abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173594654
sleepwet

De Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, ook wel sleepwet, geeft een uitbreiding van de middellen die de diensten (AIVD en MIVD) mogen inzetten. De grootste veranderingen zijn:
Er mag een zogenaamd “sleepnet” worden ingezet om massaal online communicatie af te luisteren, ook van niet verdachte burgers. Zo mag een hele wijk afgeluisterd worden als er een verdacht persoon in woont.
Alle geautomatiseerde apparaten mogen gehacked worden. Denk bijvoorbeeld aan uw telefoon, computer of pacemaker.
Er kan een geheime DNA-databank aangelegd worden waar iedereen in terecht kan komen.
Verzamelde data mag met buitenlandse inlichtingendiensten gedeeld worden, ook zonder deze eerst te analyseren.


Teken hier. Kost 2 seconden.
https://teken.sleepwet.nl
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 08:51:55 #2
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173594702
Ik ben voor. Heb niets te verbergen.

:)
pi_173594758
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 08:51 schreef BadderHaring het volgende:
Ik ben voor. Heb niets te verbergen.

:)
ook niet voor noord Korea ?
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173594769
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 08:51 schreef BadderHaring het volgende:
Ik ben voor. Heb niets te verbergen.

:)
leuk leesvoer voor je.

quote:
Privacy
people
"Ik heb niks te verbergen" is een vaak gehoorde uitspraak tijdens een gesprek waarin het gaat over privacy of privacyaantastende maatregelen vanuit de overheid of het bedrijfsleven. Sommige mensen willen daar eigenlijk alleen maar mee zeggen dat ze niks op hun kerfstok hebben. Anderen zijn echt van mening dat ze niks te verbergen hebben. Het is hoe dan ook een gevaarlijke uitspraak, want iedereen heeft wat te verbergen. Namelijk, zijn of haar privézaken.

Privacy, wat is dat nou eigenlijk?
Over privacy is de laatste tijd veel te doen. Je hoort erover op het nieuws en leest erover in kranten. Maar wat is dat nou eigenlijk, dat privacy? Het beste kan dit uitgelegd worden met de volgende twee voorbeelden. Als je met je kinderen over straat loopt weet iedereen dat je ooit een keer met je partner naar bed bent geweest. Maar hoewel dat niet iets is om voor te schamen en het grootste deel van de wereldbevolking ooit een keer sex heeft gehad, heb je toch liever niet dat iemand toekijkt op het moment dat je sex hebt. Van iedereen die naar het toilet gaat weet je dat die zeer waarschijnlijk gaat voor een kleine of grote boodschap. En hoewel ook dit niet iets is om voor te schamen en iedereen regelmatig het toilet bezoekt, heb je toch liever niet dat iemand toekijkt op het moment dat je naar het toilet gaat. Dat gevoel, die behoefte om op sommige moment met rust gelaten te worden, dat is privacy. En het is dus niet zozeer omdat je iets te verbergen hebt, maar omdat je simpelweg geen behoefte hebt aan pottekijkers.

Het voorbeeld van sex en naar het toilet gaan zijn duidelijke en extreme voorbeelden van privacy, maar privacy is meer dan dat. Privacy is ook over straat lopen zonder dat je begluurd wordt via vele camera's, boodschappen doen zonder dat iedereen bijhoudt wat je koopt [1], met de auto of het openbaar vervoer reizen zonder dat iedereen vastlegt waar je heen gaat of medische zaken bespreken met een specialist zonder dat iedereen mee kan lezen over je problemen. Privacy zit zonder dat we het merken in een heleboel dingen.

Hoewel privacy in feite niet meer is dan een gevoel, is het wel een zeer belangrijk gevoel. Het is een gevoel van vrijheid dat jou maakt tot wie je bent, waardoor jij kan zijn wie je graag wilt zijn, waardoor je niet geremd wordt in het vormen van meningen en het kunnen uiten ervan, waardoor jij je creativiteit kan ontplooien zodat jij als mens tot je recht komt. Zonder dit gevoel kan je niet volledig jezelf zijn. Zonder privacy kan je geen volwaardig mens zijn. We kunnen daarmee dus stellen dat privacy een eerste levensbehoefte is. Daar moeten we dus zorgvuldig mee omgaan.

Jezelf kunnen zijn
Volgens Van Dale [2] betekent privacy "de mogelijkheid om in eigen omgeving helemaal zichzelf te zijn". Hoe en wanneer jij jezelf bent, dat bepaal je zelf. Daar kan en heeft niemand anders wat over te zeggen. Iedereen kan daarmee dus voor zichzelf bepalen wat voor hem of haar onder privacy valt en wat niet. Wanneer een overheidsinstantie roept dat bij bepaalde maatregelen de privacy niet wordt geschonden, dan is dat dus zeer eigenaardig. Het is namelijk helemaal niet aan hen om te bepalen wanneer iemands privacy wordt geschonden. Het enige dat anderen, namelijk Nederlandse rechters, over iemands privacy kunnen zeggen is of een bepaalde schending ervan strafbaar is of niet. Als meneer de Vries een abonnement op de Donald Duck heeft en hij wil dat voor zichzelf houden, dan is dat zijn goed recht. Als hij zijn medische situatie geheim wil houden, dan is ook dat zijn goed recht. Bij het tegen de wil van meneer de Vries in openbaar maken van zijn abonnement op de Donald Duck zal hij aanzienlijk meer moeite moeten doen om bij de rechter zijn gelijk te halen dan wanneer iemand zijn medische gegevens openbaart. Maar in beide gevallen is hij de enige die kan bepalen of hij zich in zijn privacy aangetast voelt of niet.

Waar ligt de grens?
In de afgelopen 20 jaar zijn heel wat maatregelen doorgevoerd die een negatieve invloed hebben op de privacy, wat iedereen klaarblijkelijk prima vindt. Echter, als 20 jaar geleden iemand naar je toe zou komen en zeggen: "vanaf morgen gaan we vastleggen wanneer en waarheen je met het openbaar vervoer of de auto reist, bijhouden wat je koopt bij welke winkel, je met camera's volgen als je in grote steden loopt, vastleggen wanneer en met wie je communiceert, je medische gegevens in een grote database plaatsen waarbij je geen zicht hebt wie deze gegevens opvraagt en leest, een zo compleet mogelijk profiel van je kind aanleggen, wil de overheid je vingerafdrukken voor in het paspoort, mag de politie je zonder enige verdenking op bepaalde openbare plekken fouilleren, bouwen vele commerciële bedrijven profielen van iedereen op over persoonlijke voorkeuren en draagt iedereen een apparaatje bij zich waarmee iemands doen en laten gevolgd kan worden", dan zou dat waarschijnlijk op bijna iedereen zeer beangstigend overkomen. Grote kans dat dit hele land op z'n kop zou staan. Echter, nu het zo geleidelijk gebeurt hoor je bijna niemand klagen.

De grote vraag is nu: hoe ziet Nederland er over 20 jaar uit? Niemand kan daar antwoord op geven, ook de overheid niet. Voor veel mensen is de huidige situatie op het gebied van privacyaantastende maatregelen al onacceptabel. Als Nederland op de huidige voet doorgaat, zitten we straks in een situatie die voor alle Nederlanders onacceptabel is. Maar moeten we het zover laten komen en is er dan nog wel een weg terug [3]? Het is van groot belang dat iedere Nederlander nu al voor zichzelf bepaalt waar die grens ligt. Wat is wel acceptabel en wanneer gaan de Nederlandse overheid en het Nederlands bedrijfsleven te ver met hun maatregelen?

Gevaren bij schending van de privacy
Bij de massale opslag van informatie door de overheid en bedrijven is vaak slecht of zelfs geen zicht op wat er precies over iemand wordt bijgehouden en wat er met die informatie gebeurt. Laat staan dat de mogelijkheid bestaat om fouten de corrigeren of om informatie te laten verwijderen. Ook het inzichtelijk krijgen wie privé-informatie opvraagt en om welke reden is vaak lastig of zelfs onmogelijk. Het grote gevaar bij deze ontransparante manier van gegevensopslag is dat met die gegevens beslissingen over jou genomen kunnen worden waarbij je geen zicht hebt op basis waarvan deze genomen worden en of deze beslissingen dus terecht zijn.

Niet alleen de gegevens zelf moeten correct zijn, ook de bijbehorende context moet juist en volledig zijn. Als de politie je ooit betrapt heeft op het binnen dringen van een huis via een openstaand keukenraam, dan kan dat onnodig vervelende gevolgen hebben als ze daarbij vergeten te vermelden dat het je eigen huis betrof omdat de deur achter je was dichtgewaaid. Informatie zonder de juiste context laat ruimte over voor eigen interpretatie met alle mogelijke gevolgen vandien.

Een ander gevaarlijk punt bij het vastleggen van privé-informatie is dat als een bepaald gebruik van informatie op dit moment verboden is volgens de Nederlandse wet, dat niet garandeert dat dat in de toekomst nog steeds zo is [4]. Heb je onder persoonlijk gestelde voorwaarden persoonsgegevens afgegeven, dan is het mogelijk dat aan die voorwaarden in de toekomst niet voldaan wordt. Of het mogelijk is je persoonsgegevens dan te laten verwijderen is nog maar de vraag.

Vaak worden privacy en veiligheid tegenover elkaar gezet. Om extra veiligheid te kunnen bieden wordt het inleveren van enige privacy als noodzakelijk geacht. Wat vaak niet gerealiseerd wordt is dat een bepaalde mate van privacy juist noodzakelijk is voor veiligheid. Identiteitsdiefstal ligt anders op de loer, een probleem dat door de Nederlandse overheid onderschat wordt en onvoldoende aandacht krijgt. Wordt onvoorzichtig met jouw persoonsgegevens omgesprongen, dan kan iemand anders met jouw identiteit aan de haal gaan. Aantonen dat jij niet de dader bent, maar het slachtoffer van identiteitsdiefstal is niet altijd makkelijk. Slaag je daar niet in, dan is de kans zeer groot dat jij vervolgens voor de gevolgen en de kosten opdraait [5][6][7][8][9].

[1]: Schroevendraaier kopen is verdacht, zegt politie
[2]: Betekenis 'privacy '
[3]: Nederlandse bewaarplicht blijft bestaan ondanks ongeldige Europese wetgeving
[4]: Ziekenhuis wordt DNA-databank voor justitie
[5]: 2 miljoen Nederlanders slachtoffer identiteitsfraude
[6]: Gedupeerd door identiteitsfraude
[7]: Identiteitsfraude Ron Kowsoleea
[8]: 'Terrorist' door verkeerd IP-adres
[9]: 'My life was ruined by a typo'
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 09:03:05 #5
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173594780
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 08:59 schreef tailfox het volgende:

[..]

ook niet voor noord Korea ?
Die hacken me toch wel. Die hebben geen Nederlandse sleepwet nodig.
  Moderator / Redactie FP dinsdag 5 september 2017 @ 09:31:15 #6
221644 crew  timmmmm
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173595026
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 08:59 schreef tailfox het volgende:

[..]

ook niet voor noord Korea ?
Wat zou ik te verbergen moeten hebben van Noord-Korea? :?
Kan je een beetje leuk schrijven? Waarom niet voor FOK! Mail even naar [email protected]
pi_173595036
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 09:31 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Wat zou ik te verbergen moeten hebben van Noord-Korea? :?
Je epics uit World of Warcraft natuurlijk!
Some things should be simple; even an end has a start
pi_173595081
Maar iets veel simpelers is gewoon je fucking verzekeringen.

Kwestie van tijd dat je geen pakket kan krijgen voor bepaalde behandelingen als ze je mogen checken op erfelijke ziektes.
En nee, dat is geen irritionele angst, kijk maar naar America. Waar je soms je eigen baby niet kan verzekeren.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173595202
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 08:51 schreef BadderHaring het volgende:
Ik ben voor.

Kan, jouw mening :)

quote:
Heb niets te verbergen.
Preventief opsluiten dit soort mensen. :(
  dinsdag 5 september 2017 @ 09:56:13 #10
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173595251
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 09:36 schreef tailfox het volgende:
Maar iets veel simpelers is gewoon je fucking verzekeringen.

Kwestie van tijd dat je geen pakket kan krijgen voor bepaalde behandelingen als ze je mogen checken op erfelijke ziektes.
En nee, dat is geen irritionele angst, kijk maar naar America. Waar je soms je eigen baby niet kan verzekeren.
Het gaat hier nog niet om een DNA database wat wel de logische vervolgstap gaat worden. Maar gezien de brakke ICT bij de overheid ook wat beveiliging aangaat is de vraag bij wie de data mogelijk terecht gaat komen denk ik best een serieuze vraag. Daar zijn in binnen en buitenland al incidenten van geweest.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidő sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:00:01 #11
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173595310
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 09:36 schreef tailfox het volgende:
Maar iets veel simpelers is gewoon je fucking verzekeringen.

Kwestie van tijd dat je geen pakket kan krijgen voor bepaalde behandelingen als ze je mogen checken op erfelijke ziektes.
En nee, dat is geen irritionele angst, kijk maar naar America. Waar je soms je eigen baby niet kan verzekeren.
Voorbeelden graag?
pi_173595369
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 09:56 schreef Megumi het volgende:

[..]

Het gaat hier nog niet om een DNA database wat wel de logische vervolgstap gaat worden. Maar gezien de brakke ICT bij de overheid ook wat beveiliging aangaat is de vraag bij wie de data mogelijk terecht gaat komen denk ik best een serieuze vraag. Daar zijn in binnen en buitenland al incidenten van geweest.
Deze wet zorgt dat er een databank komt voor DNA.
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:06:20 #13
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173595378
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:05 schreef tailfox het volgende:

[..]

Deze wet zorgt dat er een databank komt voor DNA.
Ik dacht in dit geval van niet? Bron?
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidő sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:10:28 #14
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173595442
Net zoals ik geen ambtenaartje onverwacht in mijn bed of dat van mn toekomstige kinderen hoef.. wil ik die ook niet in mijn apparaten.. daarbij word de snelheid waar ik voor betaal niet gehaald en gaat iedereen naar elkaar wijzen bij problemen..

Nee dank u.. ik teken..
pi_173595450
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:06 schreef Megumi het volgende:

[..]

Ik dacht in dit geval van niet? Bron?
De Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, ook wel sleepwet, geeft een uitbreiding van de middellen die de diensten (AIVD en MIVD) mogen inzetten. De grootste veranderingen zijn:
Er mag een zogenaamd “sleepnet” worden ingezet om massaal online communicatie af te luisteren, ook van niet verdachte burgers. Zo mag een hele wijk afgeluisterd worden als er een verdacht persoon in woont.
Alle geautomatiseerde apparaten mogen gehacked worden. Denk bijvoorbeeld aan uw telefoon, computer of pacemaker.
Er kan een geheime DNA-databank aangelegd worden waar iedereen in terecht kan komen.
Verzamelde data mag met buitenlandse inlichtingendiensten gedeeld worden, ook zonder deze eerst te analyseren.
bron sleepnet.net
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:11:46 #16
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173595464
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:11 schreef tailfox het volgende:

[..]

De Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, ook wel sleepwet, geeft een uitbreiding van de middellen die de diensten (AIVD en MIVD) mogen inzetten. De grootste veranderingen zijn:
Er mag een zogenaamd “sleepnet” worden ingezet om massaal online communicatie af te luisteren, ook van niet verdachte burgers. Zo mag een hele wijk afgeluisterd worden als er een verdacht persoon in woont.
Alle geautomatiseerde apparaten mogen gehacked worden. Denk bijvoorbeeld aan uw telefoon, computer of pacemaker.
Er kan een geheime DNA-databank aangelegd worden waar iedereen in terecht kan komen.
Verzamelde data mag met buitenlandse inlichtingendiensten gedeeld worden, ook zonder deze eerst te analyseren.
bron sleepnet.net
Bron?
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidő sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
pi_173595465
https://geensleep.net/ ook eeen goede link
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173595472
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:11 schreef Megumi het volgende:

[..]

Bron?
https://sleepwet.nl/
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:12:31 #19
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173595477
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:11 schreef Megumi het volgende:

[..]

Bron?
Staat er toch bij ..? :')
pi_173595494
quote:
Het door of ten behoeve van de dienst vervaardigde DNA-profiel wordt voor ten hoogste vijf jaren bewaard en daarna terstond vernietigd. Op een daartoe strekkend verzoek van het hoofd van de dienst aan Onze betrokken Minister kan de bewaartermijn telkens voor ten hoogste vijf jaren worden verlengd met dien verstande dat de bewaartermijn in totaliteit de dertig jaar niet overschrijdt. Artikel 29, tweede lid, is van overeenkomstige toepassing.
https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-34588-A.html artiekel 49lid 7
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:16:17 #21
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173595534
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:12 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Staat er toch bij ..? :')
Ik kan het woord DNA in elk geval niet vinden op de hoofdpagina.

Kleine quote.

quote:
Wat is dat sleepnet nou eigenlijk?

Met het sleepnet – ook wel door de regering ‘onderzoeksopdrachtgerichte interceptie’ genoemd – kunnen de geheime diensten (zowel de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, als de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) massaal de communicatie van smartphones, computers en andere online apparaten van grote groepen onschuldige individuen onderscheppen. Het sleepnet wil dus zeggen dat grote hoeveelheden communicatie opgevangen worden, om er vervolgens doorheen te kunnen grasduinen, op zoek naar bekende of onbekende targets, steekwoorden en dergelijke.

Dat kan alleen maar als er op grootschalige wijze data binnengesleept wordt – en dus ook onze gegevens. Ze weten namelijk vaak nog niet precies waar ze naar op zoek zijn. Om dat allemaal te kunnen doen krijgen de geheime diensten toegang tot communicatieknooppunten, zoals bijvoorbeeld bij KPN of de AMS-IX, om zo data te kunnen opvangen. Die gegevens worden vervolgens doorgestuurd naar databases van de diensten, die die gegevens vervolgens drie jaar kunnen opslaan en er doorheen kunnen grasduinen.

Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidő sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:19:05 #22
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173595569
quote:
Ik zie hier wat anders in dan een database van het DNA van alle inwoners van Nederland.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidő sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:19:08 #23
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_173595570
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:16 schreef Megumi het volgende:

[..]

Ik kan het woord DNA in elk geval niet vinden op de hoofdpagina.

Kleine quote.

[..]

http://lmgtfy.com/?q=dna+sleepwet

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-34588-A.html
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:20:41 #24
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_173595593
Getekend uiteraard!
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:22:36 #25
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_173595621
quote:
Zeker de eerste hits zijn niet allemaal betrouwbare bronnen en in het eerder genoemde wetsartikel wordt alleen gesproken over de bevoegdheden die de politie al heeft.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidő sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')