abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173594654
sleepwet

De Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, ook wel sleepwet, geeft een uitbreiding van de middellen die de diensten (AIVD en MIVD) mogen inzetten. De grootste veranderingen zijn:
Er mag een zogenaamd “sleepnet” worden ingezet om massaal online communicatie af te luisteren, ook van niet verdachte burgers. Zo mag een hele wijk afgeluisterd worden als er een verdacht persoon in woont.
Alle geautomatiseerde apparaten mogen gehacked worden. Denk bijvoorbeeld aan uw telefoon, computer of pacemaker.
Er kan een geheime DNA-databank aangelegd worden waar iedereen in terecht kan komen.
Verzamelde data mag met buitenlandse inlichtingendiensten gedeeld worden, ook zonder deze eerst te analyseren.


Teken hier. Kost 2 seconden.
https://teken.sleepwet.nl
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 08:51:55 #2
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173594702
Ik ben voor. Heb niets te verbergen.

:)
pi_173594758
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 08:51 schreef BadderHaring het volgende:
Ik ben voor. Heb niets te verbergen.

:)
ook niet voor noord Korea ?
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173594769
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 08:51 schreef BadderHaring het volgende:
Ik ben voor. Heb niets te verbergen.

:)
leuk leesvoer voor je.

quote:
Privacy
people
"Ik heb niks te verbergen" is een vaak gehoorde uitspraak tijdens een gesprek waarin het gaat over privacy of privacyaantastende maatregelen vanuit de overheid of het bedrijfsleven. Sommige mensen willen daar eigenlijk alleen maar mee zeggen dat ze niks op hun kerfstok hebben. Anderen zijn echt van mening dat ze niks te verbergen hebben. Het is hoe dan ook een gevaarlijke uitspraak, want iedereen heeft wat te verbergen. Namelijk, zijn of haar privťzaken.

Privacy, wat is dat nou eigenlijk?
Over privacy is de laatste tijd veel te doen. Je hoort erover op het nieuws en leest erover in kranten. Maar wat is dat nou eigenlijk, dat privacy? Het beste kan dit uitgelegd worden met de volgende twee voorbeelden. Als je met je kinderen over straat loopt weet iedereen dat je ooit een keer met je partner naar bed bent geweest. Maar hoewel dat niet iets is om voor te schamen en het grootste deel van de wereldbevolking ooit een keer sex heeft gehad, heb je toch liever niet dat iemand toekijkt op het moment dat je sex hebt. Van iedereen die naar het toilet gaat weet je dat die zeer waarschijnlijk gaat voor een kleine of grote boodschap. En hoewel ook dit niet iets is om voor te schamen en iedereen regelmatig het toilet bezoekt, heb je toch liever niet dat iemand toekijkt op het moment dat je naar het toilet gaat. Dat gevoel, die behoefte om op sommige moment met rust gelaten te worden, dat is privacy. En het is dus niet zozeer omdat je iets te verbergen hebt, maar omdat je simpelweg geen behoefte hebt aan pottekijkers.

Het voorbeeld van sex en naar het toilet gaan zijn duidelijke en extreme voorbeelden van privacy, maar privacy is meer dan dat. Privacy is ook over straat lopen zonder dat je begluurd wordt via vele camera's, boodschappen doen zonder dat iedereen bijhoudt wat je koopt [1], met de auto of het openbaar vervoer reizen zonder dat iedereen vastlegt waar je heen gaat of medische zaken bespreken met een specialist zonder dat iedereen mee kan lezen over je problemen. Privacy zit zonder dat we het merken in een heleboel dingen.

Hoewel privacy in feite niet meer is dan een gevoel, is het wel een zeer belangrijk gevoel. Het is een gevoel van vrijheid dat jou maakt tot wie je bent, waardoor jij kan zijn wie je graag wilt zijn, waardoor je niet geremd wordt in het vormen van meningen en het kunnen uiten ervan, waardoor jij je creativiteit kan ontplooien zodat jij als mens tot je recht komt. Zonder dit gevoel kan je niet volledig jezelf zijn. Zonder privacy kan je geen volwaardig mens zijn. We kunnen daarmee dus stellen dat privacy een eerste levensbehoefte is. Daar moeten we dus zorgvuldig mee omgaan.

Jezelf kunnen zijn
Volgens Van Dale [2] betekent privacy "de mogelijkheid om in eigen omgeving helemaal zichzelf te zijn". Hoe en wanneer jij jezelf bent, dat bepaal je zelf. Daar kan en heeft niemand anders wat over te zeggen. Iedereen kan daarmee dus voor zichzelf bepalen wat voor hem of haar onder privacy valt en wat niet. Wanneer een overheidsinstantie roept dat bij bepaalde maatregelen de privacy niet wordt geschonden, dan is dat dus zeer eigenaardig. Het is namelijk helemaal niet aan hen om te bepalen wanneer iemands privacy wordt geschonden. Het enige dat anderen, namelijk Nederlandse rechters, over iemands privacy kunnen zeggen is of een bepaalde schending ervan strafbaar is of niet. Als meneer de Vries een abonnement op de Donald Duck heeft en hij wil dat voor zichzelf houden, dan is dat zijn goed recht. Als hij zijn medische situatie geheim wil houden, dan is ook dat zijn goed recht. Bij het tegen de wil van meneer de Vries in openbaar maken van zijn abonnement op de Donald Duck zal hij aanzienlijk meer moeite moeten doen om bij de rechter zijn gelijk te halen dan wanneer iemand zijn medische gegevens openbaart. Maar in beide gevallen is hij de enige die kan bepalen of hij zich in zijn privacy aangetast voelt of niet.

Waar ligt de grens?
In de afgelopen 20 jaar zijn heel wat maatregelen doorgevoerd die een negatieve invloed hebben op de privacy, wat iedereen klaarblijkelijk prima vindt. Echter, als 20 jaar geleden iemand naar je toe zou komen en zeggen: "vanaf morgen gaan we vastleggen wanneer en waarheen je met het openbaar vervoer of de auto reist, bijhouden wat je koopt bij welke winkel, je met camera's volgen als je in grote steden loopt, vastleggen wanneer en met wie je communiceert, je medische gegevens in een grote database plaatsen waarbij je geen zicht hebt wie deze gegevens opvraagt en leest, een zo compleet mogelijk profiel van je kind aanleggen, wil de overheid je vingerafdrukken voor in het paspoort, mag de politie je zonder enige verdenking op bepaalde openbare plekken fouilleren, bouwen vele commerciŽle bedrijven profielen van iedereen op over persoonlijke voorkeuren en draagt iedereen een apparaatje bij zich waarmee iemands doen en laten gevolgd kan worden", dan zou dat waarschijnlijk op bijna iedereen zeer beangstigend overkomen. Grote kans dat dit hele land op z'n kop zou staan. Echter, nu het zo geleidelijk gebeurt hoor je bijna niemand klagen.

De grote vraag is nu: hoe ziet Nederland er over 20 jaar uit? Niemand kan daar antwoord op geven, ook de overheid niet. Voor veel mensen is de huidige situatie op het gebied van privacyaantastende maatregelen al onacceptabel. Als Nederland op de huidige voet doorgaat, zitten we straks in een situatie die voor alle Nederlanders onacceptabel is. Maar moeten we het zover laten komen en is er dan nog wel een weg terug [3]? Het is van groot belang dat iedere Nederlander nu al voor zichzelf bepaalt waar die grens ligt. Wat is wel acceptabel en wanneer gaan de Nederlandse overheid en het Nederlands bedrijfsleven te ver met hun maatregelen?

Gevaren bij schending van de privacy
Bij de massale opslag van informatie door de overheid en bedrijven is vaak slecht of zelfs geen zicht op wat er precies over iemand wordt bijgehouden en wat er met die informatie gebeurt. Laat staan dat de mogelijkheid bestaat om fouten de corrigeren of om informatie te laten verwijderen. Ook het inzichtelijk krijgen wie privť-informatie opvraagt en om welke reden is vaak lastig of zelfs onmogelijk. Het grote gevaar bij deze ontransparante manier van gegevensopslag is dat met die gegevens beslissingen over jou genomen kunnen worden waarbij je geen zicht hebt op basis waarvan deze genomen worden en of deze beslissingen dus terecht zijn.

Niet alleen de gegevens zelf moeten correct zijn, ook de bijbehorende context moet juist en volledig zijn. Als de politie je ooit betrapt heeft op het binnen dringen van een huis via een openstaand keukenraam, dan kan dat onnodig vervelende gevolgen hebben als ze daarbij vergeten te vermelden dat het je eigen huis betrof omdat de deur achter je was dichtgewaaid. Informatie zonder de juiste context laat ruimte over voor eigen interpretatie met alle mogelijke gevolgen vandien.

Een ander gevaarlijk punt bij het vastleggen van privť-informatie is dat als een bepaald gebruik van informatie op dit moment verboden is volgens de Nederlandse wet, dat niet garandeert dat dat in de toekomst nog steeds zo is [4]. Heb je onder persoonlijk gestelde voorwaarden persoonsgegevens afgegeven, dan is het mogelijk dat aan die voorwaarden in de toekomst niet voldaan wordt. Of het mogelijk is je persoonsgegevens dan te laten verwijderen is nog maar de vraag.

Vaak worden privacy en veiligheid tegenover elkaar gezet. Om extra veiligheid te kunnen bieden wordt het inleveren van enige privacy als noodzakelijk geacht. Wat vaak niet gerealiseerd wordt is dat een bepaalde mate van privacy juist noodzakelijk is voor veiligheid. Identiteitsdiefstal ligt anders op de loer, een probleem dat door de Nederlandse overheid onderschat wordt en onvoldoende aandacht krijgt. Wordt onvoorzichtig met jouw persoonsgegevens omgesprongen, dan kan iemand anders met jouw identiteit aan de haal gaan. Aantonen dat jij niet de dader bent, maar het slachtoffer van identiteitsdiefstal is niet altijd makkelijk. Slaag je daar niet in, dan is de kans zeer groot dat jij vervolgens voor de gevolgen en de kosten opdraait [5][6][7][8][9].

[1]: Schroevendraaier kopen is verdacht, zegt politie
[2]: Betekenis 'privacy '
[3]: Nederlandse bewaarplicht blijft bestaan ondanks ongeldige Europese wetgeving
[4]: Ziekenhuis wordt DNA-databank voor justitie
[5]: 2 miljoen Nederlanders slachtoffer identiteitsfraude
[6]: Gedupeerd door identiteitsfraude
[7]: Identiteitsfraude Ron Kowsoleea
[8]: 'Terrorist' door verkeerd IP-adres
[9]: 'My life was ruined by a typo'
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 09:03:05 #5
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173594780
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 08:59 schreef tailfox het volgende:

[..]

ook niet voor noord Korea ?
Die hacken me toch wel. Die hebben geen Nederlandse sleepwet nodig.
  Moderator / Redactie FP dinsdag 5 september 2017 @ 09:31:15 #6
221644 crew  timmmmm
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173595026
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 08:59 schreef tailfox het volgende:

[..]

ook niet voor noord Korea ?
Wat zou ik te verbergen moeten hebben van Noord-Korea? :?
Kan je een beetje leuk schrijven? Waarom niet voor FOK! Mail even naar [email protected]
pi_173595036
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 09:31 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Wat zou ik te verbergen moeten hebben van Noord-Korea? :?
Je epics uit World of Warcraft natuurlijk!
Some things should be simple; even an end has a start
pi_173595081
Maar iets veel simpelers is gewoon je fucking verzekeringen.

Kwestie van tijd dat je geen pakket kan krijgen voor bepaalde behandelingen als ze je mogen checken op erfelijke ziektes.
En nee, dat is geen irritionele angst, kijk maar naar America. Waar je soms je eigen baby niet kan verzekeren.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173595202
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 08:51 schreef BadderHaring het volgende:
Ik ben voor.

Kan, jouw mening :)

quote:
Heb niets te verbergen.
Preventief opsluiten dit soort mensen. :(
  dinsdag 5 september 2017 @ 09:56:13 #10
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173595251
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 09:36 schreef tailfox het volgende:
Maar iets veel simpelers is gewoon je fucking verzekeringen.

Kwestie van tijd dat je geen pakket kan krijgen voor bepaalde behandelingen als ze je mogen checken op erfelijke ziektes.
En nee, dat is geen irritionele angst, kijk maar naar America. Waar je soms je eigen baby niet kan verzekeren.
Het gaat hier nog niet om een DNA database wat wel de logische vervolgstap gaat worden. Maar gezien de brakke ICT bij de overheid ook wat beveiliging aangaat is de vraag bij wie de data mogelijk terecht gaat komen denk ik best een serieuze vraag. Daar zijn in binnen en buitenland al incidenten van geweest.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidű sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:00:01 #11
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173595310
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 09:36 schreef tailfox het volgende:
Maar iets veel simpelers is gewoon je fucking verzekeringen.

Kwestie van tijd dat je geen pakket kan krijgen voor bepaalde behandelingen als ze je mogen checken op erfelijke ziektes.
En nee, dat is geen irritionele angst, kijk maar naar America. Waar je soms je eigen baby niet kan verzekeren.
Voorbeelden graag?
pi_173595369
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 09:56 schreef Megumi het volgende:

[..]

Het gaat hier nog niet om een DNA database wat wel de logische vervolgstap gaat worden. Maar gezien de brakke ICT bij de overheid ook wat beveiliging aangaat is de vraag bij wie de data mogelijk terecht gaat komen denk ik best een serieuze vraag. Daar zijn in binnen en buitenland al incidenten van geweest.
Deze wet zorgt dat er een databank komt voor DNA.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:06:20 #13
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173595378
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:05 schreef tailfox het volgende:

[..]

Deze wet zorgt dat er een databank komt voor DNA.
Ik dacht in dit geval van niet? Bron?
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidű sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:10:28 #14
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173595442
Net zoals ik geen ambtenaartje onverwacht in mijn bed of dat van mn toekomstige kinderen hoef.. wil ik die ook niet in mijn apparaten.. daarbij word de snelheid waar ik voor betaal niet gehaald en gaat iedereen naar elkaar wijzen bij problemen..

Nee dank u.. ik teken..
pi_173595450
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:06 schreef Megumi het volgende:

[..]

Ik dacht in dit geval van niet? Bron?
De Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, ook wel sleepwet, geeft een uitbreiding van de middellen die de diensten (AIVD en MIVD) mogen inzetten. De grootste veranderingen zijn:
Er mag een zogenaamd “sleepnet” worden ingezet om massaal online communicatie af te luisteren, ook van niet verdachte burgers. Zo mag een hele wijk afgeluisterd worden als er een verdacht persoon in woont.
Alle geautomatiseerde apparaten mogen gehacked worden. Denk bijvoorbeeld aan uw telefoon, computer of pacemaker.
Er kan een geheime DNA-databank aangelegd worden waar iedereen in terecht kan komen.
Verzamelde data mag met buitenlandse inlichtingendiensten gedeeld worden, ook zonder deze eerst te analyseren.
bron sleepnet.net
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:11:46 #16
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173595464
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:11 schreef tailfox het volgende:

[..]

De Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, ook wel sleepwet, geeft een uitbreiding van de middellen die de diensten (AIVD en MIVD) mogen inzetten. De grootste veranderingen zijn:
Er mag een zogenaamd “sleepnet” worden ingezet om massaal online communicatie af te luisteren, ook van niet verdachte burgers. Zo mag een hele wijk afgeluisterd worden als er een verdacht persoon in woont.
Alle geautomatiseerde apparaten mogen gehacked worden. Denk bijvoorbeeld aan uw telefoon, computer of pacemaker.
Er kan een geheime DNA-databank aangelegd worden waar iedereen in terecht kan komen.
Verzamelde data mag met buitenlandse inlichtingendiensten gedeeld worden, ook zonder deze eerst te analyseren.
bron sleepnet.net
Bron?
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidű sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
pi_173595465
https://geensleep.net/ ook eeen goede link
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173595472
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:11 schreef Megumi het volgende:

[..]

Bron?
https://sleepwet.nl/
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:12:31 #19
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173595477
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:11 schreef Megumi het volgende:

[..]

Bron?
Staat er toch bij ..? :')
pi_173595494
quote:
Het door of ten behoeve van de dienst vervaardigde DNA-profiel wordt voor ten hoogste vijf jaren bewaard en daarna terstond vernietigd. Op een daartoe strekkend verzoek van het hoofd van de dienst aan Onze betrokken Minister kan de bewaartermijn telkens voor ten hoogste vijf jaren worden verlengd met dien verstande dat de bewaartermijn in totaliteit de dertig jaar niet overschrijdt. Artikel 29, tweede lid, is van overeenkomstige toepassing.
https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-34588-A.html artiekel 49lid 7
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:16:17 #21
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173595534
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:12 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Staat er toch bij ..? :')
Ik kan het woord DNA in elk geval niet vinden op de hoofdpagina.

Kleine quote.

quote:
Wat is dat sleepnet nou eigenlijk?

Met het sleepnet – ook wel door de regering ‘onderzoeksopdrachtgerichte interceptie’ genoemd – kunnen de geheime diensten (zowel de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, als de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) massaal de communicatie van smartphones, computers en andere online apparaten van grote groepen onschuldige individuen onderscheppen. Het sleepnet wil dus zeggen dat grote hoeveelheden communicatie opgevangen worden, om er vervolgens doorheen te kunnen grasduinen, op zoek naar bekende of onbekende targets, steekwoorden en dergelijke.

Dat kan alleen maar als er op grootschalige wijze data binnengesleept wordt – en dus ook onze gegevens. Ze weten namelijk vaak nog niet precies waar ze naar op zoek zijn. Om dat allemaal te kunnen doen krijgen de geheime diensten toegang tot communicatieknooppunten, zoals bijvoorbeeld bij KPN of de AMS-IX, om zo data te kunnen opvangen. Die gegevens worden vervolgens doorgestuurd naar databases van de diensten, die die gegevens vervolgens drie jaar kunnen opslaan en er doorheen kunnen grasduinen.

Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidű sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:19:05 #22
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173595569
quote:
Ik zie hier wat anders in dan een database van het DNA van alle inwoners van Nederland.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidű sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:19:08 #23
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173595570
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:16 schreef Megumi het volgende:

[..]

Ik kan het woord DNA in elk geval niet vinden op de hoofdpagina.

Kleine quote.

[..]

http://lmgtfy.com/?q=dna+sleepwet

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-34588-A.html
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:20:41 #24
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_173595593
Getekend uiteraard!
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:22:36 #25
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173595621
quote:
Zeker de eerste hits zijn niet allemaal betrouwbare bronnen en in het eerder genoemde wetsartikel wordt alleen gesproken over de bevoegdheden die de politie al heeft.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidű sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:24:33 #26
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173595672
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:22 schreef Megumi het volgende:

[..]

Zeker de eerste hits zijn niet allemaal betrouwbare bronnen en in het eerder genoemde wetsartikel wordt alleen gesproken over de bevoegdheden die de politie al heeft.
Dan pak je toch de volgende hits?
Je wil een bron maar bent te lui om verder dan de eerste hits te lezen..?
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:26:07 #27
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173595696
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:20 schreef hmmmz het volgende:
Getekend uiteraard!
Ik ook natuurlijk.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidű sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:26:50 #28
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173595713
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:22 schreef Megumi het volgende:

[..]

Zeker de eerste hits zijn niet allemaal betrouwbare bronnen en in het eerder genoemde wetsartikel wordt alleen gesproken over de bevoegdheden die de politie al heeft.
Het is dan ook een topic gestart door iemand die eigenlijk niet weet waar hij het over heeft, niet snapt welke bevoegdheden de overheid al heeft en ook niet begrijpt welke restricties de nieuwe wet heeft.

Oftewel: angst uit onbegrip. De hoofdreden waarom er dit soort aluhoedjes-topics zijn.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:27:07 #29
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173595723
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:24 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Dan pak je toch de volgende hits?
Je wil een bron maar bent te lui om verder dan de eerste hits te lezen..?
Ik bepaal zelf wel wat ik wel of niet doe. En het wetsartikel is duidelijk genoeg. En gaat niet over een algemene DNA database.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidű sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:30:40 #30
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173595789
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:26 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Het is dan ook een topic gestart door iemand die eigenlijk niet weet waar hij het over heeft, niet snapt welke bevoegdheden de overheid al heeft en ook niet begrijpt welke restricties de nieuwe wet heeft.

Oftewel: angst uit onbegrip. De hoofdreden waarom er dit soort aluhoedjes-topics zijn.
Mijn angst is meer dat diverse overheden moeite hebben ongewenste elementen buiten de door hun vergaarde data te houden. En twijfel aan de sleepnet methode. Daar haal je de zolderkamer idioot niet mee te voorschijn.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidű sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:34:53 #31
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173595888
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:26 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Het is dan ook een topic gestart door iemand die eigenlijk niet weet waar hij het over heeft, niet snapt welke bevoegdheden de overheid al heeft en ook niet begrijpt welke restricties de nieuwe wet heeft.

Oftewel: angst uit onbegrip. De hoofdreden waarom er dit soort aluhoedjes-topics zijn.
Angst om zoals er aantoonbaar duizenden keren fouten worden gemaakt door de overheid.. In problemen te komen waar je niets mee van doen hebt..

Voorbeeld? De 39 scheuren in mn woning door gaswinning.. Mn woning die herhaaldelijk keer op keer vernield word.. Over terreurdaden gesproken..

De overheid heeft ieder greintje vertrouwen een ontzettende rotschop gegeven en blijft maar natrappen..
De generatie na mij zal ik opvoeden met het besef dat vertrouwen in de overheid een fabeltje is..

Alleen daarom ben ik al tegen dit soort voorstellen.. Laat ze eerst maar eens hun eigen gedrag monitoren.. Het is geen kwestie van wat incidenten.. het is stelselmatig..

En dan kun je wel met een term als aluhoedje gaan strooien..maar dan heb je het niet helemaal begrepen..
pi_173595909
Ik vind dat je verdomd veel persoonsgegevens moet afstaan om die petitie te tekenen. Geboortedatum en -plaats, adres, officiele voornaam, "handtekening"? Dit lijkt bijna op een schimmige fishing scam. Naam en email moet voldoende zijn. Niet getekend daarom.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:37:02 #33
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173595945
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:30 schreef Megumi het volgende:

[..]

Mijn angst is meer dat diverse overheden moeite hebben ongewenste elementen buiten de door hun vergaarde data te houden. En twijfel aan de sleepnet methode. Daar haal je de zolderkamer idioot niet mee te voorschijn.
Die ongewenste elementen krijgen die data toch wel als ze er op uit zijn. Waar het mij om gaat is dat tegenstanders van deze wet consequent foute informatie aan het feeden zijn om hun gelijk te halen. DNA-databases, al je e-mails die op straat liggen, je niet meer kunnen verzekeren, Noord-Korea die bij al je data kan. :') :') :')

Er zijn genoeg legitieme en valide redenen te geven om voor of tegen deze wet te zijn, waardoor een eerlijke en goede discussie mogelijk is. Echter wordt dat onmogelijk gemaakt door allerlei polariserende houdingen en domme activistische praat.

Een sleepnet is niets anders dan een enorme berg data die wordt gefilterd op bepaalde triggerwoorden en korte tijd wordt bewaard. Komen er triggers naar voren dan wordt er meer inhoudelijk gekeken naar individuele berichten. Komt daar reden tot onderzoek uit, dan wordt er onderzocht, zo niet, dan wordt de boel op termijn weer verwijderd. Kun je tegen zijn natuurlijk. Snap ik best. Maar onderbouw dat dan en ga niet lopen kwatsen over Noord-Korea en zorgverzekeraars.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:38:48 #34
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173595982
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:37 schreef BadderHaring het volgende:
korte tijd
Tot 30 jaar is geen korte tijd.. :D
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:39:25 #35
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_173595996
quote:
Gehacked door de overheid.
Nobody exists on purpose.
Nobody belongs anywhere.
Everybody's gonna die.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:40:00 #36
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596010
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:34 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Angst om zoals er aantoonbaar duizenden keren fouten worden gemaakt door de overheid.. In problemen te komen waar je niets mee van doen hebt..

Voorbeeld? De 39 scheuren in mn woning door gaswinning.. Mn woning die herhaaldelijk keer op keer vernield word.. Over terreurdaden gesproken..

De overheid heeft ieder greintje vertrouwen een ontzettende rotschop gegeven en blijft maar natrappen..
De generatie na mij zal ik opvoeden met het besef dat vertrouwen in de overheid een fabeltje is..

Alleen daarom ben ik al tegen dit soort voorstellen.. Laat ze eerst maar eens hun eigen gedrag monitoren.. Het is geen kwestie van wat incidenten.. het is stelselmatig..

En dan kun je wel met een term als aluhoedje gaan strooien..maar dan heb je het niet helemaal begrepen..
Dat je in Groningen woont is echt kut voor je en ik snap dat je vertrouwen in de overheid daardoor een knauw heeft gekregen. En we kunnen allebei nog wel een paar voorbeelden geven waarbij het handelen van de overheid voor jou en mij negatieve gevolgen heeft gehad.

Het is ook lekker makkelijk om te focussen op je individu en niet op het collectief. En het is ook makkelijker om te focussen op het negatieve en het positieve weg te laten. Boos zijn is een makkelijke emoties.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:40:11 #37
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596014
quote:
13s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:35 schreef Farenji het volgende:
Ik vind dat je verdomd veel persoonsgegevens moet afstaan om die petitie te tekenen. Geboortedatum en -plaats, adres, officiele voornaam, "handtekening"? Dit lijkt bijna op een schimmige fishing scam. Naam en email moet voldoende zijn. Niet getekend daarom.
Behalve je geboortedatum is de rest wat gewoon in het telefoonboek staat?
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:41:51 #38
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596050
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:38 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Tot 30 jaar is geen korte tijd.. :D
Dit bedoel ik dus. De sleepnetdata mag geen 30 jaar bewaard worden. Typisch voorbeeld van desinformatie verstrekken om je gelijk te halen.

De bulkdata 3 jaar. Alleen de informatie die gefilterd is en mogelijk in strafrechtelijk onderzoek gebruikt gaat worden mag langer bewaard worden
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:45:18 #39
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596117
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:40 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Dat je in Groningen woont is echt kut voor je en ik snap dat je vertrouwen in de overheid daardoor een knauw heeft gekregen. En we kunnen allebei nog wel een paar voorbeelden geven waarbij het handelen van de overheid voor jou en mij negatieve gevolgen heeft gehad.

Het is ook lekker makkelijk om te focussen op je individu en niet op het collectief. En het is ook makkelijker om te focussen op het negatieve en het positieve weg te laten. Boos zijn is een makkelijke emoties.
Het punt is.. dat het niet om een paar voorbeelden gaat... Het is zoveel (en dat is nou net de werkwijze) dat je het overzicht bent kwijtgeraakt..

Focussen op het collectief... tot in twente zijn ze bezig met schade door mijnbouw.. en in limburg begint het weer.. Ik weet niet wat jij individueel vind..
Maar meer dan de helft van Nederland vind ik nou niet echt individueel.. en dan heb ik het nog maar over 1 onderwerp...
pi_173596120
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:40 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Behalve je geboortedatum is de rest wat gewoon in het telefoonboek staat?
Telefoonboek? Wat is dat? Wie staat daar nou nog in? :')
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:46:15 #41
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596135
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:41 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Dit bedoel ik dus. De sleepnetdata mag geen 30 jaar bewaard worden. Typisch voorbeeld van desinformatie verstrekken om je gelijk te halen.

De bulkdata 3 jaar. Alleen de informatie die gefilterd is en mogelijk in strafrechtelijk onderzoek gebruikt gaat worden mag langer bewaard worden
En wat is dan precies mogelijk?
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:46:47 #42
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596145
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:45 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Het punt is.. dat het niet om een paar voorbeelden gaat... Het is zoveel (en dat is nou net de werkwijze) dat je het overzicht bent kwijtgeraakt..

Focussen op het collectief... tot in twente zijn ze bezig met schade door mijnbouw.. en in limburg begint het weer.. Ik weet niet wat jij individueel vind..
Maar meer dan de helft van Nederland vind ik nou niet echt individueel.. en dan heb ik het nog maar over 1 onderwerp...
'Meer dan de helft'. En weer desinformatie om je punt te halen. Voer de discussie nu eens op basis van feiten? Of zijn je feiten te zwak om overtuigend te zijn?
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:49:11 #43
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596181
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:46 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

'Meer dan de helft'. En weer desinformatie om je punt te halen. Voer de discussie nu eens op basis van feiten? Of zijn je feiten te zwak om overtuigend te zijn?
Je bent niet geÔnformeerd... Dat je geen kennis hebt en dat wil afschuiven op een ander is nogal een zwaktebod..

Oftewel: als je de (keiharde) feiten (die voor het oprapen liggen) niet kent.. zeg dan gewoon niets...
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:49:59 #44
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596196
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:46 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

En wat is dan precies mogelijk?
Wanneer het als bewijsmateriaal kan dienen. Dat kan inhoudelijke mail zijn, maar ook meta-data over wie met wie communiceert.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:50:28 #45
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596201
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:49 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Wanneer het als bewijsmateriaal kan dienen. Dat kan inhoudelijke mail zijn, maar ook meta-data over wie met wie communiceert.
Dat kan dus alles zijn..
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:51:01 #46
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596216
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:49 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Je bent niet geÔnformeerd... Dat je geen kennis hebt en dat wil afschuiven op een ander is nogal een zwaktebod..

Oftewel: als je de (keiharde) feiten (die voor het oprapen liggen) niet kent.. zeg dan gewoon niets...
Nee, nee. Meer dan de helft van Nederland. Jij zegt daarmee dat 8,5 miljoen inwoners direct last hebben van de mijnbouw en gaswinning. Als dat het feit is wat je wilt onderbouwen, succes!
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:51:43 #47
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596226
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:50 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Dat kan dus alles zijn..
Nee, dat kan vanalles zijn.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:52:24 #48
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596241
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:51 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Nee, nee. Meer dan de helft van Nederland. Jij zegt daarmee dat 8,5 miljoen inwoners direct last hebben van de mijnbouw en gaswinning. Als dat het feit is wat je wilt onderbouwen, succes!
Dat is al onderbouwd... Je loopt achter qua kennis..
Sterker.. alle inwoners van NL hebben last van de schade door mijnbouw..
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:52:39 #49
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596243
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:51 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Nee, dat kan vanalles zijn.
Ook..
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:53:49 #50
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596274
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:52 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Dat is al onderbouwd... Je loopt achter qua kennis..
Sterker.. alle inwoners van NL hebben last van de schade door mijnbouw..
Maar een groot deel heeft meer baten dan last. ;)

Bovendien is dat niet de vorm van last die je beweerde. Je had het over schade.

Los van dat alles zie ik je nog steeds geen onderbouwing posten. Je lult dus maar wat in de ruimte. Geen serieuze discussie met je mogelijk dus.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:55:15 #51
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596302
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:53 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Maar een groot deel heeft meer baten dan last. ;)

Bovendien is dat niet de vorm van last die je beweerde. Je had het over schade.

Los van dat alles zie ik je nog steeds geen onderbouwing posten. Je lult dus maar wat in de ruimte. Geen serieuze discussie met je mogelijk dus.
Open er een topic over, en ik zal al je vragen tot in den treure beantwoorden..
Dit topic gaat over een referendum mbt de sleepwet.. niet over mijnbouwschade

Zou wel handig zijn.. je onwetendheid straalt ervanaf
pi_173596342
Voor de mensen die al getekend hebben goed bezig.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:58:03 #53
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596346
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:55 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Open er een topic over, en ik zal al je vragen tot in den treure beantwoorden..
Dit topic gaat over een referendum mbt de sleepwet.. niet over mijnbouwschade

Zou wel handig zijn.. je onwetendheid straalt ervanaf
Grote woorden voor iemand die uit boosheid van alles loopt te verzinnen. Ik vraag niet om jouw antwoorden, ik vraag om feiten.

Goed, post maar eens wat onderbouwing over waarom jij tegen de sleepwet bent. Want vooralsnog zie ik daar ook alleen nog maar grote woorden zonder zinnige onderbouwing.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:58:47 #54
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596361
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:58 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Grote woorden voor iemand die uit boosheid van alles loopt te verzinnen. Ik vraag niet om jouw antwoorden, ik vraag om feiten.

Goed, post maar eens wat onderbouwing over waarom jij tegen de sleepwet bent. Want vooralsnog zie ik daar ook alleen nog maar grote woorden zonder zinnige onderbouwing.
Dan moet je nog maar eens lezen... :')
Met je persoonlijke aanvallen...
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:59:23 #55
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596370
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:58 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Dan moet je nog maar eens lezen... :')
Nogmaals, jij post je mening. Geen onderbouwing.
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:00:02 #56
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596380
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:58 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Dan moet je nog maar eens lezen... :')
Met je persoonlijke aanvallen...
Persoonlijke aanvallen? Ik constateer alleen dat je boos bent en daarom zaken verzint om je punt te maken. Dat is geen aanval, dat is meer medelijden.
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:03:17 #57
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596439
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:59 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Nogmaals, jij post je mening. Geen onderbouwing.
Ik heb een onderbouwing gepost.. je kan het op de ene of de andere manier niet tot je nemen..
Dat isniet iets wat aan mij ligt..

Je focussed je zo hard op de persoon dat je maar 1 ding wilt lezen en blind bent voor wat ik aan onderbouwing gepost heb..
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:03:57 #58
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596452
Overigens toont ook dit 'referendum' weer duidelijk aan waarom referenda gewoon geen goed idee zijn. Een hoop geschreeuw, onrealistische angstbeelden, populisme en de daardoor vertroebelde discussies.

Soms denk ik wel eens dat initiatiefnemers van dit soort referenda en discussie eigenlijk voor de overheid werken om te voorkomen dat de kernpunten van zo'n wet ondergesneeuwd raken. Want een echte discussie over het ECHTE pijnpunt van deze wet, komt op deze manier nooit op gang.
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:04:22 #59
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596465
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:00 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Persoonlijke aanvallen? Ik constateer alleen dat je boos bent en daarom zaken verzint om je punt te maken. Dat is geen aanval, dat is meer medelijden.
Boosheid heeft er niets mee van doen.. nogmaals: door al je persoonlijk gericht gedrag zie je het niet eens meer..

Lees nog eens rustig het topic door zou ik zeggen..
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:06:39 #60
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596515
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:03 schreef BadderHaring het volgende:
Overigens toont ook dit 'referendum' weer duidelijk aan waarom referenda gewoon geen goed idee zijn. Een hoop geschreeuw, onrealistische angstbeelden, populisme en de daardoor vertroebelde discussies.

Soms denk ik wel eens dat initiatiefnemers van dit soort referenda en discussie eigenlijk voor de overheid werken om te voorkomen dat de kernpunten van zo'n wet ondergesneeuwd raken. Want een echte discussie over het ECHTE pijnpunt van deze wet, komt op deze manier nooit op gang.
Over aluhoedjes en geschreeuw gesproken... _O-
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:07:04 #61
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596528
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:04 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Boosheid heeft er niets mee van doen.. nogmaals: door al je persoonlijk gericht gedrag zie je het niet eens meer..

Lees nog eens rustig het topic door zou ik zeggen..
Dat heb ik net gedaan, omdat ik de beroerdste niet ben. Ik zie van jou echt 0,0 onderbouwing voor je standpunt met feiten. Helemaal niks, nietes, nada.
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:08:58 #62
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596570
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:07 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Dat heb ik net gedaan, omdat ik de beroerdste niet ben. Ik zie van jou echt 0,0 onderbouwing voor je standpunt met feiten. Helemaal niks, nietes, nada.
Mooi.. ik ben wel klaar met je spiraaltje.. Het staat er.. jij wil het niet zien en roept daardoor steeds hetzelfde..
En dat is juist waar je anderen van beschuldigt.. _O-
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:09:23 #63
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596579
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:06 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Over aluhoedjes en geschreeuw gesproken... _O-
Punt is dat de discussie over DNA-databanken en Noord-Korea er voor zorgt dat de feitelijkheden ondersneeuwen. Ik weet ook wel dat dat niet door de overheid wordt gedaan. Helaas niet. Helaas zijn er echt mensen zo dom, bang en ongeÔnformeerd dat ze zich op dat soort onzin focussen.

Het echte pijnpunt van deze wet zit namelijk in het gebrek aan onafhankelijk toezicht.
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:11:05 #64
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596616
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:08 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Mooi.. ik ben wel klaar met je spiraaltje.. Het staat er.. jij wil het niet zien en roept daardoor steeds hetzelfde..
En dat is juist waar je anderen van beschuldigt.. _O-
Jij roept steeds dat je onderbouwt. Ik zie alleen een boze Groninger die gedupeerd is door de overheid en nu op alles afgeeft wat de overheid doet. Met valse argumenten en slechte redenaties.
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:11:30 #65
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596625
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:09 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Punt is dat de discussie over DNA-databanken en Noord-Korea er voor zorgt dat de feitelijkheden ondersneeuwen. Ik weet ook wel dat dat niet door de overheid wordt gedaan. Helaas niet. Helaas zijn er echt mensen zo dom, bang en ongeÔnformeerd dat ze zich op dat soort onzin focussen.

Het echte pijnpunt van deze wet zit namelijk in het gebrek aan onafhankelijk toezicht.
Onafhankelijk toezicht is een verzinsel... dat bestaat simpelweg niet..
Kan ik je nog wat mooie voorbeelden over geven mbt mijnbouw trouwens.. maar daar wil je niets van weten..
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:12:09 #66
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596639
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:11 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Jij roept steeds dat je onderbouwt. Ik zie alleen een boze Groninger die gedupeerd is door de overheid en nu op alles afgeeft wat de overheid doet. Met valse argumenten en slechte redenaties.
En dat is nou net jouw probleem.. iets met populisme...
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:12:47 #67
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596656
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:11 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Onafhankelijk toezicht is een verzinsel... dat bestaat simpelweg niet..
Kan ik je nog wat mooie voorbeelden over geven mbt mijnbouw trouwens.. maar daar wil je niets van weten..
Onafhankelijk toezicht is niet in de wet ingebakken, maar is natuurlijk wel te realiseren. Of geloof je ook niet in trias politicas?
pi_173596661
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:09 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Punt is dat de discussie over DNA-databanken en Noord-Korea er voor zorgt dat de feitelijkheden ondersneeuwen. Ik weet ook wel dat dat niet door de overheid wordt gedaan. Helaas niet. Helaas zijn er echt mensen zo dom, bang en ongeÔnformeerd dat ze zich op dat soort onzin focussen.

Het echte pijnpunt van deze wet zit namelijk in het gebrek aan onafhankelijk toezicht.
staat gewoon in de wet.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:14:22 #69
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596687
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:13 schreef tailfox het volgende:

[..]

staat gewoon in de wet.
Wat staat gewoon in de wet? Noord-Korea? DNA-databanken waar alle Nederlanders instaan?
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:14:45 #70
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596695
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:12 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Onafhankelijk toezicht is niet in de wet ingebakken, maar is natuurlijk wel te realiseren. Of geloof je ook niet in trias politicas?
Het is niet te realiseren.. Kom maar eens met een voorbeeld van onafhankelijk toezicht...
Er is simpelweg niemand die onbetaald en uit idealisme toezicht houd.. Dus is het onafhankelijke een wassen neus..
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:16:58 #71
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596741
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:14 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Het is niet te realiseren.. Kom maar eens met een voorbeeld van onafhankelijk toezicht...
Er is simpelweg niemand die onbetaald en uit idealisme toezicht houd.. Dus is het onafhankelijke een wassen neus..
Je geloof dus niet dat een rechter kan bepalen of bepaald bewijs mag worden vergaard?

Dan geloof je dus ook niet in onafhankelijke rechtspraak en daarmee niet in onze rechtstaat?

Vat ik het zo goed samen?
pi_173596767
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:14 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Wat staat gewoon in de wet? Noord-Korea? DNA-databanken waar alle Nederlanders instaan?
Dat al het DNA minimaal 3 jaar opgeslagen gaat worden.
Heb nooit gezegt alle Nederlanders.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:18:34 #73
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596779
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:16 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Je geloof dus niet dat een rechter kan bepalen of bepaald bewijs mag worden vergaard?

Dan geloof je dus ook niet in onafhankelijke rechtspraak en daarmee niet in onze rechtstaat?

Vat ik het zo goed samen?
Een rechter kan wel iets bepalen of vinden... maar als de rechtsgang onmogelijk word gemaakt.. wat is dat dan waard?
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:18:56 #74
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596785
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:18 schreef tailfox het volgende:

[..]

Dat al het DNA minimaal 3 jaar opgeslagen gaat worden.
Heb nooit gezegt alle Nederlanders.
Dat DNA dat bij onderzoek is vergaard 3 jaar opgeslagen kan worden.

Wat is dan precies het probleem?
pi_173596817
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:18 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Dat DNA dat bij onderzoek is vergaard 3 jaar opgeslagen kan worden.

Wat is dan precies het probleem?
Jij hebt het alleen maar over dat er geen DNA databank komt.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:21:26 #76
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596830
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:18 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Een rechter kan wel iets bepalen... maar als de rechtsgang onmogelijk word gemaakt.. wat is dat dan waard?
Maar op die manier is dus onafhankelijk toezicht mogelijk. Als een raad van rechters bepaalt of data uit een sleepnet diepgaander mag worden doorzocht omdat er aanwijzingen zijn dat dat nodig is.

Het besluiten tot inzetten van dat soort onderzoeksbevoegdheden, en ook het bepalen hoe lang specifieke data bewaard mag worden, zou een taak van de rechterlijke macht moeten zijn.

Dit is wel een aardig topic:

https://tweakers.net/nieu(...)igheidsdiensten.html
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:21:45 #77
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596838
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:20 schreef tailfox het volgende:

[..]

Jij hebt het alleen maar over dat er geen DNA databank komt.
https://dnadatabank.forensischinstituut.nl/
Die is er al. Wat verandert er door de wet?
pi_173596959
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:21 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

https://dnadatabank.forensischinstituut.nl/
Die is er al. Wat verandert er door de wet?
Ik teken het niet voor het DNA database.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173596961
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 08:44 schreef tailfox het volgende:
sleepwet

De Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, ook wel sleepwet, geeft een uitbreiding van de middellen die de diensten (AIVD en MIVD) mogen inzetten. De grootste veranderingen zijn:
Er mag een zogenaamd “sleepnet” worden ingezet om massaal online communicatie af te luisteren, ook van niet verdachte burgers. Zo mag een hele wijk afgeluisterd worden als er een verdacht persoon in woont.
Alle geautomatiseerde apparaten mogen gehacked worden. Denk bijvoorbeeld aan uw telefoon, computer of pacemaker.
Er kan een geheime DNA-databank aangelegd worden waar iedereen in terecht kan komen.
Verzamelde data mag met buitenlandse inlichtingendiensten gedeeld worden, ook zonder deze eerst te analyseren.

Teken hier. Kost 2 seconden.
https://teken.sleepwet.nl
Getekend. Bedankt voor het onder de aandacht brengen.
Google is your friend, abuse your friends
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:27:08 #80
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173596968
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:21 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Maar op die manier is dus onafhankelijk toezicht mogelijk. Als een raad van rechters bepaalt of data uit een sleepnet diepgaander mag worden doorzocht omdat er aanwijzingen zijn dat dat nodig is.

Het besluiten tot inzetten van dat soort onderzoeksbevoegdheden, en ook het bepalen hoe lang specifieke data bewaard mag worden, zou een taak van de rechterlijke macht moeten zijn.
In theorie... In de praktijk worden rechters vaker wel dan niet, bewust of onbewust beinvloed door verschillende zaken.. en dus ontstaat er een scheef beeld.. (dat is echt basiskennis waarvan ik wel dacht dat je die zou hebben)
pi_173596980
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:26 schreef Metalfrost het volgende:

[..]

Getekend. Bedankt voor het onder de aandacht brengen.
graag gedaan.
Hopelijk krijgen we genoeg stemmen.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:27:47 #82
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173596985
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:26 schreef tailfox het volgende:

[..]

Ik teken het niet voor het DNA database.
Maar je gebruikt het wel als argument terwijl je er niets van snapt? Dat is raar....

Maar goed, waarom teken je wel?
pi_173597014
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:27 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Maar je gebruikt het wel als argument terwijl je er niets van snapt? Dat is raar....

Maar goed, waarom teken je wel?
Omdat ik niet in deze wet geloof.
Dit is gewoon meer privacy inleveren ondat het kan.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:31:28 #84
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173597049
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:27 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

In theorie... In de praktijk worden rechters bewust of onbewust beinvloed door verschillende zaken.. en dus ontstaat er een scheef beeld.. (dat is echt basiskennis waarvan ik wel dacht dat je die zou hebben)
Rechters zijn mensen. Klopt. Die basiskennis heb ik inderdaad. Vandaar ook dat ik het heb over een raad van rechters. En ja, in de letter heb je dan gelijk dat volledig en totaal onafhankelijk niet mogelijk is, maar je kunt er wel voor zorgen dat je gewoon weloverwogen besluitvorming krijgt waarbij de belangen van de burger en justitie zorgvuldig worden gewogen.

En als je dat ook ontkent, dan bevestig je daarmee dat in jouw ogen onafhankelijke rechtspraak niet mogelijk is en je dus geen vertrouwen hebt in onze rechtstaat en democratie.
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:31:52 #85
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173597053
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:29 schreef tailfox het volgende:

[..]

Omdat ik niet in deze wet geloof.
Dit is gewoon meer privacy inleveren ondat het kan.
Dat is niet echt een argument, natuurlijk.
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:32:55 #86
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173597070
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:31 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Rechters zijn mensen. Klopt. Die basiskennis heb ik inderdaad. Vandaar ook dat ik het heb over een raad van rechters. En ja, in de letter heb je dan gelijk dat volledig en totaal onafhankelijk niet mogelijk is, maar je kunt er wel voor zorgen dat je gewoon weloverwogen besluitvorming krijgt waarbij de belangen van de burger en justitie zorgvuldig worden gewogen.

En als je dat ook ontkent, dan bevestig je daarmee dat in jouw ogen onafhankelijke rechtspraak niet mogelijk is en je dus geen vertrouwen hebt in onze rechtstaat en democratie.
Klopt.. dat heb ik ook niet.. omdat het gewoon helder en aantoonbaar is..
Daarbij.. de drempel om (voor ieder wissewasje) de rechterlijke macht in te schakelen is veel te hoog..
pi_173597081
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:31 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Dat is niet echt een argument, natuurlijk.
waarom teken jij het niet?
Ben benieuwd naar je reden
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:33:40 #88
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173597085
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:32 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Klopt.. dat heb ik ook niet.. omdat het gewoon helder en aantoonbaar is..
Dan is het misschien niet zo handig om in Nederland te blijven wonen.
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:34:00 #89
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173597092
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:33 schreef tailfox het volgende:

[..]

waarom teken jij het niet?
Ben benieuwd naar je reden
Omdat ik tegen referenda ben.
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:34:29 #90
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173597104
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:33 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Dan is het misschien niet zo handig om in Nederland te blijven wonen.
Mooi.. koop jij mn beschadigde huis even op dan..?
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:36:26 #91
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173597144
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:34 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Mooi.. koop jij mn beschadigde huis even op dan..?
En dan in dat tyfus Groningen gaan wonen? Nee dank je.

Je kunt een huis ook gewoon met schade verkopen hoor. Levert wat minder op, maar dan kun je wel weg uit dit verschrikkelijke en oneerlijke land.
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:37:26 #92
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173597152
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:36 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

En dan in dat tyfus Groningen gaan wonen? Nee dank je.

Je kunt een huis ook gewoon met schade verkopen hoor. Levert wat minder op, maar dan kun je wel weg uit dit verschrikkelijke en oneerlijke land.
Nee dat kan niet.. (echt he.. met je gebrul)
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:39:04 #93
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173597182
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:37 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Nee dat kan niet.. (echt he.. met je gebrul)
Euh. Jawel. Je moet alleen een koper vinden. Ik heb zelf ook wel eens een huis met schade gekocht. Lekker opgeknapt, heerlijk in gewoond, dikke winst doorverkocht. Je zit even in de rommel, maar dan heb je ook wat.
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:39:26 #94
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173597191
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:39 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Euh. Jawel. Je moet alleen een koper vinden. Ik heb zelf ook wel eens een huis met schade gekocht. Lekker opgeknapt, heerlijk in gewoond, dikke winst doorverkocht. Je zit even in de rommel, maar dan heb je ook wat.
:') |:(

Meer heb ik hier echt niet op te zeggen
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:40:00 #95
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173597200
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:39 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

:') |:(
Dat zou ik niet doen hoor, met je hoofd tegen de muur. Dadelijk stort het helemaal in!
pi_173597207
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:34 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Omdat ik tegen referenda ben.
Dit is echt het slechtste argument ooit :')
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:40:36 #97
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173597211
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:40 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Dat zou ik niet doen hoor, met je hoofd tegen de muur. Dadelijk stort het helemaal in!
Nog even quoten voor het nageslacht
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:41:09 #98
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173597224
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:40 schreef tailfox het volgende:

[..]

Dit is echt het slechtste argument ooit :')
Nee hoor. Waarom zou ik voor een referendum stemmen als ik het principe referendum niet ondersteun? Dat zou wel heel erg gek zijn hŤ?
pi_173597230
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:41 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Nee hoor. Waarom zou ik voor een referendum stemmen als ik het principe referendum niet ondersteun? Dat zou wel heel erg gek zijn hŤ?
trol
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:41:43 #100
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173597232
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:41 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Nee hoor. Waarom zou ik voor een referendum stemmen als ik het principe referendum niet ondersteun? Dat zou wel heel erg gek zijn hŤ?
Zou precies bij je passen anders..
pi_173597244
Dankjewel voor de herinnering tailfox!
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:44:58 #102
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173597311
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:41 schreef tailfox het volgende:

[..]

trol
Nee. Ik ben tegen referenda omdat de materie in 9 van de 10 gevallen te complex is voor de meerderheid van de mensen om te begrijpen. En dus gaan mensen stemmen op basis van onderbuik, angst en onwetendheid.

Dus vind ik dat referenda geen goede methode zijn om tot besluitvorming te komen. Daarbij gaat het hier om raadgevende referenda en dat is zo mogelijk nog dommer. Alleen maar in het leven geroepen om het gepeupel de indruk te geven dat ze iets te zeggen hebben. Het volk wordt er ook nog eens mee voor de gek gehouden omdat men in Den Haag te schijterig is om gewoon eerlijk te zeggen dat ze er zelf ook niet in geloven dat het volk een wijs besluit kan nemen.
pi_173597366
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:44 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Nee. Ik ben tegen referenda omdat de materie in 9 van de 10 gevallen te complex is voor de meerderheid van de mensen om te begrijpen. En dus gaan mensen stemmen op basis van onderbuik, angst en onwetendheid.

Dus vind ik dat referenda geen goede methode zijn om tot besluitvorming te komen. Daarbij gaat het hier om raadgevende referenda en dat is zo mogelijk nog dommer. Alleen maar in het leven geroepen om het gepeupel de indruk te geven dat ze iets te zeggen hebben. Het volk wordt er ook nog eens mee voor de gek gehouden omdat men in Den Haag te schijterig is om gewoon eerlijk te zeggen dat ze er zelf ook niet in geloven dat het volk een wijs besluit kan nemen.
bij de Ukraine ben ik mee eens. Maar dit is veel beter te begrijpen.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:48:13 #104
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173597384
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:47 schreef tailfox het volgende:

[..]

bij de Ukraine ben ik mee eens. Maar dit is veel beter te begrijpen.
Kennelijk niet, want ik zie je tot nu toe nog geen samenhangend punt maken.
pi_173597439
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:48 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Kennelijk niet, want ik zie je tot nu toe nog geen samenhangend punt maken.
Mijn rede waarom ik hierop stem is niet interessant. Bedoel je wilt toch niks doen met een referendum dus waarom zijn mijn beweegredenen dan noodzakelijk?
Jij gaat toch niet stemmen.

Verder mensen kunnen zichzelf prima inlezen. Bij vragen stuur ik gewoon qoutes.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:56:24 #106
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173597572
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:50 schreef tailfox het volgende:

[..]

Mijn rede waarom ik hierop stem is niet interessant. Bedoel je wilt toch niks doen met een referendum dus waarom zijn mijn beweegredenen dan noodzakelijk?
Jij gaat toch niet stemmen.

Verder mensen kunnen zichzelf prima inlezen. Bij vragen stuur ik gewoon qoutes.
Jij beweert dat je het begrijpt. Kennelijk is dat niet zo. Je maakt jezelf onsterfelijk belachelijk.
pi_173597589
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:56 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Jij beweert dat je het begrijpt. Kennelijk is dat niet zo. Je maakt jezelf onsterfelijk belachelijk.
Keer op keer bewijs je een trol te zijn.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 11:59:28 #108
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173597627
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:57 schreef tailfox het volgende:

[..]

Keer op keer bewijs je een trol te zijn.
Jammer dat je niets anders kunt dan wijzen en schelden. Probeer eens een inhoudelijke post? En dan niet alleen een quote of een linkje naar een bevooroordeelde bron, maar iets inhoudelijks? En het liefst nog met je mening er bij?

Want tot nu toe ben je niet verder gekomen dan:
- een DNA-databank waar je tegen bent (die al bestaat en waarvan je niet aan kunt geven wat er verandert)
- Noord-Korea
pi_173597723
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:59 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Jammer dat je niets anders kunt dan wijzen en schelden. Probeer eens een inhoudelijke post? En dan niet alleen een quote of een linkje naar een bevooroordeelde bron, maar iets inhoudelijks? En het liefst nog met je mening er bij?

Want tot nu toe ben je niet verder gekomen dan:
- een DNA-databank waar je tegen bent (die al bestaat en waarvan je niet aan kunt geven wat er verandert)
- Noord-Korea
Jammer dat je hier bent zonder iets toetevoegen.
Dat jij tegen referenda bent heeft niks te maken of mensen hier voor moeten stemmen of niet.
Jij geeft geen een rede waarom je hier niet voor zou tekenen.
Je bent alleen aan het haten op referenda.

Maak je eigen topic over hoe erg je referenda haat.
Dan kan het hier gaan over de sleepwet
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 12:06:40 #110
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173597764
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 12:04 schreef tailfox het volgende:

[..]

Jammer dat je hier bent zonder iets toetevoegen.
Dat jij tegen referenda bent heeft niks te maken of mensen hier voor moeten stemmen of niet.
Jij geeft geen een rede waarom je hier niet voor zou tekenen.
Je bent alleen aan het haten op referenda.

Maak je eigen topic over hoe erg je referenda haat.
Dan kan het hier gaan over de sleepwet
Gek, want ik probeer met jou gewoon een inhoudelijke discussie te voeren over de sleepwet. Alleen zit er zo verrekte weinig inhoud bij jou.

'Privacy inleveren' boehoehoe.

Weet je wat, ik help je er stap voor stap doorheen. Begin eens met uit te leggen waarom dat slecht is.
pi_173597825
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 12:06 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Gek, want ik probeer met jou gewoon een inhoudelijke discussie te voeren over de sleepwet. Alleen zit er zo verrekte weinig inhoud bij jou.

'Privacy inleveren' boehoehoe.

Weet je wat, ik help je er stap voor stap doorheen. Begin eens met uit te leggen waarom dat slecht is.
zoals ik al aangaf zijn mijn reden niet van belang.
Sws is het mijn mening.
Kijk ik heb het getekend en vind het belangerijk om het ook aan jullie te delen.

Ik hoor graag waarom mensen dit niet zouden tekenen. Pas als ik vind dat mijn mening belangerijk kan zijn deel ik die
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 12:56:47 #112
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173598531
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 12:09 schreef tailfox het volgende:

[..]

zoals ik al aangaf zijn mijn reden niet van belang.
Sws is het mijn mening.
Kijk ik heb het getekend en vind het belangerijk om het ook aan jullie te delen.

Ik hoor graag waarom mensen dit niet zouden tekenen. Pas als ik vind dat mijn mening belangerijk kan zijn deel ik die
:')
pi_173599151
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 11:42 schreef ITrade het volgende:
Dankjewel voor de herinnering tailfox!
Graag gedaan
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 14:26:13 #114
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173600183
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 12:09 schreef tailfox het volgende:
Kijk ik heb het getekend en vind het belangerijk om het ook aan jullie te delen.
_O_
  woensdag 6 september 2017 @ 00:07:15 #115
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173613173
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:37 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Die ongewenste elementen krijgen die data toch wel als ze er op uit zijn. Waar het mij om gaat is dat tegenstanders van deze wet consequent foute informatie aan het feeden zijn om hun gelijk te halen. DNA-databases, al je e-mails die op straat liggen, je niet meer kunnen verzekeren, Noord-Korea die bij al je data kan. :') :') :')

Er zijn genoeg legitieme en valide redenen te geven om voor of tegen deze wet te zijn, waardoor een eerlijke en goede discussie mogelijk is. Echter wordt dat onmogelijk gemaakt door allerlei polariserende houdingen en domme activistische praat.

Een sleepnet is niets anders dan een enorme berg data die wordt gefilterd op bepaalde triggerwoorden en korte tijd wordt bewaard. Komen er triggers naar voren dan wordt er meer inhoudelijk gekeken naar individuele berichten. Komt daar reden tot onderzoek uit, dan wordt er onderzocht, zo niet, dan wordt de boel op termijn weer verwijderd. Kun je tegen zijn natuurlijk. Snap ik best. Maar onderbouw dat dan en ga niet lopen kwatsen over Noord-Korea en zorgverzekeraars.
Gezien de ICT prestaties van de Nederlandse overheid kunnen ze hun back-ups van de Chinezen terugkopen als het mis gaat maar daar laat ik het dan maar bij. _O- Legereenheid 61398 staat al te wachten om op dat sleepnet mee te surfen. _O- En dat sleepnet is natuurlijk ook voor verzekeraars ook intressant als dat inderdaad een DNA database gaat gaat worden waar ik nu nog aan twijfel.

En als uit jij DNA database blijkt dat je kanker krijgt en een risico bent zou ik je natuurlijk als verzekeraar extra aanpakken. Ik ben geen liefdadigheid instelling. En zou wel iemand inhuren om dat soort data bij de overheid te stelen.

En Noord-Korea staat hier buiten. Die hebben nog een conventionele infrastructuur met vrijwel geen internet.

[ Bericht 3% gewijzigd door Megumi op 06-09-2017 00:28:15 ]
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidű sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
pi_173618822
Wel een gezellige discussie
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173619506
Weer getekend! ^O^
FOK! Because I'm worth it..
  woensdag 6 september 2017 @ 15:04:53 #118
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173621102
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 13:33 schreef Kim-Holland het volgende:
Weer getekend! ^O^
Mag maar 1 keer he..
Staat in de voorwaarden waarmee je akkoord gaat als je tekent.. ;)
pi_173621187
quote:
14s.gif Op woensdag 6 september 2017 15:04 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Mag maar 1 keer he..
Staat in de voorwaarden waarmee je akkoord gaat als je tekent.. ;)
Er was eerder al een handtekeningactie. Bij 5000 was er genoeg binnengehaald om een 2de ronde te mogen beginnen voor het uiteindelijke behaalde doel.
FOK! Because I'm worth it..
  woensdag 6 september 2017 @ 15:09:02 #120
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173621192
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 15:08 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Er was eerder al een handtekeningactie. Bij 5000 was er genoeg binnengehaald om een 2de ronde te mogen beginnen voor het uiteindelijke behaalde doel.
Ah oke
pi_173621593
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 13:33 schreef Kim-Holland het volgende:
Weer getekend! ^O^
Goedzo *O* .
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173621919
refSleepwet twitterde op woensdag 06-09-2017 om 13:58:50 We zijn inmiddels de 25.000 handtekeningen gepasseerd!!! reageer retweet
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173621958
quote:
10s.gif Op woensdag 6 september 2017 15:30 schreef tailfox het volgende:

[..]

Goedzo *O* .
w/
FOK! Because I'm worth it..
pi_173622277
Dit gaat nog wel even duren :(
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173622388
Ik had het al in een ander topic gezet, maar getekend ^O^
pi_173622484
Iedereen met een beetje historische en politieke kennis zou tegen deze wet moeten zijn. Maar ik twijfel nog aan deze actie, want je moet wel erg veel persoonsgegevens afstaan bij deze petitie.
pi_173622543
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 16:08 schreef ITrade het volgende:
Dit gaat nog wel even duren :(
25.000 binnen een paar dagen.

Met dit tempo halen we het wel
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173622581
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 16:22 schreef Rangono het volgende:
want je moet wel erg veel persoonsgegevens afstaan bij deze petitie.
Als je dit nu al een probleem vind zou je deze wet toch juist moeten tekenen?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173622648
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 16:22 schreef Rangono het volgende:
Iedereen met een beetje historische en politieke kennis zou tegen deze wet moeten zijn. Maar ik twijfel nog aan deze actie, want je moet wel erg veel persoonsgegevens afstaan bij deze petitie.
je kan er ook voor kiezen het zelf in televeren..
maar dat is nog meer info
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173622680
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 16:29 schreef ITrade het volgende:

[..]

Als je dit nu al een probleem vind zou je deze wet toch juist moeten tekenen?
Lol ja, zo kun je ook redeneren.

Maar het komt nogal 'scam' achtig over.
pi_173622766
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 16:22 schreef Rangono het volgende:
Iedereen met een beetje historische en politieke kennis zou tegen deze wet moeten zijn. Maar ik twijfel nog aan deze actie, want je moet wel erg veel persoonsgegevens afstaan bij deze petitie.
Twijfelde daardoor toch ook wel heel erg... erg jammer, zal vast (meer) mensen tegenhouden om te tekenen...
pi_173622821
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 16:39 schreef Forbry het volgende:

[..]

Twijfelde daardoor toch ook wel heel erg... erg jammer, zal vast (meer) mensen tegenhouden om te tekenen...
Ja. Maar goed: toch getekend. Je kan overal wel aan gaan twijfelen
pi_173623089
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 16:42 schreef Rangono het volgende:

[..]

Ja. Maar goed: toch getekend. Je kan overal wel aan gaan twijfelen
^O^
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173624118
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 16:42 schreef Rangono het volgende:

[..]

Ja. Maar goed: toch getekend. Je kan overal wel aan gaan twijfelen
Ik ook, maar zullen helaas toch ook mensen zijn die hierdoor anders beslissen vrees ik...
  woensdag 6 september 2017 @ 17:47:36 #135
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_173624155
Ik ben het niet eens met die wet, maar ik ga op een of andere website niet diverse gegevens plaatsen waaronder mijn handtekening (al kan ik natuurlijk van alles verzinnen bedenk ik mezelf net).
pi_173624349
quote:
5s.gif Op woensdag 6 september 2017 17:47 schreef Juup© het volgende:
Ik ben het niet eens met die wet, maar ik ga op een of andere website niet diverse gegevens plaatsen waaronder mijn handtekening (al kan ik natuurlijk van alles verzinnen bedenk ik mezelf net).
zelf uitprinten is een optie.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173624648
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 16:39 schreef Forbry het volgende:

[..]

Twijfelde daardoor toch ook wel heel erg... erg jammer, zal vast (meer) mensen tegenhouden om te tekenen...
Die mensen moeten dan ook niet zeuren als ze straks gehacked worden door hun eigen overheid vanwege ťťn of andere vage zoekterm op google.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173624679
Vind het altijd lastig. Aan ene kant, "ik heb niks te verbergen" (voor de overheid dan, niet voor het publiek toegankelijk), maar aan de andere kant ja het is wel je privacy en zo. Maar als er hierdoor terroristische aanslagen verijdelt kunnen worden dan maakt het mij ook weinig uit. Zolang ze je maar niet gaan bekeuren omdat ze toevallig gedownloade films of zo tegenkomen als ze je controleren :')
pi_173624760
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 18:19 schreef Bas_Verstappen het volgende:
Vind het altijd lastig. Aan ene kant, "ik heb niks te verbergen" (voor de overheid dan, niet voor het publiek toegankelijk), maar aan de andere kant ja het is wel je privacy en zo. Maar als er hierdoor terroristische aanslagen verijdelt kunnen worden dan maakt het mij ook weinig uit. Zolang ze je maar niet gaan bekeuren omdat ze toevallig gedownloade films of zo tegenkomen als ze je controleren :')
Nu kan jeje mening laten horen
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173624780
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 18:24 schreef tailfox het volgende:

[..]

Nu kan jeje mening laten horen
Ja het punt is ik weet het dus niet echt. Ligt er aan wat er met de informatie gedaan wordt of wanneer ergens actie voor wordt ondernomen. Alleen voor terrorisme of ook voor kleine low impact 'crimes' om 't zo maar te zeggen.

Straks krijgen mensen opeens allemaal een boete op de mat omdat ze een gedownloade film hebben gevonden.
  woensdag 6 september 2017 @ 18:29:21 #141
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_173624840
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 17:58 schreef tailfox het volgende:

[..]

zelf uitprinten is een optie.
Dan doe ik dat wel morgen ^O^
pi_173624898
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 18:25 schreef Bas_Verstappen het volgende:

[..]

Ja het punt is ik weet het dus niet echt. Ligt er aan wat er met de informatie gedaan wordt of wanneer ergens actie voor wordt ondernomen. Alleen voor terrorisme of ook voor kleine low impact 'crimes' om 't zo maar te zeggen.

Straks krijgen mensen opeens allemaal een boete op de mat omdat ze een gedownloade film hebben gevonden.
Dan kan je nu minstens tekenen en later een goed doordacht besluit nemen, heb ik vorig jaar ook gedaan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_173624926
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 18:33 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dan kan je nu minstens tekenen en later een goed doordacht besluit nemen, heb ik vorig jaar ook gedaan.
Oh ja, nogal wiedes, ga ik ff doen.

Kan niet wachten tot ze m'n weldoordachte besluit zoals toen met OekraÔne in de prullenbak werpen.
pi_173624975
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 18:25 schreef Bas_Verstappen het volgende:
Ja het punt is ik weet het dus niet echt. Ligt er aan wat er met de informatie gedaan wordt of wanneer ergens actie voor wordt ondernomen. Alleen voor terrorisme of ook voor kleine low impact 'crimes' om 't zo maar te zeggen.
Zo'n beetje als met alle ideŽen waarmee ze voorheen gekomen zijn. Ze roepen A maar doen B.

Ze zullen zeggen dat het is op terrorisme tegen te gaan.

Maar wat ze op aazen is natuurlijk big data en toegang tot alles en iedereen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173625029
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 18:38 schreef ITrade het volgende:

[..]

Zo'n beetje als met alle ideŽen waarmee ze voorheen gekomen zijn. Ze roepen A maar doen B.

Ze zullen zeggen dat het is op terrorisme tegen te gaan.

Maar wat ze op aazen is natuurlijk big data en toegang tot alles en iedereen.
Ja daar ben ik bang voor. En laten we eerlijk zijn. Hoeveel aanslagen zijn hier nou al verijdelt? Ik kan me er vrij weinig herinneren eigenlijk. Dus gaat dit ons land echt veiliger maken of is het weer een extra manier om de staatskas te spekken door idd mensen die gedownload materiaal hebben te beboeten? Ik ben altijd voor extra veiligheid en antiterrorisme maar het moet wel realistisch blijven.

Naja laten we eerst maar zorgen dat dat referendum komt dan kunnen we er wat meer over nadenken.
pi_173628565
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 18:41 schreef Bas_Verstappen het volgende:

[..]

Ja daar ben ik bang voor. En laten we eerlijk zijn. Hoeveel aanslagen zijn hier nou al verijdelt? Ik kan me er vrij weinig herinneren eigenlijk. Dus gaat dit ons land echt veiliger maken of is het weer een extra manier om de staatskas te spekken door idd mensen die gedownload materiaal hebben te beboeten? Ik ben altijd voor extra veiligheid en antiterrorisme maar het moet wel realistisch blijven.

Naja laten we eerst maar zorgen dat dat referendum komt dan kunnen we er wat meer over nadenken.
Goede insteek
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173636916
Iedereen die een probleem heeft met de handtekening. Dat is juist de rede waarom je hier tegen moet zijn.
Stop de sleepwet
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173638575
quote:
1s.gif Op donderdag 7 september 2017 12:36 schreef tailfox het volgende:
Iedereen die een probleem heeft met de handtekening. Dat is juist de rede waarom je hier tegen moet zijn.
Stop de sleepwet
Precies dit!
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173741717
Nederland zakt af.

Zelfs Amnesty international moet zich gaan inzetten voor onze mensenrechten:
https://www.amnesty.nl/qa-over-het-referendum-over-de-sleepnetwet
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173746222
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 21:56 schreef ITrade het volgende:
Nederland zakt af.

Zelfs Amnesty international moet zich gaan inzetten voor onze mensenrechten:
https://www.amnesty.nl/qa-over-het-referendum-over-de-sleepnetwet
Goed uitgelegd door amnesty. Heb het doorgestuurd.

Maar waarom pakt de media dit niet op?
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173746313
Hopelijk tekenen genoeg mensen, dit is echt iets wat je niet moet willen
<hr>
pi_173746382
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 09:12 schreef Dawnbreaker het volgende:
Hopelijk tekenen genoeg mensen, dit is echt iets wat je niet moet willen
De enige manier is meer mensen het te laten zien. Dus vooral doorsturen naar mensen
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173748768
quote:
1s.gif Op woensdag 13 september 2017 09:05 schreef tailfox het volgende:
Maar waarom pakt de media dit niet op?
Geen belang bij natuurlijk.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173812167
quote:
1s.gif Op woensdag 13 september 2017 09:17 schreef tailfox het volgende:

[..]

De enige manier is meer mensen het te laten zien. Dus vooral doorsturen naar mensen
Wordt er nog een beetje gestemd?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173812380
De inlichtingendiensten houden mij sowieso al jaren in de gaten. Zo lang ik niet in het gevang terechtkom vind ik het prima. Niks tegen deze petitie maar ik ga niet tekenen.
pi_173817393
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 september 2017 17:30 schreef ITrade het volgende:

[..]

Wordt er nog een beetje gestemd?
bijna alle vrienden stemmen
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173817420
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 september 2017 17:43 schreef Mutiilation het volgende:
De inlichtingendiensten houden mij sowieso al jaren in de gaten. Zo lang ik niet in het gevang terechtkom vind ik het prima. Niks tegen deze petitie maar ik ga niet tekenen.
wat ga je doen dan als je in gevang komt?
Petitie is nu
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173818266
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 september 2017 21:37 schreef tailfox het volgende:
wat ga je doen dan als je in gevang komt?
Alsnog tekenen natuurlijk :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173824772
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 september 2017 22:07 schreef ITrade het volgende:

[..]

Alsnog tekenen natuurlijk :')
ja beter nu tekenen. *O*
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173825093
niks mis met meer maatregelen om criminaliteit tegen te gaan.

Van mij part planten ze een gps chip in iedereen
hardcoholic
pi_173826526
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 11:28 schreef Ferdii het volgende:
niks mis met meer maatregelen om criminaliteit tegen te gaan.

Van mij part planten ze een gps chip in iedereen
Dat is niet nodig als je al een gps chip angstvallig vasthoudt..
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173827210
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 11:28 schreef Ferdii het volgende:
niks mis met meer maatregelen om criminaliteit tegen te gaan.

Van mij part planten ze een gps chip in iedereen
Ik word verdrietig van dit soort posts ;(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_173827372
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 13:13 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik word verdrietig van dit soort posts ;(
Kan jou het schelen dat ze je kunnen volgen naar werk/vrienden etc?

Wordt pas zorgwekkend als ze je kunnen volgen naar een plaats delict, en daar is het precies goed voor :)
hardcoholic
pi_173827456
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 13:19 schreef Ferdii het volgende:

[..]

Kan jou het schelen dat ze je kunnen volgen naar werk/vrienden etc?

Wordt pas zorgwekkend als ze je kunnen volgen naar een plaats delict, en daar is het precies goed voor :)
Je weet niet wat ermee gebeurt, wie toegang krijgt tot die gegevens en of het Łberhaupt wel veilig is. Het is niet zo simpel als een plaats delict.

Weet je waar ze een soortgelijk privacy-niveau hebben? China. En daar wordt er gigantisch veel misbruik van gemaakt door de regering.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_173827459
Getekend :)
  zondag 17 september 2017 @ 19:26:13 #166
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_173838602
Ik heb getekend.
Not all those who wander are lost.
pi_173859300
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 13:23 schreef Cikx het volgende:
Getekend :)
*O*
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173859310
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 19:26 schreef Mishu het volgende:
Ik heb getekend.
*O*
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173862303
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 19:26 schreef Mishu het volgende:
Ik heb getekend.
^O^
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173862337
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 13:22 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Je weet niet wat ermee gebeurt, wie toegang krijgt tot die gegevens en of het Łberhaupt wel veilig is. Het is niet zo simpel als een plaats delict.

Weet je waar ze een soortgelijk privacy-niveau hebben? China. En daar wordt er gigantisch veel misbruik van gemaakt door de regering.
Alsof ik, als random nette burger, interessant ben voor misbruik. Normen en waarden zijn daarnaast hier een stuk dieper verankerd in de cultuur en wetgeving
hardcoholic
pi_173862450
quote:
1s.gif Op maandag 18 september 2017 22:27 schreef Ferdii het volgende:

[..]

Alsof ik, als random nette burger, interessant ben voor misbruik. Normen en waarden zijn daarnaast hier een stuk dieper verankerd in de cultuur en wetgeving
Een beetje naÔef. Overal kan misbruik van gemaakt worden, echt alles. Er is een reden dat er relatief veel Nederlandse Joden zijn omgekomen, en dat waren ook nette burgers.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_173863958
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 16:22 schreef Rangono het volgende:
Iedereen met een beetje historische en politieke kennis zou tegen deze wet moeten zijn. Maar ik twijfel nog aan deze actie, want je moet wel erg veel persoonsgegevens afstaan bij deze petitie.
dit moet vanwege de kiesraad die deze eisen stelt om een geldige stem uit te brengen.

je kan ook een formuliertje downloaden, invullen en die per post opsturen naar de kiesraad
pi_173864143
quote:
1s.gif Op maandag 18 september 2017 22:27 schreef Ferdii het volgende:

[..]

Alsof ik, als random nette burger, interessant ben voor misbruik. Normen en waarden zijn daarnaast hier een stuk dieper verankerd in de cultuur en wetgeving
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173871530
quote:
1s.gif Op maandag 18 september 2017 22:27 schreef Ferdii het volgende:

[..]

Alsof ik, als random nette burger, interessant ben voor misbruik. Normen en waarden zijn daarnaast hier een stuk dieper verankerd in de cultuur en wetgeving
Ik denk dat de AI dataminer inderdaad gekoppeld is aan normen en waarden. :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173873483
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Grappenmaker dinsdag 19 september 2017 @ 17:01:21 #176
388507 d4v1d
Wat vind je van de Singel?
pi_173873580
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 13:19 schreef Ferdii het volgende:

[..]

Kan jou het schelen dat ze je kunnen volgen naar werk/vrienden etc?

Wordt pas zorgwekkend als ze je kunnen volgen naar een plaats delict, en daar is het precies goed voor :)
Straks leest de AIVD(en bevriende inlichtingendiensten in het buitenland) vrolijk mee in de data welke ziekenhuizen (en waar dus Medisch Beroepsgeheim op van toepassing is) over jou opslaan. Je kan straks geeneens meer je hart luchten tegen de dokter..

Dan kan je die informatie net zo goed zelf op straat gooien.

[ Bericht 5% gewijzigd door d4v1d op 19-09-2017 17:10:24 ]
Op vrijdag 3 oktober 2014 22:08 schreef LompeHork het volgende:
D4v1d is wel een baas _O_
Op zondag 25 september 2016 16:43 schreef Crip het volgende:
Ik vind jou echt een onwijs leuke user.
pi_173873812
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 13:19 schreef Ferdii het volgende:

[..]

Kan jou het schelen dat ze je kunnen volgen naar werk/vrienden etc?

Wordt pas zorgwekkend als ze je kunnen volgen naar een plaats delict, en daar is het precies goed voor :)
Mensen die doen alsof ze niets te verbergen hebben. :')

Die mensen kunnen net zo goed hun porno surfgedrag, pincode en hun medische gegevens op straat pleuren als ze dat echt vinden.

Bovendien weten we niet wat in de toekomst mogelijk informatie wordt die je liever privť had gehouden. Afhankelijk van de regering die ooit aan de macht komt of mogelijkheden voor mensen om informatie te misbruiken.
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
  dinsdag 19 september 2017 @ 20:03:03 #178
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_173876536
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 september 2017 17:16 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]

Mensen die doen alsof ze niets te verbergen hebben. :')

Die mensen kunnen net zo goed hun porno surfgedrag, pincode en hun medische gegevens op straat pleuren als ze dat echt vinden.

Bovendien weten we niet wat in de toekomst mogelijk informatie wordt die je liever privť had gehouden. Afhankelijk van de regering die ooit aan de macht komt of mogelijkheden voor mensen om informatie te misbruiken.
Er kunnen ook dingen gehackt worden. Dan weten we straks bijvoorbeeld dat Rutte van furry's houdt ofzo _O- het kan hen ook overkomen namelijk.
Not all those who wander are lost.
pi_173882612
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173882659
quote:
13s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:35 schreef Farenji het volgende:
Ik vind dat je verdomd veel persoonsgegevens moet afstaan om die petitie te tekenen. Geboortedatum en -plaats, adres, officiele voornaam, "handtekening"? Dit lijkt bijna op een schimmige fishing scam. Naam en email moet voldoende zijn. Niet getekend daarom.
Gast, dit gaat om het houden van een officieel referendum :')

Niet meer dan logisch dat ff gechecked wordt of je het ook echt bent.
  woensdag 20 september 2017 @ 08:18:09 #181
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_173883165
Hoeveel handtekeningen hebben ze al? Hoop echt dat ze het niet halen.
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_173884091
quote:
14s.gif Op woensdag 20 september 2017 08:18 schreef MichaelScott het volgende:
Hoeveel handtekeningen hebben ze al? Hoop echt dat ze het niet halen.
Mag ik weten waarom?
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173884491
quote:
14s.gif Op woensdag 20 september 2017 08:18 schreef MichaelScott het volgende:
Hoeveel handtekeningen hebben ze al? Hoop echt dat ze het niet halen.
Je wordt graag gecontroleerd met alles?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  woensdag 20 september 2017 @ 15:36:05 #184
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_173891017
quote:
2s.gif Op woensdag 20 september 2017 09:36 schreef tailfox het volgende:

[..]

Mag ik weten waarom?
De gemiddelde Nederlander heeft veel te weinig kennis/intelligentie om iets verstandigs te kunnen zeggen in een referendum.

Dat zie je heel goed aan de bangmakerij en het inspelen op emotie met valse argumenten.
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
  Grappenmaker woensdag 20 september 2017 @ 15:40:53 #185
388507 d4v1d
Wat vind je van de Singel?
pi_173891120
quote:
0s.gif Op woensdag 20 september 2017 15:36 schreef MichaelScott het volgende:

[..]

De gemiddelde Nederlander heeft veel te weinig kennis/intelligentie om iets verstandigs te kunnen zeggen in een referendum.

Dat zie je heel goed aan de bangmakerij en het inspelen op emotie met valse argumenten.
Wie moet er dan beslissen? De politiek heeft van dit gebied (ICT) ook geen kennis.
Op vrijdag 3 oktober 2014 22:08 schreef LompeHork het volgende:
D4v1d is wel een baas _O_
Op zondag 25 september 2016 16:43 schreef Crip het volgende:
Ik vind jou echt een onwijs leuke user.
pi_173891234
quote:
0s.gif Op woensdag 20 september 2017 15:36 schreef MichaelScott het volgende:

[..]

De gemiddelde Nederlander heeft veel te weinig kennis/intelligentie om iets verstandigs te kunnen zeggen in een referendum.

Dat zie je heel goed aan de bangmakerij en het inspelen op emotie met valse argumenten.
Welke argumenten zijn fout dan?
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174025668
quote:
'Aantal datalekken bij overheden in eerste half jaar al hoger dan in heel 2016'
Uit cijfers van de Autoriteit Persoonsgegevens blijkt dat in het eerste helft van dit jaar al meer datalekken door overheden zijn gemeld dan in heel 2016. Dat schrijft het blad Binnenlands Bestuur. Uit eigen onderzoek blijkt dat de kosten van het verwerken van lekken jaarlijks 4,6 miljoen euro zijn.
Zo zijn er in de eerste helft van dit jaar in totaal 940 datalekken bij de Autoriteit Persoonsgegevens gemeld, ten opzichte van 825 in heel 2016. De datelekken zijn in de meeste gevallen ontstaan doordat persoonsgegevens naar de verkeerde ontvanger zijn verstuurd. Dat gebeurde in 41 procent van de gemelde gevallen.
In 13 procent van de gevallen ging het om gegevens die onbedoeld gepubliceerd zijn en bij 10 procent ging het om kwijtgeraakte of gestolen apparaten of documenten. Volgens het blad komt 5 procent van de meldingen voort uit een infectie door ransomware of door phishing. Wat de oorzaken in de overige gevallen waren, meldt het blad niet in zijn bericht.
Het aantal uren dat een gemeente in het verwerken van een datalek steekt zou sterk verschillen. Het kan gaan om een halve dag maar ook om meerdere weken. Op basis van eigen onderzoek meldt Binnenlands bestuur dat gemeenten gemiddeld ongeveer 32 uur kwijt zijn door een datalek. Die tijd gaat op aan het melden en het verwerken ervan. Dat zou de overheid jaarlijks 4,6 miljoen euro kosten.
In mei bleek al dat gemeenten meer datalekken meldden bij de privacywaakhond. Het Radio 1-programma Reporter Radio publiceerde aan het begin van dit jaar de resultaten van een steekproef, waaruit naar voren kwam dat gemeenten de helft van hun datalekken niet melden. Ook zouden burgers vaak niet worden ingelicht.
https://tweakers.net/nieu(...)an-in-heel-2016.html

Wie vertrouwd deze overheid onze data toe?
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174025807
We gaan de goede kant op
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174026206
quote:
17s.gif Op woensdag 27 september 2017 10:02 schreef tailfox het volgende:
We gaan de goede kant op
Misschien dankzij Lubach?

“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_174026306
quote:
0s.gif Op woensdag 27 september 2017 10:32 schreef ITrade het volgende:

[..]

Misschien dankzij Lubach?

nogal oude aflevering
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174026406
quote:
10s.gif Op woensdag 27 september 2017 10:38 schreef tailfox het volgende:

[..]

nogal oude aflevering
Ohja ik zie het nu, zag hem van de week langskomen dus dacht dat het van een nieuw seizoen was.

Maar zo te zien gaat het aantal stemmen niet zo snel omhoog?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_174026435
quote:
0s.gif Op woensdag 27 september 2017 10:44 schreef ITrade het volgende:

[..]

Ohja ik zie het nu, zag hem van de week langskomen dus dacht dat het van een nieuw seizoen was.

Maar zo te zien gaat het aantal stemmen niet zo snel omhoog?
De media doet te weinig
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174026990
quote:
10s.gif Op woensdag 27 september 2017 10:46 schreef tailfox het volgende:

[..]

De media doet te weinig
Klopt, maar dat zal niet zonder reden zijn.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_174027212
quote:
0s.gif Op woensdag 27 september 2017 11:14 schreef ITrade het volgende:

[..]

Klopt, maar dat zal niet zonder reden zijn.
Heel simpel geen tokkie gehalte
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174175784
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174175805
quote:
0s.gif Op woensdag 27 september 2017 10:32 schreef ITrade het volgende:

[..]

Misschien dankzij Lubach?

Lubach had zondag wel een aflevering over deze wet
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174175823
quote:
10s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 21:12 schreef tailfox het volgende:

[..]

Lubach had zondag wel een aflevering over deze wet
En de site kon het niet aan :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_174175862
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 21:12 schreef Nattekat het volgende:

[..]

En de site kon het niet aan :')
echt?
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174175928
quote:
10s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 21:13 schreef tailfox het volgende:

[..]

echt?
Echt niet.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_174175992
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 21:15 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Echt niet.
Hopelijk hebben die mensen later wel gestemd
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174177488
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 21:16 schreef tailfox het volgende:

[..]

Hopelijk hebben die mensen later wel gestemd
Als ze het niet alweer vergeten waren :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_174181826
We zijn al over de 200000. nog 100000.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174235237
quote:
10s.gif Op woensdag 4 oktober 2017 07:09 schreef tailfox het volgende:
We zijn al over de 200000. nog 100000.
Gaan we het dan toch halen? :D
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_174235513
250k gepasseerd :)
pi_174235767
Het AD heeft er ook een stukje in de krant over staan
pi_174236838
Gaat echt hard nu :9
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_174251287
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174251290
Al meer dan 264.000 keer getekend!
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174251560
Toch nog altijd te weinig aandacht voor dit belangrijk punt. Kom op mensen!
<hr>
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 11:21:52 #211
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_174251714
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 11:10 schreef Dawnbreaker het volgende:
Toch nog altijd te weinig aandacht voor dit belangrijk punt. Kom op mensen!
Ik heb ook weer even overal gedeeld :P

Iedereen: vraag ook gelijk of je vader/moeder/neef het wil ondertekenen!
Not all those who wander are lost.
pi_174252962
tot wanneer loopt de actie? ga ik het wel even een radio item maken
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174253014
quote:
17s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 12:44 schreef tailfox het volgende:
tot wanneer loopt de actie? ga ik het wel even een radio item maken
Op die site tot 12 okt. 16 okt moet alles ingeleverd worden.
Ņ
pi_174253057
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 12:47 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Op die site tot 12 okt. 16 okt moet alles ingeleverd worden.
even kijken of ik er tijd voor he
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174253117
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 12:50 schreef tailfox het volgende:

[..]

even kijken of ik er tijd voor he
Welke radio loop je stage dan ?
Ņ
  Grappenmaker zaterdag 7 oktober 2017 @ 14:00:57 #216
388507 d4v1d
Wat vind je van de Singel?
pi_174254263
quote:
17s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 12:44 schreef tailfox het volgende:
tot wanneer loopt de actie? ga ik het wel even een radio item maken
Als je zelf een topic erover opent hoef je deze vraag toch niet te stellen..

[ Bericht 0% gewijzigd door d4v1d op 07-10-2017 14:08:42 ]
Op vrijdag 3 oktober 2014 22:08 schreef LompeHork het volgende:
D4v1d is wel een baas _O_
Op zondag 25 september 2016 16:43 schreef Crip het volgende:
Ik vind jou echt een onwijs leuke user.
pi_174260253
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 14:00 schreef d4v1d het volgende:

[..]

Als je zelf een topic erover opent hoef je deze vraag toch niet te stellen..
dat is geheim.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174260268
Al meer dan 271.000 keer getekend
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174260667
Dus +- 8000 per dag. 16 oktober met het huidige tempo.

Muah.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_174260723
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 18:38 schreef Nattekat het volgende:
Dus +- 8000 per dag. 16 oktober met het huidige tempo.

Muah.
ja en dat redden we niet.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174260797
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 18:40 schreef tailfox het volgende:

[..]

ja en dat redden we niet.
Maar goed dat 8000 vandaag tot nu is, en dat vandaag een mindere dag is tov de rest.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Grappenmaker zaterdag 7 oktober 2017 @ 18:46:24 #222
388507 d4v1d
Wat vind je van de Singel?
pi_174260866
Je weet niet hoeveel er per post binnenkomen bij de kiesraad.

Maar die kan je ook als foutmarge zien voor alle ongeldige ondertekeningen.
Op vrijdag 3 oktober 2014 22:08 schreef LompeHork het volgende:
D4v1d is wel een baas _O_
Op zondag 25 september 2016 16:43 schreef Crip het volgende:
Ik vind jou echt een onwijs leuke user.
pi_174260872
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 18:44 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Maar goed dat 8000 vandaag tot nu is, en dat vandaag een mindere dag is tov de rest.
jup kan nog veel gebeuren
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174260905
quote:
11s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 18:46 schreef d4v1d het volgende:
Je weet niet hoeveel er per post binnenkomen bij de kiesraad.

Maar die kan je ook als foutmarge zien voor alle ongeldige ondertekeningen.
Ik denk dat we er 3200000 nodig hebben +de brieven om de foutmarge eruit te halen
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174261209
272.000
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174261214
nu zitten we op duizend per half uur
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174261586
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 19:01 schreef tailfox het volgende:
nu zitten we op duizend per half uur
niet allemaal fake inschrijvingen doen joh :{w

:D :+
pi_174261875
quote:
11s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 18:46 schreef d4v1d het volgende:
Je weet niet hoeveel er per post binnenkomen bij de kiesraad.

Maar die kan je ook als foutmarge zien voor alle ongeldige ondertekeningen.
Precies
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_174262599
Uiteindelijk toch meer dan ik in eerste instantie had verwacht!
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_174263290
Hopelijk besteed Arjen lubach nog even aandacht aan.
pi_174263377
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:13 schreef 6star6lord6 het volgende:
Hopelijk besteed Arjen lubach nog even aandacht aan.
ja gewoon nog een keer jwtz
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:19:22 #232
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_174263422
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:17 schreef tailfox het volgende:

[..]

ja gewoon nog een keer jwtz
Ik denk dat ze gewoon de straat op moeten met een hoop vrijwilligers. Er zijn veel ouderen bijvoorbeeld die net na WO2 geboren zijn en dus wel willen tekenen maar geen internet hebben.
Not all those who wander are lost.
pi_174263432
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:19 schreef Mishu het volgende:

[..]

Ik denk dat ze gewoon de straat op moeten met een hoop vrijwilligers. Er zijn veel ouderen bijvoorbeeld die net na WO2 geboren zijn en dus wel willen tekenen maar geen internet hebben.
Waar kan ik me inschrijven als vrijwilliger?
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:20:03 #234
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_174263435
Kunnen ze de aanvraag eigenlijk afkeuren omdat het digitale handtekeningen zijn?
Not all those who wander are lost.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:20:20 #235
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_174263441
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:19 schreef tailfox het volgende:

[..]

Waar kan ik me inschrijven als vrijwilliger?
Ik zou ze e-mailen dan.
Not all those who wander are lost.
pi_174263450
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:17 schreef tailfox het volgende:

[..]

ja gewoon nog een keer jwtz
Net zoals bij Ludo Sanders. ;) Dit zal wel helpen denk ik.
pi_174263464
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:20 schreef Mishu het volgende:
Kunnen ze de aanvraag eigenlijk afkeuren omdat het digitale handtekeningen zijn?
Dat is bij de vorige referendum ook niet gebeurt.
pi_174263523
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:21 schreef 6star6lord6 het volgende:

[..]

Dat is bij de vorige referendum ook niet gebeurt.
Klopt, je moet het wel allemaal printen en (in Zoetermeer?) bezorgen bij de belastingdienst.
Trots daw veur Twente bint!
pi_174263557
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:20 schreef Mishu het volgende:

[..]

Ik zou ze e-mailen dan.
wil je ook meehelpen dan sta ik niet alleen(regio eindhoven dan)
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06:06 #240
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_174264771
273.000 nu :P

1.000 in 2 uur tijd.
Not all those who wander are lost.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06:29 #241
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_174264794
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:24 schreef tailfox het volgende:

[..]

wil je ook meehelpen dan sta ik niet alleen(regio eindhoven dan)
Ik kom niet uit die omgeving ;)
Not all those who wander are lost.
pi_174266791
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:06 schreef Mishu het volgende:

[..]

Ik kom niet uit die omgeving ;)
welke omgeving wel O+
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174271096
Zijn we er al?

Ik heb mijn burgerplicht gedaan!
pi_174275951
quote:
5s.gif Op zondag 8 oktober 2017 00:53 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:
Zijn we er al?

Ik heb mijn burgerplicht gedaan!
nee we zijn er nog niet.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  zondag 8 oktober 2017 @ 11:08:42 #245
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_174276120
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:59 schreef tailfox het volgende:

[..]

welke omgeving wel O+
Is geheim :P Privacy jetweetz ;)
Not all those who wander are lost.
  zondag 8 oktober 2017 @ 11:11:40 #246
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_174276158
300000 is best een hoop.
Iemand een idee waarom ze bij dat aantal zijn gekomen?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_174276164
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 11:11 schreef Kaneelstokje het volgende:
300000 is best een hoop.
Iemand een idee waarom ze bij dat aantal zijn gekomen?
klonk mooi
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  zondag 8 oktober 2017 @ 12:13:37 #248
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_174277292
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 11:11 schreef Kaneelstokje het volgende:
300000 is best een hoop.
Iemand een idee waarom ze bij dat aantal zijn gekomen?
Genoeg mensen die het belangrijk vinden. Drempel opwerpen etc.
Not all those who wander are lost.
pi_174277394
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 11:11 schreef Kaneelstokje het volgende:
300000 is best een hoop.
Iemand een idee waarom ze bij dat aantal zijn gekomen?
Natte vinger.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_174278517
TT aangepast.
Some things should be simple; even an end has a start
  zondag 8 oktober 2017 @ 13:34:51 #251
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_174278665
quote:
1s.gif Op zondag 8 oktober 2017 10:56 schreef tailfox het volgende:

[..]

nee we zijn er nog niet.
Helaas :{ Ik heb het formulier 2,5 week geleden per post opgestuurd.
pi_174279322
Ga maar uit van 335.000 benodigde handtekeningen, vorige keer werd iets van 10% afgekeurd.
pi_174280624
quote:
4s.gif Op zondag 8 oktober 2017 13:27 schreef Leonos het volgende:
TT aangepast.
waar ?
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174280909
Sl
quote:
1s.gif Op zondag 8 oktober 2017 15:28 schreef tailfox het volgende:

[..]

waar ?
Sleep wet = sleepwet
Some things should be simple; even an end has a start
pi_174280955
quote:
4s.gif Op zondag 8 oktober 2017 15:47 schreef Leonos het volgende:
Sl

[..]

Sleep wet = sleepwet
bedankt
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174281196
quote:
2s.gif Op zondag 8 oktober 2017 14:08 schreef Guus_Geluk7 het volgende:
Ga maar uit van 335.000 benodigde handtekeningen, vorige keer werd iets van 10% afgekeurd.
Alles wat per post komt zit nog niet bij de telling op de site. Denk dat 335 wel gehaald gaat worden.
Ņ
  zondag 8 oktober 2017 @ 17:19:57 #257
286575 Roces18
Chef de party
pi_174282467
Volgens mij gebruiken ze het sleepwetreferendum om al mijn gegevens plus handtekening te bemachtigen om vervolgens hiervan misbruik te maken. Nou dacht het niet he.
pi_174282491
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 17:19 schreef Roces18 het volgende:
Volgens mij gebruiken ze het sleepwetreferendum om al mijn gegevens plus handtekening te bemachtigen om vervolgens hiervan misbruik te maken. Nou dacht het niet he.
dan stuur je het via de post.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  zondag 8 oktober 2017 @ 17:24:49 #259
286575 Roces18
Chef de party
pi_174282537
quote:
10s.gif Op zondag 8 oktober 2017 17:21 schreef tailfox het volgende:

[..]

dan stuur je het via de post.
ja ja , zoeken ze uit waar ik mijn inkt koop en dan vragen ze alle camerabeelden op om vervolgens mij om 5 uur nachts met een at uit bed te lichten, nee bedankt
pi_174282568
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 17:24 schreef Roces18 het volgende:

[..]

ja ja , zoeken ze uit waar ik mijn inkt koop en dan vragen ze alle camerabeelden op om vervolgens mij om 5 uur nachts met een at uit bed te lichten, nee bedankt
`Je maakt een grapje toh?
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  Grappenmaker zondag 8 oktober 2017 @ 17:51:29 #261
388507 d4v1d
Wat vind je van de Singel?
pi_174282987
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 17:24 schreef Roces18 het volgende:

[..]

ja ja , zoeken ze uit waar ik mijn inkt koop en dan vragen ze alle camerabeelden op om vervolgens mij om 5 uur nachts met een at uit bed te lichten, nee bedankt
:') _O-
Op vrijdag 3 oktober 2014 22:08 schreef LompeHork het volgende:
D4v1d is wel een baas _O_
Op zondag 25 september 2016 16:43 schreef Crip het volgende:
Ik vind jou echt een onwijs leuke user.
  Grappenmaker zondag 8 oktober 2017 @ 18:01:29 #262
388507 d4v1d
Wat vind je van de Singel?
pi_174283100
quote:
10s.gif Op zondag 8 oktober 2017 15:50 schreef tailfox het volgende:

[..]

bedankt
Ik kon het niet langer handelen en had een TR gezet :P
Op vrijdag 3 oktober 2014 22:08 schreef LompeHork het volgende:
D4v1d is wel een baas _O_
Op zondag 25 september 2016 16:43 schreef Crip het volgende:
Ik vind jou echt een onwijs leuke user.
pi_174283265
280.000

We hebben nog ťťn keer Lubach nodig.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_174283318
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 18:10 schreef Nattekat het volgende:
280.000

We hebben nog ťťn keer Lubach nodig.
gewoon 1x uitgebreid in NOS journaal
  zondag 8 oktober 2017 @ 18:14:34 #265
78918 SeLang
Black swans matter
pi_174283328
quote:
1s.gif Op zondag 8 oktober 2017 18:13 schreef mschol het volgende:

[..]

gewoon 1x uitgebreid in NOS journaal
Die zullen het wel doodzwijgen
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
pi_174283331
quote:
1s.gif Op zondag 8 oktober 2017 18:13 schreef mschol het volgende:

[..]

gewoon 1x uitgebreid in NOS journaal
Rip server
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 8 oktober 2017 @ 18:29:01 #267
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_174283554
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 18:10 schreef Nattekat het volgende:
280.000

We hebben nog ťťn keer Lubach nodig.
Het is zo spannend. Dit topic wordt bijna mijn favoriete bezigheid _O-
Not all those who wander are lost.
pi_174283799
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 18:10 schreef Nattekat het volgende:
280.000

We hebben nog ťťn keer Lubach nodig.
ja
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174285677
o5LBSIc_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium
Waarom moest die wet ook al weer komen? In Nederland gaat het nog beter.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_174286524
Ik zal mijn familie ook laten tekenen.
pi_174286872
Nog 15k. Het kan vanavond al gebeuren als het weer genoemd wordt :~

Anders zeker aan het begin van aankomende week.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_174289025
Nou, geregeld :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_174290890
quote:
1s.gif Op zondag 8 oktober 2017 20:11 schreef Nattekat het volgende:
[ afbeelding ]
Waarom moest die wet ook al weer komen? In Nederland gaat het nog beter.
ik zie niks.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174290909
quote:
1s.gif Op zondag 8 oktober 2017 22:52 schreef tailfox het volgende:

[..]

ik zie niks.
Precies.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 8 oktober 2017 @ 22:57:07 #276
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_174290997
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 20:41 schreef 6star6lord6 het volgende:
Ik zal mijn familie ook laten tekenen.
^O^
Not all those who wander are lost.
pi_174291178
4000 handtekeningen erbij in 2 uur tijd. Lubachheld _O_

Ik ga alvast de champagne gereedmaken.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_174292577
Al meer dan 289.000 keer getekend!
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174294649
Meer dan 292.000 inmiddels, waarbij ook mijn formulier.
pi_174296117
Nog 7k *O*
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174298822
Nog maar 4000 nu, gaat rap _O_
  maandag 9 oktober 2017 @ 13:24:50 #282
78918 SeLang
Black swans matter
pi_174299491
297k

Aftelp0rn
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
pi_174299735
Whoopwhoop :9
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 9 oktober 2017 @ 14:26:07 #284
78918 SeLang
Black swans matter
pi_174300694
298k
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
  maandag 9 oktober 2017 @ 14:36:19 #285
78918 SeLang
Black swans matter
pi_174300903
299k
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
pi_174300917
:D
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 9 oktober 2017 @ 14:37:16 #287
78918 SeLang
Black swans matter
pi_174300928
Nog een uurtje?
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
  maandag 9 oktober 2017 @ 14:39:25 #288
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_174300980
Bijna :)
En dan voor 16 oktober nog 30.000 er bovenop zou mooi zijn, dit om mogelijke onjuiste stemmen op te vullen zeg maar.
  maandag 9 oktober 2017 @ 14:46:47 #289
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_174301124
Oei da's dus oppassen met chickies scoren op Omegle.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
  maandag 9 oktober 2017 @ 15:30:40 #290
78918 SeLang
Black swans matter
pi_174302176
>300k *O*
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
pi_174302292
quote:
10s.gif Op maandag 9 oktober 2017 15:30 schreef SeLang het volgende:
>300k *O*
*G*
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_174302727
Getekend...
pi_174302768
quote:
99s.gif Op maandag 9 oktober 2017 15:54 schreef So_Surreal het volgende:
niet getekend...
Zonder wrijving geen glans
pi_174302859
Hiep hiep *O*
pi_174310355
item is nu pas op nos journaal :')
pi_174310440
quote:
1s.gif Op maandag 9 oktober 2017 20:17 schreef mschol het volgende:
item is nu pas op nos journaal :')
Typisch.
Ņ
pi_174317051
329K al :o
  Grappenmaker dinsdag 10 oktober 2017 @ 08:20:42 #298
388507 d4v1d
Wat vind je van de Singel?
pi_174318661
333K
Op vrijdag 3 oktober 2014 22:08 schreef LompeHork het volgende:
D4v1d is wel een baas _O_
Op zondag 25 september 2016 16:43 schreef Crip het volgende:
Ik vind jou echt een onwijs leuke user.
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 09:09:24 #299
78918 SeLang
Black swans matter
pi_174319031
quote:
2s.gif Op zondag 8 oktober 2017 14:08 schreef Guus_Geluk7 het volgende:
Ga maar uit van 335.000 benodigde handtekeningen, vorige keer werd iets van 10% afgekeurd.
>334.000 nu
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 09:33:04 #300
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_174319280
quote:
1s.gif Op maandag 9 oktober 2017 20:20 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Typisch.
Was i.d.d. te verwachten. Het is al heel wat dat NPO er aandacht aan besteed.
  Grappenmaker woensdag 11 oktober 2017 @ 06:16:12 #301
388507 d4v1d
Wat vind je van de Singel?
pi_174342601
350K

Feest *O*

Edit: volgende is hier GC / Stop de sleepwet (Referendum) #2
Op vrijdag 3 oktober 2014 22:08 schreef LompeHork het volgende:
D4v1d is wel een baas _O_
Op zondag 25 september 2016 16:43 schreef Crip het volgende:
Ik vind jou echt een onwijs leuke user.
abonnementen ibood.com