abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173632190
In navolging van dit topic........

GC / Here comes the sun.........

.......een nieuwe topic met het dagelijkse weerbericht. :)


Vandaag & morgen

Vandaag een enkele bui, vrijdag veel regen

Vannacht is het wisselend bewolkt en trekken er enkele buien over het land. In het zuiden blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt rond 12C. De westelijke wind is zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig.

Morgen overdag houden de buien aanvankelijk aan. De buien worden afgewisseld door wat zon. In de middag neemt het aantal buien van het westen uit sterk af. In de avond neemt de bewolking toe, later in de avond in het westen gevolgd door regen. De maximumtemperatuur ligt rond 18C. De westelijke wind is overwegend matig, aan de kust soms vrij krachtig. In de avond draait de wind naar zuidwest tot zuid en neemt aan de kust toe naar vrij krachtig tot krachtig.

In de nacht van donderdag op vrijdag breidt de regen zich uit over vrijwel het hele land. Mogelijk blijft het in Limburg nog droog. De minimumtemperatuur ligt rond 14C. De zuidwestelijke wind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer krachtig en mogelijk hard, 6 7 Bft.

Vrijdag overdag zijn er flinke perioden met regen. Met name in het westen en noordwesten wordt de neerslag sterk buiig van karakter en vallen er enkele tientallen millimeters regen. Mogelijk klaart het in de middag in het noordwesten op, maar dan zijn er nog wel enkele buien mogelijk. De middagtemperatuur blijft steken bij een graad of 16. De zuidwestelijke wind blijft overwegend matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.

kaart_verwachtingen_Morgen_nacht.gif?7bc2c82610591a94238afb19a17ec58a

images?q=tbn:ANd9GcTiO-yMyjDlpxYEDUovRsQu4yf5zLzCQojn9XlZVttI2qoVK0nX

:P

[ Bericht 10% gewijzigd door tong80 op 07-09-2017 08:58:31 ]
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173632805
Kunnen die plaatjes uit de OP?
Je maakt zo langzamerhand heel Fok! Nsfw
Licht reist sneller dan geluid. Daarom zien sommige mensen er helder uit, tot ze beginnen te praten.
I Love you underwear
pi_173632814
quote:
0s.gif Op donderdag 7 september 2017 06:39 schreef Symphonic het volgende:
Kunnen die plaatjes uit de OP?
Je maakt zo langzamerhand heel Fok! Nsfw
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_173633639
quote:
0s.gif Op donderdag 7 september 2017 06:39 schreef Symphonic het volgende:
Nsfw
Done. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173651639
Vandaag & morgen

Vandaag veel regen, zaterdag buien


Het is bewolkt en een regengebied boven het noorden en midden van het land breidt zich langzaam zuidwaarts uit. In de kustgebieden is de neerslag buiig van karakter, in het noorden is daarbij een onweersklap mogelijk. De temperatuur ligt rond 14C. De zuidwestelijke wind is matig, aan de westkust en boven het IJsselmeer krachtig en mogelijk hard, 6 7 Bft.

Overdag is het bewolkt en zijn er flinke perioden met regen. Met name in het westen en noordwesten wordt de neerslag sterk buiig van karakter met kans op onweer en vallen er enkele tientallen millimeters regen. In de middag wordt het in het noordwesten tijdelijk overwegend droog met een enkele opklaring, maar ook dan zijn er nog wel enkele buien mogelijk. De middagtemperatuur blijft steken bij een graad of 16. De zuidwestelijke wind blijft overwegend matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.

In de nacht naar zaterdag is het overwegend bewolkt en zijn er perioden met regen. In de loop van de nacht trekt de meeste regen weg, maar volgen er vooral in het westen en noorden enkele buien met daarbij kans op onweer. De minimumtemperatuur ligt rond 12C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig, aan de kust mogelijk vrij krachtig.

Zaterdagochtend komen er vooral in de kustprovincies enkele buien voor. Landinwaarts is het dan nog meest droog. Later in de ochtend en in de middag komen er ook landinwaarts steeds meer buien tot ontwikkeling. Er is daarbij ook kans op onweer. Tussendoor is er ook af en toe ruimte voor de zon. Later in de middag en in de avond wordt het van het westen uit op steeds meer plaatsen droog en komen er opklaringen. De middagtemperatuur ligt rond 17C. De zuidwestelijke wind is overwegend matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.

kaart_verwachtingen_Vandaag_dag.gif?072d2f433b5feb30ddee2f2fe69f7268

regen.jpg

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173670728
Vandaag & morgen

Vannacht buiige regen, overdag enkele buien


Het is vanochtend bewolkt en op veel plaatsen valt er (buiige) regen. Vooral in de kustprovincies is er hierbij een kans op onweer. Doordat er in het westen van het land al veel regen gevallen is, kan dit hier en daar tot overlast leiden. in de loop van de ochtend trekt het neerslaggebied naar het oosten, maar kunnen er nog wel enkele buien voor komen. In de middag is er dan ook wat ruimte voor de zon. Later in de middag en in de avond wordt het van het westen uit op steeds meer plaatsen droog en komen er opklaringen voor. De middagtemperatuur ligt rond 17C. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten en draait in de loop van de ochtend naar het westen.

In de nacht naar zondag zijn er opklaringen en kan er lokaal een mistbank ontstaan. Aan de kust komt er nog een enkele bui voor. De zwakke westelijke wind wordt in de loop van de nacht zuid tot zuidwest. De minimumtemperatuur ligt rond 10C in het binnenland en 12C aan de kust.

Zondag overdag is het wisselend bewolkt en aan de kust is er nog een enkele bui mogelijk. Aan het einde van de middag neemt de bewolking van het westen uit toe en kan er in het westen in de avond wat regen vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 18C. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidwesten. In de loop van de dag neemt de wind aan zee toe naar vrij krachtig tot krachtig, later in de avond hard.

kaart_verwachtingen_Vandaag_dag.gif?92743971473be660f94176ceaa4bd5ad

regen-stilgezet.jpg

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173672981
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173706947
Vandaag & morgen

Wisselend bewolkt, vooral in de kustprovincies buien.


Vandaag is het wisselend bewolkt en trekken er van het westen uit buien over het land. De meest actieve buien komen voor in de kustprovincies. Onweer is hierbij mogelijk. In het westen en noordwesten valt er lokaal veel neerslag. Tussen de buien door schijnt de zon af en toe. De middagtemperatuur ligt rond 17C. De vlagerige wind is zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard. Aan de kust kunnen in de middag vooral bij buien (zware) windstoten tot rond 75 km/uur voorkomen.

Komende nacht zijn er in de kustgebieden buien, soms met onweer. Landinwaarts doven de buien grotendeels uit. De minima liggen tussen 14C aan de kust en 10C plaatselijk landinwaarts. De wind is zuidwestelijk, matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

Morgen overdag zijn er eerst nog buien, in de middag neemt de buiigheid van het zuidwesten uit af. De middagtemperatuur ligt rond 16C. De wind is zuidwestelijk, matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

kaart_verwachtingen_Vandaag_dag.gif?638c88d48bed860f3d4f3b5ac1118174

wolk.jpg

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173725557
Vandaag & morgen

Enkele buien. Morgen onstuimig met (zeer) zware windstoten


Het is wisselend bewolkt en er komen enkele buien voor. Bij de buien is eerst nog onweer mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 16C. De wind is west- tot zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig, 6 Bft.

In de nacht naar woensdag neemt de bewolking snel toe en gaat het van het westen uit regenen. De minimumtemperatuur bedraagt ongeveer 11C. De westelijke tot zuidwestelijke wind trekt fors aan. Boven land komt een vrij krachtige wind te staan, langs de kust en boven het IJsselmeer een harde tot stormachtige wind, 7-8 Bft.

Woensdag wordt een onstuimige dag. De westelijke wind neemt nog verder toe. In de ochtend en middag is er langs de kust en op het IJsselmeer grote kans op een westerstorm, 9 Bft. In de kustprovincies zijn (zeer) zware windstoten rond 90 km/h mogelijk, dieper landinwaarts ongeveer 75 km/h. In de avond neemt de wind van het zuidwesten uit af. Verder regent het in de ochtend, in de middag klaart het op en komt er nog een enkele bui voor. Het wordt 's middags een graad of 16.

kaart_verwachtingen_Vandaag_dag.gif?1fb4388ab275f8e09eeeb26e8524dc00

regen.jpg?itok=5bWdDbzw

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173752599
Vandaag & morgen

Onstuimig herfstweer met (zeer) zware windstoten

Er komen geregeld buien voor, hierbij is onweer niet uitgesloten. De west tot zuidwestelijke wind is vrij krachtig tot krachtig boven land, langs de kust en boven het IJsselmeer hard tot stormachtig, aan zee een storm, 9 Bft. In het noordelijk kustgebied is kortstondig zelfs een zware storm, 10 Bft, mogelijk. In het (noord)westelijk kustgebied en boven het IJsselmeer komen zeer zware windstoten van 100-120 km/uur voor, hiervoor geldt momenteel een waarschuwing extreem weer (code oranje). Landinwaarts zware windstoten van 75-90 km/uur. In de namiddag en avond neemt de wind van het zuidwesten uit af. De maximumtemperatuur komt uit rond 16C.

In de nacht naar donderdag komen er met name in het noorden en westen enkele buien voor, mogelijk met onweer. De zuidwestelijke, langs de kust westelijke, wind is matig van kracht. Langs de kust (vrij) krachtig, 5-6 Bft. De minimumtemperatuur varieert tussen 7C landinwaarts en 12C langs de kust.

Donderdag overdag is er een afwisseling van zon en buien. Bij de buien kan onweer voorkomen. In de loop van de middag neemt de bewolking en de buiigheid verder toe. Plaatselijk kan veel regen vallen. De westelijke wind draait in de loop van de dag naar het noordwesten en neemt langs de kust toe naar krachtig tot hard, 6-7 Bft. Mogelijk komen daar langs de westkust plaatselijk zware windstoten van rond 80 km/u bij voor. Het wordt donderdag niet warmer dan 13 tot 15C.

kaart_verwachtingen_Vandaag_dag.gif?98938cc2a16615fb215745ec97729868

fietsongeluk.jpg

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173772266
Vandaag & morgen

Buien


Enkele buien met aanvankelijk in het zuidoosten ook af en toe zon. Vooral bij buien nabij de kust kan onweer voorkomen. Van het noorden uit neemt de bewolking verder toe en valt er buiige regen. In de kustprovincies kan lokaal veel regen vallen. De zuidwestelijke, langs de kust westelijke wind is matig van kracht, aan de kust krachtig, af en toe hard, 6-7 Bft. In de loop van de middag draait de wind overal naar het noordwesten en kunnen langs de westkust plaatselijk windstoten voorkomen van rond 75 km/u. Het wordt niet warmer dan 14 tot 16C.

Komende avond en nacht beperken de buien zich tot de kust en klaart het landinwaarts op. In het midden en zuiden kan dan plaatselijk een mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen 12C in het Waddengebied en 6C landinwaarts. De wind wordt zwak tot matig uit zuid tot zuidwest. Aan de kust is de wind westelijk, matig, in het noordelijk kustgebied (vrij) krachtig.

Vrijdag overdag klaart het na het optrekken van mist en lage bewolking, op. Verspreid over het land komt er een enkele bui tot ontwikkeling. Tegen de avond neemt het aantal buien in het noordwesten toe. De middagtemperatuur ligt rond 17C. De wind is zuidwestelijk, matig, in het noordelijk en later westelijk kustgebied vrij krachtig tot krachtig en draait daar later naar west.

kaart_verwachtingen_Vandaag_dag.gif?992431900eaf83ad921a4136b2fcab30

253207.jpg

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173786882
Vandaag & morgen

Vrij koel en onbestendig


Verspreid over het land komen er buien voor. In de ochtend is de buienactiviteit in de kustprovincies het grootst en kan er daar onweer voorkomen, in middag neemt de buiigheid landinwaarts verder toe. Toch zal de zon vandaag ook met enige regelmaat te zien zijn. In de loop van de middag nemen in het noordwesten de bewolking en de buiigheid opnieuw toe. Met een middagtemperatuur van rond 16C is het vrij koel. De wind komt uit het zuidwesten en is matig van kracht. Aan zee is sprake van een matige, in het Waddengebied vrij krachtige tot krachtige wind uit een overwegend westelijke richting.

In de avond en nacht komen er in de kustgebieden tamelijk veel buien voor, mogelijk met onweer. Lokaal kan er veel neerslag vallen. Landinwaarts neemt de buiigheid af en komen er brede opklaringen voor. In deze opklaringen kunnen er enkele mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur ligt rond 9C. Op beschutte plekken kan het nog enkele graden kouder worden. De wind is boven land zwak uit zuidwest tot zuid, aan de kust staat een matige noordwestenwind.

Zaterdag overdag is het half tot zwaar bewolkt en verplaatst de grootste buienactiviteit zich langzaam van de kust naar het binnenland. Tijdens buien is er kans op onweer. Doordat de buien zich langzaam verplaatsen kan er lokaal veel neerslag vallen. Het wordt niet warmer dan een graad of 15. De wind is zuidwestelijk, aan zee westelijk en zwak tot matig.

kaart_verwachtingen_Vandaag_dag.gif?e7d65cbab04d5d02daf866668950de04

reinout_danielle_header_0.jpg?itok=DGaeItLG

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173808445
Vandaag & morgen

Vrij koel en onbestendig


In het zuidoosten zijn er opklaringen en in het droog. In de rest van het land overheerst de bewolking en valt er op veel plaatsen (buiige) regen, vooral in het westelijk kustgebied. Omdat de buien langzaam bewegen kan er lokaal veel neerslag vallen. Vanmiddag kan de bewolking wat breken en ook in het zuidoosten is dan een bui mogelijk. Tijdens buien is onweer niet uitgesloten. Doordat de buien zich langzaam verplaatsen kan er lokaal veel neerslag vallen en verschilt het weer sterk van plaats tot plaats. Het wordt vanmiddag niet warmer dan een graad of 16. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Vanavond sterven de meeste buien boven land uit. Komende nacht zijn er landinwaarts brede opklaringen. Er ontstaat vannacht op vrij veel plaatsen mist en aan de kust is nog een enkele bui mogelijk. De minima liggen tussen 10C aan de kust en 3C plaatselijk landinwaarts. De wind is zwak en komt uit zuidelijke richtingen.

Zondag in de loop van de ochtend lost de mist op en vormen zich stapelwolken. In de middag ontwikkelen zich plaatselijk buien, mogelijk met onweer. De middagtemperatuur ligt rond 16C. De wind is overwegend zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

kaart_verwachtingen_Vandaag_dag.gif?1671b2ab047c0d2df6288da4a165a5b1

anwb%3Aw760

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173808848
ik ga dit topic toch maar eventjes volgen. :W
pi_173814757
quote:
2s.gif Op zaterdag 16 september 2017 13:45 schreef Martin_marvellous het volgende:
ik ga dit topic toch maar eventjes volgen. :W
Cool. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173827536
Vandaag & morgen

Wisselend bewolkt en enkele buien


Het is wisselend bewolkt en geleidelijk ontstaan er steeds meer buien, lokaal is daarbij onweer mogelijk. In het zuiden van het land is de kans op buien wat kleiner dan elders. De maximumtemperatuur ligt rond 16C. De wind is eerst zwak tot matig uit zuidwest en draait geleidelijk naar west.

Vanavond sterven de meeste buien landinwaarts grotendeels uit, in de westelijke kustgebieden blijven buien vanaf zee mogelijk. Verder hebben we komende nacht een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Lokaal kan landinwaarts ook wat lichte regen vallen, maar als het voldoende opklaart kan er lokaal mist ontstaan. De minima liggen tussen 10C in het onder de bewolking in de kustgebieden en lokaal 3C landinwaarts in langdurige opklaringen. De wind is zwak en komt overwegend uit zuidwestelijke richtingen.

Maandagochtend lost de eventuele mist op en komen er in de middag ook landinwaarts weer buien tot ontwikkeling. In het noorden is er mogelijk meer bewolking aanwezig en kunnen er wat langduriger perioden met regen voorkomen. De maxima liggen rond 16C, in het noorden waarschijnlijk iets lager. De wind is zwak tot matig uit westelijke richtingen, aan de kust is de wind matig uit het noordwesten.

kaart_verwachtingen_Vandaag_dag.gif?0ac941a14bd96681cc5b5e893cdc9619

wallpaper_regen_animaatjes-18.jpg

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173856449
Vandaag & morgen

Enkele buien, lokaal met onweer. Vannacht kans op mist. Morgen minder buien


Het is wisselend bewolkt en plaatselijk komen buien voor. Hier en daar is onweer mogelijk. De buiigheid neemt landinwaarts geleidelijk af. De wind is zwak tot matig, boven land overwegend zuidwestelijk, langs de westkust westelijk. In het noorden komt de wind uit uiteenlopende richtingen. Aan de zuidwestkust kan de wind later vrij krachtig worden.

Komende nacht zijn er vooral in het westen en zuidwesten nog enkele buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer. Elders klaart het op en in het midden en oosten ontstaat op veel plaatsen mist. Minima liggen tussen 10C in het zuidwesten en plaatselijk 3C landinwaarts. Aan de zuidwestkust is de wind noordwestelijk en matig tot vrij krachtig. Elders is de wind zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

Dinsdag trekt de mist in de loop van de ochtend op en ontstaan er stapelwolken. Plaatselijk groeien deze uit tot een bui. De middagtemperatuur ligt rond 16C en de noordwestelijke wind wordt zwak tot matig.

kaart_verwachtingen_Morgen_nacht.gif?d4a87fde31a79f2da8a82ba61dadb3b0

4e9f7ee296fd04cf45e8d77ae7c6ba87--dancing-in-the-rain-rain-dance.jpg

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173865139
Vandaag & morgen

In het zuidwesten enkele buien. Verder mist en later overal een enkele bui


In het zuidwesten enkele buien, soms met onweer. Verder op uitgebreide schaal mist. De mist trekt in de loop van de ochtend op en er ontstaan stapelwolken. Plaatselijk groeien deze uit tot een bui. De middagtemperatuur ligt rond 16C. Aan de zuidwestkust is de wind noordwestelijk en matig tot vrij krachtig. Elders is de wind zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. Later wordt de noordwestelijke wind zwak tot matig.

Komende nacht v is het wisselend bewolkt en het blijft vrijwel overal droog. In het zuidoosten ontstaat lokaal een enkele mistbank. Minima liggen tussen 10C aan de kust en 5C in het oosten. De wind is zwak, aan de kust matig uit west tot zuidwest.

Woensdag overdag zijn er perioden met zon en het blijft op de meeste plaatsen droog De middagtemperatuur ligt rond 17 graden. De westelijke wind is zwak tot matig.

kaart_verwachtingen_Vandaag_dag.gif?3ac2e3253ba0963e8048cb18cc12a1be

wallpaper_regen_animaatjes-18.jpg

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173865144
nazomertje
Zonder wrijving geen glans
pi_173865446
Lijkt weer wat beter te worden, je kan inderdaad spreken van een mooi nazomertje.
Life can be a bitch, so like it..
pi_173865971
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 september 2017 08:32 schreef ato het volgende:
Lijkt weer wat beter te worden, je kan inderdaad spreken van een mooi nazomertje.
Hoop deze week een zonnetje. Moeke midweeksvakantie in huisje.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173925521
Vandaag & morgen

Van het westen uit plaatselijk regen of een bui. Morgen perioden met zon


Van het westen uit neemt de bewolking langzaam toe en een smalle zone met af en toe lichte regen trekt van west naar oost over het land. In het oosten is er eerst nog geruime tijd zon, maar geleidelijk raakt het ook daar bewolkt en kan er lokaal een bui tot ontwikkeling komen. In de middag klaart het in het westen weer op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17C in het westen tot 19C in het oosten. De zuid- tot zuidoostenwind is zwak tot matig. Van het westen uit draait de wind naar west tot noordwest.

Komende nacht zijn er opklaringen en kunnen er enkele mistbanken ontstaan. In het oosten blijven er wolkenvelden aanwezig. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 11C vlak aan zee tot lokaal 3C landinwaarts. Er staat een zwakke westelijke wind.

Zaterdagochtend zullen de mistbanken oplossen. Er volgen zonnige perioden en het blijft vrijwel overal droog. Alleen in het oosten zou er in de middag een enkele lichte bui tot ontwikkeling kunnen komen. Het wordt ongeveer 18C bij een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen.

kaart_verwachtingen_Vandaag_dag.gif?c3d53cefb539532065c56d21d25b7c6d

6a0133f0b2fdc2970b0147e22b803a970b-pi

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173927605
Ik vind het weer tot nu toe maar matig :{
Life can be a bitch, so like it..
pi_173930885
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 september 2017 11:57 schreef ato het volgende:
Ik vind het weer tot nu toe maar matig :{
Heerlijk hier. Ramen open. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')