abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173723150
Goedenavond,

Ik mag vanuit medische noodzaak een besnijdenis laten doen. Ik heb een nauwe voorhuid en tijdens seks kan dat soms pijn doen. Echter met mijn huidige vriendin was dit alleen in het begin een punt maar nu we gewend aan elkaar zijn heb ik hier nooit meer last mee. Het is enkel als zij mij wil aftrekken, dat ze moet oppassen dat ze mijn voorhuid niet te ver naar achteren trekt.

Dus hoewel ik er nu niet echt al teveel last van heb, denk ik er soms toch aan om me te laten besnijden, zodat mijn 'gereedschap' helemaal naar behoren kan werken. Echter als ik sommige berichten lees, dan kan je seksleven er van achteruit gaan omdat je penis minder gevoelig wordt. Dus je kan het langer volhouden. Maar eerlijk gezegd zit ik daar helemaal niet op te wachten, want ik kan het sowieso al aardig lang volhouden en ben bang dat een besnijdenis afbreuk kan doen aan de kwaliteit van m'n seksleven (de mindere gevoeligheid).

Dus ben wel benieuwd of er hier mensen zijn die besneden zijn, en wat dit voor de seks betekende. Dank!
  maandag 11 september 2017 @ 22:51:05 #2
104871 remlof
Europees federalist
pi_173723190
Ben besneden op m'n elfde. Daarna altijd prima seks gehad.
United we stand, divided we fall
  maandag 11 september 2017 @ 22:57:33 #3
458985 Grote-Genotsknots
Als er wat te genieten valt
pi_173723309
quote:
14s.gif Op maandag 11 september 2017 22:51 schreef remlof het volgende:
Ben besneden op m'n elfde. Daarna altijd prima seks gehad.
Dit dus. ik was 10. Al die verhalen zijn zo'n onzin...
pi_173723322
quote:
14s.gif Op maandag 11 september 2017 22:51 schreef remlof het volgende:
Ben besneden op m'n elfde. Daarna altijd prima seks gehad.
Ik bedoel eigenlijk meer, voor en na. Ik denk niet dat je op je 11e al een actief seksleven had haha. Dus dan weet je ook niet beter natuurlijk.
pi_173723353
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 22:58 schreef pennedop2 het volgende:

[..]

Ik bedoel eigenlijk meer, voor en na. Ik denk niet dat je op je 11e al een actief seksleven had haha. Dus dan weet je ook niet beter natuurlijk.
probeer het uit en vertel ons je ervaringen. Zelf denk ik dat al die verhalen onzin zijn.
Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul.
pi_173723519
Wat ik net in dat andere topic plaatste, was dus 14.

Voor medische reden kan het wel handig zijn zodat het schoongemaakt word. Ik dacht dat het namelijk kan gaan ontsteken. Vraag het iig goed na bij de arts.

Mocht je het doen kun je iedere vorm van sex wel uit je hoofd zetten voor de komende tijd.

Het duurt idd langer, maar ook niet overdreven langer. Ook dat je minder zou voelen is ook niet helemaal waar, alleen heeft het iets meer tijd nodig om tot hetzelfde gevoel te komen.

Heb er geen klachten over. Maar raad het alleen aan in geval van een medische noodzaak.
Ja nus hons pris ne dira sa raison
Adroitement, se dolantement non.
pi_173729321
quote:
14s.gif Op maandag 11 september 2017 22:51 schreef remlof het volgende:
Ben besneden op m'n elfde. Daarna altijd prima seks gehad.
Merkte je ook echt verandering met hoe het daarvoor ging?
pi_173730359
Ik ben besneden rond mijn 18e ook medische redenen. Heb sex hiervoor gehad (tot ik open scheurde tijdens de daad.... :{w ) en uiteraard ook hierna (ben 33 nu) en heb weinig anders gemerkt... ja je bent minder gevoelig maar ik kan gewoon in 3 min komen als ik wil np....

De weken na je besnijdenis zijn tering kut trouwens.. MEGA gevoelig tegen je onderbroek en je kan niet sjorren ;)
Lampjes fabrikant eerste klasse!
pi_173732232
Zou het misschien ook andersom kunnen zijn? Neem aan dat je nu niet 'te wild' kan doen omdat het anders pijn doet en daardoor hou je het lang vol. Maar dat hoeft straks niet meer, dus wie weet kom je juist wel sneller klaar.

*just a thought*
Music was my first love, and it will be my last.
pi_173732474
Ik denk dat vooral vanuit oogpunt van hygine een besnijdenis altijd frisser is dan een te nauwe voorhuid.
pi_173737741
Als seks nu toch een beetje behelpen is, kan een besnijdenis zeker uitkomst bieden. Dan hoef je in ieder geval niet meer op te passen.
Je eikel zal misschien wat ongevoeliger zijn, maar tegelijkertijd zit die niet meer opgesloten in een te nauwe voorhuid.

Wat vindt je vriendin ervan?
pi_173737987
Kan je dat niet oprekken? Hoe gaan besnijdenissen tegenwoordig? Rats, alles er af of houden ze nog rekening met het n en ander? Het befaamde toompje ontbreekt bij mij. Ik ben besneden op mijn 2e wegens te nauwe voorhuid. Die zou ik wel terug willen maar ja.... Qua sex zijn er geen problemen maar heb dan ook geen andere ervaring. Is zo iets als (langzaam) oprekken geen optie? Mensen die hun voorhuid terug willen kunnen aan de slag met zo een "tugger"...

Tugger
pi_173741683
Bij de huisarts valt ook een crmepje te halen dat het op zou kunnen rekken mits je het dagelijks aanbrengt gedurende een maand of iets. Had ik geprobeerd, maar bij mij was het inderdaad ook te nauw.

Op m'n achttiende alsnog besneden. Had daarvoor seks gehad, maar het lukte niet omdat het t nauw was, deed meer pijn dan dat het goed voelde. Ik was dan ook wel een erg geval volgens mij.
Hoe dan ook, na de besnijdenis is het een week of twee vrij kut leven. Alles wordt vastgehecht (meestal met oplosbare hechtingen) en dan moet je wachten tot je eikel minder gevoelig wordt en tot die hechtingen er vanzelf uit gaan. Je hele staaf is opgezwollen op een manier die je liever niet ziet en het plassen schrijnt. Een irritant soort pijn de eerste twee seconden van het plassen maar daarna gaat het gewoon over.
Hoe dan ook, die weken na mijn besnijdenis zagen er ongeveer zo uit:

Dag 1: Was meteen na de besnijdenis naar huis gegaan (11u 's ochtends de besnijdenis volgens mij, rond 4u weer thuis) en Jezus, wat was dat kut. De uitslaapkamer e.d waren allemaal op de tweede verdieping van het ziekenhuis, en hoe mans als ik me toen voelde besloot ik, samen met mijn meid, maar gewoon de trap te nemen richting de uitgang. Halverwege heb ik m'n leuter toen uit m'n broek gehaald en verhuld met mijn jas die ik ervoor hield, omdat het dus behoorlijk veel pijn deed. Geen zorgen, ik heb sowieso een lage pijngrens, kan ook niet goed tegen bloed dus dat was een fijne middag. Heb overigens wel als een roosje geslapen; het deed, zelfs zonder dat ik er aan kwam, nog pijn. Dit voorkwam dat ik een erectie kreeg. Dat is waar je, zoals ik in dag 6 zal beschrijven, echt voor uit moet kijken.

Dag 2: Op internet van alles opgezocht over hoe ik zo gauw mogelijk van de pijn en het ongemak af kwam. Hier vond ik een tip die me best goed is bevallen. Op een forum stond dat je een paar keer per dag, gedurende een aantal minuten, zachtjes water op je eikel moet laten druppelen. Die is natuurlijk zo gevoelig als de pest, dus het voelt erg raar in het begin. Ik zou het niet precies omschrijven als pijn (mits het water niet te koud of te warm is, gewoon een lekkere 33 graden), maar het voelt alsnog ongemakkelijk aan. Op den duur kan je de straal iets harder zetten, totdat je er niet veel meer van voelt. Gevoeligheid blijft nog wel een maand of zes, dus niet stressen als het nog zeer doet als je er met je vinger aan komt na een week of twee. De rest van deze dag verliep me goed, ik had pijnstilling meegekregen en ik liep overal rond met een erg brede zwembroek. Ik had het voor elkaar gekregen mijn geslachtsdeel zo te positioneren dat ik op zich rond kon lopen (met kleine stapjes) zonder dat 'ie de stof van de zwembroek aan zou raken. Want dat doet pijn. Ik ben overigens geopereerd in de zomervakantie, dus een groot gedeelte van de vakantie had ik geen verplichtingen. Ik ben deze dag nog wel een eindje gaan lopen in een normale broek (inclusief onderbroek) omdat het wel mee leek te vallen hoeveel pijn het deed als ie niet langs de stof van je onderbroek aan het rossen was, maar gewoon een beetje strak vast zat.
Heb toen ook geprobeerd er een verbandje omheen te doen, om als een soort stootkussentje te fungeren. Dat is een afrader. Doet pijn.

Dag 6: Het ging zo allemaal zijn gangetje, en toen geraakte ik van de pijnstilling af. Die was in principe niet echt nodig, maar ik nam het gewoon voor de zekerheid. Geen idee meer waarom.
Echter begonnen nu de nachtelijke- en de ochtenderecties echt de kop op te steken. Misschien herken je het gevoel dat je penis een soort 'stootje' geeft alsof er meer bloed ingepompt wordt. Waarschijnlijk kan je hem uit jezelf ook bewegen. Daarbij zet hij enigszins uit. En laat dat nou net iets zijn waar de hechtingen niet goed tegen kunnen.
Op de ochtend van deze zesde dag werd ik wakker en ik voelde een erectie opkomen. Die tijd had ik dan een handigheidje: gewoon rekensommen maken in je hoofd met je ogen dicht. Proberen aan andere dingen te denken dan je vriendin of whatever je fijn vindt. Normaalgesproken lukte dat. Rekende je 38 x 19 uit, 25 x 25 en 40 x 17 en hij begon weer af te nemen. Maar dit keer niet, en er kwam dus zo'n 'stootje'. Hechting gescheurd, pijn, beetje bloed, paniek. Naar de huisarts geweest, maar er was niks aan de hand volgens haar. Bleek ook zo te zijn. Het doet alleen pijn; doorgaans is het niet erg als er n hechting scheurt. Als er meerdere scheuren kan de wond echter weer open zijn, dus je moet er wel op letten dat je geen erecties krijgt.
Vanaf deze dag kon ik het ook niet meer onder controle houden, die 'stootjes'. Hoe bizar het ook klinkt, ik was er bang voor en daardoor gebeurde het des te meer. Ik kon het gewoon niet controleren, dus dat was best rot. Echter merkte ik dat ik kalmeerde van paracetamol of ibuprofen. Waarschijnlijk was dat placebo, maar met zo'n pilletje op kon ik wel weer gewoon slapen. Dit heb ik moeten doen tot de dertiende dag.

Dag 8: Lopen ging weer prima, zonder pijn. Dagelijks je eikel schoonhouden maakt dat er een soort eeltlaagje op komt. Hier wordt hij minder gevoelig door, en neemt de pijn dus ook af. Dan is het enige dat nog over is, de hechtingen.
Elke dag een paar keer je eikel weken in een bekertje warm water met wat sodazout er in doet ook wonderen.

Dag 12: Op dag 11 ging ik een midweek weg met mijn zus naar Parijs. Was best leuk en spontaan en het lopen ging erg goed, maar bij lange afstanden ging het toch iets minder. Ook de arc de triomph beklimmen raad ik je niet aan op dag 11. Alsnog was het wel een mooie dag, en ik merkte dat er al beduidend minder hechtingen over waren dan voordat ik naar Parijs ging. Dit verre lopen, hoe zeer het ook doet, lijkt wel goed te zijn voor het weggaan van de hechtingen. Het doet een beetje pijn maar in principe leken ze er toen uit te kunnen, want het heeft niet gebloed. Vraag hier wel ff naar bij het ziekenhuis overigens, ik wil je geen verkeerd advies geven.

Dag 14: Laatste hechting eruit. Eigenlijk was het leven toen weer zoals voor de besnijdenis.

Uiteindelijk heeft het nog twee weken geduurd voordat ik voor het eerst na de besnijdenis seks heb gehad. In dat boekje van het ziekenhuis stond dat het ongeveer twee tot zes weken duren zou voordat het weer kon, maar na twee weken had ik echt geen zin nog en het leek me ook onmogelijk dat het al goed zou voelen.

Anyway, het heeft mijn seksleven erg goed gedaan om toch door te zetten met die besnijdenis, ondanks dat ik overal enge verhalen vandaan hoorde komen. Heb nu nog steeds seks met erg veel plezier. Hoe het hiervoor zou zijn geweest, met een voorhuid, dat weet ik niet, maar ik ben blij dat ik nu uberhaupt seks kn hebben en er van kan genieten. Mocht je vragen hebben, pb dan gerust.
pi_173743493
Tegenwoordig kan je ook besneden worden dmv een klem, in dat geval hoef je niet bang te zijn voor scheurende hechtingen.
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 21:55 schreef dopemin het volgende:
Heb toen ook geprobeerd er een verbandje omheen te doen, om als een soort stootkussentje te fungeren. Dat is een afrader. Doet pijn.
Ik vond het juist fijn om een gaasje er omheen te doen, misschien verschilt dat per persoon..
pi_173745397
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 22:45 schreef BillDauterive het volgende:
Tegenwoordig kan je ook besneden worden dmv een klem, in dat geval hoef je niet bang te zijn voor scheurende hechtingen.

[..]

Ik vond het juist fijn om een gaasje er omheen te doen, misschien verschilt dat per persoon..
Het er omweg halen was een hel. t had gebloed, dus vandaar.
  woensdag 13 september 2017 @ 11:55:18 #16
462263 Elpis
Goddess of hope
pi_173748941
Wellicht is een partiele besnijdenis een optie? Geen idee of iemand daar ervaring mee heeft?

Gelijk een tvp want mijn zoon heeft hetzelfde probleem. De zalf hydrocortison bracht geen oplossing helaas. :(
I 'm not sure about an inner child, but I do have an inner idiot who surfaces every now and then.
pi_173749192
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 21:55 schreef dopemin het volgende:
Bij de huisarts valt ook een crmepje te halen dat het
Bedankt voor dit verhaal... Wow, niet mis zo'n ingreep. En blij dat je nu kan genieten van sex ^O^
  woensdag 13 september 2017 @ 12:13:42 #18
15466 --HOOLIE--
Maar das logisch...
pi_173749236
Ik ben 3 jaar geleden besneden (medische redenen ) en kan alleen maar zeggen dat het erna beter is dan ervoor.

Ik kan je wel als tip geven . ga naar een prive kliniek!
In het ziekenhuis doen ze er misschien een paar honderd per jaar, in een prive kliniek een paar duizend.
Zijn veel verder in techniek etc.
Wat ook handig is , zoek op internet hoe je besneden wil worden ( hoog,laag etc) en maak dat de arts duidelijk want het is (praktisch) onomkeerbaar. Ik had wat voorbeelden uitgeprint en meegenomen. Klinkt raar, maar heb nu wel precies wat ik wilde..
|X|
|X|*** Met GOD zelf heb ik geen probleem, het is meer zijn fanclub die mij niet aan staat.. ***
|X|
pi_173860082
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 21:55 schreef dopemin het volgende:
Bij de huisarts valt ook een crmepje te halen dat het op zou kunnen rekken mits je het dagelijks aanbrengt gedurende een maand of iets. Had ik geprobeerd, maar bij mij was het inderdaad ook te nauw.

Op m'n achttiende alsnog besneden. Had daarvoor seks gehad, maar het lukte niet omdat het t nauw was, deed meer pijn dan dat het goed voelde. Ik was dan ook wel een erg geval volgens mij.
Hoe dan ook, na de besnijdenis is het een week of twee vrij kut leven. Alles wordt vastgehecht (meestal met oplosbare hechtingen) en dan moet je wachten tot je eikel minder gevoelig wordt en tot die hechtingen er vanzelf uit gaan. Je hele staaf is opgezwollen op een manier die je liever niet ziet en het plassen schrijnt. Een irritant soort pijn de eerste twee seconden van het plassen maar daarna gaat het gewoon over.
Hoe dan ook, die weken na mijn besnijdenis zagen er ongeveer zo uit:

Dag 1: Was meteen na de besnijdenis naar huis gegaan (11u 's ochtends de besnijdenis volgens mij, rond 4u weer thuis) en Jezus, wat was dat kut. De uitslaapkamer e.d waren allemaal op de tweede verdieping van het ziekenhuis, en hoe mans als ik me toen voelde besloot ik, samen met mijn meid, maar gewoon de trap te nemen richting de uitgang. Halverwege heb ik m'n leuter toen uit m'n broek gehaald en verhuld met mijn jas die ik ervoor hield, omdat het dus behoorlijk veel pijn deed. Geen zorgen, ik heb sowieso een lage pijngrens, kan ook niet goed tegen bloed dus dat was een fijne middag. Heb overigens wel als een roosje geslapen; het deed, zelfs zonder dat ik er aan kwam, nog pijn. Dit voorkwam dat ik een erectie kreeg. Dat is waar je, zoals ik in dag 6 zal beschrijven, echt voor uit moet kijken.

Dag 2: Op internet van alles opgezocht over hoe ik zo gauw mogelijk van de pijn en het ongemak af kwam. Hier vond ik een tip die me best goed is bevallen. Op een forum stond dat je een paar keer per dag, gedurende een aantal minuten, zachtjes water op je eikel moet laten druppelen. Die is natuurlijk zo gevoelig als de pest, dus het voelt erg raar in het begin. Ik zou het niet precies omschrijven als pijn (mits het water niet te koud of te warm is, gewoon een lekkere 33 graden), maar het voelt alsnog ongemakkelijk aan. Op den duur kan je de straal iets harder zetten, totdat je er niet veel meer van voelt. Gevoeligheid blijft nog wel een maand of zes, dus niet stressen als het nog zeer doet als je er met je vinger aan komt na een week of twee. De rest van deze dag verliep me goed, ik had pijnstilling meegekregen en ik liep overal rond met een erg brede zwembroek. Ik had het voor elkaar gekregen mijn geslachtsdeel zo te positioneren dat ik op zich rond kon lopen (met kleine stapjes) zonder dat 'ie de stof van de zwembroek aan zou raken. Want dat doet pijn. Ik ben overigens geopereerd in de zomervakantie, dus een groot gedeelte van de vakantie had ik geen verplichtingen. Ik ben deze dag nog wel een eindje gaan lopen in een normale broek (inclusief onderbroek) omdat het wel mee leek te vallen hoeveel pijn het deed als ie niet langs de stof van je onderbroek aan het rossen was, maar gewoon een beetje strak vast zat.
Heb toen ook geprobeerd er een verbandje omheen te doen, om als een soort stootkussentje te fungeren. Dat is een afrader. Doet pijn.

Dag 6: Het ging zo allemaal zijn gangetje, en toen geraakte ik van de pijnstilling af. Die was in principe niet echt nodig, maar ik nam het gewoon voor de zekerheid. Geen idee meer waarom.
Echter begonnen nu de nachtelijke- en de ochtenderecties echt de kop op te steken. Misschien herken je het gevoel dat je penis een soort 'stootje' geeft alsof er meer bloed ingepompt wordt. Waarschijnlijk kan je hem uit jezelf ook bewegen. Daarbij zet hij enigszins uit. En laat dat nou net iets zijn waar de hechtingen niet goed tegen kunnen.
Op de ochtend van deze zesde dag werd ik wakker en ik voelde een erectie opkomen. Die tijd had ik dan een handigheidje: gewoon rekensommen maken in je hoofd met je ogen dicht. Proberen aan andere dingen te denken dan je vriendin of whatever je fijn vindt. Normaalgesproken lukte dat. Rekende je 38 x 19 uit, 25 x 25 en 40 x 17 en hij begon weer af te nemen. Maar dit keer niet, en er kwam dus zo'n 'stootje'. Hechting gescheurd, pijn, beetje bloed, paniek. Naar de huisarts geweest, maar er was niks aan de hand volgens haar. Bleek ook zo te zijn. Het doet alleen pijn; doorgaans is het niet erg als er n hechting scheurt. Als er meerdere scheuren kan de wond echter weer open zijn, dus je moet er wel op letten dat je geen erecties krijgt.
Vanaf deze dag kon ik het ook niet meer onder controle houden, die 'stootjes'. Hoe bizar het ook klinkt, ik was er bang voor en daardoor gebeurde het des te meer. Ik kon het gewoon niet controleren, dus dat was best rot. Echter merkte ik dat ik kalmeerde van paracetamol of ibuprofen. Waarschijnlijk was dat placebo, maar met zo'n pilletje op kon ik wel weer gewoon slapen. Dit heb ik moeten doen tot de dertiende dag.

Dag 8: Lopen ging weer prima, zonder pijn. Dagelijks je eikel schoonhouden maakt dat er een soort eeltlaagje op komt. Hier wordt hij minder gevoelig door, en neemt de pijn dus ook af. Dan is het enige dat nog over is, de hechtingen.
Elke dag een paar keer je eikel weken in een bekertje warm water met wat sodazout er in doet ook wonderen.

Dag 12: Op dag 11 ging ik een midweek weg met mijn zus naar Parijs. Was best leuk en spontaan en het lopen ging erg goed, maar bij lange afstanden ging het toch iets minder. Ook de arc de triomph beklimmen raad ik je niet aan op dag 11. Alsnog was het wel een mooie dag, en ik merkte dat er al beduidend minder hechtingen over waren dan voordat ik naar Parijs ging. Dit verre lopen, hoe zeer het ook doet, lijkt wel goed te zijn voor het weggaan van de hechtingen. Het doet een beetje pijn maar in principe leken ze er toen uit te kunnen, want het heeft niet gebloed. Vraag hier wel ff naar bij het ziekenhuis overigens, ik wil je geen verkeerd advies geven.

Dag 14: Laatste hechting eruit. Eigenlijk was het leven toen weer zoals voor de besnijdenis.

Uiteindelijk heeft het nog twee weken geduurd voordat ik voor het eerst na de besnijdenis seks heb gehad. In dat boekje van het ziekenhuis stond dat het ongeveer twee tot zes weken duren zou voordat het weer kon, maar na twee weken had ik echt geen zin nog en het leek me ook onmogelijk dat het al goed zou voelen.

Anyway, het heeft mijn seksleven erg goed gedaan om toch door te zetten met die besnijdenis, ondanks dat ik overal enge verhalen vandaan hoorde komen. Heb nu nog steeds seks met erg veel plezier. Hoe het hiervoor zou zijn geweest, met een voorhuid, dat weet ik niet, maar ik ben blij dat ik nu uberhaupt seks kn hebben en er van kan genieten. Mocht je vragen hebben, pb dan gerust.
Dank voor alle reacties, staat veel handige info in! Zeker aan deze reactie heb ik veel. Ik heb dat zalfje wat enkele mensen noemen ook gehad, maar dat hielp niet. Naar aanleiding daarvan mag het worden gedaan als zijnde medische noodzaak. Mijn vriendin komt over 4 weken terug van haar reis en dan ga ik dit met haar bespreken. Het blijft een lastige beslissing! Op basis van de reacties die ik nu lees denk ik wel dat het idee dat de seks minder wordt wel zal meevallen. Dat is al heel wat.

Dank!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')