Is niet zonde is erg lekker. Het staat niet voor niets heel vaak op de menukaart van wellness / sauna gelegenheden voor de hoofdprijs.quote:Op donderdag 31 augustus 2017 01:46 schreef Tamabralski het volgende:
[..]
Proef je dan nog wat van de sinaasappelsap. Of zit de smaak dan meer tussen je oren. Lijkt me zonde.
Met karnemelk is heerlijk. Het maakt het m.i. minder zuur...quote:Op donderdag 31 augustus 2017 01:46 schreef Tamabralski het volgende:
[..]
Proef je dan nog wat van de sinaasappelsap. Of zit de smaak dan meer tussen je oren. Lijkt me zonde.
En wat is dan het verschil met gekocht vers sap?quote:[b]Op donderdag 31 augustus 2017 23:51 schreef [url=http://forum.fok.nl
Koop gewoon een citruspersje en pers het zelf. Zo gepiept. Niet zeiken. En als je niet eerder wil opstaan s ochtends, dan pers je het toch savonds, pleur het in een kan en heb je de volgende ochtend vers sap.
dat je dan geen luie flikker bent, volgens hemquote:Op vrijdag 1 september 2017 06:02 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En wat is dan het verschil met gekocht vers sap?
Vers gekocht sap is 1. duurder 2. niet zo vers als wanneer je zelf de avond ervoor of dezelfde ochtend perst. Ligt echt al langer dan 8 uur in de koeling hoor.quote:Op vrijdag 1 september 2017 06:02 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En wat is dan het verschil met gekocht vers sap?
Waar haal je vandaan dat die gemanipuleerd zouden zijn?quote:Op donderdag 31 augustus 2017 23:54 schreef Fer het volgende:
Van gemanipuleerde sinasappels die zoveel suiker bevatten dat het sap nog zoeter dan cola wordt.
Als ik sap pers is dat heel duur sap.quote:Op vrijdag 1 september 2017 10:35 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Vers gekocht sap is 1. duurder 2. niet zo vers als wanneer je zelf de avond ervoor of dezelfde ochtend perst. Ligt echt al langer dan 8 uur in de koeling hoor.
Een sinaasappel is trouwens een hybride van Manderijn en Pompelmoes.quote:Op vrijdag 1 september 2017 10:36 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Waar haal je vandaan dat die gemanipuleerd zouden zijn?
Die dingen zijn uiteraard wel gekweekt op zoetheid ja. En dat is maar goed ook want anders moet je er een sloot suiker bij flikkeren om het zoet genoeg te krijgen.
kijk, dat zijn solide argumenten, had er nog niet eens over nagedacht.quote:Op zaterdag 2 september 2017 09:47 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als ik sap pers is dat heel duur sap.
Niets mis met gekocht vers sap, nooit het probleem dat je perssinaasappelen erg zuur zijn, of vies, droog zodat er weinig sap uit komt.
Ik heb een hele mooie sappers,quote:Op zaterdag 2 september 2017 10:53 schreef THEFXR het volgende:
[..]
kijk, dat zijn solide argumenten, had er nog niet eens over nagedacht.
Zelfgeperst ook. Er zitten al gauw 3 of meer sinaasappels in een glas.quote:Op woensdag 6 september 2017 20:01 schreef Pietverdriet het volgende:
Als ik zo die sappen bekijk, tussen de 5 en 8 suikerklontjes aan suikers per glas
Natuurlijk zelfgeperst ookquote:Op woensdag 6 september 2017 20:51 schreef Ole het volgende:
[..]
Zelfgeperst ook. Er zitten al gauw 3 of meer sinaasappels in een glas.
coolbest is van poeder gemaaktquote:Op woensdag 6 september 2017 21:30 schreef Mylene het volgende:
Ik zag Tropicana weer in de schappen staan bij AH, tegen de 3 euro een pak. Mij te duur. Ik vind Cool Best en Innocent af en toe wel lekker.
[ afbeelding ]
Is dat echt waar? Ik vind coolbest ook best lekker, maar drink verder zelden jus d'orange.quote:
Vrijwel alle verpakte sinaasappelsap komt in poeder binnenquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |