Helemaal mee eens!quote:Op zondag 1 oktober 2017 19:20 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Precies. Maar dan moet een review van een snackbar wel een echte review zijn en de foto's zelfgenomen. Er komt hier wel vaker een review van een shoarmazaak ofzo voorbij en dat moet gewoon kunnen.
Je conclusie heeft niks met dit topic te maken en er is zoals gewoonlijk weer geen touw aan vast te knopenquote:Op zondag 1 oktober 2017 19:22 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Wat nee? Ik zit niet op die gerechten te wachten.....
Huh?quote:Op zondag 1 oktober 2017 19:15 schreef krakkemieke het volgende:
Het komt er m.i. op neer dat wij graag de Tartaar van langoustine / haringkaviaar / tiger's milk van kokkels /kokkels/ mango rode biet / watermeloen / koriander / pimenta biquinho / avocado.
Willen hebben maar dan zonder de echte prijs daarvoor te betalen.
Dat vraag ik wel eens af.
Ze vindt je een uitzuiger omdat je niet de volle mep betaaltquote:
Ze herhaalt een deel uit een post van een ander. Die ander vond dat blijkbaar.quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:19 schreef Molo het volgende:
Ze vindt je een uitzuiger omdat je niet de volle mep betaalt
Het is Krak, maar ging volgens mij over je restaurantweek gebeurenquote:Op zondag 1 oktober 2017 20:21 schreef golfer het volgende:
[..]
Ze herhaalt een deel uit een post van een ander. Die ander vond dat blijkbaar.
Er gaat volgens mij iets fout met deze quote. De tekst was (dacht ik) van mij.quote:
Wauw, wat ben jij een partij zuur zeg. Gadverdammequote:Op zaterdag 30 september 2017 22:57 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Volgens mij past dit meer in het wat eet je nu topic.
Als je te lui bent om te schrijven waar en wat het was, wat het kostte en hoe het smaakte.
Met foto's van een ander. Echt. Hoe sneu ben je dan?
Je bent selluf zuur.quote:Op maandag 2 oktober 2017 10:01 schreef renwan het volgende:
[..]
Wauw, wat ben jij een partij zuur zeg. Gadverdamme
Zelf niet geweest, maar ik hoor hele goede dingen over restaurant De Haan. Restaurant zonder bediening (!) en energieke jonge kok. Zie voor meer info over het concept http://www.restaurantdehaan.nl/hoe-werkt-het.htmlquote:Op donderdag 12 oktober 2017 09:29 schreef De_Hertog het volgende:
Lees hier vaak mee (en al twee keer een halve review geschreven maar toch niet afgemaakt ) maar aangezien hier veel ervaring met Nederlandse restaurants zit: iemand een leuke tip in Groningen? Keuken maakt minder uit, liever niet Italiaans maar verder niet op zoek naar iets specifieks. Gewoon goede kwaliteit, tikje bijzonder en als het even kan ook leuke sfeer .
Ah, misschien had ik er even bij moeten zeggen dat het voor komend weekend is. Dat restaurant klinkt inderdaad erg leuk, maar zit vol tot ergens in januari..quote:Op donderdag 12 oktober 2017 09:46 schreef Inbox4me het volgende:
[..]
Zelf niet geweest, maar ik hoor hele goede dingen over restaurant De Haan. Restaurant zonder bediening (!) en energieke jonge kok. Zie voor meer info over het concept http://www.restaurantdehaan.nl/hoe-werkt-het.html
quote:
Bedankt voor de beoordeling, Golfer. Wat vond je zelf van de prijs als ik vragen mag?quote:Op maandag 2 oktober 2017 21:06 schreef golfer het volgende:
.........
Gewoon de volledige prijs betaald, totaal inclusief drank ³¤ 78,50.
8/10
De prijs/kwaliteitsverhouding was, wat mij betreft, oké.quote:Op donderdag 12 oktober 2017 14:07 schreef kies.een.gebruikersnaam12 het volgende:
Bedankt voor de beoordeling, Golfer. Wat vond je zelf van de prijs als ik vragen mag?
Wat heb je daar gegeten? Wat kostte het?quote:Op vrijdag 13 oktober 2017 22:13 schreef heiden6 het volgende:
Vanavond gegeten bij Ceviche y Maas (Katendrecht, Rotterdam), was erg lekker en bedieding was prima. Aanrader!
Ik vind het sowieso raar dat 'heiden6' niet even zijn 'recensie' aankleed i.p.v. die kale tekst en slechte link. Maar goed, tis ook niet mijn topic. Het "aankleden" (zoals anderen doen = tekst,eigen foto's e.d.) is toch wel een minimum als je een recensie schrijft in dit topic lijkt mij.quote:Op vrijdag 13 oktober 2017 23:03 schreef heiden6 het volgende:
Geen idee waarom de link niet fatsoenlijk wordt weergegeven...
Ik denk niet dat jij in de positie bent om andere mensen raar te noemen.quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 18:43 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik vind het sowieso raar dat 'heiden6' niet even zijn 'recensie' aankleed i.p.v. die kale tekst en slechte link. Maar goed, tis ook niet mijn topic. Het "aankleden" (zoals anderen doen = tekst,eigen foto's e.d.) is toch wel een minimum als je een recensie schrijft in dit topic lijkt mij.
Hij zeikt niet. Als je geen zin hebt om uit te leggen wat je waar gegeten hebt voor hoeveel geld en wat je ervan vond kun je beter posten in het "wat eten/drinken we vandaag topic". Dat is daarvoor bedoeld.quote:
Jij bent al helemaal een zeikerd.quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 19:05 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hij zeikt niet. Als je geen zin hebt om uit te leggen wat je waar gegeten hebt voor hoeveel geld en wat je ervan vond kun je beter posten in het "wat eten/drinken we vandaag topic". Dat is daarvoor bedoeld.
Hahahahaha, jammer dat de niet regular alweer weggejaagd is.quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 19:30 schreef Lucky_Strike het volgende:
Heiden6 gaf in zijn tweede post aan wat hij at en wat dat kostte.
Het zou hen sieren als de vaste users ietsje minder vijandig doen tegen users die geen uitgebreid verhaal plaatsen. Wat meer info dan "lekker gegeten bij restaurant X" is een vereiste maar een recensie op NRC-niveau is echt niet nodig.
Doei.quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 19:12 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Jij bent al helemaal een zeikerd.
Maar goed, ben al weg.
Hear hear.quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 19:30 schreef Lucky_Strike het volgende:
Heiden6 gaf in zijn tweede post aan wat hij at en wat dat kostte.
Het zou hen sieren als de vaste users ietsje minder vijandig doen tegen users die geen uitgebreid verhaal plaatsen. Wat meer info dan "lekker gegeten bij restaurant X" is een vereiste maar een recensie op NRC-niveau is echt niet nodig.
Te (ongevraagd) rare. Veel te veel jus en de uien waren smakeloos.quote:
Piet de Leeuw.quote:Op maandag 16 oktober 2017 20:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Is loetje gestopt met paard? Of was dat een andere biefstukbakker?
It wasnt mequote:
Blue band zeggen ze zelf.quote:Op maandag 16 oktober 2017 20:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Jus is bij loetje toch vooral gesmolten chroma?
Ah, duidelijkquote:Op maandag 16 oktober 2017 20:55 schreef golfer het volgende:
Te (ongevraagd) rare. Veel te veel jus en de uien waren smakeloos.
yupquote:
Te rare bestaat niet. Zeker niet bij ossenhaas.quote:Op maandag 16 oktober 2017 20:55 schreef golfer het volgende:
[..]
Te (ongevraagd) rare. Veel te veel jus en de uien waren smakeloos.
Eens. Twintig jaar geleden, toen ik vrijwel nooit kookte, als ik dan eens boodschappen deed kocht ik een stuk ossenhaas, bakte dat en maakte er een knoflooksausje bij. Uit een pakje.quote:Op maandag 16 oktober 2017 21:17 schreef Molo het volgende:
Ik vind het nog steeds echt teveel geld voor zo'n maaltijd. Dat casinobrood
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |