Ah, oke.quote:Op maandag 28 augustus 2017 00:27 schreef Iwanius het volgende:
Lekker eten is voor een ieder bedoelt. Vanavond bijvoorbeeld weer naar Spicy Temptation geweest.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Grote gebakken spicy gamba's,soep,witte rijst en buikspek..Ik ben happy geweest.
Aansluitend om te relaxen:
[ afbeelding ]
Champie i.c.m. een verse sigaar.
[..]
[ afbeelding ]
Bakkeljauw dus.
Het andere was:
[ afbeelding ]
Pietjil, alleen die vond ik wat tegenvallen want de groente was opgewarmd in een oventje en was dus 'dood' = slap. De pindasaus was
te zoet alsof ze tamarinde erin hadden gedaan.
Verkeerde topic met je sigaar. Je hoeft niet in drie topics te spammen wat je hebt gegeten.quote:Op maandag 28 augustus 2017 18:00 schreef Iwanius het volgende:
(Vroege) Avondhap
[ afbeelding ]
Yup...weer Moksi alias de Surinaamse toer.
Aansluitend
[ afbeelding ]
Tis maandagvooravond,zacht zomerweer dus ideaal om te acclimatiseren na het eten.
Moet ik iets zien of verwijs je naar een post?quote:Op maandag 28 augustus 2017 19:07 schreef sp3c het volgende:
is wel Surinaamse eten
ziet er niet heel bijzonder uit verder maar het is een kleine foto
ik ook, zijn mooie foto's en het maakt het toch allemaal wat levendigerquote:Op maandag 28 augustus 2017 19:23 schreef Mutiilation het volgende:
Ik vind die foto's van Iwanius wel tof. Hij post altijd afwijkende gerechten. Ik ben wat dat betreft simpeler; Surinaams broodje of roti. Maar ga zeker eens wat anders uitproberen.
Hij post al in iets van drie topics, buiten deze om, wat 'ie elke dag vreet Waarom moet hij dit topic overnemen? De zoveelste borrel en sigaar tijdens het 'acclimatiseren' lijkt me niet relevant. Of het moet Borgoe rum zijn wat hij drinkt. Maar dat betwijfel ik.quote:Op maandag 28 augustus 2017 20:36 schreef sp3c het volgende:
[..]
ik ook, zijn mooie foto's en het maakt het toch allemaal wat levendiger
Oh het is gelijk zuur, oke dan.quote:Op maandag 28 augustus 2017 20:46 schreef Lucky_Strike het volgende:
Hallo hier ben ik Eerst even eten. Geen Surinaams
Gaan jullie intussen even ontopic?
Over de beste manier om zuur te maken bijvoorbeeld.
En dat in een schone pot.quote:Op maandag 28 augustus 2017 20:51 schreef Tem het volgende:
[..]
Oh het is gelijk zuur, oke dan.
- 1 Komkommer in halve maantjes gesneden
- 200 ml water
- zout
- 250 ml natuurazijn
- 1 rode ui
- 4 el suiker.
- 8 pimentbolletjes
- 2 kruidnagels
Water koken en suiker in oplossen. Daarna nachtje in de koelkast.
Naja, ik doe het minimaal een nacht in de koelkast. Kan het dan nog wel twee weken gebruiken. Weet niet of jij een betere manier hebt. Ongetwijfeld en die hoor ik dan graag om dat dan uit te proberen.quote:Op maandag 28 augustus 2017 20:56 schreef RobinOok het volgende:
Een nachtje in de koelkast en dan is het goed?
Dit en dan met pomme de cythere erinquote:Op maandag 28 augustus 2017 20:51 schreef Tem het volgende:
[..]
Oh het is gelijk zuur, oke dan.
- 1 Komkommer in halve maantjes gesneden
- 200 ml water
- zout
- 250 ml natuurazijn
- 1 rode ui
- 4 el suiker.
- 8 pimentbolletjes
- 2 kruidnagels
Water koken en suiker in oplossen. Daarna nachtje in de koelkast.
quote:Op maandag 28 augustus 2017 21:32 schreef Lucky_Strike het volgende:
Klinkt lekker Tem
Wat is pomme de cythere?
Ik wil wel een opzetje doen die kan dan aangevuld worden.quote:Op maandag 28 augustus 2017 23:08 schreef Mutiilation het volgende:
Topic is bijna vol. Sowieso tof dat we bijna aan het derde deel zitten. Iemand zin een mooie OP te maken voor deel 3?
Dat doe ik wel. Morgen.quote:Op maandag 28 augustus 2017 23:08 schreef Mutiilation het volgende:
Topic is bijna vol. Sowieso tof dat we bijna aan het derde deel zitten. Iemand zin een mooie OP te maken voor deel 3?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |