abonnement Unibet Coolblue
pi_173328863
quote:
6s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 20:00 schreef ikweethetookniet het volgende:
Robin Linschoten zit in een zenuwslopende periode die voorlopig nog niet achter de rug is.

De oud-staatssecretaris en VVD-coryfee wordt verdacht van belastingfraude. Hij heeft een schikkingsvoorstel van het Openbaar Ministerie afgewezen en gaat begin september vol het gevecht in de rechtbank aan. :|W

Tegen die tijd is hij wellicht dakloos. _O- _O- Over een paar weken moet hij zijn huis uit. Op zo’n beetje al zijn bezittingen is beslag gelegd: zijn huis (inmiddels verkocht), auto tot en met de tegoeden van zijn opdrachtgevers aan toe.
‘Ze hebben al mijn liquiditeiten volledig drooggelegd. Ik kan mijn vaste lasten niet betalen en heb zelfs geen ziektekostenverzekering meer. Ik heb niks meer. *O* *O*

https://fd.nl/profiel/1215060/robin-linschoten-ik-heb-niks-meer

Dit voelt heel goed _O_ en zouden ze vaker moeten doen *O* *O*
Jarenlang overal weg mee gekomen deze rat, maar nu is het dan toch echt klaar. En gewoon nog uit zijn nek kletsen. Geen ziektekostenverzekering meer? Die wordt echt niet geroyeerd als je niet betaalt hoor. :')

Schikking afwijzen en straks teringhard op zijn bek gaan. :Y Net zoals toen met DSB. Hij zou het varkentje Lakeman ook wel even wassen. :')
  Trouwste user 2022 dinsdag 22 augustus 2017 @ 20:30:25 #27
7889 tong80
Spleenheup
pi_173329415
_O_ :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173347422
Robin Linschoten moet onmiddellijk stoppen als toezichthouder

Wie is Robin Linschoten? Nou, da’s een oud VVD staatssecretaris, die op dit moment – as we speak dus – zwaar wordt 'gepakt' door de belastingdienst. Hij is zijn huis kwijt, staat op straat, z’n banktegoeden zijn bevroren en z’n auto is in beslag genomen. Hij heeft zelfs geen ziektekostenverzekering meer. Kan ie gewoon niet betalen. *O* *O*

Los van het feit dat iedere Nederlander verplicht is een zorgverzekering te hebben, is het vooral een ongelooflijk verhaal:Een man die ooit gold als een groot politiek talent (waar hebben we dat vaker gehoord?) en op jonge leeftijd al deel uit maakte van het landsbestuur, zit volkomen aan de grond. *O* *O*

Toen hij nog onderdeel was van de 'boven ons gestelden', vond het hij het geen enkel probleem om dat te doen namens een law & order partij als de VVD. Regels moeten er zijn en iedereen dient zich er aan te houden. En desnoods dwing je dat met gepast geweld af. Kort samengevat de dominante ideologie van liberaal Robin Linschoten.

Na zijn politieke loopbaan (die jammerlijk eindigde als gevolg van de “CTSV-affaire”) verzamelde Linschoten meer commissariaten en toezichthoudende functies, dan een gemiddelde filatelist postzegels. Linschoten heeft dus (vermoedelijk) verstand van toezicht houden op directies en bestuurders van grote en middelgrote bedrijven en organisaties. Bijvoorbeeld als voorzitter van de Raad van Toezicht van PSYQ, een grote instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Hij deed dat tot 2015.

Stel: de raad van bestuur van deze GGZ instelling “vergeet” loonbelasting af te dragen voor haar werknemers of men betaalt “even” geen pensioenpremies? Dan hoeft Linschoten als ultiem expert in good governance slechts het concept-jaarverslag onder ogen te krijgen en hij stelt de tekortkomingen van de directie met pijnlijke accuraatheid vast. Om vervolgens meedogenloos in te grijpen. Een geruststellende gedachte voor alle werknemers, die rekenen op hun pensioen.

Maar nu zit Linschoten zelf dus financieel aan de grond en kan hij niet eens meer de doktersrekening betalen, zo verklaart hij in het Financieel Dagblad. Oorzaak volgens Robin: Omdat hij oud-staatssecretaris is, hebben de belastingdienst, de bank en justitie het op hem voorzien. En doen ze alles om hem kapot te maken.

Dat is nogal wat.
Want zo stelt Linschoten: Eigenlijk is er niks aan de hand. :') :|W De gewezen VVD politicus geeft toe jarenlang geen BTW te hebben afgedragen over zijn verdiensten als toezichthouder. Alleen: dat is niet zijn schuld, maar die van zijn boekhouder. En de belastingdienst grijpt nu de unieke kans om een oud-bewindspersoon een hak te zetten. That’s all. Als we Linschoten mogen geloven. Gelukkig gaat de rechter zich er snel over buigen en dan horen we wel wie er gelijk heeft. Da’s het fijne van een rechtsstaat.

Een ding is echter nu al duidelijk: iemand die niet in staat is als statutair bestuurder van zijn eigen BV-tje toezicht te houden op een boekhouder, dient op chirurgische wijze uit alle raden van toezicht en commissariaten van bedrijven in Nederland te worden verwijderd. ^O^

Wie als oud lid van de regering niet eens fatsoenlijk BTW aangifte kan doen, heeft letterlijk niets te zoeken in enige controlerende functie in corporate Nederland. Dat is levensgevaarlijk en volstrekt ongewenst. ^O^

Punt.

http://www.quotenet.nl/Ni(...)oezichthouder-202519

_O_ _O_ _O_ _O_
pi_173347601
Het mooie is dat Linschoten nu zelf naar de voedselbank mag, de enige bank waar hij nog geen bijbaan heeft gehad. En daar ziet hij meteen de klanten van zijn voormalige financiele rommelconcern DSB. Poetic justice, mister Linschoten.

Dit is wat de echte maffia een afrekening in het circuit noemt. Linschoten is bij het graaien uit de bocht gevlogen en nu willen zelfs zijn vrindjes het niet meer met de mantel der liefde bedekken. Mooi

Frauderende VVD'er. Dat is toch een pleonasme?

De VVD begint zo langzamerhand een club te worden met meer crimineel volk in de gelederen, dan een beetje grote motorclub. Moeten we de VVD ook maar gaan verbieden.

Nu ligt zijn hoofd op het hakblok van de Belastingdienst. Trust me: als de BD een rechtszaak tegen je begint, dan is het voortraject met betalingsregeling en korting al gepasseerd. Dan heb je óf de wiseguy uitgehangen óf de boel nogmaals proberen te bedonderen. Ik denk beide. Tja, dan moet je dokken. En ik heb geen medelijden met dit sujet, die hebben namelijk hun schaapjes wel op het droge maar door een beetje zielig te doen, worden ze gevoelsmatig wat minder beschadigd.
Uitkleden en naar de Voedselbank sturen. De enige bank waar dit volk écht thuishoort. :D

IK heb onlangs erg moeten lachen om een gave opmerking van Youp van 'tHek,
die zei: " er komen thans wel erg veel lijken uit de kast bij de VVD, daarom is het ook geen wonder dat ze een voorzitter hebben die een crematorium leidt " ! _O- _O-

Boontje loontje jaren geleden is ie ook al eens in elkaar getimmerd door zijn buurman omdat ie erg lief lag te leggen met de buuf in heur bed. _O- _O- _O-

https://www.geenstijl.nl/(...)mt_robin_linschoten/

Cola over het scherm hier en buikpijn van het lachen _O_
pi_173348007
RTLnieuws twitterde op woensdag 23-08-2017 om 18:23:19 Oud-staatssecretaris Linschoten (VVD): 'In slechtste scenario ben ik over drie weken dakloos'… https://t.co/wSeko7Lbjw reageer retweet


https://www.rtlnieuws.nl/(...)r-drie-weken-dakloos

quote:
Volledig aan de grond
Linschoten vertelt dat hij volledig aan de grond zit. Vanwege eerdere conflicten uit het verleden ligt hij al jaren in gevecht met de Belastingdienst.

Eerdere kwesties hebben zich opgestapeld, vertelt hij. "De Belastingdienst heeft mij volledig uitgerookt. Ik mag al anderhalf jaar geen cent meer verdienen. Op al mijn bezittingen is beslag gelegd, ook op mijn auto's. Ze hebben mijn hele huis leeggehaald. Mijn huis kon ik nog net op tijd verkopen. Ik heb zelfs geen zorgverzekering meer."

De VVD-coryfee is diabetespatiënt en zegt zelfs moeite te hebben om zijn medicatie te krijgen. "Ik kan al een jaar niet meer autorijden omdat ik niet verzekerd ben. In het worstcasescenario sta ik over drie weken op straat."
Nou, wie neemt hem in huis?

Gast moet toch zeker barsten van de VVD-vrinden die hem even een tonnetje voorschieten? Of gaat dat niet op tussen VVD-bigshots dat je je maatje even uit de brand helpt?
Het is allemaal kut, maar veel "gewone" mensen maken dit soort dingen ook mee. Samenleving interesseert dat niet. Ga maar onder een brug slapen, soms met gezin en al, eigen schuld dikke bult, ar-moe-de is een keuze. Geen X-mas carol for you.
I´m back.
pi_173348135
Ik vraag me wel af hoe Linschoten het voor elkaar heeft gekregen om geen ziektekostenverzekering meer te hebben. Volgens mij is die namelijk verplicht en mogen ze zijn basisverzekering niet royeren. Al betaalt hij helemaal nooit.

Een beetje zielig doen. Deze man is in de loop der jaren bij allerlei schandalen betrokken geweest. Telkens ontsprong hij de dans. Tot nu.
pi_173348517
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 19:35 schreef Halcon het volgende:
Ik vraag me wel af hoe Linschoten het voor elkaar heeft gekregen om geen ziektekostenverzekering meer te hebben. Volgens mij is die namelijk verplicht en mogen ze zijn basisverzekering niet royeren. Al betaalt hij helemaal nooit.

Een beetje zielig doen. Deze man is in de loop der jaren bij allerlei schandalen betrokken geweest. Telkens ontsprong hij de dans. Tot nu.
Ik denk dat-ie dan gewoon deurwaarder achter zijn broek krijgt en een boete.

Hoe hij het voor mekaar heeft gekregen is wel duidelijk, problemen met de belasting en dan niet zo handig gespeeld daarna. Verkeerde boekhouder ook.

Wat ik me afvraag is hij niet getrouwd? Heeft zijn vrouw geen inkomen?
Of is zijn vrouw ook weggelopen?
I´m back.
pi_173348715
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 19:51 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik denk dat-ie dan gewoon deurwaarder achter zijn broek krijgt en een boete.

Hoe hij het voor mekaar heeft gekregen is wel duidelijk, problemen met de belasting en dan niet zo handig gespeeld daarna. Verkeerde boekhouder ook.

Wat ik me afvraag is hij niet getrouwd? Heeft zijn vrouw geen inkomen?
Of is zijn vrouw ook weggelopen?
Ja, maar overal ligt al beslag op. Zal niet meevallen om iets te halen bij zo'n figuur. Wat 'ie heeft, ligt beslag op en vaak zijn dingen ook op naam gesteld van een bv-tje of een vrouw met wie hij onder huwelijkse voorwaarden is getrouwd.

Maar de basisverzekering zal niet geroyeerd zijn, dus daar kletst hij uit zijn nek.

Volgens mij is zijn vrouw overleden. Op haar sterfbed had Linschoten haar al ingeruild voor een ander. Zo luiden de verhalen.
pi_173350755
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 20:01 schreef Halcon het volgende:Maar de basisverzekering zal niet geroyeerd zijn, dus daar kletst hij uit zijn nek.

Volgens mij is zijn vrouw overleden. Op haar sterfbed had Linschoten haar al ingeruild voor een ander. Zo luiden de verhalen.
Ad1e: Hij heeft zijn hele leven niet anders gedaan dus het was te verwachten

Ad2e: Boontje loontje jaren geleden is ie ook al eens in elkaar getimmerd door zijn buurman omdat ie erg lief lag te leggen met de buuf in heur bed. _O- _O- _O-

Toppertje dus :|W _O-
  woensdag 23 augustus 2017 @ 21:34:39 #35
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_173350851
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 20:01 schreef Halcon het volgende:

[..]

Ja, maar overal ligt al beslag op. Zal niet meevallen om iets te halen bij zo'n figuur. Wat 'ie heeft, ligt beslag op en vaak zijn dingen ook op naam gesteld van een bv-tje of een vrouw met wie hij onder huwelijkse voorwaarden is getrouwd.

Maar de basisverzekering zal niet geroyeerd zijn, dus daar kletst hij uit zijn nek.

Volgens mij is zijn vrouw overleden. Op haar sterfbed had Linschoten haar al ingeruild voor een ander. Zo luiden de verhalen.
Dit idd... hij ging vreemd terwijl zijn vrouw terminaal was.
Dan ben je wat mij betreft gewoon een slappe zak.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Trouwste user 2022 woensdag 23 augustus 2017 @ 21:35:49 #36
7889 tong80
Spleenheup
pi_173350878
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 21:34 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dit idd... hij ging vreemd terwijl zijn vrouw terminaal was.
Dan ben je wat mij betreft gewoon een slappe zak.
Iig had ie wel een lege zak. Nu ook weer. Platzak zelfs.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173350880
Robin heeft nog wel degelijk een ziektekostenverzekering, alleen loopt de incasso nu via het CAK of de CJIB
  woensdag 23 augustus 2017 @ 21:39:00 #38
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_173350948
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 19:28 schreef Ryan3 het volgende:
RTLnieuws twitterde op woensdag 23-08-2017 om 18:23:19 Oud-staatssecretaris Linschoten (VVD): 'In slechtste scenario ben ik over drie weken dakloos'… https://t.co/wSeko7Lbjw reageer retweet
[ afbeelding ]

https://www.rtlnieuws.nl/(...)r-drie-weken-dakloos

[..]

Nou, wie neemt hem in huis?

Gast moet toch zeker barsten van de VVD-vrinden die hem even een tonnetje voorschieten? Of gaat dat niet op tussen VVD-bigshots dat je je maatje even uit de brand helpt?
Het is allemaal kut, maar veel "gewone" mensen maken dit soort dingen ook mee. Samenleving interesseert dat niet. Ga maar onder een brug slapen, soms met gezin en al, eigen schuld dikke bult, ar-moe-de is een keuze. Geen X-mas carol for you.
Ah, misschien kan hij bij z'n zus in huis, ook gezellig als de dochter des huizes langskomt.... *O*
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_173351002
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 21:34 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dit idd... hij ging vreemd terwijl zijn vrouw terminaal was.
Dan ben je wat mij betreft gewoon een slappe zak.
Ja, dat is Linschoten ook. Graaier zonder enig moreel besef. Schilderijenzwendel, de Nederlandse Bernie Madoff, JSF gelobby nadat mensen zijn gelokt met zielige praatjes over Roemeense weeskinderen, etc.

Linschoten is overal voor in te huren en als het ingewikkeld wordt, weet meneer van niets.

Een misselijk sujet.
  woensdag 23 augustus 2017 @ 21:41:11 #40
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_173351004
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 21:35 schreef Idisrom het volgende:
Robin heeft nog wel degelijk een ziektekostenverzekering, alleen loopt de incasso nu via het CAK of de CJIB
Tuurlijk, maar het zal niet meer het uitgebreide pakket zijn dat hij eerst had, gewoon basisverzekering en geen restitutiepolis maar natura... jammer dan als de arts van zijn keuze geen contract heeft met de verzekeraar, dan mag hij naar een ander.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_173351023
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 21:41 schreef Leandra het volgende:

[..]

Tuurlijk, maar het zal niet meer het uitgebreide pakket zijn dat hij eerst had, gewoon basisverzekering en geen restitutiepolis maar natura... jammer dan als de arts van zijn keuze geen contract heeft met de verzekeraar, dan mag hij naar een ander.
Hij heeft zelf toch eens de eerste aanzet gegeven voor die wet?

En dan nu janken dat hij moeilijk aan zijn medicijnen komt. Heerlijk. Hopelijk rot deze man nog een jaar of 30 volledig weg.
  Trouwste user 2022 woensdag 23 augustus 2017 @ 21:48:25 #42
7889 tong80
Spleenheup
pi_173351145
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 21:39 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ah, misschien kan hij bij z'n zus in huis, ook gezellig als de dochter des huizes langskomt.... *O*
Wiegel deed hem dat al voor.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 23 augustus 2017 @ 22:12:43 #43
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_173351685
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 21:48 schreef tong80 het volgende:

[..]

Wiegel deed hem dat al voor.

:P
Die nam de zus van z'n (overleden) vrouw in huis.... is die zus (en tweede mevr. Wiegel) toen ook niet bij een ongeluk omgekomen?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_173351809
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 22:12 schreef Leandra het volgende:

[..]

Die nam de zus van z'n (overleden) vrouw in huis.... is die zus (en tweede mevr. Wiegel) toen ook niet bij een ongeluk omgekomen?
Ja, hij scharrelde de zus van zijn vrouw op en die overleed ook na een auto-ongeluk. Net zoals de eerste.

Daarna durfde niemand met rijbewijs het nog aan.
  woensdag 23 augustus 2017 @ 22:21:19 #45
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_173351883
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 22:17 schreef Halcon het volgende:

[..]

Ja, hij scharrelde de zus van zijn vrouw op en die overleed ook na een auto-ongeluk. Net zoals de eerste.

Daarna durfde niemand met rijbewijs het nog aan.
Nou ja, met jonge kinderen in huis kan ik me nog wel voorstellen dat je destijds (1980) echt gewoon iemand nodig had om er voor de kinderen te zijn, en als dat dan tot wat meer uitbloeit kan ik me dat ook nog wel voorstellen, hoewel hij alleen maar kinderen uit zijn eerste huwelijk heeft, dus wellicht was het allemaal niet zo fysiek.
Echtgenote #2 overleed 25 jaar na echtgenote #1 dus niet dat het allemaal zo vlak na elkaar was, maar wel bizar, dat je twee echtgenotes aan een auto-ongeluk verliest :{
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 23 augustus 2017 @ 22:33:03 #46
269262 PalmRoyale
Life's a bitch.
pi_173352193
Kom op mensen, niet zo hard zijn voor wat overduidelijk een slachtoffer is van iemand bij de belangstinsdienst die een persoonlijke vete aan het uitvechten is . Alleen de armen plegen fraude. Rijke mensen maken enkel vergissingen. Dat weet toch iedereen?
"Our rights are not granted by governments. They are inherent to our nature. But it's entirely the opposite for governments: their privileges are precisely equal to only that which we suffer them to enjoy." - Edward Snowden
pi_173352536
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 21:39 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ah, misschien kan hij bij z'n zus in huis, ook gezellig als de dochter des huizes langskomt.... *O*
Anne-fleur bedoel je? Zou wel een mooie straf voor hem zijn, om haar aan te horen de hele dag. :D.
Wrs strijkt de belastingdienst dan wel over hun hart.
I´m back.
pi_173352573
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 22:21 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nou ja, met jonge kinderen in huis kan ik me nog wel voorstellen dat je destijds (1980) echt gewoon iemand nodig had om er voor de kinderen te zijn, en als dat dan tot wat meer uitbloeit kan ik me dat ook nog wel voorstellen, hoewel hij alleen maar kinderen uit zijn eerste huwelijk heeft, dus wellicht was het allemaal niet zo fysiek.
Echtgenote #2 overleed 25 jaar na echtgenote #1 dus niet dat het allemaal zo vlak na elkaar was, maar wel bizar, dat je twee echtgenotes aan een auto-ongeluk verliest :{
Ja, heel bizar. Zowel dat trouwen met zijn voormalige schoonzus als dat ze allebei zijn overleden als gevolg van een auto-ongeluk.
  woensdag 23 augustus 2017 @ 22:50:26 #49
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_173352580
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 22:48 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Anne-fleur bedoel je? Zou wel een mooie straf voor hem zijn, om haar aan te horen de hele dag. :D.
Wrs strijkt de belastingdienst dan wel over hun hart.
Als ze weten dat hij alleen nog bij Anne-Fleur terecht kan wel ja....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 23 augustus 2017 @ 22:53:48 #50
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_173352653
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 22:50 schreef Halcon het volgende:

[..]

Ja, heel bizar. Zowel dat trouwen met zijn voormalige schoonzus als dat ze allebei zijn overleden als gevolg van een auto-ongeluk.
Gezien de tijdsgeest kan ik me dat trouwen met die zus nog wel voorstellen, zijn kinderen waren 3 en 5 hè, toen zijn vrouw overleed, en we hebben het over 1980 en iemand met een meer dan fulltime baan, zulke jonge kinderen probeer je dan gewoon zo goed mogelijk op te vangen, en de zus van je echtgenote kan daarbij een enorme rol vervullen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')