FOK!forum / Televisie / [RTL4] RTL Late Night #47 Vanavond het begin van het einde?
DKUpmaandag 4 september 2017 @ 07:36
channels4_banner.jpg

quote:
RTL 4 komt in het najaar met een vaste late night talksow: 'RTL Late Night'. Humberto Tan ontvangt in dat programma elke werkdag tussen 22.30 en 23.30 uur gasten uit de wereld van entertainment, sport en politiek.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL Nederland: "RTL 4 heeft een aardige historie met late night talkshows, eerst natuurlijk met 'Barend & Van Dorp' en 'Villa BVD' en recent ook met titels zoals 'VI Oranje' en 'Wat Kiest Nederland?' rondom events. 'RTL Late Night' ligt in deze lijn, eveneens met een eigen aanpak en eigen perspectief. En met Humberto Tan als gastheer. Hij is adrem, sympathiek en heeft bewezen een zeer brede interesse te hebben, van sport tot showbizz en van politiek tot het bedrijfsleven. Soms mag het luchtig en is er ruimte voor een vrolijke noot, en ook dan is Humberto voor ons dé man."

'RTL Late Night' komt live vanuit de binnenstad van Amsterdam en wordt geproduceerd door Blue Circle.
DKUpmaandag 4 september 2017 @ 07:36
210e2c3823_1386407646_Wel-erg-enthousiast.gif
Wuwwamaandag 4 september 2017 @ 11:07
Wereldgozermaandag 4 september 2017 @ 11:10
Het programmaatje van Huichelaar Humberto mag van mij rustig doodbloeden.
henrivomaandag 4 september 2017 @ 15:33
Kan me niet voorstellen dat Humberto daar nog met veel plezier gaat zitten, hij moet op twitter toch zelf ook hebben gelezen dat heel veel mensen Beau beter vonden?
ikweethetooknietmaandag 4 september 2017 @ 15:46
Vandaag te gast:

* Nick en Simon.
Nick en Simon stappen uity hun comfort zone. Op hun nieuwe single Zing!, die ze vanavond primeuren bij RTL Late Night, gaan ze de samenwerking aan met rapper Jayh!

* Victor Volovici.
Bij het opereren in de hersenen moeten artsen heel nauwkeurig te werk gaan. Eén fout kan ernstige gevolgen hebben. Om dat te voorkomen oefent neurochirurg in opleiding Victor Volovici micro-operaties op bloemblaadjes. Het is bewezen dat chirurgen die op de millimeter moeten werken minder fouten maken als ze op de tere bloemblaadjes oefenen, omdat die heel snel scheuren. Volovici is de expert op dat gebied en leert artsen over de hele wereld deze nieuwe methode toe te passen. Vanavond demonstreert hij hoe hij dat doet!

* Robin van Galen & waterpoloteam.
Taiwan loopt sinds kort weg met onze Nederlandse waterpolomannen! Nadat bondscoach Robin van Galen vlak voor een internationaal toernooi een groepsfoto van de mannen met weinig stof en veel lijf plaatste, is er een complete hype ontstaan. Trainingen van Oranje werden zelfs live uitgezonden in het land waar waterpolo verre van een grote sport is. Vanavond is de ploeg te gast met bondscoach Van Galen om te vertellen over hun avonturen.

* Gordon Heuckeroth en Greet Bakker.
Gordon zet zich vanaf donderdag samen met Gerard Joling opnieuw vol overgave in voor de eenzame ouderen in ons land. In het nieuwe seizoen van Geer & Goor: Stevig Gebouwd nemen ze de oudjes niet alleen mee op sleeptouw, het olijke duo steekt ook letterlijk de handen uit de mouwen door te slopen en klussen. Gordon en de 80-jarige Greet Bakker vertellen vanavond hoeveel bloed, zweet en tranen dat heeft gekost.

Kleffe vriendjes kliek en geen kritische vragen :r :r
Vanavond slaan we dus maar weer over voor de zoveelste keer ;)
Ingolstadtmaandag 4 september 2017 @ 16:20
quote:
broederliefde.gif

:r
DKUpmaandag 4 september 2017 @ 16:20
Meer entertainment :B
Ingolstadtmaandag 4 september 2017 @ 22:46
We kunnen weer genieten.
Zipportalmaandag 4 september 2017 @ 22:48
Geen side-kick meer en nóg meer entertainment.

Pure aids.
Ingolstadtmaandag 4 september 2017 @ 22:50
Ik keek dit alleen omdat ik wacht op de topshow van PauwGod.
WammesWaggelmaandag 4 september 2017 @ 22:50
Morgen de kijkcijfers analyseren?
Ingolstadtmaandag 4 september 2017 @ 22:51
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 22:50 schreef WammesWaggel het volgende:
Morgen de kijkcijfers analyseren?
Puik plan.
DKUpmaandag 4 september 2017 @ 23:12
51b1070777637-kvdb1.gif
Goed idee, maar Eland Galjaard kijkt niet meer naar de kijkcijfers.....
Gelukkig is Erland lekker plaatjes aan het draaien in clubs....
Meer entertainment, binnenkort Erland als dj in RTL Late Night >:)
28733e43a6c14128ba207699aadebdd2.jpg
Topshow :B

[ Bericht 14% gewijzigd door DKUp op 04-09-2017 23:18:04 ]
richoliomaandag 4 september 2017 @ 23:27
Alicia, goede keuze Karel.
ook_gekdinsdag 5 september 2017 @ 08:20
Pauw had 730k kijkers
RTL late night 575K
DKUpdinsdag 5 september 2017 @ 09:44
Bij Mediacourant zijn ze weer lekker bezig :D _O-
quote:
Bizar: RTL Late Night boycot Joling na Jinek optreden

Het moet niet gekker worden: Gerard Joling mocht vrijdagavond in Jinek geen promotiebeelden laten zien van zijn nieuwe RTL 4-show Geer & Goor Stevig Gebouwd, omdat RTL deze RTL-promotie exclusief in RTL Late Night wilde hebben. Dat vertelt de zanger vandaag in De Telegraaf. Sterker nog: omdat Joling vrijdag tóch RTL aan het promoten was op NPO 1, mocht hij gisteren niet in RTL Late Night zitten. Daarom zat Gordon zónder Joling aan tafel om Geer & Goor te promoten.
Joling vindt het verbijsterend. “Ik ben gewoon afgebeld. Ongelooflijk, hoe arrogant en kleinzielig. Dat begon vorige week dus al. Ik zeg altijd: ’Jongens, donderdag gaan we weer beginnen, hoe méér promotie hoe beter.’ Maar daar dachten ze dus meteen al anders over.”

De entertainer zit traditiegetrouw in de seizoensfinale van Jinek, maar ditmaal was RTL daar woest over. “Ik kreeg van RTL geen materiaal mee en kon bij Eva Jinek alleen wat van mijn eigen vlogjes laten zien. De druk bij Tan om te scoren is zo hoog, dat ze in de eerste show niemand willen die de mensen net al hebben gezien, zeggen ze zelf.”

“Daar word ik dan over gebeld, de redactie, weer iemand van de redactie. Op een gegeven moment ben ik er dan wel klaar mee en ik zei: ’Je kan ook zeggen dat het leuk was bij Jinek. En bedankt voor de reclame die je daar hebt gemaakt, Gerard!’ Ja, dat is toch allemaal niet te geloven?”

Joling gaat Jinek echt niet afzeggen om Humberto Tan een beter gevoel te geven. “Die afspraak met Jinek stond al tweeënhalve maand in de agenda. Die ga ik toch niet afzeggen omdat ze bij RTL hebben bedacht dat ik alleen dáár mag zitten? Ruim een miljoen kijkers had Eva vrijdag. Die gun ik Humberto ook, maar dan wel zonder mij.”

RTL Late Night trok gisteren slechts 575.000 kijkers (16 procent), veel minder dan de 1,1 miljoen (26 procent) die Jinek er vrijdag had. Pauw trok gisteren tegenover RTL Late Night 730.000 kijkers (26 procent).
Bron: http://www.mediacourant.n(...)g-na-jinek-optreden/
quote:
Humberto: ''Gerard Joling in toekomst weer welkom"

Het klopt dat Gerard Joling gisteren niet welkom was bij RTL Late Night vanwege zijn optreden bij Jinek afgelopen vrijdag. Dat bevestigde Humberto Tan vanochtend in Evers Staat Op op Radio 538, in reactie op Jolings uitspraken in De Telegraaf. Tan vindt het niet leuk dat Joling bij Jinek zijn nieuwe RTL 4-show Geer & Goor Stevig Gebouwd promootte, terwijl hij dat ook bij RTL Late Night zou komen doen. “We hadden een afspraak dat hij bij ons zou zitten met Gordon samen.”
Joling is traditiegetrouw vaste gast in de seizoensfinale van Jinek, zo ook afgelopen vrijdag. Hij dacht RTL een plezier te doen door de nieuwe RTL 4-show Geer & Goor Stevig Gebouwd te promoten, maar RTL wilde die RTL-promotie exclusief in RTL Late Night.

Tan: “Bij Jinek heeft hij toen al het hele verhaal verteld van Geer & Goor. We zeiden: ‘Als je twee keer het verhaal moet vertellen, misschien is dat niet zo handig. Laten we dan gewoon Gordon een ander verhaal laten vertellen.’”

Het klopt dus dat Joling is afgeserveerd, aldus Tan. “Uiteindelijk is Gerard afgebeld, ook in overleg met iedereen. Het was ook van: ‘Niemand wist dat je dat daar zou gaan vertellen en dan zit je het uitgebreid daar te vertellen.’”

Het is volgens Tan niet zo dat Joling nu voor altijd op de zwarte lijst van RTL Late Night staat. “Gerard is altijd welkom hoor. Hij mag altijd weer terugkomen, maar dan voor iets anders. Voor een andere keer. Twee keer hetzelfde verhaal binnen een paar dagen is een beetje te veel.”
Bron: http://www.mediacourant.n(...)oekomst-weer-welkom/
quote:
RTL Late Night is nu de grote Humberto-show

RTL Late Night is teruggekeerd van de zomerstop als De Grote Humberto Show. Meer dan ooit wordt het programma opgehangen aan presentator Humberto Tan. Dat was gisterenavond te zien op RTL 4. Tan opent de uitzendingen voortaan staand voor een groot scherm, waarop hij een foto laat zien ‘die me raakt of die ik bijzonder vind’. In de eerste aflevering was dat een foto van Tan. Het eerste onderwerp aan tafel ging over Tans mini-stage bij de politie. “Ik mocht een volle dag meelopen.“
Het openingsonderwerp over zijn politiestage was vooral heel veel Tan, maar stelde inhoudelijk behoorlijk teleur. Toch staat de kijker meer van dat soort items te wachten. “Je hebt me op een idee gebracht. Ik heb het nu met de politie gedaan, maar ik zou heel graag met andere hulpdiensten een dag meelopen. Of het nou de brandweer is of de ambulance of ouderenzorg of wat dan ook. Als mensen willen dat ik een dag met ze meeloop, laat het dan weten.”

De rol van sidekick is helemaal verdwenen uit RTL Late Night. Tan staat nu vaker op van zijn talkshowtafel om gesprekjes te houden in het publiek of dingetjes uit te proberen. Zo was gisteren te zien hoe Tan een plantenblaadje probeerde te opereren.

Zelfs in de reclameblokken kwam Humberto Tan nog in beeld. Stoelenfabrikant Prominent had zendtijd ingekocht om de Humberto-stoelenlijn te promoten.

Het lijkt erop dat de conclusie van het crisisoverleg over de dalende kijkcijfers van RTL Late Night is dat Tan een grotere rol moet krijgen in het late-night-programma van de commerciële zender. De kijkcijfers bleven maandag vooralsnog onveranderd laag: er keken 575.000 mensen naar de seizoensopener.
Bron: http://www.mediacourant.n(...)grote-humberto-show/


[ Bericht 47% gewijzigd door DKUp op 05-09-2017 09:53:56 ]
chufidinsdag 5 september 2017 @ 09:50
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 22:50 schreef WammesWaggel het volgende:
Morgen de kijkcijfers analyseren?
Ik sta er iig niet tussen..
DKUpdinsdag 5 september 2017 @ 10:03
Weer een positief relletje uitgebroken _O-
Hoewel er zo vaak gasten worden afgebeld.
Was er echt een Prominent-reclame te zien tijdens de reclameblokken van RTL LN :D _O-?
WammesWaggeldinsdag 5 september 2017 @ 10:59
Eens zien morgen bij de kijkcijfers of mensen vanavond juist gaan kijken nu zij horen dat het weer is begonnen en nog niet keken of juist gaan afhaken :7
Natuurlijk kijk ik slechts eventuele hoogtepunten op YouTube.
RipCitydinsdag 5 september 2017 @ 11:16
Willen we meer of minder Tan!?!!?!!
FlippingCoindinsdag 5 september 2017 @ 11:24
Jammer dat Beau weg is.
supernigerdinsdag 5 september 2017 @ 17:01
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 09:44 schreef DKUp het volgende:
Bij Mediacourant zijn ze weer lekker bezig :D _O-

[..]

[..]

[..]

Humberto is een vieze rat.
supernigerdinsdag 5 september 2017 @ 17:03
http://www.telegraaf.nl/p(...)ARD_uit_show___.html

Oemberto met zijn vieze rattenkop :r
Craptaculardinsdag 5 september 2017 @ 17:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 17:03 schreef superniger het volgende:
http://www.telegraaf.nl/p(...)ARD_uit_show___.html

Oemberto met zijn vieze rattenkop :r
Denk dat het komt door die engnek Galjaard.
DKUpdinsdag 5 september 2017 @ 17:56
Erland is plaatsjes aan het draaien >:)
WammesWaggeldinsdag 5 september 2017 @ 18:16
Wendy van Dijk wil het vast anders ook best overnemen.
ikweethetooknietdinsdag 5 september 2017 @ 19:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:16 schreef WammesWaggel het volgende:
Wendy van Dijk wil het vast anders ook best overnemen.
Je mag toch niet snuiven op tv :? :D
richoliodinsdag 5 september 2017 @ 22:35
Dua Lipa O+ O+ GODVERDOMME LEUK WIJF
Zipportaldinsdag 5 september 2017 @ 22:35
Aangezien Pauw dikke aids is, kom ik hier schuilen. Toch nog aardige gasten.
DKUpdinsdag 5 september 2017 @ 22:36
Prima stem :Y)
DKUpdinsdag 5 september 2017 @ 22:50
Wie?
Zipportaldinsdag 5 september 2017 @ 22:51
Klere YouTubers. :r
DKUpdinsdag 5 september 2017 @ 22:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 22:51 schreef Zipportal het volgende:
Klere YouTubers. :r
DKUpdinsdag 5 september 2017 @ 22:58
Prominent :D _O-
Pisces29dinsdag 5 september 2017 @ 23:07
Voor de ondertiteling bij Dua Lipa is een stagiaire ingezet? :')
Zipportaldinsdag 5 september 2017 @ 23:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 23:07 schreef Pisces29 het volgende:
Voor de ondertiteling bij Dua Lipa is een stagiaire ingezet? :')
#WerkenOnderHetTanRegime
WammesWaggeldinsdag 5 september 2017 @ 23:25
#NeverTan

Please RT
ook_gekwoensdag 6 september 2017 @ 09:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 08:20 schreef ook_gek het volgende:
Pauw had 730k kijkers
RTL late night 575K
Pauw had 759K
RTL late night 529k

Verschil van iets meer dan 46k minder kijkers ten opzichte van gisteren.

Op 25-08 had beau 615k kijkers. ( laatste uitzending )
DKUpwoensdag 6 september 2017 @ 09:29
Vrijdag kom ook de muziekquiz met Humberto
TheVoice4everwoensdag 6 september 2017 @ 10:35
kan Beau alsjeblieft weer terugkeren
TheVoice4everwoensdag 6 september 2017 @ 10:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 17:03 schreef superniger het volgende:
http://www.telegraaf.nl/p(...)ARD_uit_show___.html

Oemberto met zijn vieze rattenkop :r
gauw ontslaan die Tan :( :( :(

Beau weer terug alsjeblieft, veel sympathieker en leuker, met meer humor dan die Tan
WammesWaggelwoensdag 6 september 2017 @ 12:24
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 09:27 schreef ook_gek het volgende:

[..]

Pauw had 759K
RTL late night 529k

Verschil van iets meer dan 46k minder kijkers ten opzichte van gisteren.

Op 25-08 had beau 615k kijkers. ( laatste uitzending )
Op naar de 4xxK vanavond? :9
Wuwwadonderdag 7 september 2017 @ 10:34
PAUW
NPO1
668.000

RTL LATE NIGHT
RTL4
622.000
TheVoice4everdonderdag 7 september 2017 @ 11:03
mooi dat Pauw meer kijkcijfers trekt :D
Craptaculardonderdag 7 september 2017 @ 11:55
Marieke wordt gemist.
Wuwwadonderdag 7 september 2017 @ 12:05
Marieke kon je er zeker bij hebben.
Eightyonedonderdag 7 september 2017 @ 12:29
Ik mis uberhaupt een sitekick. Of het nou Luuk, Marieke, een invallende beroeps-grappenmaker of een of andere nobody is.

Kom maar op met die kattenfilmpjes.
WammesWaggeldonderdag 7 september 2017 @ 12:32
Vervang Humberto eens een paar avonden met Jensen en de wereld is weer sereen :Y
Wuwwadonderdag 7 september 2017 @ 12:48
quote:
0s.gif Op donderdag 7 september 2017 12:32 schreef WammesWaggel het volgende:
Vervang Humberto eens een paar avonden met Jensen en de wereld is weer sereen :Y
Jensen :') Die past niet meer door de draaideur bij de ingang. En zonder lachband en gescripte grappen is ook hij overschat.
Jan Paparazzi als de nieuwe Marieke, okee dan wel.
TheVoice4everdonderdag 7 september 2017 @ 12:55
quote:
0s.gif Op donderdag 7 september 2017 12:05 schreef Wuwwa het volgende:
Marieke kon je er zeker bij hebben.
:Y echt wel

die had ook leuke humor, maar zeker weten meer chemie met Beau dan met Humberto
hafcfandonderdag 7 september 2017 @ 14:04
Nu Beau weg is kijk ik niet meer
matthijstdonderdag 7 september 2017 @ 22:59
Saai kutonderwerp dit.
WammesWaggeldonderdag 7 september 2017 @ 23:03
quote:
0s.gif Op donderdag 7 september 2017 22:59 schreef matthijst het volgende:
Saai kutonderwerp dit.
Kom Pauw helpen!


TV / [Pauw #359] Op naar remlof
WammesWaggelvrijdag 8 september 2017 @ 13:17
526.000 kijkers gisteren :Y
supernigervrijdag 8 september 2017 @ 14:58
http://www.mediacourant.n(...)arieke-elsinga-niet/

Marieke > Tan
Wuwwavrijdag 8 september 2017 @ 16:18
Jammer voor hem, maar ook Henk en Ingrid om de hoek beginnen door het Mr. Perfect-imago van Tan heen te prikken, met dank aan Dionne. En hij is ook gaan denken dat Tan = RTLLN, net op het moment dat Beau aantoonde dat dat een misvatting is.
En TV is steeds meer een stervend medium geworden. Iedereen kijkt wanneer het hem het beste uitkomt, er wordt minder slaafs standaard naar Rtl4 gezapt.
supernigervrijdag 8 september 2017 @ 22:35
Heerlijke fotoshoot van Monica en Anna.
SonicVolcanovrijdag 8 september 2017 @ 22:36
Aandachtshoeren
JanCeesvrijdag 8 september 2017 @ 22:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 september 2017 22:35 schreef superniger het volgende:
Heerlijke fotoshoot van Monica en Anna.
eens

Alleen minder dan Geraldine en Kim
IMVHIvrijdag 8 september 2017 @ 22:38
Zijn er werkelijk mensen die hier nog naar kijken sinds Humberto weer terug is? :')
JanCeesvrijdag 8 september 2017 @ 22:38
Snap niet dat rtl zo erg inzet op boulevard
JanCeesvrijdag 8 september 2017 @ 22:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 22:38 schreef IMVHI het volgende:
Zijn er werkelijk mensen die hier naar kijken, sinds Humberto weer terug is? :')
pauw begint pas om 11
SonicVolcanovrijdag 8 september 2017 @ 22:39
Dreetje zit er ook weer. Hahaha.
JanCeesvrijdag 8 september 2017 @ 22:40
1 man aan tafel

Op Humberto na
IMVHIvrijdag 8 september 2017 @ 22:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 september 2017 22:39 schreef JanCees het volgende:

[..]

pauw begint pas om 11
Die Humberto overschat zichzelf zo enorm :')
JanCeesvrijdag 8 september 2017 @ 22:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 22:40 schreef IMVHI het volgende:

[..]

Die Humberto overschat zichzelf zo enorm :')
klopt ja die denk dat ie een halfgod is

Ik vind alleen Anna nooshin, Monica geuze en Andre Hazes interessant

Vandaar dat ik nu kijk
SonicVolcanovrijdag 8 september 2017 @ 22:41
Dreetje be like 'ik heb geen familie meer'
chufivrijdag 8 september 2017 @ 22:42
Wat een gedoe
JanCeesvrijdag 8 september 2017 @ 22:42
Andre God
JanCeesvrijdag 8 september 2017 @ 22:43
Monica gaat toch met Lars veldwijk oid
ikweethetooknietvrijdag 8 september 2017 @ 22:44
Weer alleen vriendjes van Humberto :r
En geen kritische noot te horen :r
JanCeesvrijdag 8 september 2017 @ 22:44
Volgens mij is die Anna nooshin 1.40 meter
SonicVolcanovrijdag 8 september 2017 @ 22:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 september 2017 22:44 schreef ikweethetookniet het volgende:
Weer alleen vriendjes van Humberto :r
En geen kritische noot te horen :r
Daarvoor nog een quiz met hem :')
Wuwwavrijdag 8 september 2017 @ 23:00
Anna Nooshin :')
Monica Geuze :') :')
Dreetje Hazes :')
Tineke Schouten :') :')

Wat een arremoe
JanCeesvrijdag 8 september 2017 @ 23:01
Hazes als laatste

Flopshow
dollcevrijdag 8 september 2017 @ 23:33
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 september 2017 22:40 schreef JanCees het volgende:
1 man aan tafel

Op Humberto na
9 van de 10 keer zitten er alleen maar mannen aan tafel dus nu een keer wat vrouwen was dan wel weer fijn.
JanCeesvrijdag 8 september 2017 @ 23:34
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 september 2017 23:33 schreef dollce het volgende:

[..]

9 van de 10 keer zitten er alleen maar mannen aan tafel dus nu een keer wat vrouwen was dan wel weer fijn.
geen waardeoordeel

Viel alleen op
ikweethetooknietzaterdag 9 september 2017 @ 00:10
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 september 2017 23:33 schreef dollce het volgende:
9 van de 10 keer zitten er alleen maar mannen aan tafel dus nu een keer wat vrouwen was dan wel weer fijn.
Zijn eigen vrouw wil niet komen, en Dionne ligt al in zijn bed, dus welke vrouw moet hij uitnodigen :?
Barbie soms :+ _O-
Eightyonezaterdag 9 september 2017 @ 05:20
quote:
9s.gif Op vrijdag 8 september 2017 22:46 schreef SonicVolcano het volgende:

[..]

Daarvoor nog een quiz met hem :')
...waar je tandglazuur spontaan van springt.

En ik maar denken dat Ik Hou Van Holland al de overtreffende trap was van 'kunstmatig blij'. :{
Wuwwazaterdag 9 september 2017 @ 09:58
Heb een finaletje ervan zitten kijken. Raad de artiest bij de intro. Gaat nergens over
Pino112zaterdag 9 september 2017 @ 10:02
Andre Hazes had meer kijkers, zegt wel genoeg dacht ik zo.
AlwaysConnectedzaterdag 9 september 2017 @ 10:30
quote:
Denk dat Marieke geen 25 cm in haar wou
Dus toen moest ze opzouten

Hulde aan marieke
TheVoice4everzaterdag 9 september 2017 @ 10:53
Tan oprotten alsjeblieft, om late night nog te redden >:)
DKUpzaterdag 9 september 2017 @ 10:55
Het probleem is wel iets groter dan RTL LN, de kijkcijfers zijn buiten GTST niet best op RTL 4.
Ach Erland kijkt niet meer naar de kijkcijferes :{w
JanCeesmaandag 11 september 2017 @ 22:43
Ah het is de schuld van de Nederlandse overheid
fukforcemaandag 11 september 2017 @ 22:48
Wat een kneus zeg die Sint Maarten fanboy,
DKUpmaandag 11 september 2017 @ 22:49
Over kijkers wegjagen gesproken :+
JanCeesmaandag 11 september 2017 @ 22:50
Sint Maarten onafhankelijk
Direct grootschalige hulp van Nederlandse overheid


Pick one
fukforcemaandag 11 september 2017 @ 22:58
quote:
1s.gif Op maandag 11 september 2017 22:50 schreef JanCees het volgende:
Sint Maarten onafhankelijk
Direct grootschalige hulp van Nederlandse overheid

Pick one
Sint Maarten wordt gereageerd door de maffia en het land zit vol illegalen met gestolen flatscreens
Ingolstadtmaandag 11 september 2017 @ 23:06
Man man man
TheVulturemaandag 11 september 2017 @ 23:18
Dit programma heeft 2 problemen. De gemiddelde kijker is Humberto beu, helemaal sinds zijn vermoedelijke scheve schaats met Dionne is zijn likeability volledig door het afvoerputje gegaan.

Daarnaast blijft dit programma niets meer dan een tenenkrommend vehikel om RTL-programma's of shows te promoten waar RTL een aandeel in heeft.

De wereld staat in de fik maar wij krijgen een verhaal van John van de Heuvel over zijn avonturen in Irak waar we morgen al naar kunnen kijken en van Jim over zijn nieuwe musical waarvan ik RTL verdenk er een aandeel in te hebben.

Doek deze show maar gewoon op, het gaat nergens meer over...
Craptaculardinsdag 12 september 2017 @ 10:55
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 23:18 schreef TheVulture het volgende:
Dit programma heeft 2 problemen. De gemiddelde kijker is Humberto beu, helemaal sinds zijn vermoedelijke scheve schaats met Dionne is zijn likeability volledig door het afvoerputje gegaan.

Daarnaast blijft dit programma niets meer dan een tenenkrommend vehikel om RTL-programma's of shows te promoten waar RTL een aandeel in heeft.

De wereld staat in de fik maar wij krijgen een verhaal van John van de Heuvel over zijn avonturen in Irak waar we morgen al naar kunnen kijken en van Jim over zijn nieuwe musical waarvan ik RTL verdenk er een aandeel in te hebben.

Doek deze show maar gewoon op, het gaat nergens meer over...
Die scheve schaats interesseert echt niemand. Denk dat dat Beau het ontzettend goed gedaan heeft.

Wat voor kijkcijfers had beau eigenlijk?
Craptaculardinsdag 12 september 2017 @ 10:56
quote:
1s.gif Op maandag 11 september 2017 22:43 schreef JanCees het volgende:
Ah het is de schuld van de Nederlandse overheid
Zeiken en handje ophouden.

Ik vond het weer enorm typisch zijn reactie om af te geven op Nederland.
WammesWaggeldinsdag 12 september 2017 @ 11:55
611.000 kijkers gisteren.
RipCitydinsdag 12 september 2017 @ 14:36
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 10:30 schreef AlwaysConnected het volgende:

[..]

Denk dat Marieke geen 25 cm in haar wou
Dus toen moest ze opzouten

Hulde aan marieke
Volgens mij onderschat Tan hoe belangrijk leuke grappiger filmpjes en virals zijn voor een show. Het is een van de redenen waarom mensen dwdd aanzetten, voor de tvdd. Zelfde met late night.

Denk niet dat t nog goed gaat komen met Humberto en dit programma. Hele gunfactor is weg bij hem..
AlwaysConnecteddinsdag 12 september 2017 @ 17:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 september 2017 14:36 schreef RipCity het volgende:

[..]

Volgens mij onderschat Tan hoe belangrijk leuke grappiger filmpjes en virals zijn voor een show. Het is een van de redenen waarom mensen dwdd aanzetten, voor de tvdd. Zelfde met late night.

Denk niet dat t nog goed gaat komen met Humberto en dit programma. Hele gunfactor is weg bij hem..
Klopt was best leuk bij DWDD en rtlln maar beide zijn beetje op
Het is nu de grote Matthijs en Humberto show.

Beau deed het net ff anders, ging goed alleen denk ik als je dit aantal maanden of jaren doet het routine word en je zelf niet meer door hebt dat je het op routine doet.

Voor nu hebben beide programma's het voor mij afgedaan.
richoliodinsdag 12 september 2017 @ 17:19
Ik vind de filmpjes bij RTL LN idd niet zo leuk. Bij dwdd, pauw en jinek doen ze dat beter
DKUpdinsdag 12 september 2017 @ 17:22
Ik heb die filmpjes vaak al een dag eerder gezien :+
Ze mogen het eigenlijk wel skippen :P
richoliodinsdag 12 september 2017 @ 17:23
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 september 2017 17:22 schreef DKUp het volgende:
Ik heb die filmpjes vaak al een dag eerder gezien :+
Ze mogen het eigenlijk wel skippen :P
Ja idd :P Bij die andere programma's hwb ik dat wat minder
WammesWaggelwoensdag 13 september 2017 @ 15:40
535.000 kijkers gisteren, blupper de blup! Daar zinkt iets :P
Craptacularwoensdag 13 september 2017 @ 16:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 september 2017 14:36 schreef RipCity het volgende:

[..]

Volgens mij onderschat Tan hoe belangrijk leuke grappiger filmpjes en virals zijn voor een show. Het is een van de redenen waarom mensen dwdd aanzetten, voor de tvdd. Zelfde met late night.

Denk niet dat t nog goed gaat komen met Humberto en dit programma. Hele gunfactor is weg bij hem..
En dan Wibi op laten draven als opvulling. :')

Daar zit echt niemand op te wachten. Hier wordt toch gewoon de stekker uitgetrokken of Tan wordt vervangen.
Wuwwawoensdag 13 september 2017 @ 17:44
TVdd is tegenwoordig ook niet meer wat het geweest is. Nu zijn het maar 4/5 waarvan de helft bestaat uit Amerikaanse talkshowhosts die Trump bashen.
TheVoice4everwoensdag 13 september 2017 @ 17:51
vrees niet mensen, misschien komt Maan wel weer voor de 1000x opdraven om de kijkcijfers te redden :')
ikweethetooknietwoensdag 13 september 2017 @ 19:55
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 17:51 schreef TheVoice4ever het volgende:
vrees niet mensen, misschien komt Maan wel weer voor de 1000x opdraven om de kijkcijfers te redden :')
:N Gewoon een crimineel die coke importeerde

Frank masmeijer zit vanavond om 22:37 bij Humberto op rtl4 :7

Hij is nu nog vrij in afwachting van zijn vonnis en gaat nu zijn boekje pluggen :|W
WammesWaggelwoensdag 13 september 2017 @ 20:16
Zal ook wel een riel-laaif soop van RTL willen :')
ikweethetooknietwoensdag 13 september 2017 @ 20:17
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 20:16 schreef WammesWaggel het volgende:
Zal ook wel een riel-laaif soop van RTL willen :')
Vloggen vanuit de cel niet voldoende :?
WammesWaggelwoensdag 13 september 2017 @ 20:41
quote:
1s.gif Op woensdag 13 september 2017 20:17 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Vloggen vanuit de cel niet voldoende :?
Hij gaat natuurlijk vloggen Op De Vlucht vanuit Paraguay ism John vande Heuvel :7
ikweethetooknietwoensdag 13 september 2017 @ 21:03
Aflevering 1 met Frank komt uit de gevangenis keuken
Coken met Frank :D _O-
Martinellowoensdag 13 september 2017 @ 22:41
Masmeijer probeert nog een beetje joviaal te doen.
ikweethetooknietwoensdag 13 september 2017 @ 22:46
Documentaire is slecht gemaakt :D _O-
NewHorizonwoensdag 13 september 2017 @ 22:50
Geloofwaardig verhaal dit
ikweethetooknietwoensdag 13 september 2017 @ 22:51
Lekker aan het zweten Frankie :P
Martinellowoensdag 13 september 2017 @ 22:51
Qua geloofwaardigheid zit hij op het niveau Ratelband en PJ Rens.
cobain1994woensdag 13 september 2017 @ 22:55
NewHorizonwoensdag 13 september 2017 @ 22:57
Hij ontkent het niet eens.
Hij heeft gewoon voor zichzelf echt niet overzien hoe fout hij bezig was en zal daar nu een aantal jaar in de cel voor moeten boeten. Terecht
ikweethetooknietwoensdag 13 september 2017 @ 22:57
13 oktober is de uitspraak
chufiwoensdag 13 september 2017 @ 22:58
Ik herken hem niet eens meer...
Super_Fucker_IIwoensdag 13 september 2017 @ 22:59
ikweethetooknietwoensdag 13 september 2017 @ 23:01
Nu bij shownieuws :D
Had een pistool in huis :D :P
Martinellowoensdag 13 september 2017 @ 23:02
quote:
Vergeet de coke, dit is al genoeg om hem te veroordelen.
Super_Fucker_IIwoensdag 13 september 2017 @ 23:06
quote:
1s.gif Op woensdag 13 september 2017 23:02 schreef Martinello het volgende:

[..]

Vergeet de coke, dit is al genoeg om hem te veroordelen.
NCRV, vergeet Christelijke

chufiwoensdag 13 september 2017 @ 23:10
Nu wordt het toch een beetje te dol...
DKUpwoensdag 13 september 2017 @ 23:10
Humberto zat bijna aan haar kont
ikweethetooknietwoensdag 13 september 2017 @ 23:17
quote:
14s.gif Op woensdag 13 september 2017 23:06 schreef Super_Fucker_II het volgende:
NCRV, vergeet Christelijke
Christelijk :@
De C is toch van Coke :?
Super_Fucker_IIwoensdag 13 september 2017 @ 23:24
'All joking aside':
Vroeger keek ik met mijn ouders in het weekend naar Frank Masmeijer en vind het treurig om te zien dat hij diep is gedaald, maar hij lijkt er wel bovenop te komen en gun hem dat ook. Hij lijkt me geen slechte man, ondanks zijn fouten.
Super_Fucker_IIwoensdag 13 september 2017 @ 23:29
: http://www.math.unt.edu/~tam/SelfTests/StroopEffects.html
WammesWaggeldonderdag 14 september 2017 @ 14:09
646.000 kijkers en dat is dankzij Coca Masa :7
Meer kijkers dan Pauw zelfs.
WammesWaggelvrijdag 15 september 2017 @ 16:37
RTL LATE NIGHT
RTL4
495.000

:D


Oké, nu stop ik met genieten :P
DKUpvrijdag 15 september 2017 @ 16:45
Erland kijkt niet naar kijkcijfers :7
FlippingCoinmaandag 18 september 2017 @ 23:16
Och wat is die zielig. :')

Waarom krijgt die kneus toch zo vaak een podium, van z'n babbel moet die het niet hebben zo te horen. :N
FlippingCoinmaandag 18 september 2017 @ 23:19
Hij is hier geboren, toch? :')
Zipportaldonderdag 21 september 2017 @ 09:57
#24 456.000

:')
DKUpdonderdag 21 september 2017 @ 09:59
RTL4 scoort over het algemeen slecht.
Craptaculardonderdag 21 september 2017 @ 10:01
tja als je iedere keer dezelfde en niet interessante gasten als die monteiro uitnodigd.
WammesWaggeldonderdag 21 september 2017 @ 11:19
Alleen Humberto scoort persoonlijk nog behoorlijk :P

JanCeesdonderdag 21 september 2017 @ 11:20
Ik vind Pauw persoonlijk te laat en moet dus vaak inschakelen bij dit programma :{
JanCeesdonderdag 21 september 2017 @ 11:23
quote:
0s.gif Op donderdag 21 september 2017 09:57 schreef Zipportal het volgende:
#24 456.000

:')
Beschamend weinig ja
JanCeesdonderdag 21 september 2017 @ 11:24
quote:
1s.gif Op donderdag 21 september 2017 09:59 schreef DKUp het volgende:
RTL4 scoort over het algemeen slecht.
En dan zetten ze nog volledig in op RTL Boulevard met een late night editie en weekendedities

komt neer op 12 afleveringen per week?

Snap niet dat ze zich zo willen focussen op showbizz
WammesWaggeldonderdag 21 september 2017 @ 11:30
quote:
0s.gif Op donderdag 21 september 2017 11:24 schreef JanCees het volgende:

[..]

En dan zetten ze nog volledig in op RTL Boulevard met een late night editie en weekendedities

komt neer op 12 afleveringen per week?

Snap niet dat ze zich zo willen focussen op showbizz
RoddelTL4 :')
egelhonddonderdag 21 september 2017 @ 11:35
Vond RTL Late Night juist leuk doordat Luuk en Marieke erin zaten. Zo jammer dat Marieke weg is, zo'n spontane leuke meid, ook om te zien :)

Ze hadden gewoon een opvolger moeten zoeken. Maar helaas.
DKUpdonderdag 21 september 2017 @ 11:43
quote:
0s.gif Op donderdag 21 september 2017 11:24 schreef JanCees het volgende:

[..]

En dan zetten ze nog volledig in op RTL Boulevard met een late night editie en weekendedities

komt neer op 12 afleveringen per week?

Snap niet dat ze zich zo willen focussen op showbizz
Late Night Editie was tijdelijk in de zomer. Nu hebben ze iedere dag een uitzending. Een overkill van iedere week dezelfde gasten oO/

Koffietijd, 5 Uur Live, RTL Boulevard en RTL Late Night zijn "best veel" programma's om RTL-programma's te promoten O-)

[ Bericht 6% gewijzigd door DKUp op 21-09-2017 11:49:14 ]
RipCitydonderdag 21 september 2017 @ 12:49
Arrogantie http://www.ad.nl/show/de-(...)n-van-rtl4~a8db3d77/
Martinellodonderdag 21 september 2017 @ 23:26
Amy is toch wel een olijk popke.
ender_xenocidevrijdag 22 september 2017 @ 01:03
quote:
10s.gif Op donderdag 21 september 2017 11:43 schreef DKUp het volgende:

[..]

Late Night Editie was tijdelijk in de zomer. Nu hebben ze iedere dag een uitzending. Een overkill van iedere week dezelfde gasten oO/

Koffietijd, 5 Uur Live, RTL Boulevard en RTL Late Night zijn "best veel" programma's om RTL-programma's te promoten O-)
en heeft Carlo op zondag niet ook zo'n promotie programma?
Wereldgozermaandag 25 september 2017 @ 22:58
Is dit een promo voor SBS 'Popster'?
Wereldgozermaandag 25 september 2017 @ 22:59
Arie en Tan aan één tafel.

Zeer eng.
FlippingCoindinsdag 26 september 2017 @ 01:02
Johny weer. :{
chufidinsdag 26 september 2017 @ 23:26
Wat weer een slechte aflevering...
ikweethetooknietdinsdag 26 september 2017 @ 23:35
Heeft Johan Derksen geen tijd om langs te komen :? :@
DKUpwoensdag 27 september 2017 @ 10:03
392.000 kijkers #wijkijkennietnaardekijkcijfers
DKUpwoensdag 27 september 2017 @ 10:04
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 september 2017 01:03 schreef ender_xenocide het volgende:

[..]

en heeft Carlo op zondag niet ook zo'n promotie programma?
Niet meer, vorig seizoen wel :N
Eightyonewoensdag 27 september 2017 @ 11:25
quote:
6s.gif Op woensdag 27 september 2017 10:03 schreef DKUp het volgende:
392.000 kijkers #wijkijkennietnaardekijkcijfers
Er stond voetbal tegenover. :)

Maar een blik op de gastenlijst gaf niet bepaald aandrang om ernaar te kijken (ik kijk vooraf altijd wie er in Pauw en Rtl Late Night zitten, alvorens m'n keuze te maken - al wordt het in minstens driekwart van de gevallen Pauw).
supernigerwoensdag 27 september 2017 @ 16:05
Op naar de 0 kijkers. _O_
lilywoensdag 27 september 2017 @ 16:07
Ik keek al niet heel vaak maar met Beau wel een stuk vaker.
Alleen de stem van Tan irriteert me al.
WammesWaggelwoensdag 27 september 2017 @ 16:10
De manier van bewegen irriteert mij aan Tan.
lilywoensdag 27 september 2017 @ 16:18
Mijn man vond Beau altijd een irritante omhooggevallen korpsbal :')
Ik deel die mening niet trouwens.

Maar bij RTL Late Night deze zomer stelde hij zijn mening (wat) bij ;)
ikweethetooknietwoensdag 27 september 2017 @ 16:28
RTL Late Night valt uit kijkcijfer-top 25

Het programma RTL Late Night stond dinsdagavond niet meer in de Dag-Top 25 kijkcijfers. De talkshow van Humberto Tan trok dinsdagavond slechts 392.000 kijkers, zo blijkt uit de cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

RTL Late Night valt uit kijkcijfer-top 25

:P :P
ikweethetooknietwoensdag 27 september 2017 @ 16:34
Marcel van Roosmalen neemt Humberto niet serieus _O_ _O- _O-

Columnist Marcel van Roosmalen kan RTL Late Night-presentator Humberto Tan niet meer serieus nemen. Dat heeft hij gezegd op NPO Radio 1. Van Roosmalen kan zich wel vinden in de kritiek dat Tan een ‘gladjanus’ is. “Humberto Tan is de meester van de niet-journalistieke vraag. De man van Unox, Gillette en Rabobank, de presentator met de eigen kledinglijnen en de naar hem genoemde lekkere leunstoel, waarin Humberto naar eigen zeggen helemaal zijn relaxte zelf kan zijn.”

RTL Late Night is een volstrekt kritiekloos programma, vindt hij. “Humberto Tan stopt zijn gasten, die vaak ook zijn collega’s zijn, het liefst in een warm bad en voelt af en toe voorzichtig of het water nog op temperatuur is. Veel te hard lachen om flauwe grappen hoort daarbij.”

Om die kritiekloze benadering ligt Tan nu al een tijdje onder vuur. “Na de journalist Humberto is nu ook het merk Humberto Tan ingestort“, zegt hij. “Alleen bij RTL Boulevard vinden ze Humberto nog goed.”

Tegenwoordig neemt Van Roosmalen de talkshowhost niet meer serieus. “De dag dat ik wist dat ik de journalist Humberto nooit meer serieus hoefde te nemen, kwam voor mij bij de overname van Vitesse door de ondoorgrondelijke Georgische zakenman Merab Zjordania. Om de publiciteit een duwtje in de juiste richting te geven, besloot de leiding om een journalist van standing uit te nodigen.”

“De adviseurs van Merab Zjordania besloten dat maar één man in staat was om Merab Zjordania te interviewen: Humberto Tan van Eredivisie Live, die je schijnbaar kon bestellen. Daar was hij dan. We waren allemaal benieuwd naar zijn aanpak. Eerst was er een wederzijdse knuffel, gevolgd door een aai over de rug.”

Het was volstrekt kritiekloos, meent hij. “De eerste vraag van Humberto was niet echt een vraag. Hij wees naar de rechterarm van Merab Zjordania en zei: ‘Wow, nice watch.’ Zo deed je dat dus, het ijs breken.”

“Ik heb mezelf een tijd wijsgemaakt dat het een slimme journalistentruc was van Humberto, maar we zijn inmiddels een talkshow, een eigen leunstoel en een campagne voor de Rabobank verder en nu weet ik: het was helemaal geen truc, hij vond het gewoon echt een mooi horloge.”

De column van Van Roosmalen kunt u terugzien op de site van Radio 1.

http://www.mediacourant.n(...)mberto-niet-serieus/
TheVulturedonderdag 28 september 2017 @ 22:42
Hugh Heffner gaat dood en van alle dames die je dan kunt uitnodigen die in zijn blad hebben gestaan kom je godverdomme uit bij Britt Dekker _O-
oganessondonderdag 28 september 2017 @ 22:45
quote:
0s.gif Op donderdag 28 september 2017 22:42 schreef TheVulture het volgende:
Hugh Heffner gaat dood en van alle dames die je dan kunt uitnodigen die in zijn blad hebben gestaan kom je godverdomme uit bij Britt Dekker _O-
Ik had paay verwacht :)
vencodarkdonderdag 28 september 2017 @ 22:46
quote:
0s.gif Op donderdag 28 september 2017 22:42 schreef TheVulture het volgende:
Hugh Heffner gaat dood en van alle dames die je dan kunt uitnodigen die in zijn blad hebben gestaan kom je godverdomme uit bij Britt Dekker _O-
Vraag dan minstens Tatjana, Katja of Viola!
ikweethetooknietdonderdag 28 september 2017 @ 23:01
Humberto nodigt alleen incrowd uit ;) :r :r :r
TheVulturedonderdag 28 september 2017 @ 23:19
Dit is dan wel weer een goed gesprek met Arjan Erkel, de tante van Ruben van Assouw en een van de overlevenden van Bataclan :Y
DKUpvrijdag 29 september 2017 @ 00:02
marcel.gif
DKUpvrijdag 29 september 2017 @ 00:03
giphy.gif
Zithvrijdag 29 september 2017 @ 00:09
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 september 2017 00:03 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]
:r
WammesWaggelvrijdag 29 september 2017 @ 00:14
Schaamteloos :r
Craptacularvrijdag 29 september 2017 @ 09:21
quote:
1s.gif Op donderdag 28 september 2017 23:01 schreef ikweethetookniet het volgende:
Humberto nodigt alleen incrowd uit ;) :r :r :r
net als dwdd.

die monteiro zal wel weer eens komen opdraven.
Ronaldsenvrijdag 29 september 2017 @ 09:55
Humberto doet een Ronald Molendijkje:

https://www.instagram.com/p/BZlOZmVAgk-/?taken-by=humbertotan
TheVulturevrijdag 29 september 2017 @ 11:55
quote:
Een scheve schaats rijden en dan raar opkijken als je likeability als ideale schoonzoon door de plee gaat, in combinatie met terechte kritiek op je programma. Geen sterke reactie :')
WammesWaggelvrijdag 29 september 2017 @ 14:02
Humberto Tan praat over kijkcijfers bij DWDD


Nog meer Humberto op TV.
Eightyonevrijdag 29 september 2017 @ 15:06
quote:
...en toont z'n zogenaamde ware ik met een kinderfoto. :{
KingRolandvrijdag 29 september 2017 @ 16:37
op naar de 300k. Lekker voor Humberto
Craptacularvrijdag 29 september 2017 @ 16:49
Vervangen door Beau. Dan ga ik weer kijken.
Zipportalvrijdag 29 september 2017 @ 16:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 16:37 schreef KingRoland het volgende:
op naar de 300k. Lekker voor Humberto
Minder minder minder.
KingRolandvrijdag 29 september 2017 @ 16:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 16:50 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Minder minder minder.
giphy.gif

Ingolstadtvrijdag 29 september 2017 @ 16:53
RIP
Eightyonevrijdag 29 september 2017 @ 17:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 16:49 schreef Craptacular het volgende:
Vervangen door Beau. Dan ga ik weer kijken.
Iig meer dan nu (deze zomer keek ik ook vaker, ook wel gestimuleerd door sommige ongeïnspireerde Jinek-tafels). Maar als de redactie de show vult met nikserigheid, is er een grens aan wat Beau ervan kan maken.

De aflevering van woensdag had trouwens nog een redelijke tafel en een paar urgente onderwerpen. Zo mag het wel vaker.
supernigervrijdag 29 september 2017 @ 18:46
Hoemberto straks bij DWDD
DKUpvrijdag 29 september 2017 @ 18:51
Zwijgen, liegen en populair blijven doen
210e2c3823_1386407646_Wel-erg-enthousiast.gif
Zithvrijdag 29 september 2017 @ 19:57
Humberto bij dwwd :')
oganessonvrijdag 29 september 2017 @ 20:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 september 2017 17:12 schreef Eightyone het volgende:

[..]

Iig meer dan nu (deze zomer keek ik ook vaker, ook wel gestimuleerd door sommige ongeïnspireerde Jinek-tafels). Maar als de redactie de show vult met nikserigheid, is er een grens aan wat Beau ervan kan maken.

De aflevering van woensdag had trouwens nog een redelijke tafel en een paar urgente onderwerpen. Zo mag het wel vaker.
Tijd was voor mij ook veel fijner. Om 2300 lig ik er al vaak in...
Eightyonevrijdag 29 september 2017 @ 21:04
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 september 2017 20:46 schreef oganesson het volgende:

[..]

Tijd was voor mij ook veel fijner. Om 2300 lig ik er al vaak in...
Maak er ontbijttv van, met een Chromecast oid. Doe ik ook.
Pisces29vrijdag 29 september 2017 @ 21:39
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 september 2017 15:06 schreef Eightyone het volgende:

[..]

...en toont z'n zogenaamde ware ik met een kinderfoto. :{
Dat ja. Wat lame.
TheVulturevrijdag 29 september 2017 @ 22:00
Hij mag de bezem gewoon wel eens door zijn redactie halen, als je aandacht wil besteden aan de dood van Hugh Heffner en je kunt echt niets beters bedenken dan fucking Britt Dekker dan ben je echt de weg kwijt. Ik snap niet dat hij dan zelf tegen zijn redactie zegt "Dat gaan we dus niet doen".
WammesWaggelvrijdag 29 september 2017 @ 22:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 22:00 schreef TheVulture het volgende:
Hij mag de bezem gewoon wel eens door zijn redactie halen, als je aandacht wil besteden aan de dood van Hugh Heffner en je kunt echt niets beters bedenken dan fucking Britt Dekker dan ben je echt de weg kwijt. Ik snap niet dat hij dan zelf tegen zijn redactie zegt "Dat gaan we dus niet doen".
Dat helpt inderdaad ook niet echt nee.
Eightyonezaterdag 30 september 2017 @ 07:35
Ik keek net een paar stukjes van de uitzending van gisteren.

Wat is er met de stem van Marco Borsato gebeurd? :{
atozaterdag 30 september 2017 @ 08:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 22:00 schreef TheVulture het volgende:
Hij mag de bezem gewoon wel eens door zijn redactie halen, als je aandacht wil besteden aan de dood van Hugh Heffner en je kunt echt niets beters bedenken dan fucking Britt Dekker dan ben je echt de weg kwijt. Ik snap niet dat hij dan zelf tegen zijn redactie zegt "Dat gaan we dus niet doen".
Erg he..
tong80zaterdag 30 september 2017 @ 09:27
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 september 2017 18:46 schreef superniger het volgende:
Hoemberto straks bij DWDD
Hoe was het? Terugkijken waard |?

:P
tong80zaterdag 30 september 2017 @ 09:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 07:35 schreef Eightyone het volgende:
Ik keek net een paar stukjes van de uitzending van gisteren.

Wat is er met de stem van Marco Borsato gebeurd? :{
Ongeldig verklaard. Rood vergeten.

:P
Eightyonezaterdag 30 september 2017 @ 10:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 09:27 schreef tong80 het volgende:

[..]

Hoe was het? Terugkijken waard |?

:P
Een stroef gesprek, een licht geïrriteerde Humberto.
Urquhartzaterdag 30 september 2017 @ 10:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 07:35 schreef Eightyone het volgende:
Ik keek net een paar stukjes van de uitzending van gisteren.

Wat is er met de stem van Marco Borsato gebeurd? :{
Het was echt tenenkrommend idd :')
DKUpzaterdag 30 september 2017 @ 10:57
Marco Borsato kan echt niet meer....
210e2c3823_1386407646_Wel-erg-enthousiast.gif
797.000 kijkers, vrijdag doet hij het wel goed.
tong80zaterdag 30 september 2017 @ 11:34
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 10:08 schreef Eightyone het volgende:

[..]

Een stroef gesprek, een licht geïrriteerde Humberto.
Mooi, nou ja. Had wel afgemaakt mogen worden.

:P
DKUpzaterdag 30 september 2017 @ 16:48
quote:
Kritiek op zangkunsten Borsato na optreden RTL Late Night

De zangkwaliteiten van Marco Borsato zijn gisteren niet goed ontvangen bij de kijkers van RTL Late Night. De 50-jarige zanger bracht zijn nieuwe nummer Thuis ten gehore, maar kon rekenen op een storm aan kritiek. 'Denk niet dat de stoelen draaien voor Marco Borsato...', luidt het commentaar.

In de uitzending vertelde Borsato over zijn nieuwe single Thuis en het bijbehorende album, dat op 16 november uitkomt. Na twee jaar stilte, voelt het voor de zanger als zijn verjaardag nu hij weer nieuwe muziek lanceert. ,,Muziek komt en wordt geschreven door wat je in je leven meemaakt. Dat heeft soms tijd nodig om te rijpen", vertelde hij. ,,Het is klaar als het klaar is. En het was nu klaar."

Clubconcert
Gisteren maakte Borsato ook bekend vier kleinschalige optredens, naast een show in Paradiso, toe te hebben gevoegd om zijn comeback te vieren. De optredens zijn in de Effenaar in Eindhoven, Hedon in Zwolle, Patronaat in Haarlem en Doornroosje in Nijmegen.

De zanger liet vanmiddag weten dat alle tickets zijn uitverkocht.

https://www.ad.nl/show/kr(...)late-night~abf55ea1/
Twitter Genot
quote:
Vals Marco #borsato #rtllatenight
quote:
Denk niet dat de stoelen draaien voor Marco Borsato 😯 🙈#rtllatenight #vals 😑
quote:
Wat zongt marco vals!!!!! #rtllatenight
quote:
Marco Borsato heeft zijn 'zuiverste' tijd ook gehad #vals! @RTLLateNight
tong80zaterdag 30 september 2017 @ 17:08
Hij heeft de Hedon in Zwolle uitverkocht. _O_ :D

,,Muziek komt en wordt geschreven door wat je in je leven meemaakt. Dat heeft soms tijd nodig om te rijpen"

Die John Eubank heeft toch maar weer mooi het één en ander meegemaakt in zijn leven.

:P
FlippingCoinzaterdag 30 september 2017 @ 17:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 09:27 schreef tong80 het volgende:

[..]

Hoe was het? Terugkijken waard |?

:P
Hij wees veel naar anderen en draaide eromheen, flauwe grap over Derksen, en het viel allemaal wel mee met de kijkcijfers; zou het niet terugkijken. :)
tong80zaterdag 30 september 2017 @ 17:36
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 17:24 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Hij wees veel naar anderen en draaide eromheen, flauwe grap over Derksen, en het viel allemaal wel mee met de kijkcijfers; zou het niet terugkijken. :)
Bedankt. :D

:P
Eightyonezaterdag 30 september 2017 @ 18:10
Vanwaar al die kleinschalige optredens? Durft Marco de Ahoy en Ziggo Dome niet meer aan?
tong80zaterdag 30 september 2017 @ 18:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 18:10 schreef Eightyone het volgende:
Vanwaar al die kleinschalige optredens? Durft Marco de Ahoy en Ziggo Dome niet meer aan?
En waarom die eenwoordige albumtitels ?

:P
Pisces29dinsdag 3 oktober 2017 @ 14:57
Ik zag net de laatste minuten van de aflevering van gister.
Weet iemand misschien wie die man met die dieren was? Heeft hij ergens een eigen tv-programma?
DKUpdinsdag 3 oktober 2017 @ 15:00
quote:
5s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 14:57 schreef Pisces29 het volgende:
Ik zag net de laatste minuten van de aflevering van gister.
Weet iemand misschien wie die man met die dieren was? Heeft hij ergens een eigen tv-programma?
Arjan Postma?
?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9
Hij is wel in meerdere programma’s te zien geweest.
NijntjesUkdinsdag 3 oktober 2017 @ 15:02
Dr. Pol was er gisteren. ;) (In Nederland geboren, woont al jaren in Michigan en heeft daar al jaren een dierenartsenpraktijk. Hij wordt door National Geographic gevolgd voor een programma à la "Ingang Oost", maar dan mbt dieren).
Pisces29dinsdag 3 oktober 2017 @ 15:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 15:02 schreef NijntjesUk het volgende:
Dr. Pol was er gisteren. ;) (In Nederland geboren, woont al jaren in Michigan en heeft daar al jaren een dierenartsenpraktijk. Hij wordt door National Geographic gevolgd voor een programma à la "Ingang Oost", maar dan mbt dieren).
Dank je wel!
DKUpdinsdag 3 oktober 2017 @ 15:04
Oh sorry :@
Pisces29dinsdag 3 oktober 2017 @ 15:04
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 15:00 schreef DKUp het volgende:

[..]

Arjan Postma?
[ afbeelding ]
Hij is wel in meerdere programma’s te zien geweest.
Dank voor de moeite :*
ook_gekdinsdag 3 oktober 2017 @ 16:15
quote:
Opmerkelijk weer, heb het even zitten kijken.

Eerlijk gezicht. Maar over z’n relatie praat hij niet. Dat zijn aannamens. Prima ontkracht ze dan je bent nu toch eerlijk? Nee aannamens.

Tijdens het gesprek word vermeld dat Beau het erg goed deed. Direct parreert hij dat door te vermelden ja is prima... peter deed het ook goed.
Wees eerlijk zeg dat hij dat beter gedaan heeft.

Ik zit hier niet omdat ik denk oeh! Oke wat doe je er dan wel? Weer niet eeelijk

Ach ach ach ach ach.....
FlippingCoinwoensdag 4 oktober 2017 @ 01:19
Ikink terug bij late night? :o
AlwaysConnectedwoensdag 4 oktober 2017 @ 13:33
quote:
0s.gif Op woensdag 4 oktober 2017 01:19 schreef FlippingCoin het volgende:
Ikink terug bij late night? :o
Idd

http://www.mediacourant.n(...)-van-rtl-late-night/

Snap niet dat je daar na terug wilt. Zal wel in een contract staan.

Laat het gewoon dood bloeden niemand lijkt het te missen
Wuwwawoensdag 4 oktober 2017 @ 13:43
Heeft er iemand ooit maar aan het slot moeten glimlachen om die kinderachtige humor van RUMAG?
FlippingCoinwoensdag 4 oktober 2017 @ 14:14
quote:
1s.gif Op woensdag 4 oktober 2017 13:33 schreef AlwaysConnected het volgende:

[..]

Idd

http://www.mediacourant.n(...)-van-rtl-late-night/

Snap niet dat je daar na terug wilt. Zal wel in een contract staan.

Laat het gewoon dood bloeden niemand lijkt het te missen
Zal wel lekker verdienen, en vaak met je kop op TV is altijd wel goed lijkt het.
FlippingCoinwoensdag 4 oktober 2017 @ 14:14
quote:
0s.gif Op woensdag 4 oktober 2017 13:43 schreef Wuwwa het volgende:
Heeft er iemand ooit maar aan het slot moeten glimlachen om die kinderachtige humor van RUMAG?
Kan het mij niet herinneren.
DKUpwoensdag 4 oktober 2017 @ 15:22
Je hoort Ikink alleen in Late Night, je ziet hem niet :P
DKUpwoensdag 4 oktober 2017 @ 22:34
De Lama’s _O-
Wereldgozerwoensdag 4 oktober 2017 @ 23:00
quote:
1s.gif Op woensdag 4 oktober 2017 22:34 schreef DKUp het volgende:
De Lama’s _O-
Ik ken twee FOK!kers die de Lama's erg leuk vinden.
Oscar.woensdag 4 oktober 2017 @ 23:05
Han Peekel ;(
chufiwoensdag 4 oktober 2017 @ 23:21
quote:
1s.gif Op woensdag 4 oktober 2017 22:34 schreef DKUp het volgende:
De Lama’s _O-
Alweer.. is er niks anders of zijn er te weinig BNN'nrs?
J0kkebr0kwoensdag 4 oktober 2017 @ 23:25
Pfff. wat een relnicht.

Kut... verkeerde topic :')
DKUpdonderdag 5 oktober 2017 @ 08:21
508.000 kijkers *O*
Eightyonedonderdag 5 oktober 2017 @ 17:02
Toch vielen de uitzendingen van verleden week erg mee. Meerdere keren was het voor mezelf moeilijk kiezen tussen Humberto en Pauw, een enkele keer had Humberto een betere tafel.

Toevalstreffers, of zou er achter de schermen het een en ander besproken zijn, naar aanleiding van alle kritiek?
Wuwwadinsdag 10 oktober 2017 @ 09:57

Ontwetend genot #werkenbijRTL
DKUpdinsdag 10 oktober 2017 @ 10:06
Igmar _O_
Mattie :{w
TheVoice4everdinsdag 10 oktober 2017 @ 12:56
weer zo'n saaie aflevering, en vanavond al vanaf 21:30 ugh :(
supernigerdinsdag 10 oktober 2017 @ 21:32
Ik voorspel 0 kritische vragen van Humberto.
supernigerdinsdag 10 oktober 2017 @ 21:36
Wierd DukGOD
FlippingCoindinsdag 10 oktober 2017 @ 21:38
Alternatieve levensvormen?
richoliodinsdag 10 oktober 2017 @ 21:39
Wierd Duk :')
Martinellodinsdag 10 oktober 2017 @ 21:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 21:36 schreef superniger het volgende:
Wierd DukGOD
Fidan is verstandig geweest en heeft deze mafketel aan de kant gezet.
DKUpdinsdag 10 oktober 2017 @ 22:15
Droombaan om als vuilnisman te werken
FlippingCoindinsdag 10 oktober 2017 @ 22:16
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 22:15 schreef DKUp het volgende:
Droombaan om als vuilnisman te werken
Mooi om te zien. _O_
DKUpdinsdag 10 oktober 2017 @ 22:17
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 22:16 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Mooi om te zien. _O_
Hij deed het met een lach
FlippingCoindinsdag 10 oktober 2017 @ 22:18
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 22:17 schreef DKUp het volgende:

[..]

Hij deed het met een lach
Daarom, goede mentaliteit; en zo ben je zelf ook een stuk gelukkiger denk ik.
DKUpdinsdag 10 oktober 2017 @ 22:18
Hoor ik bestek?
Oscar.dinsdag 10 oktober 2017 @ 22:28
Boze vrachtwagenchauffeur
Oscar.dinsdag 10 oktober 2017 @ 22:28
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 22:16 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Mooi om te zien. _O_
verdient toch zo 2K per maand
FlippingCoindinsdag 10 oktober 2017 @ 22:29
quote:
4s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 22:28 schreef Oscar. het volgende:

[..]

verdient toch zo 2K per maand
Ja dat is wel jammer; maar goed hij is al blij dat die een baan heeft.
Oscar.dinsdag 10 oktober 2017 @ 22:29
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 22:29 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Ja dat is wel jammer.
hoezo jammer. dat is best wat voor ongeschoold werk
FlippingCoindinsdag 10 oktober 2017 @ 22:30
quote:
4s.gif Op dinsdag 10 oktober 2017 22:29 schreef Oscar. het volgende:

[..]

hoezo jammer. dat is best wat voor ongeschoold werk
Oh. :@

Ben een beetje Wereldvreemd let daar maar niet op.
Arthur_Spoonerdinsdag 10 oktober 2017 @ 22:31
Spionagekastjes :r
Oscar.dinsdag 10 oktober 2017 @ 22:32
Zeg dan gewoon dat je niet gerustgesteld bent :')
RensAjacieddinsdag 10 oktober 2017 @ 22:33
Wat een onzin dit stukje. Geef gewoon antwoord.
Arthur_Spoonerdinsdag 10 oktober 2017 @ 22:54
Whehe Segers knikt instemmend toe.
xzazdinsdag 10 oktober 2017 @ 22:59
Ik blij dat ik sgp heb gestemd.
JanCeesdinsdag 10 oktober 2017 @ 23:02
Wierd Duk bij RTL late night

Dat ik dit nog mag meemaken
Oscar.dinsdag 10 oktober 2017 @ 23:02
D66 gaat hierdoor zoveel zetels verliezen :P
RensAjacieddinsdag 10 oktober 2017 @ 23:04
Eindelijk spannende televisie dankzij Wester niet dankzij Humberto
TigerXtrmdinsdag 10 oktober 2017 @ 23:04
Kampioenschappen om het antwoord heen lullen aan die tafel _O-
Poepz0rwoensdag 11 oktober 2017 @ 00:51
Humberto Kalkhandjes Tan GENOT
Max23vrijdag 13 oktober 2017 @ 23:05
Dit verhaal over de docu is precies ook al bij dwdd geweest
Craptaculardinsdag 17 oktober 2017 @ 13:10
Ik denk dat ze nog steeds een leuke side kick nodig hebben. Die tijdlijn is gaar.
Onnomandinsdag 17 oktober 2017 @ 22:41
lekker vals gezongen wel
Xan21dinsdag 17 oktober 2017 @ 22:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 oktober 2017 22:41 schreef Onnoman het volgende:
lekker vals gezongen wel
gelukkig hebben we er echte artiesten zitten zoals die DJs... god te simpel echt
DKUpwoensdag 18 oktober 2017 @ 13:04
451.000 kijkers gisteren
TigerXtrmwoensdag 18 oktober 2017 @ 22:38
Armoede drama tokkie genot :D
onzinnet2donderdag 19 oktober 2017 @ 19:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 oktober 2017 13:10 schreef Craptacular het volgende:
Ik denk dat ze nog steeds een leuke side kick nodig hebben. Die tijdlijn is gaar.
Ik ben ok geen fan van die tijdlijn. Marieke ftw?
Craptacularvrijdag 20 oktober 2017 @ 09:30
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 19:32 schreef onzinnet2 het volgende:

[..]

Ik ben ok geen fan van die tijdlijn. Marieke ftw?
Zij heeft een goede move gemaakt door niet te lang te blijven plakken. Zal uiteindelijk de saaie chantal janzen verdringen als host.
Arthur_Spoonermaandag 23 oktober 2017 @ 22:12
RTLLateNight twitterde op maandag 23-10-2017 om 20:48:30 Vanavond een geheime gast in de uitzending. Er komt nieuws met mogelijk verstrekkende politieke consequenties.. #RTLLN reageer retweet
Sunshine1982maandag 23 oktober 2017 @ 22:13
quote:
0s.gif Op maandag 23 oktober 2017 22:12 schreef Arthur_Spooner het volgende:
RTLLateNight twitterde op maandag 23-10-2017 om 20:48:30 Vanavond een geheime gast in de uitzending. Er komt nieuws met mogelijk verstrekkende politieke consequenties.. #RTLLN reageer retweet
Ze moeten toch wat om kijkers te trekken.
DKUpmaandag 23 oktober 2017 @ 22:16
quote:
0s.gif Op maandag 23 oktober 2017 22:12 schreef Arthur_Spooner het volgende:
RTLLateNight twitterde op maandag 23-10-2017 om 20:48:30 Vanavond een geheime gast in de uitzending. Er komt nieuws met mogelijk verstrekkende politieke consequenties.. #RTLLN reageer retweet
HAHAHAHAHAHAHA, als je zo kijkers moet gaan trekken :D _O-
Arthur_Spoonermaandag 23 oktober 2017 @ 22:33
Gaat het om die hack? Tering wat kansloos :')
Nattekatmaandag 23 oktober 2017 @ 22:37
Niet eens een hack :') _O-
DKUpmaandag 23 oktober 2017 @ 22:39
210e2c3823_1386407646_Wel-erg-enthousiast.gif
Wat een bagger, met je fake-news
“Onschuldige mailtjes :')_!”
trein2000maandag 23 oktober 2017 @ 22:39
quote:
0s.gif Op maandag 23 oktober 2017 22:12 schreef Arthur_Spooner het volgende:
RTLLateNight twitterde op maandag 23-10-2017 om 20:48:30 Vanavond een geheime gast in de uitzending. Er komt nieuws met mogelijk verstrekkende politieke consequenties.. #RTLLN reageer retweet
Is dit het? Of komt er nog iets?
NewHorizonmaandag 23 oktober 2017 @ 22:39
Dit is toch al mogelijk sinds het begin van e-mail, man man
Arthur_Spoonermaandag 23 oktober 2017 @ 22:40
quote:
1s.gif Op maandag 23 oktober 2017 22:39 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Is dit het?
:Y
gellymaandag 23 oktober 2017 @ 22:40
Nou nou, je kunt het sender address aanpassen. Stop de persen.
gellymaandag 23 oktober 2017 @ 22:41
Ook zonder SPF record flikkeren de meeste hosters dit soort mails in de spam box.
NewHorizonmaandag 23 oktober 2017 @ 22:42
quote:
10s.gif Op maandag 23 oktober 2017 22:40 schreef gelly het volgende:
Nou nou, je kunt het sender address aanpassen. Stop de persen.
Hierna gaan ze smsen met een valse afzender, the horror
Arthur_Spoonermaandag 23 oktober 2017 @ 22:42
quote:
1s.gif Op maandag 23 oktober 2017 22:42 schreef NewHorizon het volgende:

[..]

Hierna gaan ze smsen met een valse afzender, the horror
Dat hadden ze bij PowNews toch al eens gedaan? :')
DKUpmaandag 23 oktober 2017 @ 22:43
Ik ga stuk
NewHorizonmaandag 23 oktober 2017 @ 22:45
quote:
10s.gif Op maandag 23 oktober 2017 22:42 schreef Arthur_Spooner het volgende:

[..]

Dat hadden ze bij PowNews toch al eens gedaan? :')
a1b0a647d15df4881d835387909fa792.jpg
gellymaandag 23 oktober 2017 @ 22:47
Driewerf :')
NewHorizonmaandag 23 oktober 2017 @ 22:48
Dit is echt enorm cringe, wtf
gellymaandag 23 oktober 2017 @ 22:48
NOG niet aangepast :(

spf:tweedekamer.nlFind Problems spf
Test Result
SPF Record Published No SPF Record found More Info
DNS Record Published DNS Record found
trein2000maandag 23 oktober 2017 @ 22:48
quote:
0s.gif Op maandag 23 oktober 2017 22:47 schreef gelly het volgende:
Driewerf :')
Arthur_Spoonermaandag 23 oktober 2017 @ 22:52
quote:
0s.gif Op maandag 23 oktober 2017 22:48 schreef gelly het volgende:
NOG niet aangepast :(

spf:tweedekamer.nlFind Problems spf
Test Result
SPF Record Published No SPF Record found More Info
DNS Record Published DNS Record found
Orwell84_ twitterde op maandag 23-10-2017 om 22:44:35 SPF record lookup and validation for: rtllatenight.nlNo valid SPF record found of either type TXT or type SPF. Ook @RTLLateNight #rtlln reageer retweet
Wuwwadinsdag 24 oktober 2017 @ 09:20

Zag het binnen twee seconden al. En dan die overacting van Humberto :')
Brrr
Zithdinsdag 24 oktober 2017 @ 09:51
:D

Victor mids :r
FlippingCoindonderdag 26 oktober 2017 @ 22:36
Tundadoom
Poepz0rdonderdag 26 oktober 2017 @ 22:38
Vajèn vd Bosch lekker hoor koekoek
FlippingCoindonderdag 26 oktober 2017 @ 22:41
wat een raar figuur
FlippingCoindonderdag 26 oktober 2017 @ 22:47
rare gasten allemaal
Books1donderdag 26 oktober 2017 @ 23:33
Au mijn oren en nee ik kan het zelf niet beter maar het kan ook mijn liggen natuurlijk.
ConnerJohndonderdag 26 oktober 2017 @ 23:34
Mijn god, had Gloria last van haar oren toen deze 2 op auditie kwamen?
Pisces29donderdag 26 oktober 2017 @ 23:37
Gloria koos vast voor looks.
Craptacularvrijdag 27 oktober 2017 @ 08:46
Dat rap stuk van Jim was pijnlijk.
SonicVolcanovrijdag 27 oktober 2017 @ 11:28
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 oktober 2017 09:51 schreef Zith het volgende:
:D

Victor mids :r
Vreselijke vent ja. Met die grijns iedere keer en zijn stem is zo irritant.
DKUpvrijdag 27 oktober 2017 @ 15:15
De intro was gisteren niet best, een heerlijk "afhaakmomentje"......
AlwaysConnectedvrijdag 27 oktober 2017 @ 17:51
Is deze graf neger nog steeds op tv?
Craptacularvrijdag 27 oktober 2017 @ 17:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 17:51 schreef AlwaysConnected het volgende:
Is deze graf neger nog steeds op tv?
Succesvoller dan jij ooit zal zijn.
AlwaysConnectedvrijdag 27 oktober 2017 @ 18:06
quote:
7s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 17:58 schreef Craptacular het volgende:

[..]

Succesvoller dan jij ooit zal zijn.
Dat is geen antwoord op mijn vraag
Hyaenidaevrijdag 27 oktober 2017 @ 18:25
quote:
7s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 17:58 schreef Craptacular het volgende:

[..]

Succesvoller dan jij ooit zal zijn.
Ligt er maar net aan wat je onder succesvol verstaat.
Voor mij betekent succesvol zijn dat je veel respect afdwingt op fok.
Craptacularvrijdag 27 oktober 2017 @ 19:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 18:25 schreef Hyaenidae het volgende:

[..]

Ligt er maar net aan wat je onder succesvol verstaat.
Voor mij betekent succesvol zijn dat je veel respect afdwingt op fok.
Ach types die zo reageren zijn doorgaans niet erg succesvol buiten hun zolderkamer.
Hyaenidaevrijdag 27 oktober 2017 @ 20:02
quote:
6s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 19:54 schreef Craptacular het volgende:

[..]

Ach types die zo reageren zijn doorgaans niet erg succesvol buiten hun zolderkamer.
Hoeft ook niet als je mijn definitie van succesvol hanteert.
Pisces29vrijdag 27 oktober 2017 @ 20:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 17:51 schreef AlwaysConnected het volgende:
Is deze graf neger nog steeds op tv?
Ik dacht aan de gasten en dus dacht ik dat je Elstak bedoelde. :')
matthijstvrijdag 27 oktober 2017 @ 20:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 17:51 schreef AlwaysConnected het volgende:
Is deze graf neger nog steeds op tv?
Helaas wel.
Roel_Jewelvrijdag 27 oktober 2017 @ 22:42
Even lekker kritiekloos Chantals programma op de eigen zender pluggen.
JanCeesvrijdag 27 oktober 2017 @ 22:55
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 22:42 schreef Roel_Jewel het volgende:
Even lekker kritiekloos Chantals programma op de eigen zender pluggen.
dat programma is ook vernoemd naar haar tijdschrift

Schaamteloos die commerciële zender
Roel_Jewelvrijdag 27 oktober 2017 @ 23:29
Luuk Ikink :’) :’) :’)
Onnomanmaandag 30 oktober 2017 @ 23:03
zou iemand haar doen?