abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_173577012


quote:
RTL 4 komt in het najaar met een vaste late night talksow: 'RTL Late Night'. Humberto Tan ontvangt in dat programma elke werkdag tussen 22.30 en 23.30 uur gasten uit de wereld van entertainment, sport en politiek.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL Nederland: "RTL 4 heeft een aardige historie met late night talkshows, eerst natuurlijk met 'Barend & Van Dorp' en 'Villa BVD' en recent ook met titels zoals 'VI Oranje' en 'Wat Kiest Nederland?' rondom events. 'RTL Late Night' ligt in deze lijn, eveneens met een eigen aanpak en eigen perspectief. En met Humberto Tan als gastheer. Hij is adrem, sympathiek en heeft bewezen een zeer brede interesse te hebben, van sport tot showbizz en van politiek tot het bedrijfsleven. Soms mag het luchtig en is er ruimte voor een vrolijke noot, en ook dan is Humberto voor ons dé man."

'RTL Late Night' komt live vanuit de binnenstad van Amsterdam en wordt geproduceerd door Blue Circle.
SOONY
pi_173577014
SOONY
pi_173579291
Het programmaatje van Huichelaar Humberto mag van mij rustig doodbloeden.
  maandag 4 september 2017 @ 15:33:50 #5
272287 henrivo
Tikt tegen jassies
pi_173583184
Kan me niet voorstellen dat Humberto daar nog met veel plezier gaat zitten, hij moet op twitter toch zelf ook hebben gelezen dat heel veel mensen Beau beter vonden?
pi_173583432
Vandaag te gast:

* Nick en Simon.
Nick en Simon stappen uity hun comfort zone. Op hun nieuwe single Zing!, die ze vanavond primeuren bij RTL Late Night, gaan ze de samenwerking aan met rapper Jayh!

* Victor Volovici.
Bij het opereren in de hersenen moeten artsen heel nauwkeurig te werk gaan. Eén fout kan ernstige gevolgen hebben. Om dat te voorkomen oefent neurochirurg in opleiding Victor Volovici micro-operaties op bloemblaadjes. Het is bewezen dat chirurgen die op de millimeter moeten werken minder fouten maken als ze op de tere bloemblaadjes oefenen, omdat die heel snel scheuren. Volovici is de expert op dat gebied en leert artsen over de hele wereld deze nieuwe methode toe te passen. Vanavond demonstreert hij hoe hij dat doet!

* Robin van Galen & waterpoloteam.
Taiwan loopt sinds kort weg met onze Nederlandse waterpolomannen! Nadat bondscoach Robin van Galen vlak voor een internationaal toernooi een groepsfoto van de mannen met weinig stof en veel lijf plaatste, is er een complete hype ontstaan. Trainingen van Oranje werden zelfs live uitgezonden in het land waar waterpolo verre van een grote sport is. Vanavond is de ploeg te gast met bondscoach Van Galen om te vertellen over hun avonturen.

* Gordon Heuckeroth en Greet Bakker.
Gordon zet zich vanaf donderdag samen met Gerard Joling opnieuw vol overgave in voor de eenzame ouderen in ons land. In het nieuwe seizoen van Geer & Goor: Stevig Gebouwd nemen ze de oudjes niet alleen mee op sleeptouw, het olijke duo steekt ook letterlijk de handen uit de mouwen door te slopen en klussen. Gordon en de 80-jarige Greet Bakker vertellen vanavond hoeveel bloed, zweet en tranen dat heeft gekost.

Kleffe vriendjes kliek en geen kritische vragen :r :r
Vanavond slaan we dus maar weer over voor de zoveelste keer ;)
  maandag 4 september 2017 @ 16:20:14 #7
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_173584046
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
pi_173584053
Meer entertainment :B
SOONY
  maandag 4 september 2017 @ 22:46:10 #9
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_173591669
We kunnen weer genieten.
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
pi_173591710
Geen side-kick meer en nóg meer entertainment.

Pure aids.
  maandag 4 september 2017 @ 22:50:14 #11
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_173591729
Ik keek dit alleen omdat ik wacht op de topshow van PauwGod.
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
pi_173591735
Morgen de kijkcijfers analyseren?
  maandag 4 september 2017 @ 22:51:58 #13
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_173591757
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 22:50 schreef WammesWaggel het volgende:
Morgen de kijkcijfers analyseren?
Puik plan.
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
pi_173592133

Goed idee, maar Eland Galjaard kijkt niet meer naar de kijkcijfers.....
Gelukkig is Erland lekker plaatjes aan het draaien in clubs....
Meer entertainment, binnenkort Erland als dj in RTL Late Night >:)

Topshow :B

[ Bericht 14% gewijzigd door DKUp op 04-09-2017 23:18:04 ]
SOONY
  maandag 4 september 2017 @ 23:27:15 #15
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_173592416
Alicia, goede keuze Karel.
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  dinsdag 5 september 2017 @ 08:20:24 #16
17337 ook_gek
doet ie anders nooit
pi_173594486
Pauw had 730k kijkers
RTL late night 575K
Alle hoeren kunnen vertrekken, zolang de man nog z'n handen heeft om zelf te kunnen trekken.
Never underestimate the power of stupid people in a large group
pi_173595138
Bij Mediacourant zijn ze weer lekker bezig :D _O-
quote:
Bizar: RTL Late Night boycot Joling na Jinek optreden

Het moet niet gekker worden: Gerard Joling mocht vrijdagavond in Jinek geen promotiebeelden laten zien van zijn nieuwe RTL 4-show Geer & Goor Stevig Gebouwd, omdat RTL deze RTL-promotie exclusief in RTL Late Night wilde hebben. Dat vertelt de zanger vandaag in De Telegraaf. Sterker nog: omdat Joling vrijdag tóch RTL aan het promoten was op NPO 1, mocht hij gisteren niet in RTL Late Night zitten. Daarom zat Gordon zónder Joling aan tafel om Geer & Goor te promoten.
Joling vindt het verbijsterend. “Ik ben gewoon afgebeld. Ongelooflijk, hoe arrogant en kleinzielig. Dat begon vorige week dus al. Ik zeg altijd: ’Jongens, donderdag gaan we weer beginnen, hoe méér promotie hoe beter.’ Maar daar dachten ze dus meteen al anders over.”

De entertainer zit traditiegetrouw in de seizoensfinale van Jinek, maar ditmaal was RTL daar woest over. “Ik kreeg van RTL geen materiaal mee en kon bij Eva Jinek alleen wat van mijn eigen vlogjes laten zien. De druk bij Tan om te scoren is zo hoog, dat ze in de eerste show niemand willen die de mensen net al hebben gezien, zeggen ze zelf.”

“Daar word ik dan over gebeld, de redactie, weer iemand van de redactie. Op een gegeven moment ben ik er dan wel klaar mee en ik zei: ’Je kan ook zeggen dat het leuk was bij Jinek. En bedankt voor de reclame die je daar hebt gemaakt, Gerard!’ Ja, dat is toch allemaal niet te geloven?”

Joling gaat Jinek echt niet afzeggen om Humberto Tan een beter gevoel te geven. “Die afspraak met Jinek stond al tweeënhalve maand in de agenda. Die ga ik toch niet afzeggen omdat ze bij RTL hebben bedacht dat ik alleen dáár mag zitten? Ruim een miljoen kijkers had Eva vrijdag. Die gun ik Humberto ook, maar dan wel zonder mij.”

RTL Late Night trok gisteren slechts 575.000 kijkers (16 procent), veel minder dan de 1,1 miljoen (26 procent) die Jinek er vrijdag had. Pauw trok gisteren tegenover RTL Late Night 730.000 kijkers (26 procent).
Bron: http://www.mediacourant.n(...)g-na-jinek-optreden/
quote:
Humberto: ''Gerard Joling in toekomst weer welkom"

Het klopt dat Gerard Joling gisteren niet welkom was bij RTL Late Night vanwege zijn optreden bij Jinek afgelopen vrijdag. Dat bevestigde Humberto Tan vanochtend in Evers Staat Op op Radio 538, in reactie op Jolings uitspraken in De Telegraaf. Tan vindt het niet leuk dat Joling bij Jinek zijn nieuwe RTL 4-show Geer & Goor Stevig Gebouwd promootte, terwijl hij dat ook bij RTL Late Night zou komen doen. “We hadden een afspraak dat hij bij ons zou zitten met Gordon samen.”
Joling is traditiegetrouw vaste gast in de seizoensfinale van Jinek, zo ook afgelopen vrijdag. Hij dacht RTL een plezier te doen door de nieuwe RTL 4-show Geer & Goor Stevig Gebouwd te promoten, maar RTL wilde die RTL-promotie exclusief in RTL Late Night.

Tan: “Bij Jinek heeft hij toen al het hele verhaal verteld van Geer & Goor. We zeiden: ‘Als je twee keer het verhaal moet vertellen, misschien is dat niet zo handig. Laten we dan gewoon Gordon een ander verhaal laten vertellen.’”

Het klopt dus dat Joling is afgeserveerd, aldus Tan. “Uiteindelijk is Gerard afgebeld, ook in overleg met iedereen. Het was ook van: ‘Niemand wist dat je dat daar zou gaan vertellen en dan zit je het uitgebreid daar te vertellen.’”

Het is volgens Tan niet zo dat Joling nu voor altijd op de zwarte lijst van RTL Late Night staat. “Gerard is altijd welkom hoor. Hij mag altijd weer terugkomen, maar dan voor iets anders. Voor een andere keer. Twee keer hetzelfde verhaal binnen een paar dagen is een beetje te veel.”
Bron: http://www.mediacourant.n(...)oekomst-weer-welkom/
quote:
RTL Late Night is nu de grote Humberto-show

RTL Late Night is teruggekeerd van de zomerstop als De Grote Humberto Show. Meer dan ooit wordt het programma opgehangen aan presentator Humberto Tan. Dat was gisterenavond te zien op RTL 4. Tan opent de uitzendingen voortaan staand voor een groot scherm, waarop hij een foto laat zien ‘die me raakt of die ik bijzonder vind’. In de eerste aflevering was dat een foto van Tan. Het eerste onderwerp aan tafel ging over Tans mini-stage bij de politie. “Ik mocht een volle dag meelopen.“
Het openingsonderwerp over zijn politiestage was vooral heel veel Tan, maar stelde inhoudelijk behoorlijk teleur. Toch staat de kijker meer van dat soort items te wachten. “Je hebt me op een idee gebracht. Ik heb het nu met de politie gedaan, maar ik zou heel graag met andere hulpdiensten een dag meelopen. Of het nou de brandweer is of de ambulance of ouderenzorg of wat dan ook. Als mensen willen dat ik een dag met ze meeloop, laat het dan weten.”

De rol van sidekick is helemaal verdwenen uit RTL Late Night. Tan staat nu vaker op van zijn talkshowtafel om gesprekjes te houden in het publiek of dingetjes uit te proberen. Zo was gisteren te zien hoe Tan een plantenblaadje probeerde te opereren.

Zelfs in de reclameblokken kwam Humberto Tan nog in beeld. Stoelenfabrikant Prominent had zendtijd ingekocht om de Humberto-stoelenlijn te promoten.

Het lijkt erop dat de conclusie van het crisisoverleg over de dalende kijkcijfers van RTL Late Night is dat Tan een grotere rol moet krijgen in het late-night-programma van de commerciële zender. De kijkcijfers bleven maandag vooralsnog onveranderd laag: er keken 575.000 mensen naar de seizoensopener.
Bron: http://www.mediacourant.n(...)grote-humberto-show/


[ Bericht 47% gewijzigd door DKUp op 05-09-2017 09:53:56 ]
SOONY
  dinsdag 5 september 2017 @ 09:50:36 #18
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_173595187
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 22:50 schreef WammesWaggel het volgende:
Morgen de kijkcijfers analyseren?
Ik sta er iig niet tussen..
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_173595353
Weer een positief relletje uitgebroken _O-
Hoewel er zo vaak gasten worden afgebeld.
Was er echt een Prominent-reclame te zien tijdens de reclameblokken van RTL LN :D _O-?
SOONY
pi_173596369
Eens zien morgen bij de kijkcijfers of mensen vanavond juist gaan kijken nu zij horen dat het weer is begonnen en nog niet keken of juist gaan afhaken :7
Natuurlijk kijk ik slechts eventuele hoogtepunten op YouTube.
pi_173596732
Willen we meer of minder Tan!?!!?!!
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_173596906
Jammer dat Beau weg is.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_173603279
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 09:44 schreef DKUp het volgende:
Bij Mediacourant zijn ze weer lekker bezig :D _O-

[..]

[..]

[..]

Humberto is een vieze rat.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_173603339
http://www.telegraaf.nl/p(...)ARD_uit_show___.html

Oemberto met zijn vieze rattenkop :r
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_173604534
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 17:03 schreef superniger het volgende:
http://www.telegraaf.nl/p(...)ARD_uit_show___.html

Oemberto met zijn vieze rattenkop :r
Denk dat het komt door die engnek Galjaard.
pi_173604572
Erland is plaatsjes aan het draaien >:)
SOONY
pi_173605118
Wendy van Dijk wil het vast anders ook best overnemen.
  dinsdag 5 september 2017 @ 19:46:40 #28
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_173607202
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:16 schreef WammesWaggel het volgende:
Wendy van Dijk wil het vast anders ook best overnemen.
Je mag toch niet snuiven op tv :? :D
  dinsdag 5 september 2017 @ 22:35:16 #29
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_173611907
Dua Lipa O+ O+ GODVERDOMME LEUK WIJF
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_173611921
Aangezien Pauw dikke aids is, kom ik hier schuilen. Toch nog aardige gasten.
pi_173611933
Prima stem :Y)
SOONY
pi_173612157
Wie?
SOONY
pi_173612171
Klere YouTubers. :r
pi_173612186
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 22:51 schreef Zipportal het volgende:
Klere YouTubers. :r
SOONY
pi_173612288
Prominent :D _O-
SOONY
pi_173612402
Voor de ondertiteling bij Dua Lipa is een stagiaire ingezet? :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_173612430
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 23:07 schreef Pisces29 het volgende:
Voor de ondertiteling bij Dua Lipa is een stagiaire ingezet? :')
#WerkenOnderHetTanRegime
  woensdag 6 september 2017 @ 09:27:02 #39
17337 ook_gek
doet ie anders nooit
pi_173615199
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 08:20 schreef ook_gek het volgende:
Pauw had 730k kijkers
RTL late night 575K
Pauw had 759K
RTL late night 529k

Verschil van iets meer dan 46k minder kijkers ten opzichte van gisteren.

Op 25-08 had beau 615k kijkers. ( laatste uitzending )
Alle hoeren kunnen vertrekken, zolang de man nog z'n handen heeft om zelf te kunnen trekken.
Never underestimate the power of stupid people in a large group
pi_173615243
Vrijdag kom ook de muziekquiz met Humberto
SOONY
  woensdag 6 september 2017 @ 10:35:27 #41
462731 TheVoice4ever
Dilano de Kleijn superfan
pi_173616365
kan Beau alsjeblieft weer terugkeren
Big Brother Favo: Ronahi, Jimmy, Sabeau, Tom
Verraders Favo: Ihsane, Tom
  woensdag 6 september 2017 @ 10:40:10 #42
462731 TheVoice4ever
Dilano de Kleijn superfan
pi_173616453
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 17:03 schreef superniger het volgende:
http://www.telegraaf.nl/p(...)ARD_uit_show___.html

Oemberto met zijn vieze rattenkop :r
gauw ontslaan die Tan :( :( :(

Beau weer terug alsjeblieft, veel sympathieker en leuker, met meer humor dan die Tan
Big Brother Favo: Ronahi, Jimmy, Sabeau, Tom
Verraders Favo: Ihsane, Tom
pi_173618356
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 09:27 schreef ook_gek het volgende:

[..]

Pauw had 759K
RTL late night 529k

Verschil van iets meer dan 46k minder kijkers ten opzichte van gisteren.

Op 25-08 had beau 615k kijkers. ( laatste uitzending )
Op naar de 4xxK vanavond? :9
pi_173634951
PAUW
NPO1
668.000

RTL LATE NIGHT
RTL4
622.000
  donderdag 7 september 2017 @ 11:03:30 #45
462731 TheVoice4ever
Dilano de Kleijn superfan
pi_173635337
mooi dat Pauw meer kijkcijfers trekt :D
Big Brother Favo: Ronahi, Jimmy, Sabeau, Tom
Verraders Favo: Ihsane, Tom
pi_173636196
Marieke wordt gemist.
pi_173636368
Marieke kon je er zeker bij hebben.
  donderdag 7 september 2017 @ 12:29:13 #48
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_173636765
Ik mis uberhaupt een sitekick. Of het nou Luuk, Marieke, een invallende beroeps-grappenmaker of een of andere nobody is.

Kom maar op met die kattenfilmpjes.
pi_173636836
Vervang Humberto eens een paar avonden met Jensen en de wereld is weer sereen :Y
pi_173637108
quote:
0s.gif Op donderdag 7 september 2017 12:32 schreef WammesWaggel het volgende:
Vervang Humberto eens een paar avonden met Jensen en de wereld is weer sereen :Y
Jensen :') Die past niet meer door de draaideur bij de ingang. En zonder lachband en gescripte grappen is ook hij overschat.
Jan Paparazzi als de nieuwe Marieke, okee dan wel.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')