Bij hout is dat toch ook zo?quote:Op zondag 3 september 2017 10:02 schreef Zolderkamer het volgende:
Plastic is meer onhygiënisch dan hout omdat de vleessappen onder het plastic (sneden) gaat zitten en het er niet uit gaat bij schoonmaken
Ik ook. Maar zoals gezegd ben ik er nog nooit ziek van geweest. Voor kipfilet heb ik wel apparte snijplank.quote:Op zondag 3 september 2017 09:58 schreef bonke het volgende:
hout heeft ook mijn voorkeur maar ook het hygiënische aspect vind ik belangrijk
dus echt hardhout of misschien bamboe ?:)
Veel minder... Er was iets met het weer dichtgaan van de sneden ofzo.. bij hout was dat niet het gevalquote:
Bij hout gaan de snedes juist open staan als de plank droogt.quote:
Dat was het ja.. en de sneden in kunststof gingen juist dicht voor ze echt goed schoon werden door de warmte in de vaatwasser..quote:Op zondag 3 september 2017 10:14 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Bij hout gaan de snedes juist open staan als de plank droogt.
Meh dan blijf je bezig.. en zolang die messen slijper niet van vlees en bloed is.. is scherp ook maar relatief..quote:Op zondag 3 september 2017 10:23 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Klopt, maar ik heb ook een goede messenslijper.
Als je snijplankoppervlakte meer kras is dan oorspronkelijk, is het tijd hem te vervangen.quote:Op zondag 3 september 2017 10:21 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Dat was het ja.. en de sneden in kunststof gingen juist dicht voor ze echt goed schoon werden door de warmte in de vaatwasser..
Dan kun je iedere week een nieuwe kopen als je een beetje scherpe messen hebt..quote:Op zondag 3 september 2017 10:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als je snijplankoppervlakte meer kras is dan oorspronkelijk, is het tijd hem te vervangen.
eigenlijk wil ik gewoon 1 plank voor allesquote:Op zondag 3 september 2017 10:30 schreef sirdanilot het volgende:
Als je een houten snijplank hebt, dan moet je die goed verzorgen. Inolien bijvoorbeeld. Meteen afwassen.
Kunststof HACCP snijplanken zijn waarschijnlijk makkelijker voor je.
Idealiter houd je sowieso een apart plank voor rauw vlees/vis en voor andere dingen.
Iets van een broodplank of zo kan natuurlijk juist uitstekend van hout, als je veel brood snijdt.
Dan ben je niet goed snik.quote:
Hoe harder de plank hoe sneller je messen bot worden.. Bamboe is keihard volgens mij?quote:Op zondag 3 september 2017 10:54 schreef bonke het volgende:
Dubbbelzijdige vleesplank met sapgeul van Point-Virgule vervaardigd uit bamboe (formaat 40x30x3 cm). Kiezen voor bamboe is kiezen voor de natuur! Bamboe is immers een onuitputtelijke natuurlijke rijkdom waarvoor geen bomen hoeven te worden omgehakt. Bovendien is het harder en dichter van structuur dan de meeste tropische hardhoutsoorten. Bamboe beschadigt het mes niet, neemt nauwelijks vocht op en breekt bovendien zeer snel bacteriën af. Hét ideale materiaal dus voor de keuken!
volgens mij is dit wel een redelijk goeie keuze ?
Dan ga je naar een kookwinkel en koop je gewoon een grote HACCP kunststof snijplank.quote:Op zondag 3 september 2017 10:51 schreef bonke het volgende:
[..]
eigenlijk wil ik gewoon 1 plank voor alles
normaal snij ik ook eerst groenten en als laatste pas het vlees
ook wil ik een grote plank minimaal 40 cm
zaterdag had ik namelijk een probleempje om mijn flanksteak te snijden
Als je het zelf al zo goed weet waarom vraag je het dan.quote:Op zondag 3 september 2017 11:00 schreef bonke het volgende:
jeops, bamboe is hard maar er staat bij dat het de messen niet beschadigt
trouwens je zal eens in de zoveel tijd toch je messen moeten slijpen
Overdrijven is een vak.quote:Op zondag 3 september 2017 10:45 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Dan kun je iedere week een nieuwe kopen als je een beetje scherpe messen hebt..
QFTquote:
Waarom? Enkele modellen uitgezonderd, wordt dit toch niet heter dan water uit je combi ketel?quote:Op zondag 3 september 2017 10:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Sowieso, een vaatwasser is een echte aanrader.
Wil je iedere avond schrobben of gewoon je spullen in de vaatwasser zetten?quote:Op zondag 3 september 2017 10:54 schreef bonke het volgende:
Dubbbelzijdige vleesplank met sapgeul van Point-Virgule vervaardigd uit bamboe (formaat 40x30x3 cm). Kiezen voor bamboe is kiezen voor de natuur! Bamboe is immers een onuitputtelijke natuurlijke rijkdom waarvoor geen bomen hoeven te worden omgehakt. Bovendien is het harder en dichter van structuur dan de meeste tropische hardhoutsoorten. Bamboe beschadigt het mes niet, neemt nauwelijks vocht op en breekt bovendien zeer snel bacteriën af. Hét ideale materiaal dus voor de keuken!
volgens mij is dit wel een redelijk goeie keuze ?
De vaat wordt duidelijk schoner, mede omdat het middel nogal wat agressiever is dan dubro.quote:Op zondag 3 september 2017 11:04 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Waarom? Enkele modellen uitgezonderd, wordt dit toch niet heter dan water uit je combi ketel?
omdat ik in de loop van dit topic zelf ook een beetje aan het zoeken benquote:Op zondag 3 september 2017 11:01 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Als je het zelf al zo goed weet waarom vraag je het dan.
Iedere avond afschrobben met zout lijkt me overdreven hoor.quote:Op zondag 3 september 2017 11:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wil je iedere avond schrobben of gewoon je spullen in de vaatwasser zetten?
9 van de 10 keer maak ik gewoon mijn kunstof snijplankje zonder vaatwasser schoonquote:Op zondag 3 september 2017 11:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wil je iedere avond schrobben of gewoon je spullen in de vaatwasser zetten?
die rode is alleen voor vlees las ik en een beetje te grootquote:Op zondag 3 september 2017 11:01 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Dan ga je naar een kookwinkel en koop je gewoon een grote HACCP kunststof snijplank.
Bamboe zou ik niet aan beginnen.
Geultjes e.d. maakt het alleen maar lastiger schoon te maken. Simple is best.
https://cookinglife.nl/cosy-trendy-snijplank-haccp-rood/
Wat? Je bent niet goed snik.quote:
Je maakt hem nat in het afwaswater bedoel jequote:Op zondag 3 september 2017 11:09 schreef bonke het volgende:
[..]
9 van de 10 keer maak ik gewoon mijn kunstof snijplankje zonder vaatwasser schoon
Ik zet hem na gebruik in de vaatwasser, klaar.quote:Op zondag 3 september 2017 11:07 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Iedere avond afschrobben met zout lijkt me overdreven hoor.
En tijdens koken heb je toch regelmatig dat je klaar bent met snijwerkzaamheden, maar dat je nog met andere dingen bezig bent? Dan heb je mooi de tijd om je snijplank even te reinigen.
Er zijn toch niet echt mensen die zo'n glazen plank, als snijplank gebruiken?quote:Op zondag 3 september 2017 11:10 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Wat? Je bent niet goed snik.
Je verneukt je messen met een glazen plank zo hard, dat je ze eigenlijk tussendoor al moet slijpen. Aanzetten is onvoldoende en als je dagelijks je mes door zo'n apparaat trekt, gaat je mes niet lang mee.
Daarbij heeft zowel wat je snijdt als het mes zelf totaal geen grip op glas en kan je mes zijwaards glijden en dat maakt een glazen snijplank ronduit gevaarlijk om mee te werken.
Als je je zo door je smetvrees laat leiden dat je ondanks die twee enorme minpunten toch nog opteert voor een glazen snijplank, ben je niet goed snik.
En het is ook flauwekul, want hout en kunststof zijn na correcte reiniging met zo schoon als glas.
Dat is allicht nog sneller, maar ik vind zo'n kopse houten plank echt lekkerder snijden dan kunststof, maar misschien zit dat tussen de oren?quote:Op zondag 3 september 2017 11:13 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik zet hem na gebruik in de vaatwasser, klaar.
Ze zijn hooguit handig om vis op te fileren iddquote:Op zondag 3 september 2017 11:13 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Er zijn toch niet echt mensen die zo'n glazen plank, als snijplank gebruiken?
Ik dacht dat die bedoeld waren als onderlegger, voor als je aanrecht vies is. Of bijvoorbeeld om deeg op te rollen, of je gehaktballetjes op te draaien.
Zijn er mensen die echt snijden op glas?
Gewoon even op de kop boven het fornuis houden werkt ook prima..quote:Op zondag 3 september 2017 11:27 schreef Trashcanman het volgende:
Hout kun je ook regelmatig in de olie zetten, stoot het water wat af zodat vleessappen makkelijker weg te wassen zijn.
Yes, of grof zout ontsmet ook goed 👍quote:Op zondag 3 september 2017 11:34 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Gewoon even op de kop boven het fornuis houden werkt ook prima..
Kook jij zeven dagen in de week? En dan heb ik het niet over zakjes en pakjes.quote:Op zondag 3 september 2017 11:21 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Dat is allicht nog sneller, maar ik vind zo'n kopse houten plank echt lekkerder snijden dan kunststof, maar misschien zit dat tussen de oren?
Daarnaast, het oog wil ook wat. Ik vind zo'n plastic ding op je aanrechtblad niet mooi. Zo'n snijplank uit warmkleurig hout zoals Amerikaans walnoten of purperhart heeft ook een mooie uitstraling.
Naast het vaatdoekje waar je alles mee doet? Vaatdoekjes horen in de was na gebruik, niet ophangen en dan weer gebruiken.quote:Op zondag 3 september 2017 11:43 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb een grote houten snijplank van verlijmde blokjes en die vind ik fijn en daar doe ik alles op, inclusief rauwe kip. Ding was ik af met heet water en afwasmiddel. Iedereen moet zelf weten waar ie op wil snijden, maar ik doe dit. Klaar.
Heb ook wel een plastic planken, maar die vind ik niet fijn. Enige voordeel is dat die in de vaatwasser kunnen. Maar als er kip op heeft gelegen was ik hem evengoed eerst af, want ik vertrouw de vaatwasser niet.
En oja, als afgewassen zet ik hem zo te drogen :
[ afbeelding ]
Nou dan zoek je een kleinere.quote:Op zondag 3 september 2017 11:09 schreef bonke het volgende:
[..]
die rode is alleen voor vlees las ik en een beetje te groot
plusminus 40 cm is groot zat
Nee, zeker niet. Maar wat heeft dat er mee te maken?quote:Op zondag 3 september 2017 11:49 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Kook jij zeven dagen in de week? En dan heb ik het niet over zakjes en pakjes.
Ik denk dat hij doelt op het lang moeten drogen na het schoonmaken van zo'n plank.quote:Op zondag 3 september 2017 12:13 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Nee, zeker niet. Maar wat heeft dat er mee te maken?
Bah, vaatdoekjes.quote:
Dat als je zes-zeven dagen in de week kookt, je geen zin hebt in gepruts, maar gewoon de plank in de vaatwasser zetquote:Op zondag 3 september 2017 12:13 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Nee, zeker niet. Maar wat heeft dat er mee te maken?
Ok, ik snap je punt.quote:Op zondag 3 september 2017 12:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat als je zes-zeven dagen in de week kookt, je geen zin hebt in gepruts, maar gewoon de plank in de vaatwasser zet
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik gebruik deze glazen plaat al jaren en er is nog nooit iets gebeurd. Ik heb al mijn vingers nog.quote:Op zondag 3 september 2017 11:10 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Wat? Je bent niet goed snik.
Je verneukt je messen met een glazen plank zo hard, dat je ze eigenlijk tussendoor al moet slijpen. Aanzetten is onvoldoende en als je dagelijks je mes door zo'n apparaat trekt, gaat je mes niet lang mee.
Daarbij heeft zowel wat je snijdt als het mes zelf totaal geen grip op glas en kan je mes zijwaards glijden en dat maakt een glazen snijplank ronduit gevaarlijk om mee te werken.
Als je je zo door je smetvrees laat leiden dat je ondanks die twee enorme minpunten toch nog opteert voor een glazen snijplank, ben je niet goed snik.
En het is ook flauwekul, want hout en kunststof zijn na correcte reiniging net zo schoon als glas.
Je bent echt niet goed snik als je je messen zo bot als een honkbalknuppel snijdt op zo een glazen snijplank.quote:Op zondag 3 september 2017 12:51 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Ik gebruik deze glazen plaat al jaren en er is nog nooit iets gebeurd. Ik heb al mijn vingers nog.
Komt vast omdat ik niet goed snik ben.
Ik weet niet of je nou sarcastisch bent of niet. Maar ik ga er even van uit dat je serieus bent. Wat voor messen gebruik je dan? En wat snijd je zo al?quote:Op zondag 3 september 2017 12:51 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Ik gebruik deze glazen plaat al jaren en er is nog nooit iets gebeurd. Ik heb al mijn vingers nog.
Komt vast omdat ik niet goed snik ben.
Ik denk dat mevrouw niet verder komt dan het opensnijden van een pakje knorr wereldgerechten met een mes.quote:Op zondag 3 september 2017 13:11 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Ik weet niet of je nou sarcastisch bent of niet. Maar ik ga er even van uit dat je serieus bent. Wat voor messen gebruik je dan? En wat snijd je zo al?
Ja, ook dat weet ik en ook dat boeit me niet.quote:Op zondag 3 september 2017 11:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Naast het vaatdoekje waar je alles mee doet? Vaatdoekjes horen in de was na gebruik, niet ophangen en dan weer gebruiken.
Mij boeit het ook niks maar ik ben niet bepaald een hygiëneprins, ben nu eenmaal maar een student.quote:Op zondag 3 september 2017 13:34 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, ook dat weet ik en ook dat boeit me niet.
Die heb ik ook. Ideaal. Kan je jaren mee vooruit.quote:Op zondag 3 september 2017 14:52 schreef Lucky_Strike het volgende:
Mijn kunststof snijplanken worden aanzienlijk minder schoon in een gewoon sopje dan in de vaatwasser.
. Ik denk van die gekleurde horecaplanken. Lekker groot ook.
Maar zo lelijk!quote:Op zondag 3 september 2017 14:52 schreef Lucky_Strike het volgende:
Mijn kunststof snijplanken worden aanzienlijk minder schoon in een gewoon sopje dan in de vaatwasser.
Gelukkig heb ik binnenkort weer een vaatwasser. Dan koop ik allemaal nieuwe planken. Ik denk van die gekleurde horecaplanken. Lekker groot ook.
Niet je keuken zelf gebouwd hebben en je snijplank uit een boom zagen..quote:Op zondag 3 september 2017 15:04 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
>10.000 aan een keuken uitgeven en dan lelijke snijplanken willen.
quote:Op zondag 3 september 2017 11:56 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Nou dan zoek je een kleinere.
En dat het alleen voor vlees is komt door de HACCP kleuren snijplanken die in de horeca gebruikt worden. Thuis kun je hem geowon voor alle producten gebruiken.
In de horeca geldt:
blauw: vis
rood: rauw vlees
geel: gegaard vlees
groen: groenten
wit: zuivel en bakproducten
Maar van die kleuren hoef je je thuis natuurlijk niks aan te trekken want er geldt geen HACCP.
Als je mij niet gelooft, vraag het dan maar aan Piet
Ze liggen toch in een lade dus dat boeit niet.quote:
Alleen aan een goede oven/kookplaat/afzuigkap ben je meer kwijt, en dan heb je het nog iets over de rest van de apparatuur, maar goed we gaan offtopic nu.quote:Op zondag 3 september 2017 15:06 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Niet je keuken zelf gebouwd hebben en je snijplank uit een boom zagen..
Die hele rommel heeft me nog geen 3000 gekost..
Ik heb geen oven.. (iig geen gasoven) en doe niet aan inbouwapparaten (behalve de glazen kookplaat).. Veel te moeilijk gedoe.. en heeft geen enkel nutquote:Op zondag 3 september 2017 15:07 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Alleen aan een goede oven/kookplaat/afzuigkap ben je meer kwijt, en dan heb je het nog iets over de rest van de apparatuur, maar goed we gaan offtopic nu.
Welk nut zou het precies moeten hebben dan?quote:Op zondag 3 september 2017 15:11 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Dat is onzin. Misschien vind je het het geld niet waar, maar het heeft wel nut.
Wat boeit het jou eigenlijk wat ik in mijn keuken gebruik?quote:Op zondag 3 september 2017 13:03 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Je bent echt niet goed snik als je je messen zo bot als een honkbalknuppel snijdt op zo een glazen snijplank.
Jij weet echt niks van koken, ga je eens even inlezen.
Los van de esthetiek hebben de top rang inbouwapparaten veel meer features dan vrijstaande apparatuur.quote:Op zondag 3 september 2017 15:13 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Welk nut zou het precies moeten hebben dan?
oh, je gebruikt ze niet, ja, nee, dan kan het wel.quote:Op zondag 3 september 2017 15:06 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ze liggen toch in een lade dus dat boeit niet.
Geen enkel nut dus...quote:Op zondag 3 september 2017 15:14 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Los van de esthetiek hebben de top rang inbouwapparaten veel meer features dan vrijstaande apparatuur.
In mijn oven met allerlei functies is het bakresultaat echt wel beter dan in een oven van een paar honderd euro. Ook is het gebruiksgemak veel groter. Automatisch reiniging is ook erg prettig.quote:Op zondag 3 september 2017 15:17 schreef Zolderkamer het volgende:
Je bent met meer features alleen maar tijd kwijt om het in te stellen.. en een hoop meer geld kwijt om het te kopen en te repareren/vervangen als het weer eens stuk gaat..
In een mooie keuken word je eten echt niet lekkerder.. en mooi is maar net wat je smaak is..
quote:Op zondag 3 september 2017 15:15 schreef RobinOok het volgende:
[..]
oh, je gebruikt ze niet, ja, nee, dan kan het wel.
Groenten, fruit, uien en knoflook. Vlees snijd ik niet, ik gebruik die plaat wel om gehakt aan te maken of vlees te kruiden.quote:Op zondag 3 september 2017 13:11 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Ik weet niet of je nou sarcastisch bent of niet. Maar ik ga er even van uit dat je serieus bent. Wat voor messen gebruik je dan? En wat snijd je zo al?
Haha, triggered much?quote:Op zondag 3 september 2017 15:22 schreef Hiddendoe het volgende:
Zijn er nog meer zaken waarover ik verantwoording moet afleggen;
Onzin.. je hoeft er misschien wat minder voor te doen.. Hetzelfde resultaat kun je met elke oven krijgen.. er zit absoluut geen enkel verschil in buiten evt gemak..quote:Op zondag 3 september 2017 15:21 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
In mijn oven met allerlei functies is het bakresultaat echt wel beter dan in een oven van een paar honderd euro. Ook is het gebruiksgemak veel groter. Automatisch reiniging is ook erg prettig.
In een inbouw-stoomoven gaat stomen ook veel makkelijker, en ja een beter resultaat. Zelfde geldt voor sous vide.
Nou nou. Het was slechts een vraag uit interesse, uiteraard hoef je geen verantwoording af te leggen, ik was gewoon benieuwd. Ik kan me er namelijk niets bij voorstellen.quote:
Mag jij denken, ik kan uit eigen ervaring berichten dat dat niet het geval is. Mensen met ervaring zullen dit beamen.quote:Op zondag 3 september 2017 15:26 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Onzin.. je hoeft er misschien wat minder voor te doen.. Hetzelfde resultaat kun je met elke oven krijgen.. er zit absoluut geen enkel verschil in buiten evt gemak..
Mensen die je dat wijsmaken hebben geen ervaring.. En dat laat dus precies zien waarom ze al die opties nodig hebben om iets fatsoenlijks uit een oven te krijgen..quote:Op zondag 3 september 2017 15:27 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Mag jij denken, ik kan uit eigen ervaring berichten dat dat niet het geval is. Mensen met ervaring zullen dit beamen.
Dude, ik heb zelf ervaring met goedkope ovens en hele goede inbouwovens. Ik laat me dus niets wijsmaken, het is eigen ervaring.quote:Op zondag 3 september 2017 15:31 schreef Zolderkamer het volgende:
Mensen die je dat wijsmaken hebben geen ervaring..
Vertel, hoe braad jij een ham zo dat de zwoerd krokant knapperig wordt?quote:Op zondag 3 september 2017 15:31 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Mensen die je dat wijsmaken hebben geen ervaring.. En dat laat dus precies zien waarom ze al die opties nodig hebben om iets fatsoenlijks uit een oven te krijgen..
Vooral dat ie ingebouwd is maakt het verschil inderdaad he?quote:Op zondag 3 september 2017 15:33 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Dude, ik heb zelf ervaring met goedkope ovens en hele goede inbouwovens. Ik laat me dus niets wijsmaken, het is eigen ervaring.
Wat boeit jou dat nou weer? Jij weet zelf alles al beter dan ieder ander.. dus het heeft geen enkel nut om jou dat te gaan uitleggen...quote:Op zondag 3 september 2017 15:34 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vertel, hoe braad jij een ham zo dat de zwoerd krokant knapperig wordt?
Hoe braad jij een gans zodat de huid knapperig wordt en het vlees sappig blijft?
Die mond vol tanden zijn bij jou iig inbouwquote:Op zondag 3 september 2017 15:37 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Wat boeit jou dat nou weer? Jij weet zelf alles al beter dan ieder ander.. dus het heeft geen enkel nut om jou dat te gaan uitleggen...
Want zelfs al zou ik het precies zo uitleggen als jij het doet heb je wel weer iets aan te merken..
Nee, alleen de markt voor vrijstaand is beperkt tot lager budget, waardoor deze niet van topfuncties voorzien zijn.quote:Op zondag 3 september 2017 15:36 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Vooral dat ie ingebouwd is maakt het verschil inderdaad he?
Die enorme betweter past niet in mijn oven.. sorry..quote:Op zondag 3 september 2017 15:41 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Die mond vol tanden zijn bij jou iig inbouw
Onzin.. zijn allemaal hulpmiddeltjes die overbodig zijn.. Vroeger smaakte het ook goed en was een houtblok voldoende.. die kennis is alleen totaal vergaanquote:Op zondag 3 september 2017 15:43 schreef Hamzoef het volgende:
[..]
Nee, alleen de markt voor vrijstaand is beperkt tot lager budget, waardoor deze niet van topfuncties voorzien zijn.
Als je het niet aan wilt nemen, your loss. Als je je het kan permiteren zou je toch eens moeten kijken. Ga desnoods maar eens naar een kook-demonstratie. Dan zul je zien dat dingen als goede sensoren van vochtgehalte, gaarheid etc. echt een meerwaarde hebben.
Meemaken is geloven.
quote:Op zondag 3 september 2017 15:47 schreef Zolderkamer het volgende:
Onzin.. zijn allemaal hulpmiddeltjes die overbodig zijn..
Niets mis als je het geld er niet voor hebt, maar klets geen onzin dat jij er dezelfde resultaten in kan behalen.quote:Op zondag 3 september 2017 15:44 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Die enorme betweter past niet in mijn oven.. sorry..
Ga jij lekker in je oven van 80.000 euro je gans stoppen gast..
Dan koop ik even een woning..
Ik heb ook een rekenmachine nodig omdat ik niet kan rekenen.. En het is makkelijk.. en nuttig voor mij.. want zonder word het een drama..quote:
In die tijd was koolmonoxide vergiftiging een belangrijke doodsoorzaak bij mensen die in de keuken werkte.quote:Op zondag 3 september 2017 15:47 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Onzin.. zijn allemaal hulpmiddeltjes die overbodig zijn.. Vroeger smaakte het ook goed en was een houtblok voldoende.. die kennis is alleen totaal vergaan
Je kan ook een kok inhuren.. dan hoef je nergens op te letten en eet je ook lekker..
Is precies zo'n voorbeeld..
Btw als je een beetje apparatuur wilt koop je geen consumenten spul.. Maarja dat is dan weer niet mooi genoeg
Ik moet steeds harder om je lachen pietje.. Noem eens 1 ding wat je absoluut niet kan zonder een bepaalde optie op een oven?quote:Op zondag 3 september 2017 15:52 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Niets mis als je het geld er niet voor hebt, maar klets geen onzin dat jij er dezelfde resultaten in kan behalen.
Ik begrijp wat je probeert te zeggen, maar je metafoor gaat niet helemaal op. We kunnen hier eindeloos over discussiëren, maar daar worden we het niet over eens. Het enige wat ik kan zeggen, maar dan val ik in herhaling, is dat je het zelf eens moet ervaren.quote:Op zondag 3 september 2017 15:53 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Ik heb ook een rekenmachine nodig omdat ik niet kan rekenen.. En het is makkelijk.. en nuttig voor mij.. want zonder word het een drama..
Maar dat betekent niet dat iedereen zonder rekenmachine niet kan rekenen..
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |