Zo leuk, al die gekke gerechten uit verre oorden. Voel je vrij om een topic met recepten te openen hoorquote:Op woensdag 6 september 2017 20:28 schreef Gesloten het volgende:
Vandaag het nationale gerecht van Malta gegeten. Stuffat tal-fenek, oftewel konijnenstoofpot.
[ afbeelding ]
Ga je op je eerste grote rijs knul?quote:Op donderdag 7 september 2017 07:25 schreef hofferin het volgende:
[ afbeelding ]
Krentenbol met pindakaas en koffie
Reis.quote:Op donderdag 7 september 2017 07:25 schreef MCH het volgende:
[..]
Ga je op je eerste grote rijs knul?
Ziet er weer prima uit! Slobberwijntje of wat?quote:Op woensdag 6 september 2017 20:28 schreef Gesloten het volgende:
Vandaag het nationale gerecht van Malta gegeten. Stuffat tal-fenek, oftewel konijnenstoofpot.
Steak tussen aanhalingstekens omdat die Surinamers hun vlees altijd grijs bakken?quote:
idem hier vanavondquote:Op donderdag 7 september 2017 14:57 schreef RobinOok het volgende:
Na de lunch van gistermiddag aten we 's avonds stokbrood met Epoisses uit de oven:
[ afbeelding ]
Waar zijn ze al open voor warm eten/lunch om 9.30u?quote:Op vrijdag 8 september 2017 09:55 schreef Iwanius het volgende:
Moggu
[ afbeelding ]
Klein 'vispotje' i.c.m. een frisje alvorens we naar buiten gingen.
aansluitend
[ afbeelding ]
Acclimatiseren terwijl het regent en een bootje voorbij komt. Zo doen wij dat in R'dam.
Over 2 uurtjes lunch!
Lekker!! Succesquote:Op vrijdag 8 september 2017 12:00 schreef Gripper het volgende:
Vanavond komen mijn ouders en die van mn dinnetje eten, en het oorspronkelijke BBQ plan is ingeruild voor indonesisch, binnen in huis.
Gisteravond al een pan rendang gemaakt, en daar maak ik nog pittige eieren in sambalsaus, boontjes sajoer, komkommer zoetzuur, saté (met zelfgemaakte saté saus natuurlijk) en nog wat kleine dingetjes bij.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |