abonnement Unibet Coolblue
pi_173624169
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 17:42 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Het gaat niet opgelost worden. Al zijn er duizend beelden :) Dit soort shit kan leiden tot een grote oorlog in EU en/of met Rusland etc. Dat is het ze niet waard. Waarom denk je dat er allemaal zo vaag word gedaan over de onderzoeken cq het terecht stellen van de eventuele daders?

Je krijgt dalijk een reactie van het kabinet dat ze er alles aan gedaan hebben blablabla maar er helaas niet uit zijn gekomen ofzoiets.
Oorlog lijkt me een wat overtrokken reactie. M.i. is MH17 verward met een militair vliegtuig. Mogelijk had dit door de betrokken soldaten voorkomen kunnen worden, mogelijk niet.

De soldaten zijn van Russische of Oekraiense afkomst. Of de groep is gemengd. De raket is uit Rusland afkomstig. De schuld volledig op Rusland afschuiven zolang niet duidelijk is of een Russische commandant het commando heeft gegeven, en onder welke omstandigheden dit is gebeurd, is onterecht.

Uiteindelijk hoop ik dat Oekraiene dan wel Rusland de persoon die het bevel gaf te schieten hiervoor berecht wordt. Wil dit zeggen dat hij moord op zijn geweten heeft? Misschien kon hij niet anders met de kennis die hij tot zijn beschikking had, en is er sprake van een gedeeltelijk ongeluk.

Het belangrijkste hierin lijkt mij een niet-geheimzinnig onafhankelijk onderzoek.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')