abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_174083188
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:05 schreef golfer het volgende:

[..]

Lachen joh. Je poging tot humor gisteren met die rolo was ook al zo hilarisch. :')
Daar hebben we onze fijnproever weer

Wat is er mis met een rolo of een saucijzenbroodje?
pi_174083201
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:27 schreef golfer het volgende:

[..]

Je hebt daar ook gegeten en weet dus hoe hoogstaand en lekker dat dessert was? Althans dat neem ik aan als je dat commentaar erover schrijft?
Nou, ik vind die arbeid die zij daar in "investeren" een beter doel waardig. In plaats van hun tijd verspillen aan het bouwen van die visueel aansprekende kabouterdorpjes zouden zij beter hun tijd besteden aan kwalitatief zeer goed voedsel. In plaats van die zeer hoogdravende kunstwerkjes dus. Laten we wel wezen: het gaat nergens over. En het wordt niet lekkerder als we daar aantrekkelijke torentjes en huisjes van gaan bouwen, van voedsel.

Ik vind het puur decadent dus. Mag ik dat vinden? Ja, ik dacht het wel. C'est tout.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  vrijdag 29 september 2017 @ 23:43:23 #103
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_174083310
quote:
13s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:36 schreef fukforce het volgende:


Daar hebben we onze fijnproever weer

Wat is er mis met een rolo of een saucijzenbroodje?
Wat begrijp jij niet aan "waar heb je gegeten"?. Het is niet het topic: Wat heb je te eten gekocht.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_174083340
quote:
13s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:43 schreef golfer het volgende:

[..]

Wat begrijp jij niet aan "waar heb je gegeten"?. Het is niet het topic: Wat heb je te eten gekocht.
Wat maak je je druk man. Wat boeit het. Jij doet het op jouw manier en hij op zijn manier. Leven en laten leven.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  vrijdag 29 september 2017 @ 23:45:53 #105
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_174083348
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:36 schreef Bart2002 het volgende:

Nou, ik vind die arbeid die zij daar in "investeren" een beter doel waardig. In plaats van hun tijd verspillen aan het bouwen van die visueel aansprekende kabouterdorpjes zouden zij beter hun tijd besteden aan kwalitatief zeer goed voedsel.
Waar lees jij dat het niet kwalitatief zeer hoogwaardig voedsel is. Waarom denk je dat ze een Michelinster hebben gekregen?
quote:
Ik vind het puur decadent dus. Mag ik dat vinden? Ja, ik dacht het wel. C'est tout.
Jij mag dat vinden. Maar bespaar mij je commentaar als je geen idee hebt waar je het over hebt, qua smaak.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_174083432
quote:
14s.gif Op donderdag 28 september 2017 23:01 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 28-09-2017
Waar: Ratatouille food and wine, Haarlem
Wat:
In het kader van de restaurantweek (3 gerechten voor 27,50 met een toeslag van 12,50 voor een Michelinsterrestaurant zoals Ratatouille) weer eens een bezoek gebracht.
Joshua Jaring heeft weer een nieuw menu samengesteld en bood een 4e gang gratis aan.
*knip*
nom! _O_ leuke prijs ook! toch fijn die restaurantweek.
Life is what happens while you are busy making other plans...
pi_174083436
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:45 schreef golfer het volgende:

[..]

Waar lees jij dat het niet kwalitatief zeer hoogwaardig voedsel is. Waarom denk je dat ze een Michelinster hebben gekregen?

[..]

Jij mag dat vinden. Maar bespaar mij je commentaar als je geen idee hebt waar je het over hebt, qua smaak.
Ik bedoel alleen dat ze het beter zouden kunnen doen voor de klant als ze minder tijd zouden besteden aan het bouwen van kabouterdorpjes. Ik snap wel dat je dat eerst even moet zien en dat dat begrip moet indalen. Het visuele aspect waar ze zeer veel tijd aan besteden heeft geen toegevoegde waarde, zo bedoel ik het. Die verspilde tijd (m.i.) zou beter besteed worden aan de kwaliteit dan aan het visuele gedeelte.

Maar goed. Daar komen we niet uit. Jij was onder de indruk. En ik dus niet. Als buitenstaander zijnde.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_174083486
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:50 schreef Skoap het volgende:

[..]

nom! _O_ leuke prijs ook! toch fijn die restaurantweek.
De restaurants zijn er iets minder blij mee. Het zijn vooral de tussenpersonen zonder toegevoegde waarde die eraan verdienen. Zo helpt de consument de horeca om zeep. Omdat het allemaal op een koopje moet of beter gratis.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_174083509
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:54 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

De restaurants zijn er iets minder blij mee. Het zijn vooral de tussenpersonen zonder toegevoegde waarde die eraan verdienen. Zo helpt de consument de horeca om zeep.
Ja dat heb ik al vaker gehoord...

Ik weet niet wat er waar van is. Ik weet er niet genoeg vanaf.

Alleen voor mezelf sprekend, ik vind het een leuke manier om onbekende restaurants te leren kennen en er daarna later, als het bevalt natuurlijk, nog eens naar terug te gaan.
Life is what happens while you are busy making other plans...
  zaterdag 30 september 2017 @ 00:01:36 #110
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_174083610
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:54 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

De restaurants zijn er iets minder blij mee. Het zijn vooral de tussenpersonen zonder toegevoegde waarde die eraan verdienen. Zo helpt de consument de horeca om zeep. Omdat het allemaal op een koopje moet of beter gratis.
Ik heb gisteren nog een tijdje met Joshua (eigenaar chefkok) gesproken over. Hij is er blij mee omdat het nog laagdrempeliger wordt voor mensen die meestal niet verder komen dan all you can eat en veul onsmakelijk eten om in aanraking te komen met verfijnd en smakelijk eten.
Hij heeft daarom ook niet zijn normale menu aangepast voor deze week, want wil dat iedereen zijn nieuwe menu, waar hij zo trots op is kan beleven.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_174083954
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 00:01 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik heb gisteren nog een tijdje met Joshua (eigenaar chefkok) gesproken over. Hij is er blij mee omdat het nog laagdrempeliger wordt voor mensen die meestal niet verder komen dan all you can eat en veul onsmakelijk eten om in aanraking te komen met verfijnd en smakelijk eten.
Hij heeft daarom ook niet zijn normale menu aangepast voor deze week, want wil dat iedereen zijn nieuwe menu, waar hij zo trots op is kan beleven.
Ook Joshua is daar blij mee, net als wij. Tot hij door krijgt dat ook hij uitgekleed wordt door profiteurs. Het is natuurlijk zo dat ze het voor veel te weinig weggeven. Waar jij altijd weer je voordeel mee doet zeg maar. Het is natuurlijk zo dat het allemaal niet echt uit kan voor die prijs die jij in je hoofd hebt. Maar er komt altijd wel weer een nieuwe die het ook wil doen voor die prijs. En ook weer failliet gaat. De klant heeft weinig affectie verder. Als hij maar copieus kan dineren voor een prijs waar het eigenlijk met goed fatsoen niet voor kan.

En dat doen wij dus. Jij ook. We gaan zeer pretentieus uit eten. Maar het moet wel spotgoedkoop. En dat kan eigenlijk niet. Maar we kunnen altijd wel weer terecht bij een nieuwe sucker.

Ik denk wel dat dat zo'n beetje de modus operandi is: het gaat altijd met kortingsacties en bonnen zonder gevoel voor wat al dat eten nou echt kost en om een restaurant in de lucht te houden met al dat personeel. Maar zolang wij maar spotgoedkoop copieus kunnen eten boeit dat niet.

Als goed voorbeeld:

Al dat eten uit #93.... En dat voor hoeveel? 115 euro. Hoe denk je dat ze daar nog iets aan verdienen als ze een restaurant in de lucht moeten houden terwijl je daar de hele avond zit voor 115 euro? Dat kan niet. Ik denk dat ze er krap 20 euro op kunnen verdienen. Hoe kan zoiets in Godesnaam uit?

Het komt er m.i. op neer dat wij graag de Tartaar van langoustine / haringkaviaar / tiger's milk van kokkels /kokkels/ mango rode biet / watermeloen / koriander / pimenta biquinho / avocado.
Willen hebben maar dan zonder de echte prijs daarvoor te betalen.

Als je dat gerechtje thuis zou willen bereiden dan ben je al meer dan het totaalbedrag van wat jij daar betaalde aan boodschappen kwijt bij wijze van spreken.

Al met al vind ik jouw benadering dus wat wereldvreemd: hoe jij denkt dat ze het jou allemaal zo spotgoedkoop aan de hand kunnen doen. En tevens nog een bedrijf runnen met personeel en vaak torenhoge huur.

[ Bericht 4% gewijzigd door Bart2002 op 30-09-2017 00:52:14 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  Moderator / Miss SHO zaterdag 30 september 2017 @ 04:37:01 #112
22592 crew  Ole
pi_174085622
Tjeemig..
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_174086044
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 23:36 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Nou, ik vind die arbeid die zij daar in "investeren" een beter doel waardig. In plaats van hun tijd verspillen aan het bouwen van die visueel aansprekende kabouterdorpjes zouden zij beter hun tijd besteden aan kwalitatief zeer goed voedsel. In plaats van die zeer hoogdravende kunstwerkjes dus. Laten we wel wezen: het gaat nergens over. En het wordt niet lekkerder als we daar aantrekkelijke torentjes en huisjes van gaan bouwen, van voedsel.

Ik vind het puur decadent dus. Mag ik dat vinden? Ja, ik dacht het wel. C'est tout.
Als je dat al overdreven vind zijn desserts van Het Gebaar in Antwerpen helemaal niks voor jou.


pi_174086064
Dat zijn kunstwerkjes op zich.
  Moderator / Miss SHO zaterdag 30 september 2017 @ 08:45:33 #115
22592 crew  Ole
pi_174086193
Eerlijk gezegd vind ik dat gefrutsel met eten ook niks. Ziet er prachtig uit hoor! Maar gaat mij meer om een goed stukje vlees of vis.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_174086256
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 08:45 schreef Ole het volgende:
Eerlijk gezegd vind ik dat gefrutsel met eten ook niks. Ziet er prachtig uit hoor! Maar gaat mij meer om een goed stukje vlees of vis.
Ik vind toetjes zo ie zo niet zo geweldig. Dan heb ik liever een goed stukje kaas met een drankje.
Maar inderdaad, het lekkerste is een goede lokale specialiteit van vis of vlees.
  Official ESF Kreviewer zaterdag 30 september 2017 @ 09:04:29 #117
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_174086324
Je gaat hooguit een paar keer per jaar naar sterrestaurant. Dan is het wel leuk als het een beleving is en presentatie hoort daar gewoon bij.
Ik snap het gezeur niet zo. Als je het niks vindt, ga er dan vooral niet eten.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
  Moderator / Miss SHO zaterdag 30 september 2017 @ 09:05:37 #118
22592 crew  Ole
pi_174086335
quote:
14s.gif Op zaterdag 30 september 2017 09:04 schreef Kreator het volgende:
Je gaat hooguit een paar keer per jaar naar sterrestaurant. Dan is het wel leuk als het een beleving is en presentatie hoort daar gewoon bij.
Ik snap het gezeur niet zo. Als je het niks vindt, ga er dan vooral niet eten.
ok zeur niet. Ik zeg gewoon dat het niets voor mij is.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_174086355
Sterren restaurant vind ik heerlijk alleen ik heb dan liever een extra gang vis of vlees dan een toetje. Ik sluit liever af met een lekkere whisky en een sigaar.
pi_174086394
Ik ga nooit naar sterrenrestaurants omdat het niet echt iets is voor mij. Maar vind het altijd wel grappig om hier te lezen en als mensen ervan genieten en plezier aan beleven is het allemaal prima toch, ieder z'n ding.
  Moderator / Miss SHO zaterdag 30 september 2017 @ 09:22:27 #121
22592 crew  Ole
pi_174086487
Dan zijn we het eens toch?
*mooi
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO zaterdag 30 september 2017 @ 09:23:22 #122
22592 crew  Ole
pi_174086494
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 09:07 schreef Duveldrinker het volgende:
Sterren restaurant vind ik heerlijk alleen ik heb dan liever een extra gang vis of vlees dan een toetje. Ik sluit liever af met een lekkere whisky en een sigaar.
acclimatiseren :7
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_174086498
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 09:22 schreef Ole het volgende:
Dan zijn we het eens toch?
*mooi
Was ik het met je oneens dan?
pi_174086553
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 09:23 schreef Ole het volgende:

[..]

acclimatiseren :7
Vroeger ging ik heel vaak in Rotterdam bij de Engel eten, geen ster overigens en is nu gesloten.
Die hadden boven een extra ruimte en mocht je lekker binnen een sigaartje roken ipv op de stoep buiten.
pi_174086571
Bart zit hier alleen even de boel te stangen. Vindt 'ie leuk. Al ben ik het wel met hem eens dat het meestal een beetje interessantdoenerij gedoetje is.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 30-09-2017 09:33:27 ]
  zaterdag 30 september 2017 @ 09:44:24 #126
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_174086695
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 09:33 schreef Tem het volgende:
Bart zit hier alleen even de boel te stangen. Vindt 'ie leuk. Al ben ik het wel met hem eens dat het meestal een beetje interessantdoenerij gedoetje is.
Behalve bij een restaurant met twee sterren. Dan weet je dat het ook briljant lekker is, de kwaliteit hoog en er weinig tot niks overbodigs op het bord ligt. *edit* oh, 1 ster, dan is het al iets minder zeker....

Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld van de Valk. Je zou denken dat zij degenen zijn zonder poespas, maar zij serveren een kers op hun appelmoes. Wtf? Of een takje rozemarijn naast hun biefstuk. Oneetbaar. Of een plakje sinaasappel in de garnalen cocktail. Yuk. Dįt is pas echte poespas, maar daar zou Bartje niet over vallen.

Niet iedereen gaat uit eten voor een goed stuk vlees of vis. Voor een goed stuk vlees of vis heb ik geen chef nodig. Dat is nog altijd goedkoper om gewoon zelf te maken. Daarvoor uit eten gaan is pas decadente geldverspilling. Zo'n kaboutertuin daarentegen, dat maak je thuis niet na.
  Moderator / Miss SHO zaterdag 30 september 2017 @ 09:46:29 #127
22592 crew  Ole
pi_174086718
quote:
12s.gif Op zaterdag 30 september 2017 09:23 schreef Tem het volgende:

[..]

Was ik het met je oneens dan?
nee jij niet.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_174086772
De foto's van vinnypassy dekken de lading wel waarom ik het lekker vind bij een goed restaurant te eten. Ga daar binnenkort ook eens heen als ik eens een avond de tijd heb zonder kinders.
pi_174086852
Vinny en Golfer; beide wow _O_
Wat n mooie avond!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_174086878
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 09:44 schreef RobinOok het volgende:

Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld van de Valk. Je zou denken dat zij degenen zijn zonder poespas, maar zij serveren een kers op hun appelmoes. Wtf? Of een takje rozemarijn naast hun biefstuk. Oneetbaar. Of een plakje sinaasappel in de garnalen cocktail. Yuk. Dįt is pas echte poespas, maar daar zou Bartje niet over vallen.

Je krijgt niet eens appelmoes meer, al jaren. Je kunt er wel om vragen (gratis) en dan komt er een grove appelmoes zonder kers.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 30 september 2017 @ 10:10:35 #131
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_174086944
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 10:04 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Je krijgt niet eens appelmoes meer, al jaren. Je kunt er wel om vragen (gratis) en dan komt er een grove appelmoes zonder kers.
Niets is meer wat het geweest is. :{
pi_174086959
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 09:44 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Behalve bij een restaurant met twee sterren. Dan weet je dat het ook briljant lekker is, de kwaliteit hoog en er weinig tot niks overbodigs op het bord ligt. *edit* oh, 1 ster, dan is het al iets minder zeker....

Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld van de Valk. Je zou denken dat zij degenen zijn zonder poespas, maar zij serveren een kers op hun appelmoes. Wtf? Of een takje rozemarijn naast hun biefstuk. Oneetbaar. Of een plakje sinaasappel in de garnalen cocktail. Yuk. Dįt is pas echte poespas, maar daar zou Bartje niet over vallen.

Niet iedereen gaat uit eten voor een goed stuk vlees of vis. Voor een goed stuk vlees of vis heb ik geen chef nodig. Dat is nog altijd goedkoper om gewoon zelf te maken. Daarvoor uit eten gaan is pas decadente geldverspilling. Zo'n kaboutertuin daarentegen, dat maak je thuis niet na.
Precies, lekker de kaboutertuin beleven.
pi_174102003
Vandaag ff bij Frankie's geweest voor een frikandel en patat speciaal!!

Volgende keer broodje speklap proberen met katjangsaus

  zaterdag 30 september 2017 @ 22:57:53 #134
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_174102350
quote:
14s.gif Op zaterdag 30 september 2017 22:44 schreef fukforce het volgende:
Vandaag ff bij Frankie's geweest voor een frikandel en patat speciaal!!

Volgende keer broodje speklap proberen met katjangsaus

[ afbeelding ]
Volgens mij past dit meer in het wat eet je nu topic.
Als je te lui bent om te schrijven waar en wat het was, wat het kostte en hoe het smaakte.
Met foto's van een ander. Echt. Hoe sneu ben je dan?
pi_174102522
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 22:57 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Volgens mij past dit meer in het wat eet je nu topic.
Als je te lui bent om te schrijven waar en wat het was, wat het kostte en hoe het smaakte.
Met foto's van een ander. Echt. Hoe sneu ben je dan?
Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #25

Hoe dom ben je dan
  zaterdag 30 september 2017 @ 23:05:42 #136
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_174102588
quote:
13s.gif Op zaterdag 30 september 2017 23:03 schreef fukforce het volgende:

Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #25

Hoe dom ben je dan
Hou eens op met trollen.
Je bent namelijk helemaal niet leuk. :{w
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_174102658
quote:
13s.gif Op zaterdag 30 september 2017 23:05 schreef golfer het volgende:

[..]

Hou eens op met trollen.
Je bent namelijk helemaal niet leuk. :{w
De enige twee die hier trollen dat zijn jullie met je denigrerende opmerkingen. Ik bepaal zelf wel waar ik eet en wat ik lekker vind. Er zijn genoeg mensen hier die mijn posts wel kunnen waarderen!

[ Bericht 0% gewijzigd door fukforce op 30-09-2017 23:17:34 ]
  zaterdag 30 september 2017 @ 23:59:34 #138
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_174103516
quote:
13s.gif Op zaterdag 30 september 2017 23:03 schreef fukforce het volgende:

[..]

Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #25

Hoe dom ben je dan
Als je alleen titels leest? Behoorlijk dom.

quote:
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?

Was dat restaurant met de Michelinster, het simpele eetcafé of je lokale Chinees een aanrader of zou je het liefst de tijd willen terugdraaien zodat je een andere keus had kunnen maken omdat het er zo walgelijk was?

Waar?
Wanneer?
Wat at je?
Impressie?
Kosten?
Cijfer?

  zondag 1 oktober 2017 @ 06:31:19 #139
221912 minilot
Nancy boy
pi_174105053
Als fufo alsnog even een impressie, een kostenplaatje en wat meer details over zijn snackbar deelt, dan heb ik geen wezenlijk bezwaar tegen een keer een frikandel tussen de kaboutertuintjes. :7

Carry on! :Y)
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 1 oktober 2017 @ 14:12:23 #140
304935 -Miauw-
Maar ik rook niet!
pi_174113835
quote:
13s.gif Op zaterdag 30 september 2017 23:07 schreef fukforce het volgende:

[..]

De enige twee die hier trollen dat zijn jullie met je denigrerende opmerkingen. Ik bepaal zelf wel waar ik eet en wat ik lekker vind. Er zijn genoeg mensen hier die mijn posts wel kunnen waarderen!
Welke snackbar is dat?
Zo'n goede frikandel heb ik in tijden niet gezien :D
With the stars as her umbrella
  zondag 1 oktober 2017 @ 14:43:42 #141
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_174114502
quote:
17s.gif Op zondag 1 oktober 2017 14:12 schreef -Miauw- het volgende:

[..]

Welke snackbar is dat?
Zo'n goede frikandel heb ik in tijden niet gezien :D
Komt omdat het een showmodel is. Van wiki. De frikandel der frikandellen. Ik betwijfel of die kutsnackbar van fukforce zulke frikandellen serveert. Vast niet.
  zondag 1 oktober 2017 @ 14:44:04 #142
304935 -Miauw-
Maar ik rook niet!
pi_174114513
quote:
0s.gif Op zondag 1 oktober 2017 14:43 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Komt omdat het een showmodel is. Van wiki. De frikandel der frikandellen. Ik betwijfel of die kutsnackbar van fukforce zulke frikandellen serveert. Vast niet.
Neem het niet zo serieus :+
With the stars as her umbrella
  zondag 1 oktober 2017 @ 16:04:31 #143
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_174116429
quote:
0s.gif Op zondag 1 oktober 2017 14:44 schreef -Miauw- het volgende:

[..]

Neem het niet zo serieus :+
Waarom niet?
  zondag 1 oktober 2017 @ 16:06:28 #144
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_174116488
quote:
Op zondag 1 oktober 2017 14:44 schreef -Miauw- het volgende:

Neem het niet zo serieus :+
ONZ is een paar deuren verderop. Dit is CUL
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_174116701
quote:
0s.gif Op zondag 1 oktober 2017 16:06 schreef golfer het volgende:

[..]

ONZ is een paar deuren verderop. Dit is CUL
Eens hiermee, moet geen speeltuin van idioterie worden. Is het een te leuk topic voor.
pi_174116813
quote:
0s.gif Op zondag 1 oktober 2017 14:43 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Komt omdat het een showmodel is. Van wiki. De frikandel der frikandellen. Ik betwijfel of die kutsnackbar van fukforce zulke frikandellen serveert. Vast niet.
:D :P Showmodel... die zijn vaak niet eens van voedsel gemaakt heb ik mij laten vertellen. Nep ziet er echter uit op de foto gek genoeg.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_174119588
quote:
1s.gif Op zondag 1 oktober 2017 16:14 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]

Eens hiermee, moet geen speeltuin van idioterie worden. Is het een te leuk topic voor.
Misschien moet het gewoon een leuke mix zijn. Van de zwaar serieuze foodgawkers tot zij die e.e.a. niet heel erg serieus nemen. Dat is het vertrouwde mengsel wat Fok! tot 18-jarige puber heeft gemaakt. Slechts weinig site's kunnen daarop bogen. Die losse mix waar vrijwel alles kan vind ik woestaantrekkelijk. Dat het kan met een beetje humor, niet al te serieus.

De diehards in een topic mogen best een bietje geprikkeld worden. Dat houdt ze scherp en jong van geest. Erg belangrijk.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_174119609
Sowieso klopt de kleur van die frikadel niet. Daar zit geen Hela op :{w
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_174119657
quote:
1s.gif Op zondag 1 oktober 2017 18:29 schreef Vanyel het volgende:
Sowieso klopt de kleur van die frikadel niet. Daar zit geen Hela op :{w
Dat er een discussie ontstaat over een frikadel, wat niet eens een echte frikadel is w.s., wegens prototype en showmodel, en dat als je er 1'tje van klei maakt dat die veel beter oogt en meer op een echte lijkt op een foto... Dat is onbetaalbaar m.i. Dat houdt ons op de been.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_174120584
Het komt er m.i. op neer dat wij graag de Tartaar van langoustine / haringkaviaar / tiger's milk van kokkels /kokkels/ mango rode biet / watermeloen / koriander / pimenta biquinho / avocado.
Willen hebben maar dan zonder de echte prijs daarvoor te betalen.
Dat vraag ik wel eens af.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')