abonnement Unibet Coolblue
pi_173338395
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 22:50 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Beetje lastig om daarachter te komen als je niet eens kan lezen. Ik ben net op vakantie geweest naar oost Europa en daarvoor al eens op studiereis geweest en wat is het zigeunervolk daar toch een feest van diversiteit. Ouders die geen fuck geven als hun kinderen van de grond eten en openbare meubels onder smeren met ketchup. Een bovengemiddelde hoeveelheid verschrikkelijke ''handicaps''. Hele hordes die je proberen te scammen met geld wisselen, het balletjesspel en dergelijke.

Iets zegt mij dat veel meisjes uit die gezinnen niet de educatie of opvoeding meekrijgen om weerbaar te zijn tegen dit soort pooierpraktijken en dat hun ouders ook geen fuck geven als dochterlief verdwenen is.
Het zal vaak ook "don't ask, don't tell" zijn. Er komt elke week wat geld binnen via het WU-kantoortje in het zigeunerdorp en zolang dat het geval is, worden er geen heel lastige vragen gesteld.

Hoe simpel die lui ook moge zijn, ze kunnen vast zelf ook wel bedenken dat je dergelijke bedragen niet overhoudt na een paar uur tomaten plukken per dag.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')