Ik denk dat hij doelt op het lang moeten drogen na het schoonmaken van zo'n plank.quote:Op zondag 3 september 2017 12:13 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Nee, zeker niet. Maar wat heeft dat er mee te maken?
Bah, vaatdoekjes.quote:
Dat als je zes-zeven dagen in de week kookt, je geen zin hebt in gepruts, maar gewoon de plank in de vaatwasser zetquote:Op zondag 3 september 2017 12:13 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Nee, zeker niet. Maar wat heeft dat er mee te maken?
Ok, ik snap je punt.quote:Op zondag 3 september 2017 12:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat als je zes-zeven dagen in de week kookt, je geen zin hebt in gepruts, maar gewoon de plank in de vaatwasser zet
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik gebruik deze glazen plaat al jaren en er is nog nooit iets gebeurd. Ik heb al mijn vingers nog.quote:Op zondag 3 september 2017 11:10 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Wat? Je bent niet goed snik.
Je verneukt je messen met een glazen plank zo hard, dat je ze eigenlijk tussendoor al moet slijpen. Aanzetten is onvoldoende en als je dagelijks je mes door zo'n apparaat trekt, gaat je mes niet lang mee.
Daarbij heeft zowel wat je snijdt als het mes zelf totaal geen grip op glas en kan je mes zijwaards glijden en dat maakt een glazen snijplank ronduit gevaarlijk om mee te werken.
Als je je zo door je smetvrees laat leiden dat je ondanks die twee enorme minpunten toch nog opteert voor een glazen snijplank, ben je niet goed snik.
En het is ook flauwekul, want hout en kunststof zijn na correcte reiniging net zo schoon als glas.
Je bent echt niet goed snik als je je messen zo bot als een honkbalknuppel snijdt op zo een glazen snijplank.quote:Op zondag 3 september 2017 12:51 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Ik gebruik deze glazen plaat al jaren en er is nog nooit iets gebeurd. Ik heb al mijn vingers nog.
Komt vast omdat ik niet goed snik ben.
Ik weet niet of je nou sarcastisch bent of niet. Maar ik ga er even van uit dat je serieus bent. Wat voor messen gebruik je dan? En wat snijd je zo al?quote:Op zondag 3 september 2017 12:51 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Ik gebruik deze glazen plaat al jaren en er is nog nooit iets gebeurd. Ik heb al mijn vingers nog.
Komt vast omdat ik niet goed snik ben.
Ik denk dat mevrouw niet verder komt dan het opensnijden van een pakje knorr wereldgerechten met een mes.quote:Op zondag 3 september 2017 13:11 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Ik weet niet of je nou sarcastisch bent of niet. Maar ik ga er even van uit dat je serieus bent. Wat voor messen gebruik je dan? En wat snijd je zo al?
Ja, ook dat weet ik en ook dat boeit me niet.quote:Op zondag 3 september 2017 11:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Naast het vaatdoekje waar je alles mee doet? Vaatdoekjes horen in de was na gebruik, niet ophangen en dan weer gebruiken.
Mij boeit het ook niks maar ik ben niet bepaald een hygiëneprins, ben nu eenmaal maar een student.quote:Op zondag 3 september 2017 13:34 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, ook dat weet ik en ook dat boeit me niet.
Die heb ik ook. Ideaal. Kan je jaren mee vooruit.quote:Op zondag 3 september 2017 14:52 schreef Lucky_Strike het volgende:
Mijn kunststof snijplanken worden aanzienlijk minder schoon in een gewoon sopje dan in de vaatwasser.
. Ik denk van die gekleurde horecaplanken. Lekker groot ook.
Maar zo lelijk!quote:Op zondag 3 september 2017 14:52 schreef Lucky_Strike het volgende:
Mijn kunststof snijplanken worden aanzienlijk minder schoon in een gewoon sopje dan in de vaatwasser.
Gelukkig heb ik binnenkort weer een vaatwasser. Dan koop ik allemaal nieuwe planken. Ik denk van die gekleurde horecaplanken. Lekker groot ook.
Niet je keuken zelf gebouwd hebben en je snijplank uit een boom zagen..quote:Op zondag 3 september 2017 15:04 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
>10.000 aan een keuken uitgeven en dan lelijke snijplanken willen.
quote:Op zondag 3 september 2017 11:56 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Nou dan zoek je een kleinere.
En dat het alleen voor vlees is komt door de HACCP kleuren snijplanken die in de horeca gebruikt worden. Thuis kun je hem geowon voor alle producten gebruiken.
In de horeca geldt:
blauw: vis
rood: rauw vlees
geel: gegaard vlees
groen: groenten
wit: zuivel en bakproducten
Maar van die kleuren hoef je je thuis natuurlijk niks aan te trekken want er geldt geen HACCP.
Als je mij niet gelooft, vraag het dan maar aan Piet
Ze liggen toch in een lade dus dat boeit niet.quote:
Alleen aan een goede oven/kookplaat/afzuigkap ben je meer kwijt, en dan heb je het nog iets over de rest van de apparatuur, maar goed we gaan offtopic nu.quote:Op zondag 3 september 2017 15:06 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Niet je keuken zelf gebouwd hebben en je snijplank uit een boom zagen..
Die hele rommel heeft me nog geen 3000 gekost..
Ik heb geen oven.. (iig geen gasoven) en doe niet aan inbouwapparaten (behalve de glazen kookplaat).. Veel te moeilijk gedoe.. en heeft geen enkel nutquote:Op zondag 3 september 2017 15:07 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Alleen aan een goede oven/kookplaat/afzuigkap ben je meer kwijt, en dan heb je het nog iets over de rest van de apparatuur, maar goed we gaan offtopic nu.
Welk nut zou het precies moeten hebben dan?quote:Op zondag 3 september 2017 15:11 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Dat is onzin. Misschien vind je het het geld niet waar, maar het heeft wel nut.
Wat boeit het jou eigenlijk wat ik in mijn keuken gebruik?quote:Op zondag 3 september 2017 13:03 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Je bent echt niet goed snik als je je messen zo bot als een honkbalknuppel snijdt op zo een glazen snijplank.
Jij weet echt niks van koken, ga je eens even inlezen.
Los van de esthetiek hebben de top rang inbouwapparaten veel meer features dan vrijstaande apparatuur.quote:Op zondag 3 september 2017 15:13 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Welk nut zou het precies moeten hebben dan?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |