abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 31 augustus 2017 @ 09:28:25 #1
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173497807
registreer om deze reclame te verbergen
AdUzwW6.jpg
Na België is het slechts een week later weer tijd voor Monza! Komende zondag zal hier weer de Grand Prix van Italië worden verreden. De achtervleugels kunnen weer worden neergeklapt voor dit historische circuit die eigenlijk maar vier bocht kent. Met uitzondering van de vier bochten en enkele chicanes bestaat de baan haast volledig uit lange rechte stukken waar de snelheden hoog kunnen oplopen. Komende zondag zullen er hier 53 ronden worden afgelegd op het 5,793 kilometerlange circuit.

De afgelopen 3 jaar zijn de races op dit circuit gewonnen door Mercedes, met vorig jaar de winst van Rosberg en de twee jaren ervoor zeges van Hamilton; die hier in 2012 ook al wist te winnen, waardoor hij op gelijke hoogte kwam met Sebastian Vettel. De absolute racekoning van Italië blijft voorlopig Michael Schumacher. De Duitse legende won er liefst vijfmaal. Alle keren deed hij dat in een Ferrari, waarmee hij de tienduizenden Tifosi telkens weer in euforie achterliet. De Tifosi mogen sowieso niet klagen op Monza: Ferrari behaalde op hun thuisbaan liefst 19 zeges, wat bijna twee keer zoveel is als runner-up McLaren (10). De laatste Italiaanse thuiszege dateert echter alweer van 2010 toen Fernando Alonso won. Het is aan Sebastian Vettel en Kimi Räikkönen om de Italiaanse racefans opnieuw in vervoering te brengen, iets waar met de auto’s van dit jaar een goede kans op is.


2rnKXb2.png
An7JoMx.png
Bron: Fédération Internationale de l'Automobile & Pirelli Motorsport

mz2Seou.png
qOnXmfK.jpg

l5BZUYr.png
edLzE6v.png

3pQZiOD.png
v4Lncl9.jpg

gvu3iQt.png
f1stats.php

MBcAQlx.png
TbnddvU.png
Actueel weer Monza

SPOILER: Voor de dames ..
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
tegel.jpg
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  donderdag 31 augustus 2017 @ 09:28:45 #2
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173497811
Persco popcorn dag! *O*
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_173497885
JOH! Ik had helemaal niet door dat Monza een back-to-back race was. Is me dat even een fijne verrassing zo deze morgen, gewoon een race dit weekend O+
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 31 augustus 2017 @ 09:35:02 #4
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173497893
registreer om deze reclame te verbergen
Ja, ik ook niet. Daarom missen we quali en race :') _O- meh.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_173498075
Ik vertrek volgende week op vakantie dus dacht juist dat ik de race zou missen. Toch niet dus :D
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 31 augustus 2017 @ 10:10:50 #6
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_173498413
Prachtig daar. Denk met veel plezier terug aan het jaar dat ik in de eerste chicane zat, met de camping erachter. Elke dag 30 graden, beetje bbq'en. Was ook een mooie relatief kleine camping. Straalt ook geschiedenis uit.

weet niet of dit plaatje werkt, maar kwam er nog een paar bekende gezichten tegen:

http://i.fok.nl/userpics7719/FB_IMG_1468258729578.jpg
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
  donderdag 31 augustus 2017 @ 11:02:39 #7
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173499336
registreer om deze reclame te verbergen
Nope, foto werkt niet als je er op klikt. Zo wel:

FB_IMG_1468258729578.jpg
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  donderdag 31 augustus 2017 @ 11:12:05 #8
46976 sasquatsch
a.k.a. Yeti, Bigfoot, etc.
pi_173499533
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that." - Joe Saward
pi_173500085
Nu interview met Seb op cnn. (8>
  donderdag 31 augustus 2017 @ 12:43:29 #10
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_173501096
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 11:02 schreef motorbloempje het volgende:
Nope, foto werkt niet als je er op klikt. Zo wel:

[ afbeelding ]
Thx.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
pi_173502827
quote:
0s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 20:32 schreef Sander_Van_Hoorn het volgende:

[..]

Bottas kan Ham's tempo niet volgen dat is nu al een paar races duidelijk.
Nee, dat is namelijk niet iets dat in een paar races duidelijk wordt, zeker niet als het beeld daarvoor zo wisselend was.

quote:
Rosberg kon dat toch een stuk beter. Hij stond er ook niet zo lekker op toen Ric en Rai er zo makkelijk voorbijgingen. Op de 1 of andere manier zie ik dat Ham niet zo snel gebeuren tenzij die wagen stuk gaat ofzo.
Bottas laat zich nogal eens de kaas van het brood eten, dat was bij Williams ook al zo. Het is een beetje een sukkelige coureur en het was dan ook een noodgreep van Mercedes om hem te contracteren. Beter was er even niet beschikbaar, maar dat maakt Hamilton niks beter. Op het moment dat Hamilton het dan niet of nauwelijks beter doet kun je natuurlijk doen alsof het eigenlijk een absolute topper was waar iedereen overheen keek, om vervolgens als Hamilton het een paar races beter doet zeggen dat dat hij Bottas ruim verslaat alleen maar bewijst hoe ongelooflijk goed Hamilton is...

quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 08:10 schreef habitue het volgende:

[..]

5,5 tienten op nr 2. 8 tienden op zn teamgenoot. En dat op een moment dat iedereen op em zat te zeiken omdat hij niet bij een of andere autoshow stond in London. Hij die race moest winnen om nog bij Vettel in de buurt te blijven.

Bizar. Krankzinnig goed, bijna buitenaards te noemen.

Zeg je dat ook van Bottas toen die een halve of zelfs 1 a 2 seconden op zijn teamgenoot Hamilton had? Hamilton lijkt vaak flink afstand te kunnen nemen van Bottas als de auto perfect is terwijl Bottas het juist veel beter lijkt te doen wanneer zit te mokken over de auto. Ook heeft Bottas meer zwakke stints zo lijkt het.

quote:
Nah hij was gewoon sneller. Met evenveel DNFs was Ham met 2 vingers in de neus kampioen geworden. Laatste 5? races won hij ook allemaal glansrijk.

En dan gaat iedereen het hebben over hoe knap het was van Rosberg dat hij 2e werd elke keer. 8)7 Dat zegt al genoeg natuurlijk.
Iedereen die doet alsof Hamilton god's gift to F1 is heeft het daar misschien over, maar dat zegt mij niks. Een kudde in een cirkelredenatie, hoe nietszeggend wil je het hebben? Hamilton had op een gegeven moment niks meer te verliezen terwijl Rosberg zijn voorsprong aan het verdedigen was door vooral risico te mijden, natuurlijk is Hamilton dan sneller. Hamilton had over het hele seizoen een licht snelheidsvoordeel maar Rosberg was consistenter en heeft zich knap over alle tegenslagen en het onrecht heengezet.

Feit is dat Hamilton tegen Rosberg 3 jaar flink aan de bak moest en wel wat hulp kon gebruiken, terwijl dat vooraf niet verwacht was door diezelfde kudde. Feit is dat Hamilton tegen Butten flink aan de bak moest en verloor, terwijl dat niet verwacht was door die kudde en feit is dat hij ook dit jaar aan de bak moest tegen Bottas terwijl dat vooraf niet verwacht was door de kudde. Zou de kudde hem dan misschien wat overschatten, of worden zijn teamgenoten toevallig steeds onderschat?

Verder heeft Hamilton punten van Mercedes cadeau gekregen door een teamorder, van de stewards die hem niet straften voor het eraf rijden van Rosberg in leidende positie, door ongestraft Rosberg er vanaf te wheelbangen, door Rosberg te straffen toen Hamilton op hem instuurde, en door Rosberg nog een keer heel zwaar te straffen voor een uiterst dubieus geval. In de jaren ervoor trok Rosberg ook al de hele tijd aan het kortste eind bij dubieuze acties.

quote:
Ik snap wel dat je hem niet mag, met zn oorbellen en zn arrogantie, maar om dat in de weg te laten staan van je beoordeling van zn prestaties is heel erg kinderachtig natuurlijk.
Dat soort dingen interesseren mij echt heel erg weinig, net als nationaliteit. Ik vind coureurs goed of minder goed op basis van wat ze op de baan laten zien en ik vind sympathiek of minder sympathiek op basis van wat ze zoal ozeggen en wat voor streken ze uithalen. Ik heb bijvoorbeeld Mark Webber ook nooit een heel goede coureur of een sympathieke gast gevonden omdat hij zo'n vierkante kaak heeft die kennelijk voor nogal wat man crushes zorgt. Ik vind Alonso ook een grappige kerel, maar zijn gedrag welbeschouwd is het met afstand de grootste klootzak uit de F1 van laatste decennia. Dat is voor mij ook geen reden om aan zijn kwaliteiten af te doen.
Vroeger was niet alles beter maar de toekomst wel.
  donderdag 31 augustus 2017 @ 14:22:10 #12
131800 Tarado
capô de fusca
pi_173502892
quote:
medische zorg is nu gelukkig wel beter in F1
pi_173503731
quote:
0s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 14:17 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Zelfs vergeleken met Webber presteerde Rosberg onder de maat, net zoals het seizoen er op tegen Wurz, die hij pas op het eind de baas was.

Eerlijk gezegd begon Rosberg imho pas in 2009 redelijke resultaten te boeken.
Dit is ook onzin. Wurz flukete er in 2 races met veel uitvallers een derde en een vierde plaats uit, in elke andere race (en eigenlijk ook die in Canada, maar daar had Rosberg pech) was Rosberg veeeeel beter dan Alex, die eigenlijk niet meer kon.

2008 weet ik zo niet.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  donderdag 31 augustus 2017 @ 17:24:39 #15
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_173506432
quote:
Seb veilig als buffer tussenin :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_173506646
quote:
3s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 17:24 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Seb veilig als buffer tussenin :D
Script
  Moderator donderdag 31 augustus 2017 @ 18:16:19 #17
131456 crew  Klummie
Sterker door Strijd
  donderdag 31 augustus 2017 @ 18:16:52 #18
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173507369
quote:
3s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 17:24 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Seb veilig als buffer tussenin :D
_O-
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  Moderator donderdag 31 augustus 2017 @ 18:36:06 #19
131456 crew  Klummie
Sterker door Strijd
pi_173507631
quote:
Max tegen Dida
  donderdag 31 augustus 2017 @ 19:01:28 #20
420541 Twieki
Immer Intelligent
pi_173508098
Ik word zo ontzettend moe van die bizar lange teksten van Weltschmerz elke keer. Godskanonne. :')
Op zaterdag 7 januari 2017 @ 12:28:30 schreef Stofje het volgende:
Held. Thanks. Godverdomme.
pi_173508114
De skybot zal zondag wel winnen :')
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_173508373
quote:
9s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 19:01 schreef Twieki het volgende:
Ik word zo ontzettend moe van die bizar lange teksten van Weltschmerz elke keer. Godskanonne. :')
Lewis en Max zijn overschat. RIC en BOT kunnen er niet veel van. Vettel is geweldig.

Bookmark deze post maar als je behoefte hebt aan een samenvatting.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  donderdag 31 augustus 2017 @ 19:54:39 #23
62913 Blik
The one and Only!
pi_173509229
Te lang om te quoten en alles weg te halen op de telefoon. Maar ik moest wel lachen toen ik las, "dat soort dingen interesseren me weinig, net als nationaliteit"

En dat zegt Weltschmerz :')
pi_173509701
quote:
3s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 17:24 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Seb veilig als buffer tussenin :D
f1-italian-gp-2017-press-conference-esteban-ocon-force-india-sebastian-vettel-ferrari-serg-5400132.jpg

Die smile :P
pi_173513240
quote:
3s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 09:34 schreef Rossdale het volgende:
JOH! Ik had helemaal niet door dat Monza een back-to-back race was. Is me dat even een fijne verrassing zo deze morgen, gewoon een race dit weekend O+
Ja dat had ik ook niet door. Kom ik erachter blijk ik goddomme een verhuizing gepland te hebben net dit weekend }:| :(

[offtopic]
Vandaag sleutel in ontvangst genomen en al even bezig geweest met lampjes ophangen en poetsen en wat klein spul overzetten enzo. Mooi huis. Komen net terug in mijn appartementje. Mijn god wat is dat ineens klein geworden zeg, WTF hoe woon ik hier al bijna 15 jaar?! 8)7 :D
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_173513318
quote:
7s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 21:47 schreef Geralt het volgende:

[..]

Ja dat had ik ook niet door. Kom ik erachter blijk ik goddomme een verhuizing gepland te hebben net dit weekend }:| :(

[offtopic]
Vandaag sleutel in ontvangst genomen en al even bezig geweest met lampjes ophangen en poetsen en wat klein spul overzetten enzo. Mooi huis. Komen net terug in mijn appartementje. Mijn god wat is dat ineens klein geworden zeg, WTF hoe woon ik hier al bijna 15 jaar?! 8)7 :D
Tussen 14.00 en 16.00 pauze met bier en nootjes.
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
pi_173513678
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 21:49 schreef ChatGirl het volgende:

[..]

Tussen 14.00 en 16.00 pauze met bier en nootjes.
[offtopic]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_173513761
quote:
3s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 21:59 schreef Geralt het volgende:

[..]

[offtopic]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kijken via hotspot van ziggo?
pi_173513781
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 22:01 schreef potjecreme het volgende:

[..]

Kijken via hotspot van ziggo?
Domme tv dus niet mogelijk :)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_173513929
quote:
3s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 21:59 schreef Geralt het volgende:

[..]

[offtopic]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik snap er geen reet van :@

Geen kroeg in de buurt die het uitzendt?
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
  donderdag 31 augustus 2017 @ 22:04:08 #31
46976 sasquatsch
a.k.a. Yeti, Bigfoot, etc.
pi_173513961
quote:
7s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 22:01 schreef Geralt het volgende:

[..]

Domme tv dus niet mogelijk :)
Chromecast kopen en streamen via je mobiel.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that." - Joe Saward
pi_173514032
quote:
7s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 22:01 schreef Geralt het volgende:

[..]

Domme tv dus niet mogelijk :)
Ow ik dacht via laptop. Ik heb zelf ook een domme tv.
pi_173514054
quote:
1s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 22:04 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Chromecast kopen en streamen via je mobiel.
Als ik internet aan de gang krijg dan kan ik wel op een tablet inloggen op horizon.tv van ziggo.

Moet ik alleen even kijken hoe ik dat doe, want bij zo een installatie pakket zitten wat standaard dingen voor op je aansluitpunt te prikken van als a dan gebruik b en als c dan plug d erin etc. Echter komt hier louter een kabel binnen en niets meer dan dat, dus dat moet ik even puzzelen nog of dat gewoon kwestie van zo een blokje erop prikken is en je kan doorlussen naar je modem. Hopelijk wel. Zie wel. Terug ontopic aub :)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_173514342
quote:
7s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 22:06 schreef Geralt het volgende:

[..]

Als ik internet aan de gang krijg dan kan ik wel op een tablet inloggen op horizon.tv van ziggo.

Kun je niet hotspots gebruiken?

Edit: oh, sorry, was al langsgeweest.
in a crowd you lose humanity
  donderdag 31 augustus 2017 @ 22:45:20 #35
46976 sasquatsch
a.k.a. Yeti, Bigfoot, etc.
pi_173515972
Weer geen spec4 in Monza. Nu een versie 3.7

http://m.gpupdate.net/nl/f1-nieuws/357697/
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that." - Joe Saward
pi_173516044
Wat is er mis met glasvezel :?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_173516062
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 22:45 schreef sasquatsch het volgende:
Weer geen spec4 in Monza. Nu een versie 3.7

http://m.gpupdate.net/nl/f1-nieuws/357697/
Dus ze missen nu 19km in plaats van 20?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_173517273
quote:
1s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 22:47 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dus ze missen nu 19km in plaats van 20?
quote:
AMuS: spec 3.7 is 3 hp more powerful than 3.6.
3bhp meer dan 3.6 en die had al meer vermogen dan 3.5. (ze reden nog met 3.0 @ Spa)

Alonso is ook gedraaid:
http://www.skysports.com/(...)l-be-world-champions

Wazari zegt dat de echte spec 4 pas na Japan komt waarschijnlijk... (40bhp upgrade).

Denk overigens dat McLaren dit keer ook ultra low drag kan gaan, dus ben benieuwd wat de Honda motor nu daadwerkelijk kan.
Verwacht toch wel rond de 350 @ speedtrap.

[ Bericht 4% gewijzigd door SnowOokami op 31-08-2017 23:39:28 ]
  vrijdag 1 september 2017 @ 00:57:06 #39
144695 Sinister-D-
NL'er in België
pi_173518532
quote:
9s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 19:01 schreef Twieki het volgende:
Ik word zo ontzettend moe van die bizar lange teksten van Weltschmerz elke keer. Godskanonne. :')
dat mensen het nog steeds niet geleerd hebben om gewoon langs die posts te scrollen, niet lezen, en die hele gast te negeren. Bekans zo erg als een frontpage Max-troll, maar het tegenovergestelde denken te zijn.....

[ Bericht 3% gewijzigd door Sinister-D- op 01-09-2017 07:34:24 ]
Inwoner van Verenigd Limburgia! Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.
pi_173519126
quote:
6s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 23:27 schreef SnowOokami het volgende:

[..]

[..]

3bhp meer dan 3.6 en die had al meer vermogen dan 3.5. (ze reden nog met 3.0 @ Spa)

Alonso is ook gedraaid:
http://www.skysports.com/(...)l-be-world-champions

Wazari zegt dat de echte spec 4 pas na Japan komt waarschijnlijk... (40bhp upgrade).

Denk overigens dat McLaren dit keer ook ultra low drag kan gaan, dus ben benieuwd wat de Honda motor nu daadwerkelijk kan.
Verwacht toch wel rond de 350 @ speedtrap.

Volgens mij wel het team dat de meeste progressie heeft gemaakt. En aangezien in 2018 de regels vrijwel gelijk zijn denk ik dat ze volgend jaar als 4de team zouden kunnen beginnen
  vrijdag 1 september 2017 @ 09:03:18 #41
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173520297
Afspraak zondag gaat toch niet door -O-

*O* *O* *O*

Race live kijken *O*
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 1 september 2017 @ 09:05:27 #42
67174 Dos37
Come on Twente
pi_173520327
Laatste Europese GP alweer
Premier League toto winnaar 2007-2008 en 2008-2009
Held Blaise NKUFO All time topscoorder in Enschede
WE WON IT ELEVEN TIMES!
  vrijdag 1 september 2017 @ 09:08:16 #43
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173520358
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 09:05 schreef Dos37 het volgende:
Laatste Europese GP alweer
En de verjaardag van Sainz :7
pi_173521091
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 09:03 schreef motorbloempje het volgende:
Afspraak zondag gaat toch niet door -O-

*O* *O* *O*

Race live kijken *O*
Heb je hem zelf afgebeld? ;)

Tijd voor FP1 c_/
pi_173521206
Max heeft zijn geluks-schnorr op.
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
pi_173521223
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 september 2017 09:08 schreef CrashO het volgende:

[..]

En de verjaardag van Sainz :7
Toetertjes nu hij vrijwel achteraan zal starten
Altijd onderweg naar het avontuur
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:03:58 #47
144695 Sinister-D-
NL'er in België
pi_173521227
Het zou godverdomme ook eens niet, barst in de vloer van Max' zijn wagen :')
Inwoner van Verenigd Limburgia! Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:04:16 #48
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173521236
Liever nu wel dan in de race :')
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:05:01 #49
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173521250
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:03 schreef Sinister-D- het volgende:
Het zou godverdomme ook eens niet, barst in de vloer van Max' zijn wagen :')
Te hard door de bocht gegaan weer. Hij leert het ook nooit.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:05:13 #50
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_173521253
zie je wel hij maakt hem zelf kapot :|
Drop you like an ill, bad habit
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:07:56 #51
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173521302
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 09:54 schreef SnowOokami het volgende:

[..]

Heb je hem zelf afgebeld? ;)

Tijd voor FP1 c_/
Neen :P Aangezien het een verrassingsafspraak was, wist de helft van het stel met wie we afspraken het niet, en had ze een andere afspraak gemaakt :P en als we het een verrassing willen houden konden we niet zeggen dat ze moest cancellen omdat.... :P
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_173521329
:P :P :P
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:09:31 #53
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173521331
a08b890b7275cddada62416b115732f7.gif
Goeie blok wel _O-
pi_173521352
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:03 schreef Sinister-D- het volgende:
Het zou godverdomme ook eens niet, barst in de vloer van Max' zijn wagen :')
:(
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:10:55 #55
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173521357
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:09 schreef ondeugend het volgende:
:P :P :P
Ja, beetje té, zag ik daarna.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_173521378
Wat een gemiespel :Z
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:12:42 #57
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173521384
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:13:22 #58
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173521400
quote:
Computer says No :P

54fb1edf1e38738adda5606a0e9befa0.png
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:13:49 #59
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173521409
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:13 schreef CrashO het volgende:

[..]

Computer says No :P

[ afbeelding ]
Oh. Doet 't hier wel prima :P
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:14:10 #60
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173521418
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:13 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Oh. Doet 't hier wel prima :P
Als ik me antivir uit zet zal hij vast wel werken ja :+
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:14:20 #61
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173521420
"Over a KM grid penalties for Stoffel VanDoorne" _O-
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:14:56 #62
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173521431
09b97aa8dbbda1dc85a5bc68c2e85790.gif
Stroll vergeet waar het stuur voor is na een grote lockup :P
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:15:17 #63
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173521439
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:14 schreef CrashO het volgende:
[ afbeelding ]
"Just Strollin'..."
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:15:51 #64
144695 Sinister-D-
NL'er in België
pi_173521449
Vette pluim van Stroll in de eerste bocht _O-
Inwoner van Verenigd Limburgia! Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:16:39 #65
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173521460
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:15 schreef Sinister-D- het volgende:
Vette pluim van Stroll in de eerste bocht _O-
Ik dacht al, Massa? :P
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:16:41 #66
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_173521461
Haha, Stroll.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:18:13 #67
144695 Sinister-D-
NL'er in België
pi_173521493
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:14 schreef CrashO het volgende:
[ afbeelding ]
Stroll vergeet waar het stuur voor is na een grote lockup :P
ow wauw, de gif van de herhaling was al gepost voordat het bij mij "live" te zien was op de achtergrond van Alonso/Bottas op het rechte stuk :o loop dus alweer ellendig achter met die stream :') :X
Inwoner van Verenigd Limburgia! Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:18:40 #68
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173521500
Die gif is alweer 5 minuten oud, dus eh. Ja :P
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:18:50 #69
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_173521502
Magnussen :')
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:19:08 #70
144695 Sinister-D-
NL'er in België
pi_173521510
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:16 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Ik dacht al, Massa? :P
dacht dat Massa nog de enige Williams op de baan was :@ totdat de onboard kwam.
Inwoner van Verenigd Limburgia! Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:19:12 #71
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173521513
137560a93f60ff5e5828ec72e009657f.gif
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:20:39 #72
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173521531
Max de baan op *O*

6bd6a69957357ecf21078c1c261b23d7.gif
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:21:48 #73
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173521556
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:20 schreef CrashO het volgende:
Max de baan op *O*

[ afbeelding ]
Die breekt zo wel doormidden.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:22:38 #74
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173521570
Vooralsnog doet hij het :P
En ik heb een dedicated-onboard stream gevonden *O*

254443744386a07b3b2e2328b902194e.gif
pi_173521573
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:20 schreef CrashO het volgende:
Max de baan op *O*

[ afbeelding ]
Geef het 3 minuten.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:25:24 #76
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173521596
REGEN :o
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:25:45 #77
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173521603
PANIEK.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:26:05 #78
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173521606
Crossjean *O*

55b76d96f10f87ced2ae6f6ccbc5999e.gif

4c9cad66812db26efd11a80afe4ea098.gif
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:31:54 #79
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_173521665
Inb4 crash Palmer.
pi_173521670
Speed trap 312km/u? 8)7 40 km/u langzamer dan 13 jaar geleden -O-
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:32:35 #81
15746 daNpy
Marathon Coupé
pi_173521672
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:03 schreef Sinister-D- het volgende:
Het zou godverdomme ook eens niet, barst in de vloer van Max' zijn wagen :')
Heeft ie zelf gedaan, zodat hij á la Flintstone nog kan finishen (8>
Benzin im Blut.
Adrenalin im Tank.
Stroh in der Birne.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:33:33 #82
134184 WEST
AFC AJAX 4 EVER
pi_173521682
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:32 schreef SnowOokami het volgende:
Speed trap 312km/u? 8)7 40 km/u langzamer dan 13 jaar geleden -O-
349 km/u zie ik staan :+

oja en Hoi :W
Find your guiding inspiration. In a place where dreams are made
With a lifetime's preparation. It’s no time to be afraid
Put our differences behind us. While we shine like the sun
See what we've all become. Together we are one
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:35:55 #83
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173521705
Hé! WEST! :W
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:37:33 #84
134184 WEST
AFC AJAX 4 EVER
pi_173521722
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:35 schreef motorbloempje het volgende:
Hé! WEST! :W
:W

zal weer proberen wat vaker te komen.., schiet er dit jaar wel bij in. ;(
Find your guiding inspiration. In a place where dreams are made
With a lifetime's preparation. It’s no time to be afraid
Put our differences behind us. While we shine like the sun
See what we've all become. Together we are one
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:41:57 #85
144695 Sinister-D-
NL'er in België
pi_173521786
Hey, de verloren zoon :W
Inwoner van Verenigd Limburgia! Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.
pi_173521830
quote:
2s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:33 schreef WEST het volgende:

[..]

349 km/u zie ik staan :+

oja en Hoi :W
Hoi wb :)

Naja het was de speed trap van Palmer :')
pi_173521861
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:44 schreef SnowOokami het volgende:

[..]

Hoi wb :)

Naja het was de speed trap van Palmer :')
Niet eens een McLaren-Honda?
Altijd onderweg naar het avontuur
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:47:06 #88
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173521905
15 grid penal voor Verstappen :')

dcd0523fbe8a501d9c7e6b075c064126.gif
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:55:30 #89
32597 ShaoliN
*BLiNg bLiNG*
pi_173522029
Tering wat lopen die Force India's toch hard. Wat zou die motor mooi staan in zo'n RB.
pi_173522043
Ik wacht op het gifje
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
pi_173522052
Verstappen driftend. Wauw!
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:57:42 #93
46976 sasquatsch
a.k.a. Yeti, Bigfoot, etc.
pi_173522064
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:47 schreef CrashO het volgende:
15 grid penal voor Verstappen :')

[ afbeelding ]
Liever nu dan in Singapore
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that." - Joe Saward
  vrijdag 1 september 2017 @ 10:58:47 #94
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173522081
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:56 schreef ondeugend het volgende:
Ik wacht op het gifje
e26f549145532e29afc9c2a6b3867b0d.gif
pi_173522122
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:58 schreef CrashO het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
O+
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:06:01 #96
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173522183
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 september 2017 10:47 schreef CrashO het volgende:
15 grid penal voor Verstappen :')

[ afbeelding ]
En Ricciardo 20.

Kans enorm groot dat Max wederom een kwalificatie sneller is dan Ricciardo *O*

:')
pi_173522186
die achtervleugels zijn zo klein best mooi :P
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:07:14 #98
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173522197
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:06 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

En Ricciardo 20.

Kans enorm groot dat Max wederom een kwalificatie sneller is dan Ricciardo *O*

:')
Godver, m'n voorspellingen :r
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_173522215
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:07 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Godver, m'n voorspellingen :r
Ach, Alonso gaat zondag toch winnen vanaf de laatste startrij
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_173522246
regen en inhaalgenot hopelijk
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:10:44 #101
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_173522254
Hier Geralt, een mooi RBR schaalmodel met Halo voor de collectie _O-

1_43_Max_Verstappen_halo_Italy_2016_RB12_2-8b.jpg
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_173522261
quote:
Carlos Sainz will be the fourth driver to take a grid penalty for engine component changes this weekend.

The Spaniard will receive a 10-place drop for using his fifth MGU-H of the season.
Max gewoon op pole morgen. :P
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:11:10 #103
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173522263
Woeiiiiii voor SAI
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:11:33 #104
144695 Sinister-D-
NL'er in België
pi_173522269
Sainz _O- :')
Inwoner van Verenigd Limburgia! Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:12:10 #105
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173522280
Nu baal ik wel dat onze nieuwe TV er nog niet is zondag. Aangezien we de race dachten niet te kunnen kijken live, dachten we 'nou, laten we dinsdag wel bezorgen..', maar nu is 't wel jammer _O- Had ik wrsch eindelijk een beetje fatsoenlijk de tijden/stand kunnen lezen :X
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:12:29 #106
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173522287
Wut? Wat met Sainz gemist? Ik was druk met belangrijke zaken dus keek niet op de stream :')

: Belangrijke zaken :
moVszMr.gif
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:12:33 #107
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173522289
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:07 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Godver, m'n voorspellingen :r
Jeremy%20Piven%20-%20Get%20the%20Fuck%20Out.gif
pi_173522294
:W

Heb ik iets gemist?
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:13:04 #109
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173522296
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:12 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
?
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:13:50 #110
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_173522309
Wordt druk op de laatste startrijen.
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:13:59 #111
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173522313
quote:
3s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:10 schreef Rossdale het volgende:
Hier Geralt, een mooi RBR schaalmodel met Halo voor de collectie _O-

[ afbeelding ]
LELIJK
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:15:18 #112
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173522338
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:13 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

?
tenor.gif
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:15:34 #113
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173522345
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:12 schreef ChatGirl het volgende:
:W

Heb ik iets gemist?
6000km aan gridstraffen voor iedereen.

1v3s9l.jpg
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_173522383
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:15 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

6000km aan gridstraffen voor iedereen.

[ afbeelding ]
:D
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
  Redactie Sport vrijdag 1 september 2017 @ 11:24:29 #115
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_173522494
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:07 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Godver, m'n voorspellingen :r
Mja 6e was misschien nog wat positief. En ik had Ricciardo boven Verstjeppen ;(
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:24:42 #116
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173522497
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:24 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Mja 6e was misschien nog wat positief. En ik had Ricciardo boven Verstjeppen ;(
Ja, ik ook _O-
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:25:19 #117
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173522505
Die gare teringleeuw was weer in beeld :')
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_173522523
Vind de regie echt een stuk beter dan normaal :o
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:28:23 #119
134184 WEST
AFC AJAX 4 EVER
pi_173522565
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:25 schreef motorbloempje het volgende:
Die gare teringleeuw was weer in beeld :')
Volgens mij krijgen die gewoon betaald om er elke race te zijn ofzo.

anyway Mercedes wel een flink gat met de rest.
Find your guiding inspiration. In a place where dreams are made
With a lifetime's preparation. It’s no time to be afraid
Put our differences behind us. While we shine like the sun
See what we've all become. Together we are one
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:28:48 #120
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173522577
quote:
2s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:28 schreef WEST het volgende:

[..]

Volgens mij krijgen die gewoon betaald om er elke race te zijn ofzo.

anyway Mercedes wel een flink gat met de rest.
Ze betalen zijn GEneral admission geloof ik :)
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_173522727
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:25 schreef motorbloempje het volgende:
Die gare teringleeuw was weer in beeld :')
Sponsorgeld etc.
Flesje bier
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:43:59 #122
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173522875
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:25 schreef motorbloempje het volgende:
Die gare teringleeuw was weer in beeld :')
Is dat diezelfde mafkees als bij het Nederland Efltal ;(
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:44:56 #123
54601 Scrutinizer
You will obey me!
pi_173522890
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:43 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Is dat diezelfde mafkees als bij het Nederland Efltal ;(
Nu nog een indiaan met een trommel *O*
The White Zone is for loading and unloading only.
If you have to load or unload, go to the White Zone.
You'll love it. It's a way of life.
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:45:45 #124
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173522903
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:44 schreef Scrutinizer het volgende:

[..]

Nu nog een indiaan met een trommel *O*
En een generaal
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:45:48 #125
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173522904
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:44 schreef Scrutinizer het volgende:

[..]

Nu nog een indiaan met een trommel *O*
En deze

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:49:02 #126
134184 WEST
AFC AJAX 4 EVER
pi_173522962
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:45 schreef CrashO het volgende:

[..]

En een generaal
die is dood ;)
Find your guiding inspiration. In a place where dreams are made
With a lifetime's preparation. It’s no time to be afraid
Put our differences behind us. While we shine like the sun
See what we've all become. Together we are one
  vrijdag 1 september 2017 @ 11:50:34 #127
54601 Scrutinizer
You will obey me!
pi_173522987
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:45 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

En deze

[ afbeelding ]
Ja, dat meelopen met de auto's is altijd een succes.

0068ED9700000258-3242290-image-a-20_1442773371249.jpg
The White Zone is for loading and unloading only.
If you have to load or unload, go to the White Zone.
You'll love it. It's a way of life.
pi_173523003
quote:
10s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:50 schreef Scrutinizer het volgende:

[..]

Ja, dat meelopen met de auto's is altijd een succes.

[ afbeelding ]
Bernie wilde toch spektakel op de baan :?
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
  vrijdag 1 september 2017 @ 13:22:11 #129
46976 sasquatsch
a.k.a. Yeti, Bigfoot, etc.
pi_173524505
quote:
12s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:51 schreef ChatGirl het volgende:

[..]

Bernie wilde toch spektakel op de baan :?
Rijden achter een SC is niet echt spektakel te noemen. :)
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that." - Joe Saward
  vrijdag 1 september 2017 @ 13:29:05 #130
470997 Jensen89
F1 2017 YouTuber
pi_173524628
quote:
10s.gif Op vrijdag 1 september 2017 11:50 schreef Scrutinizer het volgende:

[..]

Ja, dat meelopen met de auto's is altijd een succes.

[ afbeelding ]
Je ziet Jacques Villeneuve nog even in de spiegels kijken van zijn BAR Honda. Die denkt ook, wat een gek!
  vrijdag 1 september 2017 @ 13:44:39 #131
46976 sasquatsch
a.k.a. Yeti, Bigfoot, etc.
pi_173524894
Leclerc gaat vier FP's rijden voor Sauber in Maleisië, de VS, Mexico en Brazilië.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that." - Joe Saward
  vrijdag 1 september 2017 @ 13:57:02 #132
168508 Lidl
Zwartwerkers niet welkom
pi_173525139
Hoe komen jullie eigenlijk steeds aan de meest recente acestreams? Dan hoef ik het namelijk niet meer te vragen ;( Volgende maand stap ik pas over op Ziggo en dan heb ik het F1 pakket pas ;(
pi_173525140
Reddit.
  vrijdag 1 september 2017 @ 13:58:53 #134
168508 Lidl
Zwartwerkers niet welkom
pi_173525171
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 13:57 schreef Hanschje het volgende:
Reddit.
:{ Snap niks van reddit of waar ik het moet zoeken maar zal eens gaan verdiepen erin dan waar en hoe enzo ^O^
  vrijdag 1 september 2017 @ 14:02:19 #135
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173525221
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 13:58 schreef Lidl het volgende:

[..]

:{ Snap niks van reddit of waar ik het moet zoeken maar zal eens gaan verdiepen erin dan waar en hoe enzo ^O^
Snap je google?

Google: F1 streams reddit. Eerste hit ofzo.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_173525288
Zei Rick nou serieus dat McLaren hoogstwaarschijnlijk naar Renault overstapt en STR naar Honda? :P dat zou echt een dikke faal zijn van McLaren.
pi_173525722
Die zoveelste upgrade van Renault motor levert nog weinig op. Die Mercedessen die peren me toch een eind er vandoor zeg, alsof de RB's stilstaan. 1,2 sec per ronde verschil..

Hopelijk een vertekend trainings beeld.
  vrijdag 1 september 2017 @ 14:30:24 #138
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_173525747
"Ja maar volgend jaar.. gaan ze het gat dichten" willekeurige quote van vorig jaar
Drop you like an ill, bad habit
pi_173525750
Volgens mij is Verstappen al z'n frustratie er aan het uit trappen. :D

[ Bericht 0% gewijzigd door BroesWillems op 01-09-2017 14:37:15 ]
  vrijdag 1 september 2017 @ 14:31:48 #140
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173525776
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 13:58 schreef Lidl het volgende:

[..]

:{ Snap niks van reddit of waar ik het moet zoeken maar zal eens gaan verdiepen erin dan waar en hoe enzo ^O^
https://www.reddit.com/r/(...)7_13_italian_gp_fp2/
pi_173525831
De Williams is een grindmaaier?
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_173525843
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 14:30 schreef pmponer het volgende:
"Ja maar volgend jaar.. gaan ze het gat dichten" willekeurige quote van vorig jaar
Dat horen wel al jaren over Honda en Renault.
pi_173525871
Vettel nu ongeveer even snel dan Hamilton in VT1. Kan dus leuk worden
Altijd onderweg naar het avontuur
  vrijdag 1 september 2017 @ 14:42:52 #144
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_173525926
Gerucht dat Merc VER naast HAM wil hebben in 2019. Hecht er nog weinig waarde aan, maar bij deze: https://www.f1today.net/n(...)t-hamilton-voor-2019
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_173525938
Wat loopt Alonso nou te miepen? Hij haalt 330 op het rechte stuk :')
pi_173525968
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 14:30 schreef pmponer het volgende:
"Ja maar volgend jaar.. gaan ze het gat dichten" willekeurige quote van vorig jaar
En het jaar daarvoor :P
pi_173525986
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 14:42 schreef Whiskers2009 het volgende:
Gerucht dat Merc VER naast HAM wil hebben in 2019. Hecht er nog weinig waarde aan, maar bij deze: https://www.f1today.net/n(...)t-hamilton-voor-2019
jaja, weet niet of HAM dan nog motivatie heeft
pi_173526166
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 14:28 schreef jpjedi het volgende:
Die zoveelste upgrade van Renault motor levert nog weinig op. Die Mercedessen die peren me toch een eind er vandoor zeg, alsof de RB's stilstaan. 1,2 sec per ronde verschil..

Hopelijk een vertekend trainings beeld.
Misschien dat de RBR's nog niet met de nieuwe motor rijden vandaag?
pi_173526243
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 14:55 schreef SnowOokami het volgende:

[..]

Misschien dat de RBR's nog niet met de nieuwe motor rijden vandaag?
Enige wat is aangepast is de betrouwbaarheid, geen performance aldus Renault.
pi_173526253
Verstappen een sabatical bij de verplichting van RB om te blijven, laat me niet lachen. En uiteraard wil mercedes verstappen hebben voor 2019, dat wil men allemaal!

Alles valt en staat hoe de prestaties van RB zijn in 2018. Nog zon verloren jaar en we gaan een hoop (af)gedwongen switches zien. Verstappen is de sleutel in de rijdersmarkt voor 2019/2020.
pi_173526285
Weer een Renault plof :P
pi_173526292
En daar gaat weer een Renault motor.
¿
  vrijdag 1 september 2017 @ 15:03:32 #153
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173526325
7d18ac59d2dd844b0b33f3e9e73a9931.gif

Ik zal de OP even bijwerken :T
  vrijdag 1 september 2017 @ 15:03:45 #154
32597 ShaoliN
*BLiNg bLiNG*
pi_173526328
Heeft die betrouwbaarheid update wel gewerkt. Meer dan 8 ronden vandaag.
  vrijdag 1 september 2017 @ 15:04:01 #155
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_173526335
Ik denk dat ik mijn twingo uit 2009 maar te koop zet. Ik blaas hem anders binnenkort op denk ik
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
pi_173526347
quote:
2s.gif Op vrijdag 1 september 2017 15:03 schreef ShaoliN het volgende:
Heeft die betrouwbaarheid update wel gewerkt. Meer dan 8 ronden vandaag.
Hulkenberg ook 8 rondjes?
pi_173526358
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 15:04 schreef ondeugend het volgende:
Ik denk dat ik mijn twingo uit 2009 maar te koop zet. Ik blaas hem anders binnenkort op denk ik
Verstandig
Altijd onderweg naar het avontuur
  vrijdag 1 september 2017 @ 15:05:55 #158
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173526366
6380c3a3cc8ce6ee6701092c42f6db51.gif

Oh, hydraulics :') Geen Motor aldus Sky
  vrijdag 1 september 2017 @ 15:05:59 #159
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173526368
Max heeft wel continu pech.

Ploft er eindelijk een Renaultmotor ipv dat die stil komt te staan.... Is het zijn motor nie
  vrijdag 1 september 2017 @ 15:06:04 #160
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_173526371
Nu net een stukje dagwaarde verloren lol
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
pi_173526373
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 15:04 schreef ondeugend het volgende:
Ik denk dat ik mijn twingo uit 2009 maar te koop zet. Ik blaas hem anders binnenkort op denk ik
Best knap dat ie het al 8 jaar uithoud zonder plof.
¿
pi_173526400
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 15:06 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Best knap dat ie het al 8 jaar uithoud zonder plof.
Van een oud vrouwtje geweest denk ik O-)
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_173526404
Als dat vanwege de software update is dan gaan we nog meer Renault plofjes zien dit weekend.
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_173526419
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 september 2017 15:05 schreef CrashO het volgende:
[ afbeelding ]

Oh, hydraulics :') Geen Motor aldus Sky
Hydraulics voor Hulkenberg... Maar ja die zitten ook in de motor 😂
  vrijdag 1 september 2017 @ 15:09:04 #165
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_173526433
quote:
10s.gif Op vrijdag 1 september 2017 15:07 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

Van een oud vrouwtje geweest denk ik O-)
Nouhou!
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
pi_173526457
quote:
8s.gif Op vrijdag 1 september 2017 15:09 schreef ondeugend het volgende:

[..]

Nouhou!
:D :P
¿
pi_173526461
quote:
8s.gif Op vrijdag 1 september 2017 15:09 schreef ondeugend het volgende:

[..]

Nouhou!
:*
Altijd onderweg naar het avontuur
  vrijdag 1 september 2017 @ 15:16:19 #168
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_173526577
You know nothing Jon Snow!
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
pi_173526594
Max z'n race trim is gelijk aan die van Raikonen
pi_173526601
VSC
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_173526616
Dat wordt druk op die achterste startrij.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_173526633
quote:
6s.gif Op vrijdag 1 september 2017 15:18 schreef Zorro het volgende:
Dat wordt druk op die achterste startrij.
Hele veld staat straks gewoon conform quali vanwege alle straffen :P
pi_173526758
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 15:17 schreef SnowOokami het volgende:
Max z'n race trim is gelijk aan die van Raikonen
Heeft die alleen niks aan. Want hij start vanaf de voorlaatste startrij.
Dus plek 5 maximaal in normale omstandigheden.
pi_173527533
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 15:27 schreef radeloosje1987 het volgende:

[..]

Heeft die alleen niks aan. Want hij start vanaf de voorlaatste startrij.
Dus plek 5 maximaal in normale omstandigheden.
Heel RBR start achteraan geloof ik, samen met Alonso en misschien Hulkenberg erbij straks :P
  vrijdag 1 september 2017 @ 16:23:44 #175
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_173527755
10 rondjes inhaalacties met DRS in de achterhoede, gevolgd door een verder slaapwekkende race waarbij Hamilton en Bottas met overmacht winnen :O
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 1 september 2017 @ 16:26:54 #176
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_173527805
1 kijker minder begrijp ik?
Drop you like an ill, bad habit
  vrijdag 1 september 2017 @ 16:29:34 #177
46976 sasquatsch
a.k.a. Yeti, Bigfoot, etc.
pi_173527868
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 16:11 schreef SnowOokami het volgende:

[..]

Heel RBR start achteraan geloof ik, samen met Alonso en misschien Hulkenberg erbij straks :P
En Sainz
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that." - Joe Saward
  vrijdag 1 september 2017 @ 16:54:24 #178
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173528389
Nou Kvyat, dit is je kans.
pi_173528576
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 16:29 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

En Sainz
Oh ja had STR niet genoemd :P Kvyat had ook problemen... dus misschien komt die er ook nog wel bij.

Overigens, de Honda spec 3.7 krijgt "quali" mode :o
pi_173529594
Wat denken jullie, zal er een Torro Rosso Honda deal komen?

En zal McLaren dan de Renault motoren kiezen?
.
pi_173529765
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:00 schreef Fer het volgende:
Wat denken jullie, zal er een Torro Rosso Honda deal komen?

En zal McLaren dan de Renault motoren kiezen?
Lijkt me ideaal voor RB om kennis te maken met Honda en druk op Renault te zetten.
pi_173529855
Afgaande op afgelopen jaar zou ik meer vertrouwen hebben in Honda voor 2019 (en misschien zelfs 2018) dan renault. Behalve betrouwbaarheids updates (die niet betrouwbaar genoeg waren). Hebben ze nauwelijks preformance gewonnen dit jaar.
Voor Red Bull ideal natuurlijk. Die hebben in 2019 dan 2 motoren om uit te kiezen en gaan dan natuurlijk voor de beste van de twee
  vrijdag 1 september 2017 @ 18:24:16 #183
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_173529903
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:00 schreef Fer het volgende:
Wat denken jullie, zal er een Torro Rosso Honda deal komen?

Nee. Is nooit echt sprake van geweest.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_173529974
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:00 schreef Fer het volgende:
Wat denken jullie, zal er een Torro Rosso Honda deal komen?

En zal McLaren dan de Renault motoren kiezen?
Zou wel slim zijn voor zowel Honda als Red Bull. Wie weet.
¿
pi_173530052
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:24 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Nee. Is nooit echt sprake van geweest.
Ze overleggen op dit moment, Abitboul en Prost zitten bij McLaren.DIpjbYYXkAAG7Bq.jpg
.
pi_173530062
Idd... zondag 18:00 wordt de beslissing genomen.
  vrijdag 1 september 2017 @ 18:41:51 #187
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_173530143
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:35 schreef Fer het volgende:

[..]

Ze overleggen op dit moment
Nope. Geen sprake van een deal. Is weken geleden al afgeschoten en een paar dagen geleden ook nog.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_173530171
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:41 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Nope. Geen sprake van een deal. Is weken geleden al afgeschoten en een paar dagen geleden ook nog.
Nou overal wordt er over gesproken dat Honda bij STR gespot is; vandaag.
  vrijdag 1 september 2017 @ 18:44:01 #189
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_173530179
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:43 schreef SnowOokami het volgende:

[..]

Nou overal wordt er over gesproken dat Honda bij STR gespot is; vandaag.
Klopt. Maar dat is niets. Elke keer hetzelfde liedje als er ergens een mannetje met een Honda shirt ergens naar binnen loopt.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_173530191
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:41 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Nope. Geen sprake van een deal. Is weken geleden al afgeschoten en een paar dagen geleden ook nog.
Je zegt het alsof je erbij was terwijl het een hot issue is en men aankondigt zondag een beslissing te nemen.

Zit je te bluffen of weet jij iets meer? Want dan zou ik Olav ook even bijpraten als ik jou was.
  vrijdag 1 september 2017 @ 18:45:35 #191
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173530199
Nog wat gemist in FP2?
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 1 september 2017 @ 18:46:22 #192
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_173530214
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:44 schreef jpjedi het volgende:

[..]

Je zegt het alsof je erbij was terwijl het een hot issue is en men aankondigt zondag een beslissing te nemen.

Zit je te bluffen of weet jij iets meer? Want dan zou ik Olav ook even bijpraten als ik jou was.
Nee hoor, gewoon het nieuws volgen. Er zijn geen gesprekken gaande en die zijn er ook niet geweest.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_173530217
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:35 schreef Fer het volgende:

[..]

Ze overleggen op dit moment, Abitboul en Prost zitten bij McLaren.


[ afbeelding ]
Is dat Brawn daar rechts?
pi_173530226
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:46 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Nee hoor, gewoon het nieuws volgen. Er zijn geen gesprekken gaande en die zijn er ook niet geweest.
Sky, Ziggo, F1technical hebben het er over... dus welk nieuws volg jij? :P
  vrijdag 1 september 2017 @ 18:49:19 #195
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_173530264
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:47 schreef SnowOokami het volgende:

[..]

Sky, Ziggo, F1technical hebben het er over... dus welk nieuws volg jij? :P
Het echte nieuws, geen geruchten. Zoek maar op, de geruchten zijn er al sinds juni en er komt niets uit. Honda en Torro Rosso ontkennen gewoon.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_173530305
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:49 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Het echte nieuws, geen geruchten. Zoek maar op, de geruchten zijn er al sinds juni en er komt niets uit. Honda en Torro Rosso ontkennen gewoon.
Zondag om 18:00 kan je roepen dat je gelijk had.

Toegeven dat je fout zat, mocht het zo zijn, zal er vast niet in zitten
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
  vrijdag 1 september 2017 @ 18:53:38 #197
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_173530321
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:52 schreef Asschen_sukar het volgende:

[..]

Zondag om 18:00 kan je roepen dat je gelijk had.

Toegeven dat je fout zat, mocht het zo zijn, zal er vast niet in zitten
Probleem ligt bij de mensen die altijd geruchten zomaar geloven. Niet bij mij.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  vrijdag 1 september 2017 @ 19:10:25 #198
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173530592
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:49 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Het echte nieuws, geen geruchten. Zoek maar op, de geruchten zijn er al sinds juni en er komt niets uit. Honda en Torro Rosso ontkennen gewoon.
Zodra in de voetballerij ontkent wordt dat persoon X ontslagen of verkocht wordt, dan weet je dat het onvermijdelijke nieuws toch gaat komen....

Jup, ik ben aan het insinueren dat de Honda Torro Rosso al bijna tot een akkoord zijn gekomen.

Waar rook is, is vuur blabla maar ik hoop vooral dat Honda heel erg goed gaat zijn volgend jaar
  vrijdag 1 september 2017 @ 19:11:09 #199
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_173530601
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 19:10 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Zodra in de voetballerij ontkent wordt dat persoon X ontslagen of verkocht wordt, dan weet je dat het onvermijdelijke nieuws toch gaat komen....

Jup, ik ben aan het insinueren dat de Honda Torro Rosso al bijna tot een akkoord zijn gekomen
Dat mag je doen. Is nergens op gebaseerd, ik kan ook wel zeggen dat Alonso naar Renault gaat volgend jaar.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  vrijdag 1 september 2017 @ 19:14:24 #200
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_173530655
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:35 schreef Fer het volgende:

[..]

Ze overleggen op dit moment, Abitboul en Prost zitten bij McLaren.[ afbeelding ]
Alonso naar Renault in ruil voor motorendeal? :P
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 1 september 2017 @ 19:17:53 #201
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173530713
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 september 2017 19:11 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Dat mag je doen. Is nergens op gebaseerd, ik kan ook wel zeggen dat Alonso naar Renault gaat volgend jaar.
U did not :o

Geintje natuurlijk, gelijk heb je hoor.
pi_173530886
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:46 schreef SnowOokami het volgende:

[..]

Is dat Brawn daar rechts?
Ja, Prost, Abitboul en Brawn.
.
pi_173531335
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 september 2017 15:03 schreef CrashO het volgende:
[ afbeelding ]

Ik zal de OP even bijwerken :T
Wel een lekkere klassieke plof.
Built for Speed
pi_173531591
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 19:10 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Zodra in de voetballerij ontkent wordt dat persoon X ontslagen of verkocht wordt, dan weet je dat het onvermijdelijke nieuws toch gaat komen....

Jup, ik ben aan het insinueren dat de Honda Torro Rosso al bijna tot een akkoord zijn gekomen.

Waar rook is, is vuur blabla maar ik hoop vooral dat Honda heel erg goed gaat zijn volgend jaar
Zo te zien lijkt het kwartje gevallen te zijn bij Honda, enige wat ik mij afvraag of ze volgend jaar goed genoeg zullen zijn om voor Renault te zitten anders zou ik zeggen; RBR stap volgend jaar al over naar Honda.
Maar de echte progressie zullen we pas zien als Honda met de "spec 4" update gaat komen. Probleem dat die stap te komt is om nog te switchen van motor leverancier.

Moet zeggen dat de Honda motor nu ook veel gezonder klinkt dan voor Hongarije:
(video van een video :P ) hier ook het bewijs dat Alonso zonder tow de 8e plek heeft gereden:

en er zit echt wel progressie in de snelheid
  vrijdag 1 september 2017 @ 20:33:45 #206
67174 Dos37
Come on Twente
pi_173531839
Vandaag weer F1 cafe, vanaf nu trouwens elke vrijdag tot einde seizoen
Premier League toto winnaar 2007-2008 en 2008-2009
Held Blaise NKUFO All time topscoorder in Enschede
WE WON IT ELEVEN TIMES!
pi_173532276
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 september 2017 19:11 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Dat mag je doen. Is nergens op gebaseerd, ik kan ook wel zeggen dat Alonso naar Renault gaat volgend jaar.
Vanaf 0:35 en daarna een interview met Zak Brown.
  vrijdag 1 september 2017 @ 21:00:29 #208
203635 Ugjerke
God of tits and wine
pi_173532420
**Translated with [DeepL](https://www.deepl.com/translator)**

UPDATE: After the release of this story, Red Bull motorsport consultant Helmut Marko confirmed in an interview with ORF:"Our friends from Mercedes contacted Max after his breakdown in Baku.

According to the editorial team of SPORT BILD and AUTO BILD MOTORSPORT, Mercedes will extend the contract with Valtteri Bottas (27) for one year. The Finn would have liked to have had a multi-year contract, but had to give in. Reason: Mercedes wants to enlist the Dutchman Max Verstappen (19) as a team mate of superstar Lewis Hamilton in 2019. There have already been talks about this, most recently around the race in Spa, during which Verstappen failed with engine damage.

Bottas

Bottas signs soon: But only for one year
Mercedes repeatedly inquires about the contractual relationships of the Red Bull star. And: Verstappen is ready for the change. After his sixth crash in the twelfth race last week in Belgium, the Dutch supertalent has lost confidence in Red Bulls engine partner Renault and no longer wants to place his fate in the hands of the French. In 2018, however, he still has to bite the bullet. Red Bull has a bulletproof contract that binds the youngster to the Austrians.

For 2019 there is an option that Verstappen wants to have changed now. At the moment, Red Bull can extend its contract with the Dutchman for 2019 if the team is among the top three teams in the constructors' classification in September 2018. That's highly likely. Verstappen wants to change the clause from team classification to driver ranking.

Verstappen

Verstappen is dissatisfied and wants to get away from Red Bull
This means that if the Dutchman is not among the top three in the drivers' standings, he can go - regardless of how Red Bull's position in the team standings is. Right after the race in Monza there will be talks between Verstappen-Management and Red Bull. Interesting: Sebastian Vettel also had a similar clause in his Red-Bull contract in 2014, which enabled him to switch to Ferrari.

If Red Bull doesn't respond to Verstappen's demands, trouble is inevitable. Even a year break from Verstappen in 2019 is conceivable, and then to dock with Mercedes in 2020. But first of all, however, the young Dutchman has to accept reality. And that's in Monza: fifteen grid positions back due to engine changes.
Op maandag 29 april 2013 16:56 schreef Moira. het volgende:
Ug, je bent af en toe een (leuke) mafkees, maar ook een wijs man.
  vrijdag 1 september 2017 @ 21:29:55 #209
15746 daNpy
Marathon Coupé
pi_173533075
-Als het waar is- vrij harde taal. Als hij in Monza uitvalt is het aardig klaar lijkt het wel.
Benzin im Blut.
Adrenalin im Tank.
Stroh in der Birne.
  vrijdag 1 september 2017 @ 21:33:52 #210
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_173533141
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 21:00 schreef Ugjerke het volgende:
**Translated with [DeepL](https://www.deepl.com/translator)**

UPDATE: After the release of this story, Red Bull motorsport consultant Helmut Marko confirmed in an interview with ORF:"Our friends from Mercedes contacted Max after his breakdown in Baku.

According to the editorial team of SPORT BILD and AUTO BILD MOTORSPORT, Mercedes will extend the contract with Valtteri Bottas (27) for one year. The Finn would have liked to have had a multi-year contract, but had to give in. Reason: Mercedes wants to enlist the Dutchman Max Verstappen (19) as a team mate of superstar Lewis Hamilton in 2019. There have already been talks about this, most recently around the race in Spa, during which Verstappen failed with engine damage.

Bottas

Bottas signs soon: But only for one year
Mercedes repeatedly inquires about the contractual relationships of the Red Bull star. And: Verstappen is ready for the change. After his sixth crash in the twelfth race last week in Belgium, the Dutch supertalent has lost confidence in Red Bulls engine partner Renault and no longer wants to place his fate in the hands of the French. In 2018, however, he still has to bite the bullet. Red Bull has a bulletproof contract that binds the youngster to the Austrians.

For 2019 there is an option that Verstappen wants to have changed now. At the moment, Red Bull can extend its contract with the Dutchman for 2019 if the team is among the top three teams in the constructors' classification in September 2018. That's highly likely. Verstappen wants to change the clause from team classification to driver ranking.

Verstappen

Verstappen is dissatisfied and wants to get away from Red Bull
This means that if the Dutchman is not among the top three in the drivers' standings, he can go - regardless of how Red Bull's position in the team standings is. Right after the race in Monza there will be talks between Verstappen-Management and Red Bull. Interesting: Sebastian Vettel also had a similar clause in his Red-Bull contract in 2014, which enabled him to switch to Ferrari.

If Red Bull doesn't respond to Verstappen's demands, trouble is inevitable. Even a year break from Verstappen in 2019 is conceivable, and then to dock with Mercedes in 2020. But first of all, however, the young Dutchman has to accept reality. And that's in Monza: fifteen grid positions back due to engine changes.
Aha, bevestiging vh gerucht dat ik eerder vandaag postte dus?

quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 14:42 schreef Whiskers2009 het volgende:
Gerucht dat Merc VER naast HAM wil hebben in 2019. Hecht er nog weinig waarde aan, maar bij deze: https://www.f1today.net/n(...)t-hamilton-voor-2019


[ Bericht 5% gewijzigd door Whiskers2009 op 01-09-2017 21:39:26 ]
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_173533536
Beetje offtopic maar dat DeepL levert indrukwekkende vertalingen moet ik zeggen.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
pi_173533578
Als dit waar is moet er ergens een steekje los zitten bij het team rond Max. Je moet nooit het risico willen lopen dat ie een jaar op de bank zit, van de zotte.
pi_173533773
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 21:00 schreef Ugjerke het volgende:
**Translated with [DeepL](https://www.deepl.com/translator)**

UPDATE: After the release of this story, Red Bull motorsport consultant Helmut Marko confirmed in an interview with ORF:"Our friends from Mercedes contacted Max after his breakdown in Baku.

According to the editorial team of SPORT BILD and AUTO BILD MOTORSPORT, Mercedes will extend the contract with Valtteri Bottas (27) for one year. The Finn would have liked to have had a multi-year contract, but had to give in. Reason: Mercedes wants to enlist the Dutchman Max Verstappen (19) as a team mate of superstar Lewis Hamilton in 2019. There have already been talks about this, most recently around the race in Spa, during which Verstappen failed with engine damage.

Bottas

Bottas signs soon: But only for one year
Mercedes repeatedly inquires about the contractual relationships of the Red Bull star. And: Verstappen is ready for the change. After his sixth crash in the twelfth race last week in Belgium, the Dutch supertalent has lost confidence in Red Bulls engine partner Renault and no longer wants to place his fate in the hands of the French. In 2018, however, he still has to bite the bullet. Red Bull has a bulletproof contract that binds the youngster to the Austrians.

For 2019 there is an option that Verstappen wants to have changed now. At the moment, Red Bull can extend its contract with the Dutchman for 2019 if the team is among the top three teams in the constructors' classification in September 2018. That's highly likely. Verstappen wants to change the clause from team classification to driver ranking.

Verstappen

Verstappen is dissatisfied and wants to get away from Red Bull
This means that if the Dutchman is not among the top three in the drivers' standings, he can go - regardless of how Red Bull's position in the team standings is. Right after the race in Monza there will be talks between Verstappen-Management and Red Bull. Interesting: Sebastian Vettel also had a similar clause in his Red-Bull contract in 2014, which enabled him to switch to Ferrari.

If Red Bull doesn't respond to Verstappen's demands, trouble is inevitable. Even a year break from Verstappen in 2019 is conceivable, and then to dock with Mercedes in 2020. But first of all, however, the young Dutchman has to accept reality. And that's in Monza: fifteen grid positions back due to engine changes.
Het werkelijke verhaal zal iets anders in elkaar zitten, Max weet immers ook wel dat Red Bull bitter weinig kan doen aan de problemen met de krachtbron, ze zijn volledig afhankelijk van Renault.
De laatste alinea is naar mijn mening dan ook nogal belachelijk, Max wil mee kunnen strijden om overwinningen en dat wil Red Bull ook.
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
  vrijdag 1 september 2017 @ 22:31:30 #214
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173534225

Die handdoek van Seb _O-
1ebfbc0bb5feebfc007109a53b1c7b5d.gif
pi_173534366
Heeft er al eens een vrouw tegen Doornbos gespeeld?
  vrijdag 1 september 2017 @ 22:45:44 #216
67174 Dos37
Come on Twente
pi_173534466
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 september 2017 22:31 schreef CrashO het volgende:

Die handdoek van Seb _O-
[ afbeelding ]
Grappig om te zien, ik dacht dat ze gewoon in een hotel zaten ergens in de buurt
Premier League toto winnaar 2007-2008 en 2008-2009
Held Blaise NKUFO All time topscoorder in Enschede
WE WON IT ELEVEN TIMES!
pi_173534514
quote:
99s.gif Op vrijdag 1 september 2017 22:31 schreef CrashO het volgende:

Die handdoek van Seb _O-
[ afbeelding ]
Leuk inkijkje :) Eigenlijk nog een best ruime motorhome.
  vrijdag 1 september 2017 @ 22:49:42 #218
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_173534554
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 22:45 schreef Dos37 het volgende:

[..]

Grappig om te zien, ik dacht dat ze gewoon in een hotel zaten ergens in de buurt
Doen ze ook buiten Europa ;)
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_173534620
Plooij.........
pi_173534693
Hahaha Kvyat
pi_173535030


:9~ :9~

[ Bericht 19% gewijzigd door SnowOokami op 01-09-2017 23:22:12 ]
pi_173535242
quote:
Zonder knop voor extra vermogen, zonder DRS, op rechte stukken 340+ en jankend als een echte racemotor. _O_

Dat was F1.
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_173535270
quote:
Baumgartner _O_
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  vrijdag 1 september 2017 @ 23:30:21 #224
46976 sasquatsch
a.k.a. Yeti, Bigfoot, etc.
pi_173535287
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 september 2017 18:46 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Nee hoor, gewoon het nieuws volgen. Er zijn geen gesprekken gaande en die zijn er ook niet geweest.
Gesprekken zijn er wel geweest, maar op niets uitgelopen (financieel). Daarna waren er nog wel geruchten dat er achter de schermen gesproken werd, maar dat werd ontkend.

Geruchten dat McLaren met Renault motoren wil gaan rijden worden echter steeds sterker en dat kan voor Honda reden zijn om weer in gesprek te gaan met STR omdat ze anders uit de F1 liggen.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that." - Joe Saward
  vrijdag 1 september 2017 @ 23:35:07 #225
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_173535372
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 23:30 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Gesprekken zijn er wel geweest
Zowel Honda als Toro Rosso ontkennen dat.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_173535380
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 september 2017 23:35 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Zowel Honda als Toro Rosso ontkennen dat.
https://www.motorsport.co(...)negotiations-937685/
  vrijdag 1 september 2017 @ 23:37:02 #227
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_173535391
quote:
Motorsport.com is compleet onbetrouwbaar.

Honda en Toro Rosso ontkennen gesprekken.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  vrijdag 1 september 2017 @ 23:44:04 #228
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_173535504
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 september 2017 23:37 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Motorsport.com is compleet onbetrouwbaar.

Honda en Toro Rosso ontkennen gesprekken.
Firefly met zijn onwrikbare zekerheden.. :')
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  vrijdag 1 september 2017 @ 23:48:05 #229
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_173535556
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 23:44 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Firefly met zijn onwrikbare zekerheden.. :')
Tegenovergestelde juist. Het enige dat zeker is is dat Honda en Toro Rosso ontkennen gesprekken te hebben gehad. En dat er geen deal is op dit moment. De rest is pure speculatie.

Als je dat wil geloven omdat je het graag wil zien, ga je gang.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_173535618
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 september 2017 23:48 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Tegenovergestelde juist. Het enige dat zeker is is dat Honda en Toro Rosso ontkennen gesprekken te hebben gehad. En dat er geen deal is op dit moment. De rest is pure speculatie.

Als je dat wil geloven omdat je het graag wil zien, ga je gang.
:')

Dat er gesprekken zijn geweest weet iedereen. Kunnen ze ontkennen wat ze willen. Wat er uit gaat komen horen we waarschijnlijk zondag.
¿
pi_173535619
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 23:30 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Gesprekken zijn er wel geweest, maar op niets uitgelopen (financieel). Daarna waren er nog wel geruchten dat er achter de schermen gesproken werd, maar dat werd ontkend.

Geruchten dat McLaren met Renault motoren wil gaan rijden worden echter steeds sterker en dat kan voor Honda reden zijn om weer in gesprek te gaan met STR omdat ze anders uit de F1 liggen.
Honda is de enige mogelijkheid voor Red Bull om uberhaupt nog een kans te maken om weer bij de top te horen, nu Renault een eigen team heeft gaan ze nooit meer toelaten dat Red Bull sneller is/gaat zijn.

2018 Toro Rosso om te testen en te zien hoe de motor presteert en 2019 hangt er ook een Honda in de Red Bull.
I know exactly what I'll do with the advice that you gave.
Watch me throw it all away.
pi_173535632
quote:
6s.gif Op vrijdag 1 september 2017 23:53 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Honda is de enige mogelijkheid voor Red Bull om uberhaupt nog een kans te maken om weer bij de top te horen, nu Renault een eigen team heeft gaan ze nooit meer toelaten dat Red Bull sneller is/gaat zijn.

2018 Toro Rosso om te testen en te zien hoe de motor presteert en 2019 hangt er ook een Honda in de Red Bull.
Lijkt mij geen gekke gedachtengang. Ik zou het toejuichen.
¿
  vrijdag 1 september 2017 @ 23:56:51 #233
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_173535685
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 23:53 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

:')

Dat er gesprekken zijn geweest weet iedereen.
Nee, dat weet niemand. Behalve Toro Rosso en Honda en die ontkennen.

Of weet jij meer dan zij?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_173535748
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/903686860177887232

Extra map van de Honda 3.5 geeft zo'n 25bhp meer en mag nu ook als race trim gebruikt worden :o
  zaterdag 2 september 2017 @ 00:02:13 #235
46976 sasquatsch
a.k.a. Yeti, Bigfoot, etc.
pi_173535767
quote:
6s.gif Op vrijdag 1 september 2017 23:53 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Honda is de enige mogelijkheid voor Red Bull om uberhaupt nog een kans te maken om weer bij de top te horen, nu Renault een eigen team heeft gaan ze nooit meer toelaten dat Red Bull sneller is/gaat zijn.

2018 Toro Rosso om te testen en te zien hoe de motor presteert en 2019 hangt er ook een Honda in de Red Bull.
Alleen maar tot en met 2020. Daarna ligt het door het nieuwe motorreglement weer helemaal open.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that." - Joe Saward
  zaterdag 2 september 2017 @ 00:04:35 #236
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173535818
Ff een domme vraag. Gaan de redbulls morgen wel proberen Q3 te halen of gaan ze sparen?

En qua race tactieken?
pi_173535834
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 september 2017 00:04 schreef opgebaarde het volgende:
Ff een domme vraag. Gaan de redbulls morgen wel proberen Q3 te halen of gaan ze sparen?
Vraag het aan Horner zou ik zeggen...
pi_173535852
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 september 2017 00:04 schreef opgebaarde het volgende:
Ff een domme vraag. Gaan de redbulls morgen wel proberen Q3 te halen of gaan ze sparen?

En qua race tactieken?
Ze zullen zeker niet het onderste uit de kan gaan halen.
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_173535876
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 september 2017 23:56 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Nee, dat weet niemand. Behalve Toro Rosso en Honda en die ontkennen.

Of weet jij meer dan zij?
En jij blijkbaar.
¿
pi_173535894
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 september 2017 00:04 schreef opgebaarde het volgende:
Ff een domme vraag. Gaan de redbulls morgen wel proberen Q3 te halen of gaan ze sparen?

En qua race tactieken?
Ja, Max gaat voluit en er gaat wat van de motor stuk in Q3 en Ricciardo in Q2 eraf waardoor z'n linkervoorwielophanging kapot gaat.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I know exactly what I'll do with the advice that you gave.
Watch me throw it all away.
pi_173535912
quote:
12s.gif Op zaterdag 2 september 2017 00:10 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Ja, Max gaat voluit en er gaat wat van de motor stuk in Q3 en Ricciardo in Q2 eraf waardoor z'n linkervoorwielophanging kapot gaat.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Max valt sowieso uit in rondje 12.
pi_173535931
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 00:11 schreef SnowOokami het volgende:

[..]

Max valt sowieso uit in rondje 12.
Zou een wonder zijn als hij hem een keer uitrijdt ja.

Bedoel, hij moet toch Alonso verslaan.
I know exactly what I'll do with the advice that you gave.
Watch me throw it all away.
pi_173536012
quote:
11s.gif Op zaterdag 2 september 2017 00:12 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Zou een wonder zijn als hij hem een keer uitrijdt ja.

Bedoel, hij moet toch Alonso verslaan.
Kwa gereden kilometers staat hij ruim achter Alonso, dus dat wint hij dik ;)

De Renault plofs van vandaag geven eigenlijk al aan dat dit weekend ook een weer motor-plof roulette wordt.
Denk serieus dat McHonda een grotere kans heeft om de race uit te rijden (misschien zelfs in de punten).
pi_173536170
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 00:18 schreef SnowOokami het volgende:

[..]

Kwa gereden kilometers staat hij ruim achter Alonso, dus dat wint hij dik ;)

De Renault plofs van vandaag geven eigenlijk al aan dat dit weekend ook een weer motor-plof roulette wordt.
Denk serieus dat McHonda een grotere kans heeft om de race uit te rijden (misschien zelfs in de punten).
Hoorde al zoiets ja, fp1 problemen voor Max (kort) fp2 ben ik nu aan het kijken :s)

Qua kilometers wint hij het makkelijk ja :P
I know exactly what I'll do with the advice that you gave.
Watch me throw it all away.
  zaterdag 2 september 2017 @ 00:31:42 #245
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173536230
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 00:05 schreef SnowOokami het volgende:

[..]

Vraag het aan Horner zou ik zeggen...
Chris mag ik tijdens race weekenden zakeljk niet lastigvallen -O-
  zaterdag 2 september 2017 @ 00:32:26 #246
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173536252
quote:
12s.gif Op zaterdag 2 september 2017 00:10 schreef S95Sedan het volgende:

[..]


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Niet
pi_173536306
quote:
14s.gif Op zaterdag 2 september 2017 00:27 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Dat zijn de feiten op dit moment.

Wat jij er verder bij wilt verzinnen moet je zelf weten, maar hou dat mooi bij jezelf.
Ik verzin er niks bij. Jij roept stellig dat er geen gesprekken zijn en dat er geen sprake is van een eventuele mogelijke deal. Jij kan dat natuurlijk nooit weten dus volgens mij verzin je zelf dingen.
¿
  zaterdag 2 september 2017 @ 00:37:21 #248
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_173536335
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 september 2017 00:36 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Ik verzin er niks bij. Jij roept stellig dat er geen gesprekken zijn en dat er geen sprake is van een eventuele mogelijke deal.
Dat zijn de feiten. Vraag het Honda en Toro Rosso maar.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_173536366
quote:
6s.gif Op zaterdag 2 september 2017 00:27 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Hoorde al zoiets ja, fp1 problemen voor Max (kort) fp2 ben ik nu aan het kijken :s)

Qua kilometers wint hij het makkelijk ja :P
Sainz: plof
Hulkenberg: plof
Kvyat: technishe problemen...
pi_173536654
quote:
14s.gif Op zaterdag 2 september 2017 00:37 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Dat zijn de feiten. Vraag het Honda en Toro Rosso maar.
Hoef het niet te vragen want nu geven ze uiteraard nog niks prijs. Daarom wacht ik gewoon zondag af he.
¿
  zaterdag 2 september 2017 @ 01:09:02 #251
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_173536788
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 september 2017 00:57 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Hoef het niet te vragen want nu geven ze uiteraard nog niks prijs. Daarom wacht ik gewoon zondag af he.
En waarom wacht je zondag af? Inderdaad, omdat je meer denkt te weten dan ik.

Arrogant ventje ben je.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_173536950
quote:
14s.gif Op zaterdag 2 september 2017 01:09 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

En waarom wacht je zondag af? Inderdaad, omdat je meer denkt te weten dan ik.

Arrogant ventje ben je.
Grappig ben je wel he :D

Ik wacht het af, jij weet het op voorhand al. Wie denkt er dan meer te weten ?
¿
  zaterdag 2 september 2017 @ 01:39:50 #253
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_173537111
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 september 2017 01:23 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Grappig ben je wel he :D

Ik wacht het af, jij weet het op voorhand al. Wie denkt er dan meer te weten ?
Het is goed met je. Honda en Toro Rosso ontkennen alle gesprekken. Er is geen deal.

Als jij wil 'afwachten' op basis van geruchten moet je dat vooral doen.

Hoe vaak moet ik dit nog herhalen?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_173537245
quote:
14s.gif Op zaterdag 2 september 2017 01:39 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Het is goed met je. Honda en Toro Rosso ontkennen alle gesprekken. Er is geen deal.

Als jij wil 'afwachten' op basis van geruchten moet je dat vooral doen.

Hoe vaak moet ik dit nog herhalen?
Zondag is de gestelde deadline, dan zullen we waarschijnlijk horen of er wel of geen deal is.

En natuurlijk ontkennen ze alles zolang er nog niks rond is. Ondertussen verklapt Zak Brown wel dat ze door RB gevraagd zijn eventueel een versnellingsbak te leveren aan TR als er een Honda motor zou komen.
¿
  zaterdag 2 september 2017 @ 02:28:00 #255
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_173537538
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 september 2017 01:55 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Zondag is de gestelde deadline
En dus claim jij meer te weten dan ik.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  zaterdag 2 september 2017 @ 07:26:52 #256
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_173538236
kvyat spreekt nederlands!
Drop you like an ill, bad habit
pi_173538958
Ga er maar vanuit dat de Hondamotor volgend jaar achterin de Toro Rosso ligt. Enige vraag is nog of dta ene opstap is naar een fabrieksteam van Honda, dat Toro Rosso op een bepaale moment overneemt, of dta RedBull uiteindelijk het worksteam wordt van Honda. Ik hoop het laatste, maar dat zal afhangen van de prestaties volgend jaar.
pi_173539170
Zij er eigenlijk races geweest waarbij Ricciardo duidelijk op eigen kracht Max heeft verslagen? Niet echt he?
pi_173539198
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 09:34 schreef VacaLoca het volgende:
Zij er eigenlijk races geweest waarbij Ricciardo duidelijk op eigen kracht Max heeft verslagen? Niet echt he?
Dit seizoen sowieso niet, maar je mag hier van een aantal luitjes niet zomaar stellen dat Max de betere coureur is.
Dan krijg je eindeloze discussies, veelal met mensen die slapen in een Vettel pyjama.
  zaterdag 2 september 2017 @ 09:46:03 #260
131800 Tarado
capô de fusca
pi_173539277
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 september 2017 09:38 schreef tja77 het volgende:

[..]

Dit seizoen sowieso niet, maar je mag hier van een aantal luitjes niet zomaar stellen dat Max de betere coureur is.
Dan krijg je eindeloze discussies, veelal met mensen die slapen in een Vettel pyjama.
die zijn er dan ook nog niet over uit dat RIC hem in z'n laatste RBR jaar de baas was
pi_173539322
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 09:46 schreef Tarado het volgende:

[..]

die zijn er dan ook nog niet over uit dat RIC hem in z'n laatste RBR jaar de baas was
Dat was ook alleen omdat Vettel gebruik wou maken van de clausule in zijn contract om weg te kunnen ;)
  zaterdag 2 september 2017 @ 09:51:13 #262
131800 Tarado
capô de fusca
pi_173539336
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 september 2017 09:50 schreef aesop het volgende:

[..]

Dat was ook alleen omdat Vettel gebruik wou maken van de clausule in zijn contract om weg te kunnen ;)
:) die had ik nog niet gehoord, bijna net zo goed als dat het dat jaar een 2e rijders auto was
  zaterdag 2 september 2017 @ 09:59:57 #263
131800 Tarado
capô de fusca
pi_173539435
EliGP twitterde op zaterdag 02-09-2017 om 09:53:28 The safety car is out at Monza and the start of GP3 is delayed. It's gonna be a fun day. 🌧 reageer retweet
pi_173539499
Ziek zijn heeft zo zijn voordelen, vandaag kwalificatie kijken *O*
I got two dudes that turned into raspberry slushy and flushed down my toilet. I can't even take a proper dump in there.
pi_173539532
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 10:06 schreef Donnie-Brasco het volgende:
Ziek zijn heeft zo zijn voordelen, vandaag kwalificatie kijken *O*
Dat lukt mij ook zonder ziek zijn.
pi_173539583
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 september 2017 10:10 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Dat lukt mij ook zonder ziek zijn.
Sommige mensen moeten helaas werken
I got two dudes that turned into raspberry slushy and flushed down my toilet. I can't even take a proper dump in there.
pi_173539960
Binnenkort Brazilië en Spanje 2016 maar eens terug kijken
pi_173540026
quote:
x2kvp3.png

Helaas alleen vandaag Max..

Zou wat zijn als ie z'n eerste pole pakt en dan 15 plaatsen straf
  zaterdag 2 september 2017 @ 10:56:15 #270
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173540064
Uitgestelde start :')
pi_173540091
Zucht, er waren tijden dat F1 gewoon reed op een natte baan.
Nu weer wachten tot men op inters kan starten en tien ronden later het droog is..
pi_173540101
Wss geen vrije training dus
  zaterdag 2 september 2017 @ 11:00:20 #273
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173540122
a07d46275db4192a1031d4ed5695c59d.gif
pi_173540124
Wtf... gewoon wets eronder en gaan.
pi_173540155
Voortaan maar indoorbanen of zo? :{ :{
Gewoon Kahba man.
pi_173540164
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 11:02 schreef YokiKater het volgende:
Voortaan maar indoorbanen of zo? :{ :{
Of ze gaan bij regen als alternatief in simulatie racen
  zaterdag 2 september 2017 @ 11:04:34 #277
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173540177
Sjaarlie waat ies ze sizuazionne?

Italië *O*
pi_173540179
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 11:00 schreef SnowOokami het volgende:
Wtf... gewoon wets eronder en gaan.
Wets worden niet meer gebruikt, wachten altijd tot inter en dan is 't al bijna droog

Tijd dat er een echt goede wet band gemaakt wordt
pi_173540184
Gaat de Q nog wel gewoon door op het reguliere tijdstip?
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
pi_173540193
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 september 2017 11:04 schreef VacaLoca het volgende:

[..]

Wets worden niet meer gebruikt, wachten altijd tot inter en dan is 't al bijna droog

Tijd dat er een echt goede wet band gemaakt wordt
huh? heb ik iets gemist? :o
  zaterdag 2 september 2017 @ 11:06:28 #281
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173540206
De teams vervelen zich ook :P

4cf17f464331efd0ee7b81350d2c5502.gif

_O-
pi_173540224
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 11:04 schreef Monolith het volgende:
Gaat de Q nog wel gewoon door op het reguliere tijdstip?
Als de plassen wat opdrogen wel. In het uiterste geval kunnen ze nog morgenochtend kwalificeren.
Mine is the last voice you'll ever hear. Don't be alarmed.
http://outroquiz.nl
pi_173540237
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 11:05 schreef SnowOokami het volgende:

[..]

huh? heb ik iets gemist? :o
Is niet officieel maar zo gaat het elke keer helaas. Safety car, rode vlag, uitstel etc vanwege regen en als ze dan gaan rijden gaan de inters er onder...

Dus waar vroeger met echte wets slechtere omstandigheden werden getrotseerd gaat men nu pas als het al bijna droog is
  zaterdag 2 september 2017 @ 11:10:22 #284
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173540253
a39ad08159d0dbf902d82ef615c5f4ef.gif
  zaterdag 2 september 2017 @ 11:13:35 #285
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_173540296
lauw!
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
pi_173540329
De SC is nog volop aan het glibberen en glijden, dus dat gaat nog wel even duren.
  zaterdag 2 september 2017 @ 11:17:27 #287
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_173540340
Wets eronder en gewoon rijden. Kom nou zeg
pi_173540341
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 11:16 schreef zoem het volgende:
De SC is nog volop aan het glibberen en glijden, dus dat gaat nog wel even duren.
Is maar 1 auto... 20 auto's ruimen een stuk sneller water ;)
  zaterdag 2 september 2017 @ 11:17:45 #289
236849 CrashO
Klapjostie oet Twente
pi_173540342
Mja, dit gaat niet werken met die Pirelli wet bandjes :P

0beb04d960c2fd19c0dfaf40b5ef22c3.gif
pi_173540359
No change in conditions
pi_173540360
Kunnen ze niet ff 25 Porsche's laten rijden
pi_173540371
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 11:19 schreef VacaLoca het volgende:
Kunnen ze niet ff 25 Porsche's laten rijden
of zo'n droogmachine met ene blower
  zaterdag 2 september 2017 @ 11:21:42 #293
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_173540383
WE WANT MAX
pi_173540411
Mooie paraplus net wel
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_173540416
Huh de klok loopt gewoon?
pi_173540426
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 11:24 schreef VacaLoca het volgende:
Huh de klok loopt gewoon?
Tijdschema he. Kwalificatie moet gewoon op tijd beginnen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_173540447
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 11:24 schreef VacaLoca het volgende:
Huh de klok loopt gewoon?
Alleen tijdens FP3 vanwege de kwali.
pi_173540460
Waarom zouden ze uberhaupt rijden nu, morgen is het droog dus aan de informatie die ze nu krijgen hebben ze bijna niks en ze riskeren een crash met hun wagen vlak voor de kwalificatie
pi_173540469
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 11:26 schreef SnowOokami het volgende:

[..]

Alleen tijdens FP3 vanwege de kwali.
Bij FP1 en FP2 ook, bijv bij rode vlag
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_173540475
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 11:27 schreef opreis het volgende:
Waarom zouden ze uberhaupt rijden nu, morgen is het droog dus aan de informatie die ze nu krijgen hebben ze bijna niks en ze riskeren een crash met hun wagen vlak voor de kwalificatie
Omdat kwalificatie mogelijk ook in het nat is. Daar wil je wel wat info voor hebben.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_173540517
Dicht
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')