abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 29 augustus 2017 @ 12:21:02 #26
236546 droomvrouwtje
Lief, klein en schattig
pi_173459583
registreer om deze reclame te verbergen
Ronde :* wat een nare wending zeg. Helaas geen ervaring zelf met provera, maar volgens de bijsluiter kan hoofdpijn en misselijkheid wel een bijwerking zijn
Be happy with the little things in life
pi_173474469
Wat naar Ronderotonde dat het zo is gelopen. En ook waardeloos dat je zo last hebt van bijwerkingen :{

Wolken en deadly_kiss :*
pi_173476213
Ik heb ook geen ervaring met Provera. Horen de bijwerkingen erbij?

Ik wacht nog steeds op mijn ongesteldheid na de curettage. Van de week behoorlijke buikkrampen gekregen en ik had gehoopt dat mijn ongesteldheid eraan kwam. Volgende week heb ik een controle bij de gynaecoloog, ik hoop niet dat er nog weefsel achtergebleven is oid. Ik haat echt de onzekerheid.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
  Moderator woensdag 30 augustus 2017 @ 10:43:03 #29
7566 crew  MaJo
Kalten Polar Br
pi_173476664
registreer om deze reclame te verbergen
Ronde wat ontzettend balen -O- ik heb wel ervaring met provera maar kan me die bijwerkingen niet herinneren. Denk dat het eerder door de overstimulatie komt. Hopelijk voel je je snel beter :*

Deadly ik sluit me aan bij de anderen, misschien is hulp zoeken een idee. En die twijfel is helemaal niet gek hoor. Het probleem als je zo lang bezig bent is dat je ook alle tijd hebt om erover na te denken. Ik denk dat iedereen wel eens twijfelt, alleen de vrouwen die snel zwanger zijn hebben daar minder tijd voor ;) hopelijk kun je iets met deze adviezen en anders staat mijn inbox altijd voor je open :*

Ik ben benieuwd wanneer ik ongesteld word. Het laatste jaar waren mijn eigen cycli zo rond de 34 dagen en ik zit nu op dag 38. Ik wacht het dus maar weer af :D
28 sept - 20 okt: Seattle / Mount Rainier / Glacier NP / Yellowstone / Grand Teton / Portland / Olympci NP / Seattle
pi_173476803
Ik heb ook nooit Provera gebruikt Wolken, maar ging ervan uit dat je klachten daardoor kwamen. Luister dus maar niet naar mij ;)
pi_173477168
quote:
0s.gif Op maandag 28 augustus 2017 20:03 schreef Ronderotonde het volgende:
Thnx. Hebben jullie ervaring met Provera? Ik ben enorm misselijk nu en heb barstende hoofdpijn. Niet leuk als dit nog anderhalve week duurt, heb net twee weken vakantie :{

Arja, water drinken had de arts ook meegegeven, normaal lukt dat wel, hoop alleen wel dat de misselijkheid dan snel verdwijnt....
Provera is zooi. Ik heb het helaas heel vaak moeten gebruiken en was er een wrak door.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  woensdag 30 augustus 2017 @ 13:38:31 #32
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_173480058
registreer om deze reclame te verbergen
Rotonde, wat vervelend dat je je zo ziek voelt.. Hopelijk trekt eea snel bij en kan je toch nog een beetje van je vakantie genieten. Ik heb helaas geen tips voor je.. :*

Wolken, Succes met de echo. Ik hoop voor je dat de miskraam idd afgerond is.. eea is al vervelend en helemaal als er een ( lange) nasleep achter aan komt -O-

Zeg Majo, je kan er niet zelf een gebakken hebben?? met je 38 dagen? :Y)

hier niks gebakken.. prima, we hebben het super druk met de verhuising en alle andere (rand) zaken.. eind September evaluatie gesprek. we kijken er al wel naar uit.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_173482276
Barreltje, bij jullie is het toch een onbegrepen onvruchtbaarheid? Ik zat eens na te denken over deze term en ik blijf het vaag vinden. Ik weet dat het ziekenhuis een aantal routineonderzoeken doen bij man en vrouw om te kijken of alles werkt. Maar er kunnen toch zoveel meer redenen zijn dat een vrouw niet zwanger wordt? Dat haalt men toch niet alleen uit de standaard testen?

Dus; valt er niet meer te onderzoeken waarom het tot nu toe niet gelukt is?
pi_173482551
Barreltje misschien een hele overbodige vraag (ik lees pas sinds kort mee), maar is er een samenlevingstest gedaan bij jullie?
  woensdag 30 augustus 2017 @ 22:12:18 #35
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_173492060
er is een samenlevingstest gedaan.. daaruit kwam dat mijn bms "vijandig" is..
maar IUI en zeker IVF/ICSI omzeilt dat probleem..
onze zorg zit dan ook bij de resultaten van de 1e ivf/icsi. van 16 eieren naar 2 embryos.. en die blijven dan vervokgens ook niet zitten..

Daarnaast is een samenlevingstest ook een discutabele test..

en idd DG.. we gaan ook vragen wat de andere mogelijkheden zijn om te onderzoeken.. vooralsnog is mij AMH en zijn sperma kwaliteit en kwantiteit gewoon helemaal dikke prima..

het ligt in mijn aard om verder te kijken dan de eerste stap.. :) een soort plan b hebben.. (en c en d en.. en.. :P ) we zijn de opties voor onszelf op een rijtje aan bet zetten.. en te bekijken wat de voor en nadelen van de ooties zijn
pi_173496614
Ben benieuwd Barreltje, wat er eind september uit het gesprek komt. Hopelijk dat er meer onderzocht kan worden, want er moet toch een reden zijn waarom het niet lukt? Je had toch ook al een aantal IUI pogingen achter de rug? Succes met verhuizen trouwens :)

Het is spannend hier.. Morgen is het twee weken sinds de inseminatie en tot nu toe geen bloed. Wel heb ik vooral de laatste dagen menstruatiepijn met gisteravond enorme krampen en steken. Toen dacht ik even: dat was het dan -O- Maar nog steeds niets. Het niet testen gaat me goed af, ben eigenlijk wel trots op mezelf :s) En als ik de neiging heb om het toch te doen denk ik aan alle OMO-witte testen die ik in mijn handen heb gehad, of de keer dat ik te vroeg positief testte en een paar dagen ongesteld werd :P

Morgen hebben we het evaluatiegesprek bij de gynaecoloog. Waarom ze dit doen voordat (waarschijnlijk) het resultaat van de IUI bekend is, is me een raadsel.

Oh maandagochtend zijn we van plan om te gaan testen :s)
pi_173510611
Wauw Barreltje. Wat zijn jullie al veel aan het rondkijken en nadenken. Ik duim dat jullie plannen B en C niet nodig zijn.

Spannend Dorothy!!! Ik duim voor je.

Wolken, inmiddels al tekenen van een menstruatie? Ik hoop dat je verder schoon bent.

Rotonde, klote dat je je zo rot voelt. Bah, hopelijk knap je weer snel op.

Hoe is het verder met de andere meiden?

Nou... Nu begin ik hier toch echt een beetje thuis te horen. Vandaag een hele dubbele dag gehad qua gevoel. Zat ook niet helemaal tof in mijn vel. Aan de ene kant heel blij dat wij nu eindelijk echt, echt, echt hulp gaan krijgen. Een echte kans op een kindje van ons twee.
En toch, rete spannend. Wat gaat het met mij doen? Die hormonen, de spanning, het vele weg zijn, alles regelen met mijn werk.. Ik ben graag voorbereid en wil alles van te voren weten, maar ik voel me nu zo bleu. Moet het maar over me heen laten komen.
Morgen dus startecho en dan starten denk ik.
  donderdag 31 augustus 2017 @ 20:50:04 #38
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_173510697
Succes morgen peace! :*
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_173513836
quote:
1s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 20:50 schreef laziness het volgende:
Succes morgen peace! :*
Thnx :* Blijf t toch hartverwarmend vinden om af en toe een berichtje van jou te zien. Tof.
pi_173514591
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 20:47 schreef Peacefulll het volgende:
Wauw Barreltje. Wat zijn jullie al veel aan het rondkijken en nadenken. Ik duim dat jullie plannen B en C niet nodig zijn.
Vanwege hun leeftijd wel slim denk ik. Als ze pas beginnen met nadenken over adopteren als ze uitbehandeld zijn, lopen ze in dat traject misschien wel tegen leeftijdsgrenzen aan.

Succes morgen! :*
pi_173516193
Ik heb geprobeerd bij te lezen.

Peace succes morgen.
Vervelend om te lezen Rotonde, hoe voel je je nu?

Wij hebben een officiele go gegeven voor IUI. Dus max 5 pogingen, bij 3 een evaluatie. We beginnen pas in oktober omdat in september het lab gedeeltelijk gesloten is. Goede timing weer.
We vinden het erg spannend, vooral hoe mijn vrouw op de hormonen gaat reageren.
pi_173516978
quote:
1s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 22:18 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Vanwege hun leeftijd wel slim denk ik. Als ze pas beginnen met nadenken over adopteren als ze uitbehandeld zijn, lopen ze in dat traject misschien wel tegen leeftijdsgrenzen aan.

Dat sowieso.. mijn lief is inmiddels 44.. en omdat er over het algemeen een max leeftijdsverschil van 40 jaar in acht genomen wordt.. en een traject gemiddeld 3 jaar duurt krijgen we dan een kindje van 6 a 7 jaar.. wat mij bijvoorbeeld echt zorgen baart.. want hoe flexibel is een kind nog op die leeftijd EN waarom is een kindje niet eerder geadopteerd (zeker gezien de grote vraag naar adoptie kinderen) "wat is er dan mis mee" zeg maar..
Maar goed.. we gaan eens kijken hie of wat..

Al kwam ik er vandaag wel achter dat ik tijdens de monitoring periode van de volgende ivf 2 a 3 dagen naar het buitenland moet voir het werk.. maar eens zien hoe we dat aan gaan pakken.. ik heb geen last van de hormonen.. maar alles maar inoassen in je werk en leven.. wat kan het sons een gedoe zijn.. :P
pi_173517013
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 22:51 schreef exode het volgende:
Ik heb geprobeerd bij te lezen.

Peace succes morgen.
Vervelend om te lezen Rotonde, hoe voel je je nu?

Wij hebben een officiele go gegeven voor IUI. Dus max 5 pogingen, bij 3 een evaluatie. We beginnen pas in oktober omdat in september het lab gedeeltelijk gesloten is. Goede timing weer.
We vinden het erg spannend, vooral hoe mijn vrouw op de hormonen gaat reageren.
spannend exode!
ik ga duimen dat de hormonen mee vallen en dat er 1 eitje blijft plakken!
pi_173519363
Succes vandaag Peace!!! :*

Barrel wat moedig om aan het begin van plan B en C te gaan staan. Succes :*
Dit, dat, alles.
pi_173519366
Succes Peacefull vandaag :) Wat voor schema ga je volgen?
pi_173520659
Succes Peacefull!

Spannend DG, het zou mooi zijn als het raak is nu!

Barreltje veel wijsheid gewenst, lijkt me moeilijk om door zoiets stoms als leeftijd al zo verder te moeten kijken.

Exode ik hoop dat IUI de oplossing gaat zijn.
pi_173530884
Egopost; negatief :'(
Ben er kapot van.
pi_173530970
Oh wat klote Coccinelle ...
Klopt het dat je nu de MM in moet?

:*
pi_173531091
Vandaag evaluatiegesprek gehad bij het ziekenhuis. Dit vond zo vroeg plaats omdat we anders vijf maanden moesten wachten voor een eventueel vervolg. Nou, we zijn blij dat het ziekenhuis zo doortastend is :) . Als ik nu ongesteld word, dan beginnen we meteen met het vervolg. En dat is dan IVF korte protocol. Ik hoef dan niet eerst een maand de pil te slikken om alles stil te leggen.

Bij de huidige IVF-poging had ik maar n eitje en reageerde dus niet op de maximale dosering hormonen. Het enige wat nog kan helpen om de eitjes beter te laten rijpen is Menopur. En voor de rest maar afwachten of ik dan een betere maand heb?

De gynaecoloog vroeg ons ook of we bij de volgende poging een punctie willen doen bij een lager aantal eitjes. Normaal doen ze dit alleen bij vier of meer. Maar dit kan handig zijn om meer te weten; de kwaliteit van de eitjes, of er wel een bevruchting plaatsvindt etc. We denken dat we dit gaan doen.

Op dit moment hebben we nog steeds hoop voor de huidige IUI. Ik houd het soms niet meer van de spanning :X 8)7 o|O . Vanmiddag in de bus dacht ik echt dat ik ongesteld was en kreeg bijna een rolberoerte. Ik durf bijna niet meer naar de wc! Ik moet trouwens wel zeggen dat de klachten die ik nu heb heel anders zijn dan voordat ik ongesteld word. Dan heb ik alleen op de dag dat ik hevig ongesteld ben, krampen. Of kan het zijn door al de hormonen die ik heb gespoten en geslikt? Sinds de inseminatie ben ik hormoonvrij.

Gelukkig zijn we morgen het grootste deel van de dag op pad met vrienden dus dat is een mooie afleiding. En zondag hebben we ook genoeg te doen.... Pfff...
pi_173531101
Oooh Coco :* wat rot!

Succes Exode met de IUI! Hopelijk levert dat jullie het zo gewenste tweede kindje op.

Ging prima vanochtend. Echo was goed, wel weird om een echo te hebben tijdens je menstruatie. Ik was toch wel heel zenuwachtig voor de prikinstructie, maar zo'n pen werkt heel simpel. Morgen starten met spuiten, gonal-f. Iemand ervaring mee? Hoe vonden jullie de bijwerkingen?

Edit: spannend DG! Fijn dat het ZH zo doorgepakt heeft dat jullie weer snel verder kunnen :)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')