Daar hebben we onze fijnproever weerquote:Op vrijdag 29 september 2017 23:05 schreef golfer het volgende:
[..]
Lachen joh. Je poging tot humor gisteren met die rolo was ook al zo hilarisch.
Nou, ik vind die arbeid die zij daar in "investeren" een beter doel waardig. In plaats van hun tijd verspillen aan het bouwen van die visueel aansprekende kabouterdorpjes zouden zij beter hun tijd besteden aan kwalitatief zeer goed voedsel. In plaats van die zeer hoogdravende kunstwerkjes dus. Laten we wel wezen: het gaat nergens over. En het wordt niet lekkerder als we daar aantrekkelijke torentjes en huisjes van gaan bouwen, van voedsel.quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:27 schreef golfer het volgende:
[..]
Je hebt daar ook gegeten en weet dus hoe hoogstaand en lekker dat dessert was? Althans dat neem ik aan als je dat commentaar erover schrijft?
Wat begrijp jij niet aan "waar heb je gegeten"?. Het is niet het topic: Wat heb je te eten gekocht.quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:36 schreef fukforce het volgende:
Daar hebben we onze fijnproever weer
Wat is er mis met een rolo of een saucijzenbroodje?
Wat maak je je druk man. Wat boeit het. Jij doet het op jouw manier en hij op zijn manier. Leven en laten leven.quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:43 schreef golfer het volgende:
[..]
Wat begrijp jij niet aan "waar heb je gegeten"?. Het is niet het topic: Wat heb je te eten gekocht.
Waar lees jij dat het niet kwalitatief zeer hoogwaardig voedsel is. Waarom denk je dat ze een Michelinster hebben gekregen?quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:36 schreef Bart2002 het volgende:
Nou, ik vind die arbeid die zij daar in "investeren" een beter doel waardig. In plaats van hun tijd verspillen aan het bouwen van die visueel aansprekende kabouterdorpjes zouden zij beter hun tijd besteden aan kwalitatief zeer goed voedsel.
Jij mag dat vinden. Maar bespaar mij je commentaar als je geen idee hebt waar je het over hebt, qua smaak.quote:Ik vind het puur decadent dus. Mag ik dat vinden? Ja, ik dacht het wel. C'est tout.
nom! leuke prijs ook! toch fijn die restaurantweek.quote:Op donderdag 28 september 2017 23:01 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 28-09-2017
Waar: Ratatouille food and wine, Haarlem
Wat:
In het kader van de restaurantweek (3 gerechten voor 27,50 met een toeslag van 12,50 voor een Michelinsterrestaurant zoals Ratatouille) weer eens een bezoek gebracht.
Joshua Jaring heeft weer een nieuw menu samengesteld en bood een 4e gang gratis aan.
*knip*
Ik bedoel alleen dat ze het beter zouden kunnen doen voor de klant als ze minder tijd zouden besteden aan het bouwen van kabouterdorpjes. Ik snap wel dat je dat eerst even moet zien en dat dat begrip moet indalen. Het visuele aspect waar ze zeer veel tijd aan besteden heeft geen toegevoegde waarde, zo bedoel ik het. Die verspilde tijd (m.i.) zou beter besteed worden aan de kwaliteit dan aan het visuele gedeelte.quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:45 schreef golfer het volgende:
[..]
Waar lees jij dat het niet kwalitatief zeer hoogwaardig voedsel is. Waarom denk je dat ze een Michelinster hebben gekregen?
[..]
Jij mag dat vinden. Maar bespaar mij je commentaar als je geen idee hebt waar je het over hebt, qua smaak.
De restaurants zijn er iets minder blij mee. Het zijn vooral de tussenpersonen zonder toegevoegde waarde die eraan verdienen. Zo helpt de consument de horeca om zeep. Omdat het allemaal op een koopje moet of beter gratis.quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:50 schreef Skoap het volgende:
[..]
nom! leuke prijs ook! toch fijn die restaurantweek.
Ja dat heb ik al vaker gehoord...quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:54 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
De restaurants zijn er iets minder blij mee. Het zijn vooral de tussenpersonen zonder toegevoegde waarde die eraan verdienen. Zo helpt de consument de horeca om zeep.
Ik heb gisteren nog een tijdje met Joshua (eigenaar chefkok) gesproken over. Hij is er blij mee omdat het nog laagdrempeliger wordt voor mensen die meestal niet verder komen dan all you can eat en veul onsmakelijk eten om in aanraking te komen met verfijnd en smakelijk eten.quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:54 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
De restaurants zijn er iets minder blij mee. Het zijn vooral de tussenpersonen zonder toegevoegde waarde die eraan verdienen. Zo helpt de consument de horeca om zeep. Omdat het allemaal op een koopje moet of beter gratis.
Ook Joshua is daar blij mee, net als wij. Tot hij door krijgt dat ook hij uitgekleed wordt door profiteurs. Het is natuurlijk zo dat ze het voor veel te weinig weggeven. Waar jij altijd weer je voordeel mee doet zeg maar. Het is natuurlijk zo dat het allemaal niet echt uit kan voor die prijs die jij in je hoofd hebt. Maar er komt altijd wel weer een nieuwe die het ook wil doen voor die prijs. En ook weer failliet gaat. De klant heeft weinig affectie verder. Als hij maar copieus kan dineren voor een prijs waar het eigenlijk met goed fatsoen niet voor kan.quote:Op zaterdag 30 september 2017 00:01 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik heb gisteren nog een tijdje met Joshua (eigenaar chefkok) gesproken over. Hij is er blij mee omdat het nog laagdrempeliger wordt voor mensen die meestal niet verder komen dan all you can eat en veul onsmakelijk eten om in aanraking te komen met verfijnd en smakelijk eten.
Hij heeft daarom ook niet zijn normale menu aangepast voor deze week, want wil dat iedereen zijn nieuwe menu, waar hij zo trots op is kan beleven.
Als je dat al overdreven vind zijn desserts van Het Gebaar in Antwerpen helemaal niks voor jou.quote:Op vrijdag 29 september 2017 23:36 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Nou, ik vind die arbeid die zij daar in "investeren" een beter doel waardig. In plaats van hun tijd verspillen aan het bouwen van die visueel aansprekende kabouterdorpjes zouden zij beter hun tijd besteden aan kwalitatief zeer goed voedsel. In plaats van die zeer hoogdravende kunstwerkjes dus. Laten we wel wezen: het gaat nergens over. En het wordt niet lekkerder als we daar aantrekkelijke torentjes en huisjes van gaan bouwen, van voedsel.
Ik vind het puur decadent dus. Mag ik dat vinden? Ja, ik dacht het wel. C'est tout.
Ik vind toetjes zo ie zo niet zo geweldig. Dan heb ik liever een goed stukje kaas met een drankje.quote:Op zaterdag 30 september 2017 08:45 schreef Ole het volgende:
Eerlijk gezegd vind ik dat gefrutsel met eten ook niks. Ziet er prachtig uit hoor! Maar gaat mij meer om een goed stukje vlees of vis.
ok zeur niet. Ik zeg gewoon dat het niets voor mij is.quote:Op zaterdag 30 september 2017 09:04 schreef Kreator het volgende:
Je gaat hooguit een paar keer per jaar naar sterrestaurant. Dan is het wel leuk als het een beleving is en presentatie hoort daar gewoon bij.
Ik snap het gezeur niet zo. Als je het niks vindt, ga er dan vooral niet eten.
acclimatiserenquote:Op zaterdag 30 september 2017 09:07 schreef Duveldrinker het volgende:
Sterren restaurant vind ik heerlijk alleen ik heb dan liever een extra gang vis of vlees dan een toetje. Ik sluit liever af met een lekkere whisky en een sigaar.
Vroeger ging ik heel vaak in Rotterdam bij de Engel eten, geen ster overigens en is nu gesloten.quote:
Behalve bij een restaurant met twee sterren. Dan weet je dat het ook briljant lekker is, de kwaliteit hoog en er weinig tot niks overbodigs op het bord ligt. *edit* oh, 1 ster, dan is het al iets minder zeker....quote:Op zaterdag 30 september 2017 09:33 schreef Tem het volgende:
Bart zit hier alleen even de boel te stangen. Vindt 'ie leuk. Al ben ik het wel met hem eens dat het meestal een beetje interessantdoenerij gedoetje is.
nee jij niet.quote:
Je krijgt niet eens appelmoes meer, al jaren. Je kunt er wel om vragen (gratis) en dan komt er een grove appelmoes zonder kers.quote:Op zaterdag 30 september 2017 09:44 schreef RobinOok het volgende:
Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld van de Valk. Je zou denken dat zij degenen zijn zonder poespas, maar zij serveren een kers op hun appelmoes. Wtf? Of een takje rozemarijn naast hun biefstuk. Oneetbaar. Of een plakje sinaasappel in de garnalen cocktail. Yuk. Dát is pas echte poespas, maar daar zou Bartje niet over vallen.
Niets is meer wat het geweest is.quote:Op zaterdag 30 september 2017 10:04 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Je krijgt niet eens appelmoes meer, al jaren. Je kunt er wel om vragen (gratis) en dan komt er een grove appelmoes zonder kers.
Precies, lekker de kaboutertuin beleven.quote:Op zaterdag 30 september 2017 09:44 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Behalve bij een restaurant met twee sterren. Dan weet je dat het ook briljant lekker is, de kwaliteit hoog en er weinig tot niks overbodigs op het bord ligt. *edit* oh, 1 ster, dan is het al iets minder zeker....
Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld van de Valk. Je zou denken dat zij degenen zijn zonder poespas, maar zij serveren een kers op hun appelmoes. Wtf? Of een takje rozemarijn naast hun biefstuk. Oneetbaar. Of een plakje sinaasappel in de garnalen cocktail. Yuk. Dát is pas echte poespas, maar daar zou Bartje niet over vallen.
Niet iedereen gaat uit eten voor een goed stuk vlees of vis. Voor een goed stuk vlees of vis heb ik geen chef nodig. Dat is nog altijd goedkoper om gewoon zelf te maken. Daarvoor uit eten gaan is pas decadente geldverspilling. Zo'n kaboutertuin daarentegen, dat maak je thuis niet na.
Volgens mij past dit meer in het wat eet je nu topic.quote:Op zaterdag 30 september 2017 22:44 schreef fukforce het volgende:
Vandaag ff bij Frankie's geweest voor een frikandel en patat speciaal!!
Volgende keer broodje speklap proberen met katjangsaus
[ afbeelding ]
Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #25quote:Op zaterdag 30 september 2017 22:57 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Volgens mij past dit meer in het wat eet je nu topic.
Als je te lui bent om te schrijven waar en wat het was, wat het kostte en hoe het smaakte.
Met foto's van een ander. Echt. Hoe sneu ben je dan?
Hou eens op met trollen.quote:Op zaterdag 30 september 2017 23:03 schreef fukforce het volgende:
Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #25
Hoe dom ben je dan
De enige twee die hier trollen dat zijn jullie met je denigrerende opmerkingen. Ik bepaal zelf wel waar ik eet en wat ik lekker vind. Er zijn genoeg mensen hier die mijn posts wel kunnen waarderen!quote:Op zaterdag 30 september 2017 23:05 schreef golfer het volgende:
[..]
Hou eens op met trollen.
Je bent namelijk helemaal niet leuk.
Als je alleen titels leest? Behoorlijk dom.quote:Op zaterdag 30 september 2017 23:03 schreef fukforce het volgende:
[..]
Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #25
Hoe dom ben je dan
quote:Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?
Was dat restaurant met de Michelinster, het simpele eetcafé of je lokale Chinees een aanrader of zou je het liefst de tijd willen terugdraaien zodat je een andere keus had kunnen maken omdat het er zo walgelijk was?
Waar?
Wanneer?
Wat at je?
Impressie?
Kosten?
Cijfer?
Welke snackbar is dat?quote:Op zaterdag 30 september 2017 23:07 schreef fukforce het volgende:
[..]
De enige twee die hier trollen dat zijn jullie met je denigrerende opmerkingen. Ik bepaal zelf wel waar ik eet en wat ik lekker vind. Er zijn genoeg mensen hier die mijn posts wel kunnen waarderen!
Komt omdat het een showmodel is. Van wiki. De frikandel der frikandellen. Ik betwijfel of die kutsnackbar van fukforce zulke frikandellen serveert. Vast niet.quote:Op zondag 1 oktober 2017 14:12 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Welke snackbar is dat?
Zo'n goede frikandel heb ik in tijden niet gezien
Neem het niet zo serieusquote:Op zondag 1 oktober 2017 14:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Komt omdat het een showmodel is. Van wiki. De frikandel der frikandellen. Ik betwijfel of die kutsnackbar van fukforce zulke frikandellen serveert. Vast niet.
Waarom niet?quote:
ONZ is een paar deuren verderop. Dit is CULquote:
Eens hiermee, moet geen speeltuin van idioterie worden. Is het een te leuk topic voor.quote:Op zondag 1 oktober 2017 16:06 schreef golfer het volgende:
[..]
ONZ is een paar deuren verderop. Dit is CUL
Showmodel... die zijn vaak niet eens van voedsel gemaakt heb ik mij laten vertellen. Nep ziet er echter uit op de foto gek genoeg.quote:Op zondag 1 oktober 2017 14:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Komt omdat het een showmodel is. Van wiki. De frikandel der frikandellen. Ik betwijfel of die kutsnackbar van fukforce zulke frikandellen serveert. Vast niet.
Misschien moet het gewoon een leuke mix zijn. Van de zwaar serieuze foodgawkers tot zij die e.e.a. niet heel erg serieus nemen. Dat is het vertrouwde mengsel wat Fok! tot 18-jarige puber heeft gemaakt. Slechts weinig site's kunnen daarop bogen. Die losse mix waar vrijwel alles kan vind ik woestaantrekkelijk. Dat het kan met een beetje humor, niet al te serieus.quote:Op zondag 1 oktober 2017 16:14 schreef Duveldrinker het volgende:
[..]
Eens hiermee, moet geen speeltuin van idioterie worden. Is het een te leuk topic voor.
Dat er een discussie ontstaat over een frikadel, wat niet eens een echte frikadel is w.s., wegens prototype en showmodel, en dat als je er 1'tje van klei maakt dat die veel beter oogt en meer op een echte lijkt op een foto... Dat is onbetaalbaar m.i. Dat houdt ons op de been.quote:Op zondag 1 oktober 2017 18:29 schreef Vanyel het volgende:
Sowieso klopt de kleur van die frikadel niet. Daar zit geen Hela op
Precies. Maar dan moet een review van een snackbar wel een echte review zijn en de foto's zelfgenomen. Er komt hier wel vaker een review van een shoarmazaak ofzo voorbij en dat moet gewoon kunnen.quote:Op zondag 1 oktober 2017 18:28 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Misschien moet het gewoon een leuke mix zijn. Van de zwaar serieuze foodgawkers tot zij die e.e.a. niet heel erg serieus nemen. Dat is het vertrouwde mengsel wat Fok! tot 18-jarige puber heeft gemaakt. Slechts weinig site's kunnen daarop bogen. Die losse mix waar vrijwel alles kan vind ik woestaantrekkelijk. Dat het kan met een beetje humor, niet al te serieus.
De diehards in een topic mogen best een bietje geprikkeld worden. Dat houdt ze scherp en jong van geest. Erg belangrijk.
Nee Krak, neequote:Op zondag 1 oktober 2017 19:15 schreef krakkemieke het volgende:
Het komt er m.i. op neer dat wij graag de Tartaar van langoustine / haringkaviaar / tiger's milk van kokkels /kokkels/ mango rode biet / watermeloen / koriander / pimenta biquinho / avocado.
Willen hebben maar dan zonder de echte prijs daarvoor te betalen.
Dat vraag ik wel eens af.
Wat nee? Ik zit niet op die gerechten te wachten.....quote:
Helemaal mee eens!quote:Op zondag 1 oktober 2017 19:20 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Precies. Maar dan moet een review van een snackbar wel een echte review zijn en de foto's zelfgenomen. Er komt hier wel vaker een review van een shoarmazaak ofzo voorbij en dat moet gewoon kunnen.
Je conclusie heeft niks met dit topic te maken en er is zoals gewoonlijk weer geen touw aan vast te knopenquote:Op zondag 1 oktober 2017 19:22 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Wat nee? Ik zit niet op die gerechten te wachten.....
Huh?quote:Op zondag 1 oktober 2017 19:15 schreef krakkemieke het volgende:
Het komt er m.i. op neer dat wij graag de Tartaar van langoustine / haringkaviaar / tiger's milk van kokkels /kokkels/ mango rode biet / watermeloen / koriander / pimenta biquinho / avocado.
Willen hebben maar dan zonder de echte prijs daarvoor te betalen.
Dat vraag ik wel eens af.
Ze vindt je een uitzuiger omdat je niet de volle mep betaaltquote:
Ze herhaalt een deel uit een post van een ander. Die ander vond dat blijkbaar.quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:19 schreef Molo het volgende:
Ze vindt je een uitzuiger omdat je niet de volle mep betaalt
Het is Krak, maar ging volgens mij over je restaurantweek gebeurenquote:Op zondag 1 oktober 2017 20:21 schreef golfer het volgende:
[..]
Ze herhaalt een deel uit een post van een ander. Die ander vond dat blijkbaar.
Er gaat volgens mij iets fout met deze quote. De tekst was (dacht ik) van mij.quote:
Wauw, wat ben jij een partij zuur zeg. Gadverdammequote:Op zaterdag 30 september 2017 22:57 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Volgens mij past dit meer in het wat eet je nu topic.
Als je te lui bent om te schrijven waar en wat het was, wat het kostte en hoe het smaakte.
Met foto's van een ander. Echt. Hoe sneu ben je dan?
Je bent selluf zuur.quote:Op maandag 2 oktober 2017 10:01 schreef renwan het volgende:
[..]
Wauw, wat ben jij een partij zuur zeg. Gadverdamme
Zelf niet geweest, maar ik hoor hele goede dingen over restaurant De Haan. Restaurant zonder bediening (!) en energieke jonge kok. Zie voor meer info over het concept http://www.restaurantdehaan.nl/hoe-werkt-het.htmlquote:Op donderdag 12 oktober 2017 09:29 schreef De_Hertog het volgende:
Lees hier vaak mee (en al twee keer een halve review geschreven maar toch niet afgemaakt ) maar aangezien hier veel ervaring met Nederlandse restaurants zit: iemand een leuke tip in Groningen? Keuken maakt minder uit, liever niet Italiaans maar verder niet op zoek naar iets specifieks. Gewoon goede kwaliteit, tikje bijzonder en als het even kan ook leuke sfeer .
Ah, misschien had ik er even bij moeten zeggen dat het voor komend weekend is. Dat restaurant klinkt inderdaad erg leuk, maar zit vol tot ergens in januari..quote:Op donderdag 12 oktober 2017 09:46 schreef Inbox4me het volgende:
[..]
Zelf niet geweest, maar ik hoor hele goede dingen over restaurant De Haan. Restaurant zonder bediening (!) en energieke jonge kok. Zie voor meer info over het concept http://www.restaurantdehaan.nl/hoe-werkt-het.html
quote:
Bedankt voor de beoordeling, Golfer. Wat vond je zelf van de prijs als ik vragen mag?quote:Op maandag 2 oktober 2017 21:06 schreef golfer het volgende:
.........
Gewoon de volledige prijs betaald, totaal inclusief drank ³¤ 78,50.
8/10
De prijs/kwaliteitsverhouding was, wat mij betreft, oké.quote:Op donderdag 12 oktober 2017 14:07 schreef kies.een.gebruikersnaam12 het volgende:
Bedankt voor de beoordeling, Golfer. Wat vond je zelf van de prijs als ik vragen mag?
Wat heb je daar gegeten? Wat kostte het?quote:Op vrijdag 13 oktober 2017 22:13 schreef heiden6 het volgende:
Vanavond gegeten bij Ceviche y Maas (Katendrecht, Rotterdam), was erg lekker en bedieding was prima. Aanrader!
Ik vind het sowieso raar dat 'heiden6' niet even zijn 'recensie' aankleed i.p.v. die kale tekst en slechte link. Maar goed, tis ook niet mijn topic. Het "aankleden" (zoals anderen doen = tekst,eigen foto's e.d.) is toch wel een minimum als je een recensie schrijft in dit topic lijkt mij.quote:Op vrijdag 13 oktober 2017 23:03 schreef heiden6 het volgende:
Geen idee waarom de link niet fatsoenlijk wordt weergegeven...
Ik denk niet dat jij in de positie bent om andere mensen raar te noemen.quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 18:43 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik vind het sowieso raar dat 'heiden6' niet even zijn 'recensie' aankleed i.p.v. die kale tekst en slechte link. Maar goed, tis ook niet mijn topic. Het "aankleden" (zoals anderen doen = tekst,eigen foto's e.d.) is toch wel een minimum als je een recensie schrijft in dit topic lijkt mij.
Hij zeikt niet. Als je geen zin hebt om uit te leggen wat je waar gegeten hebt voor hoeveel geld en wat je ervan vond kun je beter posten in het "wat eten/drinken we vandaag topic". Dat is daarvoor bedoeld.quote:
Jij bent al helemaal een zeikerd.quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 19:05 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hij zeikt niet. Als je geen zin hebt om uit te leggen wat je waar gegeten hebt voor hoeveel geld en wat je ervan vond kun je beter posten in het "wat eten/drinken we vandaag topic". Dat is daarvoor bedoeld.
Hahahahaha, jammer dat de niet regular alweer weggejaagd is.quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 19:30 schreef Lucky_Strike het volgende:
Heiden6 gaf in zijn tweede post aan wat hij at en wat dat kostte.
Het zou hen sieren als de vaste users ietsje minder vijandig doen tegen users die geen uitgebreid verhaal plaatsen. Wat meer info dan "lekker gegeten bij restaurant X" is een vereiste maar een recensie op NRC-niveau is echt niet nodig.
Doei.quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 19:12 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Jij bent al helemaal een zeikerd.
Maar goed, ben al weg.
Hear hear.quote:Op zaterdag 14 oktober 2017 19:30 schreef Lucky_Strike het volgende:
Heiden6 gaf in zijn tweede post aan wat hij at en wat dat kostte.
Het zou hen sieren als de vaste users ietsje minder vijandig doen tegen users die geen uitgebreid verhaal plaatsen. Wat meer info dan "lekker gegeten bij restaurant X" is een vereiste maar een recensie op NRC-niveau is echt niet nodig.
Te (ongevraagd) rare. Veel te veel jus en de uien waren smakeloos.quote:
Piet de Leeuw.quote:Op maandag 16 oktober 2017 20:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Is loetje gestopt met paard? Of was dat een andere biefstukbakker?
It wasnt mequote:
Blue band zeggen ze zelf.quote:Op maandag 16 oktober 2017 20:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Jus is bij loetje toch vooral gesmolten chroma?
Ah, duidelijkquote:Op maandag 16 oktober 2017 20:55 schreef golfer het volgende:
Te (ongevraagd) rare. Veel te veel jus en de uien waren smakeloos.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |