Tuurlijk wel.. als de oven dat kan, kan je dat zelf ook..quote:Op zondag 3 september 2017 16:20 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Omdat je niet continu het vochtgehalte kunt meten, duh.
Nou ben je aan het trollen of niet? Oven meet constant het zuurstofgehalte, en past temperatuur en eventueel vochtgehalte daarop aan. Dit doet de oven terwijl deze aan het bakken is, en de oven dus dicht zit.quote:Op zondag 3 september 2017 16:21 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Tuurlijk wel.. als de oven dat kan, kan je dat zelf ook..
Het is niet iets buitenaards wat je oven kan ofzo..
Je pleurt er een voeler in.. draadje door de deur.. en klaar is ketel..quote:Op zondag 3 september 2017 16:23 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Nou ben je aan het trollen of niet? Oven meet constant het zuurstofgehalte, en past temperatuur en eventueel vochtgehalte daarop aan. Dit doet de oven terwijl deze aan het bakken is, en de oven dus dicht zit.
Hoe wil je handmatig het zuurstofgehalte meten zonder oven te open? Juist dat gaat niet.
Hoe krijg jij dit je strot uit? Jij bent degene die altijd uit de hoogte doet terwijl je telkens weer door de mand valt als nietsnut met praatjes.quote:Op zondag 3 september 2017 13:03 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Je bent echt niet goed snik als je je messen zo bot als een honkbalknuppel snijdt op zo een glazen snijplank.
Jij weet echt niks van koken, ga je eens even inlezen.
Mooi! Laat je ons hier straks weten hoe lang die is meegegaan?quote:Op vrijdag 8 september 2017 09:57 schreef bonke het volgende:
mooie bamboe 40 x 30 x 3 cm plank gekocht met gootjes aan de bovenkant
niet al te lang, ligt nu te branden in de open haard ( hout was op en ik had zin in een fikkie )quote:Op vrijdag 8 september 2017 11:03 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Mooi! Laat je ons hier straks weten hoe lang die is meegegaan?
Dank je! Ik denk dat ik maar lak aan mijn vriendin haar esthetische ideeen ga hebben en nog een laag je olie op de plank smeer en hem ga gebruiken.quote:Op maandag 2 maart 2020 00:12 schreef Sapstengel het volgende:
Heb zelf deze https://www.knivesandtool(...)houten-snijplank.htm
Bevalt prima. In het begin geolied met druivenpitolie en regelmatig herhaal ik dat. Blijven daardoor geen geurtjes in achter, in tegenstelling tot plastic planken. Die ruiken soms nog 3 dagen naar uien. En is mooi groot, kan er een paar soorten groentes tegelijk op snijden bijvoorbeeld.
Altijd mooi, zo'n old school fittie.quote:Op maandag 2 maart 2020 00:07 schreef cofi het volgende:
Aangezien dit gehele topic puur en alleen over snijplanken gaat....
Best wel een redelijke prijs. Natuurlijk heb je bij de Ikea een houten plank voor de helft van het geld, maar niet met kopshout.quote:Op maandag 2 maart 2020 00:12 schreef Sapstengel het volgende:
Heb zelf deze https://www.knivesandtool(...)houten-snijplank.htm
Vond 25 euro inderdaad prima. Helemal omdat ik hem nu al 2 jaar gebruik en je er nog steeds niks van terugziet na regelmatig oliën.quote:Op maandag 2 maart 2020 13:25 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Altijd mooi, zo'n old school fittie.
Jammer dat Piet vertrokken is
[..]
Best wel een redelijke prijs. Natuurlijk heb je bij de Ikea een houten plank voor de helft van het geld, maar niet met kopshout.
Ik zal hem wel bij gaan houden / oliën. Net weer een nieuw laagje erop gedaan. Het is een gebruiksvoorwerp, toch!?quote:@:cofi of je houdt die mooie plank gewoon voor je vriendin en bestelt deze extra erbij voor al het snijwerk.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |