abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173466683
Ik moet helaas mededelen dat ik geen columns meer mag publiceren over mijn opname. Hoewel ik met opzet geen namen heb genoemd, situaties heb gecombineerd, uitvergroot of verkleind, is het te privé. Daar kan ik me in vinden. Ben er denk ik te naïef in geweest. Heb al m'n columns gewist. Ik vind wel een andere manier om mijn geniale hersenspinsels op briljante wijze te etaleren.

3RddxlX.jpg

Toch nog even een mededeling die geen kwaad kan. Buiten het afkicken op zich, waar ik eigenlijk niet echt veel moeite mee heb, wel ondersteuning bij nodig blijf hebben natuurlijk, werk ik ook aan m'n lichaam, gezondheid en conditie. Ik eet nu dagelijks drie gezonde maaltijden. Alleen zaterdags Pattatus-Frietatus. Bij elke maaltijd een glas melk.Twee stuks fruit per dag, drink alleen water en soms koffie. Geen snoep of andere zoetigheid. Ondanks dat ik nog steeds moe en sloom ben door de Detox, probeer ik als het even kan met de sportbegeleider-en inspirerende man op de home-trainer te klimmen. Probeer het steeds iets zwaarder en verder. M'n grenzen langzaam te verleggen. Het helpt dat ie zelf topsporter is geweest, zal niet in details treden. We lullen het halve uur samen vol over onze grootste gezamenlijke interesse. Na het sporten vanmiddag even naar de Tour gekeken i.p.v achter de computer te kruipen. Dat moet ook minderen. Ik zweet normaal, zonder inspanning, al als de dikke man die in Basic Instinct tegen het kruis van Sharon Stone aankijkt. Na het fietsen zweet ik als Stephan Kruiswijk met Han Peekel achterop die d'Alpe d'Huez beklimt. Zoals André van Duin al zong: "We zullen doorgaan, zei de kip tegen de haan." Over drie weken voel ik me kiplekker en ben weer haantje de voorste. Al dan niet aan het spit.

dBYaSKm.jpg

:T

Vandaag een nieuwe algemene medewerkster in de kliniek. Was toevallig net op het moment dat de post werd bezorgd op onze afdeling. Ze wilde wel eens weten wie de man is die zoveel post op één dag krijgt. "Oh Herman, die zit op zijn kamer of in het computer hok." 11 briefkaarten uit Bommel of gerelateerden en familie. Vijf van het Fok!forum.Tijdje zitten kletsen. Ik zei dat ik er al 35 op het prikbord had. Moest ze om lachen.

Onderweg naar de "Huiskamer" voor het avondeten wilde ze dat prikbord wel eens zien. Hij hing al voor drie/kwart vol. Later pas de gelegenheid om de andere briefkaarten te lezen en er op te prikken. Heb een paar A4tjes met huishoudelijke reglementen verwijderd. Nu hangt ie vol. Ga morgen een klacht indienen dat er te weinig prikborden op de kamers zijn. Dat ze ook rekening moeten houden met immens populaire, geliefde, talentrijke, succesvolle, begaafde en bescheiden grootheden die ze zelf niet kennen.

Daarom wil ik even de volgende afzenders bedanken....

Familie..........

De voetbal-Slowchatters, Belsen, Degene van het mooie George Best kaartje met Imca Marina, Viola Holt en Kim Holland in de tekst maar waarvan ik geen idee heb wie de afzender is. En Bosbeetle.

:T

Kreeg net weer post. 5 uit Bommel en zo en één van Yvonne en Iteejer.

"Mary Christmass" Ha Ha Ha.

:T

De jongen/kok die altijd kookt is er vandaag niet. Degenen die hem soms helpen hebben een andere taak of zijn met verlof. Sommigen zijn tijdens de avondmaaltijd weer terug. Er was gisteren niemand die kon koken of het wilde proberen vanavond.Ik stak m'n hand uit plichtsbesef op. Dat krijg je als je vlak bij Duitsland geïnterneerd bent. Er meldden zich daarna twee leerling koks aan om me te assisteren. De één is bekend met het fenomeen gekookt eitje. De ander met het gehakt maken van zijn tegenstanders. Als geboren leider zal ik zoveel mogelijk uit handen geven en gedoseerd delegeren. Ze moeten het natuurlijk ook allemaal nog leren.

Het wordt dus spaghetti. Dat heb ik ooit eens thuis gemaakt. Wist ik veel dat je die, als het water gekookt heeft, moet blijven roeren. Het hoort niet om, als een onbeholpen Nederlandse boer, spaghetti te snijden. Ik had toen echter geen keus. Het was de eerste spaghettitaart ooit. Vergeten er patent op aan te vragen. Ik sneed het voorzichtig uit de pan. Ik was alleen, maar heb zes borden gebruikt om de spaghettitaart in gelijke, vierkante, partjes te verdelen.

Zag er best mooi en strak uit. Geen liniaal nodig of een videocamera voor de finishfoto. Ze konden linea-recta, met de liefde van de ware keukenprins, op het bord worden gevleid. Er moest echter nog meer op of bij. Omdat ik te chaotisch ben en tevens geen multi-tasker, was nu het gehakt aan de beurt. Waar gehakt wordt vallen spaanders. Kreeg het er Spaans benauwd van, terwijl het een Italiaanse spaghettitaart was. Dus ik met de botte bijl aan de gang. Alsof Martine namens heel Nederland op m'n vingers stond te kijken. 'Heel Holland eet gehakt.' Het resultaat was naar mijn maatstaven niet slecht. Tomatensaus eroverheen en prakken alsof het een lieve lust was. Nu nog de uitjes en paprika om het als gerenommeerd culinair-journalist af te maken. De kop was er af, zouden ze bij IS zeggen. Uitjes snipperen en de paprika snijden kostte me geen moeite. Dat snappen jullie wel.

Als kenner van de spaghettitaart het mengsel als glazurend garnituur op een mokkataart gedrapeerd.
Vanavond zal het dus een feestmaal worden. Een verrassing die ze zich nog lang zullen heugen.
Weet niet of ze kaarsjes in de keuken hebben om de spaghettitaartjes extra cachet te geven en er een feestelijke sfeer te creëren. Is wel te hopen. Je weet nooit of ze straks hun laatste adem uitblazen. Kan ik het aan hun slechte conditie toeschrijven. Bon appetite.

:T

19961499_1356835204429878_7973811446086333929_n.jpg?oh=4c8f108ff5223923ebb508af90efa49d&oe=59CE7B3F

:T

Het was vanavond mijn beurt om te kokerellen. Het werd een roerbakmaaltijd naar eigen Tong-recept. Gezien ik me steeds meer ben gaan roeren en in de hiërarchie met stip ben gestegen, vooral bij de dames, en er inmiddels een roerige periode achter me ligt. Na het weekend nog drie hele dagen om definitief mijn stempel te drukken op de groep. Donderdag weer back home. Zijn ze ook van de postzegelstempels af.

safe_image.php?d=AQC-iqFcZO8DKWBh&w=270&h=394&url=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FgVuFueV.png&_nc_hash=AQDg069rbr7oovu9

Als veelposter op internet ontvang je natuurlijk ook veel post. Dat kan ik je op een briefje geven. Naar ik heb vernomen is de dienstdoende postbode in het rayon Zuid-Oost-Thuis-Best-Zevenaar een beetje overwerkt geraakt de afgelopen maand. Noem het maar de kluts kwijt. Als ie mijn naam leest reageert hij alsof ie post heeft voor Hyacint Bucket. Hij zou er bijna door aan de drank raken.Twijfelde dan ook of ik een roerei of geklutst ei zou toevoegen aan mijn succesvolle boeketreeks.. Uitgekookt als ik ben liet ik aan de dames keuze.

De eileidster moest uiteindelijk de knoop doorhakken, het werd een beslissing waar geen touw aan was vast te knopen.
Ik maakte er,puur op gevoel maar wat van. Ik klutste alsof het een lieve lust was. Beroerde de staafmixer alsof Donald Trump, met harde hand, in Het Vaticaan de nationale garde controleerde. 'Nice dress, you're looking good as a man in panties.'

De maaltijd ging er in als een tosti-ijzer op glad ijs. Het was, zoals bij iedere originele Tong-maaltijd, weer likkebarend lekker. Ze zullen zich dit afscheidsdiner nog lang herinneren. Kor Sakov zei dat ie zich niet kon heugen zo lekker gegeten te hebben. Dat zegt ie weliswaar na iedere maaltijd, maar voor hetzelfde geld was ie dat vanavond vergeten. Het was een pittig gerecht, voor dames met een pittig kort kapsel en heren met een korte gerechtelijke geschiedenis.

Morgen weekend. Wordt het diner weer door de vaste kok van de groep bereid. In zijn voetsporen zal ik nooit kunnen treden. Net zoals Donald Trump nooit en te nimmer pootje over zal kunnen doen. Tong heeft hier echter wel zijn sporen verdiend en achtergelaten. Alles weer op de rails. zal niet meer ontsporen en zal geen scheve schaats meer rijden. Jezus Christus liep over water en veranderde water in wijn. Ik liep op doorlopers op bevroren water en doe geen water meer bij de wijn. Het aftellen is begonnen. Geen valse starts meer voor mij. Laat staan valse hoop. Hoop wel dat de postbode herstelt. Kan ik hem een kaartje sturen.

:T

629511f.jpg

:T

Vanochtend paar kilometer gewandeld. Daarna ochtendprogramma. Vanmiddag fitness (gisteren 12 kilometer gefietst, 4 weken geleden was ik na 3 kilometer kapot) en Crea Bea. Wandtegeltjes van hout ála Toon Hermans, maar dan met eigen gedichten.

Morgen zelfde programma. Donderdag naar huis. Neef Gertie haalt me om 10.00 uur op, 80 kilometer heen en terug. Eerst langs moeke, dan naar flatje met eventueel iets lekkers uit moeders keuken. Even acclimatiseren en telefoontjes plegen. 's middags op m'n gemak de Tour kijken en FOK! weer onveilig maken wanneer ik zelf wil, zonder verplichtingen en moeten eten net op het moment dat Bauke Mollema aan het winnen is. Heb hier geleerd efficiënt het huishouden te doen. De Witte Tornado zal door het flatje razen als nooit te voren. Het dekbedovertrek zal niet weten wat hem overkomt. "Wie schudt me daar wakker? Nieuwe bewoner denk ik."

Two day's too go.........Let's play ball. Maar nog even niet de kantine in.

:T

Klop klop klop.......'Herman het is 7.00 uur.' 'Ben al wakker.' Stond dus om 7.45 uur, plaatselijke tijd, op. Je wilt toch je geld er uit halen tijdens zo'n luxe vakantie. Niet dat het duur was, maar als typisch Nederlandse toerist draai je ieder dubbeltje om. Ik had uit voorzorg natuurlijk een dubbeltje meegenomen. Nog een paar keer omgedraaid in het knusse éénpersoonsbedje, daarna slaapdronken naar de tv gewaggeld. De eerste levensbehoeften blijven zelfs in een kuuroord van belang. Thuis zet ik daarna de PC aan en zet koffie voordat ik een douche neem. In het bruisende Zevenaar-Noord kon ik helaas alleen de douche nemen. M'n gebit was na een nacht bruisen met kukident ook weer om op te vreten. Voor het ontbijt snel nog even een paar bittere pillen slikken bij de medicijnman. 'Meneer de pillenverstrekker ik wil u, voordat ik vandaag definitief naar huis vertrek, nog even melden dat mijn conditie met sprongen vooruit is gegaan na 4 weken. Vooral de zuchtremmers hebben nut gehad. Ik hijg veel minder en ben niet zo snel meer buiten adem.'

8.15 uur ontbijten. Zoals altijd had het personeel van dienst keurig werk geleverd. Als een vissende bloemist nam ik plaats op mijn vaste stekkie. Op het bord lag een kaart met afscheidstekstjes van de andere negen vakantiegangers van afdeling S5. Met een big smile begon ik te lezen: 'Ben blij dat je op rot.' 'Zelden zo'n irritante vent ontmoet.' 'Eindelijk verlost van je vreselijke tafelmanieren.' 'Hoop je nooit meer tegen te komen.' 'Vieze opschepper met je 64 kaartjes.' Ik hou wel van die directheid. Ben daar dan ook een stuk assertiever geworden. Kan ik wel gebruiken op het internet.

Ga de schroom van me afgooien, meer FOK!ken en voor m'n mening uitkomen.

Na het ontbijt volgde zoals altijd het dagprogramma. Omdat ik maar tot en met woensdag 19 juli had geboekt en voor 10.00 uur het hotel moest verlaten, kon ik daar helaas niet meer aan deelnemen. Het laatste uur paar puntjes op de i gezet, alle zeilen bijgezet, vlekjes weggewerkt en ouwe koeien uit de sloot gehaald. Ik had dus al een opgeruimd gevoel. Dat werd alleen maar sterker toen de half Deutsch/Nederlandse ausgeleide zwaaister kwam melden dat ik 20 Euro borg terug kreeg bij het inleveren van de kamersleutel. Kon me niet eens meer herinneren dat ik die ooit betaald heb. Het was alsof ik op borgtocht werd vrijgelaten.

Uitgelaten liep ik als Björn Borg na zijn zesde Wimbledontitel naar de aankomst- en vertrekhal. Neef Gertie zou er tussen 10.00 en 10.15 uur zijn. Het was even na tienen en ik verwachtte hem nog niet. Ik werd hoffelijk, zoals het bij een eregast hoort, begeleid en uitgeleide gedaan zodat ik niet al voor vertrek een terugval zou krijgen. Bijna bij onze bestemming hoor ik plots: 'MET GERRIT!' Ik herkende zijn stem meteen. Wij het hoekje om.'OH DAAR IS IE AL.' M'n chauffeur was net op Gertiaanse wijze met m'n moeder aan het bellen. Het Bommels kwam me tegemoet als een warme deken op een te klein éénpersoonsbed. Ze aan elkaar voorgesteld. Gert en ik klepten als twee jongen honden die aan het spelen waren. Ik zag haar denken: 'Dus zo is Herman in een normale omgeving.'

Het Bommels ouwehoeren ging natuurlijk in de auto door. Heerlijk om weer eens met iemand te lullen over de Tour i.p.v. over wie het laatste plakje kaas heeft opgemaakt of wie er vanavond gaat koken. Ik hoef vanavond i.i.g. niet te koken. Met Gert eerst langs moeke geweest. Toeterend kwamen we aan. Bij binnenkomst zag ik de toetjes al boven de kip kerrie uit moeders keuken liggen. Paar vreugdetraantjes en dikke zoenen. Ben ik net 6 kilo afgevallen, gaat moeke me weer vetmesten.

Dat fiets ik er echter wel weer af, op weg naar moeders. Net als met Gert over de Tour lullen. Op z'n Bommels.

:T

RZlOL7g.jpg

Goeiemorgen. :)

https://forum.fok.nl/topic/2389521/1/25

:)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 29 augustus 2017 @ 18:51:38 #2
220052 Blue_note
The world's greatest!
pi_173466720
Nog altijd goed bezig dus _O_
A dirty mind is a joy forever
pi_173466802
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 18:51 schreef Blue_note het volgende:
Nog altijd goed bezig dus _O_
Nu wel ff legge. :) Kan ik er vanavond weer tegen. Morgen fietsen. Vandaag toch te warm.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 29 augustus 2017 @ 19:26:04 #4
220052 Blue_note
The world's greatest!
pi_173467201
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 18:58 schreef tong80 het volgende:

[..]

Nu wel ff legge. :) Kan ik er vanavond weer tegen. Morgen fietsen. Vandaag toch te warm.

:P
Maar nuchter toch :P ?
A dirty mind is a joy forever
  Boks-Chick dinsdag 29 augustus 2017 @ 19:57:59 #5
118131 BrandX
BoksChick & CoffeeAddict
pi_173467799
Trots op je O+
Het is niet de criticus die telt; hij die wijst naar de vrouw die struikelt en zegt wat zij beter had kunnen doen. Die eer komt toe aan zij die daadwerkelijk in de arena staat, gezicht besmeurd met stof, zweet en bloed, zij die dapper streeft en vaak tekort komt en fouten maakt, omdat dat eenmaal onvermijdelijk is. Zij die, als het meezit, soms de triomf van 'n grootse verrichting mag proeven en als het tegenzit en zij faalt, in elk geval grote moed heeft getoond.
JMLH 14-05-2013 - 27-05-2014
  dinsdag 29 augustus 2017 @ 20:06:47 #6
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173467946
Tvp-tje weer.

Je keept gewoon on truckin'!
All the blues away!
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173468536
Ik ben trots op je ouwe reus, ga zo door
  dinsdag 29 augustus 2017 @ 20:44:59 #8
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_173468633
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 20:40 schreef Toto69 het volgende:
Ik ben trots op je ouwe reus, ga zo door
Dit meen je toch niet he?
I ALWAYS FELT CLOSER TO KLB THAN I DID TO CUL!!!
pi_173468819
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 19:26 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Maar nuchter toch :P ?
Jazeker. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173468839
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 20:54 schreef tong80 het volgende:

[..]

Jazeker. :)

:P
Ben ook trots op je :)
Hopelijk ben je ook trots op jezelf
a great future doesn't require a great past
pi_173468847
quote:
17s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 19:57 schreef BrandX het volgende:
Trots op je O+
Zei gisteren een leeftijdsgenote van m'n moeder tegen me. Kon haar net weerhouden om te kussen. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173468857
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 20:06 schreef Copycat het volgende:
Tvp-tje weer.

Je keept gewoon on truckin'!
All the blues away!
Ha ha ha. Mooie reeks kaartjes was dat. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173468869
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 20:44 schreef MCH het volgende:

[..]

Dit meen je toch niet he?
'hè'

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173468880
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 20:55 schreef Droopie het volgende:

[..]

Ben ook trots op je :)
Hopelijk ben je ook trots op jezelf
Zei het net nog tegen ons tijdens het scheren. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Boks-Chick woensdag 30 augustus 2017 @ 06:34:12 #15
118131 BrandX
BoksChick & CoffeeAddict
pi_173474445
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 20:55 schreef tong80 het volgende:

[..]

Zei gisteren een leeftijdsgenote van m'n moeder tegen me. Kon haar net weerhouden om te kussen. :)

:P
Virtueel kusje jouw kant op dus *
Het is niet de criticus die telt; hij die wijst naar de vrouw die struikelt en zegt wat zij beter had kunnen doen. Die eer komt toe aan zij die daadwerkelijk in de arena staat, gezicht besmeurd met stof, zweet en bloed, zij die dapper streeft en vaak tekort komt en fouten maakt, omdat dat eenmaal onvermijdelijk is. Zij die, als het meezit, soms de triomf van 'n grootse verrichting mag proeven en als het tegenzit en zij faalt, in elk geval grote moed heeft getoond.
JMLH 14-05-2013 - 27-05-2014
pi_173474454
Ook al verschillen we van humor, ik ben supertrots op je. Wat lijkt mij dat moeilijk zeg!
pi_173481311
quote:
17s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 06:34 schreef BrandX het volgende:

[..]

Virtueel kusje jouw kant op dus *
:*

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173481322
quote:
0s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 06:38 schreef murp het volgende:
Ook al verschillen we van humor, ik ben supertrots op je. Wat lijkt mij dat moeilijk zeg!
Humor is zóóóóó 20ste eeuw.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator woensdag 30 augustus 2017 @ 14:42:32 #19
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_173481445
quote:
0s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 14:36 schreef tong80 het volgende:

[..]

Humor is zóóóóó 20ste eeuw.

:P
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
pi_173481591
quote:
17s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 06:34 schreef BrandX het volgende:

[..]

Virtueel kusje jouw kant op dus *
mag ik er ook 1 pls
Op zondag 27 september 2015 18:51 schreef Tjacka het volgende:[/b]
junken sc dit
jij ama OF en fylax zijn echt ziek
  woensdag 30 augustus 2017 @ 15:24:45 #21
220052 Blue_note
The world's greatest!
pi_173482333
Wanneer ga je trouwens de OP aanpassen met nieuwe verhaaltjes? :D
A dirty mind is a joy forever
pi_173482743
quote:
Klassieker. laatst nog gekeken. 'Ooit lang geleden fietste hier'..... :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173482752
quote:
0s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 15:24 schreef Blue_note het volgende:
Wanneer ga je trouwens de OP aanpassen met nieuwe verhaaltjes? :D
Goed idee :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 30 augustus 2017 @ 15:49:42 #24
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_173482821
quote:
0s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 15:46 schreef tong80 het volgende:

[..]

Goed idee :D

:P
Ga je nu ook werk zoeken?
I ALWAYS FELT CLOSER TO KLB THAN I DID TO CUL!!!
pi_173483287
quote:
0s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 15:49 schreef MCH het volgende:

[..]

Ga je nu ook werk zoeken?
Denk het wel. Je moeder kan me niet meer onderhouden.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 30 augustus 2017 @ 17:53:04 #26
220052 Blue_note
The world's greatest!
pi_173485474
quote:
0s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 16:07 schreef tong80 het volgende:

[..]

Denk het wel. Je moeder kan me niet meer onderhouden.

:P
Leef de leef toch?!
A dirty mind is a joy forever
pi_173486079
quote:
1s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 17:53 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Leef de leef toch?!
Geen idee wat dat betekent.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Boks-Chick woensdag 30 augustus 2017 @ 19:12:10 #28
118131 BrandX
BoksChick & CoffeeAddict
pi_173487116
quote:
0s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 14:50 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

mag ik er ook 1 pls
:*
Het is niet de criticus die telt; hij die wijst naar de vrouw die struikelt en zegt wat zij beter had kunnen doen. Die eer komt toe aan zij die daadwerkelijk in de arena staat, gezicht besmeurd met stof, zweet en bloed, zij die dapper streeft en vaak tekort komt en fouten maakt, omdat dat eenmaal onvermijdelijk is. Zij die, als het meezit, soms de triomf van 'n grootse verrichting mag proeven en als het tegenzit en zij faalt, in elk geval grote moed heeft getoond.
JMLH 14-05-2013 - 27-05-2014
pi_173526940
Voor de verandering weer eens slecht geslapen. Dus moe wakker worden. Daarom me nog even omgedraaid. Doe ik echt nooit meer. Niet te harden, die zweetlucht van m'n voeten. Ging bijna over m'n nek, zoekend naar steun bij m'n halve zolen. Na het bloedprikken, alsof ik in loondienst ben, naar de ambulante zorg in Tiel geweest. De stotterende taxichauffeur, Tom Tom heette ie, de weg gewezen. Kan geen Wegwijs Piet, opzoek naar de negerhut, tegenop. Daarna toch nog even een uurtje plat. Oogjes dicht en snaveltjes toe. Nu gaat ie wel weer. Niet zeuren dus. In Texas en Zuid-Oost voormalig-Belgisch-Kongo ten noorden van Centraal-Afrika hebben ze pas honger. Nu maar open dat ik het de rest van de dag trek.

De echte trek, lees zucht, is best nog heftig. Blijft tegenvallen. Dus zinnen verzetten. Ergo: FOK! en Facebook lastig vallen met mijn nutteloze zinnen, dat is inmiddels de regel. :) Straks naar broer en z'n familie fietsen. Cadeautje uit eigen repertoire brengen. Wandtegeltje op z'n Herman's. Zelf gemaakt, van hout, met eigen briljante, dichterlijke tekst. Kan van Dik Hout nog een puntje aan zuigen. Zoethoutertje zogezegd, dat het weer even stil in mij wordt en ik jullie niet langer lastig val.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173527011
:) :D
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_173528811
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 september 2017 15:38 schreef tong80 het volgende:
Voor de verandering weer eens slecht geslapen. Dus moe wakker worden. Daarom me nog even omgedraaid. Doe ik echt nooit meer. Niet te harden, die zweetlucht van m'n voeten. Ging bijna over m'n nek, zoekend naar steun bij m'n halve zolen. Na het bloedprikken, alsof ik in loondienst ben, naar de ambulante zorg in Tiel geweest. De stotterende taxichauffeur, Tom Tom heette ie, de weg gewezen. Kan geen Wegwijs Piet, opzoek naar de negerhut, tegenop. Daarna toch nog even een uurtje plat. Oogjes dicht en snaveltjes toe. Nu gaat ie wel weer. Niet zeuren dus. In Texas en Zuid-Oost voormalig-Belgisch-Kongo ten noorden van Centraal-Afrika hebben ze pas honger. Nu maar open dat ik het de rest van de dag trek.

De echte trek, lees zucht, is best nog heftig. Blijft tegenvallen. Dus zinnen verzetten. Ergo: FOK! en Facebook lastig vallen met mijn nutteloze zinnen, dat is inmiddels de regel. :) Straks naar broer en z'n familie fietsen. Cadeautje uit eigen repertoire brengen. Wandtegeltje op z'n Herman's. Zelf gemaakt, van hout, met eigen briljante, dichterlijke tekst. Kan van Dik Hout nog een puntje aan zuigen. Zoethoutertje zogezegd, dat het weer even stil in mij wordt en ik jullie niet langer lastig val.

:P
Hoe lang duurt die zucht naar alchohol? Je bent nu al ruim 1/2 maanden nuchter?
Some things should be simple; even an end has a start
pi_173542553
quote:
4s.gif Op vrijdag 1 september 2017 17:13 schreef Leonos het volgende:

[..]

Hoe lang duurt die zucht naar alchohol? Je bent nu al ruim 1/2 maanden nuchter?
Ben nu 10 weken onderweg. Zes weken geleden de kliniek verlaten. Heb nog steeds zucht. De ene keer heftiger of zwaarder dan de andere keer. Blijft een proces dat nog een tijd zal duren. Zal nooit helemaal verdwijnen, maar wel verminderen. Nu is het soms nog vechten. Dat zal straks stukken minder zijn of af en toe de kop opsteken. Dus volhouden en er voor gaan. Ben nu al tevreden met wat ik heb bereikt en hoe ik me voel. Lichamelijk en mentaal niet meer te vergelijken met toen ik me vol gooide. Terwijl ik misschien pas net ben begonnen. Dan maar zuchten tegen de zucht.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173547789
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 14:22 schreef tong80 het volgende:

[..]

Ben nu 10 weken onderweg. Zes weken geleden de kliniek verlaten. Heb nog steeds zucht. De ene keer heftiger of zwaarder dan de andere keer. Blijft een proces dat nog een tijd zal duren. Zal nooit helemaal verdwijnen, maar wel verminderen. Nu is het soms nog vechten. Dat zal straks stukken minder zijn of af en toe de kop opsteken. Dus volhouden en er voor gaan. Ben nu al tevreden met wat ik heb bereikt en hoe ik me voel. Lichamelijk en mentaal niet meer te vergelijken met toen ik me vol gooide. Terwijl ik misschien pas net ben begonnen. Dan maar zuchten tegen de zucht.

:P
Ik begreep dat je in Zevenaar hebt gezeten... las over de duits-Nederlandse en kreeg spontaan melancholische gevoelens. Heb daar zelf twee jaar geleden drie maanden gezeten.

Jouw verhaal roept ook herinneringen op aan de begintijd dat je thuis bent. Vol verwachting klopt je hart, nu gaat je nieuwe leven beginnen. Maar na een tijdje, of meteen, kom je erachter dat het niet heel eenvoudig is om ineens te leven. Ik ben nu twee jaar verder en de trek blijft aan je trekken. T gevecht met de zwakke verslaafde in je die blijft. Soms wat meer en soms wat minder.
Maar elke dag zonder je middel is er weer een waarin je eigen ik belangrijker was dan je verslaving.

Ik hoop voor jou dat je de kracht blijft vinden om nee te zeggen....
pi_173547859
Mooie post Spocke. Ik ga er voor en kan niks beloven. Gaat het mis ben ik veel kwijt. Niet alleen mezelf maar juist anderen. Die zal ik teleurstellen en hun vertrouwen kwijt zijn. Ik heb net zo veel te winnen als te verliezen.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173552117
Komop Tong, je kan het. Zucht gaat heus wel minder worden.
Goed dat je je kop niet in het zand steekt en er eerlijk over bent.
Life can be a bitch, so like it..
  zaterdag 2 september 2017 @ 22:37:47 #36
104871 remlof
Europees federalist
pi_173552816
Zucht? Wat een raar woord, het is gewoon behoefte aan drank toch?
United we stand, divided we fall
pi_173552938
quote:
7s.gif Op zaterdag 2 september 2017 22:37 schreef remlof het volgende:
Zucht? Wat een raar woord, het is gewoon behoefte aan drank toch?
Drankzucht, suffie.
  Moderator zaterdag 2 september 2017 @ 22:43:28 #38
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_173552970
quote:
7s.gif Op zaterdag 2 september 2017 22:37 schreef remlof het volgende:
Zucht? Wat een raar woord, het is gewoon behoefte aan drank toch?
Ja. En zucht is een goed woord, zie betekenis nummer vier.

http://www.vandale.nl/opzoeken?pattern=zucht&lang=nn
lebt denn der alte Holzmichl noch?
  zaterdag 2 september 2017 @ 22:56:25 #39
104871 remlof
Europees federalist
pi_173553286
quote:
8s.gif Op zaterdag 2 september 2017 22:42 schreef mootie het volgende:

[..]

Drankzucht, suffie.
Noem het dan zo. Of is het soms zelfs gevaarlijk het woord 'drank' te noemen?
United we stand, divided we fall
  zondag 3 september 2017 @ 07:38:10 #40
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_173556155
quote:
0s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 15:49 schreef MCH het volgende:

[..]

Ga je nu ook werk zoeken?
welke gek neemt zo'n wrak als tong aan? :D
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_173556179
quote:
7s.gif Op zaterdag 2 september 2017 22:56 schreef remlof het volgende:

[..]

Noem het dan zo. Of is het soms zelfs gevaarlijk het woord 'drank' te noemen?
in de verslavingszorg is het woord 'zucht' toepasbaar op alle verslavingen, vandaar
...
  zondag 3 september 2017 @ 08:28:45 #42
469793 Puk1234
Just try enjoy life!
pi_173556452
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 september 2017 18:53 schreef tong80 het volgende:
Mooie post Spocke. Ik ga er voor en kan niks beloven. Gaat het mis ben ik veel kwijt. Niet alleen mezelf maar juist anderen. Die zal ik teleurstellen en hun vertrouwen kwijt zijn. Ik heb net zo veel te winnen als te verliezen.

:P
Je moet zo denken.. Erger als het is geweest kan het niet meer worden.

Je bent goed op weg, nu nog het volhouden, dat lijkt me het moeilijkste van alles...

De psychische afhankelijkheid..
Denk dat na 20 jaar toch best wel een tijdje kan gaan duren.

Gewoon doorzette tong.. Je hebt veel capiciteiten.. Je weet oa wel wat ik bedoel... Richt je daar op ;)
Haal geen emotie uit je verleden naar het heden, haal alleen kennis op uit het verleden om in het heden te gebruiken om je toekomst positief mee te beïnvloeden.
pi_173556677
quote:
10s.gif Op zondag 3 september 2017 07:40 schreef sacha het volgende:

[..]

in de verslavingszorg is het woord 'zucht' toepasbaar op alle verslavingen, vandaar
Precies.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173556680
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 07:38 schreef kanovinnie het volgende:

[..]

welke gek neemt zo'n wrak als tong aan? :D
tong80 en Tong.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173556776
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 09:00 schreef tong80 het volgende:

[..]

tong80 en Tong.

:T
:*
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zondag 3 september 2017 @ 09:14:15 #46
104871 remlof
Europees federalist
pi_173556793
quote:
10s.gif Op zondag 3 september 2017 07:40 schreef sacha het volgende:

[..]

in de verslavingszorg is het woord 'zucht' toepasbaar op alle verslavingen, vandaar
Hmm ok, nooit van gehoord. Ik vind het maar raar klinken.
United we stand, divided we fall
pi_173557243
quote:
14s.gif Op zondag 3 september 2017 09:13 schreef Ole het volgende:

[..]

:*
:) :*

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173557250
quote:
7s.gif Op zondag 3 september 2017 09:14 schreef remlof het volgende:

[..]

Hmm ok, nooit van gehoord. Ik vind het maar raar klinken.
Is een normale aanduiding. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173557722
quote:
0s.gif Op zondag 3 september 2017 10:00 schreef tong80 het volgende:

[..]

Is een normale aanduiding. :)

:P
Zuchtend zittend de zucht verslaan.

Klinkt toch maf.
pi_173562311
quote:
1s.gif Op zondag 3 september 2017 08:28 schreef Puk1234 het volgende:

[..]

Je moet zo denken.. Erger als het is geweest kan het niet meer worden.

Je bent goed op weg, nu nog het volhouden, dat lijkt me het moeilijkste van alles...

De psychische afhankelijkheid..
Denk dat na 20 jaar toch best wel een tijdje kan gaan duren.

Gewoon doorzette tong.. Je hebt veel capiciteiten.. Je weet oa wel wat ik bedoel... Richt je daar op ;)
Erg waar wat je zegt!

Het is ook lastig omdat je je leven ineens heel anders inricht. En hoe doe je dat? Dat kost tijd. Plus dat je jezelf weer moet leren kennen in je veranderde ik.
Maar dat heeft ook wel weer zn sjeu...

En tong80 ik hoop dat je blijft gaan voor de winsten!
pi_173565532
Mooie posts jongens. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173586268
Bloeduitslagen net, tegen een kleine vergoeding, binnengekregen van huisarts. Alles is vrijwel 100 % hersteld of op normale waarde. Mooiste is de lever, was hij zelfs verbaasd over. Van 450 (extreem hoog) in het rood, naar 25 in het Giro-blauw (En dat tijdens de Vuelta). Magnesium van 150 naar 20, Natrium & Calsium 100% op orde. Nieren geen problemen en bloeddruk normaal. 'Je verdient een standbeeld' zei Benny jolig. Alleen Cholesterol is nog te hoog met 7,2. Moet naar 6.5. Die was nog niet zo lang geleden echter 9.5. Heeft dus zijn tijd nodig. Er moet natuurlijk nog wel wat te wensen over blijven, zo voor de feestdagen. Daar pakken we een lekker knisperig rijstwafeltje en een muesliebol met banaan op. Zoiets mag gevierd worden.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator maandag 4 september 2017 @ 18:34:51 #53
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_173586326
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 18:30 schreef tong80 het volgende:
Bloeduitslagen net, tegen een kleine vergoeding, binnengekregen van huisarts. Alles is vrijwel 100 % hersteld of op normale waarde. Mooiste is de lever, was hij zelfs verbaasd over. Van 450 (extreem hoog) in het rood, naar 25 in het Giro-blauw (En dat tijdens de Vuelta). Magnesium van 150 naar 20, Natrium & Calsium 100% op orde. Nieren geen problemen en bloeddruk normaal. 'Je verdient een standbeeld' zei Benny jolig. Alleen Cholesterol is nog te hoog met 7,2. Moet naar 6.5. Die was nog niet zo lang geleden echter 9.5. Heeft dus zijn tijd nodig. Er moet natuurlijk nog wel wat te wensen over blijven, zo voor de feestdagen. Daar pakken we een lekker knisperig rijstwafeltje en een muesliebol met banaan op. Zoiets mag gevierd worden.

:P
*O* tong80 by numbers *O*
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
pi_173586330
Netjes Maestro!
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  Spellchecker maandag 4 september 2017 @ 19:29:51 #55
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_173587362
Wat goed joh!!! 💪👍
**hare scherpigheid*binge-checker**binnenstebuiten <3**
zoem zoem!
pi_173594792
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 18:30 schreef tong80 het volgende:
Bloeduitslagen net, tegen een kleine vergoeding, binnengekregen van huisarts. Alles is vrijwel 100 % hersteld of op normale waarde. Mooiste is de lever, was hij zelfs verbaasd over. Van 450 (extreem hoog) in het rood, naar 25 in het Giro-blauw (En dat tijdens de Vuelta). Magnesium van 150 naar 20, Natrium & Calsium 100% op orde. Nieren geen problemen en bloeddruk normaal. 'Je verdient een standbeeld' zei Benny jolig. Alleen Cholesterol is nog te hoog met 7,2. Moet naar 6.5. Die was nog niet zo lang geleden echter 9.5. Heeft dus zijn tijd nodig. Er moet natuurlijk nog wel wat te wensen over blijven, zo voor de feestdagen. Daar pakken we een lekker knisperig rijstwafeltje en een muesliebol met banaan op. Zoiets mag gevierd worden.

:P
gefeliciteerd
  dinsdag 5 september 2017 @ 09:40:52 #57
351614 ijs_beer
zwierend pasje vooruit.
pi_173595112
goed bezig *O*
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
pi_173598053
quote:
2s.gif Op maandag 4 september 2017 18:34 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

*O* tong80 by numbers *O*
Ha ha ha :)

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173598056
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 18:35 schreef Bart2002 het volgende:
Netjes Maestro!
Play it again Bart.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173605510
quote:
0s.gif Op maandag 4 september 2017 18:30 schreef tong80 het volgende:
Bloeduitslagen net, tegen een kleine vergoeding, binnengekregen van huisarts. Alles is vrijwel 100 % hersteld of op normale waarde. Mooiste is de lever, was hij zelfs verbaasd over. Van 450 (extreem hoog) in het rood, naar 25 in het Giro-blauw (En dat tijdens de Vuelta). Magnesium van 150 naar 20, Natrium & Calsium 100% op orde. Nieren geen problemen en bloeddruk normaal. 'Je verdient een standbeeld' zei Benny jolig. Alleen Cholesterol is nog te hoog met 7,2. Moet naar 6.5. Die was nog niet zo lang geleden echter 9.5. Heeft dus zijn tijd nodig. Er moet natuurlijk nog wel wat te wensen over blijven, zo voor de feestdagen. Daar pakken we een lekker knisperig rijstwafeltje en een muesliebol met banaan op. Zoiets mag gevierd worden.

:P
*O* Gaat de hele goede kant op!
pi_173605640
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:35 schreef DoubleDip het volgende:

[..]

*O* Gaat de hele goede kant op!
pi_173605986
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:43 schreef Toto69 het volgende:

[..]

pi_173606650
Met een score van 450 zat je inderdaad in de kopgroep maar was je geen Froome.
Zelf was ik een Johnny Hoogerland met een matige 150 :')

Maar dat je nu al een score van 25 hebt betekent dat je een sterk lichaam heb :)

Fijn om te horen dat je de stijgende lijn voort heb weten te zetten.
a great future doesn't require a great past
pi_173606741
Heel goed bezig Tong!
  dinsdag 5 september 2017 @ 19:33:27 #65
469793 Puk1234
Just try enjoy life!
pi_173606829
Goed om te horen dat het de betere kant op gaat tong! :)
Hoe is het nu met de vermoeidheid overdag?
Haal geen emotie uit je verleden naar het heden, haal alleen kennis op uit het verleden om in het heden te gebruiken om je toekomst positief mee te beïnvloeden.
pi_173607480
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 19:26 schreef Droopie het volgende:
Met een score van 450 zat je inderdaad in de kopgroep maar was je geen Froome.
Zelf was ik een Johnny Hoogerland met een matige 150 :')

Maar dat je nu al een score van 25 hebt betekent dat je een sterk lichaam heb :)

Fijn om te horen dat je de stijgende lijn voort heb weten te zetten.
Ha ha ha

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173607491
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 19:33 schreef Puk1234 het volgende:
Goed om te horen dat het de betere kant op gaat tong! :)
Hoe is het nu met de vermoeidheid overdag?
Steeds minder. Gaat dus steeds beter. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 5 september 2017 @ 20:04:35 #68
469793 Puk1234
Just try enjoy life!
pi_173607671
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 19:57 schreef tong80 het volgende:

[..]

Steeds minder. Gaat dus steeds beter. :)

:P
Heeft wel een tijdje in beslag genomen, maar mooi om te horen.

Nog plannen op de korte termijn wat je met je nuchtere brein gaat ondernemen?
:)
Haal geen emotie uit je verleden naar het heden, haal alleen kennis op uit het verleden om in het heden te gebruiken om je toekomst positief mee te beïnvloeden.
pi_173609794
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 20:04 schreef Puk1234 het volgende:

[..]

Heeft wel een tijdje in beslag genomen, maar mooi om te horen.

Nog plannen op de korte termijn wat je met je nuchtere brein gaat ondernemen?
:)
VBL / Omdat jullie het zo vriendelijk vragen.....Tong for VBL-mod.....!

Maar ze willen me blijkbaar niet.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173610081
WoW wat een goede uitslagen Tong, vooral je lever.

Gefeliciteerd.
Oh ja cholesterol gaat altijd langzaam, komt goed.

En je mag toch wel af en toe genieten van lekker eten?
Life can be a bitch, so like it..
pi_173610209
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 21:22 schreef ato het volgende:
WoW wat een goede uitslagen Tong, vooral je lever.

Gefeliciteerd.
Oh ja cholesterol gaat altijd langzaam, komt goed.

En je mag toch wel af en toe genieten van lekker eten?
Tuurlijk. Gewoon normaal en gezond eten doet al wonderen.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 5 september 2017 @ 23:16:45 #72
469793 Puk1234
Just try enjoy life!
pi_173612553
quote:
Ja was een mooi opstapje geweest om weer echt een taak te hebben. Maar de wereld ligt vol met kansen. wat zou buiten deze gemiste kans je volgende Geniale onderneming zijn=
Haal geen emotie uit je verleden naar het heden, haal alleen kennis op uit het verleden om in het heden te gebruiken om je toekomst positief mee te beïnvloeden.
pi_173618997
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 23:16 schreef Puk1234 het volgende:

[..]

Ja was een mooi opstapje geweest om weer echt een taak te hebben. Maar de wereld ligt vol met kansen. wat zou buiten deze gemiste kans je volgende Geniale onderneming zijn=
De VBL mods treiteren.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 7 september 2017 @ 02:42:12 #74
469793 Puk1234
Just try enjoy life!
pi_173632313
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 13:08 schreef tong80 het volgende:

[..]

De VBL mods treiteren.

:P
Jij bent er me toch wel een tong :P

dat was een serieuze vraag ;)
Haal geen emotie uit je verleden naar het heden, haal alleen kennis op uit het verleden om in het heden te gebruiken om je toekomst positief mee te beïnvloeden.
pi_173632320
De internet verslaving is nog niet verholpen.
pi_173640128
quote:
3s.gif Op donderdag 7 september 2017 02:46 schreef sig000 het volgende:
De internet verslaving is nog niet verholpen.
Laat jezelf opnemen zou ik zeggen.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173668156
Nog vorderingen gemaakt Tong?
  Spellchecker vrijdag 8 september 2017 @ 23:25:32 #78
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_173668520
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 23:06 schreef DoubleDip het volgende:
Nog vorderingen gemaakt Tong?
Hij doet niet anders :T
**hare scherpigheid*binge-checker**binnenstebuiten <3**
zoem zoem!
pi_173668542
Mooi rapport ^O^
pi_173670746
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 september 2017 23:06 schreef DoubleDip het volgende:
Nog vorderingen gemaakt Tong?
Op een kleine terugslag na, +1 kilo, gaat het gestaag de goede kant op. Ik socialiseer als een bezetene, acclimatiseer me rot, eet zo gezond dat het m'n oren uit komt en m'n columns worden steeds briljanter. Nu nog een struise, geile, domme blondine met cup DD en alles sal reg kom.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 9 september 2017 @ 08:26:48 #81
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_173670915
Mooi om te lezen Tong! Hoe is het met de zucht? Je posts gaan er ook echt zwaar op vooruit de laatste tijd.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  zaterdag 9 september 2017 @ 10:12:27 #82
220052 Blue_note
The world's greatest!
pi_173671886
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 07:52 schreef tong80 het volgende:

[..]

Nu nog een struise, geile, domme blondine met cup DD en alles sal reg kom.

:T
Letterlijk Tong, letterlijk :+
A dirty mind is a joy forever
pi_173672336
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 07:52 schreef tong80 het volgende:

[..]

Op een kleine terugslag na, +1 kilo, gaat het gestaag de goede kant op. Ik socialiseer als een bezetene, acclimatiseer me rot, eet zo gezond dat het m'n oren uit komt en m'n columns worden steeds briljanter. Nu nog een struise, geile, domme blondine met cup DD en alles sal reg kom.

:T
fatkini.jpg?w=681&h=1046 ^O^

:9
FOK! Because I'm worth it..
pi_173673254
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 08:26 schreef Bugno het volgende:
Mooi om te lezen Tong! Hoe is het met de zucht? Je posts gaan er ook echt zwaar op vooruit de laatste tijd.
Terwijl ze al briljant waren. Zucht is er nog, zal ook blijven. Moet alleen minder worden. Wordt aan gewerkt. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173673264
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 10:12 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Letterlijk Tong, letterlijk :+
Ik was serieus.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173673282
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 10:55 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

[ afbeelding ] ^O^

:9
Heb je altijd al een stoer wijf gevonden. Nu je je eigen vakantiefoto hebt geplaatst, ben je nog meer in aanzien gestegen bij me. _O_

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173673338
Maar... waar kick je van af dan? Alcohol?
Lambo of Rekt
pi_173673361
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 12:21 schreef tong80 het volgende:

[..]

Heb je altijd al een stoer wijf gevonden. Nu je je eigen vakantiefoto hebt geplaatst, ben je nog meer in aanzien gestegen bij me. _O_

:P
Graag gedaan. Ik werd geinspireerd door een ander topic; dat je iemand eens een goede dag kunt bezorgen, zomaar, uit het niets. Moest gelijk aan jou denken.. ;)
FOK! Because I'm worth it..
pi_173673517
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 12:25 schreef EggsTC het volgende:
Maar... waar kick je van af dan?
Van stok huizen.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173673538
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 12:26 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Graag gedaan. Ik werd geinspireerd door een ander topic; dat je iemand eens een goede dag kunt bezorgen, zomaar, uit het niets. Moest gelijk aan jou denken.. ;)
Geinig. Inspireer ik ook eens iemand. Zonder puntjes op de i. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173673730
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 12:39 schreef tong80 het volgende:

[..]

Geinig. Inspireer ik ook eens iemand. Zonder puntjes op de i. :)

:P
Imca marina?
Some things should be simple; even an end has a start
pi_173674572
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 12:57 schreef Leonos het volgende:

[..]

Imca marina?
Viola Holt. :9
FOK! Because I'm worth it..
pi_173675535
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 12:57 schreef Leonos het volgende:

[..]

Imca marina?
Rocko Granata schijnt ook hard achteruit te hollen.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173676503
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 14:40 schreef tong80 het volgende:

[..]

Rocko Granata schijnt ook hard achteruit te hollen.

:P
:+

Ja, die puntjes op de i blijft een hekel punt bij mij :@
FOK! Because I'm worth it..
pi_173676593
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 07:52 schreef tong80 het volgende:

[..]

Op een kleine terugslag na, +1 kilo, gaat het gestaag de goede kant op. Ik socialiseer als een bezetene, acclimatiseer me rot, eet zo gezond dat het m'n oren uit komt en m'n columns worden steeds briljanter. Nu nog een struise, geile, domme blondine met cup DD en alles sal reg kom.

:T
Kleine terugslag na, bedoel je een uitglijder met alcohol of dat je een kilo bent aangekomen?
Life can be a bitch, so like it..
pi_173677230
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 15:50 schreef ato het volgende:

[..]

Kleine terugslag na, bedoel je een uitglijder met alcohol of dat je een kilo bent aangekomen?
Tong> :D
FOK! Because I'm worth it..
pi_173678697
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 15:43 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

:+

Ja, die puntjes op de i blijft een hekel punt bij mij :@
:D

Maar je begreep wat ik bedoelde. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173678703
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 15:50 schreef ato het volgende:

[..]

Kleine terugslag na, bedoel je een uitglijder met alcohol of dat je een kilo bent aangekomen?
1 kilo idd. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173678714
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173681181
Zeg Tong, niks voor jou als Cruijff-liefhebber? Of is erg kitcherig? >:O

De Officiële Nationale Omruilactie is van start gegaan! Tijdens deze actie kunt u het Johan Cruijff Vijfje gratis omruilen voor ¤ 5,-. Het Johan Cruijff Vijfje is de nieuwste Nederlandse herdenkingsmunt, uitgegeven door het Ministerie van Financiën ter nagedachtenis aan de grootste Nederlandse voetballer aller tijden. De herdenkingsmunt zal eind september beschikbaar zijn.

Slechts 5.000 vijfjes beschikbaar >> lees verder
https://www.nationale-omr(...)=OA36535&aff_id=1288
FOK! Because I'm worth it..
pi_173686109
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 17:37 schreef tong80 het volgende:

[..]

1 kilo idd. :)

:P
Dat is er zo weer af toch..

[ Bericht 0% gewijzigd door ato op 10-09-2017 02:02:23 ]
Life can be a bitch, so like it..
pi_173687559
Alles komt vanzelf goed
pi_173689810
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 23:28 schreef ato het volgende:

[..]

Dat is er zo weer af toch..
Precies.

Goeiemorgen

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173689815
quote:
7s.gif Op zondag 10 september 2017 01:18 schreef sig000 het volgende:
Alles komt vanzelf goed
Nou, er moet wel wat voor worden gedaan hoor. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173692132
Goedemorgen
Life can be a bitch, so like it..
pi_173694440
quote:
1s.gif Op zondag 10 september 2017 13:22 schreef ato het volgende:
Goedemorgen
Goeiemorgen :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173697195
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 15:01 schreef tong80 het volgende:

[..]

Goeiemorgen :)

:P
Goeie dag gehad?
pi_173697273
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 17:47 schreef DoubleDip het volgende:

[..]

Goeie dag gehad?
Zeker. Mag niet klagen. :) Is altijd weer afwachten. Nu ff legge. Kan ik zometeen fris de avond beginnen met Studio Sport. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 10 september 2017 @ 18:07:32 #109
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_173697443
Ook de onbekendere fokkers leven/lezen met je mee, tong80! Het is dat de post hier gewoon niet werkt, anders had ik je ook wel een kaartje Argentijns gestuurd toen je nog in Zevenaar zat :)
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_173699446
quote:
14s.gif Op zondag 10 september 2017 18:07 schreef flipsen het volgende:
Ook de onbekendere fokkers leven/lezen met je mee, tong80! Het is dat de post hier gewoon niet werkt, anders had ik je ook wel een kaartje Argentijns gestuurd toen je nog in Zevenaar zat :)
Ha ha ha. Cool :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173707078
Paar jaar gebit verwaarloosd. (Drank maakt meer kapot dan je lief is) Maand geleden voor het eerst sinds lang naar nieuwe tandarts.

Was bang dat er van alles mis was. Bleek hartstikke mee te vallen. Eén gaatje maar en kies moest worden getrokken. Dat had een jaar geleden al gemoeten. Dus bekend. Donderdag naar mondhygiëniste geweest en tand getrokken. Straks kies laten vullen. Gisteren met een vriend gesproken, die heeft nu een gebit na verwaarlozing. Dus valt allemaal mee.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173752130
Je weet dat je op de goede weg bent als de lieve verpleegkundige van de buurtzorg, op haar knieën, tussen neus en tenen door, tijdens het aanleggen van het rekverband om je water klotsende klompvoet, uit het niets zegt: 'Trouwens Herman, je ziet er goed uit zeg.'

Ongelogen, want ze leest mee.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173752172
^O^ goed bezig Tongermans
Zonder wrijving geen glans
pi_173752451
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 14:56 schreef haags_kwartiertje het volgende:
^O^ goed bezig Tongermans
Dank u :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 13 september 2017 @ 15:40:54 #115
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_173752947
hqdefault.jpg
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_173753229
quote:
Kon je geen mooier of duidelijker plaatje vinden ? :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173768178
Omdat je het zo goed volhoudt heb ik een paar nieuwe schoenen voor je..

PrFacngLtMed4303.jpg

Keep up the good work! ^O^
FOK! Because I'm worth it..
  Moderator donderdag 14 september 2017 @ 12:37:44 #118
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_173770509
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 14:53 schreef tong80 het volgende:
Je weet dat je op de goede weg bent als de lieve verpleegkundige van de buurtzorg, op haar knieën, tussen neus en tenen door, tijdens het aanleggen van het rekverband om je water klotsende klompvoet, uit het niets zegt: 'Trouwens Herman, je ziet er goed uit zeg.'

Ongelogen, want ze leest mee.

:P
Dat leest allemaal maar mee tegenwoordig :{w

:W Hallo buurtverpleegster
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
pi_173772369
Hoe lang al "sober" nu?

Applaus applaus :Y
pi_173773209
quote:
10s.gif Op donderdag 14 september 2017 10:42 schreef Kim-Holland het volgende:
Omdat je het zo goed volhoudt heb ik een paar nieuwe schoenen voor je..

[ afbeelding ]

Keep up the good work! ^O^
Dank je. :)

Is het raar dat ie het mooie schoenen vind ?

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173773211
quote:
2s.gif Op donderdag 14 september 2017 12:37 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Dat leest allemaal maar mee tegenwoordig :{w

:W Hallo buurtverpleegster
:D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173773217
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 14:20 schreef Spocke het volgende:
Hoe lang al "sober" nu?

Applaus applaus :Y
Vandaag precies drie maanden.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 14 september 2017 @ 15:25:41 #123
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173773353
*O*

hSjwcwv.jpg
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173774781
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 14 september 2017 @ 16:46:45 #125
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_173774907
De single So Long van Fischer-Z pikte ik stiekem altijd van mijn zus in.

En dit was toch mijn favoriete Paul Young-nummer:


Maar nu ik het weer hoor, geloof ik dat ik er toch een beetje overheen gegroeid ben :D . So Long blijft goed.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173775692
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 07:06 schreef tong80 het volgende:
Paar jaar gebit verwaarloosd. (Drank maakt meer kapot dan je lief is) Maand geleden voor het eerst sinds lang naar nieuwe tandarts.

Was bang dat er van alles mis was. Bleek hartstikke mee te vallen. Eén gaatje maar en kies moest worden getrokken. Dat had een jaar geleden al gemoeten. Dus bekend. Donderdag naar mondhygiëniste geweest en tand getrokken. Straks kies laten vullen. Gisteren met een vriend gesproken, die heeft nu een gebit na verwaarlozing. Dus valt allemaal mee.

:P
top van je !
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator donderdag 14 september 2017 @ 17:58:13 #127
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_173775924
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 07:06 schreef tong80 het volgende:
Paar jaar gebit verwaarloosd. (Drank maakt meer kapot dan je lief is) Maand geleden voor het eerst sinds lang naar nieuwe tandarts.

Was bang dat er van alles mis was. Bleek hartstikke mee te vallen. Eén gaatje maar en kies moest worden getrokken. Dat had een jaar geleden al gemoeten. Dus bekend. Donderdag naar mondhygiëniste geweest en tand getrokken. Straks kies laten vullen. Gisteren met een vriend gesproken, die heeft nu een gebit na verwaarlozing. Dus valt allemaal mee.

:P
Je hebt iig het lichaam van een os zo te zien dus daar heb je maar mooi mazzel mee. Ik ken mensen van mijn leeftijd die al een gebit hebben na jaren van verwaarlozen
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_173779250
Ik vind deze song heel toepasselijk voor Tong:


(rijmt ook nog)
Hallon!
pi_173781252
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 15:15 schreef tong80 het volgende:

[..]

Vandaag precies drie maanden.

:P
kijk! ^O^
...
pi_173781279
quote:
17s.gif Op donderdag 14 september 2017 21:48 schreef sacha het volgende:

[..]

kijk! ^O^
En deze week drie jaar gestopt met roken. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 14 september 2017 @ 21:49:12 #131
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_173781292
Lekker bezig ouwe
pi_173781355
quote:
17s.gif Op donderdag 14 september 2017 16:46 schreef Copycat het volgende:
So Long blijft goed.
Twee jaar geleden bij crematie van één van m'n beste vrienden. Had ie als laatste nummer uitgezocht. Toen hield het vechten tegen de tranen wel op :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173781379
quote:
1s.gif Op donderdag 14 september 2017 17:45 schreef Ole het volgende:

[..]

top van je !
Ach, heeft er altijd al ingezeten. Moest er alleen nog een keertje uitkomen.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173781402
quote:
1s.gif Op donderdag 14 september 2017 17:58 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Je hebt iig het lichaam van een os zo te zien dus daar heb je maar mooi mazzel mee. Ik ken mensen van mijn leeftijd die al een gebit hebben na jaren van verwaarlozen
Vriend van me. Zelfde schuitje als ik. Verder heel verhaal. Kreeg scheurbuik. Al 25 jaar een gebit.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173781570
quote:
14s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:39 schreef BlueMage het volgende:
Ik vind deze song heel toepasselijk voor Tong:


(rijmt ook nog)
Zag ze in de Willem 2 in Den Bosch. Kende ze niet. Stonden in het voorprogramma van Agnostic Front. Was gelijk verkocht. Op Lowlands later doek van de tent. Het regende pannenstelen. Of pannen van het dak. Ik ging er wel uit in ieder geval.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173781594
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 21:49 schreef Cyanide- het volgende:
Lekker bezig ouwe
:7

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator vrijdag 15 september 2017 @ 00:18:37 #137
393783 crew  Amarantha
Valar Morghulis
pi_173784325
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 15:15 schreef tong80 het volgende:

[..]

Vandaag precies drie maanden.

:P
Goed bezig Tong. :) _O_
  Spellchecker vrijdag 15 september 2017 @ 00:30:54 #138
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_173784434
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 september 2017 00:18 schreef Amarantha het volgende:

[..]

Goed bezig Tong. :) _O_
QFT!!
**hare scherpigheid*binge-checker**binnenstebuiten <3**
zoem zoem!
pi_173784573
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 september 2017 00:18 schreef Amarantha het volgende:

[..]

Goed bezig Tong. :) _O_
Dank u. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 15 september 2017 @ 01:08:57 #140
334993 AMAR420
waar is amar?
pi_173784721
bahh

[ Bericht 51% gewijzigd door AMAR420 op 15-09-2017 21:54:51 ]
zzzzz
pi_173784938
quote:
14s.gif Op donderdag 14 september 2017 20:39 schreef BlueMage het volgende:
Ik vind deze song heel toepasselijk voor Tong:


(rijmt ook nog)
Wat een ontzettend goed nummer en wat een onwijs goede band! Ik kende ze ook niet.
pi_173785000
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 september 2017 01:52 schreef praadje het volgende:

[..]

Wat een ontzettend goed nummer en wat een onwijs goede band! Ik kende ze ook niet.
Ik ken ze inmiddels al 20 jaar ;)

Deze man ken ik al meer dan 30 jaar.......


In de jaren 80 drummer en gitarist van het legendarische Hüsker Dü.

Heeft erg mooie solo albums gemaakt na hun split in 1987.

Gisteren is Grant Hart overleden. Pas 56. Een icoon in mijn en vele anderen hun muziekleven. :{

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173794287
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 15:15 schreef tong80 het volgende:

[..]

Vandaag precies drie maanden.

:P
Super, meer applaus! _O_
pi_173853235
Nu weet ik het zeker. Ben op de goede weg. De lieve bloedzusterpleegwijntjes van de Buurtzorg trekken tegenwoordig lootjes om m'n voet en enkel in te mogen zwachtelen. Ze staan te dringen aan de ronde, ridderlijke lootjestafel en liggen in slaapzakken voor de deur in de Goed Nieuwsstraat. Als het niet in De Toren staat, ligt het extra nieuws wel in de gang. Het gegeven paard, eenmaal van stal gehaald, moet je natuurlijk niet in de bek kijken. Gewoon z'n gang laten gaan en niet opzadelen, en/of niet bezorgd zijn over de Toren. Dat we geen Metro en Spits hebben mag geen probleem zijn. Hans van Keulen en Walter van Aken zijn immers ook niet op één dag gebouwd. Dat zou wel dom zijn geweest.

Het oud ijzer van Driek Welsing en het loden lastpak van Marcel van Mourik, wordt om gegoten naar kwik zilveren pumps, die trappelend en huppelend als een vurige Bonfire op weg is naar goud. Smelt de kazen, span de kroon en zadel de paarden. Alleen de Gouden Koets ontbreekt nog. Herman is de koning te rijk en wordt vorstelijk verzorgd. Nu nog wachten welke prinses zo meteen aanbelt om m'n koningin te worden.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173904883
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 07:06 schreef tong80 het volgende:
Paar jaar gebit verwaarloosd. (Drank maakt meer kapot dan je lief is) Maand geleden voor het eerst sinds lang naar nieuwe tandarts.

Was bang dat er van alles mis was. Bleek hartstikke mee te vallen. Eén gaatje maar en kies moest worden getrokken. Dat had een jaar geleden al gemoeten. Dus bekend. Donderdag naar mondhygiëniste geweest en tand getrokken. Straks kies laten vullen. Gisteren met een vriend gesproken, die heeft nu een gebit na verwaarlozing. Dus valt allemaal mee.

:P
Dan heb je geluk gehad en je gebit enigszins toch nog goed verzorgd.
Verder goed bezig Herman en die koningin komt vast wel snel voor je.

[ Bericht 6% gewijzigd door ato op 21-09-2017 08:31:22 ]
Life can be a bitch, so like it..
pi_173908066
quote:
1s.gif Op donderdag 21 september 2017 08:26 schreef ato het volgende:

[..]

Dan heb je geluk gehad en je gebit enigszins toch nog goed verzorgd.
Verder goed bezig Herman en die koningin komt vast wel snel voor je.
Dank je. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173908108
Tof om te lezen chappo
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_173914796
quote:
1s.gif Op donderdag 21 september 2017 12:10 schreef tailfox het volgende:
Tof om te lezen chappo
Met uw welnemen. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173942560
De "steunkous" zit als gegoten. :)

Verder nog steeds in een opwaardse lijn. Het lichamelijk lijnen hoop ik snel op te pakken en weer mobieler te worden. Dat heeft ook weer effect op je stofwisseling en endopemine aanmaak dat heeft weer effect op.......etc.

Goeiemorgen.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173942598
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 10:08 schreef tong80 het volgende:
De "steunkous" zit als gegoten. :)

Verder nog steeds in een opwaardse lijn. Het lichamelijk lijnen hoop ik snel op te pakken en weer mobieler te worden. Dat heeft ook weer effect op je stofwisseling en endopemine aanmaak dat heeft weer effect op.......etc.

Goeiemorgen.

:T
klinkt Goed! Rustig beginnen met fietsen en wandelen
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_173942648
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 september 2017 10:12 schreef Ole het volgende:

[..]

klinkt Goed! Rustig beginnen met fietsen en wandelen
Zeker. Volgende week komt hulp langs gaan we vastleggen waar ik aan fitness begin. Wordt bij redelijk goede kennis, tijdje geleden als zelfstandige begonnen in gebouw van vroegere middelbare school. Twee keer per week voor 32 Euro per maand. Drie maand contract, of zes maand. Jaar is korting maar eerst maar eens rustig beginnen. Verder fietsen en wandelen idd. Met vriend en onderbuurman al afspraken gemaakt. Bewegen is sowieso nodig en goed.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173980705
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 september 2017 10:16 schreef tong80 het volgende:

[..]

Zeker. Volgende week komt hulp langs gaan we vastleggen waar ik aan fitness begin. Wordt bij redelijk goede kennis, tijdje geleden als zelfstandige begonnen in gebouw van vroegere middelbare school. Twee keer per week voor 32 Euro per maand. Drie maand contract, of zes maand. Jaar is korting maar eerst maar eens rustig beginnen. Verder fietsen en wandelen idd. Met vriend en onderbuurman al afspraken gemaakt. Bewegen is sowieso nodig en goed.

:P
klinkt goed! Niet duur
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_173985403
quote:
1s.gif Op maandag 25 september 2017 00:49 schreef Ole het volgende:

[..]

klinkt goed! Niet duur
Begreep ik ook. Nog wel prijzig. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator maandag 25 september 2017 @ 12:40:26 #154
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_173985557
Hard op weg om een afgetrainde adonis te worden dus, van binnen was je dat natuurlijk al :D
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
pi_173994525
quote:
2s.gif Op maandag 25 september 2017 12:40 schreef Bosbeetle het volgende:
Hard op weg om een afgetrainde adonis te worden dus, van binnen was je dat natuurlijk al :D
Ha ha ha. Jong van geest. Die is nu uit de fles. ;)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_174025719
Vannacht maar één keer hoeven te pissen. :)

Wel even bezig geweest voordat de hulp in de huishouding komt. Heel de kraan van de wasbak onder.

Goeiemorgen.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_174025842
Tong val je niet enorm af nu?
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174026041
quote:
10s.gif Op woensdag 27 september 2017 10:05 schreef tailfox het volgende:
Tong val je niet enorm af nu?
In één maand was ik tijdens de opname negen kilo afgevallen.
Nu ben ik twee maanden thuis en ben op hetzelfde gewicht.
Komt doordat ik vrijwel immobiel ben. Buurthulp komt dalijk voor de eerste keer een soort steunkous leren aan te trekken. Lukt mezelf niet. Dus hopen dat het werkt.
Ben zeg maar van 100 naar 90 gegaan. Nu wil ik er nog 10 af, naar de 80.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_174026056
quote:
0s.gif Op woensdag 27 september 2017 10:19 schreef tong80 het volgende:

[..]

In één maand was ik tijdens de opname negen kilo afgevallen.
Nu ben ik twee maanden thuis en ben op hetzelfde gewicht.
Komt doordat ik vrijwel immobiel ben. Buurthulp komt dalijk voor de eerste keer een soort steunkous leren aan te trekken. Lukt mezelf niet. Dus hopen dat het werkt.
Ben zeg maar van 100 naar 90 gegaan. Nu wil ik er nog 10 af, naar de 80.

:P
Na hoeveel maanden FOK! bbq bij jou thuis?
Op donderdag 1 december 2016 19:20 schreef Henkelientje het volgende:Aaaahh hou ook van jou hoor tail
Op donderdag 13 april 2017 02:27 schreef Stien_Struis het volgende:
Hij bedoelt het wel goed die Tailfox maar het komt wat ongelukkig zijn strot uit.
Op zaterdag 23 december 2017 00:26 schreef haags_kwartiertje het volgende:
pi_174026237
quote:
10s.gif Op woensdag 27 september 2017 10:20 schreef tailfox het volgende:

[..]

Na hoeveel maanden FOK! bbq bij jou thuis?
https://forum.fok.nl/topic/2400701

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_174050565
Gisteren voor het eerst m'n "vaste" rekkousen tot aan m'n knie aangetrokken. Wel met hulp van de buurtzuster. Voet en enkel werden een stuk minder dik. Vanochtend opgestaan met veel dunnere voet. FF pielen om hem zelf aan te doen vanochtend. Maar het helpt wel. Hopen dat het zo blijft. :)

En een goeiemorgen.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_174069961
Slaap nog steeds niet goed, wel steeds beter. Sta moe op maar kan het handelen. Ben niet meer bek af de hele dag.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  maandag 2 oktober 2017 @ 11:05:50 #163
7889 tong80
Spleenheup
pi_174133914
Mag ik zeggen dat het steeds beter gaat ? Ja dat mag ik zeggen. Gisteren wel heel de dag in bed gelegen. Verkoudheidje met mijn nog niet 100% gezondheid. Dan ben ik nog kwetsbaar. Helaas geen Max kunnen zien en zie net pas wat er in Spanje is gebeurd. Maar zou nu eigenlijk terug naar bed willen. Begon de dag met Breaking News. Dacht weer typisch Amerikaans. Twee doden en er bestaat niks anders meer. Nu zijn het er inmiddels 20.

Fucking Fucked Up World.

:{
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_174136057
quote:
0s.gif Op maandag 2 oktober 2017 11:05 schreef tong80 het volgende:
Mag ik zeggen dat het steeds beter gaat ? Ja dat mag ik zeggen. Gisteren wel heel de dag in bed gelegen. Verkoudheidje met mijn nog niet 100% gezondheid. Dan ben ik nog kwetsbaar. Helaas geen Max kunnen zien en zie net pas wat er in Spanje is gebeurd. Maar zou nu eigenlijk terug naar bed willen. Begon de dag met Breaking News. Dacht weer typisch Amerikaans. Twee doden en er bestaat niks anders meer. Nu zijn het er inmiddels 20.

Fucking Fucked Up World.

:{
Ook heel goed dat jezelf weet dat je kwetsbaar bent als je de hele dag op bed ligt.
Vandaag minder op bed?
Life can be a bitch, so like it..
  maandag 2 oktober 2017 @ 15:43:03 #165
7889 tong80
Spleenheup
pi_174139883
quote:
1s.gif Op maandag 2 oktober 2017 12:48 schreef ato het volgende:

[..]

Ook heel goed dat jezelf weet dat je kwetsbaar bent als je de hele dag op bed ligt.
Vandaag minder op bed?
Niet kwetsbaar qua zucht. Bedoelde meer qua ziekjes. :)

Vandaag er de hele dag al uit. Weet niet of ik het de hele dagt rek. Maar voorlopig wel. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_174139937
!

[ Bericht 94% gewijzigd door Mr.Ping op 02-10-2017 16:05:35 ]
pi_174142824
quote:
0s.gif Op maandag 2 oktober 2017 15:43 schreef tong80 het volgende:

[..]

Niet kwetsbaar qua zucht. Bedoelde meer qua ziekjes. :)

Vandaag er de hele dag al uit. Weet niet of ik het de hele dagt rek. Maar voorlopig wel. :)

:P
OK, goed bezig Tong. _O_
Life can be a bitch, so like it..
  maandag 2 oktober 2017 @ 17:57:29 #168
7889 tong80
Spleenheup
pi_174143012
quote:
1s.gif Op maandag 2 oktober 2017 17:50 schreef ato het volgende:

[..]

OK, goed bezig Tong. _O_
You're welcome. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  maandag 2 oktober 2017 @ 18:40:58 #169
287131 FoolWithMokey
Jesus loves you
pi_174144090
Wat een lap tekst zeg. Waar ben je aan verslaafd, schrijven?
Sisco Certified
  maandag 2 oktober 2017 @ 18:59:07 #170
7889 tong80
Spleenheup
pi_174144496
quote:
0s.gif Op maandag 2 oktober 2017 18:40 schreef FoolWithMokey het volgende:
Wat een lap tekst zeg. Waar ben je aan verslaafd, schrijven?
Waar niet aan ?

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:32:50 #171
7889 tong80
Spleenheup
pi_174236103
Ik dacht net, kom laat ik eens gek doen, ik koop er gelijk twee. :)

89665_02.jpg

XXXXX Gij bent ook gek hè
Wat zag je er goed uit vandaag herm
Leuk
· Beantwoorden ·
Herman van Tongerlo Toen had ik deze schoenen nog nie ins aan Gera. Kun de nagaan. :D
Leuk
· Beantwoorden ·
XXXXX Herman van Tongerlo ik vond dat je toen al snel liep laat staan
Leuk
· Beantwoorden ·
Herman van Tongerlo Ha ha ha.
Leuk
· Beantwoorden ·

:7

:P

[ Bericht 6% gewijzigd door tong80 op 06-10-2017 15:39:06 ]
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Spellchecker vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:33:47 #172
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_174236123
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 15:32 schreef tong80 het volgende:
Ik dacht net, kom laat ik eens gek doen, ik koop er gelijk twee. :)

[Img]foto van rechterschoen[/img]

XXXX: Gij bent ook gek hè
Wat zag je er goed uit vandaag herm
Leuk
· Beantwoorden ·
Herman van Tongerlo Toen had ik deze schoenen nog nie ins aan Ge. Kun de nagaan. :D
Leuk
· Beantwoorden ·
XXXX: Herman van Tongerlo ik vond dat je toen al snel liep laat staan
Leuk
· Beantwoorden ·
Herman van Tongerlo Ha ha ha.
Leuk
· Beantwoorden ·

:7

:P
Vind ik leuk :Y

-edit- geanonimiseerd

[ Bericht 1% gewijzigd door maily op 06-10-2017 15:43:32 ]
**hare scherpigheid*binge-checker**binnenstebuiten <3**
zoem zoem!
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:34:21 #173
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_174236132
Tong, denk je dat Gera het leuk vindt om met volledige naam op FOK! te staan?
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:36:07 #174
7889 tong80
Spleenheup
pi_174236164
quote:
5s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 15:34 schreef Copycat het volgende:
Tong, denk je dat Gera het leuk vindt om met volledige naam op FOK! te staan?
Oeps. :{

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:36:53 #175
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_174236173
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 15:36 schreef tong80 het volgende:

[..]

Oeps. :{

:P
Even aanpassen. Doet maily dat ook wel.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:37:45 #176
7889 tong80
Spleenheup
pi_174236186
quote:
14s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 15:36 schreef Copycat het volgende:

[..]

Even aanpassen. Doet maily dat ook wel.
Gebeurd. Even vergeten. Bedankt voor de tip.

Voeg ik gelijk de schoenen even toe. :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Spellchecker vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:38:03 #177
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_174236190
quote:
14s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 15:36 schreef Copycat het volgende:

[..]

Even aanpassen. Doet maily dat ook wel.
hek al gedaan :Y
**hare scherpigheid*binge-checker**binnenstebuiten <3**
zoem zoem!
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:38:42 #178
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_174236205
Algehele tofheid!
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Spellchecker vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:39:26 #179
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_174236220
quote:
17s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 15:38 schreef Copycat het volgende:
Algehele tofheid!
Zo kan het ook! :Y
**hare scherpigheid*binge-checker**binnenstebuiten <3**
zoem zoem!
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:40:01 #180
7889 tong80
Spleenheup
pi_174236231
quote:
17s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 15:38 schreef Copycat het volgende:
Algehele tofheid!
Tussen alle bans door. :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:41:07 #181
7889 tong80
Spleenheup
pi_174236247
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 15:39 schreef maily het volgende:

[..]

Zo kan het ook! :Y

*O* O+ ^O^

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_174236248
Lekker bezig jongens! :)
Some things should be simple; even an end has a start
  Spellchecker vrijdag 6 oktober 2017 @ 15:42:07 #183
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_174236263
quote:
4s.gif Op vrijdag 6 oktober 2017 15:41 schreef Leonos het volgende:
Lekker bezig jongens en meisjes! :)
:Y
**hare scherpigheid*binge-checker**binnenstebuiten <3**
zoem zoem!
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 16:01:16 #184
7889 tong80
Spleenheup
pi_174236594
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  maandag 9 oktober 2017 @ 07:54:18 #185
7889 tong80
Spleenheup
pi_174294010
Vandaag weer onder de 90 kilo. Gisteren voor het eerst een lang stuk gefietst. Vandaag doorpakken na een mindere week.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator maandag 9 oktober 2017 @ 11:14:06 #186
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_174296637
quote:
0s.gif Op maandag 9 oktober 2017 07:54 schreef tong80 het volgende:
Vandaag weer onder de 90 kilo. Gisteren voor het eerst een lang stuk gefietst. Vandaag doorpakken na een mindere week.

:P
^O^
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')