Ja... en..?quote:Op zondag 3 september 2017 15:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
In die tijd was koolmonoxide vergiftiging een belangrijke doodsoorzaak bij mensen die in de keuken werkte.
Als er ergens gelachen wordt is het hier wel, om jouw geroep wat je niet waar kan maken, heb je net twee vragen gesteld, geen antwoord op gezien. Waarom zou ik dan de jouwe beantwoorden?quote:Op zondag 3 september 2017 15:56 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Ik moet steeds harder om je lachen pietje.. Noem eens 1 ding wat je absoluut niet kan zonder een bepaalde optie op een oven?
Erken jij dat zuurstofgehalte en vochtegehalte van belang is voor een goed bakresultaat? Of bijvoorbeeld de kerntemperatuur van een braadstuk?quote:Op zondag 3 september 2017 15:56 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Ik moet steeds harder om je lachen pietje.. Noem eens 1 ding wat je absoluut niet kan zonder een bepaalde optie op een oven?
Ja maar als het enige is dat je kan zeggen dat je het moet ervaren.. dan geloof ik je al niet.. Met genoeg tijd is dat resultaat ook te behalen met een andere oven.. Vochtreguleren kan ook handmatig..quote:Op zondag 3 september 2017 15:56 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Ik begrijp wat je probeert te zeggen, maar je metafoor gaat niet helemaal op. We kunnen hier eindeloos over discussiėren, maar daar worden we het niet over eens. Het enige wat ik kan zeggen, maar dan val ik in herhaling, is dat je het zelf eens moet ervaren.
Ik denk dat je dan, ondanks je vooringenomen scepsis, toch van gedacht zal veranderen. Misschien vind je je het geld nog steeds niet waard,omdat je resultaten nu ook goed zijn, maar je zal wel de meerwaarde erkennen.
Goede ninja-edit van d/t fout trouwens.
Wel gezellig, die kanaries in de keuken.quote:Op zondag 3 september 2017 15:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
In die tijd was koolmonoxide vergiftiging een belangrijke doodsoorzaak bij mensen die in de keuken werkte.
Ah.. Das helder Piet..quote:Op zondag 3 september 2017 15:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als er ergens gelachen wordt is het hier wel, om jouw geroep wat je niet waar kan maken, heb je net twee vragen gesteld, geen antwoord op gezien. Waarom zou ik dan de jouwe beantwoorden?
gbbo hhb? Wat is dat?quote:Op zondag 3 september 2017 16:02 schreef RobinOok het volgende:
Hebben inbouwovens tegenwoordig sensoren voor gaarheid? Daar hebben ze bij de gbbo of hhb nog nooit van gehoord. Spannend.
Erken jij ook dat om dat te kunnen waarborgen, je dat ook met losse zaken kunt regelen maar daar meer moeite voor moet doen?quote:Op zondag 3 september 2017 16:00 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Erken jij dat zuurstofgehalte en vochtegehalte van belang is voor een goed bakresultaat? Of bijvoorbeeld de kerntemperatuur van een braadstuk?
Wat dacht je van een goede thermostaat op je oven?quote:Op zondag 3 september 2017 16:00 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Erken jij dat zuurstofgehalte en vochtegehalte van belang is voor een goed bakresultaat? Of bijvoorbeeld de kerntemperatuur van een braadstuk?
Als jij een taart bakt, hoe meet jij dat het zuurstofgehalte?quote:Op zondag 3 september 2017 16:03 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Erken jij ook dat om dat te kunnen waarborgen, je dat ook met losse zaken kunt regelen maar daar meer moeite voor moet doen?
Een teflonpannetje op het vuur zonder vet en ze vallen zo dood neer.quote:Op zondag 3 september 2017 16:01 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Wel gezellig, die kanaries in de keuken.
Great British Bake Off en Heel Holland Bakt.quote:
Op dezelfde manier als de oven dat zou doen..quote:Op zondag 3 september 2017 16:04 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Als jij een taart bakt, hoe meet jij dat het zuurstofgehalte?
Geen idee wat dit is, maar klinkt als een of andere kookwedstrijd.quote:Op zondag 3 september 2017 16:06 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Great British Bake Off en Heel Holland Bakt.
Zo werkt dat niet. Temperatuur wordt constant aangepast op basis van vochtgehalte voor het beste resultaat.quote:Op zondag 3 september 2017 16:06 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Op dezelfde manier als de oven dat zou doen..
(alsof ik het zuurstofgehalte in een taart ga meten.. ik ben toch niet helemaal debiel..?)
Het smaakt of het smaakt niet.. gehaltes hoeven mij dat echt niet te vertellen.. ik kan dat prima zelf ondervinden door.. ja echt: te proeven..
Ik koop ze gewoon bij de aldi of de lidl als ze daar in de aanbieding zijn.quote:Op zondag 3 september 2017 16:03 schreef Hamzoef het volgende:
Door dit topic overweeg ik nu trouwens ook nieuwe kunststof snijplanken te kopen. Iemand aanraders?
Ja.. en dus kun je geen vocht meten en zelf de temperatuur aanpassen?quote:Op zondag 3 september 2017 16:07 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Zo werkt dat niet. Temperatuur wordt constant aangepast op basis van vochtgehalte voor het beste resultaat.
Yup. Waar ze volgens mij blij zouden zijn met inbouwovens met sensoren voor gaarheid. Scheelt een hoop soggy bottom-up.quote:Op zondag 3 september 2017 16:07 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Geen idee wat dit is, maar klinkt als een of andere kookwedstrijd.
Inderdaad.quote:Op zondag 3 september 2017 16:09 schreef Zolderkamer het volgende:
Ja.. en dus kun je geen vocht meten en zelf de temperatuur aanpassen?
En waarom precies zou dat niet kunnen dan?quote:
Ik denk dat het resultaat dan nog niet perfect is.... iedere oven is altijd net een beetje anders.. als je je eigen oven niet hebt.. heb je nooit precies het juiste resultaat.. simpelweg omdat de sensoren net even anders zijn of op een andere plek zitten..quote:Op zondag 3 september 2017 16:11 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Yup. Waar ze volgens mij blij zouden zijn met inbouwovens met sensoren voor gaarheid. Scheelt een hoop soggy bottom-up.
Omdat je niet continu het vochtgehalte kunt meten, duh.quote:Op zondag 3 september 2017 16:12 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
En waarom precies zou dat niet kunnen dan?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |