abonnement Unibet Coolblue
pi_173640031
Vanavond weer eens een rames maaltijd van onze toko. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_173640331
Goed gevuld noedelsoep :9~
pi_173646853
Het kan niet altijd feest zijn en al helemaal niet als je de keuken van Malawi aandoet. Fufu van cassave met gekookt cassaveblad. Bah.


pi_173647039
Ziet er erg 'stijfjes' uit en droog..

Avondeten


Yup...maar weer eens die aloude combo van weleer genomen: te beginnen
met een Surinaamse bloedworst.


en



Gamba's met kousenband in een pittige saus met witte rijst en sambal. Heerlijk!


opvolgend


Donderdagavond acclimatiseren.


[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 07-09-2017 21:16:00 ]
pi_173647159
Biertje
pi_173649055
Reese's O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_173653723
Moggu


Klein 'vispotje' i.c.m. een frisje alvorens we naar buiten gingen.


aansluitend


Acclimatiseren terwijl het regent en een bootje voorbij komt. Zo doen wij dat in R'dam.


Over 2 uurtjes lunch!
pi_173654174
quote:
2s.gif Op vrijdag 8 september 2017 09:55 schreef Iwanius het volgende:
Moggu

[ afbeelding ]
Klein 'vispotje' i.c.m. een frisje alvorens we naar buiten gingen.


aansluitend

[ afbeelding ]
Acclimatiseren terwijl het regent en een bootje voorbij komt. Zo doen wij dat in R'dam.


Over 2 uurtjes lunch!
Waar zijn ze al open voor warm eten/lunch om 9.30u?
Zal wel iets Rotterdams zijn denk dat je overal zo vroeg alles kunt bestellen.

Vanmorgen een bekertje kwark en nu hele zoete druiven genaamd cotton candy.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_173655783
Vanavond komen mijn ouders en die van mn dinnetje eten, en het oorspronkelijke BBQ plan is ingeruild voor indonesisch, binnen in huis.

Gisteravond al een pan rendang gemaakt, en daar maak ik nog pittige eieren in sambalsaus, boontjes sajoer, komkommer zoetzuur, saté (met zelfgemaakte saté saus natuurlijk) en nog wat kleine dingetjes bij.
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_173655859
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 12:00 schreef Gripper het volgende:
Vanavond komen mijn ouders en die van mn dinnetje eten, en het oorspronkelijke BBQ plan is ingeruild voor indonesisch, binnen in huis.

Gisteravond al een pan rendang gemaakt, en daar maak ik nog pittige eieren in sambalsaus, boontjes sajoer, komkommer zoetzuur, saté (met zelfgemaakte saté saus natuurlijk) en nog wat kleine dingetjes bij.
Lekker!! Succes :)

Voor lunch straks van de loempiakraam: Loempia speciaal en kiploempia met hete chilisaus :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_173661034
ik heb een pannetje goulash op het vuur staan
pi_173661250
quote:
0s.gif Op donderdag 7 september 2017 21:08 schreef Gesloten het volgende:
Het kan niet altijd feest zijn en al helemaal niet als je de keuken van Malawi aandoet. Fufu van cassave met gekookt cassaveblad. Bah.


[ afbeelding ]
ziet eruit als olifantenpoep met een beetje water, maar leuk project
  vrijdag 8 september 2017 @ 17:21:47 #63
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_173661518
Heineken flesje

Zo gebakken kippenlevers met ui, spruitjes en aardappelpuree met kaas
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  vrijdag 8 september 2017 @ 17:41:46 #64
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_173662024
Restanten van de rames-maaltijd van gisteren. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_173663493
Soepje met stokbrood :Y)
pi_173663604
Tomatensoep met knabberbolletjes en 2 saucijzenbroodjes.
Vanille en aardbeien ijs met chocoladesaus toe.
pi_173663742
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 september 2017 10:19 schreef FutureFairytale het volgende:

Waar zijn ze al open voor warm eten/lunch om 9.30u?
De Turk in de Zwart Janstraat en nog wat overige horeca her en der in Rotterdam wiens keuken aan het opstarten is in de ochtend, en om 10:00 uur open moet zijn. En daar de meesten mij wel kennen, kan ik altijd vroeg e.e.a bestellen. Los van dat: Op de Goudse rijweg heb je zo een Amerika-EU Diner sinds kort genaamd Jarmusch op de Goudsesingel 64 en die zijn al vanaf 08:00 uur open. (kutzaak }:| )

Lunch


Laksa beef bowl. Bwah.


Opvolgend


Rustig paffen met een frisje terwijl het regent. Boeie.


Avondeten


Yup...we gaan weer voor een uitgebreid 'Maleisisch' avondmaal.




Perfecte bouillon!, echt perfect!


Opvolgend


Joh...ik krijg gezelschap.. :D



Uitbulken met een " La Aroma De Cuba El Jefe " sigaar, een favoriet, i.c.m.een Gin Mare cocktail.


Tis tenslotte een regenachtige vrijdagvoor avond. :s)
pi_173663912
Krootjes, gebakken ui, gekookte aardappels, jus (ouderwets prakkie!) met gemarineerde zalmspiesjes.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_173664207
Weekend biertje *O*
pi_173664605
Vlaflip als toetje
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_173666400
Steak tartare met eendeneidooier, en wortel-aardappelcakejes (dat was handig gebruik van een restje hutspot uit de vriezer) en echt zuurkool. Was een beetje restjesdag, maar erg lekker moet ik zeggen.
pi_173666444
worstjes uit de oven/grill
Ik zwaai naar dieren.
pi_173666615
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 september 2017 19:08 schreef Iwanius het volgende:

[..]

De Turk in de Zwart Janstraat en nog wat overige horeca her en der in Rotterdam wiens keuken aan het opstarten is in de ochtend, en om 10:00 uur open moet zijn. En daar de meesten mij wel kennen, kan ik altijd vroeg e.e.a bestellen. Los van dat: Op de Goudse rijweg heb je zo een Amerika-EU Diner sinds kort genaamd Jarmusch op de Goudsesingel 64 en die zijn al vanaf 08:00 uur open. (kutzaak }:| )

Lunch

[ afbeelding ]
Laksa beef bowl. Bwah.


Opvolgend

[ afbeelding ]
Rustig paffen met een frisje terwijl het regent. Boeie.


Avondeten

[ afbeelding ]
Yup...we gaan weer voor een uitgebreid 'Maleisisch' avondmaal.


[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Perfecte bouillon!, echt perfect!


Opvolgend

[ afbeelding ]
Joh...ik krijg gezelschap.. :D


[ afbeelding ]
Uitbulken met een " La Aroma De Cuba El Jefe " sigaar, een favoriet, i.c.m.een Gin Mare cocktail.


Tis tenslotte een regenachtige vrijdagvoor avond. :s)
Dat Maleisisch ziet er erg lekker uit. Dat wil ik ook wel eens uitproberen, wanneer ik tijd heb om uit eten te gaan dan..
Zit je nou in de open regen op een terras of zat je onder een parasol?
pi_173670833
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 17:07 schreef Karzai het volgende:

[..]

ziet eruit als olifantenpoep met een beetje water, maar leuk project
In Malawi zijn ze straatarm en eten ze dit 3 keer per dag. Na deze maaltijd heb ik alle hoop voor dat land opgegeven :')
pi_173671197
Havermout met kaneel en een klontje boter met een kop thee.
pi_173671252
Straks laat ontbijten met koffie, sap, spinazieomelet en broodjes. Vanavond patatje op een festival. :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_173671536
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 09:11 schreef minilot het volgende:
Straks laat ontbijten met koffie, sap, spinazieomelet en broodjes. Vanavond patatje op een festival. :)
Lekker weertje voor een festival :') Waar?
pi_173671699
Koffie c_/
pi_173671794
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 21:39 schreef Duveldrinker het volgende:

Dat Maleisisch ziet er erg lekker uit. Dat wil ik ook wel eens uitproberen, wanneer ik tijd heb om uit eten te gaan dan..
Moet de zaak nog recenseren na zoveel keren er al te zijn geweest.

quote:
Zit je nou in de open regen op een terras of zat je onder een parasol?


Tegenwoordig hebben al die buitenterrassen dit soort giga dingen, alleen zijn ze goed voor een normaal regenbuitje. Maar du moment het echt flink gaat hozen, zijn ze waardeloos en blijf je ook onder deze dingen niet droog. Ik blijf meestal gewoon zitten want we zijn niet van chocolade gemaakt zeg ik altijd.

Moggu trouwens


Heerlijk grote Sui Kau met een heldere bouillon i.c.m.een verse "Bao"
en een biertje.


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-09-2017 10:02:24 ]
pi_173673984
Zo ff kip op de markt halen en kratje pils
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
pi_173674961
Koffie en stroopwafel c_/
  zaterdag 9 september 2017 @ 14:32:47 #82
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_173675411
Portie kibbeling van kabeljauw. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_173676214
Nice topic, altijd handig als je inspiratie nodig hebt.

Vanavond heel simpel: Gekruide kippenpoten met zwitserse aardappelschotel(avriko) en spinazie erbij. Allemaal aanbieding meuk van albert heijn dus heel goedkoop en hoop dat het ook gaat smaken:P
  zaterdag 9 september 2017 @ 16:37:14 #84
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_173677368
Gevulde paprikas uit de oven (rijst, kruiden, specerijen, (kip, ei, nog meer kruiden lekker gepureerd en door de rijst roeren) ... komkommersalade erbij
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_173677540
Lekker gekruide mihoen met veel groenten en gemarineerde pittige hamblokjes en een flinke schep sambal. IJs met chocosaus toe.

Maar nu eerst een pilsje vatten.
pi_173677655
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 09:36 schreef Lilith_Immaculate het volgende:

[..]

Lekker weertje voor een festival :') Waar?
Rotterdam! De zon schijnt hier hoor. :)
Ontopic: koffie en een waterijsje uit de kantoorvriezer.
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 9 september 2017 @ 17:40:13 #87
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_173678766
nasi moksi met bakabana :9
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_173680293
Vind je dat niet te droog? Bakabana is lekker maar met die nasi en moksi wordt het helemaal zo een droog geheel vind ik altijd. Dan liever die moksi met witte rijst (want dan zit er nog jus bij) en bakabana.

Lunch



Heerlijke moksi met witte rijst en een Fernandez geel!


Opvolgend



Acclimatiseren met deze Oktoberfest pafferds! ( op de kist die ik gelijk kocht) en een dessert wijntje!


Na het acclimatiseren even die nieuwe toko genaamd Hudon's Bay Rotterdam bezocht
die tegenviel, en gewoon V&D 2.0 is.

Avondeten op niveau " as i speak "


Heerlijk tartaartje met een gamba ravioli. Nog vele gangen te gaan.
Tis tenslotte een zaterdag -voor- avond. :Y)


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-09-2017 18:45:32 ]
pi_173681428
Vanavond aten we het nationale gerecht van Vanuatu: Laplap. Taro met kokosmelk, spinazie en tomaat. Daarbij spek met wat specerijen en een kokossaus met lente-ui en chilipeper.

pi_173686404
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 19:34 schreef Gesloten het volgende:
Vanavond aten we het nationale gerecht van Vanuatu: Laplap. Taro met kokosmelk, spinazie en tomaat. Daarbij spek met wat specerijen en een kokossaus met lente-ui en chilipeper.

[ afbeelding ]
Hoe was het? Ken dat land helemaal niet.

Ik werd vnv getrakteerd op sushi. Was weer heerlijk! 5 rondes gesmuld met toetje (ijs, fruit en spekkoek) toe.
Veel sushi's, lamskotelet, garnalentempura, gyoza, grote gamba's, misosoep, teppan garnalen... O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_173688733
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 23:49 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Hoe was het? Ken dat land helemaal niet.

Ik werd vnv getrakteerd op sushi. Was weer heerlijk! 5 rondes gesmuld met toetje (ijs, fruit en spekkoek) toe.
Veel sushi's, lamskotelet, garnalentempura, gyoza, grote gamba's, misosoep, teppan garnalen... O+
Het is een eiland :P

Hier koffie c_/
pi_173689195
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 19:34 schreef Gesloten het volgende:
Vanavond aten we het nationale gerecht van Vanuatu: Laplap. Taro met kokosmelk, spinazie en tomaat. Daarbij spek met wat specerijen en een kokossaus met lente-ui en chilipeper.

[ afbeelding ]
Als je de taro eerst fermenteert krijgt dit gerecht een hele extra dimensie (en is het extra gezond). Mijn oudste heeft bergen gefermenteerde taro gegeten als baby en peuter. Helaas niet de bijbehorende pasifika buikomvang gekregen ;-)
pi_173689256
wat is taro? een graan?
pi_173689286
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 10:10 schreef kipje1234 het volgende:
wat is taro? een graan?
Een wortelgroente met heel veel zetmeel oorspronkelijk uit zuid amerika volgens mij. In de surinaamse keuken heet het tajer. Zowel de bladeren, als de wortel kunnen gegeten worden. Het wordt op de meeste eilanden in de stille oceaan gegeten als 'poi': gekookt en dan fijngemalen tot een pasta en gemengd met bijvoorbeeld kokosmelk wordt het gegeten. Ook op hawaii wordt het veel gegeten als ontbijt.
pi_173689294
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 10:10 schreef kipje1234 het volgende:
wat is taro? een graan?
Een wortel, lijkt overigens meer op een kruidig/zachte aardappel.
  zondag 10 september 2017 @ 11:24:32 #96
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_173690119
Boterham kipfilet, beschuitje kaas en een zacht gekookt eitje
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_173690655
quote:
1s.gif Op zondag 10 september 2017 10:14 schreef dodoria het volgende:

[..]

Een wortelgroente met heel veel zetmeel oorspronkelijk uit zuid amerika volgens mij. In de surinaamse keuken heet het tajer. Zowel de bladeren, als de wortel kunnen gegeten worden. Het wordt op de meeste eilanden in de stille oceaan gegeten als 'poi': gekookt en dan fijngemalen tot een pasta en gemengd met bijvoorbeeld kokosmelk wordt het gegeten. Ook op hawaii wordt het veel gegeten als ontbijt.
oh, oke! Tajer ken ik wel, wist niet dat het nog een andere naam had
pi_173690943
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 23:49 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Hoe was het? Ken dat land helemaal niet.

Ik werd vnv getrakteerd op sushi. Was weer heerlijk! 5 rondes gesmuld met toetje (ijs, fruit en spekkoek) toe.
Veel sushi's, lamskotelet, garnalentempura, gyoza, grote gamba's, misosoep, teppan garnalen... O+
Het was erg lekker! Heel makkelijk te maken ook.
pi_173691309
Thee en een scholiertje.

Vanmiddag 3 pompoenboterhammen met kaas en komkommer.

Vanavond vliegtuigmaaltijd.

[ Bericht 5% gewijzigd door FutureFairytale op 10-09-2017 13:56:39 ]
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_173691602
Lunch


Slavinkje,runderstoofvlees,doperwten en aardappelen. Heerlijk huiselijk en lekker!


Ondertussen geen keuze kunnen maken uit het programma aanbod. Maar hoe dan ook:
Straks lekker ergens relaxen met een pafferd :s)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')