abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 12 september 2017 @ 21:35:21 #1
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_173741026


Ja, jongens. Daar is het topic dan. We zijn pas twee weken verder na de historische zege van Real Madrid. Voor het eerst prolongeerde een club de titel. Heel fantastisch allemaal, maar de keiharde business van het nieuwe seizoen start maandag. Er wordt dan geloot voor de eerste en de tweede voorronde voor het spektakel dat de Champions League heet.

In de eerste ronde stromen als vanouds clubs uit Andorra, San Marino en Gibraltar in. Daar zijn zelden beelden van, maar geen gezond mens gaat er ook naar kijken. Als de tweede voorronde begint, komen ploegen als Red Bull Salzburg, Celtic en FC Kopenhagen aan bod. Ook dat zal waarschijnlijk geen spektakel opleveren; nee, het gaat om de derde voorronde als Ajax instroomt. Die weten al hun mogelijke tegenstanders: Nice en Basaksehir lijken de sterkste ploegen. In de vierde voorronde komen dan Napoli, Hoffenheim, Liverpool en Sevilla aan bod.

In de groepsfase mag Feyenoord voor het eerst sinds het stenen tijdperk weer aantreden, kennen we Red Bull Leipzig als debutant en keren Chelsea en Man. United na een jaar weer terug op het bal. Voor de rest zijn de usual suspects er weer met wat kleine aanpassingen. Kortom; het wordt een groot feest, opdat de hele mensheid veel kijkplezier heeft.

Groepsfase en 4th Qualifying Round zijn uiteraard onder voorbehoud met al die sterretjes. Voor de rest geef ik u nog mee dat deze goednieuwsshow vanaf de vierde voorronde uiteraard live op Veronica te zien is. Dat wordt weer genieten met Jan-Joost, Sjon en de vrienden. Maar dat is nog ver weg. Maandag de loting.



Seeding
De hele seedings; dus ook van de derdewereldlanden vindt u hier --> https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedcl2017.html

Belangrijkste seedings
3rd Qualifying Round for Non-Champions (10 teams)
[ code verwijderd ]

4th Qualifying Round for Non-Champions (10 teams)
[ code verwijderd ]

Group Stage (32 teams)



18u loting. Ziggo Sport Voetbal en Eurosport zenden uit.

pi_173908388


[ Bericht 100% gewijzigd door #ANONIEM op 21-09-2017 12:33:17 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')