Oh daar krijg je toch het kwijl van in de mond zo lekker ziet dat er uitquote:Op zaterdag 16 september 2017 16:02 schreef RobinOok het volgende:
Gisteravond steak, roseval aardappeltjes uit de oven en Turkse sla met parmazaanse kaas, pijnboompitten en ansjovis dressing:
[ link | afbeelding ]
Vanmiddag, leftover biefstuk met uienringen op een Turks broodje met dressing van 4T creme fraiche, 1T mayo, 1T franse mosterd met notensmaak, 1 T citroensap, peper, zout.
[ link | afbeelding ]
Lekkerquote:Op zaterdag 16 september 2017 16:02 schreef RobinOok het volgende:
Gisteravond steak, roseval aardappeltjes uit de oven en Turkse sla met parmazaanse kaas, pijnboompitten en ansjovis dressing:
[ link | afbeelding ]
Vanmiddag, leftover biefstuk met uienringen op een Turks broodje met dressing van 4T creme fraiche, 1T mayo, 1T franse mosterd met notensmaak, 1 T citroensap, peper, zout.
[ link | afbeelding ]
Ben je ook in te huren?quote:Op zaterdag 16 september 2017 16:02 schreef RobinOok het volgende:
Gisteravond steak, roseval aardappeltjes uit de oven en Turkse sla met parmazaanse kaas, pijnboompitten en ansjovis dressing:
[ link | afbeelding ]
Vanmiddag, leftover biefstuk met uienringen op een Turks broodje met dressing van 4T creme fraiche, 1T mayo, 1T franse mosterd met notensmaak, 1 T citroensap, peper, zout.
[ link | afbeelding ]
Ha, ligt eraan wat je betaalt!quote:
eehh.. Chardonnay geloof ikquote:
Is dat bij Delibird?quote:Op zaterdag 16 september 2017 21:02 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
Yup..Thais opnieuw en weer dat pittige ossenhaas gerecht zoals laatst i.c.m. een biertje.
Aansluitend
[ afbeelding ]
Tis zaterdagavond,dus rustig aan doen met een sigaartje,goed gezelschap en een biertje.
Wat werd het?quote:Op zaterdag 16 september 2017 22:10 schreef Ole het volgende:
Ben net binnen. Nog even denken hoor...
Och, dat broodje!quote:Op zaterdag 16 september 2017 16:02 schreef RobinOok het volgende:
Gisteravond steak, roseval aardappeltjes uit de oven en Turkse sla met parmazaanse kaas, pijnboompitten en ansjovis dressing:
[ link | afbeelding ]
Vanmiddag, leftover biefstuk met uienringen op een Turks broodje met dressing van 4T creme fraiche, 1T mayo, 1T franse mosterd met notensmaak, 1 T citroensap, peper, zout.
[ link | afbeelding ]
Eindelijk weer eens een foodfoto van je!quote:Op zondag 17 september 2017 08:39 schreef minilot het volgende:
Een spartaansere (telefoon)foto dan die van Robin..
[ afbeelding ]
Crackers met pittige hummus, een reine claude-pruim en koffie met dulce de leche.
Ik word hier agressief van met mijn dieetquote:Op zaterdag 16 september 2017 16:02 schreef RobinOok het volgende:
Gisteravond steak, roseval aardappeltjes uit de oven en Turkse sla met parmazaanse kaas, pijnboompitten en ansjovis dressing:
[ link | afbeelding ]
Vanmiddag, leftover biefstuk met uienringen op een Turks broodje met dressing van 4T creme fraiche, 1T mayo, 1T franse mosterd met notensmaak, 1 T citroensap, peper, zout.
[ link | afbeelding ]
Pfffft, als je die vleeskaart ziet komen jullie wel aan je trekken....quote:Op zondag 17 september 2017 17:16 schreef golfer het volgende:
Na de teleurstelling van gisteren hebben we vandaag trek in vlees, dus gaan we straks hier eten.
Wat had je?quote:Op zondag 17 september 2017 20:04 schreef uniekhoorn het volgende:
Met thuis van de Italiaan / pizzeria.. Was heerlijk.
Ik had een veganartia met inktvis met 1 schaaltje knoflook en een schaaltje sambal oliequote:Op zondag 17 september 2017 21:43 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat had je?
Mijn lunch werd geen panini maar een halve pizza hawaï. Heb echt een zonnesteek dat ik ananas op m'n pizza wil
Ik ken wel chili olie met krokante uitjesquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |