abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173640594
registreer om deze reclame te verbergen
Ik weet niet of het jullie opvalt, maar sommige mensen drammen heel erg door om een bepaalde studie op een bepaalde plek te volgen.

Aansprakelijkheidsrecht kan je iig aan VU, Utrecht en EUR volgen. (UvA miss niet officieel maar privaatrecht is daar wel erg gericht op aansprakelijkheid) Aan de Eur kiezen ze 20 mensen die het dat jaar mogen volgen.
Sommige mensen willen alleen daarom het aan de Eur studeren. :? Dan gaan ze als ze afgewezen worden gewoon een jaartje niks studeren.
En dan? Wat als je weer afgewezen wordt? Zonde van de tijd dit.

Zelfde met de master arbeidsrecht aan de Eur. Ik ken wel meerdere mensen die afgewezen zijn en nu een jaar een andere master gaan doen. Maar waarom als je arbeidsrecht bijna overal kan studeren en je uiteindelijk dat wilt doen? :?
Van iemand die juist wel is aangenomen wist ik dat hij al van tevoren wist dat als hij wordt afgewezen dan gewoon naar een andere uni gaat en klaar.

Ik ken ook een meisje die het steeds had over dat Eur een "kankerschool" is. Toch wilde ze daar aansprakelijkheid doen. Ze is afgewezen, dat verwacht je natuurlijk niet. Zegt ze "ik ga een jaar bij het callcenter werken want aan Eur is veel onkunde en er zijn veel slechte docenten waardoor werkgevers toch liever iemand met een eurdiploma hebben want eurstudies zijn moeilijker" _O- !!!!

Ik snap echt niet dat mensen zo gek zijn. :? Of jullie wel? :?

[ Bericht 2% gewijzigd door Kammamero op 07-09-2017 16:55:45 ]
pi_173640671
Btw ik heb juist zelf gekozen om aansprakelijkheid NIET aan de Eur te gaan doen, juist omdat ik graag wil werken als jurist aansprakelijkheid onderwijs. Het lijkt me echt geweldig om bijvoorbeeld van de grote baas van ROC Leiden (nu mbo Rijnland) schadevergoeding te vorderen. :D die schoolfotozaak was misschien een beetje raar, maar mij lijkt het wel leuk om mensen met dat soort problemen bij te staan.

aan de Eur kan je niet eens je pakket zo samenstellen dat je onderwijsaansprakelijk-klaar bent :')

Zie echt geeen meerwaarde in dat een studie een selectiestelsel heeft...
pi_173762267
Gaat het verder goed met je?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')