abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173469347
registreer om deze reclame te verbergen
Dit topic is bedoeld als algemeen topic over de verschillende complotten die op BNW besproken worden en de samenhang ertussen. De hoeveelheid hoaxes, false flags, artikelen van Martin Vrijland, speekselproductie van Alex Jones en de grijze haren van Obomba groeit met de dag en vandaar de ruimte deze te bespreken.

Er zijn er nogal wat veel bekend en minder bekend.
Hier kan je ook terecht met minder bekende complotten, zodat er niet een volledig nieuw topic voor aangemaakt hoeft te worden.

Als aanzet voor het topic een prima overzichtsvideo van Andy Thomas, een man die op YouTube zijn alternatieve visies verkondigt, met welke je het niet allemaal eens hoeft te zijn. Maar dat pleit niet tegen dit overzicht, check Wikipedia en andere bronnen voor de -vele bij mij voorheen onbekende of onderbelichte- historische complotten.

Dit topic is bedoeld als INHOUDELIJKE, en brede besprekingsplek voor de al dan niet bestaande complotten die ons nu en in de geschiedenis bezighouden.

Onderstaand filmpje is een prima eye-opener voor mensen die niet meteen in complotten geloven, kijk het en je zal vermoedelijk anders tegen bepaalde zaken aan gaan kijken.
Een echte aanrader voor iedereen ^O^


Een aantal complotten die waar bleken te zijn
http://www.cracked.com/ar(...)tually-happened.html
http://www.cracked.com/ar(...)tually-happened.html


Natuurlijk is niet alles gelijk waar, de bedoeling van dit topic en natuurlijk eigenlijk heel bnw is hierover te discussieren :)

en


Ultieme conspiracy video:
https://www.youtube.com/p(...)Rnx6ikufsX9unhiNaVMc

Nasa:
hqdefault.jpg
http://www.nasamoonhoax.com/

quote:
0s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 18:01 schreef Lambiekje het volgende:
http://www.niburu.co/inde(...)buitenland&Itemid=23

Prachtige ontwikkeling. Geweldig dat Europa.
:)
pi_173471602
LelijKnap liet me weten deze inhoudelijke en volwassen discussie graag voort te zetten, ter vergemakkelijking (vooral mobiel) mijn laatste post in die discussie:

quote:
0s.gif Op zaterdag 26 augustus 2017 12:03 schreef LelijKnap het volgende:

[..]

Het probleem met deze theorie is dat je er vanuit moet gaan dat er ťťn groepje psychopaten bestaat met (bijna) absolute controle over bijna alle wereldse aspecten. Eentje die generaties lang a.d.h.v. van ťťn tactiek dezelfde doelen nastreven. Ik heb de indruk dat het allemaal naast elkaar kan bestaan: een heel machtig kliekje psychopaten (met gezamenlijke of van elkaar afwijkende doelen), minder machtige groepjes of individuen, echte aanslagen, neppe aanslagen, mediapartijen die volledig onder controle van *iemand* staan, mediapartijen die dat niet zijn, 'natuurlijk ontstane complotten', geÔntroduceerde complotten. De chaos die hieruit ontstaat zal ongetwijfeld ook als middel gebruikt (en versterkt) worden door dat hoogste groepje...maar dat ze er heer en meester van zijn - en vrij zijn van de onoverzichtelijkheid die eruit volgt... Meh.
Goeie en volwassen discussie dit. ^O^

Maar zo is het natuurlijk ook; er zijn allerlei verschillende belangen en belanghebbenden die samenwerken. Maar individueel belang en gezamenlijk belang sluiten elkaar niet uit. Net als dat niet-psychopaten samenwerken, doen psychopaten dat natuurlijk ook.

Het idee dat psychopaten allemaal slim zijn is natuurlijk ook niet zo. Er heerst onder psychopaten, net als onder niet-psychopaten ook gewoon een "Bell-curve" van intelligentie. Bij psychopaten is die wel geskewed richting de intelligentere kant; er is een "positieve" correlatie tussen intelligentie en psychopathie (dat maakt psychopaten en dan vooral de intelligente ook zo gevaarlijk), maar er bestaan natuurlijk ook domme psychopaten. En alles ertussen in.

Wat je met "natuurlijk ontstane complotten" bedoelt, begrijp ik niet eigenlijk? Complotten zijn geheime afspraken tussen mensen (dus menselijk actief gedrag, gebaseerd op keuzes) die ten koste gaan van andere mensen die van die geheime afspraken niet op de hoogte zijn. Oorlog is een -vreselijk- voorbeeld van een enorme serie complotten. Iets wat "natuurlijk ontstaat" zou een aardbeving zijn, of een overstroming, of zoiets. Zodra er menselijke acties plaatsvinden, kan je dan van "natuurlijk ontstaan" spreke? Maar wellicht begrijp ik niet goed wat je bedoelt.

Welke "mediapartijen" zie jij als niet gecontroleerd, dus buiten de bekende moloch van mediacorporaties die er is? En op welke gronden classificeer je ze als "niet gecontroleerd"? Wat zijn je criteria en hoe test je die?


quote:
1s.gif Op zaterdag 26 augustus 2017 12:55 schreef LelijKnap het volgende:

[..]

Ja, ik had een tijdje geleden in R&P een topic geopend met de vraag of psychopaten een ideologie kunnen volgen of Łberhaupt kunnen hebben. (Of breder; een algemeen *extern streven - iets dat niet direct met het eigenbelang te maken heeft). Want daarin zit voor zijn theorie volgens mij wel een probleem; als dat niet het geval is namelijk, dan kan er geen spraken zijn van een bindmiddel tussen psychopaten. En dus ook geen doel waar ze zich -gezamenlijk- aan over kunnen geven. Dan blijft alleen de wil tot macht en manipulatie over. Ik zie niet in waarom ze dan ook elkaar niet zullen proberen af te troeven.
Prijs jezelf gelukkig dat je dit moet vragen, d.w.z. dat je geen eigen ervaring hebt met psychopaten, of beter gezegd dat je psychopaten niet als zodanig herkent. Op hetzelfde moment is het natuurlijk ook "jammer" dat je die ervaring niet hebt, omdat het zo moeilijker wordt ze te herkennen en ermee om te kunnen gaan, iets wat jezelf in gevaar zou kunnen brengen. Maar onder de streep is het positief voor jezelf dat je die ervaring niet hebt en zodoende vertrouwen hebt in "de medemens".

Eigenbelang en gezamenlijk belang sluiten elkaar natuurlijk niet uit. Denk aan een voetbalteam, waar elke speler een eigen belang heeft, maar waar ook een gezamenlijk belang heerst. Neem eigengereide spelers (enfants terribles) als SuŠrez of Balotelli. Die spelers kunnen, hoe lastig ook, toch functioneren in een teamverband; samenwerken. Het is daarmee geen zwart-wit situatie.

Zo ook bij psychopaten. Die kunnen (en moeten, willen ze hun eigenbelang veilig kunnen stellen) ook samenwerken. Zo wordt oorlog ook gevoerd. Oorlog is niet vlaggetje A tegen vlaggetje B, of religie X tegen religie Y of ideologie P tegen ideologie Q. Oorlog is een spel gespeeld door psychopaten tussen psychopaten tegen de niet-psychopaten (van welk vlaggetje, religie, ideologie dan ook). Met als belangen macht, controle en -vooral in vroeger tijden- geld. Denk aan een spelletje Risk waar je met een aantal afspreekt wat je belangen zijn en er zijn medespelers die je niet inlicht daarover (een complot). Zoals ook met oorlog is niet elke "veldslag" gemicromanaged, maar het einddoel wel in schets van tevoren getekend. Door het geheim zijn van die afspraken is er ook niet na te gaan of de actie (het verloop van het spel) ook daadwerkelijk volgens die plannen gegaan is. Denk aan een presentatie die je geeft voor een groep mensen; zij weten niet wat je allemaal van tevoren had bedacht om te vertellen, dus als je iets weglaat of juist spontaan iets nieuws toevoegt, is dat niet na te gaan.

Je vraag of psychopaten een ideologie kunnen hebben; ideologie is, net als religie, en nationalisme (het aanhangen van een vlaggetje) en ook geld, iets voor ons, het vee. Niet voor degenen die de macht in handen hebben. Het is spielerei, een front, een maskertje.
Geld is tegenwoordig niets meer dan een vakje in een Excelsheet. De hoogste regionen van de macht (zij die de Excelsheet beheren) hebben geen gebrek en dus ook geen behoefte aan geld; ze maken het. Geld is voor de lagere regionen en ons, als vee, natuurlijk wel belangrijk.

Maar om terug te komen op ideologie; natuurlijk kunnen psychopaten een ideologie hebben, dan wel er ťťn veinzen. Het zijn zelfs ideale middeltjes om mensen te kunnen manipuleren, wat dan ook overal zichtbaar is; zij tegen ons, wij tegen hun. Breder dan ideologie; ras, geslacht, geloof, etc.

Die manipulatie is iets mens-eigen, het probleem van psychopaten is, is dat het een verslaving is. Denk aan een vrouw die make-up draagt en hakken aandoet, dat is manipulatie. Dat maakt natuurlijk niet dat elke vrouw die make-up en hakken draagt een psychopate is. Gelukkig niet. O+
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173474975
quote:
4s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 22:34 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Wat je met "natuurlijk ontstane complotten" bedoelt, begrijp ik niet eigenlijk? Complotten zijn geheime afspraken tussen mensen (dus menselijk actief gedrag, gebaseerd op keuzes) die ten koste gaan van andere mensen die van die geheime afspraken niet op de hoogte zijn. Oorlog is een -vreselijk- voorbeeld van een enorme serie complotten. Iets wat "natuurlijk ontstaat" zou een aardbeving zijn, of een overstroming, of zoiets. Zodra er menselijke acties plaatsvinden, kan je dan van "natuurlijk ontstaan" spreke? Maar wellicht begrijp ik niet goed wat je bedoelt.
Met 'natuurlijk ontstane complotten' bedoelde ik de complottheorieŽn die niet geÔntroduceerd zijn als middel van de psychopaten. Dus complotten die ontdekt ofwel bedacht zijn door de burger - degene die niet op de hoogte mocht zijn. Deze in tegenstelling tot de complottheorieŽn die aangeleverd zijn door de achterkamertjes-psychopaten die als doel hebben verwarring of/negatieve beeldvorming over de 'conspiracy theorists' (dank u CIA) te scheppen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
Welke "mediapartijen" zie jij als niet gecontroleerd, dus buiten de bekende moloch van mediacorporaties die er is? En op welke gronden classificeer je ze als "niet gecontroleerd"? Wat zijn je criteria en hoe test je die?
Voor beide beweringen (mediapartij is wel of niet -volledig- gecontroleerd) is het moeilijk om zekerheid te verkrijgen. Ik greep in het bovenstaande stukje de uiterste tegenstellingen (wel vs niet gecontroleerd) aan om het punt te maken dat alle gevallen waar kunnen zijn. Hoe ik het zou classificeren: volledig onder controle; elke letter komt onder de neus van een redacteur met een meelezende schaduw achter z'n schouder. Niet onder volledige controle: de redacteur is vrij om te delen wat ie wilt. Geen enkele redacteur is in die zin natuurlijk volledig vrij, dus wellicht is het verstandiger om een onderscheid te maken tussen directe en indirecte controle.

Mijn visie hierover: wanneer ik probeer te duiden in hoeverre een mediapartij 'onder controle staat' van een bep. partij (psychopaten met agenda x) ben ik afhankelijk van zelf te vinden verbanden en algemene gegevens. Een krant kan bv in bezit zijn van partij x (met kopstuk x). Dat is een gegeven. Het verband kan ik zien in de vorm en inhoud van de krant en hoe deze eventueel kan aansluiten bij de belangen van de bezittende partij. The Economist, als onderdeel van The Economist Group, is bv (deels in) bezit van Rothschild. Als zij een artikel uitgeven; 'Open borders would make the world 78 trillion richer'', zie ik dat in een bepaald licht (''Dit is blijkbaar waar Rothschild belang bij zou hebben.''). Ik vind daarin de confirmatie. Maar of al wat erin staat onder controle is geweest van kopstuk x, dat weet ik niet. Ik denk wel dat deze bv zodanig onder controle staat, dat niets van wat er instaat, in strijdt zal zijn met de belangen van het kopstuk. Zelfs de ogenschijnlijk tegenstrijdige (conflicterend met de belangen die ik eerder dacht te herkennen) artikelen. Dan vertel ik mijzelf; blijkbaar zie ik (nog) niet helemaal wat ze nastreven/'doen' (in de breedste zin). Wellicht is af en toe een stukje eerlijkheid meegeven een noodzakelijkheid om lezers te behouden; om jezelf als mediapartij te legitimeren.

Hoe staat het daarentegen met bv een partij als de De Correspondent? Ik denk dat zij redelijk vrij zijn van *externe* (dwz; die van een groepje psychopaten) controle. Dan kan je je wel afvragen; hebben zij ruimte gekregen omdat hun bias aansluit bij het gewenste van ...? Wat denk jij hierover? Zit er mogelijk sponsoring van bep. partijen achter die zodoende de bias vastnagelen?

quote:
Maar zo is het natuurlijk ook; er zijn allerlei verschillende belangen en belanghebbenden die samenwerken. Maar individueel belang en gezamenlijk belang sluiten elkaar niet uit. Net als dat niet-psychopaten samenwerken, doen psychopaten dat natuurlijk ook.

Het idee dat psychopaten allemaal slim zijn is natuurlijk ook niet zo. Er heerst onder psychopaten, net als onder niet-psychopaten ook gewoon een "Bell-curve" van intelligentie. Bij psychopaten is die wel geskewed richting de intelligentere kant; er is een "positieve" correlatie tussen intelligentie en psychopathie (dat maakt psychopaten en dan vooral de intelligente ook zo gevaarlijk), maar er bestaan natuurlijk ook domme psychopaten. En alles ertussen in.
Juist, maar het gezamenlijk belang is alleen relevant zolang het 't individuele belang dient. Nu kan ik mij voorstellen dat de intelligentere psychopaat korte-termijn verlies kan tolereren door zich te binden aan het gezamenlijke belang, omdat hij bewust blijft dat hij daaruit zijn individuele belang kan behartigen, maar tot hoever is de individuele psychopaat te gaan; hoelang zal ie bv een mogelijk verlies (als ik me conformeer, dan kan ik niet...) tolereren teneinde het gezamenlijke belang?
Of is dat een valse, niet altijd terechte, tegenstelling? Is het in de regel zo dat conformeren aan het (een) grotere plan dichterbij het eigenbelang ligt dan het afwijken ervan? Dat kunnen we niet zien, en ik merk nu we het er over hebben, dat het me eigenlijk veel te ingewikkeld wordt met afwezigheid van concrete informatie over de ins en outs; de machtslagen en de verwevenheid ertussen.

Anyho, hoe intelligenter, hoe geduldiger en/of hoe breder zijn visie; hoe groter de bereidheid tot het conformeren aan een algemene/wederzijdse overeenkomst. Maar zit het in de bovenste lagen ook niet vol met ongetwijfeld temperamentvolle, en ook inderdaad minder intelligente psychopaten, die niet tot verder dan morgen kunnen kijken? Worden die er uitgefilterd? Tot hoeveel individuen kan het teruggebracht worden, als er spraken is van een langere termijnplan?

Om het kort te slaan; Ik baseerde m'n post voornamelijk op eerdere posts van jouw (of vnmlk mijn aannames daarover) die gaan over complotten die over generaties gaan - die gehoorzaamheid van vele lagen van en generaties aan psychopaten vereisen. Conformering aan vrij abstracte doelstellingen (bv Kalergi-plan), waarvan het resultaat in sommige gevallen zelfs pas na hun eigen bestaan bewerkstelligt zal zijn. Daarin zit, zo lijkt althans, een haast ideologische component. Ik vind het bestaan van theorieŽn die uitgaan van het bestaan van zulke doelen, moeilijk te rijmen met de uitleg die je erbij gegeven hebt; daar waar je stelt dat ideologie wel een rol kan spelen maar waarschijnlijk niet (want vooral een middel voor hen), daar waar je stelt dat zelfs geld geen rol (meer) speelt, daar waar je bevestigt dat samenwerken voornamelijk bestaat bij gratie van het eigenbelang dat er in zit, daar waar je stelt dat de verslaving aan manipulatie leidend is (=chaos). Ik vraag me terzijde af; is een psychopaat misschien wťl gevoelig voor groepsdenken (wij vs zij)? (Ik ben van familie x, elite groep y...). Stuurt dat wellicht mee in z'n psychotische en egoÔstische belangen? Dat die (ik en mijn groep) als het ware op elkaar liggen?

Ik vraag me op het moment vooral een hoop af. Benaderen Chinese elites de dingen hetzelfde als de westerse bv? Of is dat echt per definitie een onzinnig onderscheid? Worden ze niet verdeeld op daar waar ze vandaan komen? Kan het niet zo zijn dat nationale belangen (of het degelijk functioneren van een land) verworven zijn met die van elites die daaruit hun macht/geld halen? Kan een elitegroep daarom niet aansturen op een 'echte' oorlog; dus echt in de zin dat het niet slechts een oorlog is om er 'extra' winst uit te halen, maar om (financieel) 'te overleven'. Dat het dus ook mťťr dan een spelletje kan zijn.

[ Bericht 0% gewijzigd door LelijKnap op 31-08-2017 17:00:21 ]
Leven is het verliezen van illusies. - LK | In Antwerpen in de categorie 0-9 jaar is 75% van allochtone origine.
pi_173508965
registreer om deze reclame te verbergen
vermoedelijk in december definitief besluit over traject naar federale EU-Superstaat van ‘kernlanden’, waarmee de Nederlandse soevereiniteit definitief zal worden opgeheven
http://xandernieuws.punt.(...)niet-meer-te-stoppen

Nouja zeg. Eind van het jaar geen Nederland meer.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_173509232
quote:
1s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 19:42 schreef Lambiekje het volgende:
vermoedelijk in december definitief besluit over traject naar federale EU-Superstaat van ‘kernlanden’, waarmee de Nederlandse soevereiniteit definitief zal worden opgeheven
http://xandernieuws.punt.(...)niet-meer-te-stoppen

Nouja zeg. Eind van het jaar geen Nederland meer.
Gaat nooit gebeuren. Zal deze post even bewaren zodat ik je rond december kan wijzen op je voorbarige angstyness.
Quod licet Iovi, non licet bovi
  donderdag 31 augustus 2017 @ 20:33:18 #6
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_173510126
http://www.neonnettle.com(...)-boroch-was-murdered

Ok, niet factchecked verder, gezien de andere rare berichtgeving daar.
pi_173511810
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 19:42 schreef Lambiekje het volgende:
vermoedelijk in december definitief besluit over traject naar federale EU-Superstaat van ‘kernlanden’, waarmee de Nederlandse soevereiniteit definitief zal worden opgeheven
http://xandernieuws.punt.(...)niet-meer-te-stoppen

Nouja zeg. Eind van het jaar geen Nederland meer.
Xandernieuws _O-
pi_173511851
quote:
1s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 19:42 schreef Lambiekje het volgende:
vermoedelijk in december definitief besluit over traject naar federale EU-Superstaat van ‘kernlanden’, waarmee de Nederlandse soevereiniteit definitief zal worden opgeheven
http://xandernieuws.punt.(...)niet-meer-te-stoppen

Nouja zeg. Eind van het jaar geen Nederland meer.
Wat ga je zeggen als Nederland dan nog gewoon bestaat?
pi_173519023
quote:
1s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 19:42 schreef Lambiekje het volgende:
vermoedelijk in december definitief besluit over traject naar federale EU-Superstaat van ‘kernlanden’, waarmee de Nederlandse soevereiniteit definitief zal worden opgeheven
http://xandernieuws.punt.(...)niet-meer-te-stoppen

Nouja zeg. Eind van het jaar geen Nederland meer.
Ok, weer zoiets wat je als feit presenteert. Als dit niet uitkomt, stop je dan met dit soort shit posten?
pi_173519025
quote:
1s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 21:14 schreef Wantie het volgende:

[..]

Xandernieuws _O-
"Een (X)ander perspectief op het wereldnieuws" :D
  vrijdag 1 september 2017 @ 13:18:11 #11
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_173524428
quote:
1s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 19:42 schreef Lambiekje het volgende:
vermoedelijk in december definitief besluit over traject naar federale EU-Superstaat van ‘kernlanden’, waarmee de Nederlandse soevereiniteit definitief zal worden opgeheven
http://xandernieuws.punt.(...)niet-meer-te-stoppen

Nouja zeg. Eind van het jaar geen Nederland meer.
Rome ressurrected. Nap en Hit probeerden het ook.
Openbaringen ontvouwt zich voor onze ogen.

En ook het boek Daniel:
Dan 2:40-43 40 En het vierde koninkrijk zal sterk zijn als ijzer, want het ijzer verbrijzelt en vergruist alles. Juist zoals het ijzer alles verplettert, zo verbrijzelt en verplettert dit koninkrijk alles. 41 Dat u verder de voeten en de tenen, gedeeltelijk van leem van een pottenbakker en gedeeltelijk van ijzer, gezien hebt – dat zal een verdeeld koninkrijk zijn. Het zal iets hebben van de hardheid van ijzer – juist daarom zag u ijzer vermengd met modderig leem. 42 En de tenen van de voeten, gedeeltelijk van ijzer en gedeeltelijk van leem – dat koninkrijk zal gedeeltelijk sterk zijn en gedeeltelijk broos. 43 Dat u gezien hebt ijzer vermengd met modderig leem – ze zullen zich door menselijk zaad vermengen, maar ze zullen zich niet aan elkaar hechten, zoals ijzer zich niet vermengt met leem.
pi_173533546
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 september 2017 13:18 schreef Manke het volgende:

[..]

Rome ressurrected. Nap en Hit probeerden het ook.
Openbaringen ontvouwt zich voor onze ogen.

En ook het boek Daniel:
Dan 2:40-43 40 En het vierde koninkrijk zal sterk zijn als ijzer, want het ijzer verbrijzelt en vergruist alles. Juist zoals het ijzer alles verplettert, zo verbrijzelt en verplettert dit koninkrijk alles. 41 Dat u verder de voeten en de tenen, gedeeltelijk van leem van een pottenbakker en gedeeltelijk van ijzer, gezien hebt – dat zal een verdeeld koninkrijk zijn. Het zal iets hebben van de hardheid van ijzer – juist daarom zag u ijzer vermengd met modderig leem. 42 En de tenen van de voeten, gedeeltelijk van ijzer en gedeeltelijk van leem – dat koninkrijk zal gedeeltelijk sterk zijn en gedeeltelijk broos. 43 Dat u gezien hebt ijzer vermengd met modderig leem – ze zullen zich door menselijk zaad vermengen, maar ze zullen zich niet aan elkaar hechten, zoals ijzer zich niet vermengt met leem.
Jij bent behoorlijk bijbelvast Manke.
pi_173534167
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 21:54 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Jij bent behoorlijk bijbelvast Manke.
Ik wilde zeggen goed gelovig, maar twijfelde of ik niet een spatie teveel zette.
1 + 1 = blauw
pi_173534215
quote:
9s.gif Op vrijdag 1 september 2017 22:28 schreef Kamina het volgende:

[..]

Ik wilde zeggen goed gelovig, maar twijfelde of ik niet een spatie teveel zette.
Die twijfel was terecht :D
  maandag 4 september 2017 @ 07:59:47 #15
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173577111
Goed stuk eergisteren in Het Parool:

quote:
Als scepsis uitgroeit tot paranoia
Had de moord op Pim Fortuyn te maken met de aanschaf van de JSF? Werd de vuurwerkramp in Enschede veroorzaakt door mijnen van Defensie? En waarom zwijgt het kabinet over buitenaards leven?

In zijn nummer Kamervragen stelt rapper Lange Frans de vragen die anderen niet durven te stellen. Althans, dat beweert hij zelf. "Shit ik heb geen zin meer om m'n bek te houden, want we worden met z'n allen voor de gek gehouden," rapt hij.

Later doet Frans er nog een schepje bovenop: Joris Demmink, Marc Dutroux en de Oranjes zijn betrokken bij een groot pedonetwerk, de Nasa houdt het bestaan van ufo's onder de pet en Els Borst werd vermoord omdat ze een geheim kende dat niemand mocht weten.

Een opsomming van complottheorieŽn, al zullen aanhangers van dergelijke denkbeelden ze nooit zo noemen. En ook wetenschappers worstelen met de vraag wanneer iets een complottheorie mag heten.

"Tussen gezond wantrouwen tegen de overheid en ongezonde complot- theorieŽn zit een grijs gebied," zegt psycholoog Jan-Willem van Prooijen, verbonden aan de Vrije Universiteit en gespecialiseerd in complottheorieŽn. "Veel complotdenkers vinden dat ze slechts kritische vragen stellen. Het probleem is dat ze nooit genoegen nemen met de antwoorden. Ze zoeken overal meer achter."

InformatievacuŁm
Toen in juni een man op het Stationsplein in Amsterdam inreed op acht voetgangers en de politie direct meldde dat het geen aanslag was, werd die verklaring door sommigen direct in twijfel getrokken. "Er worden hier dingen van hogerhand in de doofpot gestopt," twitterde schrijver Arthur van Amerongen.

Volgens schrijver Leon de Winter was de politieverklaring 'een knap staaltje zelfbedrog' en 'een belediging van het gezonde verstand'. 'Jokt de politie een beetje?' schreef hij op Twitter.

Wat helpt bij de vorming van complottheorieŽn: een informatievacuŁm

"Dit is een schoolvoorbeeld van hoe een complottheorie ontstaat," zegt Jelle van Buuren van de universiteit Leiden, die promoveerde op complottheorieŽn. "Het begint bij een incident waarbij getwijfeld wordt aan de verklaring van de politie. Vervolgens beginnen mensen vragen te stellen die overduidelijk suggestief zijn. Op dat wantrouwen wordt voortgeborduurd."

Wat helpt bij de vorming van complottheorieŽn: een informatievacuŁm. Als de autoriteiten niet alle feiten op tafel kunnen of willen leggen, vanwege een opsporingsbelang, omdat nog niet alles duidelijk is of simpelweg uit onhandigheid, gaan mensen die gaten zelf opvullen, vaak met theorieŽn die aansluiten bij het wereldbeeld dat ze al hadden.

Daarbij speelt ook mee wat in de psychologie de 'mythe van het eigenbelang' wordt genoemd. "Mensen overschatten de mate waarin eigenbelang het handelen van anderen bepaalt. Terwijl soms dingen ook gewoon zijn zoals ze zijn," zegt Van Prooijen.

Met name bij nieuwsgebeurtenissen met een grote impact wil een deel van de bevolking maar niet geloven dat er geen groter belang meespeelt. De aanslagen van 9/11, de moord op John Lennon, de maanlanding: dat kan niet zo zijn gegaan als de autoriteiten en 'mainstream ≠media' ons willen doen geloven.

Nog altijd is een ruime meerderheid van de Amerikaanse bevolking ervan overtuigd dat achter de moord op John F. Kennedy (de 'moeder aller complottheorieŽn') een samenzwering schuilgaat.

Hyperrationeel
Wie zijn die mensen? Het zijn lang niet alleen maar paranoÔde 'gekkies' of laagopgeleide mensen die gevoelig zijn voor complottheorieŽn. In tegendeel zelfs, blijkt uit het onderzoek van socioloog Jaron Harambam, die twee jaar sprak met tientallen groepen complotdenkers.

"Ze gebruiken vaak heel logische argumenten en deconstrueren feiten op dezelfde manier waarop dat in de wetenschap gebeurt. Alleen hebben ze die kritische houding tot in het extreme doorgevoerd. Maar hun wantrouwen is eerder hyper-rationeel dan irrationeel."

Het is ook heel spannend om je vast te bijten in een kwestie en ≠privťdetective te spelen

Jelle van Buuren
Complotdenkers stemmen iets meer op partijen aan de flanken van het politieke spectrum, voelen zich dikwijls gemarginaliseerd en zijn iets vaker laag- dan hoogopgeleid.

Maar van een homogene groep is geen sprake. "Je hebt de activisten, die vaak een hoop lawaai maken op internet, maar ook mensen uit de newagebeweging, die alleen biologisch eten en kritisch zijn over vaccinaties," zegt Harambam.

Wel bestaat er zoiets als een 'conspiritual mindset', zegt Van Prooijen. "Als je in een complottheorie gelooft, is de kans groot dat je ook gevoelig bent voor andere theorieŽn."

"Het komt voor dat mensen meerdere theorieŽn aanhangen die elkaar uitsluiten: ze geloven zowel dat prinses Diana nog leeft ťn dat ze bewust is vermoord in opdracht van het Britse koningshuis."

"Het is natuurlijk ook reuze spannend, om je vast te bijten in een kwestie en privťdetective te spelen. Het geeft ook een zekere status: de rest van de wereld bestaat uit sukkels die klakkeloos aannemen wat het journaal zegt, maar jij weet hoe de wereld echt werkt," zegt Van Buuren.

Seksfeesten in kastelen
Kindermisbruik is een thema dat vaak voorkomt in complottheorieŽn. Van verhalen over seksfeesten in kastelen in de Ardennen waarbij ministers en leden van het koningshuis betrokken zouden zijn tot de jarenlange klopjacht op topambtenaar Joris Demmink, wiens onschuld vorige maand na jarenlang onderzoek door het Openbaar Ministerie en het gerechtshof werd vastgesteld.

"Pedofilie is in de huidige maatschappij een soort ijkpunt: het is het onderwerp dat de allergrootste morele verontwaardiging oproept," zegt Van Buuren.

Wat aanhangers van complottheorieŽn, is dat er genoeg voorbeelden zijn van zaken die zijn toegedekt door de overheid of het bedrijfsleven. Het Iran-Contra-schandaal, de Libor-affaire, sjoemelsofware in auto's.

Er zijn politici die liegen, overheden die zaken verdonkeremanen en gerechtelijke dwalingen waardoor onschuldigen jarenlang vastzitten en misdadigers vrijuit gaan.

Sommige mensen geloven zowel dat prinses Diana nog leeft ťn dat ze bewust is vermoord in opdracht van het Britse koningshuis

Jan-Willem van Prooijen
Het almaar uitdijende leger spindokters, pr-agenten en woordvoerders dat probeert om informatie te sturen, maakt dat de burger alle reden heeft om niet alles voetstoots aan te nemen, maar kritisch en soms zelfs achterdochtig te zijn.

Overlevingsmechanisme
Op school wordt geleerd om informatie te wegen, meerdere bronnen te raadplegen en niet te blijven hangen in een 'informatiebubbel'. Mediawijsheid heet dit.

Internet maakt het mogelijk om zelf op onderzoek uit te gaan, waardoor ouders die online informatie zoeken over het prikje voor hun baby op fora terecht kunnen komen waar beweerd wordt dat vaccinatie een samenspanning is van de overheid en de farmaceutische industrie.

En toch is er geen bewijs voor een toename van het aantal complottheorieŽn of aanhangers daarvan. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de afgelopen eeuw het aantal complottheorieŽn en het aantal mensen dat daarin gelooft, stabiel is gebleven.

ComplottheorieŽn zijn zo oud als de mensheid zelf en dienden vroeger ook een doel. "In de tijd van de jagers en verzamelaars werd tussen de 20 en de 30 procent van de mensen vermoord. Er waren voortdurend complotten en wantrouwend zijn was een overlevingsmechanisme," zegt Van Prooijen.

Zelden was er een president die meer complottheorieŽn ≠verspreidde dan Trump

Ook in de politiek zijn complottheorieŽn niets nieuws, al was er zelden een president die meer complottheorieŽn verspreidde dan Donald Trump (hij beweerde onder meer dat Obama niet in Amerika geboren was en dat de vader van tegenkandidaat Ted Cruz betrokken was bij de moord op JFK).

Glijdende schaal
Waar ze toe kunnen leiden heeft de geschiedenis uitgewezen. De meeste oorlogen zijn voorgekomen uit angst voor een complot: Hitler hitste de bevolking op dat de Joden achter alles zaten wat Duitsland bedreigde, de genocide in Rwanda begon nadat het gerucht was verspreid dat Tutsi's een aanslag hadden gepleegd op de Hutupresident en eind vorig jaar werd in Washington een pizzarestaurant beschoten omdat de schutter geloofde dat Hillary Clinton vanuit de kelder een pedofielennetwerk aanstuurde.

Extreme voorbeelden, die eerder de uitzondering dan de regel vormen. Want hoewel een samenleving die doordesemd is van paranoia niet heel aantrekkelijk is, moet de ernst van complottheorieŽn ook niet overdreven worden, evenals de glijdende schaal.

Wat begint met scepsis over een aanrijding voor het CS, hoeft niet te eindigen bij woeste theorieŽn over de illuminatie, de Rothschilds en de Bilderbergconferentie, laat staan bij geweld.

https://www.parool.nl/ams(...)t-paranoia~a4514546/
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  maandag 4 september 2017 @ 08:12:34 #16
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173577169
Lange Frans, Jelle van Buuren, JW van Prooijen en dan nog Het Parool :{w
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  maandag 4 september 2017 @ 08:15:00 #17
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173577179
Driewerf :') voor CADje.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173577406
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 08:12 schreef controlaltdelete het volgende:
Lange Frans, Jelle van Buuren, JW van Prooijen en dan nog Het Parool :{w
Ik vond vooral deze hilarisch:

"Tussen gezond wantrouwen tegen de overheid en ongezonde complot- theorieŽn zit een grijs gebied," zegt psycholoog Jan-Willem van Prooijen, verbonden aan de Vrije Universiteit "Veel complotdenkers vinden dat ze slechts kritische vragen stellen. Het probleem is dat ze nooit genoegen nemen met de antwoorden. Ze zoeken overal meer achter."

Doorvragen, achter de maskertjes dingen zoeken (en vinden) en geen genoegen nemen met laffe antwoordjes is dť basis van psychologie, meneer de "psycholoog". :') :D
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  maandag 4 september 2017 @ 09:11:37 #19
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173577582
quote:
10s.gif Op maandag 4 september 2017 08:49 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ik vond vooral deze hilarisch:

"Tussen gezond wantrouwen tegen de overheid en ongezonde complot- theorieŽn zit een grijs gebied," zegt psycholoog Jan-Willem van Prooijen, verbonden aan de Vrije Universiteit "Veel complotdenkers vinden dat ze slechts kritische vragen stellen. Het probleem is dat ze nooit genoegen nemen met de antwoorden. Ze zoeken overal meer achter."

Doorvragen, achter de maskertjes dingen zoeken (en vinden) en geen genoegen nemen met laffe antwoordjes is dť basis van psychologie, meneer de "psycholoog". :') :D
jan_willem_van_prooijen_complot_theorie_de_ommekeer_02.jpg

Zijn smug face zegt genoeg.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173578125
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 09:11 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Zijn smug face zegt genoeg.
Ik vind mensen die 80 rijden op de snelweg gevaarlijk.

Jammer dat hij het wegzet als gevaarlijk want er zitten opzich wel goede punten in het stuk. Maar dat gevaarlijk trekt het voor mij weer in het belachelijke.
  maandag 4 september 2017 @ 09:55:50 #21
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173578133
Raakt het een gevoelige snaar dames? :D Ik zie weinig reactie op de rest van het stuk.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_173578771
quote:
2s.gif Op maandag 4 september 2017 07:59 schreef Copycat het volgende:
Goed stuk eergisteren in Het Parool:

[..]

https://www.parool.nl/ams(...)t-paranoia~a4514546/
Ja, die slaat de spijker op zijn kop.
pi_173578772
quote:
10s.gif Op maandag 4 september 2017 08:49 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ik vond vooral deze hilarisch:

"Tussen gezond wantrouwen tegen de overheid en ongezonde complot- theorieŽn zit een grijs gebied," zegt psycholoog Jan-Willem van Prooijen, verbonden aan de Vrije Universiteit "Veel complotdenkers vinden dat ze slechts kritische vragen stellen. Het probleem is dat ze nooit genoegen nemen met de antwoorden. Ze zoeken overal meer achter."

Doorvragen, achter de maskertjes dingen zoeken (en vinden) en geen genoegen nemen met laffe antwoordjes is dť basis van psychologie, meneer de "psycholoog". :') :D
Deze vind ik geweldig:
'Dit is een schoolvoorbeeld van hoe een complottheorie ontstaat," zegt Jelle van Buuren van de universiteit Leiden, die promoveerde op complottheorieŽn. "Het begint bij een incident waarbij getwijfeld wordt aan de verklaring van de politie. Vervolgens beginnen mensen vragen te stellen die overduidelijk suggestief zijn. Op dat wantrouwen wordt voortgeborduurd."

Wat helpt bij de vorming van complottheorieŽn: een informatievacuŁm. Als de autoriteiten niet alle feiten op tafel kunnen of willen leggen, vanwege een opsporingsbelang, omdat nog niet alles duidelijk is of simpelweg uit onhandigheid, gaan mensen die gaten zelf opvullen, vaak met theorieŽn die aansluiten bij het wereldbeeld dat ze al hadden.'
pi_173581038
quote:
10s.gif Op maandag 4 september 2017 08:49 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ik vond vooral deze hilarisch:

"Tussen gezond wantrouwen tegen de overheid en ongezonde complot- theorieŽn zit een grijs gebied," zegt psycholoog Jan-Willem van Prooijen, verbonden aan de Vrije Universiteit "Veel complotdenkers vinden dat ze slechts kritische vragen stellen. Het probleem is dat ze nooit genoegen nemen met de antwoorden. Ze zoeken overal meer achter."

Doorvragen, achter de maskertjes dingen zoeken (en vinden) en geen genoegen nemen met laffe antwoordjes is dť basis van psychologie, meneer de "psycholoog". :') :D
Misschien kan meneer de psycholoog en z’n collegas ’n keer wat nuttigs doen en ’n psychological analysis van de rare gedrag en niet kloppende verhaaltjes van de zogenaamde ‘getraumatiseerde’ TV overlevenden, getuigen en nabestanden geven.
En mensen die alles op ’t journaal zo makkelijk geloven even gaan analyseren.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_173581077
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 13:17 schreef Tingo het volgende:

[..]

Misschien kan meneer de psycholoog en z’n collegas ’n keer wat nuttigs doen en ’n psychological analysis van de rare gedrag en niet kloppende verhaaltjes van de zogenaamde ‘getraumatiseerde’ TV overlevenden, getuigen en nabestanden geven.
En mensen die alles op ’t journaal zo makkelijk geloven even gaan analyseren.
Dat kan en doen ze niet omdat je, in tegenstelling tot youtube-detectives, mensen niet enkel op basis van een kort clipje kunt analyseren.
  maandag 4 september 2017 @ 13:24:09 #26
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173581103
Wel mooi hoe het allemaal in het plaatje past hier ...
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173581243
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 13:17 schreef Tingo het volgende:

[..]

Misschien kan meneer de psycholoog en z’n collegas ’n keer wat nuttigs doen en ’n psychological analysis van de rare gedrag en niet kloppende verhaaltjes van de zogenaamde ‘getraumatiseerde’ TV overlevenden, getuigen en nabestanden geven.
En mensen die alles op ’t journaal zo makkelijk geloven even gaan analyseren.
Je bent echt nijdig he? Het maakt je Nederlands wel bijna perfect ^O^
  maandag 4 september 2017 @ 13:55:09 #28
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173581426
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 13:38 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Je bent echt nijdig he? Het maakt je Nederlands wel bijna perfect ^O^
Ja dan kan het opeens wel :D Was me eerder ook al opgevallen.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  maandag 4 september 2017 @ 14:18:25 #29
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173581767
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 13:17 schreef Tingo het volgende:

[..]

Misschien kan meneer de psycholoog en z’n collegas ’n keer wat nuttigs doen en ’n psychological analysis van de rare gedrag en niet kloppende verhaaltjes van de zogenaamde ‘getraumatiseerde’ TV overlevenden, getuigen en nabestanden geven.
En mensen die alles op ’t journaal zo makkelijk geloven even gaan analyseren.
Geweldig. Ik denk dat daar een grotere steek bij los zit inderdaad. Meneer de psycholoog waait gewoon mee en boert daar goed van.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  maandag 4 september 2017 @ 14:30:05 #30
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173581992
quote:
14s.gif Op maandag 4 september 2017 14:18 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Geweldig. Ik denk dat daar een grotere steek bij los zit inderdaad. Meneer de psycholoog waait gewoon mee en boert daar goed van.
Suggereer je nou dat hij betaald wordt om dit soort dingen te schrijven?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_173582391
quote:
14s.gif Op maandag 4 september 2017 14:18 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Geweldig. Ik denk dat daar een grotere steek bij los zit inderdaad. Meneer de psycholoog waait gewoon mee en boert daar goed van.
Het is veel leuker om beroepsslachtoffers zoals jij te analyseren. ;)
Quod licet Iovi, non licet bovi
pi_173582428
quote:
14s.gif Op maandag 4 september 2017 14:18 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Geweldig. Ik denk dat daar een grotere steek bij los zit inderdaad. Meneer de psycholoog waait gewoon mee en boert daar goed van.
Miscchien kunnen we de gast uitnodigen met ons te komen praten.
Kunnen we 'm vragen waarom hj in fake terror verhaaltjes gelooft. :)
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_173582566
quote:
14s.gif Op maandag 4 september 2017 14:18 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Geweldig. Ik denk dat daar een grotere steek bij los zit inderdaad. Meneer de psycholoog waait gewoon mee en boert daar goed van.
_O-
pi_173583222
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 14:50 schreef ems. het volgende:

[..]

Het is veel leuker om beroepsslachtoffers zoals jij te analyseren. ;)
Or to analyse -edit- like you.:)

[ Bericht 1% gewijzigd door Lavenderr op 04-09-2017 16:11:12 ]
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_173583236
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 14:30 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Suggereer je nou dat hij betaald wordt om dit soort dingen te schrijven?
Waarschijnlijk ook betaald om op TV te gaan.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
  maandag 4 september 2017 @ 15:58:40 #36
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173583650
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 15:36 schreef Tingo het volgende:

[..]

Waarschijnlijk ook betaald om op TV te gaan.
Dat is natuurlijk ook een manier om er mee om te gaan. Persoon zegt iets wat niet bevalt, dus deze persoon moet wel onderdeel zijn van het complot.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  maandag 4 september 2017 @ 16:07:32 #37
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173583815
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 15:58 schreef ATuin-hek het volgende:

Dat is natuurlijk ook een manier om er mee om te gaan. Persoon zegt iets wat niet bevalt, dus deze persoon moet wel onderdeel zijn van het complot.
Textbook.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173583920
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 15:58 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dat is natuurlijk ook een manier om er mee om te gaan. Persoon zegt iets wat niet bevalt, dus deze persoon moet wel onderdeel zijn van het complot.
Zo gaat het al jaren :P Bezigheidstherapie voor het professionele slachtoffer 101.

Zie je ook buiten de intellectueel armoedige complotkringen trouwens. Trump is een mooi voorbeeld.
Quod licet Iovi, non licet bovi
pi_173584032
quote:
14s.gif Op maandag 4 september 2017 14:18 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Geweldig. Ik denk dat daar een grotere steek bij los zit inderdaad. Meneer de psycholoog waait gewoon mee en boert daar goed van.
Je suggereert dus dat er een steekje los zit bij complotdenkers...
pi_173584054
quote:
10s.gif Op maandag 4 september 2017 16:07 schreef Copycat het volgende:

[..]

Textbook.
Klopt, regel 2 van complotdenken: eenieder die zich tegen het complot uitspreekt is onderdeel van het complot
pi_173584652
Jullie dit al gezien? Dat is pas een kwalijk iets binnen de huidige BNW buiten Fok!

https://twitter.com/Nsdefect/status/904582967409987585

Vooral het gekonkel van NS maar ook nog eens de aantoonbaar niet kloppende informatie.

Edit:

Op Reddit is al uitgezocht en uitgelegd dat dit behoorlijk geavanceerde systemen zijn.

https://www.reddit.com/r/(...)_je_en_niet/dmjis6b/
pi_173586687
quote:
4s.gif Op maandag 4 september 2017 16:53 schreef ChrisCarter het volgende:
Jullie dit al gezien? Dat is pas een kwalijk iets binnen de huidige BNW buiten Fok!

https://twitter.com/Nsdefect/status/904582967409987585

Vooral het gekonkel van NS maar ook nog eens de aantoonbaar niet kloppende informatie.

Edit:

Op Reddit is al uitgezocht en uitgelegd dat dit behoorlijk geavanceerde systemen zijn.

https://www.reddit.com/r/(...)_je_en_niet/dmjis6b/
Het is een sensor en die telt alleen maar aantallen.
Volgens de NS-woordvoerder.
pi_173586924
Ze scannen veel meer, mocht het om het zelfde systeem gaan als de gene in dit bericht:

Hi. I am the original taker of the photo. There is a screen that normally shows peppes pizza advertisements in front of peppes pizza in Oslo S. The advertisements had crashed revealing what was running underneath the ads. As I approached the screen to take a picture, the screen began scrolling with my generic information - That I am young male (sorry my profile picture was misleading, not a woman), wearing glasses, where I was looking, and if I was smiling and how much I was smiling. The intention behind my original post on facebook was merely to point out that people may not know that these sort of demographics are being collected about them merely by approaching and looking at an advertisement. the camera was not, at a glance, evident. It was merely meant as informational, maybe to point out what we all know or suspect anyway, but just to put it out in the open. I believe the only intent behind the data collected is engagement and demographic statistics for better targeted advertisements
348r75u.jpg
https://www.reddit.com/r/norge/comments/67jox4/denne_krśsjede_skjermen_pŚ_peppespizza_viser_en/
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_173588422
quote:
1s.gif Op maandag 4 september 2017 19:09 schreef schommelstoel het volgende:
Ze scannen veel meer, mocht het om het zelfde systeem gaan als de gene in dit bericht:

Hi. I am the original taker of the photo. There is a screen that normally shows peppes pizza advertisements in front of peppes pizza in Oslo S. The advertisements had crashed revealing what was running underneath the ads. As I approached the screen to take a picture, the screen began scrolling with my generic information - That I am young male (sorry my profile picture was misleading, not a woman), wearing glasses, where I was looking, and if I was smiling and how much I was smiling. The intention behind my original post on facebook was merely to point out that people may not know that these sort of demographics are being collected about them merely by approaching and looking at an advertisement. the camera was not, at a glance, evident. It was merely meant as informational, maybe to point out what we all know or suspect anyway, but just to put it out in the open. I believe the only intent behind the data collected is engagement and demographic statistics for better targeted advertisements
[ afbeelding ]
https://www.reddit.com/r/norge/comments/67jox4/denne_krśsjede_skjermen_pŚ_peppespizza_viser_en/
Oh, dus ze kijken wel degelijk naar personen, niet netjes. Dat mag toch ook niet?
pi_173590750
quote:
7s.gif Op maandag 4 september 2017 13:21 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Dat kan en doen ze niet omdat je, in tegenstelling tot youtube-detectives, mensen niet enkel op basis van een kort clipje kunt analyseren.
Ik denk dat van gewone instinct kan je sommige oplichters, leugenaren etc. wel snel spotten.
'youtube detectives' heb je niet nodig maar ze zijn wel 'n handige bron voor veel, korte, verdachte, MSM interviews te zien....soms met grappige commentaren, interessante links/informatie etc.

Zou wel interessant zijn als een van de TV experts de waarheid 'n keer spreekt.

TV Terror expert: “Well as many people should know by now, the whole Islamist terror threat is complete and utter made-for-TV bullshit, promoted by our friends in the media.....”etc.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_173590814
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 13:38 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Je bent echt nijdig he? Het maakt je Nederlands wel bijna perfect ^O^
Nee, helemaal niet nijdig. Thanks.
Normaal kriijg ik gezeik van bepalde mensen hier als ik beide talen gebruiken dus voor mij maakt 't niet erg veel uit. Am sure some would complain if I used Swahili language skills as well.
Ik heb de 9/11 posts in 't Engels geschreven omdat ik de geduld en 'n beetje extra moeite niet heb om alles in 't Nederlands te schrijven.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_173590973
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 22:08 schreef Tingo het volgende:

[..]

Nee, helemaal niet nijdig. Thanks.
Normaal kriijg ik gezeik van bepalde mensen hier als ik beide talen gebruiken dus voor mij maakt 't niet erg veel uit. Am sure some would complain if I used Swahili language skills as well.
Ik heb de 9/11 posts in 't Engels geschreven omdat ik de geduld en 'n beetje extra moeite niet heb om alles in 't Nederlands te schrijven.
Ik begrijp best dat het niet makkelijk is als Nederlands je eerste taal niet is maar dit viel echt op omdat het bijna perfect was. Daarom dacht ik dat je kwaad was.
pi_173590979
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 15:58 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dat is natuurlijk ook een manier om er mee om te gaan. Persoon zegt iets wat niet bevalt, dus deze persoon moet wel onderdeel zijn van het complot.
Moet ook z'n brood verdienen toch? Niemand zegt dat 'ie in 't complot zit.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_173591129
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 22:13 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik begrijp best dat het niet makkelijk is als Nederlands je eerste taal niet is maar dit viel echt op omdat het bijna perfect was. Daarom dacht ik dat je kwaad was.
If I write a thousand sentences in Dutch, maybe the chances are that I just might write one correctly.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_173591179
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 22:18 schreef Tingo het volgende:

[..]

If I write a thousand sentences in Dutch, maybe the chances are that I just might write one correctly.
Precies.
Beter je best doen
pi_173591198
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 22:13 schreef Tingo het volgende:

[..]

Moet ook z'n brood verdienen toch? Niemand zegt dat 'ie in 't complot zit.
Beter lezen
  maandag 4 september 2017 @ 22:38:38 #52
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173591567
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 22:13 schreef Tingo het volgende:

[..]

Moet ook z'n brood verdienen toch? Niemand zegt dat 'ie in 't complot zit.
Daarom vroeg ik of iemand hem er voor betaalde om dit soort dingen te schrijven. Op zijn minst in dienst van de complot mastermind(s) dan.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_173592344
quote:
0s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 08:34 schreef LelijKnap het volgende:

[..]

Met 'natuurlijk ontstane complotten' bedoelde ik de complottheorieŽn die niet geÔntroduceerd zijn als middel van de psychopaten. Dus complotten die ontdekt ofwel bedacht zijn door de burger - degene die niet op de hoogte mocht zijn. Deze in tegenstelling tot de complottheorieŽn die aangeleverd zijn door de achterkamertjes-psychopaten die als doel hebben verwarring of/negatieve beeldvorming over de 'conspiracy theorists' (dank u CIA) te scheppen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ah ok, duidelijk.

quote:
Voor beide beweringen (mediapartij is wel of niet -volledig- gecontroleerd) is het moeilijk om zekerheid te verkrijgen. Ik greep in het bovenstaande stukje de uiterste tegenstellingen (wel vs niet gecontroleerd) aan om het punt te maken dat alle gevallen waar kunnen zijn. Hoe ik het zou classificeren: volledig onder controle; elke letter komt onder de neus van een redacteur met een meelezende schaduw achter z'n schouder. Niet onder volledige controle: de redacteur is vrij om te delen wat ie wilt. Geen enkele redacteur is in die zin natuurlijk volledig vrij, dus wellicht is het verstandiger om een onderscheid te maken tussen directe en indirecte controle.
Ik denk niet dat het nodig is om "een schaduw" zozeer op de redactie te hebben staan. Het meeste "nieuws" wordt toch aangeleverd door een van de grote persbureaus (die uiteraard onder strakke en makkelijke controle staan; het zijn er maar een paar en de "militaire" piramide maakt het makkelijk die te controleren).

Voor echte onderzoeksjournalistiek is, mocht de journalist het al willen, wat zeker in bepaalde gevallen zo is, sowieso noch tijd of geld, dus dat vervalt al snel. Dan zit een journalist ook nog in een bepaalde sociale groep die "complottheorieŽn" sowieso niet accepteert.

quote:
Mijn visie hierover: wanneer ik probeer te duiden in hoeverre een mediapartij 'onder controle staat' van een bep. partij (psychopaten met agenda x) ben ik afhankelijk van zelf te vinden verbanden en algemene gegevens. Een krant kan bv in bezit zijn van partij x (met kopstuk x). Dat is een gegeven. Het verband kan ik zien in de vorm en inhoud van de krant en hoe deze eventueel kan aansluiten bij de belangen van de bezittende partij. The Economist, als onderdeel van The Economist Group, is bv (deels in) bezit van Rothschild. Als zij een artikel uitgeven; 'Open borders would make the world 78 trillion richer'', zie ik dat in een bepaald licht (''Dit is blijkbaar waar Rothschild belang bij zou hebben.''). Ik vind daarin de confirmatie. Maar of al wat erin staat onder controle is geweest van kopstuk x, dat weet ik niet. Ik denk wel dat deze bv zodanig onder controle staat, dat niets van wat er instaat, in strijdt zal zijn met de belangen van het kopstuk. Zelfs de ogenschijnlijk tegenstrijdige (conflicterend met de belangen die ik eerder dacht te herkennen) artikelen. Dan vertel ik mijzelf; blijkbaar zie ik (nog) niet helemaal wat ze nastreven/'doen' (in de breedste zin). Wellicht is af en toe een stukje eerlijkheid meegeven een noodzakelijkheid om lezers te behouden; om jezelf als mediapartij te legitimeren.
Je stipt precies het probleem aan; hoe de massameida te doorgronden, wetende dat ze constant liegen. Een manier is om logica te bedrijven; wat kan waar zijn (fysica, chemie, etc.), hoe verhoudt A zich tot B, volgt X2 uit X1 (continuÔteit) of niet (meestal is dat het geval).

Zodra je meer en meer getraind bent in het zien van de verbanden, hoe beter en makkelijker je ze in nieuwe gevallen waarneemt. Zo is bijvoorbeeld de modus operandi bij de moderne "terror" hoaxes heel duidelijk en verloopt volgens een vrij vast stramien. Dezelfde onmogelijkheden, crisisacteurs en tegenstrijdigheden, aangevuld met numerologie (nooit een argument op zichzelf, wel een duidelijk kenmerk), kom je tegen in de grote en minder grote hoaxes.

Ken je Miles Mathis? Kan hem je erg aanraden; hij heeft heel veel oudere en minder bekende hoaxes uit de geschiedenis uit de doeken gedaan en zijn methodiek is erg nuttig om je in te trainen. Soms richt ie zich net iets teveel op de genealogieŽn, maar die kun je vaak overslaan als het teveel wordt.

quote:
Hoe staat het daarentegen met bv een partij als de De Correspondent? Ik denk dat zij redelijk vrij zijn van *externe* (dwz; die van een groepje psychopaten) controle. Dan kan je je wel afvragen; hebben zij ruimte gekregen omdat hun bias aansluit bij het gewenste van ...? Wat denk jij hierover? Zit er mogelijk sponsoring van bep. partijen achter die zodoende de bias vastnagelen?
Het lijkt in ieder geval een goed initiatief; crowdgefunde media. Nog steeds zal zo'n medium nooit de echte zaken blootleggen, simpelweg omdat ze dan compleet uitgehold worden door anderen; ridiculiseren is de eerste stap, als Wijnberg standvastig genoeg is dan gaat het verder tot financiŽle pressie en bedreigingen, maar vaak zijn dat soort stappen niet eens nodig.

Ik bedoel, zo'n medium gaat nooit het bestaan van kernwapens in twijfel trekken en zal die dus als "geaccepteerd feit" naar voren brengen in z'n stukken.

Het kan een verfrissend ander beeld op de zaken geven, maar voor echte onthullingen denk ik niet dat het de juiste plek is.

quote:
Juist, maar het gezamenlijk belang is alleen relevant zolang het 't individuele belang dient. Nu kan ik mij voorstellen dat de intelligentere psychopaat korte-termijn verlies kan tolereren door zich te binden aan het gezamenlijke belang, omdat hij bewust blijft dat hij daaruit zijn individuele belang kan behartigen, maar tot hoever is de individuele psychopaat te gaan; hoelang zal ie bv een mogelijk verlies (als ik me conformeer, dan kan ik niet...) tolereren teneinde het gezamenlijke belang?
Of is dat een valse, niet altijd terechte, tegenstelling? Is het in de regel zo dat conformeren aan het (een) grotere plan dichterbij het eigenbelang ligt dan het afwijken ervan? Dat kunnen we niet zien, en ik merk nu we het er over hebben, dat het me eigenlijk veel te ingewikkeld wordt met afwezigheid van concrete informatie over de ins en outs; de machtslagen en de verwevenheid ertussen.
Ik denk inderdaad niet dat er een tegenstelling is tussen eigen belang en gedeeld belang. Een psychopaat die denkt op een eilandje te kunnen functioneren zal het nooit ver schoppen. Om iets van eigen belang (in de zin van macht) te verkrijgen, is er geen andere mogelijkheid dan samen te werken. Psychopaten kunnen dan ook prima samenwerken, maar wel... met andere psychopaten.

quote:
Anyho, hoe intelligenter, hoe geduldiger en/of hoe breder zijn visie; hoe groter de bereidheid tot het conformeren aan een algemene/wederzijdse overeenkomst. Maar zit het in de bovenste lagen ook niet vol met ongetwijfeld temperamentvolle, en ook inderdaad minder intelligente psychopaten, die niet tot verder dan morgen kunnen kijken? Worden die er uitgefilterd? Tot hoeveel individuen kan het teruggebracht worden, als er spraken is van een langere termijnplan?
Ik denk dat de bovenlaag altijd verborgen blijft. De bekende machtigen (althans dat denken ze) op Aarde; de Rothschildjes, Rockenfellertjes, Marburgs, Kochs, Soros, Gates, Clintons, the-not-dead Kennedies, etc. etc. etc. zijn waarschijnlijk de meest machtige hand die wij mogen zien.

Maar daarachter bevindt zich nog een kleinere, machtigere hand, een die expres en altijd verborgen blijft. Daar ligt de echte macht in het poppenspel.

quote:
Om het kort te slaan; Ik baseerde m'n post voornamelijk op eerdere posts van jouw (of vnmlk mijn aannames daarover) die gaan over complotten die over generaties gaan - die gehoorzaamheid van vele lagen van en generaties aan psychopaten vereisen. Conformering aan vrij abstracte doelstellingen (bv Kalergi-plan), waarvan het resultaat in sommige gevallen zelfs pas na hun eigen bestaan bewerkstelligt zal zijn. Daarin zit, zo lijkt althans, een haast ideologische component. Ik vind het bestaan van theorieŽn die uitgaan van het bestaan van zulke doelen, moeilijk te rijmen met de uitleg die je erbij gegeven hebt; daar waar je stelt dat ideologie wel een rol kan spelen maar waarschijnlijk niet (want vooral een middel voor hen), daar waar je stelt dat zelfs geld geen rol (meer) speelt, daar waar je bevestigt dat samenwerken voornamelijk bestaat bij gratie van het eigenbelang dat er in zit, daar waar je stelt dat de verslaving aan manipulatie leidend is (=chaos). Ik vraag me terzijde af; is een psychopaat misschien wťl gevoelig voor groepsdenken (wij vs zij)? (Ik ben van familie x, elite groep y...). Stuurt dat wellicht mee in z'n psychotische en egoÔstische belangen? Dat die (ik en mijn groep) als het ware op elkaar liggen?
Maar dat is het; die families zijn al eeuwen aan de macht. Die beschermen hun imperia natuurlijk heel erg. Daarom worden die nieuwe generaties daar ook helemaal in getraind; zij die daarin opgroeien, gaan daarin mee. Meestal "vrijwillig" (in hoeverre je jarenlange indoctrinatie en vorming vrijwillig kan noemen) en zoniet, worden ze of stilletjes verstoten of toch overtuigd mee te doen, al dan niet met dreigementen. Daarom is de veronderstelling dat er zogenaamde pedonetwerken heersen binnen die Elites helemaal niet zo gek. Het is de meest vreselijke, maar wel meest "ideale" manier om kinderen aan je te binden. Net als het vreselijke besnijdenis, dat wordt gedaan met het idee; "I own you now". Dat dat Pizzagate dan een toneelstukje is, dat door media gepromoot wordt en dan ook weer aangevallen (de controlled opposition-maniertjes), maakt natuurlijk niet dat die methodes en vuile spelletjes er niet heersen. Het is een logisch uitvloeisel van psychopathie.

quote:
Ik vraag me op het moment vooral een hoop af. Benaderen Chinese elites de dingen hetzelfde als de westerse bv? Of is dat echt per definitie een onzinnig onderscheid? Worden ze niet verdeeld op daar waar ze vandaan komen? Kan het niet zo zijn dat nationale belangen (of het degelijk functioneren van een land) verworven zijn met die van elites die daaruit hun macht/geld halen? Kan een elitegroep daarom niet aansturen op een 'echte' oorlog; dus echt in de zin dat het niet slechts een oorlog is om er 'extra' winst uit te halen, maar om (financieel) 'te overleven'. Dat het dus ook mťťr dan een spelletje kan zijn.
Ik denk dat die nationalistische verschillen voor de bŁhne (ons, het vee) zijn. Over het algemeen. Transnationale, transreligieuze, transgeneratie, transras, transgeslacht, etc. belangen zijn prima te verdedigen. Natuurlijk zal elke Elite een bepaalde invloed vanuit die cultuur meekrijgen, zo zullen Chinese Elites anders handelen dan Westerse of Afrikaanse, maar het geforceerde "Rusland is slecht, kijk maar naar Poetin en het Westen is ok" verhaaltje is dikke onzin.

Kijk naar de Koude "Oorlog" (en wat eruit gevloeid is); de Sovjets en de VSAmerikanen gingen gewoon met elkaar naar bed, speelden een poppenspel met de niet-bestaande "Space Race" en ondertussen een agressief poppenspel met de net zo niet-bestaande "kernwapenwedloop".

Uiteindelijk heeft de Chinese of Russische psychopaat veul meer gemeen met de Westerse psychopaat dan met de Chinese/Russische niet-psychopaat (dat als vee gezien wordt).

Daarom ook probeert men die scheiding erin te rammen; dat het "wij tegen de Chinezen/Russen" is. Nee, het is wij, normale, niet-psychopate eeuwenlang door elites uitgezogen Russen/Chinezen/Westerlingen/Afrikanen tegen de abnormale, psychopate uitbuiters, van welk vlaggetje, religietje, rasje, kleurtje, geslachtje, ideologietje dan ook.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173592518
Hoe je met heel veel woorden echt helemaal niks kan zeggen. Best knap.
pi_173593064
Ja, mooi hŤ 😀
De tijden van Anarchiel herleven hier 😎
pi_173594136
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 20:23 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Oh, dus ze kijken wel degelijk naar personen, niet netjes. Dat mag toch ook niet?
met kenteken mag ook niet langer dan X dagen en toch doen ze het.

http://m.telegraaf.nl/dft(...)us-onterecht-bewaard
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  dinsdag 5 september 2017 @ 07:20:24 #57
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173594145
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 23:34 schreef ChrisCarter het volgende:
Hoe je met heel veel woorden echt helemaal niks kan zeggen. Best knap.
Ouch.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173595146
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 22:38 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Daarom vroeg ik of iemand hem er voor betaalde om dit soort dingen te schrijven. Op zijn minst in dienst van de complot mastermind(s) dan.
Mensen zijn betaald om heel veel dingen te schrijven en zeggen.dat niet waar zijn.
Er zijn ook heel veel mensen die weten heel goed dat bepaalde 'aanvallen' bvb kloppen niet, maar durven niet te veel over te zeggen. Reputations, careers, jobs,relationships enz. are on the line.
Daarom zijn er niet veel klokkenluiders.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
  dinsdag 5 september 2017 @ 09:54:29 #59
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173595230
De beste man is op het onderwerp gepromoveerd en wordt daarom om zijn onderbouwde mening gevraagd.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173595703
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 23:34 schreef ChrisCarter het volgende:
Hoe je met heel veel woorden echt helemaal niks kan zeggen. Best knap.
Plus vele herhalingen uit eerdere posts.
  dinsdag 5 september 2017 @ 10:35:54 #61
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173595917
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 09:45 schreef Tingo het volgende:

[..]

Mensen zijn betaald om heel veel dingen te schrijven en zeggen.dat niet waar zijn.

Er zijn ook heel veel mensen die weten heel goed dat bepaalde 'aanvallen' bvb kloppen niet, maar durven niet te veel over te zeggen. Reputations, careers, jobs,relationships enz. are on the line.
Daarom zijn er niet veel klokkenluiders.
zoals mata hierboven?
Krijgt hij geld voor dat stukje text?
Pope John Paul II shot first!!!
  dinsdag 5 september 2017 @ 12:11:56 #62
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173597868
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:35 schreef theguyver het volgende:

[..]

zoals mata hierboven?
Krijgt hij geld voor dat stukje text?
Kun je dat niet beter aan de persoon zelf vragen?
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  dinsdag 5 september 2017 @ 12:15:25 #63
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173597928
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 12:11 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Kun je dat niet beter aan de persoon zelf vragen?
Ik maak de bewering niet!
Wou dat ik betaald kreeg per post hier :)
Pope John Paul II shot first!!!
pi_173598701
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 12:11 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Kun je dat niet beter aan de persoon zelf vragen?
Zeg ik ook. Slaat nergens op.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_173598788
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 12:11 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Kun je dat niet beter aan de persoon zelf vragen?
Nee, duh. Gewoon ervan uit gaan dat iemand betaald krijgt om een andere mening te hebben dan jij. Zo kan je lekker alle nieuws, media en opinies wegzetten als propaganda of leugens zonder dat je daarvoor daadwerkelijk bewijs hoeft te hebben.

Zo werkt het toch? :)

Edit: Oh, behalve het nieuws/media en de opinies waar je het mee eens bent. Die zijn oprecht, eerlijk, feitelijk en hoeven niet gecontroleerd te worden. 8-)

[ Bericht 7% gewijzigd door ems. op 05-09-2017 13:32:17 ]
Quod licet Iovi, non licet bovi
  dinsdag 5 september 2017 @ 18:47:16 #66
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_173605701
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 21:54 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Jij bent behoorlijk bijbelvast Manke.
yup :D

allemaal door en na die gekke dingen 8 jaar geleden :P
pi_173605950
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:47 schreef Manke het volgende:

[..]

yup :D

allemaal door en na die gekke dingen 8 jaar geleden :P
Staan heel mooie teksten in. Vooral in Mattheus vind ik. En in Openbaringen. Dat laatste sluit ook aardig aan op de tijd waarin we nu leven.
pi_173614238
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 10:35 schreef theguyver het volgende:

[..]

zoals mata hierboven?
Krijgt hij geld voor dat stukje text?
dat artikeltje over vaccins en geld besparen in Afrika bijvoorbeeld
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_173614252
Cool Harvey was gestuurd en geintensifeerd.

http://www.wakingtimes.co(...)rvey-amplify-impact/

Geoengineering en cloudseeding
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 6 september 2017 @ 07:45:50 #70
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173614265
Uiteraard.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  woensdag 6 september 2017 @ 07:51:21 #71
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173614298
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 07:43 schreef Lambiekje het volgende:
Cool Harvey was gestuurd en geintensifeerd.

http://www.wakingtimes.co(...)rvey-amplify-impact/

Geoengineering en cloudseeding
Niets nieuws aan de horizon, al die hurricanes en floods komen echt niet door global warming.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173614512
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 07:51 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Niets nieuws aan de horizon, al die hurricanes en floods komen echt niet door global warming.
Klopt, die weerfenomenen bestaan al heel lang, is gewoon de natuur.
  woensdag 6 september 2017 @ 08:51:11 #73
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173614778
Niks is gewoon het is man made.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173614797
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 08:51 schreef controlaltdelete het volgende:
Niks is gewoon het is man made.
...

Je weet dat weerfenomenen als orkanen en overstromingen al voorkomen sinds mensen geschiedenis schriftelijk hebben vastgelegd? Het is niets iets van de afgelopen decennia he....
  woensdag 6 september 2017 @ 09:26:11 #75
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173615188
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 07:43 schreef Lambiekje het volgende:
Cool Harvey was gestuurd en geintensifeerd.

http://www.wakingtimes.co(...)rvey-amplify-impact/

Geoengineering en cloudseeding
En dat vind je cool?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_173615506
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 08:51 schreef controlaltdelete het volgende:
Niks is gewoon het is man made.
Je doelt nu op die orkaan?
Of in het algemeen?
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_173616549
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 07:51 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Niets nieuws aan de horizon, al die hurricanes en floods komen echt niet door global warming.
Klopt.

Maar ook niet door "geo-engineering", dat is net zo goed controlled opp onzinnige grootspraak.

Moeder Natuur is veel groter en sterker dan wij. O+
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173616744
quote:
12s.gif Op woensdag 6 september 2017 10:47 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Klopt.

Maar ook niet door "geo-engineering", dat is net zo goed controlled opp onzinnige grootspraak.

Moeder Natuur is veel groter en sterker dan wij. O+
Ben het met je eens :o Dat is scary oO<
pi_173616912
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 08:51 schreef controlaltdelete het volgende:
Niks is gewoon het is man made.
:')
Quod licet Iovi, non licet bovi
pi_173617195
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 08:21 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Klopt, die weerfenomenen bestaan al heel lang, is gewoon de natuur.
Lees je wel wat 1 dag voor Harvey aan land kwam is gedaan.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_173617236
quote:
12s.gif Op woensdag 6 september 2017 10:47 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Klopt.

Maar ook niet door "geo-engineering", dat is net zo goed controlled opp onzinnige grootspraak.

Moeder Natuur is veel groter en sterker dan wij. O+
Klopt.

Maar een storm intensiferen, en deels sturen doen we wel.

Niemand heeft artikel gelezen.?
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_173617295
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 11:25 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Lees je wel wat 1 dag voor Harvey aan land kwam is gedaan.
Die site vol popups en andere opgedrongen spam heb ik wel gelezen ja maar het is 0% verifieerbaar dat het document echt is. Bovendien is cloud seeding geen geheim en heeft het geen sterkere orkanen tot gevolg. Lees zelf maar eerst eens wat cloud seeding voor doel heeft.
pi_173617512
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 11:28 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Klopt.

Maar een storm intensiferen, en deels sturen doen we wel.

Nope...
pi_173617571
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 08:52 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

...

Je weet dat weerfenomenen als orkanen en overstromingen al voorkomen sinds mensen geschiedenis schriftelijk hebben vastgelegd? Het is niets iets van de afgelopen decennia he....
Kun je nagaan hoelang de mens al aan geoŽngineering doet :P
  woensdag 6 september 2017 @ 11:46:34 #85
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173617604
quote:
12s.gif Op woensdag 6 september 2017 10:47 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Klopt.

Maar ook niet door "geo-engineering", dat is net zo goed controlled opp onzinnige grootspraak.

Moeder Natuur is veel groter en sterker dan wij. O+
Daar denk ik toch anders over. Moeder Natuur naar de hand kunnen zetten of een handje kunnen helpen daar is men al langer mee bezig dan vandaag.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173617617
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 11:46 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Daar denk ik toch anders over. Moeder Natuur naar de hand kunnen zetten of een handje kunnen helpen daar is men al langer mee bezig dan vandaag.
Dat hep gestaan op facebook.
Quod licet Iovi, non licet bovi
  woensdag 6 september 2017 @ 13:25:27 #87
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173619318
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 11:46 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Daar denk ik toch anders over. Moeder Natuur naar de hand kunnen zetten of een handje kunnen helpen daar is men al langer mee bezig dan vandaag.
Dat kan maar 1 ding betekenen Ororo Munroe is on her period!! :Y

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pope John Paul II shot first!!!
pi_173620670
Men kan proberen de natuur naar de hand te zetten maar dat gaat nooit lukken. De natuur gaat haar (zijn) eigen gang en daar kunnen we niets maar dan ook niets tegen of aan doen.
pi_173622224
De natuur bestaat in feite niet.
  woensdag 6 september 2017 @ 16:06:52 #90
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173622254
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 14:43 schreef Lavenderr het volgende:
Men kan proberen de natuur naar de hand te zetten maar dat gaat nooit lukken. De natuur gaat haar (zijn) eigen gang en daar kunnen we niets maar dan ook niets tegen of aan doen.
Ik neem aan dat je weer bedoeld, want de natuur kunnen we heel goed vernaggelen!

En ook het weer kunnen we IETS beinvloeden, al kost het bakken met geld.
https://motherboard.vice.(...)weer-kunnen-bepalen-

Een orkaan creŽren gaat te ver!
Pope John Paul II shot first!!!
pi_173622650
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 16:06 schreef theguyver het volgende:

[..]

Ik neem aan dat je weer bedoeld, want de natuur kunnen we heel goed vernaggelen!

En ook het weer kunnen we IETS beinvloeden, al kost het bakken met geld.
https://motherboard.vice.(...)weer-kunnen-bepalen-

Een orkaan creŽren gaat te ver!
Het weer valt mi onder natuur. Natuurkrachten.
pi_173624235
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 16:33 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Het weer valt mi onder natuur. Natuurkrachten.
Feitelijk valt alles er onder, ook wij. Daarom bestaat 'De natuur' niet.
pi_173624567
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 17:51 schreef Wantie het volgende:

[..]

Feitelijk valt alles er onder, ook wij. Daarom bestaat 'De natuur' niet.
Vandaag een column van Leon de Winter in de Telegraaf over het klimaat en met name de klimaatdiscussie. Ik citeer een stukje:
'Het intrigerende is dat de progressieve afkeer van klimaatdiscussies past in het concept van de sociale constructies. De vraag of de huidige klimaatverandering ook natuurlijke oorzaken heeft, kan niet worden gesteld aangezien de heersende narratieve luidt dat mensen schuldig zijn aan het stijgen van de zeespiegel en het smelten van de ijskappen. Dat smelten en opvriezen bewegingen zijn die al honderden miljoenen jaren voorkomen, mag in deze discussie niet voorkomen. Natuurlijke en en cyclische fenomenen verdwijnen onder de opvatting dat de mens het klimaat naar de hand kan zetten:wij kunnen de atmosfeer en de oceanen opwarmen maar ook laten afkoelen, zeggen de heersende narratives'.

Zit mobiel dus kan niet zo snel een linkje plaatsen. Zal dat later doen.
pi_173628048
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 18:11 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Vandaag een column van Leon de Winter in de Telegraaf over het klimaat en met name de klimaatdiscussie. Ik citeer een stukje:
'Het intrigerende is dat de progressieve afkeer van klimaatdiscussies past in het concept van de sociale constructies. De vraag of de huidige klimaatverandering ook natuurlijke oorzaken heeft, kan niet worden gesteld aangezien de heersende narratieve luidt dat mensen schuldig zijn aan het stijgen van de zeespiegel en het smelten van de ijskappen. Dat smelten en opvriezen bewegingen zijn die al honderden miljoenen jaren voorkomen, mag in deze discussie niet voorkomen. Natuurlijke en en cyclische fenomenen verdwijnen onder de opvatting dat de mens het klimaat naar de hand kan zetten:wij kunnen de atmosfeer en de oceanen opwarmen maar ook laten afkoelen, zeggen de heersende narratives'.

Zit mobiel dus kan niet zo snel een linkje plaatsen. Zal dat later doen.
Mooi stukkie.
Probleem met 'de natuur' is dat wij ons als mens los zien van onze omgeving, zelfs onze planeet. Alsof we van buiten af zijn gekomen en hier te gast zijn. Alles wat om ons heen gebeurt is natuurlijk, tenzij we daar zelf een hand in hebben gehad, dan is het onnatuurlijk of kunstmatig.
En op zich is dat natuurlijk onzin. Elk levend wezen op aarde is in meer of mindere mate bepalend voor hoe ons klimaat er uit ziet en zich gedraagt en ook factoren veroorzaakt door de planeet zelf en externe factoren zijn van invloed.
Wij als mens denken dat we hier sturing aan kunnen geven door de impact die wij hebben in het geheel aan te passen. En dan is inderdaad de vraag interessant hoe groot die impact nu werkelijk is. De algehele consensus is dat we inderdaad door onze impact te verminderen we er voor kunnen zorgen dat het klimaat binnen de parameters blijft waarbinnen het leefbaar voor ons zelf is. En men vindt dat we 'better safe than sorry' kunnen zijn in dit geval.
Daarom wordt elke discussie over de werkelijke impact van de mens de mond gesnoerd.
pi_173630511
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 11:47 schreef ems. het volgende:

[..]

Dat hep gestaan op facebook.
wat doe je hier
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_173630600
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 14:43 schreef Lavenderr het volgende:
Men kan proberen de natuur naar de hand te zetten maar dat gaat nooit lukken. De natuur gaat haar (zijn) eigen gang en daar kunnen we niets maar dan ook niets tegen of aan doen.
Dat is weer zo naief om te denken.


The Role Of Aluminum In Changing Human Biology To Accept The Ionized Atmosphere We Live In

Part 1
http://www.activistpost.c(...)e-live-vaccines.html

Part 2
http://www.activistpost.c(...)hemtrails-haarp.html

Part 3
http://www.activistpost.c(...)oles-technology.html
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_173630616
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 16:06 schreef theguyver het volgende:

[..]

Ik neem aan dat je weer bedoeld, want de natuur kunnen we heel goed vernaggelen!

En ook het weer kunnen we IETS beinvloeden, al kost het bakken met geld.
https://motherboard.vice.(...)weer-kunnen-bepalen-

Een orkaan creŽren gaat te ver!
niet creŽren. Besturen en intensiferen
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_173630668
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 22:42 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Dat is weer zo naief om te denken.


The Role Of Aluminum In Changing Human Biology To Accept The Ionized Atmosphere We Live In

Part 1
http://www.activistpost.c(...)e-live-vaccines.html

Part 2
http://www.activistpost.c(...)hemtrails-haarp.html

Part 3
http://www.activistpost.c(...)oles-technology.html
Inderdaad vrij naÔef om dat soort berichten als zoete koek te slikken...
pi_173630687
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 22:42 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

niet creŽren. Besturen en intensiferen
Kortom, je begreep de reactie niet...
pi_173630821
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 20:39 schreef Wantie het volgende:

[..]

Mooi stukkie.
Probleem met 'de natuur' is dat wij ons als mens los zien van onze omgeving, zelfs onze planeet. Alsof we van buiten af zijn gekomen en hier te gast zijn. Alles wat om ons heen gebeurt is natuurlijk, tenzij we daar zelf een hand in hebben gehad, dan is het onnatuurlijk of kunstmatig.
En op zich is dat natuurlijk onzin. Elk levend wezen op aarde is in meer of mindere mate bepalend voor hoe ons klimaat er uit ziet en zich gedraagt en ook factoren veroorzaakt door de planeet zelf en externe factoren zijn van invloed.
Wij als mens denken dat we hier sturing aan kunnen geven door de impact die wij hebben in het geheel aan te passen. En dan is inderdaad de vraag interessant hoe groot die impact nu werkelijk is. De algehele consensus is dat we inderdaad door onze impact te verminderen we er voor kunnen zorgen dat het klimaat binnen de parameters blijft waarbinnen het leefbaar voor ons zelf is. En men vindt dat we 'better safe than sorry' kunnen zijn in dit geval.
Daarom wordt elke discussie over de werkelijke impact van de mens de mond gesnoerd.
Met dat zogenaamde beleid wordt alles in vernieling geholpen.

En er wordt bespottelijk belastingen gegeven.

Co2 en klimaatverandering is volslagen bullshit
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 6 september 2017 @ 23:11:06 #101
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173631137
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 22:42 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

niet creŽren. Besturen en intensiferen
Kan je vast aantonen.

En nou niet je iphone cloud er bij pakken :P

2.jpg.CROP.article920-large.jpg

er is niet geknoeid met de foto dit is een echte wolk, door Berndnaut Smilde
Pope John Paul II shot first!!!
pi_173631955
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 22:52 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Met dat zogenaamde beleid wordt alles in vernieling geholpen.

En er wordt bespottelijk belastingen gegeven.

Co2 en klimaatverandering is volslagen bullshit
Weer een lege reactie...
Slaapverwekkend
  donderdag 7 september 2017 @ 11:34:43 #103
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173635884
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 22:52 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Met dat zogenaamde beleid wordt alles in vernieling geholpen.

En er wordt bespottelijk belastingen gegeven.

Co2 en klimaatverandering is volslagen bullshit
'Orkaan Irma is linkse samenzwering'
:)
Pope John Paul II shot first!!!
pi_173636861
Voor mensen die geinteresseerd zijn

Bestseller van dinesh d'souza:

The Big Lie: Exposing the Nazi Roots of the American Left

"The explosive new book from Dinesh D'Souza, author of the #1 New York Times bestsellers Hillary's America, America, and Obama's America."

https://www.amazon.com/Bi(...)erican/dp/1621573486

pi_173637356
quote:
1s.gif Op donderdag 7 september 2017 12:33 schreef Szikha2 het volgende:
Voor mensen die geinteresseerd zijn

Bestseller van dinesh d'souza:

The Big Lie: Exposing the Nazi Roots of the American Left

"The explosive new book from Dinesh D'Souza, author of the #1 New York Times bestsellers Hillary's America, America, and Obama's America."

https://www.amazon.com/Bi(...)erican/dp/1621573486

quote:
Hitler coined the term "the big lie" to describe a lie that "the great masses of the people" will fall for precisely because of how bold and monstrous the lie is.
Dat was Goebels, en die gebruikte die uitdrukking tegen de Joden.
Dat kenmerkt wel een beetje de toon van dit boek.
pi_173637571
quote:
0s.gif Op donderdag 7 september 2017 13:05 schreef Wantie het volgende:

[..]


[..]

Dat was Goebels, en die gebruikte die uitdrukking tegen de Joden.
Dat kenmerkt wel een beetje de toon van dit boek.
Dat zeg je op basis van die enkele uitspraak of heb je het boek ook gelezen?
  donderdag 7 september 2017 @ 13:24:52 #107
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173637689
quote:
1s.gif Op donderdag 7 september 2017 12:33 schreef Szikha2 het volgende:
Voor mensen die geinteresseerd zijn

Bestseller van dinesh d'souza:

The Big Lie: Exposing the Nazi Roots of the American Left

"The explosive new book from Dinesh D'Souza, author of the #1 New York Times bestsellers Hillary's America, America, and Obama's America."

https://www.amazon.com/Bi(...)erican/dp/1621573486

Zal vast geen republikein zijn.. :7
Pope John Paul II shot first!!!
  donderdag 7 september 2017 @ 13:32:27 #108
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173637841
quote:
1s.gif Op donderdag 7 september 2017 13:18 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Dat zeg je op basis van die enkele uitspraak of heb je het boek ook gelezen?
Hitler gebruikte het in Mein Kampf en Goebels gebruikte deze uitspraak heel wat jaren later.
https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Grote_Leugen
Pope John Paul II shot first!!!
pi_173649528
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_173649704
quote:
0s.gif Op donderdag 7 september 2017 13:32 schreef theguyver het volgende:

[..]

Hitler gebruikte het in Mein Kampf en Goebels gebruikte deze uitspraak heel wat jaren later.
https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Grote_Leugen
Ah, ik meende dat het andersom was.
pi_173649753
quote:
Jaja, St. Maarten ligt zeker helemaal niet puin, allemaal propaganda. :')
pi_173649805
quote:
1s.gif Op donderdag 7 september 2017 13:18 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Dat zeg je op basis van die enkele uitspraak of heb je het boek ook gelezen?
Nee, ik baseer het op de samenvatting van het boek, waar ik dan dat citaat uit heb gepikt.
  donderdag 7 september 2017 @ 23:22:54 #113
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173649826
quote:
Je kon heel het gedoe volgen via prive live stream he!
En nee, hij gaat niet richting NY, dan moet ie HEEL erg afwijken van zijn huidige pad, eerst weer terug de oceaan op en met boogje om het vaste land heen naar NY, kans 0,00000000000000000001%
http://www.nu.nl/152762/v(...)-af-gaat-leggen.html

De klere wat een samenhang van onzin in dat stukje en jij gelooft dat??? (niburu)
Pope John Paul II shot first!!!
pi_173650400
quote:
12s.gif Op donderdag 7 september 2017 23:47 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ik heb die D'Souza eerder gehoord, in interviews met Molyneux.

Hij spreekt een hoop waarheid, maar midirect op hetzelfde moment ook veel. Typische "limited hangout".


Ja, precies, alles is nep.
Gelukkig hebben we jouw wijsheid
Tenzij jij natuurlijk ook maar een faÁade bent die de waarheid voor ons verhult...

[ Bericht 20% gewijzigd door Lavenderr op 08-09-2017 09:02:14 ]
pi_173651713
quote:
0s.gif Op donderdag 7 september 2017 23:22 schreef theguyver het volgende:

[..]

Je kon heel het gedoe volgen via prive live stream he!
En nee, hij gaat niet richting NY, dan moet ie HEEL erg afwijken van zijn huidige pad, eerst weer terug de oceaan op en met boogje om het vaste land heen naar NY, kans 0,00000000000000000001%
http://www.nu.nl/152762/v(...)-af-gaat-leggen.html

De klere wat een samenhang van onzin in dat stukje en jij gelooft dat??? (niburu)

Nee.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_173651736
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 september 2017 07:34 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Nee.
Waarom post je het dan? Nota bene zonder enige uitleg, zoals we van je gewend zijn.
pi_173651751
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 07:38 schreef illusions het volgende:

[..]

Waarom post je het dan? Nota bene zonder enige uitleg, zoals we van je gewend zijn.
ging meer om de gekozen naam irma
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_173651791
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 september 2017 07:41 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

ging meer om de gekozen naam irma
En wat is daarmee? Je weet hoe deze namen gekozen worden, neem ik aan?
pi_173652210
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 07:47 schreef illusions het volgende:

[..]

En wat is daarmee? Je weet hoe deze namen gekozen worden, neem ik aan?
Nee, dat ze juist Irma kozen maakt het heel verdacht. Dan moet de orkaan wel nep zijn.
Het was anders geweest als de orkaan Sophie genoemd werd...
pi_173652280
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 september 2017 07:41 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

ging meer om de gekozen naam irma
Die doet denken aan Grese.

In 1936, her mother committed suicide by drinking hydrochloric acid after discovering that Alfred had had an affair with a local pub owner's daughter.

(wiki)

The stuff they want us to believe! _O-
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173652324
quote:
15s.gif Op vrijdag 8 september 2017 08:38 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Die doet denken aan Grese.

In 1936, her mother committed suicide by drinking hydrochloric acid after discovering that Alfred had had an affair with a local pub owner's daughter.

(wiki)

The stuff they want us to believe! _O-
Orkanen zijn ook al fake ja?

Matige troll dit weer.
pi_173652327
quote:
15s.gif Op vrijdag 8 september 2017 08:38 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Die doet denken aan Grese.

In 1936, her mother committed suicide by drinking hydrochloric acid after discovering that Alfred had had an affair with a local pub owner's daughter.

(wiki)

The stuff they want us to believe! _O-
:')
pi_173652331
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 september 2017 08:31 schreef Wantie het volgende:

[..]

Nee, dat ze juist Irma kozen maakt het heel verdacht. Dan moet de orkaan wel nep zijn.
Het was anders geweest als de orkaan Sophie genoemd werd...
De namen zijn gewoon op alfabetische volgorde. Harvey, Irma, ...
pi_173652462
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 08:45 schreef illusions het volgende:

[..]

Waar heb je het over gast? Je spreekt in raadseltjes, en je onderbouwt geen reet. Je ontkent intussen zwaartekracht, Apollo, ISS, etc. en het slaat allemaal helemaal nergens op wat je uitkraamt, kaliber Biek.
pi_173652494
Dit ook:

The usage of the name "Don" in July garnered some negative attention relating to United States President Donald Trump. Max Mayfield, former director of the National Hurricane Center, clarified that the name had no relation to Trump and was chosen in 2006 as a replacement for Dennis. Regardless, some outlets such as the Associated Press "poked fun" at the name and Trump.

Oh ja, en Dennis Rodman en The Menace mogen wel "beledigd" worden met een hurricane-naam?

De AP weer met hun insider theateroptreden. Matig, wel.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173652516
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 september 2017 08:53 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Dit ook:

The usage of the name "Don" in July garnered some negative attention relating to United States President Donald Trump. Max Mayfield, former director of the National Hurricane Center, clarified that the name had no relation to Trump and was chosen in 2006 as a replacement for Dennis. Regardless, some outlets such as the Associated Press "poked fun" at the name and Trump.

Oh ja, en Dennis Rodman en The Menace mogen wel "beledigd" worden met een hurricane-naam?

De AP weer met hun insider theateroptreden. Matig, wel.
Matig ja, jouw gebazel. :D
pi_173652593
Meer dan 70 miljard dollar schade door Harvey. Wow, wie gaat dat betalen, oh ja, we, the sheeple.

Die hurricanes zijn natuurlijk gewoon echt (net als zwaartekracht levensecht is, en juist dat de barriŤre vormt voor ruimtevaart, ooit), maar die bedragen van schades daar kan makkelijk mee gespeeld worden.

En natuurlijk het eeuwige riedeltje van de Global Warming, oh nee, "Climate Change", want het warmt niet meer op... :')
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  vrijdag 8 september 2017 @ 09:00:01 #128
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173652605
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 08:55 schreef illusions het volgende:

Matig ja, jouw gebazel. :D
Het is zeker weer witte neuzentijd in Colombia.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173652961
quote:
15s.gif Op vrijdag 8 september 2017 08:59 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Meer dan 70 miljard dollar schade door Harvey. Wow, wie gaat dat betalen, oh ja, we, the sheeple.
Nee, de storm heeft nooit plaatsgevonden.

quote:
Die hurricanes zijn natuurlijk gewoon echt (net als zwaartekracht levensecht is, en juist dat de barriŤre vormt voor ruimtevaart, ooit),
Er is geen enkel bewijs voor zwaartekracht. Je bent er dus ingetrapt.

quote:
maar die bedragen van schades daar kan makkelijk mee gespeeld worden.
Klopt, zo'n hoax opzetten kost hooguit een paar honderd euro...
quote:
En natuurlijk het eeuwige riedeltje van de Global Warming, oh nee, "Climate Change", want het warmt niet meer op... :')
Precies, het was deze zomer weer een stuk kouder dan de vorige...
pi_173653005
quote:
15s.gif Op vrijdag 8 september 2017 08:38 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Die doet denken aan Grese.

In 1936, her mother committed suicide by drinking hydrochloric acid after discovering that Alfred had had an affair with a local pub owner's daughter.

(wiki)

The stuff they want us to believe! _O-
Orkaan Alfred was ook een overduidelijke hoax. Daarom hoor je er niemand meer over...
  vrijdag 8 september 2017 @ 10:33:25 #131
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173654432
quote:
15s.gif Op vrijdag 8 september 2017 08:59 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Meer dan 70 miljard dollar schade door Harvey. Wow, wie gaat dat betalen, oh ja, we, the sheeple.

Die hurricanes zijn natuurlijk gewoon echt (net als zwaartekracht levensecht is, en juist dat de barriŤre vormt voor ruimtevaart, ooit), maar die bedragen van schades daar kan makkelijk mee gespeeld worden.

En natuurlijk het eeuwige riedeltje van de Global Warming, oh nee, "Climate Change", want het warmt niet meer op... :')
Het gaat ook weer richting kerst. Kunnen ze met de pet rond tegen die tijd, celebs doen een huilliedje en moet er opgehaald worden.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  vrijdag 8 september 2017 @ 10:53:53 #132
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173654864
quote:
15s.gif Op vrijdag 8 september 2017 08:59 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Meer dan 70 miljard dollar schade door Harvey. Wow, wie gaat dat betalen, oh ja, we, the sheeple.

Die hurricanes zijn natuurlijk gewoon echt (net als zwaartekracht levensecht is, en juist dat de barriŤre vormt voor ruimtevaart, ooit), maar die bedragen van schades daar kan makkelijk mee gespeeld worden.

En natuurlijk het eeuwige riedeltje van de Global Warming, oh nee, "Climate Change", want het warmt niet meer op... :')
Hoe vormt zwaartekracht de barriŤre voor ruimtevaart?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_173655839
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 10:33 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Het gaat ook weer richting kerst. Kunnen ze met de pet rond tegen die tijd, celebs doen een huilliedje en moet er opgehaald worden.
Ja, precies.
Ondertussen is er niets aan de hand. Al die burgers in de getroffen gebieden zitten dan lachend voor de tv, kijkend hoe wij er weer intrappen en ons geld overmaken.
Blij dat jij dat doorziet en de moeite neemt om ons daarvan in kennis te stellen.
pi_173655880
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 september 2017 12:06 schreef Wantie het volgende:

[..]

Al die burgers in de getroffen gebieden zitten dan lachend voor de tv, kijkend hoe wij er weer intrappen en ons geld overmaken.
Beetje in 4K op een Curved LED je eigen inzamelingsactie volgen. Niks mis mee.
wooblabalurg
pi_173655935
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 september 2017 12:09 schreef Baconbus het volgende:

[..]

Beetje in 4K op een Curved LED je eigen inzamelingsactie volgen. Niks mis mee.
Pcies, lekker in het zonnetje in Bangladesh, terwijl die domme Hollanders denken dat er een watersnoodramp is.
Op naar je tweede auto!!!
Goddank heeft CAD me daarvoor behoedt...
pi_173656244
NASA Cloud machine


Alleen jammer dat arrogante lul Jeremy Clarkson erbij is.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
  vrijdag 8 september 2017 @ 12:51:23 #137
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173656498
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 12:36 schreef Tingo het volgende:
NASA Cloud machine


Alleen jammer dat arrogante lul Jeremy Clarkson erbij is.
Dat rare geluid was van straten makers, plus even die machine verplaatsen, doen we zo even

En mooie machine!
Ze maken wolkjes, met een beetje regen.. awesome!!
Wat was Clarckson nog een broekje, hoe oud is dit filmpje +- 20 jaar geleden?
Pope John Paul II shot first!!!
pi_173657153
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 12:36 schreef Tingo het volgende:
NASA Cloud machine


Alleen jammer dat arrogante lul Jeremy Clarkson erbij is.
Jammer dat je nu opeens weer NASA erbij haalt als een soort bewijs maar op het moment dat het je even te moeilijk wordt dat je weer een aanval krijgt en gaat ijlen over de neppe maanlanding _O-
Quod licet Iovi, non licet bovi
pi_173660293
quote:
15s.gif Op vrijdag 8 september 2017 08:59 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
En natuurlijk het eeuwige riedeltje van de Global Warming, oh nee, "Climate Change", want het warmt niet meer op... :')
Denk dat je even moet Googlen wat het daadwerkelijke verschil is tussen die begrippen.
1 + 1 = blauw
  vrijdag 8 september 2017 @ 17:03:50 #140
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173661176
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 12:36 schreef Tingo het volgende:
NASA Cloud machine


Alleen jammer dat arrogante lul Jeremy Clarkson erbij is.

Wat zegt deze mevrouw nou? Manmade? Foutje, opzettelijk of niet meer dan een versprekingetje?
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  vrijdag 8 september 2017 @ 17:47:48 #141
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173662188
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 17:03 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]


Wat zegt deze mevrouw nou? Manmade? Foutje, opzettelijk of niet meer dan een versprekingetje?
Wat een mooie voor mijn bingo kaart het filmpje duurt 32 seconden en daarna promo shizzle spannend muziekje.
En dit is een live verslag ze leest niet op, ze hakkelt nogal duidelijk verspreking!

Of... (question everything) iemand anders zit voor de TV en lult dat :)
Pope John Paul II shot first!!!
pi_173665489
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 17:03 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]


Wat zegt deze mevrouw nou? Manmade? Foutje, opzettelijk of niet meer dan een versprekingetje?
Fox is voorstander van de klimaathoax , dus ga maar na wat het is.
pi_173666549
Het niveau hier wordt echt dramatisch laag, tering zeg. ISS ontkennen, Harvey en Irma man-made noemen, etc.

What. The. Fuck. :')
  zaterdag 9 september 2017 @ 12:18:32 #144
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173673248
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 21:36 schreef illusions het volgende:
Het niveau hier wordt echt dramatisch laag, tering zeg. ISS ontkennen, Harvey en Irma man-made noemen, etc.

What. The. Fuck. :')
in de +- 15 jaar wat ik op BNW/TRU zit!
1

En geen idee hoe lang je hier nu rond zwerft maare, dit is maar het topje van wat er nog komen gaat! 8-)
Pope John Paul II shot first!!!
pi_173673359
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 17:03 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]


Wat zegt deze mevrouw nou? Manmade? Foutje, opzettelijk of niet meer dan een versprekingetje?
Stel dat ze een boer laat, terwijl ze eigenlijk een scheet moest laten.
Een slippertje?
Of opzettelijk toch bewust.


Niet achter elke kutscheet (sorry) zit een olifant.
Hoe meer je denkt dat je het bij het goede eind hebt, hoe verder je er van af raakt.
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_173673572
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 21:36 schreef illusions het volgende:
Het niveau hier wordt echt dramatisch laag, tering zeg. ISS ontkennen, Harvey en Irma man-made noemen, etc.

What. The. Fuck. :')
Denk dat je tijdje weg bent geweest want zo is het al vrij lang.
wooblabalurg
pi_173673774
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 21:36 schreef illusions het volgende:
Het niveau hier wordt echt dramatisch laag, tering zeg. ISS ontkennen, Harvey en Irma man-made noemen, etc.

What. The. Fuck. :')
Erg jammer maar ik zie dat als trollen ipv serieus meediscussieren.
  zaterdag 9 september 2017 @ 13:28:03 #148
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173674207
Ik zie niet in waarom dat trollen is want het is hardcore bnw-materiaal. Wat is dan een legitiem onderwerp wat op bnw besproken mag worden? Ik heb eerlijk gezegd geen idee.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173674500
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 13:28 schreef controlaltdelete het volgende:
Ik zie niet in waarom dat trollen is want het is hardcore bnw-materiaal. Wat is dan een legitiem onderwerp wat op bnw besproken mag worden? Ik heb eerlijk gezegd geen idee.
Alles kan besproken worden. Het is alleen nogal vervelend als er bij elk incident meteen hoax geroepen wordt zonder daarvoor bewijzen danwel argumenten voor te hebben. Het kŠn gewoon niet dat men bij het eerste nieuwsbericht al zeker weet dat iets niet klopt.
pi_173674557
“Martin Vrijland is vanochtend door een arrestatieteam van zijn bed gelicht. Volgens zijn advocaat is hij afgevoerd naar het nieuwe gevangeniscomplex te Zaandam. De officiŽle reden van zijn aanhouding is nog niet bekend en zijn advocaat laat weten dat Martin in geÔsoleerde opsluiting zit. Hij kan dus geen mededelingen over de reden van de arrestatie doen. Wel kan hij melden dat Martin Vrijland met een zak over zijn hoofd werd afgevoerd. Ook buren spreken van een zeer luidruchtige arrestatie, waarbij alle ingangen van het pand opgeblazen werden en zwaar bewapende agenten van alle kanten het pand naar binnen stormden. Agenten met Duitse herders bewaakten de omgeving van het antikraakpand om bevriende omwonenden op afstand te houden.”
http://www.martinvrijland(...)an-zijn-bed-gelicht/

Ah Nederland een corrupt gestapoland.

Nederland gaat dus over op ultrafascistisch geweld.

Wanneer worden die-edit, normaal doen- politici nu is van hun troon getrapt.

Dus hoezo aluhoedjes gekkigheid.
Als de politie overgaat tot dergelijke activiteiten. Waarvoor als het onzin is wat hij blogt.

Dat stomme naive gedoe moet maar eens over zijn.

[ Bericht 33% gewijzigd door Lavenderr op 09-09-2017 14:17:20 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zaterdag 9 september 2017 @ 13:49:03 #151
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173674597
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 13:46 schreef Lambiekje het volgende:
http://www.martinvrijland(...)an-zijn-bed-gelicht/

Ah Nederland een corrupt gestapoland.
Dit zal wel toegejuicht worden door een aantal mensen.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173674733
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 13:46 schreef Lambiekje het volgende:
“Martin Vrijland is vanochtend door een arrestatieteam van zijn bed gelicht. Volgens zijn advocaat is hij afgevoerd naar het nieuwe gevangeniscomplex te Zaandam. De officiŽle reden van zijn aanhouding is nog niet bekend en zijn advocaat laat weten dat Martin in geÔsoleerde opsluiting zit. Hij kan dus geen mededelingen over de reden van de arrestatie doen. Wel kan hij melden dat Martin Vrijland met een zak over zijn hoofd werd afgevoerd. Ook buren spreken van een zeer luidruchtige arrestatie, waarbij alle ingangen van het pand opgeblazen werden en zwaar bewapende agenten van alle kanten het pand naar binnen stormden. Agenten met Duitse herders bewaakten de omgeving van het antikraakpand om bevriende omwonenden op afstand te houden.”
http://www.martinvrijland(...)an-zijn-bed-gelicht/

Ah Nederland een corrupt gestapoland.

Nederland gaat dus over op ultrafascistisch geweld.

Wanneer worden die politici nu is van hun troon getrapt.

Dus hoezo aluhoedjes gekkigheid.
Als de politie overgaat tot dergelijke activiteiten. Waarvoor als het onzin is wat hij blogt.

Dat stomme naive gedoe moet maar eens over zijn.

Je hebt het vaak over Nederland op een bepaalde toon.

Nederland is echt niet de enige op bepaalde vlakken.
De vraag rest, waar zou jij wel vol vetrouwen wonen zonder het and af te kraken waar jij op dat momen bent gevestigd?

[ Bericht 0% gewijzigd door Lavenderr op 09-09-2017 14:18:24 ]
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_173675202
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 13:49 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Dit zal wel toegejuicht worden door een aantal mensen.
Stop eens met dit gezuig
  zaterdag 9 september 2017 @ 14:38:38 #154
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173675511
quote:
4s.gif Op zaterdag 9 september 2017 14:23 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Stop eens met dit gezuig
Is geen gezuich, er zijn zat mensen die hem een malloot vinden die onzin uitkraamt en mensen met zijn zogenaamde onzin zou beÔnvloeden. Ik beschuldig jou daar toch niet van?
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zaterdag 9 september 2017 @ 15:10:42 #155
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173675999
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 13:46 schreef Lambiekje het volgende:
“Martin Vrijland is vanochtend door een arrestatieteam van zijn bed gelicht. Volgens zijn advocaat is hij afgevoerd naar het nieuwe gevangeniscomplex te Zaandam. De officiŽle reden van zijn aanhouding is nog niet bekend en zijn advocaat laat weten dat Martin in geÔsoleerde opsluiting zit. Hij kan dus geen mededelingen over de reden van de arrestatie doen. Wel kan hij melden dat Martin Vrijland met een zak over zijn hoofd werd afgevoerd. Ook buren spreken van een zeer luidruchtige arrestatie, waarbij alle ingangen van het pand opgeblazen werden en zwaar bewapende agenten van alle kanten het pand naar binnen stormden. Agenten met Duitse herders bewaakten de omgeving van het antikraakpand om bevriende omwonenden op afstand te houden.”
http://www.martinvrijland(...)an-zijn-bed-gelicht/

Ah Nederland een corrupt gestapoland.

Nederland gaat dus over op ultrafascistisch geweld.

Wanneer worden die-edit, normaal doen- politici nu is van hun troon getrapt.

Dus hoezo aluhoedjes gekkigheid.
Als de politie overgaat tot dergelijke activiteiten. Waarvoor als het onzin is wat hij blogt.

Dat stomme naive gedoe moet maar eens over zijn.

En, wanneer verwacht jij van je bed gelicht te worden? Laten we eerst maar even afwachten hoe betrouwbaar het allemaal is. Zou mij niets verbazen als het allemaal verzonnen blijkt te zijn.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zaterdag 9 september 2017 @ 15:30:48 #156
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_173676304
geloof er weinig van.
het was ook nep zo te zien :')


het woordje racist is iedereen weer in de mond gelegd, zodat het woordje dat erop lijkt over het hoofd gezien wordt: resist
pi_173676831
Ik heb er ook mijn vraagtekens bij hoor. Ff afwachten maar wat er van dit bericht klopt.
pi_173677342
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 13:49 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Dit zal wel toegejuicht worden door een aantal mensen.
En terecht.
pi_173677452
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 16:06 schreef Lavenderr het volgende:
Ik heb er ook mijn vraagtekens bij hoor. Ff afwachten maar wat er van dit bericht klopt.
Nee, fake news, schreeuw om aandacht van Albeda.

Hier komt de foto van het arrestatieteam vandaan:

http://www.vlaardingen24.(...)antlaan-binnen/13128

Verder best wel sneu als je op deze manier om aandacht vraagt...
pi_173677514
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 16:41 schreef Wantie het volgende:

[..]

Nee, fake news, schreeuw om aandacht van Albeda.

Hier komt de foto van het arrestatieteam vandaan:

http://www.vlaardingen24.(...)antlaan-binnen/13128

Verder best wel sneu als je op deze manier om aandacht vraagt...
Een Micha Kat-achtige :D
pi_173677791
Gelukkig hebben de kritische onderzoekers het artikel meteen geloofd ipv onderzoek te doen.
  zaterdag 9 september 2017 @ 17:09:33 #162
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173678037
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 16:41 schreef Wantie het volgende:

[..]

Nee, fake news, schreeuw om aandacht van Albeda.

Hier komt de foto van het arrestatieteam vandaan:

http://www.vlaardingen24.(...)antlaan-binnen/13128

Verder best wel sneu als je op deze manier om aandacht vraagt...
Kijk, dat bedoelde ik dus.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_173681149
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 17:09 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Kijk, dat bedoelde ik dus.
waarom de inval en zoveel ook.

Nee het is weer machtsvertoon
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zaterdag 9 september 2017 @ 19:26:49 #164
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173681237
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 19:22 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

waarom de inval en zoveel ook.

Nee het is weer machtsvertoon
Waarom ga je er van uit dat er een inval is geweest?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_173683550
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 19:22 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

waarom de inval en zoveel ook.

Nee het is weer machtsvertoon
Negeer jij mijn vraag bewust?
Ik ben vrij serieus hoor, ben benieuwd welk land jij dan op het oog zou hebben namelijk,
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_173684491
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 19:22 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

waarom de inval en zoveel ook.

Nee het is weer machtsvertoon
Het is nep. Dat staat zelfs op de pagina.
Je bent gewoon aan het trollen.
  zaterdag 9 september 2017 @ 22:35:12 #167
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173685006
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 19:22 schreef Lambiekje het volgende:

waarom de inval en zoveel ook.

Nee het is weer machtsvertoon
Een waarheidsvinder leest:

quote:
Bovenstaand bericht kunt u eerdaags zo maar eens op deze site verwachten als het aan de afzender van de gister ontvangen email ligt.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zaterdag 9 september 2017 @ 22:44:09 #168
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173685199
quote:
7s.gif Op zaterdag 9 september 2017 22:35 schreef Copycat het volgende:

[..]

Een waarheidsvinder leest:

[..]

Het helpt inderdaad om verder te lezen dan de eerste 2 alinea's... Lekker idiote actie van die mafkees.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_173686804
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 22:44 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Het helpt inderdaad om verder te lezen dan de eerste 2 alinea's... Lekker idiote actie van die mafkees.
Ja, Martin vindt zichzelf heel belangrijk. Gek genoeg krijgt hij best een schare aan mensen mee in die gekte van hem. Maar veel levert het hem niet op, hij woont kennelijk nog steeds in een antikraakpand...
pi_173686828
Op zich wel lachen dat hij klaagt over hoe Facebook dergelijke fake newssites gaat aanpakken: ik heb 1 x op hem gereageerd op zijn pagina, die reactie was er binnen 10 seconden van af gehaald...
  zondag 10 september 2017 @ 00:19:22 #171
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173686855
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 00:17 schreef Wantie het volgende:
Op zich wel lachen dat hij klaagt over hoe Facebook dergelijke fake newssites gaat aanpakken: ik heb 1 x op hem gereageerd op zijn pagina, die reactie was er binnen 10 seconden van af gehaald...
Ja en dat terwijl hij nu zelf met misleidend 'nieuws' komt...
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zondag 10 september 2017 @ 00:19:57 #172
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173686862
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 13:46 schreef Lambiekje het volgende:
“Martin Vrijland is vanochtend door een arrestatieteam van zijn bed gelicht. Volgens zijn advocaat is hij afgevoerd naar het nieuwe gevangeniscomplex te Zaandam. De officiŽle reden van zijn aanhouding is nog niet bekend en zijn advocaat laat weten dat Martin in geÔsoleerde opsluiting zit. Hij kan dus geen mededelingen over de reden van de arrestatie doen. Wel kan hij melden dat Martin Vrijland met een zak over zijn hoofd werd afgevoerd. Ook buren spreken van een zeer luidruchtige arrestatie, waarbij alle ingangen van het pand opgeblazen werden en zwaar bewapende agenten van alle kanten het pand naar binnen stormden. Agenten met Duitse herders bewaakten de omgeving van het antikraakpand om bevriende omwonenden op afstand te houden.”
http://www.martinvrijland(...)an-zijn-bed-gelicht/

Ah Nederland een corrupt gestapoland.

Nederland gaat dus over op ultrafascistisch geweld.

Wanneer worden die-edit, normaal doen- politici nu is van hun troon getrapt.

Dus hoezo aluhoedjes gekkigheid.
Als de politie overgaat tot dergelijke activiteiten. Waarvoor als het onzin is wat hij blogt.

Dat stomme naive gedoe moet maar eens over zijn.

Wat vind jij hier ondertussen van?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_173686879
Ondertussen is bij Alex Jones een narcistische persoonlijkheidsstoornis vastgesteld:

quote:
Infowars founder Alex Jones was diagnosed with narcissistic personality disorder in a psychiatric evaluation, the divorce case manager confirmed during his custody trial in Austin on Wednesday. Austin psychologist Alissa Sherry said that a different doctor compiled the report, part of what she said was the most time-consuming divorce case she has ever worked. People diagnosed with NPD typically show traits including a lack of empathy, arrogance, and a propensity for grandiose fantasies.
http://www.thedailybeast.(...)personality-disorder
  zondag 10 september 2017 @ 00:23:39 #174
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173686903
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 00:21 schreef Wantie het volgende:
Ondertussen is bij Alex Jones een narcistische persoonlijkheidsstoornis vastgesteld:

[..]

http://www.thedailybeast.(...)personality-disorder
orly_owl.jpg
You don't say :D
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_173687756
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 00:23 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
You don't say :D
:D
1 + 1 = blauw
pi_173694364
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 19:22 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

waarom de inval en zoveel ook.

Nee het is weer machtsvertoon
Gast ... :')

Komt u maar even bij van de schrik. Ik loop nog gewoon vrij rond.

Lees je Łberhaupt verder dan kopteksten? _O-
pi_173694505
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 19:22 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

waarom de inval en zoveel ook.

Nee het is weer machtsvertoon
Het is een verzonnen arrestatie. Staat notabene in het artikel zelf.
  zondag 10 september 2017 @ 15:09:32 #178
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173694621
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 14:57 schreef illusions het volgende:

[..]

Gast ... :')

Komt u maar even bij van de schrik. Ik loop nog gewoon vrij rond.

Lees je Łberhaupt verder dan kopteksten? _O-
lookatmeeee.jpg
Pope John Paul II shot first!!!
pi_173694670
quote:
10s.gif Op zondag 10 september 2017 15:09 schreef theguyver het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ja het is geen clickbaittitel maar een clickbaitartikel
  zondag 10 september 2017 @ 15:18:18 #180
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173694783
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 15:12 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Ja het is geen clickbaittitel maar een clickbaitartikel
De fb reacties ook.. de helft heeft ook niet volledig gelezen..
Pope John Paul II shot first!!!
  zondag 10 september 2017 @ 15:20:15 #181
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173694815
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 15:18 schreef theguyver het volgende:

[..]

De fb reacties ook.. de helft heeft ook niet volledig gelezen..
To be fair, dat hadden meerdere mensen, myself included, in eerste instantie ook niet gedaan.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zondag 10 september 2017 @ 15:22:12 #182
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173694859
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 15:20 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

To be fair, dat hadden meerdere mensen, myself included, in eerste instantie ook niet gedaan.
ik typ altijd gewoon zijn naam in google, klik op nieuws, als er dan niks naar voren komt, weet ik genoeg!

Maar dat deed ik vandaag pas!
Pope John Paul II shot first!!!
  zondag 10 september 2017 @ 15:26:27 #183
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173694940
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 15:22 schreef theguyver het volgende:

[..]

ik typ altijd gewoon zijn naam in google, klik op nieuws, als er dan niks naar voren komt, weet ik genoeg!

Maar dat deed ik vandaag pas!
Ja dat had ik dan weer wel gedaan, wat inderdaad bijzonder weinig opleverde.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_173695286
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 15:20 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

To be fair, dat hadden meerdere mensen, myself included, in eerste instantie ook niet gedaan.
Ik wel :P
pi_173695432
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 15:20 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

To be fair, dat hadden meerdere mensen, myself included, in eerste instantie ook niet gedaan.
Jep ik ook eerst, clickbait titel gevaar.
  zondag 10 september 2017 @ 17:11:17 #186
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173696748
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 15:56 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Jep ik ook eerst, clickbait titel gevaar.
Na dat vorige bericht van Lambiekje is dat het eerste wat ik doe!
No offence lambiekje maar er rommelt geregeld wat aan jou copy paste verhalen!
Pope John Paul II shot first!!!
  zondag 10 september 2017 @ 17:24:47 #187
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_173696938
Sheriff: "Schieten op orkaan Irma werkt niet en is gevaarlijk"
Murrica!!!!

De 22-jarige Ryon Edwards opende een Facebookevenement, Shoot At Hurricane Irma. "We zullen laten zien dat wij als eerste schieten", luidt de uitnodigende tekst, waar inmiddels vele duizenden mensen zich al voor hebben aangemeld. Op internet verschijnen tips over hoe je een orkaan met wapens dient te bevechten, waarvan er ongetwijfeld een aantal daadwerkelijk serieus bedoeld zijn.
Pope John Paul II shot first!!!
pi_173700303
Zo zo hilary geeft veel mensen de schuld waardoor ze de verkeizingen heeft verloren

https://www.cbsnews.com/n(...)morning-jane-pauley/

Die vrouw is gek

quote:
Her opponent -- real estate billionaire and reality TV star, Donald Trump, a political novice who had previously defeated 16 GOP primary challengers.

"He was quite successful in referencing a nostalgia that would give hope, comfort, settle grievances, for millions of people who were upset about gains that were made by others because--" Clinton said.

"What you're saying is millions of white people," Pauley said.

"Millions of white people, yeah," Clinton replied. "Millions of white people."
pi_173701809
Nu op NPO2: VPRO Tegenlicht over fake news, gehackte verkiezingen en leugens van wereldleiders.
Must see voor ons hier in dit hoekje van FOK!
  maandag 11 september 2017 @ 10:49:34 #190
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173709411
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 21:05 schreef Lavenderr het volgende:
Nu op NPO2: VPRO Tegenlicht over fake news, gehackte verkiezingen en leugens van wereldleiders.
Must see voor ons hier in dit hoekje van FOK!
Oh die kijk ik vanavond even terug denk ik.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_173709837
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 10:49 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Oh die kijk ik vanavond even terug denk ik.
Ik had verwacht dat iedereen hier zou kijken, en vervolgens naar Lubach.
  maandag 11 september 2017 @ 11:29:46 #192
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_173709854
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 11:28 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik had verwacht dat iedereen hier zou kijken, en vervolgens naar Lubach.
Ik was lekker dansen ;) Stijldansavond.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_173709874
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 11:29 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Ik was lekker dansen ;) Stijldansavond.
Doe je nog wedstrijden?
Oh sorry. Op de SC verder?
pi_173746727
http://m.telegraaf.nl/art(...)n:-bitcoin-is-fraude

Ik zie hier wel een complot in gebeuren.

De banken (JPmorgan) tegen bitcoin.
Wat een kul verhaal zeg.
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_173746866
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 09:45 schreef schommelstoel het volgende:
http://m.telegraaf.nl/art(...)n:-bitcoin-is-fraude

Ik zie hier wel een complot in gebeuren.

De banken (JPmorgan) tegen bitcoin.
Wat een kul verhaal zeg.
Wel lachen, de fraudeur die concurrentie vreest van een ander fraudegevoelig systeem...
pi_173747003
quote:
1s.gif Op woensdag 13 september 2017 09:53 schreef Wantie het volgende:

[..]

Wel lachen, de fraudeur die concurrentie vreest van een ander fraudegevoelig systeem...
Precies, maar ik bespeur ook een angst van de oude garde.
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
  woensdag 13 september 2017 @ 17:25:09 #197
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173754857
Juncker kust Timmermans weer op voorhoofd

Voordat Jean-Claude Juncker woensdag aan zijn jaarlijkse ‘Staat van de Unie’ begon, gaf hij zijn tweede man, Frans Timmermans, een dikke pakkerd op zijn voorhoofd.

Zelfs De Televaag vindt het opmerkelijk

Waarom de Europees Commissievoorzitter dit - vooral bij mannen - doet, is niet bekend.

State of the Union' 2017 van Commissievoorzitter Juncker


Onder leiding van commissaris Frans Timmermans zal er een werkgroep worden ingesteld die zich bezighoudt met subsidiariteit en proportionaliteit.

Cadeautje voor Timmerfrans met een dikke pakkerd van Juncker.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173755197
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 17:25 schreef controlaltdelete het volgende:
Juncker kust Timmermans weer op voorhoofd

Voordat Jean-Claude Juncker woensdag aan zijn jaarlijkse ‘Staat van de Unie’ begon, gaf hij zijn tweede man, Frans Timmermans, een dikke pakkerd op zijn voorhoofd.

Zelfs De Televaag vindt het opmerkelijk

Waarom de Europees Commissievoorzitter dit - vooral bij mannen - doet, is niet bekend.

State of the Union' 2017 van Commissievoorzitter Juncker


Onder leiding van commissaris Frans Timmermans zal er een werkgroep worden ingesteld die zich bezighoudt met subsidiariteit en proportionaliteit.

Cadeautje voor Timmerfrans met een dikke pakkerd van Juncker.
Het Europees Parlement gaat de vrijkomende zetels van de Britten ook niet opheffen maar herverdelen. Ook een trieste zaak. Allemaal elkaar aan een baantje helpen daar :')
  woensdag 13 september 2017 @ 17:46:24 #199
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173755355
Hoe die Timmerfrans daar toch terecht is gekomen? Dat weten we allemaal wel. Een goede poppenkastspeler tijdens de MH17. Voor wat hoort wat.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173755458
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 17:46 schreef controlaltdelete het volgende:
Hoe die Timmerfrans daar toch terecht is gekomen? Dat weten we allemaal wel. Een goede poppenkastspeler tijdens de MH17. Voor wat hoort wat.
Zo'n overtuigende performance was 't niet. :)
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_173755495
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 17:46 schreef controlaltdelete het volgende:
Hoe die Timmerfrans daar toch terecht is gekomen? Dat weten we allemaal wel. Een goede poppenkastspeler tijdens de MH17. Voor wat hoort wat.
Nah voor MH17 zat hij al goed europees ingelikt.
  woensdag 13 september 2017 @ 18:07:49 #202
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173755735
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 17:52 schreef Tingo het volgende:

[..]

Zo'n overtuigende performance was 't niet. :)
The last couple of days we have received very disturbing reports of bodies being moved about and looted for their possessions. Just for one minute, not addressing you as representatives of your countries, but as husbands and wives, fathers and mothers, just imagine that you first get the news that your husband was killed, and then within two or three days, you see images of some thug removing the wedding band from their hands.

ringverwijderen.png

Frans in actie. Met zijn verwijdergebaar om de ring-anekdote te illustreren. Het verhaal van de gestolen trouwring bleek 1 dag later niet te kloppen :o
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173755932
Nou ja wat MH17 betreft blijf ik er liever vandaan omdat familie van mijn vrouw op die vlucht zat. Dus dat is een gebied dat ik persoonlijk liever niet betreed.
  woensdag 13 september 2017 @ 18:32:21 #204
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173756055
Als er familie van mij op die vlucht had gezeten dan zou ik na deze Timmerfrans-taferelen me juist hard achter de oren gaan krabben en me afvragen waar dit voor nodig was en waarom. Meneer zit komedie te spelen bovenal te liegen. De MH17 is ťťn en al leugen. De onderste steen :{w
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173756091
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 18:32 schreef controlaltdelete het volgende:
Als er familie van mij op die vlucht had gezeten dan zou ik na deze Timmerfrans-taferelen me juist hard achter de oren gaan krabben en me afvragen waar dit voor nodig was en waarom. Meneer zit komedie te spelen bovenal te liegen. De MH17 is ťťn en al leugen. De onderste steen :{w
Ik had moeten toevoegen "op Fok!".
pi_173756254
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 17:25 schreef controlaltdelete het volgende:
Juncker kust Timmermans weer op voorhoofd

Voordat Jean-Claude Juncker woensdag aan zijn jaarlijkse ‘Staat van de Unie’ begon, gaf hij zijn tweede man, Frans Timmermans, een dikke pakkerd op zijn voorhoofd.

Zelfs De Televaag vindt het opmerkelijk

Waarom de Europees Commissievoorzitter dit - vooral bij mannen - doet, is niet bekend.

State of the Union' 2017 van Commissievoorzitter Juncker


Onder leiding van commissaris Frans Timmermans zal er een werkgroep worden ingesteld die zich bezighoudt met subsidiariteit en proportionaliteit.

Cadeautje voor Timmerfrans met een dikke pakkerd van Juncker.
Eng eng eng :r
pi_173756276
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 17:46 schreef controlaltdelete het volgende:
Hoe die Timmerfrans daar toch terecht is gekomen? Dat weten we allemaal wel. Een goede poppenkastspeler tijdens de MH17. Voor wat hoort wat.
Groot acteur aan verloren gegaan idd.
pi_173770087
Bin Laden neemt pornocollectie mee in graf.

http://m.telegraaf.nl/art(...)ollectie-mee-in-graf

Maar de cia weet wel dat het modern is. Zweeds verkrachtingsfeestjes zeker.

Tjoh
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_173770161
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 12:10 schreef Lambiekje het volgende:
Bin Laden neemt pornocollectie mee in graf.

http://m.telegraaf.nl/art(...)ollectie-mee-in-graf

Maar de cia weet wel dat het modern is. Zweeds verkrachtingsfeestjes zeker.

Tjoh
Waarom ben je zo geÔnteresseerd in de seksualiteit van die man dat je het internet afstruint naar dit soort dingen?

[ Bericht 1% gewijzigd door ChrisCarter op 14-09-2017 12:57:37 ]
Quod licet Iovi, non licet bovi
pi_173770894
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 12:10 schreef Lambiekje het volgende:
Bin Laden neemt pornocollectie mee in graf.

http://m.telegraaf.nl/art(...)ollectie-mee-in-graf

Maar de cia weet wel dat het modern is. Zweeds verkrachtingsfeestjes zeker.

Tjoh
Niet geloven dit, komt van de MSM af.
pi_173771757
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 12:10 schreef Lambiekje het volgende:
Bin Laden neemt pornocollectie mee in graf.

http://m.telegraaf.nl/art(...)ollectie-mee-in-graf

Maar de cia weet wel dat het modern is. Zweeds verkrachtingsfeestjes zeker.

Tjoh
Boeiend.
Not.
pi_173778107
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 12:10 schreef Lambiekje het volgende:
Bin Laden neemt pornocollectie mee in graf.

http://m.telegraaf.nl/art(...)ollectie-mee-in-graf

Maar de cia weet wel dat het modern is. Zweeds verkrachtingsfeestjes zeker.

Tjoh
:D :D

Het leuke van MSM als de Daily Fail en De Telegraaf is dat ze door de meest belachelijke onzinberichten te verspreiden, ze de rol spelen van anderen zogenaamd serieus te laten lijken.

Het is hetzelfde getroll wat Wilders in de Kamer doet, een rol gespeeld om D66 zogenaamd de verstandige partij te laten doen lijken.

Wat voor iemand die een beetje wakker is natuurlijk dikke onzin is; ze zijn allemaal onderdeel van hetzelfde toneelspel, zowel Harlekijn als de Harvardprofessoren.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173778810
quote:
10s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:57 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

:D :D

Het leuke van MSM als de Daily Fail en De Telegraaf is dat ze door de meest belachelijke onzinberichten te verspreiden, ze de rol spelen van anderen zogenaamd serieus te laten lijken.

Het is hetzelfde getroll wat Wilders in de Kamer doet, een rol gespeeld om D66 zogenaamd de verstandige partij te laten doen lijken.

Wat voor iemand die een beetje wakker is natuurlijk dikke onzin is; ze zijn allemaal onderdeel van hetzelfde toneelspel, zowel Harlekijn als de Harvardprofessoren.
Een beetje zoals jij de harlekijn van de ruimtevaart bent. Met al die onweerlegbare argumenten. Guttegut.
pi_173778877
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 18:32 schreef controlaltdelete het volgende:
Als er familie van mij op die vlucht had gezeten dan zou ik na deze Timmerfrans-taferelen me juist hard achter de oren gaan krabben en me afvragen waar dit voor nodig was en waarom. Meneer zit komedie te spelen bovenal te liegen. De MH17 is ťťn en al leugen. De onderste steen :{w
Precies. Het persoonlijk belang speelt mee.

Ik wilde vroeger astronaut worden. Bleek dus een extra shock te moeten aanzien hoe die hele zooi gefaked is.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173778919
Aha, dus daarom is het fake. Iemand was ongeschikt en kon dat niet verwerken en toen begon het verzinnen van smoesjes :P
Quod licet Iovi, non licet bovi
pi_173778951
quote:
14s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:24 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Precies. Het persoonlijk belang speelt mee.

Ik wilde vroeger astronaut worden. Bleek dus een extra shock te moeten aanzien hoe die hele zooi gefaked is.
_O_ :D
  donderdag 14 september 2017 @ 20:34:50 #217
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173779136
quote:
14s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:24 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Precies. Het persoonlijk belang speelt mee.

Ik wilde vroeger astronaut worden. Bleek dus een extra shock te moeten aanzien hoe die hele zooi gefaked is.
Maar bent wel cameraman geworden... in een ver warm land... Maar wij leven in een simulatiewereld dus die schok ben je te boven gekomen, hoe heb je dat gedaan?
pi_173779185
quote:
17s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:34 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Maar bent wel cameraman geworden... in een ver warm land... Maar wij leven in een simulatiewereld dus die schok ben je te boven gekomen, hoe heb je dat gedaan?
Hij kan zijn windei kwijt hier op FOK! Dat helpt.
  donderdag 14 september 2017 @ 20:39:24 #219
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173779249
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:36 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Hij kan zijn windei kwijt hier op FOK! Dat helpt.
Fantastische community
pi_173779375
quote:
2s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:39 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Fantastische community
Zeker weten :Y ;)
pi_173785271
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 12:10 schreef Lambiekje het volgende:
Bin Laden neemt pornocollectie mee in graf.

http://m.telegraaf.nl/art(...)ollectie-mee-in-graf

Maar de cia weet wel dat het modern is. Zweeds verkrachtingsfeestjes zeker.

Tjoh
Maar Bin Laden kreeg toch een zeegraf? Dat verklaart dus waarom de zee zo zout is.

Zou wel even ophouden met die pedo/verkrachtingsfetish van je als je daar consequent geen bewijs voor aanlevert.

quote:
14s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:24 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Precies. Het persoonlijk belang speelt mee.

Ik wilde vroeger astronaut worden. Bleek dus een extra shock te moeten aanzien hoe die hele zooi gefaked is.
Weet je zeker dat je niet gewoon baalt van die lening t.w.v. een huis om piloot te worden, omdat de baangarantie daarna ietwat tegen bleek te vallen? Zo niet zou ik toch graag eens argumentatie of bewijs zien waarom ruimtevaart niet mogelijk is. Hoeft niet veel te zijn hoor, kies gewoon je allerbeste argument en onderbouw deze. Aangezien je een overdaad aan bewijs hebt, zou dit toch niet heel veel gevraagd moeten zijn. Ik ben zeer benieuwd.
pi_173785970
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 06:23 schreef illusions het volgende:

[..]

Maar Bin Laden kreeg toch een zeegraf? Dat verklaart dus waarom de zee zo zout is.

Zou wel even ophouden met die pedo/verkrachtingsfetish van je als je daar consequent geen bewijs voor aanlevert.

[..]

We schreven al eerder over de Zweedse politieman Peter Springare die het allemaal spuugzat is en onder andere het volgende schreef op zijn Facebookpagina.

Hier gaan we. Dit is wat ik de afgelopen week van maandag tot en met vrijdag heb behandeld: verkrachting, verkrachting, beroving, mishandeling, verkrachting en mishandeling, afpersing, chantage, geweld tegen politie, drugs, poging tot moord, weer verkrachting, weer afpersing en mishandeling.

Verdachten: Ali Mohammed, Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, en nog een keer, nog een keer, nog een keer, Christopher, wat? Een Zweedse naam, is dat waar? Ja, een Zweedse naam is erin geslopen vanwege een drugsmisdaad, Mohammed, Mahmod Ali, en nog een keer en nog een keer.

http://niburu.co/index.ph(...)=37:wereld&Itemid=50
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_173785996
quote:
10s.gif Op donderdag 14 september 2017 19:57 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

:D :D

Het leuke van MSM als de Daily Fail en De Telegraaf is dat ze door de meest belachelijke onzinberichten te verspreiden, ze de rol spelen van anderen zogenaamd serieus te laten lijken.

Het is hetzelfde getroll wat Wilders in de Kamer doet, een rol gespeeld om D66 zogenaamd de verstandige partij te laten doen lijken.

Wat voor iemand die een beetje wakker is natuurlijk dikke onzin is; ze zijn allemaal onderdeel van hetzelfde toneelspel, zowel Harlekijn als de Harvardprofessoren.
http://www.martinvrijland(...)ne-follow-the-money/
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 15 september 2017 @ 08:15:11 #224
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173786001
quote:
Is-ie weer vrijgelaten uit de kerkers?
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173786443
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 september 2017 08:15 schreef Copycat het volgende:

[..]

Is-ie weer vrijgelaten uit de kerkers?
Nee, Martin eet enkel uit de staatsruif genaamd Bijstand, die volgt het geld niet...
pi_173786473
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 08:10 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

We schreven al eerder over de Zweedse politieman Peter Springare die het allemaal spuugzat is en onder andere het volgende schreef op zijn Facebookpagina.

Hier gaan we. Dit is wat ik de afgelopen week van maandag tot en met vrijdag heb behandeld: verkrachting, verkrachting, beroving, mishandeling, verkrachting en mishandeling, afpersing, chantage, geweld tegen politie, drugs, poging tot moord, weer verkrachting, weer afpersing en mishandeling.

Verdachten: Ali Mohammed, Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, en nog een keer, nog een keer, nog een keer, Christopher, wat? Een Zweedse naam, is dat waar? Ja, een Zweedse naam is erin geslopen vanwege een drugsmisdaad, Mohammed, Mahmod Ali, en nog een keer en nog een keer.

http://niburu.co/index.ph(...)=37:wereld&Itemid=50
Ach, hier pakt de politie ongure types op van Nederlandse afkomst, met pseudoniemen waar het woord Vrij in voor komt.
Maar dan schreeuw je ook moord en brand...
pi_173786505
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 08:58 schreef Wantie het volgende:

[..]

Ach, hier pakt de politie ongure types op van Nederlandse afkomst, met pseudoniemen waar het woord Vrij in voor komt.
Maar dan schreeuw je ook moord en brand...
Alleen is Martin VrijLand nooit opgepakt geweest; het was een verzonnen iets.
  vrijdag 15 september 2017 @ 09:03:46 #228
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173786530
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 08:55 schreef Wantie het volgende:

Nee, Martin eet enkel uit de staatsruif genaamd Bijstand, die volgt het geld niet...
http://www.martinvrijland.nl/abonnee-worden/
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173786532
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 18:32 schreef controlaltdelete het volgende:
Als er familie van mij op die vlucht had gezeten dan zou ik na deze Timmerfrans-taferelen me juist hard achter de oren gaan krabben en me afvragen waar dit voor nodig was en waarom. Meneer zit komedie te spelen bovenal te liegen. De MH17 is ťťn en al leugen. De onderste steen :{w
Klopt, vliegtuigen zijn een hoax. Iets met zwaartekracht en zo. Vraag maar aan Mata...
pi_173786554
quote:
Klopt, maar een pauperpubliek kun je niet plukken.
Vandaar de bijstand en een kraakpand als huisvesting...
pi_173786561
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:01 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Alleen is Martin VrijLand nooit opgepakt geweest; het was een verzonnen iets.
Niet volgens Lambiekje...
pi_173786572
quote:
Wel een kekke pet.
pi_173786578
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:06 schreef Wantie het volgende:

[..]

Niet volgens Lambiekje...
Dat is toch echt wat het eigen artikel van die vrijland zegt...
pi_173786642
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:06 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Wel een kekke pet.
Petje af voor Martin Vrijland _O-

Deze is ook wel leuk:

LET OP: CONTROLEER NA HET INVULLEN VAN DIT FORMULIER DIRECT UW SPAMBOX VOOR DE ACTIVATIE E-MAIL

Dat de activatiemail meteen in de spambox komt, betekent dat je je mailrobot niet op orde hebt...
pi_173786650
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:07 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Dat is toch echt wat het eigen artikel van die vrijland zegt...
We draaien in een cirkeltje ;)
pi_173809468
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:11 schreef Wantie het volgende:

[..]

We draaien in een cirkeltje ;)
Enfin, hij heeft weer wat aandacht gegenereerd.
pi_173825913
Goede journo's daar bij de Telegraaf. :')

Zie dit artikel:

http://www.telegraaf.nl/b(...)vreselijk_mis__.html

quote:
Het is niet heel raar dat de verf niet direct wegspoelde, omdat deze voor papier bedoelt is en niet voor op de huid van een mens.
Dit is ook zelfverzonnen door de journalist, het flesje zegt weldegelijk dat het makkelijk van huid afspoelbaar is. Maar goed. Het wordt nog erger.

De bron staat letterlijk in het artikel (de Twitter van die mevrouw) en 2 dagen geleden al zei ze al dit zelfs _O-

LeleTill twitterde op zaterdag 16-09-2017 om 06:29:22 Just to clarify... The paint post was a joke, the paint came off in 15 mins, my skin is fine, I enjoyed reading all… https://t.co/acYoqwWB23 reageer retweet
Sorry hoor, maar dit is wel echt hele slechte journalistiek :')

#fakenews
  zondag 17 september 2017 @ 12:19:17 #238
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173825958
quote:
10s.gif Op zondag 17 september 2017 12:17 schreef ChrisCarter het volgende:
Goede journo's daar bij de Telegraaf. :')

Zie dit artikel:

http://www.telegraaf.nl/b(...)vreselijk_mis__.html

[..]

Dit is ook zelfverzonnen door de journalist, het flesje zegt weldegelijk dat het makkelijk van huid afspoelbaar is. Maar goed. Het wordt nog erger.

De bron staat letterlijk in het artikel (de Twitter van die mevrouw) en 2 dagen geleden al zei ze al dit zelfs _O-

LeleTill twitterde op zaterdag 16-09-2017 om 06:29:22 Just to clarify... The paint post was a joke, the paint came off in 15 mins, my skin is fine, I enjoyed reading all… https://t.co/acYoqwWB23 reageer retweet
Sorry hoor, maar dit is wel echt hele slechte journalistiek :')

#fakenews
En dan hebben we het maar niet over 'bedoelt is'.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173825992
quote:
9s.gif Op zondag 17 september 2017 12:19 schreef Copycat het volgende:

[..]

En dan hebben we het maar niet over 'bedoelt is'.
Dat is de speciale spelling. Duh. Ken je feiten.

Tenenkrommend.
pi_173828262
Interessant stuk over de smartphone generatie.

https://www.theatlantic.c(...)34198/?utm_source=eb

“Curious, I asked my undergraduate students at San Diego State University what they do with their phone while they sleep. Their answers were a profile in obsession. Nearly all slept with their phone, putting it under their pillow, on the mattress, or at the very least within arm’s reach of the bed. They checked social media right before they went to sleep, and reached for their phone as soon as they woke up in the morning (they had to—all of them used it as their alarm clock). Their phone was the last thing they saw before they went to sleep and the first thing they saw when they woke up. If they woke in the middle of the night, they often ended up looking at their phone. Some used the language of addiction. “I know I shouldn’t, but I just can’t help it,” one said about looking at her phone while in bed. Others saw their phone as an extension of their body—or even like a lover: “Having my phone closer to me while I’m sleeping is a comfort.”

Via : http://hoaxbusterscall.blogspot.nl/
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
  zondag 17 september 2017 @ 15:02:19 #241
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173830677
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 13:53 schreef Tingo het volgende:
Interessant stuk over de smartphone generatie.

https://www.theatlantic.c(...)34198/?utm_source=eb

“Curious, I asked my undergraduate students at San Diego State University what they do with their phone while they sleep. Their answers were a profile in obsession. Nearly all slept with their phone, putting it under their pillow, on the mattress, or at the very least within arm’s reach of the bed. They checked social media right before they went to sleep, and reached for their phone as soon as they woke up in the morning (they had to—all of them used it as their alarm clock). Their phone was the last thing they saw before they went to sleep and the first thing they saw when they woke up. If they woke in the middle of the night, they often ended up looking at their phone. Some used the language of addiction. “I know I shouldn’t, but I just can’t help it,” one said about looking at her phone while in bed. Others saw their phone as an extension of their body—or even like a lover: “Having my phone closer to me while I’m sleeping is a comfort.”

Via : http://hoaxbusterscall.blogspot.nl/
Smart is bedoeld om de massa dom te houden. Binnenkort komt weer een nieuwe iPhone uit met faceID, daar gaan ze voor in de rij liggen.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173832031
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 15:02 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Smart is bedoeld om de massa dom te houden. Binnenkort komt weer een nieuwe iPhone uit met faceID, daar gaan ze voor in de rij liggen.
Dus je begrijpt het artikel niet.
pi_173832066
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 13:53 schreef Tingo het volgende:
Interessant stuk over de smartphone generatie.

https://www.theatlantic.c(...)34198/?utm_source=eb

“Curious, I asked my undergraduate students at San Diego State University what they do with their phone while they sleep. Their answers were a profile in obsession. Nearly all slept with their phone, putting it under their pillow, on the mattress, or at the very least within arm’s reach of the bed. They checked social media right before they went to sleep, and reached for their phone as soon as they woke up in the morning (they had to—all of them used it as their alarm clock). Their phone was the last thing they saw before they went to sleep and the first thing they saw when they woke up. If they woke in the middle of the night, they often ended up looking at their phone. Some used the language of addiction. “I know I shouldn’t, but I just can’t help it,” one said about looking at her phone while in bed. Others saw their phone as an extension of their body—or even like a lover: “Having my phone closer to me while I’m sleeping is a comfort.”

Via : http://hoaxbusterscall.blogspot.nl/
Gevaarlijk, want een usb-lader kan in brand vliegen...
pi_173832552
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 15:02 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Smart is bedoeld om de massa dom te houden. Binnenkort komt weer een nieuwe iPhone uit met faceID, daar gaan ze voor in de rij liggen.
Lekker afgeven op 'de jeugd van tegenwoordig'. Goedkoop scoren voor oude mislukte mensen met een slachtoffercomplex.
Quod licet Iovi, non licet bovi
  zondag 17 september 2017 @ 16:28:21 #245
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173833270
Natuurlijk, ons zonnetje doet ook een duit in het zakje. Groundhog Day *O*
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173833329
quote:
9s.gif Op zondag 17 september 2017 12:19 schreef Copycat het volgende:

[..]

En dan hebben we het maar niet over 'bedoelt is'.
Dat is eigenlijk (wmb) het ergste.
pi_173833375
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 16:28 schreef controlaltdelete het volgende:
ons zonnetje
Zegt het met droge ogen nadat het lekker heeft geklaagd over onzekere pubers die gebruik maken van moderne technologie om vervolgens weer snel te gaan browsen naar het volgende euvel over om zich over op te winden :D
Quod licet Iovi, non licet bovi
  zondag 17 september 2017 @ 16:46:44 #248
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173833771
Zonnetje is er opnieuw als de kippen bij met zijn respons. Misschien eens aan een andere hobby ipv op wacht te zitten op een forum? Is niet goed voor de gezondheid om mensen op te blijven zoeken die je negativiteit brengen, doe ik ook niet. Ik negeer ze. Niettemin een fijne avond sunny. ^O^
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173833792
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 15:02 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Smart is bedoeld om de massa dom te houden. Binnenkort komt weer een nieuwe iPhone uit met faceID, daar gaan ze voor in de rij liggen.
http://www.carrieretijger(...)doelen-stellen/smart
Smart...
Specifiek
Meetbaar
Acceptabel
Realistisch
Tijdgebonden

Wat zal er gebeuren als dit zou toepassen op jou wereldbeeld?
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_173833853
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 15:02 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Smart is bedoeld om de massa dom te houden. Binnenkort komt weer een nieuwe iPhone uit met faceID, daar gaan ze voor in de rij liggen.
Ik post alleen 'n infomatieve, 'neutrale' onderwerp en krijg ik ook vijandige gezeik van. Lachen.:)
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_173833913
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 16:48 schreef Tingo het volgende:

[..]

Ik post alleen 'n infomatieve, 'neutrale' onderwerp en krijg ik ook vijandige gezeik van. Lachen.:)
Neutrale kan je wel achterwege laten.
Objectief zit er ook niet in.
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_173834019
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 16:28 schreef controlaltdelete het volgende:
Natuurlijk, ons zonnetje doet ook een duit in het zakje. Groundhog Day *O*
Vanaf het zolderkamertje _O-
pi_173834058
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 16:48 schreef Tingo het volgende:

[..]

Ik post alleen 'n infomatieve, 'neutrale' onderwerp en krijg ik ook vijandige gezeik van. Lachen.:)
Ze kan het niet helpen...
pi_173834143
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 16:48 schreef Tingo het volgende:

[..]

Ik post alleen 'n infomatieve, 'neutrale' onderwerp en krijg ik ook vijandige gezeik van. Lachen.:)
Maak je geen zorgen, de werkelijk geÔnteresseerden lezen en waarderen het.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173834299
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 13:53 schreef Tingo het volgende:
Interessant stuk over de smartphone generatie.

https://www.theatlantic.c(...)34198/?utm_source=eb

“Curious, I asked my undergraduate students at San Diego State University what they do with their phone while they sleep. Their answers were a profile in obsession. Nearly all slept with their phone, putting it under their pillow, on the mattress, or at the very least within arm’s reach of the bed. They checked social media right before they went to sleep, and reached for their phone as soon as they woke up in the morning (they had to—all of them used it as their alarm clock). Their phone was the last thing they saw before they went to sleep and the first thing they saw when they woke up. If they woke in the middle of the night, they often ended up looking at their phone. Some used the language of addiction. “I know I shouldn’t, but I just can’t help it,” one said about looking at her phone while in bed. Others saw their phone as an extension of their body—or even like a lover: “Having my phone closer to me while I’m sleeping is a comfort.”

Via : http://hoaxbusterscall.blogspot.nl/
Ben het met je eens dat dit een verslaving is,niet alleen bij de jeugd. Collectief.
pi_173834330
quote:
12s.gif Op zondag 17 september 2017 16:57 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Maak je geen zorgen, de werkelijk geÔnteresseerden lezen en waarderen het.
Klopt,vond het een herkenbaar nieuwsbericht.
  zondag 17 september 2017 @ 17:05:26 #257
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173834441
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 17:01 schreef Lavenderr het volgende:

Ben het met je eens dat dit een verslaving is,niet alleen bij de jeugd. Collectief.
Tijdje terug in het nieuws:
https://www.metronieuws.n(...)eke-smartphoneouders

En al eerder gesignaleerd in Zweden:

https://www.apparata.nl/n(...)ruik-van-ouders-4092
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173834458
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 16:46 schreef controlaltdelete het volgende:
Zonnetje is er opnieuw als de kippen bij met zijn respons. Misschien eens aan een andere hobby ipv op wacht te zitten op een forum? Is niet goed voor de gezondheid om mensen op te blijven zoeken die je negativiteit brengen, doe ik ook niet. Ik negeer ze. Niettemin een fijne avond sunny. ^O^
Vreemde manier van negeren heb je. Het lijkt er namelijk sterk op dat je reageert. :)

Verder nuanceer ik alleen jouw stupide reactie. Is handig voor de mensen die meelezen om te zien dat niet iedereen zich laat meesleuren in de "omg de jeugd is verloren want ze doen iets wat ik vroeger niet deed"-trend.
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 17:01 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ben het met je eens dat dit een verslaving is,niet alleen bij de jeugd. Collectief.
Mwa. Smartphones zijn vooral heel handig. Logisch dat men er veel gebruik van maakt.
Quod licet Iovi, non licet bovi
pi_173834595
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 16:46 schreef controlaltdelete het volgende:
Zonnetje is er opnieuw als de kippen bij met zijn respons. Misschien eens aan een andere hobby ipv op wacht te zitten op een forum? Is niet goed voor de gezondheid om mensen op te blijven zoeken die je negativiteit brengen, doe ik ook niet. Ik negeer ze. Niettemin een fijne avond sunny. ^O^
Goeie projectie
pi_173834723
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 17:05 schreef ems. het volgende:

[..]

Vreemde manier van negeren heb je. Het lijkt er namelijk sterk op dat je reageert. :)

Verder nuanceer ik alleen jouw stupide reactie. Is handig voor de mensen die meelezen om te zien dat niet iedereen zich laat meesleuren in de "omg de jeugd is verloren want ze doen iets wat ik vroeger niet deed"-trend.

[..]

Mwa. Smartphones zijn vooral heel handig. Logisch dat men er veel gebruik van maakt.
Tuurlijk is het logisch, maar het is wel een verslaving. Misschien nog wel erger dan drugs.
Want we kunnen echt niet meer zonder.
pi_173834786
quote:
2s.gif Op zondag 17 september 2017 17:05 schreef Copycat het volgende:

[..]

Tijdje terug in het nieuws:
https://www.metronieuws.n(...)eke-smartphoneouders

En al eerder gesignaleerd in Zweden:

https://www.apparata.nl/n(...)ruik-van-ouders-4092
Ja, het is verontrustend maar terugdraaien kan niet meer.
pi_173834816
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 17:05 schreef ems. het volgende:

[..]


[..]

Mwa. Smartphones zijn vooral heel handig. Logisch dat men er veel gebruik van maakt.
Smartphone gebruik op scholen is echt de afgelopen jaren ziekelijk uit de hand gelopen.
pi_173834969
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 17:12 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Tuurlijk is het logisch, maar het is wel een verslaving. Misschien nog wel erger dan drugs.
Want we kunnen echt niet meer zonder.
We kunnen ook niet zonder elektriciteit, etc.
pi_173834999
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 17:14 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Smartphone gebruik op scholen is echt de afgelopen jaren ziekelijk uit de hand gelopen.
Yup, maar is het een middel om de studenten dom te maken?
  zondag 17 september 2017 @ 17:22:30 #265
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173835071
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 17:13 schreef Lavenderr het volgende:

Ja, het is verontrustend maar terugdraaien kan niet meer.
Gelukkig niet. Want bovenal is een smartphone gewoon een erg handige tool. Verantwoord ermee omgaan blijkt vaak een stuk moeilijker. Maar ik zou mijn smart devices niet willen missen. Niet zonder kķnnen is dan weer een tweede. Het zou wel wat aanpassingen vergen, maar onmogelijk is het zeker niet.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173835146
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 september 2017 09:10 schreef Wantie het volgende:

[..]

Petje af voor Martin Vrijland _O-

Deze is ook wel leuk:

LET OP: CONTROLEER NA HET INVULLEN VAN DIT FORMULIER DIRECT UW SPAMBOX VOOR DE ACTIVATIE E-MAIL

Dat de activatiemail meteen in de spambox komt, betekent dat je je mailrobot niet op orde hebt...
Of dat je op een gedeeld IP zit, dan is er sowieso wel iemand op je server die 'm geshitlist heeft laten worden. ;)
pi_173835169
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 17:12 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Tuurlijk is het logisch, maar het is wel een verslaving. Misschien nog wel erger dan drugs.
Want we kunnen echt niet meer zonder.
We kunnen prima zonder maar er is niet echt een reden om zonder te doen. Daarnaast zijn drugs doorgaans ietwat schadelijker voor de gezondheid dan een smartphone :P
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 17:14 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Smartphone gebruik op scholen is echt de afgelopen jaren ziekelijk uit de hand gelopen.
Wereldwijd en voor jong en oud is smartphonegebruik gigantisch gestegen. Dat is, nogmaals, niet meer dan logisch. Die dingen zijn nou eenmaal handig.

Het is gewoon iets nieuws. En het werkt goed. Toen TV's opeens betaalbaar werden waren er ongetwijfeld ook mensen die klaagden dat 'de jeugd' niet meer ging lezen. Uiteindelijk loopt dat allemaal wel los.

Het enige wat je misschien heel specifiek als 'schadelijk' kan beschouwen is hoe middelbare scholieren zich 'verliezen' in social media. Ook dat is iets waar men nou eenmaal mee moet leren leven. Daarnaast is intensief gebruik van diezelfde social media niet per se 'slecht'. Het heeft juist ook talloze voordelen opgeleverd.
Quod licet Iovi, non licet bovi
pi_173835173
quote:
11s.gif Op zondag 17 september 2017 17:22 schreef Copycat het volgende:

[..]

Gelukkig niet. Want bovenal is een smartphone gewoon een erg handige tool. Verantwoord ermee omgaan blijkt vaak een stuk moeilijker. Maar ik zou mijn smart devices niet willen missen. Niet zonder kķnnen is dan weer een tweede. Het zou wel wat aanpassingen vergen, maar onmogelijk is het zeker niet.
Ik vind het ook geweldig hoor, daar niet van. Zou het echt niet weg kunnen denken.
  zondag 17 september 2017 @ 17:39:20 #269
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173835647
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 16:54 schreef Wantie het volgende:

[..]

Vanaf het zolderkamertje _O-
Joh ik ga de deur niet meer uit, nu al helemaal niet na het gevaarlijke-emmer-event. ^O^
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173836166
quote:
14s.gif Op zondag 17 september 2017 17:39 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Joh ik ga de deur niet meer uit, nu al helemaal niet na het gevaarlijke-emmer-event. ^O^
Emmerevent?
pi_173836260
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 17:56 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Emmerevent?
Sommigen waren er weer als de kippen bij om te roepen dat de emmer met explosieven van afgelopen week ook gestaged was. Youtube staat er weer vol mee. :')
pi_173836464
quote:
14s.gif Op zondag 17 september 2017 17:39 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Joh ik ga de deur niet meer uit, nu al helemaal niet na het gevaarlijke-emmer-event. ^O^
Ja, goedkoper dan een "echte" aanslag stagen was deze Lidl-emmergrap nog wel. Kosten; niks, impact; maximaal.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173836524
quote:
10s.gif Op zondag 17 september 2017 18:06 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ja, goedkoper dan een "echte" aanslag stagen was deze Lidl-emmergrap nog wel. Kosten; niks, impact; maximaal.
Hoe kan je het nou nķ al fake noemen? Je hebt echt geen flikker om je paranoÔde aannames op te baseren. :')
pi_173836534
quote:
10s.gif Op zondag 17 september 2017 18:06 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ja, goedkoper dan een "echte" aanslag stagen was deze Lidl-emmergrap nog wel. Kosten; niks, impact; maximaal.
Dat zijn die mensen met brandwonden vast met je eens :')
pi_173836563
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 17:59 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Sommigen waren er weer als de kippen bij om te roepen dat de emmer met explosieven van afgelopen week ook gestaged was. Youtube staat er weer vol mee. :')
Angst, allemaal angst. Kunnen de gevaarlijke realiteit niet aan dus dan maar ontkennen.
  zondag 17 september 2017 @ 18:24:26 #276
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173836930
quote:
10s.gif Op zondag 17 september 2017 18:06 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ja, goedkoper dan een "echte" aanslag stagen was deze Lidl-emmergrap nog wel. Kosten; niks, impact; maximaal.
Op weg naar de politiestaat. Voor de (schijn)veiligheid door meer armed police en militairen op straat die een oogje in het zeil houden en over burgers waken, aka problem, reaction, solution.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173837010
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 18:24 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Op weg naar de politiestaat. Voor de (schijn)veiligheid door meer armed police en militairen op straat die een oogje in het zeil houden en over burgers waken, aka problem, reaction, solution.
Ontkracht eerst maar eens dat emmer event voordat je weer wegkwijnt in je doemdenkerij, het slaat helemaal nergens op om nu al te concluderen dat het een staged event was. Dat zegt dus gewoon dat je puur en enkel een naprater bent van de YouTube-experts.
pi_173837051
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 18:24 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Op weg naar de politiestaat. Voor de (schijn)veiligheid door meer armed police en militairen op straat die een oogje in het zeil houden en over burgers waken, aka problem, reaction, solution.
Precies. Wetgeving die er snel doorgedrukt wordt en maanden van tevoren is geschreven (zoiets kost namelijk zoveel tijd).

Daarom ook is de hoax en niet de false flag het favoriete speeltje van de Elites; veel meer controle van tevoren en geprepareerde wetgeving precies toegespitst op de "aanslag".

Het zijn in feite mini-9/11tjes.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173837221
False flags zijn juist het favoriete speeltje van de verliezers. Die kunnen dan weer lekker brullen hoe oneerlijk de wereld is en hoe zielig ze zijn. Ondertussen verandert er vrijwel niets, zolang ze maar de schijn van onderdrukking in stand kunnen houden voor slachtoffersdoeleinden.
Quod licet Iovi, non licet bovi
pi_173837267
quote:
14s.gif Op zondag 17 september 2017 18:29 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Precies. Wetgeving die er snel doorgedrukt wordt en maanden van tevoren is geschreven (zoiets kost namelijk zoveel tijd).

Daarom ook is de hoax en niet de false flag het favoriete speeltje van de Elites; veel meer controle van tevoren en geprepareerde wetgeving precies toegespitst op de "aanslag".

Het zijn in feite mini-9/11tjes.
Als we jou toch niet hadden om het allemaal te duiden. De enige echte expert _O_
pi_173837751
quote:
14s.gif Op zondag 17 september 2017 17:39 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Joh ik ga de deur niet meer uit, nu al helemaal niet na het gevaarlijke-emmer-event. ^O^
Pcies, en hoe wil je anders op fok reageren :)
pi_173837813
quote:
14s.gif Op zondag 17 september 2017 18:29 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Precies. Wetgeving die er snel doorgedrukt wordt en maanden van tevoren is geschreven (zoiets kost namelijk zoveel tijd).

Daarom ook is de hoax en niet de false flag het favoriete speeltje van de Elites; veel meer controle van tevoren en geprepareerde wetgeving precies toegespitst op de "aanslag".

Het zijn in feite mini-9/11tjes.
Nee, de hoax is populair omdat de false flag wel degelijk gebeurt.
En zoals CAD al aangeeft, dan ben je dus nergens meer veilig.
Maar daar heb je geen last van als je gelooft dat alles een hoax is...
  zondag 17 september 2017 @ 18:59:51 #283
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173837914
quote:
14s.gif Op zondag 17 september 2017 18:29 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Precies. Wetgeving die er snel doorgedrukt wordt en maanden van tevoren is geschreven (zoiets kost namelijk zoveel tijd).

Daarom ook is de hoax en niet de false flag het favoriete speeltje van de Elites; veel meer controle van tevoren en geprepareerde wetgeving precies toegespitst op de "aanslag".

Het zijn in feite mini-9/11tjes.
ARMY ON PATROLWhat is Operation Temperer? Parsons Green bomb sees Theresa May activate military security measure

Soldiers have been deployed at key sites and public transport following the Parsons Green terrorist attack

Er zal vast toch nog wel weer ene tussendoor weten te glippen.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173838033
Vreselijk, dat militarisme. Die arme soldaatjes ook, zo gedrilled dat ze "voor de ghoede saeck" bezig zijn.

En inderdaad, gek zeg, al die "beveiliging" en de Lidl-shoppende emmermoslims kruipen er gewoon tussendoor... Nůg meer camera's, guns en politie, dat gaat werken!


Black Mirror is niet voor niets een Britse serie. Ernstig in de roos.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173838071
Gelukkig zijn de wakkeren hier volledig op de hoogte van alle ins en outs van de veiligheidsdiensten.
  zondag 17 september 2017 @ 19:11:04 #286
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173838202
Charlie Brooker( O+ ) werkt ook haske voor BBC. He's part of it all!
Black Mirror houdt je onder de duim.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173838564
quote:
9s.gif Op zondag 17 september 2017 19:11 schreef Copycat het volgende:
Charlie Brooker( O+ ) werkt ook haske voor BBC. He's part of it all!
Black Mirror houdt je onder de duim.
Nee, maar mensen Charlie Brooker weet heel goed dat er iets verkeerd met bepaalde officiele verhalen is. Maar als hij gaat wat over zeggen heeft 'ie 'n baantje bij de BBC niet meer.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
  zondag 17 september 2017 @ 19:25:59 #288
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173838594
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 19:24 schreef Tingo het volgende:

Nee, maar mensen Charlie Brooker weet heel goed dat er iets verkeerd met bepaalde officiele verhalen is. Maar als hij gaat wat over zeggen heeft 'ie 'n baantje bij de BBC niet meer.
Tuurlijk. Leer jou Charlie Brooker kennen, immers.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173838659
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 18:09 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Angst, allemaal angst. Kunnen de gevaarlijke realiteit niet aan dus dan maar ontkennen.
Hoe kan je angst krijgen van iets dat je niet gelooft?
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_173838798
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 19:24 schreef Tingo het volgende:

[..]

Nee, maar mensen Charlie Brooker weet heel goed dat er iets verkeerd met bepaalde officiele verhalen is. Maar als hij gaat wat over zeggen heeft 'ie 'n baantje bij de BBC niet meer.
Sluwe vos dat hij is dat hij zo op slinkse wijze de waarheid vertelt en toch nog zijn baan behoudt.
  zondag 17 september 2017 @ 19:34:55 #291
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173838802
https://www.theguardian.c(...)l/14/september11.usa

quote:
Embrace a conspiracy theory and suddenly you're part of a gang sharing privileged information; your sense of power and dignity rises a smidgen and this troublesome world makes more sense, for a time. You've seen through the matrix! At last you're alive! You ARE the Emperor of Pluto after all!

Except - ahem - you're only deluding yourself, your majesty. Because to believe the "system" is trying to control you is to believe it considers you worth controlling in the first place. The reality - that "the man" is scarcely competent enough to control his own bowels, and doesn't give a toss about you anyway - is depressing and emasculating; just another day in the cardboard box factory. And that's no place for an imaginary emperor, now, is it?
Wacht maar tot Charlie straks zijn zakken voldoende heeft gevuld bij BBC en The Guardian. Dan zal hij zeggen wat hij echt denkt. En weet.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173838844
quote:
17s.gif Op zondag 17 september 2017 19:34 schreef Copycat het volgende:
https://www.theguardian.c(...)l/14/september11.usa

[..]

Wacht maar tot Charlie straks zijn zakken voldoende heeft gevuld bij BBC en The Guardian. Dan zal hij zeggen wat hij echt denkt. En weet.
Of ze vinden hem in het bos met twee een gaatje in zijn hoofd en een afscheidsbrief. Zit ie eigenlijk gewoon te lachen op een hagelwit strand.
  zondag 17 september 2017 @ 19:38:07 #293
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_173838884
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 19:24 schreef Tingo het volgende:

[..]

Nee, maar mensen Charlie Brooker weet heel goed dat er iets verkeerd met bepaalde officiele verhalen is. Maar als hij gaat wat over zeggen heeft 'ie 'n baantje bij de BBC niet meer.
Fascinatie voor celebs staat bij mij al voor een poosje op een laag pitje, ik heb geen idee wie die gast is. De meeste weten het wel in return for fortune and fame.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_173839284
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 19:38 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Fascinatie voor celebs staat bij mij al voor een poosje op een laag pitje, ik heb geen idee wie die gast is. De meeste weten het wel in return for fortune and fame.
Charlie Brooker 'n slimme, grappige, charismatische schrijver, TV persona/critic die doet alsof hij ook down-to-earth, controversiele, beetje one-of-the-lads/no bullshit straight-talker is.
Net als alle andere TV mensen,performers,actors enz. - hij ook 'n rolspeler is.
Dus ja, je heb gelijk.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
  zondag 17 september 2017 @ 19:54:14 #295
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173839309
Hahaha. Te mooi hoe snel een mening verandert als de input verandert.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173839468
quote:
10s.gif Op zondag 17 september 2017 19:54 schreef Copycat het volgende:
Hahaha. Te mooi hoe snel een mening verandert als de input verandert.
Snap je niet.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan