hij er kritiek over heeft gekregen gaat er bij mij niet in en veranderd helemaal niks aan zijn originele statement aan "de mensen die het land hebben ontvlucht" vluchtelingen dus, niks isis lui.
misschien is er nog een politieke toekomst voor hem weggelegd, daar moet je nu eenmaal een draaikont zijn om je functie uit te kunnen voeren.
In autoritaire staten is dat minder nodig. Je hoeft namelijk minder verantwoording af te leggen aan het volk. Zolang je maar niet uit de pas loopt met wat je meerderen vinden ;)
pi_173768227
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 10:37 schreef Richestorags het volgende:

Zolang je maar niet uit de pas loopt met wat je meerderen vinden ;)
daarom werd onze commandant ook terug gevloten ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173768348
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173781377
Ben echt gespannen over dat referendum in Noord Irak over Koerdistan :{
pi_173782318
Waarom?
pi_173782690
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 22:21 schreef Annihilan het volgende:
Waarom?
Omdat ik uit het gebied kom wat nu KRG is.
pi_173783586
Voor of tegen? Gaat veel onrust geven in Ankara. Ben benieuwd wat Erdogan zijn next move zal zijn.
pi_173784326
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 21:51 schreef vigen98 het volgende:
Ben echt gespannen over dat referendum in Noord Irak over Koerdistan :{
Ik Ben er ook niet blij mee. Er is al zoveel shit in de regio nog meer shit staat niemand op te wachten.

De logica van dit referendum op dit moment ontgaat mij ook volledig. Waarom zitten de Koerden dit zo te pushen? Weet jij er misschien meer over?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173784381
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 23:22 schreef Annihilan het volgende:
Voor of tegen? Gaat veel onrust geven in Ankara. Ben benieuwd wat Erdogan zijn next move zal zijn.
Niemand in de regio is er blij mee met uitzondering van Isral die hoopt een lotgenoot te vinden in de regio. Een paria staat waar niemand op staat te wachten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173784580
Ja! De Amerikanen houden hier ook wel van die kleine staatjes in een regio: divide and conquer. De Koerden lijken mij wel het type om ze een stuk grond te 'schenken' voor een enorme militaire basis.
pi_173792621
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 september 2017 00:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

Ik Ben er ook niet blij mee. Er is al zoveel shit in de regio nog meer shit staat niemand op te wachten.

De logica van dit referendum op dit moment ontgaat mij ook volledig. Waarom zitten de Koerden dit zo te pushen? Weet jij er misschien meer over?
Ja die hebben net een heel groot stuk land bij veroverd he dus die willen zo snel mogelijk afscheiden. Ze zijn bijvoorbeeld nog steeds in Bashiqa terwijl ze zelf met de regering in Bagdad hadden afgesproken wanneer ISIS weg is uit het gebied zouden ze terug trekken en nog steeds zijn ze niet weg.
pi_173793114
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 15:07 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ja die hebben net een heel groot stuk land bij veroverd he dus die willen zo snel mogelijk afscheiden. Ze zijn bijvoorbeeld nog steeds in Bashiqa terwijl ze zelf met de regering in Bagdad hadden afgesproken wanneer ISIS weg is uit het gebied zouden ze terug trekken en nog steeds zijn ze niet weg.
Puur opportunisme zeg je dus.

Ik weet niet hoe lang ze zullen genieten van hun onafhankelijkheid zonder regionale / internationale backers.

Hoe lang heeft Isis kunnen genieten van hun "staat"?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173793155
Dan kan Erdogan de Koerden in het Zuid-Oosten van Turkije richting hun moederland sturen. Gelijk van de spanningen af. Beter voor de toekomst.
pi_173793453
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 15:37 schreef Annihilan het volgende:
Dan kan Erdogan de Koerden in het Zuid-Oosten van Turkije richting hun moederland sturen. Gelijk van de spanningen af. Beter voor de toekomst.
Uhu
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173796447
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 september 2017 15:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

Puur opportunisme zeg je dus.

Ik weet niet hoe lang ze zullen genieten van hun onafhankelijkheid zonder regionale / internationale backers.

Hoe lang heeft Isis kunnen genieten van hun "staat"?
Miljoenen Koerden met duizenden IS'ers vergelijken?
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_173796525
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 19:12 schreef alilami het volgende:

[..]

Miljoenen Koerden met duizenden IS'ers vergelijken?
als jij dat in de vergelijking wilt zien. be my guest :)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173796550
Het maken van een goede bom is ingewikkeld. Dat vergt kennis en oefening. Velen hebben die kennis en oefening niet behalve wat handleidingen op het net. Dan nog moet je oefenen, oefenen en oefenen onder begeleiding voordat gij handigheid krijgt in het maken en inzetten van effectieve bommen.
  vrijdag 15 september 2017 @ 19:17:14 #25
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173796556


:') :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173796561
FOK! Verkeerde topic. Excuses.
pi_173796767
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 19:17 schreef Annihilan het volgende:
FOK! Verkeerde topic. Excuses.
je bent vergeven, maar je moet wel betere kwaliteit van je posts beloven :*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173796774
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 19:17 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]

:') :')
wat moet die red line zijn dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 15 september 2017 @ 19:30:15 #29
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173796801
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 september 2017 19:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat moet die red line zijn dan?
De Eufraat. Ze hebben nogal een grote bek voor een militie die 1) Helemaal niks is zonder de VS, niet eens een luchtmacht, 2) Zwaar outnumbered is in de regio Deir ez-Zor, 3) Zelf bij Manbij en Tabqa geen reet geeft om de Eufraat als natuurlijke grens.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173796903
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 19:30 schreef Szura het volgende:

[..]

De Eufraat. Ze hebben nogal een grote bek voor een militie die 1) Helemaal niks is zonder de VS, niet eens een luchtmacht, 2) Zwaar outnumbered is in de regio Deir ez-Zor, 3) Zelf bij Manbij en Tabqa geen reet geeft om de Eufraat als natuurlijke grens.
goede garp! :+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 15 september 2017 @ 20:42:29 #31
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173798091
quote:
Russia: Syria government forces now on east bank of Euphrates river

(Reuters) - Advance units of the Syrian government army have crossed the Euphrates river and taken up position on the eastern bank, a Russian foreign ministry spokeswoman said on Friday.

U.S.-backed Syrian militias opposed to President Bashar al-Assad had set the Euphrates River as a red line, saying they would not allow government forces to cross onto the east bank.

"After a major victory near Deir al-Zor, the Syrian government army continues to clear Islamic State terrorists from the eastern regions of the country," ministry spokeswoman Maria Zakharova told a news conference.

"The suburbs of this provincial center have been liberated. Advance units have successfully crossed the Euphrates and are holding positions on its eastern bank."
http://www.reuters.com/ar(...)idUSKCN1BQ2FQ?il%3D0

[ Bericht 11% gewijzigd door sp3c op 15-09-2017 21:24:57 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 21:24:36 #32
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_173798931
doe nou ff linkje erbij alstublieft -O-
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_173798945
Koerdisch parlement stemt voor referendum over onafhankelijkheid van Irak
De centrale regering in Baghdad is geen voorstander van de volksraadpleging. Ook Irak en Turkije zien het referendum niet zitten.
https://www.nu.nl/buitenl(...)jkheid-van-irak.html

Hopelijk breekt er geen oorlog uit tussen de centrale regering in Bagdad en Irak.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  vrijdag 15 september 2017 @ 21:25:44 #34
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173798958
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 21:24 schreef sp3c het volgende:
doe nou ff linkje erbij alstublieft -O-
Er staat toch Reuters bij
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173802675
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 21:25 schreef alilami het volgende:
Koerdisch parlement stemt voor referendum over onafhankelijkheid van Irak

Geheid breekt er oorlog uit tussen de centrale regering in Bagdad en Irak.
Moet Iran nog meer shit komen opruimen in de regio.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173802684
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 21:25 schreef Szura het volgende:

[..]

Er staat toch Reuters bij
Reuters is geen link :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173802788
Erdogan: I will visit Tehran on the 4th of next month and before my visit, the chief of staff of the Turkish army will visit Iran.

Spannend.
pi_173802854
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 september 2017 00:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

Moet Iran nog meer shit komen opruimen in de regio.
Zo komen de Afghanen namens de Iranirs namens de Arabieren de Koerden onderdrukken.
Wat een heerlijk deel van de wereld is het ook.
pi_173802945
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 september 2017 00:40 schreef Stabiel het volgende:
Erdogan: I will visit Tehran on the 4th of next month and before my visit, the chief of staff of the Turkish army will visit Iran.

Spannend.
De Turkse president Erdogan noemde de beslissing om het referendum niet uit te stellen vrijdag "heel fout".

In een televisie-interview zei Erdogan dat zijn regering op 22 september een officieel standpunt over het referendum zal bekendmaken na een beraad van de Nationale Veiligheidsraad.
https://www.nu.nl/buitenl(...)jkheid-van-irak.html

SPANNEND!!!@##$#@!!!~~!@
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_173807425
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 september 2017 00:49 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Zo komen de Afghanen namens de Iranirs namens de Arabieren de Koerden onderdrukken.
Wat een heerlijk deel van de wereld is het ook.
prcs. de global village at its finest! ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173807473
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 september 2017 00:40 schreef Stabiel het volgende:
Erdogan: I will visit Tehran on the 4th of next month and before my visit, the chief of staff of the Turkish army will visit Iran.

Spannend.
goed dat er steeds meer samenwerking gaande is in de regio tussen de twee landen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173807888
De Russen hebben klaarblijkelijk de SDF gebombardeerd in Deir ez-Zor.
pi_173808236
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 september 2017 12:42 schreef Stabiel het volgende:
De Russen hebben klaarblijkelijk de SDF gebombardeerd in Deir ez-Zor.
de hotline tussen de russen en amerikanen moest ongetwijfeld geraadpleegd worden :P

BarzanSadiq twitterde op zaterdag 16-09-2017 om 09:46:38 #BREAKING6 #SDF fighters wounded by #Syrian warplanes bombardment northern #DeirEzzor, #Syria. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 16 september 2017 @ 13:02:50 #44
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173808282
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173811605
het leven is niet eerlijk, boohoo



hi ha hoooo

MorocanArab twitterde op zaterdag 16-09-2017 om 15:23:10 #BREAKING: Tiger Force reporter Abdullah Al-Omar: "It's upon every Arab fighting with the Kurds to defect, zero hour has come" https://t.co/hxlAOGtB48 reageer retweet
en uiteraard weten de russen van niks :')

GebeilyM twitterde op zaterdag 16-09-2017 om 16:06:24 @AFP #SYRIA: "This is not possible. Why would we bomb them?" military spokesman Igor Konashenkov told @AFP's @mashant at Hmeimim reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173823223
aronlund twitterde op zaterdag 16-09-2017 om 23:06:36 Pro-Assad forces announce desert attack toward Albu-Kamal, involving Syrians, Iranians, Lebanese, Pakistanis, Iraqi... https://t.co/1pFby5mcsB reageer retweet
Syrie voor Syriers!
  zondag 17 september 2017 @ 10:12:42 #47
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173823746
quote:
12s.gif Op zondag 17 september 2017 09:37 schreef BEFEM het volgende:
aronlund twitterde op zaterdag 16-09-2017 om 23:06:36 Pro-Assad forces announce desert attack toward Albu-Kamal, involving Syrians, Iranians, Lebanese, Pakistanis, Iraqi... https://t.co/1pFby5mcsB reageer retweet
Syrie voor Syriers!
Hun vijanden komen uit een veelvoud van landen. En Iran maakt handig gebruik van het conflict door de powerhouse in het Midden-Oosten te worden. Tezamen met Turkije is dat op zich een aardige ontwikkeling. Liever Iran en Turkije aan de knoppen daar dan de Al-Saud familie.
pi_173824369
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 10:12 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Hun vijanden komen uit een veelvoud van landen. En Iran maakt handig gebruik van het conflict door de powerhouse in het Midden-Oosten te worden. Tezamen met Turkije is dat op zich een aardige ontwikkeling. Liever Iran en Turkije aan de knoppen daar dan de Al-Saud familie.
Dat weet ik maar die claimen ook niet Syrie voor Syriers.
pi_173827836
Amerikaanse CENTCOM:

Russian Strike Wounds Syrian Democratic Forces Troops

quote:
SOUTHWEST ASIA – At approximately 12:30 a.m. GMT Sept. 16, Russian forces struck a target east of the Euphrates River in Syria near Dayr Az Zawr, causing injuries to Coalition partner forces.

Russian munitions impacted a location known to the Russians to contain Syrian Democratic Forces and Coalition advisors. Several SDF fighters were wounded and received medical care as a result of the strike.

Multinational Coalition troops advising and assisting the SDF were present but not wounded as a result of the Russian strike. "Coalition officials are available and the de-confliction line with Russia is open 24 hours per day,” said Coalition commander Lt. Gen. Paul E. Funk II. "We put our full efforts into preventing unnecessary escalation among forces that share ISIS as our common enemy," said Funk.

The Coalition and its partners remain committed to the defeat of ISIS and continued de-confliction with Russian officials. Coalition forces and partners always retain the right of self-defense.
http://www.centcom.mil/ME(...).Wb2GEeps0oM.twitter
pi_173848712
Charles_Lister twitterde op donderdag 14-09-2017 om 17:04:13 As #Astana-6 gets underway, rumors spreading of a 3-way division of #Idlib:GREEN: Non-#HTSBLUE: HTSPINK:#Russia’s de-escalation zonehttps://t.co/UvpKdkoGVB reageer retweet
Charles_Lister twitterde op vrijdag 15-09-2017 om 12:59:22 #Turkey media suggests map maybe accurate#Ankara/#FSA to hold:Jabal ArbainTaftanazJisr al-ShughurArihaMaarat al-Numan Khan Sheikhoun https://t.co/BgRyulGi68 reageer retweet
Charles_Lister twitterde op zondag 17-09-2017 om 01:50:52 Substantial increase in #Turkey military deployments towards border with #Idlib today.= Prep for [partial] intervention reageer retweet
AlqalaamVID twitterde op zondag 17-09-2017 om 20:11:41 #BREAKING#Syria #BabalhawaHuge #HTS militairy convoy deployed towards #Atme & #Babalhawa after new Turkish movements towards #Idlib reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173850554
SAA heeft naar het schijnt de Eufraat overgestoken.
pi_173851214
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 13:01 schreef Stabiel het volgende:
SAA heeft naar het schijnt de Eufraat overgestoken.
post ook meteen een bron LAN...

leloveluck twitterde op maandag 18-09-2017 om 12:14:40 SOHR says Syria army in Deir Ezzor has crossed Euphrates. Waterway serves as informal demarcation line between US & Syria/Iran-backed force. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 18 september 2017 @ 15:24:56 #54
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173853286
Lees dat nu al een week lang, maar is er ook al videobewijs?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 18 september 2017 @ 15:40:25 #55
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173853491
quote:
10s.gif Op maandag 18 september 2017 11:03 schreef Slayage het volgende:
Charles_Lister twitterde op donderdag 14-09-2017 om 17:04:13 As #Astana-6 gets underway, rumors spreading of a 3-way division of #Idlib:GREEN: Non-#HTSBLUE: HTSPINK:#Russia’s de-escalation zonehttps://t.co/UvpKdkoGVB reageer retweet
Charles_Lister twitterde op vrijdag 15-09-2017 om 12:59:22 #Turkey media suggests map maybe accurate#Ankara/#FSA to hold:Jabal ArbainTaftanazJisr al-ShughurArihaMaarat al-Numan Khan Sheikhoun https://t.co/BgRyulGi68 reageer retweet
Charles_Lister twitterde op zondag 17-09-2017 om 01:50:52 Substantial increase in #Turkey military deployments towards border with #Idlib today.= Prep for [partial] intervention reageer retweet
AlqalaamVID twitterde op zondag 17-09-2017 om 20:11:41 #BREAKING#Syria #BabalhawaHuge #HTS militairy convoy deployed towards #Atme & #Babalhawa after new Turkish movements towards #Idlib reageer retweet
Snap niet waarom zo'n konvooi niet meteen door de SAA en Rusland wordt gebombardeerd. Of Amerika in samenspraak met Rusland. Dat is toch prijsschieten?
  maandag 18 september 2017 @ 20:02:54 #56
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173858359
Blijkbaar confirmed: de Eufraat zowel overgestoken naar Saqr Island als de oostoever.



Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173860586
quote:
10s.gif Op maandag 18 september 2017 13:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

post ook meteen een bron LAN...

leloveluck twitterde op maandag 18-09-2017 om 12:14:40 SOHR says Syria army in Deir Ezzor has crossed Euphrates. Waterway serves as informal demarcation line between US & Syria/Iran-backed force. reageer retweet
Lui lan .
pi_173861226
K24English twitterde op maandag 18-09-2017 om 10:17:10 #Iran threatens border closing, canceling of security agreements if Kurdistan holds referendum… https://t.co/DzJ8u6dOE2 reageer retweet
pi_173861281
Syria regime’s advance raises fears of US-Russia clash

quote:
Syrian regime forces are keen to reach the province’s oilfields, located east of the Euphrates. But western diplomats say this violates an understanding between Washington and Moscow that the US and its allies would operate east of the river while Russian and regime forces operated to its west.

Even if Moscow wanted to stick to the deal, it could struggle to rein in the regime push, a western diplomat said. “The regime is completely against this deconfliction line [along the Euphrates] in Deir Ezzor,” he said. “They think they can win this territory 100 per cent. Assad is insistent on moving into the American zone and getting the al-Omar oilfield.”
https://amp.ft.com/content/fff2c20e-9c6b-11e7-9a86-4d5a475ba4c5

Syrian army sends more troops across Euphrates, close to U.S.-backed forces

quote:
BEIRUT (Reuters) - Syrian troops crossed to the eastern side of the Euphrates river in Deir al-Zor on Monday, state media and a monitoring group reported, increasing their presence in an area where U.S.-backed forces have also advanced.

A commander in a militia of the U.S.-backed Syrian Democratic Forces (SDF) confirmed Syrian army units had crossed and said his fighters were ready to drive them back.

“If there are clashes between us and them - we’re ready for those if the forces of the regime don’t go back to the other bank,” Ahmed Abu Khawla of the SDF’s Deir al-Zor military council said.
https://www.reuters.com/a(...)forces-idUSKCN1BT2B9

Koerden hebben een grote mond, maar moeten de boodschap nu toch wel hebben gekregen na de laatste bombardement.
  maandag 18 september 2017 @ 21:48:54 #63
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173861378
Die Koerden zouden toch ook moeten beseffen dat ze alleen bij de gratie van Rusland met rust worden gelaten in Afrin? Een telefoontje van Poetin en Erdogan's schoothondjes in Noord-Syri vliegen erop.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173861615
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 21:48 schreef Szura het volgende:
Die Koerden zouden toch ook moeten beseffen dat ze alleen bij de gratie van Rusland met rust worden gelaten in Afrin? Een telefoontje van Poetin en Erdogan's schoothondjes in Noord-Syri vliegen erop.
En de Turken lijken nu echt in volle sterkte te mobiliseren:









Tijdens de Euphrates Shield operatie gebruikten de Turken enkel 155mm artillerie. Nu hebben ze zelfs MLRS-systemen naar de grens gestuurd.
pi_173863454
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 21:48 schreef Szura het volgende:
Die Koerden zouden toch ook moeten beseffen dat ze alleen bij de gratie van Rusland met rust worden gelaten in Afrin? Een telefoontje van Poetin en Erdogan's schoothondjes in Noord-Syri vliegen erop.
De Koerden zijn losgeld voor de Amerikanen de Russen als het regime. Ze worden. Door alles en iedereen gebruikt omdat ze hoop hebben dat ze aan het einde van de rit een goede deal kunnen krijgen, maar de geschiedenis is nooit goed geweest u voor de Koerden en misschien zijn we binnenkort weer getuige van het zoveelste "verraad" van de koerden door de Powers that be en mogen al die westerlingen die vol idealen over een communistische revolutie zich aansloten bij de ypg weer huiswaarts als ze mazzel hebben.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173863513
quote:
1s.gif Op maandag 18 september 2017 21:56 schreef Stabiel het volgende:

[..]

En de Turken lijken nu echt in volle sterkte te mobiliseren:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Tijdens de Euphrates Shield operatie gebruikten de Turken enkel 155mm artillerie. Nu hebben ze zelfs MLRS-systemen naar de grens gestuurd.
Misschien hebben ze een deal met de Russen mbt afrin of toch de Astana uitwerking mbt idlib?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173863762
quote:
10s.gif Op maandag 18 september 2017 23:29 schreef Slayage het volgende:
Misschien hebben ze een deal met de Russen mbt afrin of toch de Astana uitwerking mbt idlib?
Wellicht allebei?
pi_173867603
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 21:48 schreef Szura het volgende:
Die Koerden zouden toch ook moeten beseffen dat ze alleen bij de gratie van Rusland met rust worden gelaten in Afrin? Een telefoontje van Poetin en Erdogan's schoothondjes in Noord-Syri vliegen erop.
SDF zijn tenminste nog voor het aller grootste gedeelte Syriers. Die pro-Assad lui die gaan juichen als Turkije met ze gaat knokken en nog meer Syrisch land in gaat nemen :'). Triest.
pi_173868003
quote:
1s.gif Op maandag 18 september 2017 21:56 schreef Stabiel het volgende:

[..]

En de Turken lijken nu echt in volle sterkte te mobiliseren:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Tijdens de Euphrates Shield operatie gebruikten de Turken enkel 155mm artillerie. Nu hebben ze zelfs MLRS-systemen naar de grens gestuurd.
Turken zijn oorlogszuchtigen.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 19 september 2017 @ 11:41:36 #71
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173868266
'FSA' weer vrolijk met Al Qaeda aan het aanvallen in Noord-Hama, hoe 'gematigd' weer van die jongens :)
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173876757
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 september 2017 11:41 schreef Szura het volgende:
'FSA' weer vrolijk met Al Qaeda aan het aanvallen in Noord-Hama, hoe 'gematigd' weer van die jongens :)
vervolgens bombardeert het regime meerdere ziekenhuizen waarmee het regime duidelijk maakt dat ze zeker niet de moral high ground hebben ivm Al Qaeda

QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 19-09-2017 om 16:39:19 #Pt. 3rd medical structure deliberately hit & destroyed this morning by #RuAF/#SyAF is surgery Hospital of Kafranbe… https://t.co/zWCofrGfsU reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173876809
Moeilijk te missen ook, de halve islamitische wereld staat vol ziekenhuizen.
Derhalve de werkeloosheid onder kaakchirurgen die een job zoeken in Europa, huhuh.
  dinsdag 19 september 2017 @ 20:32:45 #75
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173877148
Ah krijgen we straks ook 'the last hospital in Idlib'?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 19 september 2017 @ 20:37:37 #76
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173877285
Wat doet turkije nou? Ik snap het niet helemaal.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_173878576
Turkije en de KRG waren toch altijd zulke goede vriendjes, als je de Turken hier mocht geloven tenminste :Z
pi_173878854
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 september 2017 21:15 schreef BEFEM het volgende:
Turkije en de KRG waren toch altijd zulke goede vriendjes, als je de Turken hier mocht geloven tenminste :Z
Dus?
pi_173880088
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 september 2017 21:27 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Dus?
Dat ze toch minder vriendjes zijn dan dat er vaak gezegd werd.

Of dat goed of slecht is voor Turkije/KRG moet nog blijken.
pi_173880218
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 september 2017 22:15 schreef BEFEM het volgende:
Dat ze toch minder vriendjes zijn dan dat er vaak gezegd werd.

Of dat goed of slecht is voor Turkije/KRG moet nog blijken.
Ze waren/zijn vriendjes, maar het lijkt me overduidelijk dat Turkije tegen onafhankelijkheid is. Bovendien, staten hebben geen permanente vrienden maar enkel permanente belangen.
pi_173880332
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 september 2017 22:20 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Ze waren/zijn vriendjes, maar het lijkt me overduidelijk dat Turkije tegen onafhankelijkheid is. Bovendien, staten hebben geen permanente vrienden maar enkel permanente belangen.
De KRG is zo sterk geworden onder andere dankzij Turkije. Turkije zou ze wel even gebruiken als tool tegen de PKK. En nu bijt dat ineens in hun eigen vingers. Zoals zoveel conflicten in het Midden-Oosten, het wisselt elke dag.

Conclusie: Niet altijd zo snel juichen, niets is wat het lijkt.
pi_173880418
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 september 2017 22:24 schreef BEFEM het volgende:

[..]

De KRG is zo sterk geworden onder andere dankzij Turkije. Turkije zou ze wel even gebruiken als tool tegen de PKK. En nu bijt dat ineens in hun eigen vingers. Zoals zoveel conflicten in het Midden-Oosten, het wisselt elke dag.

Conclusie: Niet altijd zo snel juichen, niets is wat het lijkt.
Dus? Ik begrijp je punt niet.
pi_173884769
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 september 2017 20:37 schreef _--_ het volgende:
Wat doet turkije nou? Ik snap het niet helemaal.
wij hoeven het in principe ook niet te snappen echter is het probleem dat de turken (beleidsvoerders) het zelf ook niet snappen althans die indruk heb ik.

dat geldt voor irak als syrie :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173884935
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 september 2017 20:37 schreef _--_ het volgende:
Wat doet turkije nou? Ik snap het niet helemaal.
Ruzie zoeken met andere naties, waar ze altijd al goed in zijn geweest.
mon citoyens vous serez unis.
pi_173887685
vincebeshara twitterde op woensdag 20-09-2017 om 04:25:38 Early list of loyalist casualties in N #Hama gives some idea of whos manning the line. Lot of SAA 11th div/47th bgd… One lebanese hezbollah. https://t.co/A6CNjl8eEw reageer retweet
moet een behoorlijke aanval geweest zijn gisteren als er zoveel slachtoffers zijn gevallen.

michaelh992 twitterde op woensdag 20-09-2017 om 12:51:45 #Breaking regime forces were reportedly airdropped on the Conoco Gas Plant northeast of Deir ez-Zor, accross the Euphrates https://t.co/NRXsjkuY4H reageer retweet
interessant
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173887852
IbnNabih1 twitterde op dinsdag 19-09-2017 om 21:39:07 Launch offensive inviting counterattacks, then blame Ahrar for its refusal to protect the people against the attacks that HTS provoked.https://t.co/ikOXBuxGj2 reageer retweet
NorthernStork twitterde op woensdag 20-09-2017 om 05:25:35 attack Ahrar bases, steal their weapons and kill their fighters by official fatwa then, ask what's left of themto join a mass suicide party https://t.co/iN8Ic8CSTP reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173888813
_O- _O- _O-

leithfadel twitterde op woensdag 20-09-2017 om 13:40:52 Reports claiming the Syrian Army conducted an airborne operation at Taybeh Oil Field is false; it was the US military. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 20 september 2017 @ 14:24:52 #89
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173889361
Verwarrend als iedereen elkaar maar steeds napraat :'). Maar weer zien wat er waar is.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 20 september 2017 @ 14:58:29 #90
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173890127
quote:
10s.gif Op woensdag 20 september 2017 12:58 schreef Slayage het volgende:
vincebeshara twitterde op woensdag 20-09-2017 om 04:25:38 Early list of loyalist casualties in N #Hama gives some idea of whos manning the line. Lot of SAA 11th div/47th bgd… One lebanese hezbollah. https://t.co/A6CNjl8eEw reageer retweet
moet een behoorlijke aanval geweest zijn gisteren als er zoveel slachtoffers zijn gevallen.

michaelh992 twitterde op woensdag 20-09-2017 om 12:51:45 #Breaking regime forces were reportedly airdropped on the Conoco Gas Plant northeast of Deir ez-Zor, accross the Euphrates https://t.co/NRXsjkuY4H reageer retweet
interessant
Wel allemaal locals dus.
  woensdag 20 september 2017 @ 15:02:47 #91
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173890226
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 september 2017 20:32 schreef Szura het volgende:
Ah krijgen we straks ook 'the last hospital in Idlib'?
Waarschijnlijk behandelen ze daar de strijders...
pi_173895638
Russia Now Iraqi Kurds' Biggest Source of Funds, Signals Support for Kurdish Independence
Kremlin oil giant Rosneft has committed around $4 billion to Kurdistan, while FM Lavrov signaled in June Russia would not oppose referendum

http://www.haaretz.com/middle-east-news/1.813476
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_173906374
Iedereen is maar wat aan het fucken in Iraq
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_173906841
quote:
0s.gif Op woensdag 20 september 2017 19:14 schreef alilami het volgende:
Russia Now Iraqi Kurds' Biggest Source of Funds, Signals Support for Kurdish Independence
Kremlin oil giant Rosneft has committed around $4 billion to Kurdistan, while FM Lavrov signaled in June Russia would not oppose referendum

http://www.haaretz.com/middle-east-news/1.813476
dus de koerden in noord irak hebben internationaal de russen en de israelisch achter hun staan mbt dit referendum :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173907343
De Russen gaan die 4 miljard ook niet zomaar afschrijven, dat is veel geld voor de matige Russische economie.
pi_173907715
ruski amriki relaties heating up?

TheArabSource twitterde op donderdag 21-09-2017 om 10:18:16 Syrian Army attacked twice by #US-backed forces in Deir Ezzor: Russian MoD https://t.co/AM9CHN9rCq #Syria reageer retweet
zoals verwacht gaan ze in irak nu richting hawija.

TheArabSource twitterde op donderdag 21-09-2017 om 07:34:29 Iraqi Army begins important operation to liberate #Hawijah https://t.co/MbkX8E5WKs #Iraq #Syria reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173911952
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 21-09-2017 om 14:16:36 E. #Syria: visual confirmation pro-Regime forces reached Al-Tabni on #Euphrates, 24 km from #ISIS-held Madan.… https://t.co/WVMNpjV3OH reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 21-09-2017 om 12:52:16 Another video surfaced (h/t @BorkDorkla) showing #USAF destroying Regime tanks N. of Al-Tanf, the #SyAF Su-22 & #Iran|ian drone in May-June.https://t.co/PX5OtAD3l4 reageer retweet


[ Bericht 17% gewijzigd door Slayage op 21-09-2017 15:42:23 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173912164
begint er steeds meer op te lijken dat de turken idlib ingaan.

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 21-09-2017 om 13:33:28 #Turkey: #TSK engineering vehicles arrived at #Syria|n border near Bal Al-Hawa crossing. Pics @Acemal71. Geolocated... https://t.co/zYqUXXbgkY reageer retweet
MorocanArab twitterde op donderdag 21-09-2017 om 13:46:06 Euphrates shield fighters: "We promise to cleanse Idlib from the filthy Al-Qaida, we'll enter the battle of Idlib as heroes." https://t.co/KYYjgHoDPI reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173914710
quote:
10s.gif Op donderdag 21 september 2017 15:42 schreef Slayage het volgende:
begint er steeds meer op te lijken dat de turken idlib ingaan.

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 21-09-2017 om 13:33:28 #Turkey: #TSK engineering vehicles arrived at #Syria|n border near Bal Al-Hawa crossing. Pics @Acemal71. Geolocated... https://t.co/zYqUXXbgkY reageer retweet
MorocanArab twitterde op donderdag 21-09-2017 om 13:46:06 Euphrates shield fighters: "We promise to cleanse Idlib from the filthy Al-Qaida, we'll enter the battle of Idlib as heroes." https://t.co/KYYjgHoDPI reageer retweet
Hoeveel doden gaat het de Turken (aan hun zijde) opleveren denk je? Of gaan ze zelf niet knokken maar laten ze het 'ES' doen?
  donderdag 21 september 2017 @ 18:58:48 #100
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173915434
quote:
0s.gif Op donderdag 21 september 2017 18:17 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Hoeveel doden gaat het de Turken (aan hun zijde) opleveren denk je? Of gaan ze zelf niet knokken maar laten ze het 'ES' doen?
Al-Bab zorgde voor veel lijkzakken.
  donderdag 21 september 2017 @ 22:00:40 #101
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173919594
Blijkbaar zien die ISIS-ratten het kansloze van hun missie in Centraal-Syri in en worden ook zij naar DeZ getransporteerd. Blijf deals met ISIS ongemakkelijk vinden, maar ze gebruiken vast weer vrouwen en kinderen als menselijk schild...

Anyway, maakt wel weer een bulk troepen vrij die in DeZ of Noord-Hama kunnen worden ingezet.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173920767
quote:
0s.gif Op donderdag 21 september 2017 18:17 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Hoeveel doden gaat het de Turken (aan hun zijde) opleveren denk je? Of gaan ze zelf niet knokken maar laten ze het 'ES' doen?
Zal voornamelijk ES mensen zijn lijkt me vergelijkbaar met de eerdere operatie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173920802
quote:
10s.gif Op donderdag 21 september 2017 22:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

Zal voornamelijk ES mensen zijn lijkt me vergelijkbaar met de eerdere operatie.
De Iraanse wijze van proxy-oorlogsvoering. Turkije begint het te leren.
pi_173920827
quote:
10s.gif Op donderdag 21 september 2017 22:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

Zal voornamelijk ES mensen zijn lijkt me vergelijkbaar met de eerdere operatie.
Behalve dat Idlib geen walkover wordt zoals Noord-Aleppo... Is een vrij groot verschil natuurlijk.
pi_173920911
Ik moet overigens altijd lachen om die mensen die zeggen 'SDF vecht niet tegen IS want ze gaan er zo snel doorheen, ze hebben een deal samen!' en dan 2 minuten later roepen 'SAA is super goed want ze snijden als een warm mes door de boter door IS!!' :D

En andersom ook natuurlijk :+
pi_173921127
Turkish President Tayyip Erdogan said on Thursday Turkey will deploy troops in Syria’s northern Idlib region as part of a so-called de-escalation agreement brokered by Russia last month.
https://www.reuters.com/a(...)rdogan-idUSKCN1BW2PT
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_173921224
quote:
0s.gif Op donderdag 21 september 2017 22:45 schreef BEFEM het volgende:
Behalve dat Idlib geen walkover wordt zoals Noord-Aleppo... Is een vrij groot verschil natuurlijk.
Noord-Aleppo was geen walk-over voor de Turken uiteindelijk. ISIS trok zich terug tot aan al-Bab, waar ISIS een maandenlange strijd voerde.
pi_173922838
Russische speciale eenheden tegen Nusra & Co in Hama.

Mooie beelden:

pi_173924849
quote:
10s.gif Op donderdag 21 september 2017 22:49 schreef BEFEM het volgende:
Ik moet overigens altijd lachen om die mensen die zeggen 'SDF vecht niet tegen IS want ze gaan er zo snel doorheen, ze hebben een deal samen!' en dan 2 minuten later roepen 'SAA is super goed want ze snijden als een warm mes door de boter door IS!!' :D

En andersom ook natuurlijk :+
Dat komt door die gekleurde bril van mensen. Best sneu naar wel de realiteit en laat de beperkte geest van de mens zien.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173924897
quote:
0s.gif Op donderdag 21 september 2017 23:00 schreef alilami het volgende:
Turkish President Tayyip Erdogan said on Thursday Turkey will deploy troops in Syria’s northern Idlib region as part of a so-called de-escalation agreement brokered by Russia last month.
https://www.reuters.com/a(...)rdogan-idUSKCN1BW2PT
Het is nu officieel dus. Dat wordt dan de zoveelste oorlog binnen een oorlog. De Turken gaan veel pijn lijden veel erger dan de eerdere operatie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173926252
quote:
1s.gif Op donderdag 21 september 2017 23:05 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Noord-Aleppo was geen walk-over voor de Turken uiteindelijk. ISIS trok zich terug tot aan al-Bab, waar ISIS een maandenlange strijd voerde.
Ja tot Al-Bab was het walk over. Nusra heeft geen plek om zich terug te trekken dus deze strijd, als die gaat komen, gaat heel anders en veel bloediger zijn.
pi_173926305
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 september 2017 09:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

Dat komt door die gekleurde bril van mensen. Best sneu naar wel de realiteit en laat de beperkte geest van de mens zien.
Weet ik maar moet er altijd om lachen hoe dom zulke mensen zijn :+ zo gigantisch nationalistisch/sectarisch. Daarom gaat het ook nooit wat worden in het midden oosten, in mijn optiek.
  vrijdag 22 september 2017 @ 10:26:49 #113
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173926334
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 september 2017 09:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

Het is nu officieel dus. Dat wordt dan de zoveelste oorlog binnen een oorlog. De Turken gaan veel pijn lijden veel erger dan de eerdere operatie.
Er zou eigenlijk een front vanuit West-Aleppo door Iran moeten worden geopend en door de SAA vanuit Hama. Dan weet HTS niet waar ze het moeten zoeken. Nadeel is dat je niet weet hoe de andere fracties erop gaan reageren.
  vrijdag 22 september 2017 @ 10:35:20 #114
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173926487
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 september 2017 10:26 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Er zou eigenlijk een front vanuit West-Aleppo door Iran moeten worden geopend en door de SAA vanuit Hama. Dan weet HTS niet waar ze het moeten zoeken. Nadeel is dat je niet weet hoe de andere fracties erop gaan reageren.
SAA moet eindelijk eens Morek, Latminah en Khan Sheikhoun aanvallen, zeker na het zoveelste geflopte offensief van de terroristen in die regio.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 september 2017 @ 10:38:20 #115
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173926529
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 september 2017 10:35 schreef Szura het volgende:

[..]

SAA moet eindelijk eens Morek, Latminah en Khan Sheikhoun aanvallen, zeker na het zoveelste geflopte offensief van de terroristen in die regio.
Juist. Stuur versterkingen naar het Hama front vanuit Centraal Syri, de oorlog daar is over. Zodra Turkije binnenvalt direct in Hama ook aanvallen. Turkije valt grootser aan dus waarschijnlijk moet HTS veel manschappen naar dat front sturen.
pi_173926606
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 september 2017 10:26 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Er zou eigenlijk een front vanuit West-Aleppo door Iran moeten worden geopend en door de SAA vanuit Hama. Dan weet HTS niet waar ze het moeten zoeken. Nadeel is dat je niet weet hoe de andere fracties erop gaan reageren.
misschien gaat dat ook gebeuren. die uitgelekt map van idlob mbt astana
Charles_Lister twitterde op donderdag 14-09-2017 om 17:04:13 As #Astana-6 gets underway, rumors spreading of a 3-way division of #Idlib:GREEN: Non-#HTSBLUE: HTSPINK: #Russia’s de-escalation zone reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173926767
metesohtaoglu twitterde op donderdag 21-09-2017 om 19:25:53 🔴Turkish Parliament to convene on Sat. in an extraordinary session to extend mandate that would allow army to conduct ops. in #Syria & #Iraq reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator vrijdag 22 september 2017 @ 11:01:44 #118
8781 crew  Frutsel
pi_173926860
AFP twitterde op vrijdag 22-09-2017 om 11:00:34 #BREAKING Israeli strikes hit weapons depot by Damascus airport: monitor reageer retweet
  vrijdag 22 september 2017 @ 11:26:13 #119
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173927178
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 september 2017 10:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

misschien gaat dat ook gebeuren. die uitgelekt map van idlob mbt astana
Charles_Lister twitterde op donderdag 14-09-2017 om 17:04:13 As #Astana-6 gets underway, rumors spreading of a 3-way division of #Idlib:GREEN: Non-#HTSBLUE: HTSPINK: #Russia’s de-escalation zone reageer retweet
[ afbeelding ]
Rechts een de-escalatiezone? Lijkt me toch dat ze dat gewoon gaan schoonvegen en het in SAA-handen komt, om meer buffer rond Aleppo en Hama te creren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173927262
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 september 2017 11:26 schreef Szura het volgende:

[..]

Rechts een de-escalatiezone? Lijkt me toch dat ze dat gewoon gaan schoonvegen en het in SAA-handen komt, om meer buffer rond Aleppo en Hama te creren.
"de-escalatie"zone
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 22 september 2017 @ 12:23:55 #122
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173927997
Berichten over Kalibr-raketten op Idlib (Interfax)
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173931920
Grootste leiders bouwen muren dat is evident.
Hoe nuttig dat is in de bergen waar de Bergturken :7 thuis zijn is wel een puntje.
pi_173934939
wat is deze gast aan het doen met dat ding in zijn hand? :')

IvanSidorenko1 twitterde op vrijdag 22-09-2017 om 05:51:49 #Iraq #العراق #Hawija #الحويجة #Iraqi #Hawijah Dead #ISIS #ISIL #Daesh Killed by #Iraq #Iraqi PMU/Badr Military Wing https://t.co/7cCWZbyvK6 reageer retweet
de assadisten hebben een israelisch vliegtuig neergehaald?

WaelHussaini twitterde op vrijdag 22-09-2017 om 15:39:13 Exclusive: the 2nd #SAA AD Buk-M2 missile being fired against a 2nd #Israeli aerial target. (Also a hit) https://t.co/RkbfZLruTn reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173941878
kennelijk zit er ook een ado hooligan bij de ypg in raqqa _O-

https://www.facebook.com/GroenGeelHart/videos/1709951892357219/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 23 september 2017 @ 08:55:14 #127
186611 Haags
pi_173941885
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 september 2017 08:53 schreef Slayage het volgende:
kennelijk zit er ook een ado hooligan bij de ypg in raqqa _O-

https://www.facebook.com/GroenGeelHart/videos/1709951892357219/
_O_ _O_
Zonder wrijving geen glans
pi_173941899
quote:
is het een maat van je? :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173941901
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 september 2017 08:53 schreef Slayage het volgende:
kennelijk zit er ook een ado hooligan bij de ypg in raqqa _O-

https://www.facebook.com/GroenGeelHart/videos/1709951892357219/
Wie zegt dat het een hooligan is?
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 23 september 2017 @ 08:58:54 #130
186611 Haags
pi_173941905
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 september 2017 08:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

is het een maat van je? :D
Nee. Maat van me zat destijds wel in Kosovo. Trouwens; dit hoeft geen hooligan te zijn he _O-
Zonder wrijving geen glans
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 23 september 2017 @ 09:00:18 #131
186611 Haags
pi_173941918
quote:
5s.gif Op zaterdag 23 september 2017 08:57 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Wie zegt dat het een hooligan is?
Dat dus.
Zonder wrijving geen glans
pi_173941942
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 september 2017 08:58 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Nee. Maat van me zat destijds wel in Kosovo. Trouwens; dit hoeft geen hooligan te zijn he _O-
alleen een hooligan zegt zoiets "ik represent mijn cluppie hier in syrie"
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173941958
VivaRevolt twitterde op zaterdag 23-09-2017 om 01:04:14 SDF is advancing towards Al-Jafra Oilfield reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173941985
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 september 2017 09:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

alleen een hooligan zegt zoiets "ik represent mijn cluppie hier in syrie"
:Z
pi_173941997
quote:
13s.gif Op zaterdag 23 september 2017 09:08 schreef BEFEM het volgende:

[..]

:Z
voel je je aangesproken door het woord "hooligan"? :P



[ Bericht 26% gewijzigd door Slayage op 23-09-2017 09:26:47 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 23 september 2017 @ 14:16:22 #137
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173946603
Noordwaartse oevers van de Eufraat bevrijd, doei ISIS-ratten :W

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173947381
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 september 2017 08:53 schreef Slayage het volgende:
kennelijk zit er ook een ado hooligan bij de ypg in raqqa _O-

https://www.facebook.com/GroenGeelHart/videos/1709951892357219/
pi_173947403
fit for free
vertaald door een beunhaas naar fight for freedom
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zaterdag 23 september 2017 @ 15:24:51 #140
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173947640
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 september 2017 10:38 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Juist. Stuur versterkingen naar het Hama front vanuit Centraal Syri, de oorlog daar is over. Zodra Turkije binnenvalt direct in Hama ook aanvallen. Turkije valt grootser aan dus waarschijnlijk moet HTS veel manschappen naar dat front sturen.
Eerste berichten over veroveringen in Noord-Hama:

https://twitter.com/souria4syrians/status/911566798264430592

https://twitter.com/watanisy/status/911580319677067264

https://twitter.com/souria4syrians/status/911580177385295872

Tijd om Al Qaeda voor eens en altijd weg te knallen uit dat gebied.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 23 september 2017 @ 15:26:54 #141
186611 Haags
pi_173947672
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 14:16 schreef Szura het volgende:
Noordwaartse oevers van de Eufraat bevrijd, doei ISIS-ratten :W

[ afbeelding ]
Nice, gaat hard nu.
Zonder wrijving geen glans
pi_173957139
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 september 2017 15:24 schreef Szura het volgende:

[..]

Eerste berichten over veroveringen in Noord-Hama:

https://twitter.com/souria4syrians/status/911566798264430592

https://twitter.com/watanisy/status/911580319677067264

https://twitter.com/souria4syrians/status/911580177385295872

Tijd om Al Qaeda voor eens en altijd weg te knallen uit dat gebied.
Kennelijk waren ze aan het wachten op een aanval van Nusra op dit front om vervolgens keihard terug te slaan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173957948
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 september 2017 15:05 schreef no1uknow het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Wollah, wat een baas man. Hoeveel ISIS-ratten heeft die al een kogel door hun kloppende rottende massa gejaagd?
pi_173957951
ISIS fighter's own head-cam films the dramatic moment he is blown to pieces by a Syrian army tank.

Filmpje

http://www.dailymail.co.u(...)s-film-blown-up.html
pi_173957959
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 03:20 schreef Peunage het volgende:
ISIS fighter's own head-cam films the dramatic moment he is blown to pieces by a Syrian army tank.

Filmpje

http://www.dailymail.co.u(...)s-film-blown-up.html
Genot. Dat zouden ze als doodstraf moeten invoeren voor terroristen in Europa. Voor de tank staan en dan knallen maar.
pi_173960889
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 03:20 schreef Peunage het volgende:
ISIS fighter's own head-cam films the dramatic moment he is blown to pieces by a Syrian army tank.

Filmpje

http://www.dailymail.co.u(...)s-film-blown-up.html
And another one bites to dust.
mon citoyens vous serez unis.
  zondag 24 september 2017 @ 11:31:37 #147
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173961231
Alles al opgeruimd, nu vol richting Albukamal:

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173963105
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 11:31 schreef Szura het volgende:
Alles al opgeruimd, nu vol richting Albukamal:

[ afbeelding ]
Dat maadan ofzo in het hoekie zou een 'stronghold' zijn toch? Is iedereen hem al gepeerd daaro?
  zondag 24 september 2017 @ 13:17:44 #149
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173963273
quote:
1s.gif Op zondag 24 september 2017 13:10 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Dat maadan ofzo in het hoekie zou een 'stronghold' zijn toch? Is iedereen hem al gepeerd daaro?
Ach, alles is een stronghold, ligt er maar net aan hoe groot of klein je de regio maakt waarnaar je kijkt. Zo zijn er ook tientallen 'key' kruispunten e.d. :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173963732
quote:
1s.gif Op zondag 24 september 2017 13:17 schreef Szura het volgende:

[..]

Ach, alles is een stronghold, ligt er maar net aan hoe groot of klein je de regio maakt waarnaar je kijkt. Zo zijn er ook tientallen 'key' kruispunten e.d. :').
Daar hebbie gelijk in :+

Maar ik dacht gelezen te hebben dat er wel een paar honderd luitjes waren. Zullen wel allemaal ondergedoken zijn tussen de bevolking ofzo. En overdreven aantallen zoals altijd.
pi_173963934
heminhawrami twitterde op zondag 24-09-2017 om 13:30:40 Very important meeting between KDP,PUK, ISLAMIC UNION. Unanimously decided, referendum in Kirkuk is on time. No change No delay. Vote YES reageer retweet
Is dit van belang?
pi_173969056
turkse drone genaamd: "waar zit je naar te kijken?" :') die turken hebben echt niks beters te doen :')

CivMilAir twitterde op zondag 24-09-2017 om 15:45:00 'NEBAKION' 🤔🇹🇷 Turkish Air Force #drone #UAV on the #Syria border https://t.co/Soq58Yu6oJ https://t.co/Nf8GDJVJOR reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173970364
Koerden klappen wanneer?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_173970407
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 17:36 schreef IPA35 het volgende:
Koerden klappen wanneer?
Wat heb je tegen Koerden?
pi_173970424
Het willen installeren van een minderheidsregering in een groot deel van Syri.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_173970526
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 17:40 schreef IPA35 het volgende:
Het willen installeren van een minderheidsregering in een groot deel van Syri.
Wat is je probleem daarmee?
pi_173970583
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 17:44 schreef Rangono het volgende:

[..]

Wat is je probleem daarmee?
Een verboden Turkse politieke partij heeft niets te zoeken in Deir ez Zor.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_173970592
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 17:44 schreef Rangono het volgende:

[..]

Wat is je probleem daarmee?
het M-O kent al genoeg conflicten. nog een conflict erbij zal het er niet gezelliger op maken. het M-O heeft in het verleden al te veel staten gecreeerd zien worden door westerlingen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173970862
quote:
10s.gif Op zondag 24 september 2017 17:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

het M-O kent al genoeg conflicten. nog een conflict erbij zal het er niet gezelliger op maken. het M-O heeft in het verleden al te veel staten gecreeerd zien worden door westerlingen.
De Koerden willen gewoon onafhankelijkheid, omdat ze als minderheid door iedereen worden uitgekotst.
pi_173970867
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 17:48 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Een verboden Turkse politieke partij heeft niets te zoeken in Deir ez Zor.
Verboden Turkse politieke partij?
pi_173970908
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 18:03 schreef Rangono het volgende:

[..]

De Koerden willen gewoon onafhankelijkheid, omdat ze als minderheid door iedereen worden uitgekotst.
ze willen onafhankelijkheid doordat ze zijn blijven hangen in het primitieve nationalistische denken net als de catalanen hier in europa oa.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173970921
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 18:03 schreef Rangono het volgende:

[..]

Verboden Turkse politieke partij?
de ypg is de syrische tak van de turkse pkk. is dat nieuws voor je?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173970926
quote:
10s.gif Op zondag 24 september 2017 18:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

ze willen onafhankelijkheid doordat ze zijn blijven hangen in het primitieve nationalistische denken net als de catalanen hier in europa oa.
Wat? wat een ordinaire verdraaiing van de werkelijkheid.
pi_173970933
quote:
10s.gif Op zondag 24 september 2017 18:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

de ypg is de syrische tak van de turkse pkk. is dat nieuws voor je?
Die bewering? nee. Het is alleen onzin.
pi_173970946
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 18:07 schreef Rangono het volgende:

[..]

Wat? wat een ordinaire verdraaiing van de werkelijkheid.
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 18:08 schreef Rangono het volgende:

[..]

Die bewering? nee. Het is alleen onzin.
dan weten we dat ook.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173970965
quote:
14s.gif Op zondag 24 september 2017 18:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

[..]

dan weten we dat ook.
De VVD is ook geen Nederlandse tak van een 'liberale' partij elders.
pi_173970981
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 18:09 schreef Rangono het volgende:

[..]

De VVD is ook geen Nederlandse tak van een 'liberale' partij elders.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173970989
quote:
10s.gif Op zondag 24 september 2017 18:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Wat begrijp je niet?
pi_173971015
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 18:10 schreef Rangono het volgende:

[..]

Wat begrijp je niet?
waarom ik uberhaupt inga op jouw posts
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173971065
SyrianLense twitterde op zondag 24-09-2017 om 16:14:54 Quneitra civil council declares an end to the deescalation agreement after multiple attacks by pro Assad forces https://t.co/hFzNfE4fa4 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173971066
quote:
10s.gif Op zondag 24 september 2017 18:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

waarom ik uberhaupt inga op jouw posts
Ja, insgelijks.
pi_173971163
quote:
10s.gif Op zondag 24 september 2017 18:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

ze willen onafhankelijkheid doordat ze zijn blijven hangen in het primitieve nationalistische denken net als de catalanen hier in europa oa.
Komt je dat bekend voor als Turk?
pi_173971255
quote:
5s.gif Op zondag 24 september 2017 18:19 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Komt je dat bekend voor als Turk?
helaas zijn te veel turken ook diep verzonken in het nationalisme. dit is uiteraard te danken aan de huidige turkse staat dat is gestoeld op het nationalisme, Ataturk zij dank!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173971278
quote:
10s.gif Op zondag 24 september 2017 18:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

helaas zijn te veel turken ook diep verzonken in het nationalisme. dit is uiteraard te danken aan de huidige turkse staat dat is gestoeld op het nationalisme, Ataturk zij dank!
^O^ :P

Ontopic: Ben benieuwd wat er gaat gebeuren morgen. Turkse leger had toch ook een basis in Iraaks Koerdistan om Peshmerga te trainen voor de slag bij Mosul? :D
pi_173971509
quote:
14s.gif Op zondag 24 september 2017 18:26 schreef BEFEM het volgende:

[..]

^O^ :P

Ontopic: Ben benieuwd wat er gaat gebeuren morgen. Turkse leger had toch ook een basis in Iraaks Koerdistan om Peshmerga te trainen voor de slag bij Mosul? :D
ik denk niet dat de truken veel zullen doen mbt noord irak.

het lijkt erop dat ze binnenkort idlib in gaan trekken. denk daarom niet dat ze daarnaast ook nog eens iets gaan doen in irak. kunnen ze simpelweg niet aan.

zelfs met ES afgelopen jaar, een relatief kleine operatie, hadden ze al last van militairen die hun werk niet konden door uitval van de coup
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173971595
quote:
10s.gif Op zondag 24 september 2017 18:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik denk niet dat de truken veel zullen doen mbt noord irak.

het lijkt erop dat ze binnenkort idlib in gaan trekken. denk daarom niet dat ze daarnaast ook nog eens iets gaan doen in irak. kunnen ze simpelweg niet aan.

zelfs met ES afgelopen jaar, een relatief kleine operatie, hadden ze al last van militairen die hun werk niet konden door uitval van de coup
Niet alleen de Turken natuurlijk. De PMU en Iraaks leger na de Hawija campagne rechtstreeks naar Kirkuk? :+
pi_173971917
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 18:41 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Niet alleen de Turken natuurlijk. De PMU en Iraaks leger na de Hawija campagne rechtstreeks naar Kirkuk? :+
prcs. bagdad heeft de turken niet nodig om de koerden neer te sabelen, maar zinspelen de koerden daarop? is dat het doel? ik hoop het niet iig.

ten tijde van de globalisering kan ik er met mijn hoofd niet bij dat er nog steeds mensen zijn die nationalisme zien als een oplossing.

niet alleen de koerden, maar ook de de catalanen, schotten, britten met hun brexit, al die europese populistische anti europa partijen, trump en niet te vergeten de meest extreme vorm van nationalisme wat we zien gebeuren in myanmar met de etnische zuiveringen van de rohingja.

"eigen volk eerst" klonk als iets uit een ver verleden, maar anno 2017 lijkt het aan de orde van de dag.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173975516
Een Russische generaal is overleden door een IS mortieraanval nabij Deir ez-Zor.
pi_173975579
pi_173975630
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 21:03 schreef Stabiel het volgende:
Een Russische generaal is overleden door een IS mortieraanval nabij Deir ez-Zor.
Overleden aan een hartaanval of gedood door een mortieraanval?
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zondag 24 september 2017 @ 21:22:01 #182
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173976267
Dan gaat het bommen regenen vannacht
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173976456
Foto van de Russische generaal met Poetin:

pi_173981537
quote:
1s.gif Op zondag 24 september 2017 21:26 schreef Stabiel het volgende:
Foto van de Russische generaal met Poetin:

[ afbeelding ]
Rip, dit was echte een goede. Hij heeft omtzettend goed werk gedaan. Hij is oa ook actief geweest in de oorlogen in Tjetsjenie, Oekraiene en Georgie.. gestorven in het harnas.
pi_173984068
michaelh992 twitterde op maandag 25-09-2017 om 10:59:20 #Breaking Kurdish media says Russian warplanes are bombing the US-backed SDF in the Conoco fields near Deir ez-Zor #Syria reageer retweet
DefenseUnits twitterde op maandag 25-09-2017 om 10:57:46 #BREAKING: While the #SDF is fighting #ISIS north of #DeirEzzor, its positions were bombed once again by Russian warplanes. #Syria #دیرالزور reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173984109
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 21:03 schreef Stabiel het volgende:
Een Russische generaal is overleden door een IS mortieraanval nabij Deir ez-Zor.
zo nu en dan wat slachtoffers in manschappen is ingecalculeerd. alles voor het moederland ;)

things are heating up
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173984159
ruski helicopter view palmyra



waarom heeft deze explosie een aura? :P



[ Bericht 45% gewijzigd door Slayage op 25-09-2017 11:28:20 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173985148
quote:
0s.gif Op zondag 24 september 2017 17:36 schreef IPA35 het volgende:
Koerden klappen wanneer?
*)
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_173985678
ojee

AlDorarAlShamia twitterde op maandag 25-09-2017 om 11:25:55 BREAKING NEWSWe are working with Russia and Iran to establish a new de-escalation zone in Afrin, Syria. Turkish PM says reageer retweet
"Russian forces now using MLRS and mortars to shell SDF positions"

hawarnews twitterde op maandag 25-09-2017 om 11:33:41 https://t.co/6wNJyLht6LRusya havan ve katyuşalar ile QSD noktalarını bombalıyor reageer retweet
nieuwe docu over de jongens van "raqqa is being slaughtered silently"



[ Bericht 10% gewijzigd door Slayage op 25-09-2017 12:56:59 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 25 september 2017 @ 13:35:41 #190
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173986315
quote:
10s.gif Op maandag 25 september 2017 11:16 schreef Slayage het volgende:
michaelh992 twitterde op maandag 25-09-2017 om 10:59:20 #Breaking Kurdish media says Russian warplanes are bombing the US-backed SDF in the Conoco fields near Deir ez-Zor #Syria reageer retweet
DefenseUnits twitterde op maandag 25-09-2017 om 10:57:46 #BREAKING: While the #SDF is fighting #ISIS north of #DeirEzzor, its positions were bombed once again by Russian warplanes. #Syria #دیرالزور reageer retweet
Erg handig van beide kanten om elkaar te provoceren en alweer het volgende conflict op te starten...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173987604
behoorlijke tegenslag voor de russen dus

"Report: with General Asapov killed or wounded 5 more top Russian officers. Whole command group of Deir-ez-Zur op"

GirkinGirkin twitterde op maandag 25-09-2017 om 12:56:49 "Погибли или были тяжело ранены ещё пять старших офицеров..." https://t.co/faPlBmd6Nu reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173987648
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 13:35 schreef Szura het volgende:

Erg handig van beide kanten om elkaar te provoceren en alweer het volgende conflict op te starten...
kennelijk hebben beide zijden de conclusie getrokken dat de oorlog tegen isis eigenlijk al gestreden is en dat de post isis fase van het conflict alvast kan starten. niet verwonderlijk imo.

zo is hezz al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor de volgende oorlog met israel. altijd vooruit blijven kijken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173987666
Geruchten dat het geen lucky shot van IS was maar dat de Amerikanen/SDF de positie van de Russische command in DEZ gelekt heeft naar IS.

Zou kunnen verklaren waarom de Russen nu los gaan op de SDF.
pi_173987705
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 15:03 schreef Stabiel het volgende:
Geruchten dat het geen lucky shot van IS was maar dat de Amerikanen/SDF de positie van de Russische command in DEZ gelekt heeft naar IS.

Zou kunnen verklaren waarom de Russen nu los gaan op de SDF.
in dit conflict is alles geoorloofd. niks is ondenkbaar.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 25 september 2017 @ 15:08:25 #195
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173987747
Ja Russische media gaan ook behoorlijk los met die claims. Mja, Russische media :'). Bekend om hun propaganda en rotzooi.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173987787
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 15:08 schreef Szura het volgende:
Ja Russische media gaan ook behoorlijk los met die claims. Mja, Russische media :'). Bekend om hun propaganda en rotzooi.
niet alleen de media, overheid / leger, ik weet echt niet wat ik moet maken hun claims altijd

nu geven ze aan dat ze niks weten van de strikes op het SDF
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173987806
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 15:08 schreef Szura het volgende:
Ja Russische media gaan ook behoorlijk los met die claims. Mja, Russische media :'). Bekend om hun propaganda en rotzooi.
"Even a broken clock is right twice a day"
pi_173991288
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 13:35 schreef Szura het volgende:

[..]

Erg handig van beide kanten om elkaar te provoceren en alweer het volgende conflict op te starten...
Sdf zit op plaatsen waar zij niets te zoeken hebben en moet terug het hok in. Sdf is een legitiem doelwit nabij d.e.
pi_173992061
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 18:21 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Sdf zit op plaatsen waar zij niets te zoeken hebben en moet terug het hok in. Sdf is een legitiem doelwit nabij d.e.
Laat ook wel zien dat Koerden een tikkeltje dom zijn. Met een beetje analytisch vermogen zouden ze toch moeten concluderen dat ze niet in de positie zitten om stoer te doen.
pi_173992330
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 18:21 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Sdf zit op plaatsen waar zij niets te zoeken hebben en moet terug het hok in. Sdf is een legitiem doelwit nabij d.e.
en nu zijn de assadisten volgens het sdf een legitiem doelwit B:)B

AllyOfTruth twitterde op maandag 25-09-2017 om 18:48:37 #SDF cmmdr says they target 'hostile forces' with heavy weapons in retaliation after bombings earlier. https://t.co/5xNatglm9B reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 25 september 2017 @ 19:47:11 #201
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173992873
SDF laat zich vooral gebruiken voor de kolonialistische agenda van de VS (what else is new, dat de Koerden gebruikt worden)
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173992883
quote:
10s.gif Op maandag 25 september 2017 19:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

en nu zijn de assadisten volgens het sdf een legitiem doelwit B:)B

AllyOfTruth twitterde op maandag 25-09-2017 om 18:48:37 #SDF cmmdr says they target 'hostile forces' with heavy weapons in retaliation after bombings earlier. https://t.co/5xNatglm9B reageer retweet
de Amerikanen willen blijkbaar dat de boel escaleert. Dit kan tot directe confrontaties leiden tussen Rusland en de vS . De sdf is vandaag al zwaar gebombardeerd door de Russen, ben benieuwd of de Amerikanen straks Assad gaat bombarderen.
pi_173993211
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 19:47 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

de Amerikanen willen blijkbaar dat de boel escaleert. Dit kan tot directe confrontaties leiden tussen Rusland en de vS . De sdf is vandaag al zwaar gebombardeerd door de Russen, ben benieuwd of de Amerikanen straks Assad gaat bombarderen.
ze hebben al eerder een syrische vliegtuig uit het syrische luchtruim geschoten en pro assad milities gebombardeerd. dus das niks nieuws.

theoretisch/juridisch hebben de amerikanen geen poot om op te staan in syrie omdat ze simpelweg illegaal (niet op verzoek van damascus) in het land aanwezig zijn en de russen daar volledig legaal aanwezig zijn.

juridisch is het standpunt van de amerikanen dat ze de assadisten zullen bombarderen als ze het sdf voor de voeten lopen gewoon bezopen. wie zijn zij om te bepalen wat een soeverein land binnen hun landsgrenzen doet?

dit standpunt van hen is net zo juridisch merkwaardig als dat ze de syrische tak van de pkk (een terroristische organisatie volgens de amerikanen) steunen.

daarom acht ik het niet uitgesloten dat ze alsnog illegaal de assadisten gaan bombarderen, iets wat ze in het verleden hebben gedaan. echter doemt dan de vervolg vraag: zullen ze het volledig laten escaleren? dat betwijfel ik dus.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 25 september 2017 @ 20:05:25 #204
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173993373
@leithfadel
Just in: Syrian Army crosses Euphrates again, liberates the town of Al-Nashid in eastern Deir Ezzor.

Slag om de arm, Leith heeft al vaker fake news verspreid. Duidelijk is echter wel dat SAA schijt heeft aan die Amerikaanse en Koerdische dreigementen, dat moet wel met steun van Rusland gebeuren want in hun eentje zijn ze niks tegen het materiaal van de VS.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173993423
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 20:05 schreef Szura het volgende:
@leithfadel
Just in: Syrian Army crosses Euphrates again, liberates the town of Al-Nashid in eastern Deir Ezzor.

Slag om de arm, Leith heeft al vaker fake news verspreid. Duidelijk is echter wel dat SAA schijt heeft aan die Amerikaanse en Koerdische dreigementen, dat moet wel met steun van Rusland gebeuren want in hun eentje zijn ze niks tegen het materiaal van de VS.
ze waren toch al eerder de eufraat over of is dit vanaf een ander punt?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 25 september 2017 @ 20:08:05 #206
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173993440
quote:
10s.gif Op maandag 25 september 2017 20:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

ze waren toch al eerder de eufraat over of is dit vanaf een ander punt?
Ja lijkt me dan een ander punt, maar kan dat dorp niet vinden op bestaande maps.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173993467
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 20:08 schreef Szura het volgende:

[..]

maar kan dat dorp niet vinden op bestaande maps.
Zeker weggevaagd door Assad met barrelbomba's? Genocide?
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_173993501
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 20:08 schreef Szura het volgende:

[..]

Ja lijkt me dan een ander punt, maar kan dat dorp niet vinden op bestaande maps.
ik zie dat jij niet de enige bent die het dorp niet kan vinden :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173993511
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 20:09 schreef alilami het volgende:

[..]

Zeker weggevaagd door Assad met barrelbomba's? Genocide?
je strooit graag met de term genocide...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173993546
quote:
10s.gif Op maandag 25 september 2017 20:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

je strooit graag met de term genocide...
Hoort bij de cyberstrijd voor een onafhankelijk Koerdistan. De vijanden besmeuren.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_173993684
quote:
10s.gif Op maandag 25 september 2017 20:12 schreef alilami het volgende:

[..]

Hoort bij de cyberstrijd voor een onafhankelijk Koerdistan. De vijanden besmeuren.
ze gebruiken zelfs voor de rohingja (400.000 mensen verdreven in een paar weken tijd) niet eens het woord genocide dus in deze is dat woord verre van passend. daarom zal het je strijd weinig dienen :P maar veel succes iig :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 25 september 2017 @ 20:19:40 #212
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173993748
quote:
10s.gif Op maandag 25 september 2017 20:17 schreef Slayage het volgende:

[..]

ze gebruiken zelfs voor de rohingja (400.000 mensen verdreven in een paar weken tijd) niet eens het woord genocide dus in deze is dat woord verre van passend. daarom zal het je strijd weinig dienen :P maar veel succes iig :P
Het kost ook jarenlange debatten om de overduidelijke volksuitroeingen van ISIS officieel als genocide te kunnen/mogen typeren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173994344
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 20:19 schreef Szura het volgende:

[..]

Het kost ook jarenlange debatten om de overduidelijke volksuitroeingen van ISIS officieel als genocide te kunnen/mogen typeren.
"het opzettelijk vernietigen van een (deel van) bevolkingsgroep" daar zijn ze wel goed in.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173995961
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 19:47 schreef Szura het volgende:
SDF laat zich vooral gebruiken voor de kolonialistische agenda van de VS (what else is new, dat de Koerden gebruikt worden)
Wat hadden ze dan moeten doen? Als ze niet met de VS gingen samenwerken waren ze uitgeroeid door IS.
  maandag 25 september 2017 @ 21:46:28 #215
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173996079
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 21:42 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Wat hadden ze dan moeten doen? Als ze niet met de VS gingen samenwerken waren ze uitgeroeid door IS.
Zeker, maar ik heb het vooral over de laatste maanden waarin ISIS al lang op z'n retour is. Die Amerikaanse agenda verschuift meer en meer van het opruimen van ISIS naar het dwarszitten van Assad/Iran/Hezbollah, bijvoorbeeld ineens op te gaan stomen richting Deir ez-Zor en de energiebronnen daar, vlak nadat het leger daar is gearriveerd. Tel daar die uitspraken vanuit de SDF over de Eufraat als natuurlijke grens bij op, lijkt net alsof je een Amerikaanse generaal zelf hoort spreken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173996142
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 21:46 schreef Szura het volgende:

[..]

Zeker, maar ik heb het vooral over de laatste maanden waarin ISIS al lang op z'n retour is. Die Amerikaanse agenda verschuift meer en meer van het opruimen van ISIS naar het dwarszitten van Assad/Iran/Hezbollah, bijvoorbeeld ineens op te gaan stomen richting Deir ez-Zor en de energiebronnen daar, vlak nadat het leger daar is gearriveerd. Tel daar die uitspraken vanuit de SDF over de Eufraat als natuurlijke grens bij op, lijkt net alsof je een Amerikaanse generaal zelf hoort spreken.
Klopt enigszins maar ook niet helemaal. Toen de SAA nog ver weg van Deir Ez-Zor was zat 'iedereen' te janken dat ze de SAA daar niet gingen helpen :')

En van de Eufraat als grens hebben ze volgens mij afspraken over gemaakt, Rusland en de VS. Maar dat weet ik niet 100% zeker :P

En strikt genomen vechten ze natuurlijk nog steeds tegen IS, deze laatste paar honderd km2 gaat ook niet beslissend zijn ofzo. Syrie krijgt toch olie en gas van Rusland en de SDF kan het ook kopen van de KRG of via via ergens regelen.
pi_174001535
voorheen prominent iemand is wakker en durft te zeggen, dat het feitelijk game over is

QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 26-09-2017 om 00:00:43 #Syria: founder of Free Syrian Army Col. Al-Asaad highlights need to give up conventional war & to wage guerilla warfare vs pro-Assad forces https://t.co/p8K2iqQ7i2 reageer retweet
tja waarom ook niet

LostWeapons twitterde op dinsdag 26-09-2017 om 01:58:35 Pro Assad soldier posting executions on Facebook https://t.co/AfzPZxJu6p reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174004427
quote:
10s.gif Op maandag 25 september 2017 20:17 schreef Slayage het volgende:
ze gebruiken zelfs voor de rohingja (400.000 mensen verdreven in een paar weken tijd) niet eens het woord genocide dus in deze is dat woord verre van passend. daarom zal het je strijd weinig dienen :P maar veel succes iig :P
Genocide is doden op massale basis. Zoals in Rwanda of Bosnie. Verdrijven op massale basis is eerder "ethnic cleansing". Etnisch zuiveren van gebieden.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_174004707
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 19:47 schreef Szura het volgende:
SDF laat zich vooral gebruiken voor de kolonialistische agenda van de VS (what else is new, dat de Koerden gebruikt worden)
Wat dacht je van Israel? ook een smerige regimechange agenda.
pi_174004815
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 12:11 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Genocide is doden op massale basis. Zoals in Rwanda of Bosnie. Verdrijven op massale basis is eerder "ethnic cleansing". Etnisch zuiveren van gebieden.
+ de moslims zijn niet onschuldig daar. Zelf begonnen met aanslagen.
pi_174005094
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 12:37 schreef Rangono het volgende:
+ de moslims zijn niet onschuldig daar. Zelf begonnen met aanslagen.
Moslims zijn sowieso onschuldig.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_174005127
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 12:53 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Moslims zijn sowieso onschuldig.
Lol, neen.
pi_174026894
een vriendelijke verzoek van een bewoner van saraqib/idlib

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174028523
quote:
10s.gif Op woensdag 27 september 2017 11:10 schreef Slayage het volgende:
een vriendelijke verzoek van een bewoner van saraqib/idlib

[ afbeelding ]
Het zou je buurman maar zijn.
mon citoyens vous serez unis.
pi_174030462
quote:
0s.gif Op woensdag 27 september 2017 12:21 schreef HSG het volgende:

[..]

Het zou je buurman maar zijn.
je merkt weinig van zon inslag
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174030664
quote:
10s.gif Op woensdag 27 september 2017 13:52 schreef Slayage het volgende:

[..]

je merkt weinig van zon inslag
Meteen van al je schulden en zorgen af, gelijk naar het paradijs toe.
pi_174030945
quote:
7s.gif Op woensdag 27 september 2017 14:04 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Meteen van al je schulden en zorgen af, gelijk naar het paradijs toe.
heerlijk!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174032846
quote:
10s.gif Op woensdag 27 september 2017 13:52 schreef Slayage het volgende:

[..]

je merkt weinig van zon inslag
Nee dat klopt.
mon citoyens vous serez unis.
pi_174043785
Veel succes met het opruimen van de puinzooi dat raqqa heet
juliamacfarlane twitterde op woensdag 27-09-2017 om 18:07:38 This was the heart of the #ISIS 'caliphate' - stop what you're doing and watch this incredible report by the BBC https://t.co/CiVTKCg6aj reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 27 september 2017 @ 22:54:49 #233
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_174043905
quote:
10s.gif Op woensdag 27 september 2017 22:51 schreef Slayage het volgende:
Veel succes met het opruimen van de puinzooi dat raqqa heet
juliamacfarlane twitterde op woensdag 27-09-2017 om 18:07:38 This was the heart of the #ISIS 'caliphate' - stop what you're doing and watch this incredible report by the BBC https://t.co/CiVTKCg6aj reageer retweet
Ziet er nogal kapot uit idd.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 27 september 2017 @ 23:01:32 #234
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174044094
Maar daar mag je niks van zeggen. De Russen en Syrirs, wat die aanrichtten in Aleppo!!1!1!1!1
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174044334
quote:
0s.gif Op woensdag 27 september 2017 23:01 schreef Szura het volgende:
Maar daar mag je niks van zeggen. De Russen en Syrirs, wat die aanrichtten in Aleppo!!1!1!1!1
Burger doden In raqqa ? Nee joh er zijn helemaal geen burgers in raqqa.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174044885
Waarom zou je niks van Raqqa mogen zeggen?
Incelfrikandel
  donderdag 28 september 2017 @ 03:22:39 #237
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_174046239
quote:
"After we saw ISIS, from what should we be afraid?" asks Um Mohammad, a Turkmen mother-of-four who lost her husband during her family's escape from ISIS.

[...]

"We were under ISIS for two-and-a-half years," his father Salhab Hussein explains.
"The children played indoors ... this is why we voted for Kurdistan ... We don't care who rules over us -- Kurd, Arab or Turkmen -- as long as they give us safety."
http://edition.cnn.com/20(...)ent-state/index.html

Arabieren, Turkmenen, allemaal hebben ze vr Koerdistan gestemd. De mensen willen stabiliteit en vrede, het maakt ze geen reet meer uit of er iemand 'van de eigen groep' aan het hoofd staat.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_174046247
quote:
0s.gif Op donderdag 28 september 2017 03:22 schreef SillyWalks het volgende:
http://edition.cnn.com/20(...)ent-state/index.html

Arabieren, Turkmenen, allemaal hebben ze vr Koerdistan gestemd. De mensen willen stabiliteit en vrede, het maakt ze geen reet meer uit of er iemand 'van de eigen groep' aan het hoofd staat.
En dat baseer je op basis van een enkele artikel? Als je je een beetje ingelezen had dan had je geweten dat de meeste Turkmenen, Assyriers en Arabieren helemaal niet achter onafhankelijkheid staan.
pi_174047832
quote:
10s.gif Op woensdag 27 september 2017 22:51 schreef Slayage het volgende:
Veel succes met het opruimen van de puinzooi dat raqqa heet
juliamacfarlane twitterde op woensdag 27-09-2017 om 18:07:38 This was the heart of the #ISIS 'caliphate' - stop what you're doing and watch this incredible report by the BBC https://t.co/CiVTKCg6aj reageer retweet
Volgens mij liggen de meeste steden in Syri in puin.
mon citoyens vous serez unis.
pi_174048916
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174048987
Ze laten gewoon lui uit Erbil en zo stemmen over annexatie van Kirkuk, Sinjar en Ninveh vlakte. Ze vragen er echt om :')
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174049184
quote:
0s.gif Op donderdag 28 september 2017 10:55 schreef IPA35 het volgende:
Ze laten gewoon lui uit Erbil en zo stemmen over annexatie van Kirkuk, Sinjar en Ninveh vlakte. Ze vragen er echt om :')
de tijd is rijp voor irak om grote broer iran om hulp te vragen :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174049241
quote:
1s.gif Op donderdag 28 september 2017 03:27 schreef Stabiel het volgende:

[..]

En dat baseer je op basis van een enkele artikel? Als je je een beetje ingelezen had dan had je geweten dat de meeste Turkmenen, Assyriers en Arabieren helemaal niet achter onafhankelijkheid staan.

Vergeet niet dat er ook dwang is. Genoeg berichten die melden dat mensen door Koerdische strijdgroepen werden gedwongen 'ja' te stemmen.
pi_174049272
quote:
0s.gif Op donderdag 28 september 2017 10:55 schreef IPA35 het volgende:
Ze laten gewoon lui uit Erbil en zo stemmen over annexatie van Kirkuk, Sinjar en Ninveh vlakte. Ze vragen er echt om :')
Ja, ratjes. En Isral maar in hun handen wrijven.
pi_174050218
Gezien de geschiedenis is het opzich onlogisch dat de bromance tussen Erdogan en Putin lang gaat duren.
Wel sneu voor Putin dat hij dan weer op de extreem lange lijst van ex-vrinden van Erdogan gaat belanden ;(
pi_174057055
Teken van leven

ISIS Releases Audio Recording of Leader Abu Bakr al-Baghdadi
Date of the 46-minute recording is not clear, though ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi makes reference to North Korean threats against Japan and United States
read more: https://www.haaretz.com/middle-east-news/1.814856
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  donderdag 28 september 2017 @ 21:19:21 #247
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_174060874
quote:
1s.gif Op donderdag 28 september 2017 03:27 schreef Stabiel het volgende:

[..]

En dat baseer je op basis van een enkele artikel? Als je je een beetje ingelezen had dan had je geweten dat de meeste Turkmenen, Assyriers en Arabieren helemaal niet achter onafhankelijkheid staan.

Ik deed er nog een linkje bij met interviews met mensen. Maar jij denkt dus dat mensen liever sektarisch blijven handelen, na al deze shit van de afgelopen 5 jaar? Doe eens een bronnetje.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_174061762
pi_174062337

Love story :p
pi_174062506

Erdogan zijn strijders zijn er voor Putin.
pi_174062755
koerdistan wordt binnenkort geneukt door de omliggende landen aldus een iraakse krant _O- _O- _O-
Joyce_Karam twitterde op donderdag 28-09-2017 om 16:31:01 Disgusting, racist photo in #Iraqi newspaper showing #Kurdistan as woman in a rape fantasy with neighbor’s Turkey,Syria, Iran etc Shameful: https://t.co/T5iGnCaoP0 reageer retweet

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174062787
quote:
0s.gif Op donderdag 28 september 2017 22:24 schreef WammesWaggel het volgende:
[ afbeelding ]
Erdogan zijn strijders zijn er voor Putin.
deze gast :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174062833
quote:
10s.gif Op donderdag 28 september 2017 22:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

deze gast :{
Was wel een bijzonder moment ja.
pi_174062946
quote:
0s.gif Op donderdag 28 september 2017 22:34 schreef WammesWaggel het volgende:
De BBC editie :D
ik moest ff schakelen :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174062959
quote:
1s.gif Op donderdag 28 september 2017 22:35 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Was wel een bijzonder moment ja.
was een bizare avond met gelukkig geen gekke gevolgen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174063094
srsly? :')

MorocanArab twitterde op donderdag 28-09-2017 om 20:22:01 #SOHR: Al-Suhknah city has fallen in to fire control of Islamic State. reageer retweet
als dit waar is _O- _O- :')

MorocanArab twitterde op donderdag 28-09-2017 om 21:30:42 #BREAKING: Sources close to Islamic State: Islamic State takes full control of Suhknah city. https://t.co/eSv9iU5wAk reageer retweet


[ Bericht 39% gewijzigd door Slayage op 28-09-2017 22:54:59 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174063458
quote:
Lekker boeiend....als IS is opgeruimd staan er weer duizenden andere radicale idioten klaar...

Dat volk en hun religie sporen gewoon niet ....ik zou ze het allemaal lekker laten uitvechten onderling
pi_174063601
quote:
10s.gif Op donderdag 28 september 2017 22:45 schreef Slayage het volgende:
srsly? :')

MorocanArab twitterde op donderdag 28-09-2017 om 20:22:01 #SOHR: Al-Suhknah city has fallen in to fire control of Islamic State. reageer retweet
als dit waar is _O- _O- :')

MorocanArab twitterde op donderdag 28-09-2017 om 21:30:42 #BREAKING: Sources close to Islamic State: Islamic State takes full control of Suhknah city. https://t.co/eSv9iU5wAk reageer retweet
Verassend, maar ook niet geheel onbegrijpelijk. Meest competente strijdkrachten zitten elders, en het terrein leent zich voor dit soort verassingsaanvallen.
  donderdag 28 september 2017 @ 23:09:37 #260
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_174063623
quote:
1s.gif Op donderdag 28 september 2017 23:08 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Verassend, maar ook niet geheel onbegrijpelijk. Meest competente strijdkrachten zitten elders, en het terrein leent zich voor dit soort verassingsaanvallen.
Is het verrassend? Als ze hun aandacht niet hadden verplaatst naar de SDF, was dit niet gebeurd.
Maar ja, ze wilden per se die rivier over...
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_174063699
quote:
0s.gif Op donderdag 28 september 2017 23:09 schreef SillyWalks het volgende:
Is het verrassend? Als ze hun aandacht niet hadden verplaatst naar de SDF, was dit niet gebeurd.
Maar ja, ze wilden per se die rivier over...
Nu niet overdrijven. Deir ez-Zor is van strategisch belang. Dit soort IS-aanvallen zijn irritant, maar zullen binnen 48-uur wel worden hersteld.
  donderdag 28 september 2017 @ 23:23:57 #262
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_174063924
quote:
1s.gif Op donderdag 28 september 2017 23:13 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Nu niet overdrijven. Deir ez-Zor is van strategisch belang.
Ik zeg juist dat ze Deir ez-Zor eerst volledig hadden moeten veiligstellen...
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_174064042
quote:
1s.gif Op donderdag 28 september 2017 23:08 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Verassend, maar ook niet geheel onbegrijpelijk. Meest competente strijdkrachten zitten elders, en het terrein leent zich voor dit soort verassingsaanvallen.
Misschien is het ook fake als wat. We zien het morgen wel :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 29 september 2017 @ 00:37:46 #264
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174064894
Vrijelijk bombarderen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174067872
Aardig wat counter-attacks van ISIS, laatste stuiptrekking?
pi_174074348
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 09:40 schreef TheJanitor het volgende:
Aardig wat counter-attacks van ISIS, laatste stuiptrekking?
Meh. Die guerilla counters zullen nog lang doorgaan. Dat gaat echt niet binnen kort stoppen. Ze zijn net begonnen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174075298
WyvernReports twitterde op vrijdag 29-09-2017 om 16:05:02 BBC reporter @sommervilletv describes the devastation in #Raqqa city as "unparalleled destruction" after visiting.https://t.co/SLPUvX1KPz reageer retweet
reportage van BBC

http://www.bbc.co.uk/news(...)_islamic_state_group



[ Bericht 12% gewijzigd door Slayage op 29-09-2017 16:45:32 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174082839
Isis blijft verbazen. Gewoon qaryatayn innemen in hartje regime gebieden. :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 29 september 2017 @ 23:17:40 #269
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174082869
Niet teveel bullshit geloven Slayage. :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174082894
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:17 schreef Szura het volgende:
Niet teveel bullshit geloven Slayage. :P
Ik zag meerdere tweets :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174082989
Sidorenko post het ook zag ik zojuist. Hij heeft het over meerdere bronnen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174091888
aronlund twitterde op vrijdag 29-09-2017 om 15:25:35 Really good: @Joshua_Landis lays out his view of Syria's future in an interview with @SyriaDirect's Avery Edelman. https://t.co/CCa76VvIeV reageer retweet
CivilWarMap twitterde op zaterdag 30-09-2017 om 12:25:26 Syrian Democratic Forces captured Jafra Central processing facilities and Jafra oil fieldMap:… https://t.co/RsSh27D5PW reageer retweet
Incelfrikandel
pi_174092680
iraq_day twitterde op zaterdag 30-09-2017 om 07:33:59 Good morning from North #Iraq airport. 😂 https://t.co/bosau4otBO reageer retweet
pi_174092764


lol
pi_174092837
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 15:28 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]

lol
_O-
  zaterdag 30 september 2017 @ 20:15:13 #276
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_174098509
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 15:28 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]

lol
Zo waar, en zo sneu.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_174100243
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 15:28 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]

lol
Denk niet dat je straks ook lol'ed als ze straks echt gaan matten :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174130503
quote:
10s.gif Op donderdag 28 september 2017 22:33 schreef Slayage het volgende:
koerdistan wordt binnenkort geneukt door de omliggende landen aldus een iraakse krant _O- _O- _O-
Joyce_Karam twitterde op donderdag 28-09-2017 om 16:31:01 Disgusting, racist photo in #Iraqi newspaper showing #Kurdistan as woman in a rape fantasy with neighbor’s Turkey,Syria, Iran etc Shameful: https://t.co/T5iGnCaoP0 reageer retweet
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
_O- _O- _O-
pi_174130561
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 12:53 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Moslims zijn sowieso onschuldig.
Allahu Akbarrrrrr
pi_174137705
ook tweets in omloop dat de coalitie het zou hebben gedaan maar lijkt me niet aannemelijk in deze regio eerder friendly fire

QalaatAlMudiq twitterde op maandag 02-10-2017 om 13:57:07 E. #Syria: 2 #Hezbollah commanders killed on road T-3 - #Humaymah in E. #Homs: Ashiq Abbas from Elite Force Radwan & Abu Ali Jawad. Airstrike suspected.https://t.co/Ntt2glaSEZ reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 3 oktober 2017 @ 07:42:35 #281
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174156926
Volgens http://syria.liveuamap.com/ heeft ISIS nog steeds Al Qaryatayn in handen. Hoe kunnen ze het hebben veroverd en nog steeds hebben? Hebben ze honderden sympathisanten daar ofzo.
pi_174157076
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 07:42 schreef Richestorags het volgende:
Volgens http://syria.liveuamap.com/ heeft ISIS nog steeds Al Qaryatayn in handen. Hoe kunnen ze het hebben veroverd en nog steeds hebben? Hebben ze honderden sympathisanten daar ofzo.
Ik las iets over dat het mogelijk mensen waren van de reconciliation politiek. Daarnaast is de Isis ideologie bestrijden moeilijker dan met wapens. Isis teert op de terechte grieven van de sunni bevolking en weet hen op slinkse manieren voor het karretje te spannen. Zolang die grieven er zijn en dat kan ook niet anders zolang baath blijft, aangezien baath Kennelijk niet in staat is om daadwerkelijk te moderniseren/de macht te delen, dan zal isis in welke incarnatie dan ook blijven bestaan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 4 oktober 2017 @ 08:16:48 #284
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174182242
Rusland claimt een paar bommen op Jolani te hebben gegooid ^O^. Volgens Defensie is hij in kritieke toestand.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174192531
https://www.iraqinews.com(...)labani-dies-germany/

Talabani dood :{ RIP!

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-10-2017 18:23:53 ]
  woensdag 4 oktober 2017 @ 19:49:17 #286
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174195051

Nog zo’n 5km naar Mayadeen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174195301
quote:
0s.gif Op woensdag 4 oktober 2017 08:16 schreef Szura het volgende:
Rusland claimt een paar bommen op Jolani te hebben gegooid ^O^. Volgens Defensie is hij in kritieke toestand.
Rusland claimt wel vaker iets. Net zo geloofwaardig als de Fabeltjeskrant.
  woensdag 4 oktober 2017 @ 20:07:42 #288
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174195613
Centraal-Syri bijna over

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174210103
verdeel en heers zijn de russen meester in.

Russia Muscles in on De-escalation Zones

Asaad Hanna, October 2017

Through imposing conditions on armed opposition groups, Russia is working to strengthen and transform its presence in Syria, moving from a military posture to that of a mediator driving towards a solution.


isis houdt het regime rondom suknah nog steeds bezig, het ziet er naar uit dat er aardig wat pro regime manschappen zijn maar ze zijn niet entrenched waardoor ze snel weg gemept kunnen worden

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 05-10-2017 om 13:05:13 #Pt. #ISIS using small & highly mobile units to attack pro-Regime forces on #Sukhnah front. #ATGM|s also fired to control positions as seen in this video: a single hit on T-55 N. of Sukhnah results in mass escape of pro-Assad (40+) reageer retweet
rip "held" ;(

Dalatrm twitterde op donderdag 05-10-2017 om 11:26:05 Wrapped in #PKK flag as per his will, body of #UK #SDF fighter Mehmet Aksoy is making its way into #Iraq #Kurdistan... https://t.co/mVSTVNdOxs reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 5 oktober 2017 @ 13:30:38 #290
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174210429
Typisch ISIS, ergens vol inzetten op een minder prominent front, om te proberen soldaten weg te lokken van andere fronten. Het werkt alleen nooit meer, ondertussen staan de troepen al bijna aan de rand van Mayadeen.

4km nog

[ Bericht 4% gewijzigd door Szura op 05-10-2017 13:55:20 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174211079
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 5 oktober 2017 @ 14:28:23 #292
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174211466
quote:
1s.gif Op donderdag 5 oktober 2017 13:30 schreef Szura het volgende:
Typisch ISIS, ergens vol inzetten op een minder prominent front, om te proberen soldaten weg te lokken van andere fronten. Het werkt alleen nooit meer, ondertussen staan de troepen al bijna aan de rand van Mayadeen.

4km nog
Ondertussen zaaien ze wel onnodig dood en verderf. Die milities die met de SAA vechten zijn echt zo onprofessioneel als wat. Het lijkt wel alsof als de Russen er niet bij zijn er niks klaargespeeld wordt qua verdediging. Aan de andere kant, het zijn ook geen offensieve eenheden en ik kan me voorstellen dat als je met minimale training en een slecht salaris een stuk woestijn verdedigt en die idioten komen er met zijn allen aan dat je wegrent. IS is met behulp van tracer bullets en andere truuks ook erg goed in het creeren van de illusie dat ze met meer aanvallen dan dat ze doen. Zo zorgen ze vaak voor chaos en doen ze het numerieke overwicht van de tegenstander teniet.

Feit blijft dat als je je fatsoenlijk ingraaft, ATGM stellingen en machinegeweernesten en wat mijnen opstelt je al een heel eind bent als die apen komen.
pi_174228364
nieuwe turkse trauma coming up.

op_shield twitterde op donderdag 05-10-2017 om 15:28:10 Kayseri Commando Brigade on its way to Idlib.Kayseri Komando'dan İdlib'e intikal. https://t.co/K8pBrUmHgf reageer retweet
Nawaroliver twitterde op donderdag 05-10-2017 om 22:00:33 Unconfirmed news about agreement between #HTS and #Turkey allowing #TSK to enter parts of #Idlib, no conformation from any faction for now https://t.co/EHGhcoMhvg reageer retweet


[ Bericht 38% gewijzigd door Slayage op 06-10-2017 09:10:39 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174228413
quote:
1s.gif Op donderdag 5 oktober 2017 14:28 schreef Richestorags het volgende:

Ondertussen zaaien ze wel onnodig dood en verderf.
voor het algehele plaatje maakt het geen ene fuck uit of isis her en der wat speldenprikjes uitdeelt. zo worden volledig opgeknipt. de taart wordt in het MO weer eens verdeeld door de imperialisten, dit keer in de vorm van de russen, amerikanen en iraniers.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 09:36:58 #295
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174228821
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 09:03 schreef Slayage het volgende:
nieuwe turkse trauma coming up.

op_shield twitterde op donderdag 05-10-2017 om 15:28:10 Kayseri Commando Brigade on its way to Idlib.Kayseri Komando'dan İdlib'e intikal. https://t.co/K8pBrUmHgf reageer retweet
Nawaroliver twitterde op donderdag 05-10-2017 om 22:00:33 Unconfirmed news about agreement between #HTS and #Turkey allowing #TSK to enter parts of #Idlib, no conformation from any faction for now https://t.co/EHGhcoMhvg reageer retweet
Turkije zou op moeten flikkeren uit Syri. Ze hebben Aleppo al leeggeroofd en bij Al Bab al land gepikt. Maar ja, zal wel wisselgeld zijn voor de Russen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174228867
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174228907
quote:
18s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 09:36 schreef Szura het volgende:

[..]

Turkije zou op moeten flikkeren uit Syri. Ze hebben Aleppo al leeggeroofd en bij Al Bab al land gepikt. Maar ja, zal wel wisselgeld zijn voor de Russen.
ik begrijp niet wat ze op de langere termijn willen bereiken en wat precies de winst voor turkije is.

het ziet er vooral naar uit dat ze geen idee hebben waar ze mee bezig zijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 09:42:02 #298
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174228928
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 09:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik begrijp niet wat ze op de langere termijn willen bereiken en wat precies de winst voor turkije is.

het ziet er vooral naar uit dat ze geen idee hebben waar ze mee bezig zijn.
Weer een stuk land roven?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174229020
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 09:42 schreef Szura het volgende:

[..]

Weer een stuk land roven?
ik geloof er niks van dat ze in al bab een langere termijn zullen zitten ook niet in idlib. das te veel koppijn. kijk maar naar het onopgeloste cyprus kwestie waarin de turken terecht hadden ingegrepen (net als al bab), maar omdat het nog steeds niet opgelost is, hebben ze er tot op de dag van vandaag last van.

al bab operatie was logischer vanuit turks perspectief door de dreiging van isis/pkk, maar wat is de dreiging vanuit idlib momenteel?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 14:21:20 #300
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174234578
Ze zijn bij Mayadeen!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 14:21:31 #301
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174234580
Dicht
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')