abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 21 september 2017 @ 14:20:11 #151
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_173910242
quote:
0s.gif Op donderdag 21 september 2017 14:18 schreef Gia het volgende:

[..]

Nee hoor. Daarvoor ook al.
Ik had vanaf '84/'85 ergens bijstand en mocht 25% van wat ik bijverdiende houden, met een maximum van 250 gulden, had toen allemaal van die tijdelijke baantjes via uitzendburo's.
Ben in '87, via het arbeidsbureau begonnen met opleiding secretaresse, met behoud van bijstand.
Dit soort mogelijkheden zijn er nu ook weer, via het UWV.
Nou, dat was dan vast landelijk.
Oh nee, toch niet, want ik mocht geen cent houden tot die regeling in 1995 ingevoerd werd.
En nu?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_173911351
quote:
0s.gif Op woensdag 20 september 2017 21:48 schreef Phalon het volgende:

[..]

...
Nare situatie. Ben je actief bezig om je van je agorafobie en claustrofobie af te helpen? Er zijn een heleboel succesvolle therapieen om je daarbij te helpen. Misschien iets om met je huisarts/psycholoog over te hebben.
pi_173911600
quote:
0s.gif Op donderdag 21 september 2017 15:08 schreef .SP. het volgende:

[..]

Nare situatie. Ben je actief bezig om je van je agorafobie en claustrofobie af te helpen? Er zijn een heleboel succesvolle therapieen om je daarbij te helpen. Misschien iets om met je huisarts/psycholoog over te hebben.
Niks nare situatie, ts is een profiteur die uitsluitend zn handje op wil houden.
pi_173911817
quote:
0s.gif Op woensdag 20 september 2017 21:48 schreef Phalon het volgende:

[..]

Er was (ooit) eens een regeling die aangaf dat je tot een x bedrag mocht bijverdienen met een WWB uitkering. Dit bedrag stond op 199 euro per maand. Maar blijkbaar geldt dat alleen maar als het bijdraagt aan de arbeidsherinschakeling van de bijstandsontvanger. Dus stel ik zou naar een verpleeghuis gaan, en daar 10 uur per week de oudjes een beetje begeleiden, koffie schenken etc, noem maar op, en het verpleeghuis geeft mij daar 50 euro per maand voor, ter compensatie, pas dan ziet de sociale dienst dit als arbeidsherinschakeling omdat er wellicht mogelijkheden zijn voor meer.

Wat betreft het maken van video's om zo mensen te informeren en te entertainen wordt dit niet zo als zodanig gezien. Het verzoek van mij om deze inkomsten vrij te laten is daarbij niet gehonoreerd. Dus dat zal voor sommigen van jullie wel reden voor een feestje zijn. Maar wees niet getreurd, er zijn meer methoden om hier onderuit te komen. Volgens de sociale dienst is het geen werk, maar een hobby. En hobby is niet verplicht. Ook al levert het geld op. Dan laat ik het geld wel storten bij m'n vader of m'n moeder. Zo simpel kan het ook. En als de sociale dienst dan vraagt heeft u nog inkomen uit uw YouTube site? Dan zeg ik, "Neu, heb ik opgegeven, had er geen zin meer in".

Mij verplicht aan het werk zetten gaat niet werken, na een uurtje ben ik vertrokken omdat de agorafobie weer door m'n lijf giert. Als je een iemand met claustrofobie verplicht in een kleine ruimte laat werken, dat gaat ook niet. Agorafobie is meer algemeen, dat doet niet af waar ik ben, het is de gedachte om 'figuurlijk' opgesloten te zijn. En als ik al een oproep krijg van een arts van de sociale dienst (als de sociale dienst deze al heeft) dan smijt ik em die berg papier op z'n bureau. Asjeblief, redt je er mee. Erkend door een officiële GGZ instelling: Autisme en Agorafobie. Succes met mij (n)ergens plaatsen.

Maar goed, ik ga denk ik wel gewoon door met het maken van filmpjes. Onder ideale omstandigheden had ik het liefst dat YouTube me 950 euro per maand op bracht, dan was het mooi. Ook niet meer, anders kost het weer huurtoeslag en kun je weer gemeentelijke belasting betalen. Voor al die dingen krijg ik nu kwijtschelding. Die mogen jullie betalen. :6

[..]

Mooi dat je 'begrip' had, maar heb begrip voor mijn misschien niet al te nette reacties naar de mensen toe hier die woorden als 'lamzak' en 'parasiet' in de mond nemen zonder de feitelijke feiten te kennen. Sorry, dan wordt ik giftig en dan is het een kwestie van wie de bal kaatst. Ben ik een parasiet? prima, ben jij een een loonslaaf. Ben ik een luie hond? Prima, ga jij s'morgens maar met tegenzin uit je bed, ik draai me nog even lekker om. Actie - Reactie. Ik heb duidelijk uitgelegd waarom regulier werk voor mij niet meer mogelijk is. Daarvoor zijn er te veel variabelen die een negatieve rol spelen. Leeftijd, ervaring, specifieke (psychologische) ziektes, kansarme regio, bezuinigingen en 0,0 ambitie voor wat dan ook. Als je mij nu persoonlijk zou vragen, je mag elke baan kiezen die je wilt, zou ik zeggen "Ik heb geen flauw idee, maar wat het ook is, ik kan het vast niet 40 uur per week volhouden". En het is ook niet zo dat ik in mijn leven niet gewerkt heb. Dit is iets van de laatste 3 jaar. Dus al die jaren daarvoor, vanaf mijn 21e tot aan mijn 37e heb ik ook gewoon gewerkt en belasting betaald. Dus dat ik nu een deel van die belasting terugvraag via een uitkering is toch niet teveel gevraagd? Het zijn ook de werklozen die er voor zorgen dat mensen bij de gemeente werk hebben, bv. al die mensen die de gegevens moeten bekijken en beoordelen, re-integratiecoaches, werkcoaches, accountmanagers, werkbegeleiders, noem maar op. Zonder "ons" werklozen hadden die mensen ook geen werk. Het stoort me nog wel eens dat bij de aanvraag van een uitkering er normaliter een tegenprestatie verwacht wordt omdat het hier gaat om gemeenschapsgeld. Maar wacht eens, dat is toch ook MIJN geld? Daarvoor heb ik toch ook belasting betaald? De gemeente doet net alsof dat geld van hun is.

Ben je eigenlijk in behandeling voor je fobie / stoornis?
"Pools are perfect for holding water"
pi_173912501
quote:
0s.gif Op woensdag 20 september 2017 21:48 schreef Phalon het volgende:

Dus dat ik nu een deel van die belasting terugvraag via een uitkering is toch niet teveel gevraagd?

Jawel.
pi_173912660
quote:
1s.gif Op donderdag 21 september 2017 15:17 schreef spiritusbus het volgende:

[..]

Niks nare situatie, ts is een profiteur die uitsluitend zn handje op wil houden.
Ik zeg niet voor wie de situatie naar is ;)
pi_173915726
Vraag me wel af of eea anders gehanteerd wordt per gemeente. Ik kwam er een tijdje geleden achter dat ik wel voor deze regeling in aanmerking zou komen. Alleen bij mij gaat het om een parttime baan die ik al 9 jaar heb. Die baan had ik al jaren voordat ik in de uitkering kwam en ik zit er inmiddels helaas ook al weer een tijdje in. Dus het is niet alsof het een nieuw baantje is waarmee ik weer op de arbeidsmarkt kom na (lang) thuis zitten oid. En het is ook niet iets wat echt tot kansen leidt of zo. Kan goed zijn dat elke gemeente anders bekijkt of iemand in aanmerking komt niet.

Vond het wel schandalig dat ze hier de clienten eigenlijk helemaal niet op de hoogte mogen brengen van die regeling. Nou heb ik er persoonlijk nog niks mee gedaan, maar ik vind dat wel wat flauw dat mensen zelf maar uit moeten zoeken waar ze recht op hebben. Dat dat beleid is, want die regeling kost natuurlijk geld. Maar als je als client iets per ongeluk niet goed door geeft, dan zijn ze er als de kippen bij. Bij mij dachten ze ook 1 keer dat ik iets niet doorgegeven had, bleek overigens niet te kloppen, en werd ik meteen ter verantwoording geroepen. :{

Je krijgt als client wel een complete papierhandel met alle regels etc waar je aan moet voldoen, maar ook gewoon eerlijk zijn tegenover clienten over regelingen als deze is er (hier iig) niet bij. Krom.
Nobody ever seems to remember life is a game we play
pi_173916955
hahaha echt wat een ventje is het, wat is je kanaal?
pi_174085513
quote:
1s.gif Op donderdag 21 september 2017 12:43 schreef Physsic het volgende:

[..]

Ik denk dat je de sociale dienst onderschat, maar daar kom je dan ongetwijfeld zelf nog wel achter.
Ik heb aangegeven dat ik EEN youtube pagina heb, maar niet exact welke. Zou de sociale dienst nu echt zoveel moeite gaan doen om te kijken welke pagina bij mij hoort? De kosten van de ambtenaar die daar een paar uurtjes mee bezig is zijn al meer dan die hele pagina oplevert.
quote:
1s.gif Op woensdag 20 september 2017 21:56 schreef marsan het volgende:
[ afbeelding ]

Groetjes aan TS vanaf mijn huidige vakantieadres
Wat een deprimerend oord, zelfs in mijn achtertuin schijnt nog meer zon.

--

Ik heb nog steeds geen reactie gelezen over mijn opmerking over dat gemeente praat over het gemeenschapsgeld alsof het HUN geld is, maar het geld van ALLE burgers en bedrijven van Nederland die deze overheden het geld verstrekken. Het eisen van een tegenprestatie is als je het heel goed bekijkt zo krom als een hoepel:

Check:

Jij werkt -> Betaald belasting -> waaronder ook gemeentelijke belasting -> Hiervan worden gemeente-ambtenaren ook van betaald -> jij wordt werkloos -> goed, krijg je WW -> is een volksverzekering dus daar heb je recht op (alhoewel het UWV graag mag zeiken over verplicht solliciteren etc) -> dan heb je toch nog geen werk gevonden kom je bij de sociale dienst. En die gaat van jou verlangen dat je een tegenprestatie doet omdat de gemeente jou geld geeft voor je levensonderhoud. Maar dat geld is allang betaald, via belastingen, zonder mijn (en jullie) belastingen hadden deze ambtenaren zelf niet eens inkomen.... Is het dan niet beetje krom als je al geld hebt afgedragen aan de gemeente dat de gemeente ook nog eens wil dat je een tegenprestatie gaat doen voor je uitkering? Wat een onzin. De gemeente moet via de kortste klap zorgen dat zo iemand weer in z'n vakgebied aan de slag kan. Daar voelt zo iemand zich het beste thuis en zal minder snel weer opnieuw werkloos raken. Nee, stel je bent eerst manager en je hebt de dagelijkse leiding over 20 collega's, je wordt ineens werkloos door reintegratie. Je had je baantje nog maar net, een half jaartje, net kersvers van het HBO af, op 26 jarige leeftijd, ben je gewend leiding te geven aan mensen (op hoog niveau) en dan moet je ineens papier prikken. Dat is toch geen beleid van de gemeente dat mensen helpt om hun weer aan een juiste baan te helpen? Hun motto is, elke baan is passend? Nou vergeet het maar. Je kunt een accountant niet het werk van een loodgieter laten doen en vice versa.

[ Bericht 31% gewijzigd door Phalon op 30-09-2017 03:44:39 ]
  zaterdag 30 september 2017 @ 03:40:12 #160
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_174085533
Je snapt het niet; het maakt niet uit hoeveel kanalen je hebt, en welke, je dient je inkomsten op te geven en als je dat niet doet is het fraude, de boete op fraude beperkt zich niet tot de niet-opgegeven inkomsten.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_174085534
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 03:29 schreef Phalon het volgende:

[..]

Ik heb aangegeven dat ik EEN youtube pagina heb, maar niet exact welke. Zou de sociale dienst nu echt zoveel moeite gaan doen om te kijken welke pagina bij mij hoort? De kosten van de ambtenaar die daar een paar uurtjes mee bezig is zijn al meer dan die hele pagina oplevert.

[..]

Wat een deprimerend oord, zelfs in mijn achtertuin schijnt nog meer zon.
Lol, dream on knakker.
Dat is de enige plek waar jij de plekken ziet waar ik kom: in je dromen.



Veel plezier in je achteruin.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174085542
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 03:40 schreef Leandra het volgende:
Je snapt het niet; het maakt niet uit hoeveel kanalen je hebt, en welke, je dient je inkomsten op te geven en als je dat niet doet is het fraude, de boete op fraude beperkt zich niet tot de niet-opgegeven inkomsten.
Ik ga ze ook wel doorgeven, maar mijn motivatie om nieuwe filmpjes te maken is verdwenen.

Ik ga die uitkering niet op de het spel zetten voor 'maar' 20 euro per maand, het is alleen het principe dat de Sociale Dienst mensen het leven even extra zuur maakt door dat geen wat ze verdienen, te korten op de uitkering. Zouden ze dat nu niet doen, dan had ik lekker doorgegaan met filmpjes maken, en wie weet, want geld verdienen uit advertenties op YouTube doe ik nog maar net sinds 2016, dus er zit wel meer in het vat geloof ik. Ik zou ook liever zoveel inkomsten hebben uit YouTube dat ik de sociale dienst niet nodig ben.
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 03:42 schreef marsan het volgende:

Lol, dream on knakker.
Dat is de enige plek waar jij de plekken ziet waar ik kom: in je dromen.

[ afbeelding ]

Veel plezier in je achteruin.
Moet ik nu jaloers worden op jouw bakstenen op de voorgrond, waarom ga je er niet even over heen rennen? Het liefst uitglijden, dan je vriendin (als je die hebt) nog een paar foto's laten maken.

Ach en ik was vorig jaar nog hier, NL kan net zo mooi zijn:


[ Bericht 28% gewijzigd door Phalon op 30-09-2017 03:56:58 ]
  zaterdag 30 september 2017 @ 03:51:11 #163
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_174085546
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 03:48 schreef Phalon het volgende:

[..]

Ik ga ze ook wel doorgeven, maar mijn motivatie om nieuwe filmpjes te maken is verdwenen.

Ik ga die uitkering niet op de het spel zetten voor 'maar' 20 euro per maand, het is alleen het principe dat de Sociale Dienst mensen het leven even extra zuur maakt door dat geen wat ze verdienen, te korten op de uitkering. Zouden ze dat nu niet doen, dan had ik lekker doorgegaan met filmpjes maken, en wie weet, want geld verdienen uit advertenties op YouTube doe ik nog maar net sinds 2016, dus er zit wel meer in het vat geloof ik. Ik zou ook liever zoveel inkomsten hebben uit YouTube dat ik de sociale dienst niet nodig ben.
Ja, dat is lekker makkelijk... waar is je grens? 50 via YouTube verdienen mag wel, 500 niet?
Ze houden zich gewoon aan de regels, en als je die "oneerlijk" vindt dan vraag je toch geen uitkering aan?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_174085548
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 03:48 schreef Phalon het volgende:

[..]

Ik ga ze ook wel doorgeven, maar mijn motivatie om nieuwe filmpjes te maken is verdwenen.

Ik ga die uitkering niet op de het spel zetten voor 'maar' 20 euro per maand, het is alleen het principe dat de Sociale Dienst mensen het leven even extra zuur maakt door dat geen wat ze verdienen, te korten op de uitkering. Zouden ze dat nu niet doen, dan had ik lekker doorgegaan met filmpjes maken, en wie weet, want geld verdienen uit advertenties op YouTube doe ik nog maar net sinds 2016, dus er zit wel meer in het vat geloof ik. Ik zou ook liever zoveel inkomsten hebben uit YouTube dat ik de sociale dienst niet nodig ben.
Ze korten je niet. Ze vullen het aan omdat jij niet meer dan die 20 euro per maand verdient. Dat vinden we met zijn allen een beetje zielig en daarom vullen we het aan zodat je in leven kunt blijven.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174085565
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 03:52 schreef marsan het volgende:

[..]

Ze korten je niet. Ze vullen het aan omdat jij niet meer dan die 20 euro per maand verdient. Dat vinden we met zijn allen een beetje zielig en daarom vullen we het aan zodat je in leven kunt blijven.
Ik noem het wel korten. Iemand die NIETS doet krijgt 930 euro van de sociale dienst.
Ik doe tenminste iets, krijg er 20 euro voor, en krijg ineens nog maar 910 euro van de sociale dienst.

Dan heeft die 1e het toch beter bekeken, of zie ik dat verkeerd?
Is het niet een beetje diegene die niets doet te motiveren om vooral niets te blijven doen?

Ik zeg alleen maar, een beetje stimulatie om iets te doen en dat daar wat tegenover te stellen (een beetje geld, soos = immers geen vetpot) is toch veel beter? Ook voor de maatschappij zelf? Die 20 euro koop ik wel weer iets voor, de economie in dus, onze economie. De overheid? Die stuurt het geld liever met de miljarden naar het buitenland, naar luie Grieken die op hun 50e al met pensioen gaan, of stomme ontwikkelingshulp in Afrika wat al 50 jaar niet helpt.

[ Bericht 4% gewijzigd door Phalon op 30-09-2017 04:07:32 ]
pi_174085578
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 04:00 schreef Phalon het volgende:

[..]

Ik noem het wel korten. Iemand die NIETS doet krijgt 930 euro van de sociale dienst.
Ik doe tenminste iets, krijg er 20 euro voor, en krijg ineens nog maar 910 euro van de sociale dienst.

Dan heeft die 1e het toch beter bekeken, of zie ik dat verkeerd?
Is het niet een beetje diegene die niets doet te motiveren om vooral niets te blijven doen?

Ik zeg alleen maar, een beetje stimulatie om iets te doen en dat daar wat tegenover te stellen (een beetje geld, soos = immers geen vetpot) is toch veel beter? Ook voor de maatschappij zelf?

Geld verdwijnt immers niet, het blijft wel ronddraaien in de economie.
Je kunt het noemen hoe je het wil, dat maakt het echter niet de waarheid.
Jij ben niet in staat om meer dan 20 euro per maand te verdienen. Dat wordt aangevuld.

Jij ziet die 930 echter als een basis en daarnaast mag je bijverdienen, vind je.
Nee je wordt aangevuld tot die 930.
Jouw stimulans moet zijn, dat je zelf je eigen geld gaat verdienen zodat je wel iets van een vetpot hebt.

[ Bericht 0% gewijzigd door marsan op 30-09-2017 04:11:51 ]
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174085592
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 04:00 schreef Phalon het volgende:

[..]

De overheid? Die stuurt het geld liever met de miljarden naar het buitenland, naar luie Grieken die op hun 50e al met pensioen gaan, of stomme ontwikkelingshulp in Afrika wat al 50 jaar niet helpt.

De overheid geeft jou ook al jaren geld zonder dat het helpt, want je bent op jouw leeftijd niet in staat om meer dan 20 euro per maand te verdienen.
Wmb een pot nat. Geld in een bodemloze put waar het niets helpt. Niet bij jou, noch in afrika.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174085593
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 04:06 schreef marsan het volgende:

[..]

Je kunt het noemen hoe je het wil, dat maakt het echter niet de waarheid.
Jij ben niet in staat om meer dan 20 euro per maand te verdienen. Dat wordt aangevuld.

Jij ziet die 930 echter als een basis en daarnaast mag je bijverdienen, vind je.
Nee je wordt aangevuld tot die 930.
Jouw stimulans moet zijn, dat je zelf je eigen geld gaat verdienen zodat je wel iets van een vetpot hebt.
^O^ niks meer aan toe te voegen :+
pi_174085596
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 03:48 schreef Phalon het volgende:

[..]

Moet ik nu jaloers worden op jouw bakstenen op de voorgrond, waarom ga je er niet even over heen rennen? Het liefst uitglijden, dan je vriendin (als je die hebt) nog een paar foto's laten maken.

Ach en ik was vorig jaar nog hier, NL kan net zo mooi zijn:
[ afbeelding ]

Van mij hoef je niet jaloers te worden hoor.
Gezien je wens dat ik uit mag glijden, ben je dat blijkbaar wel. Grappig.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174085597
Ik praat tegen duidelijk tegen een muur hier. Allemaal VVD'-ers en D66-ers die alleen maar aan geld denken, en aan regels. Alleen maar regels. We kijken niet meer naar de mensen, maar alleen maar naar regels. Daarom gaat het ook zo goed in onze maatschappij. Hebben de ouderen het geweldig naar hun zin in hun 1x per 2 weken onder de douche. En natuurlijk zijn we zo blij dat we met z'n allen dat eigen risico moeten betalen, want stel je voor dat de zorgmanagers bij de zorgverzekeraars hun bonussen niet krijgen, dat is echt een ramp. Och en die arme stumpers hebben ook maar een paar miljard aan vermogen. Is ook zo verschrikkelijk. En natuurlijk willen de ouderen graag nog meer pensioen inleveren omdat de pensioenfondsen het zo verschrikkelijk moeilijk hebben. Ze hebben zoveel moeite met het tellen van die 1400 miljard euro waar ze op zitten, dat moet toch pijn zijn al die snijdende biljetten van 500 euro door je kontgaatje.......Och en arme Beatrixje, krijgt nu nog maar een half miljoentje of zoiets, nu ze geen koningin meer is.. Eh waarom moet dat mens uberhaupt nog geld krijgen? Waarom krijgen die asielzoekers met die rottige cultuur van hun alles wel cadeau van de overheid? En een beetje aanpassen aan onze normen en waarden, ho maar. En de gewone Nederlander, die blijft het liefst afgeven op de andere Nederlander die een heel klein bedragje van de overheid krijgt. Schaam jullie zelf eens. Kijk eens naar al die grootverdieners, die bonussen, die graaiers, die wachtgelden, die oprotpremies, die vertrekregelingen, gouden handdrukken.....daar gaan miljarden in om. En jullie zitten te zaniken over 20 euro die ik graag zou willen houden als stimulans. Om nog een beetje eigenwaarde te houden, omdat er voor mij al zo weinig meer mogelijk is.

^^ zucht ^^ TS sluit af. Lul gezellig nog even door hier, ik doe er niet meer aan mee. Scheld en beledig een eind weg, jullie zijn toch allemaal anoniem voor me.... Daaaaaaaagggg

[ Bericht 0% gewijzigd door Phalon op 30-09-2017 04:40:29 ]
pi_174085601
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 04:20 schreef Phalon het volgende:
Ik praat tegen duidelijk tegen een muur hier. Allemaal VVD'-ers en D66-ers die alleen maar aan geld denken, en aan regels.
Grappig voor iemand die zeikt dat hij meer geld wil. Maar nee, jij denkt niet aan geld.
Grappenmaker.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174085603
KLB / Werken is nog steeds niets voor mij

best triest dat zo'n personen bestaan :{ :X :')
  zaterdag 30 september 2017 @ 04:30:46 #173
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_174085614
Schaamt de TS zich niet? Ih nee daar is hij de agorautistisch voor.
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_174085617
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 04:20 schreef Phalon het volgende:
Ik praat tegen duidelijk tegen een muur hier. Allemaal VVD'-ers en D66-ers die alleen maar aan geld denken, en aan regels. Alleen maar regels. We kijken niet meer naar de mensen, maar alleen maar naar regels. Daarom gaat het ook zo goed in onze maatschappij. Hebben de ouderen het geweldig naar hun zin in hun 1x per 2 weken onder de douche. En natuurlijk zijn we zo blij dat we met z'n allen dat eigen risico moeten betalen, want stel je voor dat de zorgmanagers bij de zorgverzekeraars hun bonussen niet krijgen, dat is echt een ramp. Och en die arme stumpers hebben ook maar een paar miljard aan vermogen. Is ook zo verschrikkelijk. En natuurlijk willen de ouderen graag nog meer pensioen inleveren omdat de pensioenfondsen het zo verschrikkelijk moeilijk hebben. Ze hebben zoveel moeite met het tellen van die 1400 miljard euro waar ze op zitten, dat moet toch pijn zijn al die snijdende biljetten van 500 euro door je kontgaatje.......Och en arme Beatrixje, krijgt nu nog maar een half miljoentje of zoiets, nu ze geen koningin meer is.. Eh waarom moet dat mens uberhaupt nog geld krijgen? Waarom krijgen die asielzoekers met die rottige cultuur van hun alles wel cadeau van de overheid? En een beetje aanpassen aan onze normen en waarden, ho maar. En de gewone Nederlander, die blijft het liefst afgeven op de andere Nederlander die een heel klein bedragje van de overheid krijgt. Schaam jullie zelf eens. Kijk eens naar al die grootverdieners, die bonussen, die graaiers, die wachtgelden, die oprotpremies, die vertrekregelingen, gouden handdrukken.....daar gaan miljarden in om. En jullie zitten te zaniken over 20 euro die ik graag zou willen houden als stimulans. Om nog een beetje eigenwaarde te houden, omdat er voor mij al zo weinig meer mogelijk is.

^^ zucht ^^ TS sluit af. Lul gezellig nog even door hier, ik doe er niet meer aan mee. Scheld en beledig een eind weg, jullie zijn toch allemaal anonieme klootviolen voor me.... Daaaaaaaagggg
oh ja en niet vvd en d66 gestemd ^O^ :r
pi_174085682
Vraag me altijd af hoe snel figuren als TS zich bij een uitzendbureau zouden melden als de bijstand afgeschaft zou worden en hoeveel 'labeltjes' dan ineens niet meer van toepassing zijn :')

Door de crisis je taxibaan verloren? Mate dat is 10 jaar geleden die crisis, maarja lekker parasiteren toch!
Play hard, go pro.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')