abonnement Unibet Coolblue
pi_173500252




Het nieuws tot zover

quote:
Noord-Koreaanse leider roept op tot meer raketlanceringen

Kim Jong-un dreigt met meer lanceringen boven zee zodat Noord-Korea op termijn het Amerikaanse eiland Guam in de Stille Oceaan kan bereiken. Dat hebben Noord-Koreaanse staatsmedia gemeld in de nacht van dinsdag op woensdag. De waarschuwing komt een dag nadat het land voor het eerst een raket over Japan schoot. De Verenigde Naties (VN) veroordeelden de raketlancering.

Noord-Korea laat weten dat Kim Jong-un aanwezig was bij het afschieten van de raket. Volgens staatsmedia was de lancering een reactie op gezamenlijke oefeningen van het Amerikaanse en Zuid-Koreaanse leger. De raket van dinsdag was pas een eerste stap van de militaire operatie om Guam te bereiken, aldus Kim Jong-un. Het projectiel vloog over het noorden van Japan en landde in zee.

Noord-Korea dreigde eerder al het eiland Guam aan te vallen, nadat de Amerikaanse president Donald Trump waarschuwde de Verenigde Staten niet te bedreigen. De Veiligheidsraad van de VN schrijft in een reactie op de lancering van dinsdag dat het belangrijk is dat Noord-Korea onmiddellijk concrete stappen neemt om de spanning in de regio te verminderen. De VN reppen niet over nieuwe sancties. Dat zouden Rusland en China niet willen.

https://www.ad.nl/buitenl(...)nceringen~a131edc8a/
Tijdlijn rakettesten
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hwasong-12


Hwasong-14


Taepodong-2


[ Bericht 11% gewijzigd door Odaiba op 31-08-2017 12:08:56 ]
pi_173501395
pi_173502932
quote:
Zo'n raketijsje gaat Japan koud op het dak vallen.
pi_173504645
Don't Forget That North Korea's Nuclear Tech Could Be Up For Sale https://www.buzzfeed.com/(...)utm_term=.klO6LBPKxp
pi_173505166
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 15:59 schreef Netflixed het volgende:
Don't Forget That North Korea's Nuclear Tech Could Be Up For Sale https://www.buzzfeed.com/(...)utm_term=.klO6LBPKxp
Dat is een logisch gevolg van het maken van die bommen. Als je er tien hebt, verkoop je er toch acht. Is dik geld mee te verdienen lijkt me.
pi_173505248
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 16:22 schreef sneakydesert het volgende:

[..]

Dat is een logisch gevolg van het maken van die bommen. Als je er tien hebt, verkoop je er toch acht. Is dik geld mee te verdienen lijkt me.
Ach, Trump verkoopt ook wapens aan Saudi Arabië. Kan allemaal.
pi_173505609
VS viel Irak en Afghanistan aan voor veel minder. Waarom gebeurt er niks? Saaie shit.
pi_173506354
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 16:46 schreef Cockwhale het volgende:
VS viel Irak en Afghanistan aan voor veel minder. Waarom gebeurt er niks? Saaie shit.
Omdat het land en de regio anders is dan het midden oosten.
pi_173506892
SkyNewsBreak twitterde op donderdag 31-08-2017 om 17:40:47 Foreign Office says it has summoned the North Korean ambassador to make clear how strongly UK condemns latest missile test launch over Japan reageer retweet
pi_173516398
  donderdag 31 augustus 2017 @ 22:59:41 #11
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173516447
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 16:46 schreef Cockwhale het volgende:
VS viel Irak en Afghanistan aan voor veel minder. Waarom gebeurt er niks? Saaie shit.
Er zitten te weinig delfstoffen in noord korea
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_173518675
quote:
1s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 22:59 schreef _--_ het volgende:

[..]

Er zitten te weinig delfstoffen in noord korea
https://nos.nl/artikel/21(...)-korea-opdrogen.html

quote:
De Brit Roger Barrett reist al sinds 1994 op en neer naar Noord Korea. Hij noemt zichzelf handelsagent voor internationale bedrijven die willen handelen met het geïsoleerde land.

Hij zit vooral in metaal en mineralen. Volgens hem bestaat Noord-Korea voor 80 procent uit bergen waar veel grondstoffen inzitten, dus daar liggen veel profijtelijke kansen voor het oprapen, vooral voor Europese bedrijven. Maar zijn investeerders trekken zich nu door de sancties meer en meer terug.
"Roken is slecht. Vooral voor de gordijnen." - Willem van Hanegem
pi_173522047


Die oranje damp is toch stikstofdioxide? (NO 2 )
pi_173522321
Reuters twitterde op vrijdag 01-09-2017 om 10:18:41 Putin warns North Korea situation on verge of 'large-scale conflict' https://t.co/HFpANVJ945 reageer retweet
PoetinGod
pi_173522352
Ergens is het toch te gek voor woorden dat iemand een raket over Japan laat vliegen.

Hoe geschift ben je dan?
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_173522846
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:15 schreef Sigaartje het volgende:
Ergens is het toch te gek voor woorden dat iemand een raket over Japan laat vliegen.

Hoe geschift ben je dan?
Om de VS en anderen tot onderhandelen te dwingen? Vorige keer (31 Aug 1998: The rocket was launched eastward, passing over Japan at an altitude of over 200 km) leek het te lukken...
quote:
June 19, 2000: Apparently encouraged by the North-South summit, the United States relaxes sanctions on North Korea, allowing a “wide range” of trade in commercial and consumer goods, easing restrictions on investment, and eliminating prohibitions on direct personal and commercial financial transactions. Sanctions related to terrorism and missile proliferation remain in place. The next day, North Korea reaffirms its moratorium on missile tests.
https://www.armscontrol.org/factsheets/dprkchron#1999
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_173523031
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:15 schreef Sigaartje het volgende:
Ergens is het toch te gek voor woorden dat iemand een raket over Japan laat vliegen.

Hoe geschift ben je dan?
Er zijn gekkere dingen gebeurd, zoals dat je tientallen tonnen aan kernwapenafval voor een vreemde mogendheid in je eigen land opslaat. Ook dat is te gek voor woorden. *AHUM.
pi_173531250
Frankrijk: "Ze kunnen ook Europa halen binnen enkele maanden": https://www.timesofisrael(...)urope-within-months/
pi_173531425
https://www.volkskrant.nl(...)ent&utm_content=free

quote:
Poetin waarschuwt voor 'grootschalig militair conflict' tussen beide Korea's

De Russische president Vladimir Poetin waarschuwt dat Noord- en Zuid-Korea 'balanceren op de rand van een 'grootschalig militair conflict'. Hij zei vrijdag dat de Amerikaanse aanpak van Noord-Korea een 'doodlopende weg' is. De Franse minister van Buitenlandse Zaken Jean-Yves Le Drian waarschuwde tegelijkertijd dat Noord-Korea 'binnen enkele maanden' beschikt over een nucleaire langeafstandsraket die de VS en Europa kan treffen.

Volgens Poetin is de situatie zo uit de hand gelopen, dat een oorlog niet moet worden uitgesloten. Volgens hem moeten de VS, Rusland en de landen in de regio zonder voorwaarden vooraf gaan praten met Pyongyang

De Russische leider betoogt dat de economische en militaire druk op Noord-Korea om het nucleaire programma te stoppen helemaal niets uithaalt. 'Het is misplaatst en nutteloos', aldus de president in een artikel dat het Kremlin verspreidde, voorafgaande aan een top in het Chinese Xiamen.

Poetin: 'De problemen in de regio moeten worden opgelost door een dialoog tussen alle betrokken partijen, zonder voorwaarden vooraf. Provocaties, druk en militaristische en beledigende retoriek zijn een doodlopende weg.' In reactie op oefeningen van de VS in Zuid-Korea, liet Moskou vorige week Tu-95-bommenwerpers vliegen in het gebied. Het gebeurt niet vaak dat Rusland dit doet. De Tu-95's kunnen nucleaire bombardementen uitvoeren.

Rusland was zo'n tien jaar geleden een van de deelnemers aan het 'zes partijenoverleg', bedoeld om Noord-Korea te overreden de omstreden kern- en raketprogramma's aan banden te leggen. Dit overleg mislukte echter. Sindsdien is Noord-Korea getroffen door een reeks internationale sancties, opgelegd door de Verenigde Naties. Deze konden echter niet voorkomen dat Pyongyang een kernmacht werd en nu beschikt over een langeafstandsraket waarmee het de VS kan treffen.

Volgens de Amerikaanse inlichtingendiensten heeft het land nu ook de technologie onder de knie gekregen om deze raket te voorzien van een kernwapen. Pyongyang zou nu beschikken over zeker zo'n zestig atoombommen.

De Franse minister Le Drian waarschuwde dat het moment snel dichterbij komt dat Noord-Korea's nucleaire langeafstandsraket operationeel wordt. Ook hij drong erop aan dat het conflict met Kim middels onderhandelingen wordt opgelost. 'In een paar maanden zal het een realiteit zijn', aldus Le Drian in een radio-interview over Noord-Korea's kernraket. 'De situatie is buitengewoon serieus en explosief als Noord-Korea in staat zal zijn om de VS en zelfs Europa aan te vallen.'

De Franse bewindsman, die donderdag met zijn Chinese collega sprak, deed een beroep op Peking om druk uit te oefenen op Pyongyang. 'Noord-Korea moet de weg vinden richting onderhandelingen', aldus de minister. China is de belangrijkste handelspartner van Noord-Korea. Rusland was na de Tweede Wereldoorlog ook een belangrijke steunpilaar van het Noord-Koreaanse regime. Deze rol werd echter steeds meer overgenomen door China dat nu de meeste invloed heeft op Kim.

Noord-Korea pronkt meer en meer met een nieuwe commando-eenheid in het hoogoplopend conflict met de VS en Zuid-Korea. Vier maanden nadat de zwaarbewapende elite-soldaten voor het eerst aan de buitenwereld werden getoond, ging de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un deze week met ze op de foto. Lees dit artikel van Volkskrant-verslaggever Stieven Ramdharie over de geheimzinnige eenheid die in geval van oorlog Zuid-Korea moet binnenglippen.

De kritiek van Poetin komt op een moment dat de VS en Zuid-Korea hun jaarlijkse militaire oefeningen in het gebied afronden. Op donderdag lieten de VS strategische bommenwerpers van het type B-1 Lancer over Zuid-Korea vliegen om Noord-Korea nogmaals te waarschuwen niet te ver te gaan.

De B-1's oefenden samen met Zuid-Koreaanse F-15's een bombardement op belangrijke doelwitten van Noord-Korea. Volgens de VS was de oefening een 'directe reactie' op de lancering dinsdag door Noord-Korea van een middellange afstandsraket. Deze raket, een Hwasong-12, vloog tot boosheid van Tokio over Japan.

Noord-Korea veroordeelde meteen de oefening als 'een wilde militaire daad'. Het officiële nieuwsagentschap prees tegelijk de lancering van de Hwasong-12 als Pyongyangs 'eerste militaire operatie in de Stille Oceaan'. Kim zei eerder deze week dat hij zich nu wil gaan richten op het Amerikaanse eiland Guam, vanaf waar de B-1's opereren. Guam ligt op ruim drieduizend kilometer van Noord-Korea en is binnen het bereik van de Hwasong-12.
pi_173547639
Rusland past divide and conquer toe, zo komt rusland er stetker uit.
pi_173547816
Met een schoenzool kun je niet praten.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_173554511
Reuters twitterde op zondag 03-09-2017 om 00:28:50 North Korea says has developed more advanced hydrogen bomb: KCNA https://t.co/Tv5fuowA75 reageer retweet
pi_173554648
YonhapNews twitterde op zaterdag 02-09-2017 om 23:53:27 (URGENT) N.K leader watches H-bomb to be loaded on new ICBM: KCNA https://t.co/ZoN1yjv0IJ reageer retweet
pi_173554863

pi_173555101
Hydrogen bombs?

Iets zegt me dat Putin de Noord Koreanen aan het bewapenen is geslagen.
pi_173555116
Ze zijn zo voorspelbaar.

Ze willen laten zien dat de US Korea niet meer kan aanvallen, en dat het opheffen van de sancties de enige optie is. China begint ze daarin ook te steunen.

Ze zijn bezig met hun end-game om definitief "geaccepteerd" te worden.

Gaat ze lukken ook.

China is de winnaar.
pi_173555128
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 01:27 schreef Paganitzu het volgende:
Ze zijn zo voorspelbaar.

Ze willen laten zien dat de US Korea niet meer kan aanvallen, en dat het opheffen van de sancties de enige optie is. China begint ze daarin ook te steunen.

Ze zijn bezig met hun end-game om definitief "geaccepteerd" te worden.

Gaat ze lukken ook.

China is de winnaar.
Iets of iemand is die gek actief aan het helpen. Die moeten ze opknopen aan de hoogste boom.
pi_173555152
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 01:28 schreef Nintex het volgende:

[..]

Iets of iemand is die gek actief aan het helpen. Die moeten ze opknopen aan de hoogste boom.
Kunnen "we" niet.
pi_173555180
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 01:31 schreef Paganitzu het volgende:

[..]

Kunnen "we" niet.
Dit gaat een spelletje: "Who blinks first?" worden tegen iemand met het grootste kernarsenaal van de wereld die no matter the cost de winnaar wil zijn.

Ik wens Kim veel succes.
  Moderator zondag 3 september 2017 @ 01:37:36 #30
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_173555190
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 01:27 schreef Paganitzu het volgende:
Ze zijn zo voorspelbaar.

Ze willen laten zien dat de US Korea niet meer kan aanvallen, en dat het opheffen van de sancties de enige optie is. China begint ze daarin ook te steunen.

Ze zijn bezig met hun end-game om definitief "geaccepteerd" te worden.

Gaat ze lukken ook.

China is de winnaar.
die santies kosten de VS helemaal niets

er is geen enkele reden om ze op te heffen ... of het nu nut heeft of niet

als NK daar vanaf wil dan moet ze daar wat voor opgeven
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_173555200
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 01:37 schreef sp3c het volgende:

[..]

die santies kosten de VS helemaal niets

er is geen enkele reden om ze op te heffen ... of het nu nut heeft of niet

als NK daar vanaf wil dan moet ze daar wat voor opgeven
Jup de Chinezen vingen ook al bot toen ze hun beklag deden bij de Amerikanen. Ze waren voorheen gewend er dan wel tussendoor te fietsen met die sancties, maar deze keer gaf de VS geen krimp.
pi_173555244
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 01:37 schreef sp3c het volgende:

[..]

die santies kosten de VS helemaal niets

er is geen enkele reden om ze op te heffen ... of het nu nut heeft of niet

als NK daar vanaf wil dan moet ze daar wat voor opgeven
Noord-Korea zal verder escaleren tot de sancties opgeheven worden.

Dan is de keuze voor de VS ook niet zo moeilijk. Oorlog is namelijk gruwelijk.

Gokje van Noord-Korea. Dit hebben ze al vaker met succes toegepast.

Noord-Korea heeft niet heel veel andere opties.

[ Bericht 3% gewijzigd door Paganitzu op 03-09-2017 02:13:40 ]
pi_173555365
quote:
Noord-Korea zegt in bezit te zijn van nieuwe waterstofbom

Noord-Korea heeft een waterstofbom ontwikkeld die door een intercontinentale ballistische raket gedragen kan worden. Volgens het Noord-Koreaanse staatsmedium KCNA was leider Kim Jong-un zondag aanwezig bij het inladen van de bom in een langeafstandsraket.
Dat gebeurde tijdens een bezoek van Kim Jong-un aan het instituut voor Nucleaire Wapens. "Het instituut slaagde onlangs in het ontwikkelen van een geavanceerdere kernwapen" dat een "grote vernietigende kracht'" heeft, aldus KCNA.

De bekendmaking volgt op een reeks incidenten die de spanning op het Koreaanse schiereiland hoog hebben doen oplopen de afgelopen weken. Noord-Korea heeft meerdere rakettests uitgevoerd en zich daarmee de woede van onder meer de Amerikaanse president Donald Trump en de VN-Veiligheidsraad op de hals gehaald.

In juli testte Noord-Korea een intercontinentale ballistische raket, die volgens deskundigen mogelijk een afstand van tienduizend kilometer kan afleggen.

Provocaties
Pyongyang vuurde dinsdag een raket af die over Japan heen vloog. De Japanse premier Shinzo Abe riep de VN op de druk op het Noord-Korea verder op te voeren.

Zuid-Korea dreigde dat ze zal reageren als het buurland blijft provoceren met rakettesten. Trump liet via Twitter weten dat "praten niets oplost".

Averechts
De Russische president Vladimir Poetin stelde in een reactie dat het opvoeren van de druk op Noord-Korea alleen maar averechts werkt. Poetin pleit voor onderhandelingen met Pyongyang. "Provocaties en oorlogsretoriek leiden tot niets", stelde de Russische leider.

China, de enige bondgenoot van Noord-Korea, riep alle partijen op om zich terughoudend op te stellen.

http://www.nu.nl/noord-ko(...)we-waterstofbom.html
Ik ben het wel eens met Poetin. Meer druk zorgt alleen maar voor een averechts effect. Het heeft er dit jaar alleen al voor gezorgd dat ze in rap tempo vooruitgang boeken in Noord-Korea.
pi_173555392
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 02:07 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Ik ben het wel eens met Poetin. Meer druk zorgt alleen maar voor een averechts effect. Het heeft er dit jaar alleen al voor gezorgd dat ze in rap tempo vooruitgang boeken in Noord-Korea.
Dialoog heeft ook niet geholpen. Noord-Korea heeft het enkel misbruikt.

Voor Rusland is het gunstig als Noord-Korea stabiel is en kernwapens heeft. Het versterkt de Rusland-China(- Noord-Korea) blok.

Opmerkingen van China en Rusland zijn puur uit eigenbelang.
pi_173555464
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 02:15 schreef Paganitzu het volgende:

[..]

Dialoog heeft ook niet geholpen. Noord-Korea heeft het enkel misbruikt.

Voor Rusland is het gunstig als Noord-Korea stabiel is en kernwapens heeft. Het versterkt de Rusland-China(- Noord-Korea) blok.

Opmerkingen van China en Rusland zijn puur uit eigenbelang.
China en Rusland willen al decennia lang het einde van de Amerikaanse hegemonie.
Op vrijdag 15 januari 2016 23:58 schreef Ajacied422 het volgende:
Feitelijk heeft Shreyas gewoon gelijk.
pi_173555583
Ik ben natuurlijk geen waterstofbomexpert maar de kleinste waterstofbom is 3x zo groot als deze (Google afbeeldingen)..
Nogmaals, als kju deze gaat gooien dan word het land in as gelegd door zeer veel landen.
Maw wat heeft nk eigenlijk aan zo een ding?
Gooien is zelf moord en bij je houden heb je ook niet zo heel veel aan. Buiten het feit dat je mee doet? Nou poehoe je land sterft wel van de honger.

Als ik de USA was had ik het lekker geaccepteerd zolang hij maar niks gaat doen.

In het ergste geval maken ze er in 10 kaar tijd nog 10, So what? Amerika heeft nog steeds 27372x zo een grote krijgsmacht dan nk.

Neemt niet weg dat ik kju liever weggevaagd zie worden.
pi_173555647
waterstofbom-expert hier ja.

vraagt u maar.
  zondag 3 september 2017 @ 04:31:49 #38
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_173555703
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 02:57 schreef supermercado het volgende:

Nogmaals, als kju deze gaat gooien dan word het land in as gelegd door zeer veel landen.
Maw wat heeft nk eigenlijk aan zo een ding?
Gooien is zelf moord en bij je houden heb je ook niet zo heel veel aan. Buiten het feit dat je mee doet?
Als Noord Korea (ofwel de de leiders) een ambitie in het leven hebben is het wel o.m. serieus te worden genomen. Praten en gehoord worden.

Als je een bom hebt luisteren mensen tenminste.

Simpel toch?
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_173555773
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 02:57 schreef supermercado het volgende:
Ik ben natuurlijk geen waterstofbomexpert maar de kleinste waterstofbom is 3x zo groot als deze (Google afbeeldingen)..
De stelregel is eigenlijk: hoe kleiner de atoombom, hoe geavanceerder het is. Een 'miniaturised' kernbom vereist meer know-how, en het vergroten van een dergelijke wapen is relatief gezien niet moeilijk.

Ben benieuwd waar NK de know-how vandaan heeft.
pi_173555776
Noord-Korea heeft waarschijnlijk weer een nucleaire test gedaan. Aardbeving (5.2 of 6.3 richter) gemeten in het noorden van het land:

https://twitter.com/nktpnd/status/904189916925612032
pi_173555791
6.3 richter dus:

https://twitter.com/W7VOA/status/904194206436089856

Een fucking megaton bom dus. Dit is ziek.

Ter vergelijking: de atoombom gegooid op Hiroshima was 15 kiloton. Een megaton is 1000 kiloton.

[ Bericht 18% gewijzigd door Stabiel op 03-09-2017 06:23:30 ]
pi_173555850
Interesting

Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_173555877
#BREAKING A North Korea nuclear test would be 'absolutely unacceptable', says Japan PM Abe
https://twitter.com/afp/status/904203546152677376
  User die overal opduikt 2022 zondag 3 september 2017 @ 07:15:57 #46
186611 Haags
pi_173555931
tof!
Zonder wrijving geen glans
pi_173556017
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 07:05 schreef Netflixed het volgende:
#BREAKING A North Korea nuclear test would be 'absolutely unacceptable', says Japan PM Abe
https://twitter.com/afp/status/904203546152677376
Nou, dat hebben we vaker gehoord
pi_173556078
En dan gaan ze weer gewoon sushi eten.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  zondag 3 september 2017 @ 07:33:47 #49
204320 Montelly
-|||-------|||-
pi_173556103
Vergeet niet te liken en te abonneren op mijn vlog:
https://youtu.be/oavMtUWDBTM?t=25s
pi_173556139
Nog iemand koffie? :)
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  User die overal opduikt 2022 zondag 3 september 2017 @ 07:39:49 #51
186611 Haags
pi_173556171
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 07:36 schreef Sigaartje het volgende:
Nog iemand koffie? :)
Lekker :)
Zonder wrijving geen glans
  zondag 3 september 2017 @ 08:05:39 #52
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_173556311
Pff gedoe met NK. Laat ze eens stoppen
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
  zondag 3 september 2017 @ 08:08:08 #53
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_173556320
Over een minuut of 25 komt er een 'major announcement', volgens CNN.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 3 september 2017 @ 08:16:46 #54
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_173556362
De explosie:



Acht minuten later nog een aardbeving, waarbij het Chinees seismologisch instituut het alleen heeft over een 'collapse'/instorting.

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_173556456
Ja en nu?
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 3 september 2017 @ 08:30:43 #56
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_173556469
En we zijn live op KCTV (op CNN) :9

Nieuwslezeresgodin _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 3 september 2017 @ 08:37:53 #57
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_173556516
Koreaantjes hebben het bevestigd.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_173556526
Koreaantje leef je nog, iejadeeja
pi_173556536
Kan weleens de heetste zondag ooit worden.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_173556575
http://i.imgur.com/2fCFjg3.gif

KJU waren ze in deze game vergeten 😔😝
pi_173556649
Leipe shit :X
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_173556673
YonhapNews twitterde op zondag 03-09-2017 om 07:32:25 (URGENT) N. Korea says it will make special announcement at 15:00 (Pyongyang Time) https://t.co/kXY9ku9h8X reageer retweet
* Houtenbeen gaat zijn schuilkelder in
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 3 september 2017 @ 09:00:18 #63
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_173556675
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 08:59 schreef Houtenbeen het volgende:
YonhapNews twitterde op zondag 03-09-2017 om 07:32:25 (URGENT) N. Korea says it will make special announcement at 15:00 (Pyongyang Time) https://t.co/kXY9ku9h8X reageer retweet
Van die eerste was wel duidelijk wat het zou zijn, maar naar wat dit is ben ik dan wel benieuwd :P

Edit: Oh wacht, dat is die eerste, van 08.30 NL tijd :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_173556681
Go Kim, go! *O*
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_173556688
Zo. Dat was even schrikken. Is die aankonding om 15.00 uur (tijd in NK) de bevestiging van hun nieuwe gadget dat ze hebben geëtaleerd of hebben ze nog een andere nieuwtje -O-
pi_173556695
Inmiddels is het 15:30 in Poingbam
pi_173556696
koryoinleiden twitterde op zondag 03-09-2017 om 08:57:34 En omdat ik van nature een botte kop heb nog maar een keer de volgende boodschap in het algemeen belang: we stonden erbij en keken ernaar. reageer retweet
RemcoGod.
pi_173556699
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:01 schreef MidnightB00m het volgende:
Zo. Dat was even schrikken. Is die aankonding om 15.00 uur (tijd in NK) de bevestiging van hun nieuwe gadget dat ze hebben geëtaleerd of hebben ze nog een andere nieuwtje -O-
YonhapNews twitterde op zondag 03-09-2017 om 08:48:24 (LEAD) N. Korea claims successful test of H-bomb for ICBM https://t.co/d7uf35jncs reageer retweet
pi_173556710
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:03 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

YonhapNews twitterde op zondag 03-09-2017 om 08:48:24 (LEAD) N. Korea claims successful test of H-bomb for ICBM https://t.co/d7uf35jncs reageer retweet
Thanks. Gezellige sfeer!
pi_173556739
Maar wie levert de noord Koreanen al deze kennis?
Gezien ze verder nog op kladblokjes+pen-niveau zitten moet iemand ze ermee helpen.
Iran? China? Rusland?
so get yourself a car and drive it all alone
get yourself a car and ride it on the wind
get yourself a car and drive it all alone
get yourself a car and ride it on the wind yea
pi_173556751
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:08 schreef Glijdt_licht het volgende:
Maar wie levert de noord Koreanen al deze kennis?
Gezien ze verder nog op kladblokjes+pen-niveau zitten moet iemand ze ermee helpen.
Iran? China? Rusland?
De Sovjet-Unie.
Het is 1953 kennis...

[ Bericht 2% gewijzigd door crystal_meth op 03-09-2017 09:25:09 ]
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_173556784
Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat Noord Korea een vazalstaat is van China.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_173556808
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:13 schreef Sigaartje het volgende:
Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat Noord Korea een vazalstaat is van China.
Ja, ik ook.
pi_173556887
Noord-korea ligt zeer strategisch. Dichtbij Japan en dan heb je de Amerikanen nog in Zuid-korea. China zal het niet leuk vinden als de twee Korea's herenigd worden.
China doet zijn best om een vriendelijk imago te kweken.
Ik heb het vermoeden dat China's zwarte ik zich concentreert in Noord Korea.

Want laten we eerlijk zijn, wat stelt dat landje nou eigenlijk voor?
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  Moderator zondag 3 september 2017 @ 09:26:29 #77
8781 crew  Frutsel
pi_173556930
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:13 schreef Sigaartje het volgende:
Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat Noord Korea een vazalstaat is van China.
Dat roep ik al maanden. De Chinezen lachen zich de ballen uit de broek en kunnen ongestoord hun technologie en wapens testen in noord korea. En Putin vind het opk best hoor om de Amerikaanse trump te pesten.
pi_173556940
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 06:15 schreef Stabiel het volgende:
6.3 richter dus:

https://twitter.com/W7VOA/status/904194206436089856

Een fucking megaton bom dus. Dit is ziek.

Ter vergelijking: de atoombom gegooid op Hiroshima was 15 kiloton. Een megaton is 1000 kiloton.
50 tot 60 kiloton was deze.
Government is not the solution to our problem, government is the problem.
Far across the moonbeam I know that's who you are
  zondag 3 september 2017 @ 09:29:21 #79
104871 remlof
Europees federalist
pi_173556962
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:02 schreef WodanIsGroot het volgende:
Inmiddels is het 15:30 in Poingbam
Nee, het is nu 15:29 in de Pyongyang-tijdzone, maar al wel 15:00 geweest dus.
pi_173556969
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:22 schreef Sigaartje het volgende:
Noord-korea ligt zeer strategisch. Dichtbij Japan en dan heb je de Amerikanen nog in Zuid-korea. China zal het niet leuk vinden als de twee Korea's herenigd worden.
China doet zijn best om een vriendelijk imago te kweken.
Ik heb het vermoeden dat China's zwarte ik zich concentreert in Noord Korea.

Want laten we eerlijk zijn, wat stelt dat landje nou eigenlijk voor?
quote:
Country Active military Reserve military Paramilitary Total
China 2,183,000 510,000 660,000 3,353,000
India 1,395,100 2,142,800 1,403,700 4,941,600
United States 1,347,300 865,050 14,850 2,227,200
North Korea 1,190,000 6,300,000 189,000 7,679,000
Russia 831,000 2,000,000 659,000 3,490,000
pi_173557022
Je gaat toch als klein land niet lopen roepen over atoombommen die je hebt? Of vuurwerk afschieten boven Japan? Dan ben je toch een complete malloot?
Je doet zoiets alleen als je een Andre the Giant naast je hebt staan. Wat stampen we he?

Al deze dingen zijn alleen verklaarbaar als er een China is die Noord Korea als mortier gebruikt. Heel slim, zo kan China zijn goede imago uitbouwen en het land gebruikt dan Noord Korea als hond.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_173557044
quote:
7s.gif Op zondag 3 september 2017 09:29 schreef remlof het volgende:

[..]

Nee, het is nu 15:29 in de Pyongyang-tijdzone, maar al wel 15:00 geweest dus.
Pyongyang heeft sinds een jaartje zijn eigen verzonnen zone met 30 minuten verschil tov Zuid-Korea.
Government is not the solution to our problem, government is the problem.
Far across the moonbeam I know that's who you are
pi_173557053
Zo'n dikke aardbeving jongen! Bam!
standaarddrinker
pi_173557071
YonhapNews twitterde op zondag 03-09-2017 om 09:41:06 (URGENT) S. Korea says will consider deploying most powerful U.S. tactical weapons https://t.co/z1shiVUa5I reageer retweet
  User die je het meest gemist hebt 2022 zondag 3 september 2017 @ 09:43:40 #85
78918 SeLang
Black swans matter
pi_173557085
Is al bekend wie de rechten heeft gekocht op deze oorlog? Netflix?
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
  Meest relativerende user 2022 zondag 3 september 2017 @ 09:45:21 #86
357044 Budapestenaar
pi_173557102
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:43 schreef SeLang het volgende:
Is al bekend wie de rechten heeft gekocht op deze oorlog? Netflix?
Nee, maar die dame van het Noord-Koreaanse journaal is gecontracteerd om het luisterboek in te spreken.
  Meest relativerende user 2022 zondag 3 september 2017 @ 09:46:49 #87
357044 Budapestenaar
pi_173557115
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:42 schreef Houtenbeen het volgende:
YonhapNews twitterde op zondag 03-09-2017 om 09:41:06 (URGENT) S. Korea says will consider deploying most powerful U.S. tactical weapons https://t.co/z1shiVUa5I reageer retweet
Nu gelijk? Ik heb geen chips in huis. -O-
  zondag 3 september 2017 @ 09:46:51 #88
104871 remlof
Europees federalist
pi_173557116
quote:
7s.gif Op zondag 3 september 2017 09:39 schreef nostra het volgende:

[..]

Pyongyang heeft sinds een jaartje zijn eigen verzonnen zone met 30 minuten verschil tov Zuid-Korea.
Ja en daar is het nu 15:46.
  Meest relativerende user 2022 zondag 3 september 2017 @ 09:47:48 #89
357044 Budapestenaar
pi_173557121
quote:
7s.gif Op zondag 3 september 2017 09:46 schreef remlof het volgende:

[..]

Ja en daar is het nu 15:46.
Pyong Yang 16.17 uur.
pi_173557126
AFP twitterde op zondag 03-09-2017 om 09:47:30 #BREAKING China 'strongly condemns' N. Korean nuclear test: foreign ministry reageer retweet
  Moderator zondag 3 september 2017 @ 09:49:01 #91
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173557132
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:45 schreef Budapestenaar het volgende:

[..]

Nee, maar die dame van het Noord-Koreaanse journaal is gecontracteerd om het luisterboek in te spreken.
Ri Chun-hee _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_173557133
quote:
7s.gif Op zondag 3 september 2017 09:46 schreef remlof het volgende:

[..]

Ja en daar is het nu 15:46.
Nee.
Government is not the solution to our problem, government is the problem.
Far across the moonbeam I know that's who you are
  Meest relativerende user 2022 zondag 3 september 2017 @ 09:50:16 #93
357044 Budapestenaar
pi_173557137
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:49 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ri Chun-hee _O_
O, heet die schat zo?
  Moderator zondag 3 september 2017 @ 09:50:45 #94
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_173557144
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:50 schreef Budapestenaar het volgende:

[..]

O, heet die schat zo?
:Y

https://en.wikipedia.org/wiki/Ri_Chun-hee
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 3 september 2017 @ 09:53:57 #95
104871 remlof
Europees federalist
pi_173557179
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:49 schreef nostra het volgende:

[..]

Nee.
Hmm, dan heb ik op precies diezelfde site iets verkeerd gedaan.

Anyway, er is dus geen grote boodschap bezorgd om 15:00 :')
pi_173557195
quote:
7s.gif Op zondag 3 september 2017 09:53 schreef remlof het volgende:

[..]

Hmm, dan heb ik op precies diezelfde site iets verkeerd gedaan.

Anyway, er is dus geen grote boodschap bezorgd om 15:00 :')
Bevestiging van een H-bomb test
pi_173557206
Ze hebben zelfs een grote bek als ze een zachte boodschap gaan geven.

Maar er is nog steeds een oeroud spreekwoord:
Blaffende honden bijten niet.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  zondag 3 september 2017 @ 09:56:56 #98
468509 _--_
In varietate concordia
pi_173557208
Is er al een oorlogsverklaring?
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_173557242
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:56 schreef Sigaartje het volgende:
Ze hebben zelfs een grote bek als ze een zachte boodschap gaan geven.

Maar er is nog steeds een oeroud spreekwoord:
Blaffende honden bijten niet.
Peace for our time.
pi_173557265
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_173557325
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:48 schreef Houtenbeen het volgende:
AFP twitterde op zondag 03-09-2017 om 09:47:30 #BREAKING China 'strongly condemns' N. Korean nuclear test: foreign ministry reageer retweet
Ik geloof er niks van
Condemns betekent eigenlijk applauds
so get yourself a car and drive it all alone
get yourself a car and ride it on the wind
get yourself a car and drive it all alone
get yourself a car and ride it on the wind yea
pi_173557368
Weet NK dan niet dat bommen hedentendage helemaal niet nodig zijn, er zijn geen grenzen meer, en jij bent welkom, welkom in mijn land...
Ik zou best christen en verlost willen zijn, als de christenen er maar wat verloster uit zouden zien.
(Nietzsche)
  zondag 3 september 2017 @ 10:14:48 #103
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_173557466
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 10:05 schreef Glijdt_licht het volgende:

[..]

Ik geloof er niks van
Condemns betekent eigenlijk applauds
China is niet blij hiermee
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_173557498
Hoop bla bla, Vermoeiend.
In 2017 nog steeds met dit soort wapens bezig zijn. Holbewoners met dure gevaarlijke speeltjes zijn het.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_173557579
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 10:05 schreef Glijdt_licht het volgende:

[..]

Ik geloof er niks van
Condemns betekent eigenlijk applauds
Denk je dat ze blij zijn met een gestoorde buurman? Die bom kan schade aanrichtingen in een cirkel van 1000km.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
  Meest relativerende user 2022 zondag 3 september 2017 @ 10:25:25 #106
357044 Budapestenaar
pi_173557640
Wacht maar tot The Don dit ziet op Fox als -ie wakker wordt. Dat gaat-ie vernietigend tweeten. })
pi_173557645
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 10:21 schreef halfway het volgende:

[..]

Denk je dat ze blij zijn met een gestoorde buurman? Die bom kan schade aanrichtingen in een cirkel van 1000km.
ik geloof er niks van dat noord Korea op zo'n tempo ineens de kennis heeft, terwijl ze overal nog met kladblokjes en pen staan.
Ik krijg gewoon het gevoel dat noord Korea de beschikking krijgt van China om lekker Chinees spul ongestoord te testen, en China officieel geen blaam treft
so get yourself a car and drive it all alone
get yourself a car and ride it on the wind
get yourself a car and drive it all alone
get yourself a car and ride it on the wind yea
pi_173557677
quote:
7s.gif Op zondag 3 september 2017 09:27 schreef nostra het volgende:

[..]

50 tot 60 kiloton was deze.
Geen megaton inderdaad, maar de schattingen lopen nu uiteen van 100 tot 150 kiloton.
pi_173557767
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:43 schreef SeLang het volgende:
Is al bekend wie de rechten heeft gekocht op deze oorlog? Netflix?
Een paddenstoelenkweker.
pi_173557899
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 10:25 schreef Glijdt_licht het volgende:

[..]

ik geloof er niks van dat noord Korea op zo'n tempo ineens de kennis heeft, terwijl ze overal nog met kladblokjes en pen staan.
Ik krijg gewoon het gevoel dat noord Korea de beschikking krijgt van China om lekker Chinees spul ongestoord te testen, en China officieel geen blaam treft
Nee het komt door Rusland. Rusland heeft dit jaar 73% meer handel gehad met noord Korea dan de afgelopen jaren.
pi_173557904
quote:
Al meer dan 70 jaar wordt Noord-Korea geregeerd door de Kims: van Kim Il-sung tot Kim Jong-il en sinds een jaar Kim Jong-un. Deze week werd bekend dat de Kim-dynastie in februari een nieuwe telg heeft verwelkomd - het derde kind van de bolwangige dictator Kim Jong-Un en wellicht de eerste zoon. Wat weten we eigenlijk van deze mysterieuze dynastie? En hoe waarschijnlijk is het dat dit jongste kind zijn vader zal opvolgen?
Koreakenner en historicus Remco Breuker van de Universiteit Leiden is te gast.
Straks terugluisteren. *O*
pi_173557993
goede timing
quote:
Donald Trump has asked aides to prepare for US withdrawal from a free trade agreement with South Korea, it was reported on Saturday – a potentially stunning development at a time of tense confrontation with North Korea.

Asked during his trip to Louisiana on Saturday if he was talking with advisers about the idea, Trump said: “I am. It’s very much on my mind.”
https://www.theguardian.c(...)clear-missile-crisis
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_173558038
Yonhap: #US #ROK Joint Chiefs agree to take military responses quickly in an emergency phone call following #DPRK nuclear test
  Moderator / Redactie FP + Sport zondag 3 september 2017 @ 10:57:26 #114
408813 crew  trein2000
pi_173558131
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 10:52 schreef theNull het volgende:
Yonhap: #US #ROK Joint Chiefs agree to take military responses quickly in an emergency phone call following #DPRK nuclear test
Het spel is op de wagen
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_173558136
Bolwangige dictator....
haha
Als ik hem zo zie zou ik hem nog geen kwartje geven. Stalin en Hitler, die hadden pas echte rotkoppen.

Ik denk dat er een hogere macht boven die Un staat en die stompzinnige generaals.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_173558144
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 10:25 schreef Glijdt_licht het volgende:

[..]

ik geloof er niks van dat noord Korea op zo'n tempo ineens de kennis heeft, terwijl ze overal nog met kladblokjes en pen staan.
Ik krijg gewoon het gevoel dat noord Korea de beschikking krijgt van China om lekker Chinees spul ongestoord te testen, en China officieel geen blaam treft
Wat zou China moeten testen dan? Dat is allang een kernmacht
pi_173558155
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 10:57 schreef Sigaartje het volgende:
Bolwangige dictator....
haha
Als ik hem zo zie zou ik hem nog geen kwartje geven. Stalin en Hitler, die hadden pas echte rotkoppen.

Ik denk dat er een hogere macht boven die Un staat en die stompzinnige generaals.
God?
pi_173558167
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 10:57 schreef Sigaartje het volgende:
Bolwangige dictator....
haha
Als ik hem zo zie zou ik hem nog geen kwartje geven. Stalin en Hitler, die hadden pas echte rotkoppen.

Ik denk dat er een hogere macht boven die Un staat en die stompzinnige generaals.
Ja, Tuvok
pi_173558169
quote:
Waterstofbommen zijn allesverwoestend

De atoombommen die in 1945 op Hiroshima en Nagasaki werden gegooid, vallen in het niet bij de schade die een waterstofbom kan aanrichten. Dat zegt kernwapendeskundige Sico van der Meer van Instituut Clingendael. Noord-Korea bevestigt zo'n bom te hebben getest.

Bij een 'gewone' atoombom worden atoomkernen gespleten (kernsplijting) of samengevoegd (kernfusie). Daarbij komt enorm veel energie vrij, wat zorgt voor een zware explosie. Een waterstofbom gaat nog een stap verder. De eerste explosie veroorzaakt een tweede explosie, die nog veel zwaarder is. ,,Zo'n bom heeft een allesverwoestende kracht, echt ongekend'', aldus Van der Meer.

Een gemiddelde waterstofbom is ongeveer vijfhonderd keer zo sterk als de bommen op Hiroshima en Nagasaki. Van der Meer: ,,Sommigen kunnen zelfs duizend keer sterker zijn. Het is lastig in te schatten wat een waterstofbom zou hebben aangericht in Japan, omdat we ze gelukkig nog nooit op een stad hebben zien vallen.

Het voordeel van een waterstofbom is dat er naar verhouding weinig radioactieve straling vrijkomt, vergeleken met een gewone atoombom, terwijl hij meer verwoesting aanricht. Militairen kunnen snel na de ontploffing het gebied binnentrekken om het te veroveren.

De zwaarste ontploffing van een waterstofbom ooit gebeurde op 30 oktober 1961. De Sovjet-Unie testte toen zijn 'tsarenbom' op Nova Zembla, in het poolgebied. ,,De ruiten sneuvelden 900 kilometer verderop. Stel je voor, een bom in Frankrijk of Duitsland die hier de ramen laat springen. De bom was tien keer zo sterk als alle gewone explosieven in de Tweede Wereldoorlog bij elkaar.''

De Amerikanen lieten voor het eerst een waterstofbom ontploffen, op 1 maart 1954 bij het koraaleiland Bikini in de Grote Oceaan. De bom sloeg een 1,5 kilometer brede krater en de vuurbal kwam binnen een minuut 13 kilometer hoog. Een Japans vissersschip 160 kilometer verderop werd bedolven onder een grijze sneeuw. Toen het enkele weken later de thuishaven bereikte, hadden alle vissers zware radioactieve brandwonden en was een bemanningslid al gestorven. Kinderen op een ander eiland speelden nietsvermoedend met het poeder. Toen de eilandbewoners een dag later werden geëvacueerd, vielen bij de eerste mensen de haren al uit. De kracht van de bom ,,was veel groter dan verwacht'', concludeerde het Amerikaanse leger droogjes.

http://www.telegraaf.nl/b(...)esverwoestend__.html
  zondag 3 september 2017 @ 11:07:43 #120
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_173558308
Is het nog veilig om de volgende week naar Japan te gaan?
All she wants and needs is just a little taste..
pi_173558343
Even wachten tot Trump wakker is.
pi_173558349
vooral blijven praten met dat land, dat helpt. :')

waarom betalen ze dennis rodman geen 5 miljard om m te assassinaten?
pi_173558390
RT_com twitterde op zondag 03-09-2017 om 10:59:47 URGENT: S. Korea and US defense chiefs consider ‘all military response’ to N. #Korea #Hbomb test… https://t.co/ioWRJUOVDZ reageer retweet
  zondag 3 september 2017 @ 11:14:41 #124
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_173558403
Degene die het eerste schot lost, maakt de grootste blunder.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_173558411
quote:
7s.gif Op zondag 3 september 2017 11:10 schreef Infection het volgende:
Even wachten tot Trump wakker is.
Zal wel een hoop blabla worden, paar vliegtuigen erlangs en dat was het wel weer, Kim trekt zijn schouders op en gaat gewoon verder.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_173558424
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 11:13 schreef Infection het volgende:
RT_com twitterde op zondag 03-09-2017 om 10:59:47 URGENT: S. Korea and US defense chiefs consider ‘all military response’ to N. #Korea #Hbomb test… https://t.co/ioWRJUOVDZ reageer retweet
Dit hoorden we de laatste 10x ook al, waarom het maar blijven herhalen?
pi_173558444
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 11:13 schreef Infection het volgende:
RT_com twitterde op zondag 03-09-2017 om 10:59:47 URGENT: S. Korea and US defense chiefs consider ‘all military response’ to N. #Korea #Hbomb test… https://t.co/ioWRJUOVDZ reageer retweet
Alweer? :Z
pi_173558448
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 11:15 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Dit hoorden we de laatste 10x ook al, waarom het maar blijven herhalen?
Beter is een schot van China.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
  User die je het meest gemist hebt 2022 zondag 3 september 2017 @ 11:19:03 #129
78918 SeLang
Black swans matter
pi_173558478
Waar is Chuck Norris als je hem nodig hebt?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_173558608
quote:
Our hydrogen fuel, which can be arbitrarily adjusted from tens to hundreds of kilotons depending on the target of the nuclear strike, not only exerts enormous destructive power,” but can also explode at a high altitude, producing a “super powerful EMP [electromagnetic pulse] against a vast region,” KCNA said in the Saturday statement.
lol, inspelen op de EMP obsessie in de VS.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_173558625
Wat voor radius heeft zo'n waterstofbom ongeveer? Deze was volgens onderzoekers 150 kiloton. Hiroshima was 15 kiloton.
https://twitter.com/willripleyCNN/status/904264088078868480

[ Bericht 25% gewijzigd door sneakydesert op 03-09-2017 11:40:09 ]
  zondag 3 september 2017 @ 11:31:27 #132
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_173558729
In China is deze kernproef ook niet onopgemerkt gebleven:

The test was widely felt in north-east China and rocked some cities for as long as eight seconds, according to reports and accounts on social media. It was felt as far away as the city of Changchun, about 250 miles (400km north-west of North Korea’s test site at Punggye-ri, according to state broadcaster CCTV.

One person wrote on Chinese microblog Weibo:
quote:
I put my underpants on and I just ran, and when I reached the first floor I can say I wasn’t the only one running away with just my underpants on.
https://www.theguardian.c(...)bf65e4b04a1acb62b82e
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_173558740
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 11:27 schreef sneakydesert het volgende:
Wat voor radius heeft zo'n waterstofbom ongeveer? Deze was 150 kiloton. Hiroshima was 15 kiloton.
https://twitter.com/willripleyCNN/status/904264088078868480
Nukemap wil niet laden, denk dat teveel mensen het aan het testen zijn...

https://nuclearsecrecy.com/nukemap/
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_173558772
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 10:58 schreef The_Temp het volgende:

[..]

Wat zou China moeten testen dan? Dat is allang een kernmacht
Ja want als je het eenmaal hebt hoef je geen nieuwe technieken te proberen of doorontwikkelen..
so get yourself a car and drive it all alone
get yourself a car and ride it on the wind
get yourself a car and drive it all alone
get yourself a car and ride it on the wind yea
pi_173558777
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 11:31 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Nukemap wil niet laden, denk dat teveel mensen het aan het testen zijn...

https://nuclearsecrecy.com/nukemap/
Zelf ff gedaan: https://nuclearsecrecy.co(...)rst=0&hob_ft=0&zm=12
pi_173558780
Hiroshima was geen waterstof bom
pi_173558826
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 11:33 schreef BeriBeri het volgende:
Hiroshima was geen waterstof bom
Je kunt het wel in kiloton vergelijken, toch?
pi_173558853
quote:
7s.gif Op zondag 3 september 2017 09:27 schreef nostra het volgende:

[..]

50 tot 60 kiloton was deze.
Ik geloof wel een stuk meer mochten de testcondities vergelijkbaar zijn met de voorgaande test (diepte etc.).

Een stijging van 1.0 op de richterschaal (mocht het idd 6.3 zijn) betekent dat er ~31 keer zoveel energie is vrijgekomen.

[ Bericht 3% gewijzigd door HexHunter op 03-09-2017 11:42:28 ]
NEE!
pi_173558908
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 11:35 schreef sneakydesert het volgende:

[..]

Je kunt het wel in kiloton vergelijken, toch?
Weet ik eigenlijk niet, waterstofbom is krachtiger dan een atoombom
Geeft ook 2 explosies, vandaar de 2 aardbevingen die China registreerde, 6.3 en 4 nog wat
pi_173558942
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 11:40 schreef BeriBeri het volgende:

[..]

Weet ik eigenlijk niet, waterstofbom is krachtiger dan een atoombom
Geeft ook 2 explosies, vandaar de 2 aardbevingen die China registreerde, 6.3 en 4 nog wat
4.4-4.6 idd waarbij hun testtunnel vermoedelijk is ingestort ofzo.
NEE!
pi_173559019
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 11:33 schreef BeriBeri het volgende:
Hiroshima was geen waterstof bom
Irrelevant. Gaat om de hoeveelheid kilotons. Deze bom was ongeveer zo'n 10x krachtiger dan Hiroshima.
pi_173559057
Tja, ben eigenlijk benieuwd wat er zou gebeuren als je zoiets in de Noordzee zou gooien tussen Nl en Gb.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 3 september 2017 @ 11:51:42 #143
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_173559079
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 11:40 schreef BeriBeri het volgende:

[..]

Weet ik eigenlijk niet, waterstofbom is krachtiger dan een atoombom
Geeft ook 2 explosies, vandaar de 2 aardbevingen die China registreerde, 6.3 en 4 nog wat
Maar een minuut of acht tussen de explosies lijkt me sterk, toch? Dan zal die tweede eerder van het instorten van de tunnel komen of iets dergelijks..
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_173559254
Van mij mag Paektusan gewoon lekker uitbarsten.. hopelijk net na een Noord Koreaanse test.. krijgen ze het deksel op de neus
so get yourself a car and drive it all alone
get yourself a car and ride it on the wind
get yourself a car and drive it all alone
get yourself a car and ride it on the wind yea
pi_173559259
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 11:51 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Maar een minuut of acht tussen de explosies lijkt me sterk, toch? Dan zal die tweede eerder van het instorten van de tunnel komen of iets dergelijks..
Die "tweede explosie" komt minder dan een microseconde later, want de expansie van de eerste explosie heeft een snelheid van honderden kilometers per seconde, en de tweede explosie moet plaatsvinden voordat die expansie de "tweede bom" wegblaast. Het is de rontgenstraling van de 1ste die de verhitting en daarop volgende compressie van de 2de veroorzaakt.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 3 september 2017 @ 12:04:51 #146
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_173559271
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 12:03 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Die "tweede explosie" komt minder dan een microseconde later, want de expansie van de eerste explosie heeft een snelheid van honderden kilometers per seconde, en de tweede explosie moet plaatsvinden voordat die expansie de "tweede bom" wegblaast. Het is de rontgenstraling van de 1ste die de verhitting en daarop volgende compressie van de 2de veroorzaakt.
Ja, precies. Dat is ongeveer wat ik in gedachten had (nou ja, ik wist dat de ene de andere veroorzaakt, de precieze details heb ik niet in m'n hoofd), vandaar dat het me een vrij onlogische verklaring leek voor een tweede explosie/aardbeving die acht minuten later kwam :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  User die je het meest gemist hebt 2022 zondag 3 september 2017 @ 12:16:24 #147
78918 SeLang
Black swans matter
pi_173559420


Maar goed, de yield boeit niet zo. Belangrijker is de capability om de bom naar de VS te schieten.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_173559512
Las op Twitter dat Trump al zijn Tweets over NK heeft verwijderd? Ben aan het werk dus kan niet checken.
pi_173559580
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 12:23 schreef MidnightB00m het volgende:
Las op Twitter dat Trump al zijn Tweets over NK heeft verwijderd? Ben aan het werk dus kan niet checken.
Volgens mij niet, zie: https://twitter.com/realDonaldTrump/status/902875515534626817
pi_173559697
Lekker begin van de dag!.. Nu roepen men zeker bij VN bij elkaar..

De vraag is wat gaat Chinezen en Trump doen? Niets of grote bek naar elkaar, of voeg ze de daad bij toe.
Al die ontdekkingsreizen door mensen, ze hebben nooit tegenhouden door domheid van mensen
pi_173559850
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 11:15 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Dit hoorden we de laatste 10x ook al, waarom het maar blijven herhalen?
Is meer bedoeld voor binnenlandse consumptie en geruststelling.

Ik denk dat iedereen inmiddels wel bewust is dat Noord-Korea onaantastbaar is geworden.
pi_173560036
Het wordt tijd dat die communistische honden monddood worden gemaakt. Geen woorden, maar daden, Trump.
  Moderator zondag 3 september 2017 @ 13:04:02 #153
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_173560130
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 01:47 schreef Paganitzu het volgende:

[..]

Noord-Korea zal verder escaleren tot de sancties opgeheven worden.

Dan is de keuze voor de VS ook niet zo moeilijk. Oorlog is namelijk gruwelijk.

Gokje van Noord-Korea. Dit hebben ze al vaker met succes toegepast.

Noord-Korea heeft niet heel veel andere opties.
ze doen dit al jaren, er is niet echt sprake van verder escaleren

enige verschil is dat Trump reageert alsof hij in de kroeg zit terwijl zijn voorgangers het wat diplomatieker afhandelden maar verder gebeurt hier niets ongebruikelijks
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator zondag 3 september 2017 @ 13:14:19 #154
8781 crew  Frutsel
pi_173560324
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 12:41 schreef Captain_Ghost het volgende:
Lekker begin van de dag!.. Nu roepen men zeker bij VN bij elkaar..

De vraag is wat gaat Chinezen en Trump doen? Niets of grote bek naar elkaar, of voeg ze de daad bij toe.
De Chinezen doen nix hoor.. behalve wat woordjes uitspreken. Idem de Russen.
pi_173560407
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 02:15 schreef Paganitzu het volgende:

[..]

Dialoog heeft ook niet geholpen. Noord-Korea heeft het enkel misbruikt.
Klop, maar als je Noord-Korea met rust laat is er weinig aan de hand. Dan worden de provocaties ook minder.

quote:
Voor Rusland is het gunstig als Noord-Korea stabiel is en kernwapens heeft. Het versterkt de Rusland-China(- Noord-Korea) blok.
Het is altijd goed om goede banden te hebben met je buurlanden, en tevens dat ze stabiel zijn. Dat is niet vreemd, maar of Poetin blij is met het kernwapen programma van Noord-Korea lijkt me niet.

quote:
Opmerkingen van China en Rusland zijn puur uit eigenbelang.
Tuurlijk, dat is met alle landen zo toch en stabiliteit in de regio is goed voor alle landen die belangen hebben in die regio.
  Overall beste user 2022 zondag 3 september 2017 @ 13:21:52 #156
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_173560463
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 12:58 schreef Opnaarutrecht het volgende:
Het wordt tijd dat die communistische honden monddood worden gemaakt. Geen woorden, maar daden, Trump.
En wat moet Trump dan precies gaan doen?
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_173560501
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 13:21 schreef Ulx het volgende:

[..]

En wat moet Trump dan precies gaan doen?
3 dingen:

zwijgen.
preventie aanval, daarna op zijkant toekijken.
totale oorlog beginnen.
Al die ontdekkingsreizen door mensen, ze hebben nooit tegenhouden door domheid van mensen
pi_173560525
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 13:21 schreef Ulx het volgende:

[..]

En wat moet Trump dan precies gaan doen?
NK helemaal veranderen in glas.
pi_173560577
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 13:26 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

NK helemaal veranderen in glas.
Het verglazen van NK is goede een lange termijn oplossing.

Can Radioactive Waste be Immobilized in Glass for Millions of Years?
Geld maakt meer kapot dan je lief is.
Het zijn sterke ruggen die vrijheid en weelde kunnen dragen
pi_173560603
realDonaldTrump twitterde op zondag 03-09-2017 om 13:30:41 North Korea has conducted a major Nuclear Test. Their words and actions continue to be very hostile and dangerous to the United States..... reageer retweet
pi_173560629
AFP twitterde op zondag 03-09-2017 om 13:30:22 #BREAKING China starts radiation monitoring at N.Korea border: environment ministry reageer retweet
pi_173560630
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 13:24 schreef Captain_Ghost het volgende:

[..]

3 dingen:

zwijgen.
preventie aanval, daarna op zijkant toekijken.
totale oorlog beginnen.
1 en 2 zijn hetzelfde.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
  zondag 3 september 2017 @ 13:34:24 #163
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_173560660
Oh shit, moet echt vaker het nieuws checken rondom dit onderwerp. :{ Lees nu ( :') ) pas over die kernproef.
pi_173560669
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 02:57 schreef supermercado het volgende:
Ik ben natuurlijk geen waterstofbomexpert maar de kleinste waterstofbom is 3x zo groot als deze (Google afbeeldingen)..
Nogmaals, als kju deze gaat gooien dan word het land in as gelegd door zeer veel landen.
Maw wat heeft nk eigenlijk aan zo een ding?
Gooien is zelf moord en bij je houden heb je ook niet zo heel veel aan. Buiten het feit dat je mee doet? Nou poehoe je land sterft wel van de honger.

Als ik de USA was had ik het lekker geaccepteerd zolang hij maar niks gaat doen.

In het ergste geval maken ze er in 10 kaar tijd nog 10, So what? Amerika heeft nog steeds 27372x zo een grote krijgsmacht dan nk.

Neemt niet weg dat ik kju liever weggevaagd zie worden.
Het gaat om trots en militaire macht. Tevens zal niemand natuurlijk een land aanvallen dat beschikt over een kernwapen en ballistische raketten. Dus daar gokken de Noord-Koreanen leiders op. Wat er verder voor nodig is en hoe erg hun bevolking lijdt doet er dus niet toe.

We willen het niet accepteren dat Noord-Korea een kernmacht is, maar we zullen dat toch straks moeten accepteren en de banden moeten aanhalen.
pi_173560712
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 13:31 schreef Netflixed het volgende:
realDonaldTrump twitterde op zondag 03-09-2017 om 13:30:41 North Korea has conducted a major Nuclear Test. Their words and actions continue to be very hostile and dangerous to the United States..... reageer retweet
6 minuten later nog steeds geen vervolg
pi_173560730
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 13:32 schreef halfway het volgende:

[..]

1 en 2 zijn hetzelfde.
Niet echt,
1 = niets doen, letterlijk helemaal niets.
2 = alleen bombardementen zodat N-K installatie en legermacht kwijt is.. en daarna alleen verdedigingen vanaf S-K grens.
Al die ontdekkingsreizen door mensen, ze hebben nooit tegenhouden door domheid van mensen
pi_173560737
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 13:38 schreef Captain_Ghost het volgende:

[..]

Niet echt,
1 = niets doen, letterlijk helemaal niets.
2 = alleen bombardementen zodat N-K installatie en legermacht kwijt is.. en daarna alleen verdedigingen vanaf S-K grens.
Sorry ik bedoelde 2 en 3
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_173560747
realDonaldTrump twitterde op zondag 03-09-2017 om 13:39:38 ..North Korea is a rogue nation which has become a great threat and embarrassment to China, which is trying to help but with little success. reageer retweet
pi_173560753
Stel nu dat dit een plan is van Rusland, China, Iran ed?
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_173560774
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 13:39 schreef Netflixed het volgende:
realDonaldTrump twitterde op zondag 03-09-2017 om 13:39:38 ..North Korea is a rogue nation which has become a great threat and embarrassment to China, which is trying to help but with little success. reageer retweet
Zie! er gaat niets gebeuren, aangezien hij nu China weer om hulp vraagt.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_173560780
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 13:37 schreef Netflixed het volgende:

[..]

6 minuten later nog steeds geen vervolg
Hij wordt mild. Laat maar weer zien dat hij niet weet wat hij aanmoet met Noord-Korea.
pi_173560785
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 13:41 schreef halfway het volgende:

[..]

Zie! er gaat niets gebeuren, aangezien hij nu China weer om hulp vraagt.
Dit.
pi_173560791
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 13:41 schreef halfway het volgende:

[..]

Zie! er gaat niets gebeuren, aangezien hij nu China weer om hulp vraagt.
Hij heeft altijd gezegd dat de oplossing bij China ligt.
pi_173560898
realDonaldTrump twitterde op zondag 03-09-2017 om 13:46:07 South Korea is finding, as I have told them, that their talk of appeasement with North Korea will not work, they only understand one thing! reageer retweet
pi_173560918
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 13:26 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

NK helemaal veranderen in glas.
Zou ik ook zeggen met zo'n username.
pi_173560946
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 13:47 schreef Netflixed het volgende:
realDonaldTrump twitterde op zondag 03-09-2017 om 13:46:07 South Korea is finding, as I have told them, that their talk of appeasement with North Korea will not work, they only understand one thing! reageer retweet
Oh god. Hij is wakker :D :') !
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_173560958
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 13:47 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Zou ik ook zeggen met zo'n username.
Ik heb nog nooit zoveel haat op fok gekregen als op de dag dat ik bij een of ander relbericht zei dat ik helemaal achter glazen ingooien stond.
pi_173560969
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 13:47 schreef Netflixed het volgende:
realDonaldTrump twitterde op zondag 03-09-2017 om 13:46:07 South Korea is finding, as I have told them, that their talk of appeasement with North Korea will not work, they only understand one thing! reageer retweet
Ai!
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_173561028
mathieuvonrohr twitterde op zondag 03-09-2017 om 13:51:09 Oh yeah, attacking South Korea now is another brilliant idea https://t.co/MNRgc7a7kN reageer retweet
pi_173561041
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 13:39 schreef halfway het volgende:

[..]

Sorry ik bedoelde 2 en 3
nr 3 = heel N-K wegvegen met kans zeer op derde Wereldoorlog.
Al die ontdekkingsreizen door mensen, ze hebben nooit tegenhouden door domheid van mensen
pi_173561169
pi_173561232
quote:
Duidelijk, het gaat dus gebeuren!
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_173561275
Een preventieve aanval op NK is passé, heren. Verleden tijd. Wordt enkel zo af en toe opgeworpen als idee om zichzelf gerust te stellen. Noord-Korea is onaantastbaar, heeft strategisch gezien de oorlog al gewonnen. We zitten wat dat betreft nog in de ontkenningsfase in de 'stages of grief', maar uiteindelijk haalt de realiteit ons wel in.
pi_173561399
quote:
Scientists in the nuclear field of the DPRK successfully carried out a test of H-bomb for ICBM in the northern nuclear test ground of the DPRK at 12:00 on September 3, true to the Workers' Party of Korea's plan for building a strategic nuclear force.

The H-bomb test was carried out to examine and confirm the accuracy and credibility of the power control technology and internal structural design newly introduced into manufacturing H-bomb to be placed at the payload of the ICBM.

The result of the experimental measurements showed that the power specifications of nuclear warhead including total explosion power and fission to fusion power rate and all other physical specifications reflecting the qualitative level of two-stage thermo-nuclear weapon fully complied with design figures. It was also confirmed that even though the recent test was carried out with the bomb of unprecedentedly big power, there were neither emission through ground surface nor leakage of radioactive materials nor did it have any adverse impact on the surrounding ecological environment.

The test re-confirmed the precision of the compression technology of the first system of the H-bomb and the fission chain reaction start control technology and proved once again that the nuclear material utility rate in the first system and the second system reached the levels reflected in the design.

Symmetrical compression of nuclear charge, its fission detonation and high-temperature nuclear fusion ignition, and the ensuing rapidly boosting fission-fusion reactions, which are key technologies for enhancing the nuclear fusion power of the second-system of the H-bomb, were confirmed to have been realized on a high level. This helped prove that the directional combination structure and multi-layer radiation explosion-proof structural design of the first system and the second system used for the manufacture of the H-bomb were very accurate and the light thermal radiation-resisting materials and neutron-resisting materials were rationally selected.

The test helped draw the conclusion that the Korean-style analytic method and calculation programs for the complicated physical processes occurring in the first and second systems were put on the high level and that the engineering structure of the H-bomb as a nuclear warhead designed on the Juche basis including the structure of the nuclear charge of the second system was creditable.

The test once again confirmed the reliability of the concentration-type nuke detonation control system fully verified through a nuclear warhead detonation test and test-launches of various ballistic rockets.

The perfect success in the test of the H-bomb for ICBM clearly proved that the Juche-based nukes of the DPRK have been put on a highly precise basis, the creditability of the operation of the nuclear warhead is fully guaranteed and the design and production technology of nuclear weapons of the DPRK has been put on a high level to adjust its destructive power in consideration of the targets and purposes. It also marked a very significant occasion in attaining the final goal of completing the state nuclear force.

The Central Committee the WPK extended warm congratulations to the scientists and technicians in the nuclear field in the northern nuclear test ground on their successful H-bomb test for ICBM.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_173561425
Amerika mag al zijn militaire slagkracht wel gaan verhuizen naar Japan, Zuid-Korea als hij voor een militaire aanpakt kiest. Vervolgens zal China en Rusland ook troepen gaan mobiliseren aan de grens.

Ik heb geen idee hoe dit zal aflopen als de VS daadwerkelijk voor de confrontatie kiest.
pi_173561523
quote:
China veroordeelt kernproef Noord-Korea

China heeft Noord-Korea gemaand te stoppen met zijn ,,foute'' acties en zich te houden aan resoluties van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Peking gaf zondag een verklaring uit nadat Noord-Korea had laten weten een geslaagde proef te hebben gehouden met een waterstofbom. Het kernwapen zou geschikt zijn om op een intercontinentale raket te worden geplaatst.



In de verklaring veroordeelt China de acties van Noord-Korea met klem.

Zuid-Korea zegt dat de Noord-Koreaanse kernproef de ,,sterkst mogelijke'' reactie verdient. De regering in Seoul dringt aan op nieuwe sancties van de Veiligheidsraad om Pyongyang ,,volledig te isoleren''. Daarnaast heeft Zuid-Korea met de VS gesproken over de stationering van Amerikaanse strategische middelen op het Koreaanse schiereiland.

https://www.ad.nl/buitenl(...)oord-korea~a47aaa54/
De bekende aanpak van China weer, maar we weten niet wat er achter de schermen gebeurt. China doet zelden iets open en bloot als het om politiek gaat.
pi_173561531
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 13:39 schreef Netflixed het volgende:
realDonaldTrump twitterde op zondag 03-09-2017 om 13:39:38 ..North Korea is a rogue nation which has become a great threat and embarrassment to China, which is trying to help but with little success. reageer retweet
Dit is een slimme zet van Trump. China is de enige bondgenoot van NK en steunt ze financieel. China gaf vandaag zelfs de VS en Zuid-Korea de schuld van de proef van NK. Heel apart.
pi_173561539
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 14:07 schreef Odaiba het volgende:
Amerika mag al zijn militaire slagkracht wel gaan verhuizen naar Japan, Zuid-Korea als hij voor een militaire aanpakt kiest.

Vervolgens zal China en Rusland ook troepen gaan mobiliseren aan de grens.

Ik heb geen idee hoe dit zal aflopen als de VS daadwerkelijk voor de confrontatie kiest.
de korea oorlog all over again is echt niet ondenkbaar momenteel met de verhoudingen van tussen de VS en rusland atm.

niemand met gezond verstand zit erop te wachten, het probleem is dat trump geen gezond verstand lijkt te hebben
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173561574
quote:
10s.gif Op zondag 3 september 2017 14:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

de korea oorlog all over again is echt niet ondenkbaar momenteel met de verhoudingen van tussen de VS en rusland atm.

niemand met gezond verstand zit erop te wachten, het probleem is dat trump geen gezond verstand lijkt te hebben
Tot nu toe heb ik hem nog geen rare dingen zien doen aangaande Noord-Korea, enkel in woord, maar niet in daad. Het blijft een clown.
pi_173561579
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 14:10 schreef sneakydesert het volgende:

[..]

Dit is een slimme zet van Trump. China is de enige bondgenoot van NK en steunt ze financieel.
Rusland, Iran. Ook bondgenoten van NK.
pi_173561645
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 14:11 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Rusland, Iran. Ook bondgenoten van NK.
China heeft de meest directe banden met NK. Volgens mij is dat ook nog de enige bondgenoot die is overgebleven.
pi_173561698
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 13:21 schreef Ulx het volgende:

[..]

En wat moet Trump dan precies gaan doen?
Heel het land plat bombarderen.
pi_173561706
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 14:11 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Tot nu toe heb ik hem nog geen rare dingen zien doen aangaande Noord-Korea, enkel in woord, maar niet in daad. Het blijft een clown.
out of the blue stuurde hij wel een x aantal tomahawks richting syrie. iets wat obama in 6 jaar niet aandurfde, de trigger was die chemische aanval, we weten niet wat hem zou kunnen triggeren mbt korea
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173561740
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 14:13 schreef sneakydesert het volgende:
China heeft de meest directe banden met NK. Volgens mij is dat ook nog de enige bondgenoot die is overgebleven.
Huh? Directe banden? Enig overgebleven bondgenoot? Rusland en Iran hebben ook nauwe economische en militaire banden met NK. Dat de banden met China wellicht nauwer zijn doet daar natuurlijk niets aan af.
pi_173561775
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 14:15 schreef Opnaarutrecht het volgende:

[..]

Heel het land plat bombarderen.
Altijd in gesprek blijven, nooit oorlog als doel hebben. Alleen als middel als NK eerst aanvalt.
pi_173561827
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 14:17 schreef sneakydesert het volgende:

[..]

Altijd in gesprek blijven, nooit oorlog als doel hebben. Alleen als middel als NK eerst aanvalt.
Dan komt de Navo in actie.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_173561841
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 14:15 schreef Opnaarutrecht het volgende:
Heel het land plat bombarderen.
Tuurlijk. Die 'call of duty' generatie denkt dat dit uberhaupt mogelijk is. :')
  zondag 3 september 2017 @ 14:20:51 #199
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_173561866
Dit laat zien dat Trump en China als puntje bij paaltje komt toch maar weinig kunnen beginnen tegen Noord Korea. Ze lappen alles gewoon aan hun laars want ze weten dat de kans dat er wordt ingegrepen erg klein is. De gevestigde machten durven de gevolgen van een verandering van de status quo nooit aan. Dat heeft de grote leider goed gezien.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
pi_173561886
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 14:17 schreef sneakydesert het volgende:

[..]

Altijd in gesprek blijven, nooit oorlog als doel hebben. Alleen als middel als NK eerst aanvalt.
het probleem begint nu te worden dat nk met die eerste aanval een enorme schade kan gaan doen.
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
pi_173561898
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 14:19 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Tuurlijk. Die 'call of duty' generatie denkt dat dit uberhaupt mogelijk is. :')
Dat hadden ze veel eerder moeten doen, nu is het veel te laat.
pi_173561990
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 14:19 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Tuurlijk. Die 'call of duty' generatie denkt dat dit uberhaupt mogelijk is. :')
Ook even ruim 25 miljoen onschuldige mensen doden. :')
pi_173562014
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 14:22 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Dat hadden ze veel eerder moeten doen, nu is het veel te laat.
Een heel land bombarderen is het schenden van mensenrechten natuurlijk. Lijkt me niet een strategie voor de VS. Eerder een kleine geconcentreerde aanval, maar niet als eerste.
pi_173562156
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 14:19 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Tuurlijk. Die 'call of duty' generatie denkt dat dit uberhaupt mogelijk is. :')
Het is volstrekt onacceptabel dat een gestoord regime als dat van Noord-Korea dreigt landen aan te vallen met kernwapens en straks zelfs op Europa een kernraket kan afvuren. Als je nu niet ingrijpt, heeft Noord-Korea straks een heel arsenaal en loop je het risico dat je zelf gebombardeerd wordt.
  zondag 3 september 2017 @ 14:32:05 #205
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_173562157
Ja want de wereld is natuurlijk veiliger als we ze maar toe blijven staan te bouwen aan een steeds groter arsenaal aan kern- en waterstofbommen hebben die Europa, America en haar naaste buren blijvende schade kunnen aanrichten. Dan kun je de stuatie beter zsm in de kiem smoren en de aanval kiezen.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
pi_173562193
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 14:25 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Ook even ruim 25 miljoen onschuldige mensen doden. :')
Mijn opmerking was natuurlijk beeldspraak.
pi_173562307
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 14:32 schreef Opnaarutrecht het volgende:
Het is volstrekt onacceptabel dat een gestoord regime als dat van Noord-Korea dreigt landen aan te vallen met kernwapens en straks zelfs op Europa een kernraket kan afvuren. Als je nu niet ingrijpt, heeft Noord-Korea straks een heel arsenaal en loop je het risico dat je zelf gebombardeerd wordt.
Noord-Korea kan al de VS en Europa bereiken met kernbommen. Ze hebben al een heel arsenaal.

Onacceptabel in deze is simpelweg het onvermogen om de realiteit te onderkennen.
pi_173562314
quote:
10s.gif Op zondag 3 september 2017 14:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

out of the blue stuurde hij wel een x aantal tomahawks richting syrie. iets wat obama in 6 jaar niet aandurfde, de trigger was die chemische aanval, we weten niet wat hem zou kunnen triggeren mbt korea
Syrie en Noord-Korea zijn totaal niet met elkaar te vergelijken.
pi_173562351
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 14:32 schreef VeX- het volgende:
Ja want de wereld is natuurlijk veiliger als we ze maar toe blijven staan te bouwen aan een steeds groter arsenaal aan kern- en waterstofbommen hebben die Europa, America en haar naaste buren blijvende schade kunnen aanrichten. Dan kun je de stuatie beter zsm in de kiem smoren en de aanval kiezen.
Of we gaan elkaar niet als vijand zien.
pi_173562377
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 14:39 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Syrie en Noord-Korea zijn totaal niet met elkaar te vergelijken.
ik vergelijk de landen ook niet. ik maak duidelijk dat trumps gedrag niet te pijlen is. wie had ooit gedacht dat trump neo nazis zou verdedigen bv. daarom ben ik er ook niet zo zeker van dat hij verstandig zal blijven handelen als het korea aangaat.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173562385
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 14:40 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Of we gaan elkaar niet als vijand zien.
that would be swell
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173562408
quote:
10s.gif Op zondag 3 september 2017 14:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik vergelijk de landen ook niet. ik maak duidelijk dat trumps gedrag niet te pijlen is. wie had ooit gedacht dat trump neo nazis zou verdedigen bv. daarom ben ik er ook niet zo zeker van dat hij verstandig zal blijven handelen als het korea aangaat.
Trump wordt wel koest gehouden door zijn generaals, die nu al de facto zijn veiligheidsbeleid bepalen.
pi_173562424
quote:
10s.gif Op zondag 3 september 2017 14:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik vergelijk de landen ook niet. ik maak duidelijk dat trumps gedrag niet te pijlen is. wie had ooit gedacht dat trump neo nazis zou verdedigen bv. daarom ben ik er ook niet zo zeker van dat hij verstandig zal blijven handelen als het korea aangaat.
Zijn minister van Defensie heeft wel kennis van zaken gelukkig, die sprak hem een paar dagen geleden in het openbaar nog tegen.
pi_173562455
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 14:43 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Trump wordt wel koest gehouden door zijn generaals, die nu al de facto zijn veiligheidsbeleid bepalen.
gelukkig maar, desalniettemin blijft die dwaas levensgevaarlijk alleen al door zijn debiele tweets zorgt hij er persoonlijk voor dat de spanningen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173562485
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 14:40 schreef Odaiba het volgende:
Of we gaan elkaar niet als vijand zien.
Niets mis met elkaar als vijand te zien. Het gaat pas mis wanneer onstabiele regeringen als in Noord-Korea een existentiële dreiging zien in buitenlandse machten die op regime change uit zijn, en de afgelopen 15 jaar verscheidene regeringen te val hebben gebracht met desastreuze gevolgen.

Praten met Noord-Korea is de enige optie. Accepteren dat het een (gelimiteerde) nucleaire macht is, men niet uit is op regime change en dat de internationale gemeenschap het land economisch gezien vooruit zal helpen als het geen provocaties meer uitvoert en toenadering zoekt tot haar naaste buren.
  zondag 3 september 2017 @ 14:50:31 #216
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_173562556
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 14:40 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Of we gaan elkaar niet als vijand zien.
Noord-korea begaat massaal gruwelijke misdaden tegen z'n eigen bevolking en destabiliseert bewust de wereldvrede. Dat is vijandig, kwaardaardig gedrag.

Hoe langer je wacht met ingrijpen, hoe sterker en gevaarlijker ze worden. Het is not niet te last. Ze zitten nu nog in een fase waarbij de effectiviteit van hun arsenal beperkt is.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
pi_173562644
Mijn hemel dat Noord-Korea wordt steeds gekker. Ik heb er de ballen verstand van hoor maar is het in het belang van Amerika niet verstandig om:

1. Een nucleair wapen te installeren in Zuid-Korea
2. THAAD-systeem verder te ontwikkelen ter preventie van mogelijke aanvallen en verdere druk op China.
3. Verdere sancties te treffen (olie etc.) om het regime verder te strot af te knijpen
pi_173562653
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 14:32 schreef Opnaarutrecht het volgende:

[..]

Het is volstrekt onacceptabel dat een gestoord regime als dat van Noord-Korea dreigt landen aan te vallen met kernwapens en straks zelfs op Europa een kernraket kan afvuren. Als je nu niet ingrijpt, heeft Noord-Korea straks een heel arsenaal en loop je het risico dat je zelf gebombardeerd wordt.
Volgens mij zijn er wel meer nare landen die kernwapens richting Europa kunnen schieten. Als we al die landen aanvallen weten we zeker dat er niemand overleeft.

Kim heeft deze ronde gewoon gewonnen. Ondanks alle sancties, en ondanks alle beperkingen die NK met zich meebrengt hebben ze het toch voor elkaar gekregen.

Damage control lijkt me logischer dan aanvallen. Zeker als alle ellende onder de grond verstopt zit.
pi_173562854
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 14:32 schreef Opnaarutrecht het volgende:

[..]

Het is volstrekt onacceptabel dat een gestoord regime als dat van Noord-Korea dreigt landen aan te vallen met kernwapens en straks zelfs op Europa een kernraket kan afvuren. Als je nu niet ingrijpt, heeft Noord-Korea straks een heel arsenaal en loop je het risico dat je zelf gebombardeerd wordt.
Welnee, Noord-Korea heeft helemaal de middelen niet om een oorlog te beginnen. Ze hebben een paar kernwapens nou en! , Rusland en de VS zijn bij elkaar meer kernwapens kwijtgeraakt. Op papier is zijn leger leuk maar in een oorlog komt het niet alleen aan op vechten je moet ze verplaatsen, eten geven kortom oorlog is duur en dat geld heeft hij niet de enige zekerheid die hij heeft is die kernwapens. Dat is de reden dat hij niet aangevallen wordt want hoe machtig de VS ook is ze zullen niet het risico nemen dat hun troepen of een stad van een bondgenoot getroffen wordt door die ene kernraket die wel door hun verdediging komt.
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  zondag 3 september 2017 @ 15:04:18 #220
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_173562911
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 11:32 schreef Glijdt_licht het volgende:

[..]

Ja want als je het eenmaal hebt hoef je geen nieuwe technieken te proberen of doorontwikkelen..
Ja maar dat kunnen de chinezen net zo doen als de Amerikanen nieuwe atoomwapens testen. Met simulaties. En China staat momenteel bovenaan als het aankomt op supercomputers.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_173563023
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 14:50 schreef VeX- het volgende:

[..]

Noord-korea begaat massaal gruwelijke misdaden tegen z'n eigen bevolking en destabiliseert bewust de wereldvrede. Dat is vijandig, kwaardaardig gedrag.

Hoe langer je wacht met ingrijpen, hoe sterker en gevaarlijker ze worden. Het is not niet te last. Ze zitten nu nog in een fase waarbij de effectiviteit van hun arsenal beperkt is.
En waarom zouden wij ons daar druk om moeten maken ?
pi_173563203
steveholland1 twitterde op zondag 03-09-2017 om 15:10:14 From Sarah Sanders re NorKor: "The president and his national security team will have a meeting to discuss further later today." reageer retweet
pi_173563216
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 15:14 schreef Netflixed het volgende:
steveholland1 twitterde op zondag 03-09-2017 om 15:10:14 From Sarah Sanders re NorKor: "The president and his national security team will have a meeting to discuss further later today." reageer retweet
we are doomed
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_173563292
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 15:14 schreef Netflixed het volgende:
steveholland1 twitterde op zondag 03-09-2017 om 15:10:14 From Sarah Sanders re NorKor: "The president and his national security team will have a meeting to discuss further later today." reageer retweet
Ach, gebeurde dat de vorige keren ook niet?
pi_173563352
Stukje op de Telegraaf over waterstofbommen.

http://www.telegraaf.nl/b(...)esverwoestend__.html

Ik kan me wel indenken dat dit links en rechts voor paniek zorgt.
pi_173563414
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 15:14 schreef Netflixed het volgende:
steveholland1 twitterde op zondag 03-09-2017 om 15:10:14 From Sarah Sanders re NorKor: "The president and his national security team will have a meeting to discuss further later today." reageer retweet
Moet er weer iemand een A4tje met een bom tekenen voor 'm
pi_173563419
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 15:14 schreef Netflixed het volgende:
steveholland1 twitterde op zondag 03-09-2017 om 15:10:14 From Sarah Sanders re NorKor: "The president and his national security team will have a meeting to discuss further later today." reageer retweet
Vanzelfsprekend gaan ze met elkaar om tafel om vervolgens vast te stellen dat er niks gaat gebeuren.
pi_173563427
AFP twitterde op zondag 03-09-2017 om 15:20:30 #BREAKING US to prepare new draft sanctions on N.Korea: Treasury chief reageer retweet
  zondag 3 september 2017 @ 15:25:22 #229
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_173563489
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 15:08 schreef Odaiba het volgende:

[..]

En waarom zouden wij ons daar druk om moeten maken ?
Dat mag je uit m'n post opmaken.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
pi_173563496
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 15:22 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Vanzelfsprekend gaan ze met elkaar om tafel om vervolgens vast te stellen dat er niks gaat gebeuren.
Tuurlijk wel aangezien Kim raketten blijft afschieten, Trump en ZK (en nog wat andere landen) zullen ze tegemoet komen met bommen en granaten die de wereld nog nooit eerder heeft gezien.
pi_173563501
Hebben de Koreanen nog test sites of moeten ze eerst een nieuwe tunnel graven/boren vooraleer ze opnieuw kunnen testen?
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_173563656
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 15:25 schreef crystal_meth het volgende:
Hebben de Koreanen nog test sites of moeten ze eerst een nieuwe tunnel graven/boren vooraleer ze opnieuw kunnen testen?
Daarvoor hebben ze de oceaan toch?
pi_173563718
quote:
7s.gif Op zondag 3 september 2017 15:32 schreef Infection het volgende:

[..]

Daarvoor hebben ze de oceaan toch?
Nee, kernbommen testen ze altijd ondergronds.
pi_173563951
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 15:34 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Nee, kernbommen testen ze altijd ondergronds.
Je bedoelt Noord-Korea? Want kernbommen zijn in het verleden ook in de oceaan getest door andere landen.
pi_173564162
quote:
VS wil Noord-Korea isoleren

WASHINGTON - De Amerikaanse president Donald Trump gaat zondag met zijn veiligheidsadviseurs in conclaaf over de kernproef die Noord-Korea heeft gehouden. Dat is niet de enige reactie. Steve Mnuchin, de minister van Financiën, heeft verklaard dat alle handel met Noord-Korea stil moet komen te liggen.

De Amerikaanse minister van Financiën Steve Mnuchin liet op Fox News weten te werken aan een nieuw pakket maatregelen om de handel met Noord-Korea volledig stil te leggen.

„Als landen met de Verenigde Staten zaken willen doen, moeten ze met onze bondgenoten en andere landen samenwerken om Noord-Korea economisch af te sluiten”, zei hij.

Noord-Korea liet zondag weten een waterstofbom te hebben getest. Volgens Trump blijkt hieruit dat Noord-Korea „vijandig en gevaarlijk” blijft voor zijn land. Eerder zei hij al dat „praten niet het antwoord” is op de acties van Pyongyang. Het Witte Huis zegt zondag dat het nationaal veiligheidsteam de ontwikkelingen nauwlettend volgt.
Bron: http://www.telegraaf.nl/b(...)orea_isoleren__.html
  zondag 3 september 2017 @ 16:02:45 #236
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_173564270
Diplomatie en sancties werkten niet bepaald bij Noord-Korea. Ik zie dit wel een oorlog worden, tenzij een van de twee partijen aanzienlijk van koers verandert.
pi_173564340
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:02 schreef IkeDubaku99 het volgende:
Diplomatie en sancties werkten niet bepaald bij Noord-Korea. Ik zie dit wel een oorlog worden, tenzij een van de twee partijen aanzienlijk van koers verandert.
Diplomatie? "Eisen stellen" bedoel je...
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_173564436
Het engste is dat Trump keer-op-keer laat merken dat hij niet gelooft in een diplomatieke oplossing.

Hij zei het tijdens zijn recente rally, hij laat het blijken in de media.
pi_173564486
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 15:46 schreef Infection het volgende:

[..]

Je bedoelt Noord-Korea? Want kernbommen zijn in het verleden ook in de oceaan getest door andere landen.
Ja, Noord-Korea.
pi_173564650
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:11 schreef Paganitzu het volgende:
Het engste is dat Trump keer-op-keer laat merken dat hij niet gelooft in een diplomatieke oplossing.

Hij zei het tijdens zijn recente rally, hij laat het blijken in de media.
Zo gek is dat niet toch? Geloof jij wel in een diplomatieke oplossing dan? Je moet dan wel erg naïef zijn.
pi_173564788
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:20 schreef Infection het volgende:

[..]

Zo gek is dat niet toch? Geloof jij wel in een diplomatieke oplossing dan? Je moet dan wel erg naïef zijn.
Geloof jij in een diplomatieke oplossing voor Pakistan's kernwapens, of die van India?
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_173564795
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:25 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Geloof jij in een diplomatieke oplossing voor Pakistan's kernwapens, of die van India?
Geen idee, heb mij daar niet in verdiept.
pi_173564799
Ik hoor veel praten maar ondertussen gaan Kim rustig door
pi_173564838
Kunnen wij als wereldbevolking die gasten niet gewoon wegsturen?
Wereldwijde staking van alles!
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_173564985
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:27 schreef halfway het volgende:
Kunnen wij als wereldbevolking die gasten niet gewoon wegsturen?
Wereldwijde staking van alles!
Wegsturen?
  zondag 3 september 2017 @ 16:34:46 #246
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_173565007
Wat is eigenlijk het probleem? Ze zijn toch baas in eigen land? :?

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_173565065
quote:
7s.gif Op zondag 3 september 2017 16:33 schreef Infection het volgende:

[..]

Wegsturen?
Dat wij dit allemaal pikken als wereldbevolking! heb jij al protesten gezien?
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_173565068
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:20 schreef Infection het volgende:

[..]

Zo gek is dat niet toch? Geloof jij wel in een diplomatieke oplossing dan? Je moet dan wel erg naïef zijn.
Hangt van je doel af

Geloof wel dat je afspraken kan maken die voorkomen dat ze hun technologie gaan verkopen.
pi_173565073
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 16:37 schreef halfway het volgende:

[..]

Dat wij dit allemaal pikken als wereldbevolking! heb jij al protesten gezien?
Wat moet een protest hier aan veranderen dan?
pi_173565089
Commentaar op The Hill:
quote:
Just want to point out the irony.
The world may be looking at the possibility of a thermonuclear disaster.
Brought to us by a "Fat Man"
and a "Little Boy".
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_173565120
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:37 schreef Paganitzu het volgende:

[..]

Hangt van je doel af

Geloof wel dat je afspraken kan maken die voorkomen dat ze hun technologie gaan verkopen.
Geen idee. Het komt bij mij over alsof er geen mogelijkheid is om met Kim Jong Un te praten.
pi_173565128
statedeptspox twitterde op zondag 03-09-2017 om 16:28:57 Sec Tillerson is making calls to counterparts in region following #DPRK news. POTUS natl secy team monitoring events closely & will meet reageer retweet
pi_173565143
quote:
10s.gif Op zondag 3 september 2017 16:37 schreef Infection het volgende:

[..]

Wat moet een protest hier aan veranderen dan?
Je stem laten horen, het is nu net of iedereen het wel best vindt om te verbranden ed.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
  zondag 3 september 2017 @ 16:41:04 #254
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_173565182
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:39 schreef Infection het volgende:

[..]

Geen idee. Het komt bij mij over alsof er geen mogelijkheid is om met Kim Jong Un te praten.
Tjsa, wat valt er te praten dan? Ze ontwikkelen kernwapens om te zorgen dat Amerika niet op een dag binnenvalt. De enige manier dus om dat stop te zetten is als Amerika een soort garantie kan geven dat ze nooit NK zullen aanvallen. Maar wie geloofd die garantie van de VS?
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  zondag 3 september 2017 @ 16:43:04 #255
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_173565242
quote:
10s.gif Op zondag 3 september 2017 16:38 schreef crystal_meth het volgende:
Commentaar op The Hill:

[..]

Want Trump is de oorzaak dat Noord Korea opeens een waterstofbom heeft?
pi_173565261
Ik denk dat de VS en Trump helemaal niet meer moeten reageren. Laat ze lekker in hun eigen sop gaarkoken daar boven de 38ste breedtegraad. Hoe bozer Trump wordt hoe prachtiger het ze dat daar vinden.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_173565281
Poll: de VN moeten gaan voor
de diplomatieke oplossing.
de militaire oplossing.
een afwachtende houding aannemen.
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
pi_173565284
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 16:40 schreef halfway het volgende:

[..]

Je stem laten horen, het is nu net of iedereen het wel best vindt om te verbranden ed.
Dat komt vooral omdat het dreigen en verschillende tests uitvoeren een gewoonte begint te worden. En iedereen weet natuurlijk dat het vooral blaffen is en niet bijten.

Ook al is de huidige situatie wel wat anders dan voorheen en begint het duidelijk te escaleren, dat zie de gewone mens blijkbaar niet. Of misschien willen ze het wel niet zien.

Overigens gaat een protest niets veranderen, dat weten velen ook wel lijkt mij.
  zondag 3 september 2017 @ 16:44:45 #259
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_173565290
Kunnen mensen wel zeggen dat Noord-Korea beter eerst moet afvuren voordat Amerika mag terug vuren. Maar kennen jullie niet het beter voorkomen dan genezen?

Kortom. Eerst 10 miljoen westerse doden om dan pas over te gaan op actie...
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_173565342
DutchMFA twitterde op zondag 03-09-2017 om 15:57:50 Koenders:'Yet again a reckless provocation by DPRK. Nuclear tests totally unacceptable. Unified response by international community crucial' reageer retweet
pi_173565370
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:44 schreef hollandia02 het volgende:
Kunnen mensen wel zeggen dat Noord-Korea beter eerst moet afvuren voordat Amerika mag terug vuren. Maar kennen jullie niet het beter voorkomen dan genezen?

Kortom. Eerst 10 miljoen westerse doden om dan pas over te gaan op actie...
Dat ziet Amerika ook wel in, alleen zal China/Rusland daar niet heel blij mee zijn. En dat is ook gelijk de reden waarom we geen stap vooruit komen.
pi_173565412
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:44 schreef hollandia02 het volgende:
Kunnen mensen wel zeggen dat Noord-Korea beter eerst moet afvuren voordat Amerika mag terug vuren. Maar kennen jullie niet het beter voorkomen dan genezen?

Kortom. Eerst 10 miljoen westerse doden om dan pas over te gaan op actie...
De Russen hebben ICBMs, gaan we wachten tot die eerst aanvallen?

Je wil dus een oorlog starten om een oorlog te voorkomen, en dat is volgens jou "beter voorkomen dan genezen"?
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_173565435
Noord-Korea zal de Verenigde Staten helemaal niet aanvallen.
pi_173565466
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:49 schreef Odaiba het volgende:
Noord-Korea zal de Verenigde Staten helemaal niet aanvallen.
Nog niet inderdaad. Het is wachten op de dag dat ze er klaar voor zijn.
  zondag 3 september 2017 @ 16:50:25 #265
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_173565469
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:46 schreef Netflixed het volgende:
DutchMFA twitterde op zondag 03-09-2017 om 15:57:50 Koenders:'Yet again a reckless provocation by DPRK. Nuclear tests totally unacceptable. Unified response by international community crucial' reageer retweet
Sow he. Daar zal Kimmetje wel wakker van liggen vanavond.
pi_173565471
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:46 schreef Netflixed het volgende:
DutchMFA twitterde op zondag 03-09-2017 om 15:57:50 Koenders:'Yet again a reckless provocation by DPRK. Nuclear tests totally unacceptable. Unified response by international community crucial' reageer retweet
Ook al hebben ander landen ook kernbommen. Het testen van nieuwe bommen is volgens mij al een tijdje aan banden gelegd.
pi_173565474
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:47 schreef Infection het volgende:

[..]

Dat ziet Amerika ook wel in, alleen zal China/Rusland daar niet heel blij mee zijn. En dat is ook gelijk de reden waarom we geen stap vooruit komen.
Daarom zeggen ze nu dat ze een keus moeten maken, je bent voor of tegen NK, waardoor WWIII met de dag dichterbij komt.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_173565478
Wie dm't mij als de oorlog begint?
pi_173565496
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:50 schreef Infection het volgende:

[..]

Nog niet inderdaad. Het is wachten op de dag dat ze er klaar voor zijn.
Dan nog zullen ze niet zoiets roekeloos doen. Het zal het einde voor hun betekenen.
pi_173565500
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 16:50 schreef halfway het volgende:

[..]

Daarom zeggen ze nu dat ze een keus moeten maken, je bent voor of tegen NK, waardoor WWIII met de dag dichterbij komt.
Rusland en China zijn sowieso tegen NK, maar ook tegen een eventueel conflict tussen NK en ZK / Amerika. Oftewel, het blijft zoals het is en NK zal vrolijk doorgaan met het produceren van kernwapens.
  zondag 3 september 2017 @ 16:52:12 #271
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_173565520
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:44 schreef Infection het volgende:

[..]

Dat komt vooral omdat het dreigen en verschillende tests uitvoeren een gewoonte begint te worden. En iedereen weet natuurlijk dat het vooral blaffen is en niet bijten.

Ook al is de huidige situatie wel wat anders dan voorheen en begint het duidelijk te escaleren, dat zie de gewone mens blijkbaar niet. Of misschien willen ze het wel niet zien.
Ik heb ook het idee dat het blaffen op korte termijn weleens in bijten zou kunnen overgaan, al is dat vooral op intuitie en verder niet onderbouwd.
pi_173565560
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 16:37 schreef halfway het volgende:

[..]

Dat wij dit allemaal pikken als wereldbevolking! heb jij al protesten gezien?
Heb jij protesten gezien toen Pakistan kernwapens bemachtigde? En dan sta je met 10.000 man op het malieveld, liedjes te zingen en creatief proberen te zijn met wat er op Kim rijmt.

Maar goed, je bent vrij zo'n protestmars op te zetten natuurlijk.
pi_173565566
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 16:52 schreef Eightyone het volgende:

[..]

Ik heb ook het idee dat het blaffen op korte termijn weleens in bijten zou kunnen overgaan, al is dat vooral op intuitie en verder niet onderbouwd.
Niet zo angstig.
pi_173565616
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:53 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Heb jij protesten gezien toen Pakistan kernwapens bemachtigde? En dan sta je met 10.000 man op het malieveld, liedjes te zingen en creatief proberen te zijn met wat er op Kim rijmt.

Maar goed, je bent vrij zo'n protestmars op te zetten natuurlijk.
Ik heb tegen de kruisraketten gelopen, generatie smartphoon mag nu.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
  zondag 3 september 2017 @ 16:57:58 #275
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_173565637
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 16:56 schreef halfway het volgende:

[..]

Ik heb tegen de kruisraketten gelopen, generatie smartphoon mag nu.
Je zou met een kringetje om een kerncentrale gaan staan terwijl er te weinig draagvlak is zodat een deel door lint word vervangen.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_173565642
Iedereen die voor een militaire oplossing pleit zou verplicht op de 38ste parallel moeten worden geplaatst. Allemaal leuk en aardig om vanuit je zolderkamer, zonder enig vorm van verantwoordelijkheid, met allerlei 'simpele' oplossingen te komen.
pi_173565667
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 16:56 schreef halfway het volgende:

[..]

Ik heb tegen de kruisraketten gelopen, generatie smartphoon mag nu.
Ah, de generatie die niet naar het stemhokje te slaan is. Dat gaat nooit gebeuren.
  zondag 3 september 2017 @ 17:01:54 #278
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_173565740
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:58 schreef Stabiel het volgende:
Iedereen die voor een militaire oplossing pleit zou verplicht op de 38ste parallel moeten worden geplaatst. Allemaal leuk en aardig om vanuit je zolderkamer, zonder enig vorm van verantwoordelijkheid, met allerlei 'simpele' oplossingen te komen.
Bij een diplomatieke oplossing komt de familie Kim er altijd als winnaar uit vanwege dat er anders nooit een akkoord word gesloten door die familie.
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_173565753
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 16:51 schreef Infection het volgende:

[..]

Rusland en China zijn sowieso tegen NK, maar ook tegen een eventueel conflict tussen NK en ZK / Amerika. Oftewel, het blijft zoals het is en NK zal vrolijk doorgaan met het produceren van kernwapens.
Rusland en China zien de VS als de oorzaak van de problemen. Niet voor niets dat ze beide hun strategische bommenwerpers (Russische Tupolev-95MS, Chinese Xian H-6 ) rondjes in de regio lieten vliegen toen de Amerikanen en Zuid-Koreanen hun militaire oefening begonnen.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_173565834
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 17:01 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Bij een diplomatieke oplossing komt de familie Kim er altijd als winnaar uit vanwege dat er anders nooit een akkoord word gesloten door die familie.
Want nu winnen ze niet?
pi_173566007
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 17:01 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Bij een diplomatieke oplossing komt de familie Kim er altijd als winnaar uit vanwege dat er anders nooit een akkoord word gesloten door die familie.
Bij een diplomatieke oplossing vallen er geen doden. Bij een grootschalige oorlog met de meest idiote leiders honderdduizenden. Of meer. Of minder. Dat weet niemand.

Maar ja, dat gezichtsverlies he. Stel je eens voor.
pi_173566494
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 17:11 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Bij een diplomatieke oplossing vallen er geen doden. Bij een grootschalige oorlog met de meest idiote leiders honderdduizenden. Of meer. Of minder. Dat weet niemand.

Maar ja, dat gezichtsverlies he. Stel je eens voor.
die 10.000 zo niet 100.000 die jaarlijks sterven in strafkampen vind je niet relevant? Join #teamchamberlain
Ik noem een henkie spanky, tinny treus en natuurlijk willy wortel. Allemaal helden uit de brouwerij.
pi_173566507
Maar goed, die sancties worden naar ik heb begrepen nu al niet of nauwelijks gehandhaafd door zowel China als een paar andere rogue staten, waaronder Sri Lanka. Dan heeft verdere inperking toch ook geen enkel feitelijk nut?
Government is not the solution to our problem, government is the problem.
Far across the moonbeam I know that's who you are
pi_173566718
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 17:27 schreef hertogjan_lekkerman het volgende:

[..]

die 10.000 zo niet 100.000 die jaarlijks sterven in strafkampen vind je niet relevant? Join #teamchamberlain
Als dit de motivatie zou zijn en militair ingrijpen zou dit probleem op kunnen lossen en niet verergeren, dan zou ik mijn mening kunnen herzien.

Maar niemand geeft een fuck om die mensen. Dat is wel wrang dat dit vrijwel geen argument is in deze kwestie die door vooraanstaande politici gebruikt wordt.

Ze zijn boos over de kernproeven en bang voor de wapens voor NK en de schade die daarmee aangericht kan worden. En de beste manier om ervoor te zorgen dat ze gebruikt gaan worden is een oorlog starten.

Als het allemaal echt zo simpel geweest zou zijn was het probleem al lang en breed opgelost. Net als het probleem Saddam. En misschien dat dat juist een overweging is om terughoudend te zijn.
pi_173566830
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 17:11 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Bij een diplomatieke oplossing vallen er geen doden. Bij een grootschalige oorlog met de meest idiote leiders honderdduizenden. Of meer. Of minder. Dat weet niemand.

Maar ja, dat gezichtsverlies he. Stel je eens voor.
Dat gegeil op een diplomatieke oplossing heeft er precies voor gezorgd dat Noord-Korea nu nucleaire wapens heeft. Het is al decennialang bekend dat dat hun doelstelling was. Ze hadden vele jaren geleden al kapotgebombardeerd moeten worden.

Maar nu is er geen andere optie dan heel diep bukken voor Kim. En dat zullen de Amerikanen doen ook.
pi_173566893
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 17:11 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Bij een diplomatieke oplossing vallen er geen doden. Bij een grootschalige oorlog met de meest idiote leiders honderdduizenden. Of meer. Of minder. Dat weet niemand.

Maar ja, dat gezichtsverlies he. Stel je eens voor.
Dit is ook wel een beetje kortzichtig.

Een diplomatieke oplossing kan ook verkeerd uitpakken, en kan ook miljoenen doden tot gevolg hebben.

Alleen niet nu.
pi_173566928
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 17:45 schreef Confetti het volgende:

[..]

Dat gegeil op een diplomatieke oplossing heeft er precies voor gezorgd dat Noord-Korea nu nucleaire wapens heeft. Het is al decennialang bekend dat dat hun doelstelling was. Ze hadden vele jaren geleden al kapotgebombardeerd moeten worden.

Maar nu is er geen andere optie dan heel diep bukken voor Kim. En dat zullen de Amerikanen doen ook.
Ik probeer nu echt heel intens aan een diplomatieke oplossing te denken, maar moet je teleurstellen: Ik word er niet geil van.

Gezien de situatie die nu ontstaan is zit er gewoon weinig anders op. Nederlaag incasseren (waar Trump niet veel blaam voor treft trouwens, misschien kan dit juist ook in zijn voordeel werken), probleem beheersbaar houden en doorgaan.
pi_173567057
SkyNewsBreak twitterde op zondag 03-09-2017 om 17:54:01 U.S. President Donald Trump has told reporters "we'll see" after he was asked if the United States would attack North Korea reageer retweet
pi_173567202
-edit
pi_173567214
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 17:56 schreef Netflixed het volgende:
SkyNewsBreak twitterde op zondag 03-09-2017 om 17:54:01 U.S. President Donald Trump has told reporters "we'll see" after he was asked if the United States would attack North Korea reageer retweet
Stomme vraag.
pi_173567503
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 17:56 schreef Netflixed het volgende:
SkyNewsBreak twitterde op zondag 03-09-2017 om 17:54:01 U.S. President Donald Trump has told reporters "we'll see" after he was asked if the United States would attack North Korea reageer retweet
Het is niet strategisch om "ja" of "nee" te zeggen. Een reactie als dit kun je dus verwachten.
pi_173567531
quote:
VS willen Noord-Korea isoleren

WASHINGTON - De Amerikaanse president Donald Trump gaat zondag met zijn veiligheidsadviseurs in conclaaf over de kernproef die Noord-Korea heeft gehouden. Dat is niet de enige reactie. Steve Mnuchin, de minister van Financiën, heeft verklaard dat alle handel met Noord-Korea stil moet komen te liggen.

De Amerikaanse minister van Financiën Steve Mnuchin liet op Fox News weten te werken aan een nieuw pakket maatregelen om de handel met Noord-Korea volledig stil te leggen.

„Als landen met de Verenigde Staten zaken willen doen, moeten ze met onze bondgenoten en andere landen samenwerken om Noord-Korea economisch af te sluiten”, zei hij.

Noord-Korea liet zondag weten een waterstofbom te hebben getest. Volgens Trump blijkt hieruit dat Noord-Korea „vijandig en gevaarlijk” blijft voor zijn land. Eerder zei hij al dat „praten niet het antwoord” is op de acties van Pyongyang. Het Witte Huis zegt zondag dat het nationaal veiligheidsteam de ontwikkelingen nauwlettend volgt.

http://www.telegraaf.nl/b(...)orea_isoleren__.html
Och de wereld wordt weer gedwongen om kant te kiezen omdat de VS zich bedreigd voelt...
  zondag 3 september 2017 @ 18:33:56 #293
204320 Montelly
-|||-------|||-
pi_173568073
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 17:56 schreef Netflixed het volgende:
SkyNewsBreak twitterde op zondag 03-09-2017 om 17:54:01 U.S. President Donald Trump has told reporters "we'll see" after he was asked if the United States would attack North Korea reageer retweet
Nee dus.
Vergeet niet te liken en te abonneren op mijn vlog:
https://youtu.be/oavMtUWDBTM?t=25s
pi_173568257
realDonaldTrump twitterde op zondag 03-09-2017 om 18:07:32 I will be meeting General Kelly, General Mattis and other military leaders at the White House to discuss North Korea. Thank you. reageer retweet
realDonaldTrump twitterde op zondag 03-09-2017 om 18:14:31 The United States is considering, in addition to other options, stopping all trade with any country doing business with North Korea. reageer retweet
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 3 september 2017 @ 18:44:39 #295
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_173568356
Wow de spanningen lopen wel erg hoog op ineens :@
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Meest relativerende user 2022 zondag 3 september 2017 @ 18:44:48 #296
357044 Budapestenaar
pi_173568361
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 18:40 schreef Netflixed het volgende:
realDonaldTrump twitterde op zondag 03-09-2017 om 18:07:32 I will be meeting General Kelly, General Mattis and other military leaders at the White House to discuss North Korea. Thank you. reageer retweet
realDonaldTrump twitterde op zondag 03-09-2017 om 18:14:31 The United States is considering, in addition to other options, stopping all trade with any country doing business with North Korea. reageer retweet
Trump weet dat-ie overbluft is door die Noord-Koreaanse oliebol.
pi_173568378
Noord Korea is gewoon een gevaar voor de wereldvrede en moet zo snel mogelijk worden uitgeschakeld.
  Jaap van Dissel-award 2022 zondag 3 september 2017 @ 18:46:11 #298
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_173568397
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 18:45 schreef Hdero het volgende:
Noord Korea is gewoon een gevaar voor de wereldvrede en moet zo snel mogelijk worden uitgeschakeld.
Nukes gooien, dan ben je snel klaar
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_173568411
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 18:44 schreef Budapestenaar het volgende:

[..]

Trump weet dat-ie overbluft is door die Noord-Koreaanse oliebol.
Die tweede quote is het beleid van

You're either with us or against us,

Denk ik.
  Meest relativerende user 2022 zondag 3 september 2017 @ 18:46:55 #300
357044 Budapestenaar
pi_173568417
quote:
6s.gif Op zondag 3 september 2017 18:46 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Nukes gooien, dan ben je snel klaar
Ja, de mensen in Seoul ook.
pi_173568427
quote:
6s.gif Op zondag 3 september 2017 18:46 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Nukes gooien, dan ben je snel klaar
Hoe kan dat anders gebeuren?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')