abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173618169
registreer om deze reclame te verbergen
Wij zijn twee software ontwikkelaars en zijn al een tijdje een 2D game aan het ontwikkelen voor Android en IOS.
We zijn inmiddels aardig gevorderd en zijn op het punt gekomen dat graphics en character design een belangrijk deel van het overblijvende werk vormen.

Daarvoor zijn we op zoek naar samenwerking met een creatieve art designer en tekenaar die 2D karaters, spritesheets, progress maps en scene achtergronden kan bedenken en tekenen.
Het doelpubliek van de game is vrij jong in de leeftijdscategory van 3-13j en dus is de stijl eerder in cartoon achtig en bevindt zich in de wereld van bijen, wespen, kleine dieren en insecten.
Het hoofdkarakter is een gekke professor/scientist. Achtergronden zijn gebaseerd op steden wereldwijd. Kreatieve input op de bestaande game engine en gameplay wordt geapprecieerd en kan
besproken worden om het karakter storyboard tot zijn recht te laten komen.

De participanten in het project investeren tijd en werk in een systeem van revenue sharing (inkomstendeling) van zodra het spel commercieel wordt verdeeld.
Wij zijn geen game studio en voorafbetalingen zijn dus niet mogelijk. De volledige winst wordt verdeeld onder de deelnemers aan het project zonder tijdsrestrictie.
Aan de andere kant wordt verwacht dat karakters en figuren intellectueel eigendom en deel
worden van het project zodat ook latere merchandising en verdere ontwikkelingen steeds ten goede komen van alle deelnemers aan het project.
Indien U zelf geinteresseerd bent of iemand kent die geinteresseerd zou kunnen zijn in dergelijk project, stuur dan aub een mailtje naar [email protected] vergezeld van wat voorbeelden van illustraties in Uw portfolio.
Op zoek naar creatieve art designers
pi_173618829
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 22:15 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')