Ja lekker ik vond de saus juist wel lekker. Beste Biefstuk die ik ooit gegeten heb, heb ik op bij Loetje (dat we trouwens de Loetje in Gorssel en niet in Rotterdam).quote:Op donderdag 31 augustus 2017 18:08 schreef Myraela het volgende:
Is iemand hier wel eens bij Loetje geweest? Daar hoor ik heel veel mensen wel enthousiast over, maar nu ben ik bang dat dat hetzelfde is.
Was het rund of paard?quote:Op donderdag 31 augustus 2017 18:53 schreef zeefje het volgende:
[..]
Ja lekker ik vond de saus juist wel lekker. Beste Biefstuk die ik ooit gegeten heb, heb ik op bij Loetje (dat we trouwens de Loetje in Gorssel en niet in Rotterdam).
Als de totaalprijs niet verandert zou me dat eigenlijk niet zoveel uitmaken. Salade laat ik meestal toch deels liggenquote:Wat ik persoonlijk een nadeel vind is dat je de bijgerechten (uien, aardappelen, groente etc) apart moet bestellen.
Ja, schijnt enorm populair te zijn en lang van tevoren reserveren aan te radenquote:
Nou, ik niet!quote:Op donderdag 31 augustus 2017 19:14 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja, schijnt enorm populair te zijn en lang van tevoren reserveren aan te raden
Ik ga er toevallig over twee weken heen
quote:Op donderdag 31 augustus 2017 16:55 schreef Myraela het volgende:
In de guacamole maakte ze een gezichtje met twee olijven (uit pot) en een reepje paprika. Lijk ik soms 6 ofzo?
Mooi.quote:Op donderdag 31 augustus 2017 17:05 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Wij gingen gisteren ergens eten en men vroeg bij het reserveren of we van de dokter nog alles mochten eten....
Hoe zwaar is die dan?quote:Op donderdag 31 augustus 2017 19:28 schreef Myraela het volgende:
Nu twijfel ik nog steeds. Ik vind het gewoon echt best duur. 18 euro voor de goedkoopste biefstuk, ruim 3 euro voor wat patat en bijna 5 euro voor een gemengde salade.
Ik ben gewetenloos, je weet tochquote:
Ik zit net naar die kaart te kijken, maar idd, fucking duur man!quote:Op donderdag 31 augustus 2017 19:28 schreef Myraela het volgende:
Nu twijfel ik nog steeds. Ik vind het gewoon echt best duur. 18 euro voor de goedkoopste biefstuk, ruim 3 euro voor wat patat en bijna 5 euro voor een gemengde salade.
Vanavond nog biefstuk gegeten. Ik vind het wel heel lekker, maar kies het in restaurants normaal dus eigenlijk nooit. Vooral omdat ik bang ben dat ze hem niet goed bakken, maar ook gewoon omdat ik het te duur vind. En vaak een beetje saai.
Dat kan ook natuurlijkquote:Op donderdag 31 augustus 2017 20:07 schreef Myraela het volgende:
Voor dat geld eet ik liever gerechtjes waar meer werk achter zit en wat ik zelf niet net zo makkelijk thuis zou kunnen maken.
Ik denk dat ik de hype ook maar gewoon even aan me voorbij laten gaan.
Stuk vlees met patat en sla...quote:Op donderdag 31 augustus 2017 20:04 schreef zeefje het volgende:
Ik was +/- ¤100 euro kwijt voor twee personen. Bij Loetje. Veel geld. Maar dubbel en dwars waard. Dit was voor-hoofd-na én 4 drankjes.
Ook omdat ik niet zo heel vaak uit eten ga 'gunde' ik mij ditzelf wel
En voorgerecht en nagerecht ook nog hè.quote:Op donderdag 31 augustus 2017 20:08 schreef Molo het volgende:
[..]
Stuk vlees met patat en sla...
Ik vind het belachelijk eigenlijk hoor
Ik snap het wel dat mensen er gewoon lekker gaan eten en van genieten hoor.quote:Op donderdag 31 augustus 2017 20:08 schreef zeefje het volgende:
[..]
En voorgerecht en nagerecht ook nog hè.
Je mag het belachelijk vinden
Mijn oma maakte honig snelkookmacaroni, met gerulde tartaar erbij en dan een zakje royco cup a soup tomaat, gezeefd zodat t alleen tomaatpoeder was, en daar dan de helft van de bedoelde hoeveelheid water bij doen.quote:Op donderdag 31 augustus 2017 17:15 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja! Vol warme herinneringen aan mijn oma Elleboogjes met ketchup, sojasaus, augurkjes en zo'n pakje kruiden wat je op moest lossen in heet water
edit: zacht maken moet dat zijn, niet oplossen
Kippenvel nu, serieusquote:Op donderdag 31 augustus 2017 20:25 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Mijn oma maakte honig snelkookmacaroni, met gerulde tartaar erbij en dan een zakje royco cup a soup tomaat, gezeefd zodat t alleen tomaatpoeder was, en daar dan de helft van de bedoelde hoeveelheid water bij doen.
oma
(de andere maakte gewoon elleboogjes met uitje, tomatenpuree, nootmuskaat, smac, en een eitje erdoor om te plakken)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |