Pierogies kende ik al, piroshki's nog niet, daar ga ik eens achterheen!quote:Op woensdag 23 augustus 2017 23:18 schreef Lunatiek het volgende:
Laat je door de Russische keuken inspireren:
Blini's
Piroshki (met diverse vulling)
Toast met kaviaar/kuit
Inlegde rode biet met dille en haring
Hmmm. Vooral die blauwe kaas en peer!quote:Op woensdag 23 augustus 2017 23:06 schreef Lucky_Strike het volgende:
Bresaola met blauwe kaas en peer.
quote:Op donderdag 24 augustus 2017 19:24 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Hmmm. Vooral die blauwe kaas en peer!
Gerookte eendenborst, rode druiven en roquefort is ook zo'n soort combi. Idioot lekker.
dus roquefort met vlees en zoet fruit dus :pquote:Op woensdag 23 augustus 2017 23:06 schreef Lucky_Strike het volgende:
Bresaola met blauwe kaas en peer.
Zelfde idee, maar in plaats van koken worden ze gebakken in de oven. En ze zijn een tikje kleiner imho.quote:Op donderdag 24 augustus 2017 07:48 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Pierogies kende ik al, piroshki's nog niet, daar ga ik eens achterheen!
Blauwe kaas en zoet fruit gaat goed. Peren, ananas, maar ook abrikozen, vijgen...druif... Uien compote...quote:Op donderdag 24 augustus 2017 20:23 schreef madeliefff het volgende:
[..]
[..]
dus roquefort met vlees en zoet fruit dus :p
Nog nooit van bresaola gehoord btw :0
eens maar dan met chocolade. Ja, echt waarquote:Op donderdag 31 augustus 2017 21:59 schreef Spanky78 het volgende:
Brie gaat fantastisch met aardbeien, frambozen..
Daar is eerlijk gezegd weinig mis mee. Als de kaas/worst maar wel een beetje goed is.quote:Op donderdag 31 augustus 2017 23:59 schreef sirdanilot het volgende:
gewoon hollandse kaas, leverworst, augurkje, zilveruitje. op een prikkertje met een nederlands vlaggetje.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |