abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173231356
registreer om deze reclame te verbergen
Twitteraccounts journalisten

https://twitter.com/obk - Olaf Koens - RTL Nieuws
https://twitter.com/MrNedjerov - Koen Nederhof - Telegraaf
https://twitter.com/wintermanad - Peter Winterman - AD

Tijdlijn
- 17 mei - Derya en Bjorn ondergaan niertransplantatie in het ziekenhuis van Antalya
- 26 juni - brakke bus zonder APK voor ¤500 aangekocht
- 30 juni - Joey, Bjorn en Derya vertrekken naar Turkije vanuit Haaksbergen
- 4 juli - zijn in Servië
- 4 juli - Robin Hoffman krijgt op 4 juli voor het laatst een berichtje van [Joey]
- 5 juli - Joey, Derya en Bjorn komen aan in Silifke, Zuid-Turkije (RTL en AD), terwijl ook 5 juli Bulgarije gezegd wordt
- 6 juli - onbekend
- 7 juli - onbekend
- 7 juli - ~21:00 - Alim wijst ze de kampeerplek, vlakbij waar ze (land)bouwgrond wilden kopen

Gedetailleerde doch nog incomplete tijdlijn 7 tot 10 juli

Radio 1

- 7 juli 's 21:00 aangekomen bij boer Alim, die hen een kampeerplaats aanwees
- 8 juli 8:30 zou Alim ontbijt brengen, onderweg kwam hij eerst Bjorn overstuur tegen. Alim heeft Bjorn laten douchen bij hem thuis, En is toen naar de kampeerplaats gegaan (ondanks dat Bjorn dit niet wilde). Op de kampeerplaats kwam hij een ruziënde Derya en Joey tegen, Derya was Bjorn kwijt en vertelde dat Joey naar het vliegveld wilde. Gelukkig kon Alim Derya gerust stellen over Bjorn, omdat die in zijn huis zat. En hij gaf Joey en Derya te drinken.

NOS - 4 augustus

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Later (wanneer?) krijgt Robin van Björn en Derya nog een berichtje, laat hij aan RTL Nieuws weten: ,,Hey, Joey komt jullie kant op, is hij al over? Hou ons op de hoogte." Maar hij krijgt geen contact meer met Joey.

AD

- Gürsoy reed in zijn auto en gaf Björn een fles water. Die gooide Björn leeg over zijn lichaam, waarschijnlijk om af te koelen. De landeigenaar reed door naar de kampeerplek, waar Derya en Joey op dat moment waren.

Het krakkemikkige Mercedes-busje van de Haaksbergenaren was vastgelopen op een paar grote keien. De landeigenaar bood hulp aan om het busje los te trekken, maar Derya sloeg dat aanbod af. Vervolgens pakten Derya en Joey de flessen water aan die Gürsoy voor ze had meegenomen. Derya en Joey liepen richting de hoofdweg, een paar kilometer van de kampeerplaats.

- 8 juli 's avonds
Die avond gaat de landeigenaar opnieuw naar de afgelegen kampeerplek. Dan is alleen Derya er nog, vertelt hij. ,,Ze zei dat Joey naar het vliegveld was gegaan. Björn was zoek. Iemand van de militaire politie heeft haar naar een hotel gebracht, ze mocht niet alleen op de kampeerplaats blijven. Later is ze naar familie in Tarsus gereisd." De militaire politie nam het kapotte busje van de Haaksbergenaren mee.

Volgens Gürsoy maakten Björn en Derya een verwarde indruk. ,,Volgens mij waren ze niet goed bij hun hoofd", aldus de landeigenaar. ,,Björn had last van een eerdere operatie. Ze wilden een stuk van mijn grond kopen, maar later weer niet. Derya vertelde mij dat ze nu naar Antalya zouden gaan, waar ze een houten huisje in de buurt van het ziekenhuis wilden bouwen. Zodat Björn de medische hulp kon krijgen die hij nodig had."

Bron: onbekend (OP)

- Op 8 juli stuurt het stel een bericht naar familie van Joey dat hij heimwee heeft en terugkeert. Hij zou met een taxibusje naar Adana gegaan zijn maar weten niet zeker of hij daadwerkelijk opgestaptis. Dit is tevens de dag dat hij voor het laatst gepind heeft

AD

- Op 9 juli meldde hij zich in het ziekenhuis van Silifke", vertelt de politiechef. ,,Hij had ernstige verwondingen, onder meer aan zijn gezicht. Omdat er twee maanden daarvoor een nier bij hem was verwijderd, moest hij een paar dagen in het ziekenhuis blijven."

- nacht van 9 op 10 juli
Toch besloot Breukers om al na één nacht te vertrekken uit het ziekenhuis. ,,Heel vreemd", vertelt Cetinkaya. De politiebaas zegt ook dat Breukers kort voor zijn ziekenhuisopname nog samen was met Joey Hoffmann. Naar eigen zeggen was Breukers gevallen op de rotsen bij het strand. De Turkse politie plaatst vraagtekens bij dat verhaal.

- 17 juli - aangifte van vermissing Joey bij Politie Nederland
- 21 juli - contact tussen Politie Nederland en Bjorn en Derya vanwege de vermissing van Joey
- 27 juli - Turkse familie [van Derya] doet op 27 juli aangifte van de vermissing van Björn en Derya.
- 28 juli -
- 29 juli -
- 30 juli -
- 31 juli -
- 1 augustus - Bjorn en Derya in Ankara om nieuwe paspoorten te regelen
- Olaf Koens belt Derya die "in een lift staat" en "hier geen tijd voor heeft" *klik*
- 2 augustus - Bjorn en Derya worden verhoord door de politie in Silifke
- 3 augustus - politie en Nederlandse journalisten zoektocht in Silifke
- 4 augustus - Derya en Björn vrijgelaten
- 5 augustus - zoektocht met speurhonden uit Nederland in het gebied

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Recente bronnen:

MrNedjerov twitterde op vrijdag 04-08-2017 om 22:56:10 Opvallend: Bjorn en Derya gaven toe dat zij en Joey amfetamine gebruikten op de avond van 7 juli*, dag voor vermissing #silifke @telegraaf reageer retweet
*originele tweet zegt 8 juli, maar dat kan niet kloppen, omdat Joey toen al spoorloos was

Echtpaar Haaksbergen mag Turkije niet verlaten

quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:56 schreef StaceySinger het volgende:
nog een snip uit de Telegraaf van vandaag

Hondenteam gaat Joey zoeken - Telegraaf - za 5 aug

Volgens het verhaal van Bjorn en Derya was de bus inderdaad stuk, was Alim inderdaad langsgekomen en was Joey toen inderdaad nog bij hen. Maar dat zij volgens Alim beschikten over zeker twaalf liter water in grote flessen, klopt niet met het verhaal van Bjorn en Derya. Zij vertellen dat zij een paar uur later van de kampeerplek weggingen, juist omdat ze geen water meer hadden. ,,Derya en Joey waren bang voor Alim, dus we gingen de landweg af naar beneden", verklaarde Bjorn eerder.

Wat dan volgt is cruciaal. Al na een kilometer of twee sjokken door de rotsachtige Turkse bakoven, besloot het gezelschap uit elkaar te gaan, zegt Bjorn. ,,Joey wilde terug, omdat het terrein te ruig werd. Maar wij moesten wel door, want zonder water zouden we het niet meer halen naar boven. We zeiden nog dat hij niet moest gaan."

Toch zou Joey zijn omgedraaid, waarna elk spoor van hem ontbreekt. Niemand van de omwonenden zag hem daarna nog terug. De politie heeft grote twijfel bij het verhaal dat de jonge Haaksbergenaar een taxi zou hebben gepakt naar het vliegveld.

Bjorn en Derya zouden zijn doorgelopen en inderdaad, aan het begin van de middag zagen medewerkers van een hotel aan de hoofdweg richting Silifke hoe het stel uit een vallei kwam. Bjorn bleef op afstand, Derya kwam dichterbij om water te halen.
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:49 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

- Op 8 juli stuurt het stel een bericht naar familie van Joey dat hij heimwee heeft en terugkeert. Hij zou met een taxibusje naar Adana gegaan zijn maar weten niet zeker of hij daadwerkelijk opgestaptis. Dit is tevens de dag dat hij voor het laatst gepind heeft

Dit is daderlogica. Als zij niet weten wat er met Joey is gebeurd zouden ze dit niet zeggen. Want wat als Joey een dag later opduikt en hun leugen onderuit haalt? De enige reden waarom iemand een dergelijke leugen zou vertellen is als je zeker weet dat Joey niet meer op kan duiken om je leugen te doorprikken.

Zij wisten dus dat Joey deze leugen niet meer kon ontkrachten omdat ze weten dat Joey niet meer leeft.
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:14 schreef StaceySinger het volgende:

gele lijn is de hoofdweg richting Silifke
ze moeten dus vanaf punt A ongeveer langs de langs de groene lijn naar de hoofdweg
naar richting Silifke gelopen zijn - ongeveer 3 kilometer

JZsQXu2.png?1
Volgens mij is het zo:

OFGKeuQ.jpg

- blauwe cirkel - staat iets blauws op Google Maps (afval? zeiltje?)
- gele cirkel - lijkt een bouwperceeltje (de kampeerplek?)
- die zandweg (Įokuk sekak) die naar het noorden loopt komt uit bij het rode kruis (de Atatürk Cd), een verharde weg, zo moeten ze gekomen zijn met de bus
- dat baaitje van Winterman is rechts, met foto's, zit vol restaurantjes en een hotel (Baris, Otel)
- dat hotel Altinorfoz zit net buiten de kaart naar het zuiden (groene pijl) langs de hoofdweg

Je kan dwars door de natuur banjeren naar de hoofdweg en zo naar Narliyuku, dat is korter
Of terug over de weg naar het noorden en dan over de geasfalteerde weg, dat loopt makkelijker, zeker met een koffer

update : Speciale hond gaat zoeken naar Joey

+

Hier staat ook dat Joey op 5 juli voor het laatst heeft gepind.

Bij vrijdag 7 juli komen Bjorn en Derya (in gezelschap van Joey) te laat bij de makelaar om de kooptransactie van de grond formeel te kunnen afronden.
Op vrijdag 14 juli komen ze weer opnieuw bij de makelaar langs met de afspraak om op maandag 17 juli de grondtransactie te doen.
Op maandag 17 juli laten ze weten aan de makelaar van de koop af te zien (hoe is niet duidelijk).

http://www.telegraaf.nl/b(...)le_tijd_samen__.html


UPDATE : Turkse politie: 'Joey Hoffmann (21) dood gevonden'

http://www.telegraaf.nl/b(...)ood_gevonden___.html
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_173231435
Ik vraag me af of ze met de honden ook het geursporen van Björn onderzocht hebben ?
Dat moeten ze dan ook in kaart kunnen brengen.
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_173231616
Sow sow..felle discussie op FB bij Bjornzales. Alleen nog steeds geen antwoord gezien op de vraag van het ontbrekend puzzelstuk. Hij wil dat niet kwijt zo te lezen.
Jah.
pi_173231896
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 12:13 schreef Moti het volgende:
Sow sow..felle discussie op FB bij Bjornzales. Alleen nog steeds geen antwoord gezien op de vraag van het ontbrekend puzzelstuk. Hij wil dat niet kwijt zo te lezen.
wel bijzonder dat die zelf erop ingaat, hem was bijna het zelfde overkomen als Joey. Natuurlijk vraagt men dan wat er gebeurt is.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 12:28:45 #5
64831 2NutZ
Non-profit paardenstylist.
pi_173231906
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 12:13 schreef Moti het volgende:
Sow sow..felle discussie op FB bij Bjornzales. Alleen nog steeds geen antwoord gezien op de vraag van het ontbrekend puzzelstuk. Hij wil dat niet kwijt zo te lezen.
Misschien voor de mensen hier die geen FB hebben iets meer details, dank je :)
* Je mag wel een iets normalere toon aanslaan. Realiseer je goed dat dit slechts jouw mening is.
pi_173231952
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 12:13 schreef Moti het volgende:
Sow sow..felle discussie op FB bij Bjornzales. Alleen nog steeds geen antwoord gezien op de vraag van het ontbrekend puzzelstuk. Hij wil dat niet kwijt zo te lezen.
Ik wacht met smart dat Marjan Mudde de discussie met hem aangaat en hem de 'feiten' van Fok hem om de oren slingert.🤣🤣🤣
pi_173232065
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 12:31 schreef TRT het volgende:

[..]

Ik wacht met smart dat Marjan Mudde de discussie met hem aangaat en hem de 'feiten' van Fok hem om de oren slingert.🤣🤣🤣
Derya bemoeit zich er ook nog even mee, zit nog een of andere gozer hem te verdedigen.

Hij zegt geen ruzie gehad te hebben gehad en de media liegt.

Hij was aan het herstellen en had wel respect voor Joey.

Media verdraaide alles en zij zijn slachtoffer en wij zijn schapen...
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 12:38:27 #8
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173232108
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 12:28 schreef 2NutZ het volgende:

[..]

Misschien voor de mensen hier die geen FB hebben iets meer details, dank je :)
Zou inderdaad tof zijn
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 12:39:14 #9
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_173232122
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 12:36 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Knip

Media verdraaide alles en zij zijn slachtoffer en wij zijn schapen...
Nou dat wij een gekleurd verhaal krijgen, geloof ik wel
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 12:40:36 #10
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_173232146
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 12:38 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Zou inderdaad tof zijn
Hij zegt dat hem bijna hetzelfde was overkomen als Joey, daarna heeft hij het over verdwalen, uitdroging enz..
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 12:41:12 #11
64831 2NutZ
Non-profit paardenstylist.
pi_173232158
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 12:40 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Hij zegt dat hem bijna hetzelfde was overkomen als Joey, daarna heeft hij het over verdwalen, uitdroging enz..
Is toch ook gewoon mogelijk? de media is ook echt vies vies met hun leugens dus....
* Je mag wel een iets normalere toon aanslaan. Realiseer je goed dat dit slechts jouw mening is.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 12:41:27 #12
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_173232164
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 12:39 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Nou dat wij een gekleurd verhaal krijgen, geloof ik wel
4 varianten zijn er voorbij gekomen hier.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 12:52:02 #13
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_173232318
Nu krijgt die veel bijval van wat mafkezen die hun steunen.
pi_173232608
https://m.facebook.com/st(...)2&id=100001021966156

Nog een keer het linkje van de Q&A.....
pi_173232957
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 11:53 schreef ootjekatootje het volgende:
Hier nog zo'n raar iets:
Joey geeft aan naar huis te willen en krijgt vervolgens ¤400,- maar GEEN WATER?

Bus vol bouwmaterialen maar niet zorgen voor voldoende water op de kampeerplek bij aankomst?

Iedereen is op sterven na dood van de hitte en de dorst maar die Bella had nergens last van?

Na een flinke rit gebruiken ze naar eigen zeggen speed en gaan direct die nacht schatgraven... In het donker?
Over het laatste punt had ik het al nagezocht. Het was volle maan die nacht.
pi_173233031
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 12:31 schreef TRT het volgende:

[..]

Ik wacht met smart dat Marjan Mudde de discussie met hem aangaat en hem de 'feiten' van Fok hem om de oren slingert.🤣🤣🤣
😆
Jah.
pi_173233101
Ik denk dat ie er tussenuit is geknepen.
pi_173233359
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 12:40 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Hij zegt dat hem bijna hetzelfde was overkomen als Joey, daarna heeft hij het over verdwalen, uitdroging enz..
Als men vraagt WAT dat dan precies inhoud wil hij FB niet voeden, heeft ze al genoeg schade gebracht. Hij praat alleen met politie, niet met de pers. En wat wij er nu van weten dat het hun niks zou doen. Ze rouwen en denken er de hele tijd aan. Dat hij geen hulp aan zijn broer kon bieden omdat ze in arrest zaten. Dat hij niks aan excuses heeft als blijkt dat ze niet schuldig zijn.

Effin, de strekking van zijn betoog is dat hij zich erg druk maakt over de schade van hun reputatie.
Jah.
pi_173233414
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 13:24 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Over het laatste punt had ik het al nagezocht. Het was volle maan die nacht.
Ja, dat werkt als een bouwlamp op die berg.
Jah.
pi_173233649
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 12:04 schreef StaceySinger het volgende:
Ik vraag me af of ze met de honden ook het geursporen van Björn onderzocht hebben ?
Dat moeten ze dan ook in kaart kunnen brengen.
Het is wel te hopen.
pi_173233745
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 13:40 schreef Moti het volgende:

[..]

Als men vraagt WAT dat dan precies inhoud wil hij FB niet voeden, heeft ze al genoeg schade gebracht. Hij praat alleen met politie, niet met de pers. En wat wij er nu van weten dat het hun niks zou doen. Ze rouwen en denken er de hele tijd aan. Dat hij geen hulp aan zijn broer kon bieden omdat ze in arrest zaten. Dat hij niks aan excuses heeft als blijkt dat ze niet schuldig zijn.

Effin, de strekking van zijn betoog is dat hij zich erg druk maakt over de schade van hun reputatie.
Nou idd en dan als reactie op dat iemand zegt dat het triest is voor iedereen antwoorden met:
"Zeker triest.....wij horen daar ook bij....vergeet dat niet".😳😳
pi_173234060
Volgens mij kan Derya Björn alleen kwijt zijn geraakt als zij alleen om water is gegaan...
Anders ga je toch eerst kijken waar je hem voor het laatst hebt gezien?
Als je bovenaan het talud staat zie je hem onderaan toch liggen als hij er vanaf is gerolt door een flauwte?
Zij is teruggegaan ( met de gendarmerie) naar de kampeerplaats omdat zij dacht dat hij daar zou zijn of de gendarmerie iets niet mocht zien als ze hem daar gingen zoeken.

Imo waren Björn en Joey samen in de rivierbedding.
Om spullen te verstoppen en om daarna even te gaan liggen om uit te rusten misschien waarbij Joey het leven laat en Björn ook buiten westen ging voor 24 uur?

Hoe dan ook....ik vermoed iig dat Björn daar vandaan kwam voor hij neerzeeg op het terras de volgende dag.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 14:26:10 #23
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_173234288
Aubrey Veen op Fok toevallig? :D
Haters everywhere but I don't really care.
pi_173234334
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 14:26 schreef matthijst het volgende:
Aubrey Veen op Fok toevallig? :D
Geen idee....ik ben het niet 😇
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 14:41:12 #25
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_173234540
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 14:28 schreef TRT het volgende:

[..]

Geen idee....ik ben het niet 😇
ik denk dat de meeste users toch wel zo slim zijn, daar niet te posten bij die mafkezen.

Het is wel een pittige tante, lekker recht voor zijn raap.

Ben benieuw welke luie journalist hier een artikel van gaat breien.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')